Za područje

  Kuhinjski pultovi Kerrock – cijena i uporaba

  Članak je pregledalo čak 6345+ korisnika
  Kerrock je kompozitni materijal koji se upotrebljava na različite načine, prije svega za pultove kuhinje i kupaonice. Kerrock je sastavljen od aluminijeva hidroksida i polimernog veziva na bazi akrila. Prednost tog materijala je što se može jednostavno i proizvoljno oblikovati. Može se lijepiti, brusiti, kriviti i termički obrađivati.
  Stručni članak 6345
  kuhinja k
  Imamo 883 izvođača za područje Kuhinje po mjeri:

  1. Svojstva Kerrocka, uporaba i čišćenje

  S jedne strane, Kerrock je veoma čvrst, otporan i izdržljiv, njegova se svojstva mogu usporediti sa svojstvima prirodnog kamena, dostupan je u različitim bojama, slično kao i drugi umjetni materijali. Ovaj je materijal vrlo gladak i topao na dodir.

  Kerrock je veoma otporan, jednostavno ga je čistiti i održavati. Otporan je na mehanička oštećenja, kao i na toplinu. Međutim, treba izbjegavati izravne izvore topline (izravni plamen plina ili vrlo vruće posude). Ako se materijal upotrebljava u kuhinji, ne smijemo izravno rezati na Kerrocku. Ako se usprkos svemu pojave manja površinska oštećenja, mogu se odstraniti brušenjem.

  Pozitivno svojstvo materijala je što nije porozan, tako da prljavština ne može prodrijeti duboko u materijal. Osim toga, mrlje koje su se već formirale mogu se lako ukloniti vodom i neabrazivnim deterdžentima.


  2. Kerrock proizvodi

  Kerrock je prikladan za najrazličitiju upotrebu, za izradu svih vrsta radnih površina, kuhinjskih pultova, pultova za kupaonice, sudopere, umivaonike, zidne obloge, namještaj, pa i fasade i razne dekorativne proizvode.

  Strukturna svojstva Kerrocka su vrlo dobra, zato ga možemo oblikovati po želji i upotrijebiti u različite svrhe. Ako elemente od Kerrocka slijepimo i zatim izbrusimo, djeluju kao jedan element, homogeno. Stoga vam omogućava slobodno oblikovanje i izražavanje u prostoru.

  3. Kerrock - boje

  Materijal je dostupan u tri različite izvedbe, možete birati između 26 jednobojnih nijansi, 31 granitne i 23 terraco nijansi boja.

  Od jednobojnih nijansi možete birati između raznih bijelih, pastelnih ili živih nijansi, koje možete uskladiti sa stilom vašeg interijera. Osim toga, možete se približiti izgledu prirodnoga granitnog kamena ako se odlučite za granitni Kerrock, ili izgledu terraca ako upotrijebite terrace Kerrock.

  4. Cijena Kerrocka

  Cijena kvadratnog metra Kerrock pulta za kuhinju se, ovisno o boji i izradi, kreće se između 2000 i 2500 KN.

  flatform.jpg
  Pult za kupaonicu od Kerrocka, www.kerrock.eu

   

  pult.jpg
  Pult za kupaonicu od Kerrocka, www.kerrock.si

   

  fasada.jpg
  Fasada od Kerrocka, www.kerrock.eu

   

  Stručni članak 6345
  Autor: eMajstor.hr
  Imamo 883 izvođača za područje Kuhinje po mjeri:

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Imamo 883 izvođača za područje Kuhinje po mjeri:

  Besplatna usluga
  Tražimo lokalno
  Bez provizija
  Imamo 883 izvođača za područje Kuhinje po mjeri
  9.7
  0

  STOLARSKI OBRT, vl. Josip Ribičić


  9.6
  0

  DRVNI CENTAR SUHOPOLJE d.o.o.


  10
  0

  RITUAL d.o.o.


  9.4
  0

  M.A.MONT d.o.o.


  Tražite dobre izvođače za područje KUHINJE PO MJERI?