Za područje

  Dizajn interijera cijena - dizajner interijera/uređenje stana

  Dizajner interijera je osoba koja vam može puno pomoći kada se odlučite za jedinstven dizajn interijera. Cijena za unutarnje uređenje je ovisna od veličine prostora, opsega potrebnih izvedenih radova, broja pripremljenih vizualizacija određenog prostora i od broja različitih prijedloga interijera. Namještaj oblikovan po mjeri može puno povećati cijenu dizajna, ali prostori će biti savršeno iskorišteni i estetski dorađeni. Za osnovno dizajniranje interijera izdvojit ćete od 270 EUR na dalje, međutim takav dizajn je sasvim bazičan. Za kvalitetni unutarnji dizajn, uz dobre nacrte, 3D prikaze budućeg prostora i savjetovanja, izdvojit ćete od 550 EUR na dalje. Ako Vas zanima cijena arhitekta za uređenje stana, indikativne cijene možete provjeriti u našem kalkulatoru cijena. Neovisno o cijeni, izbor unutarnjeg dizajnera se preporuča, posebice ako želimo kvalitetnu obnovu prostora, u kojem ćemo se doista osjećati udobno. Nemojte odabirati najniže cijene. Naručite 3D snimke - rendere, zbog bolje prezentacije.

  Kome povjeriti nacrt kuće? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim arhitektima u vašem području - besplatno i bez obaveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Cijena unutrašnjeg opremanja stana


  Cijena nacrta uređenja interijera. Cijena arhitekta za uređenje stana. Projekt unutrašnje opreme kuće ili stana, koji sadrži izmjeru postojećeg stanja, tlocrt unutrašnje opreme, katalog materijala i nacrti za izradu opreme po mjeri za opremanje stana ili kuće.

  663.13 €/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  1034.48 €/kom

  SREDNJA CIJENA
  1273.21 €/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  Želim ponudu izvođača

  Druge cijene za Dizajn interijera

  vaša količina

  jedinica

  Okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena za dizajn interijera za uređenje apartmana

  Cijena za projekt interijera na temelju detaljnog razgovora, 2-3 početne verzije interijera. Konačni tlocrti, 3D vizualizacije, popisi i opisi konkretnog namještaja, rasvjete i dekoracije. Prema potrebi izrađuje se i troškovnik radova te nacrti za namještaj po mjeri.


  m2

  €/m2

  Cijena za organizaciju prostora

  Cijena za izradu tlocrta na temelju tlocrta postojećeg stanja. Trošak obuhvaća određivanje položaja prostorija te namještaja unutar njega s ucrtanim položajem rasvjete.


  m2

  €/m2

  Cijena dizajna za uređenje kuće

  Cijena dizajna interijera. Cijena dizajna za uređenje kuće do 150 m2.


  kom

  €/kom

  Dizajn i uređenje stana od 50 kvadrata

  Cijena za dizajn i uređenje stana od 50 m2. Cijena za izradu detaljnog idejnog rješenja rasporeda stana, opreme, materijala, rasvjete i s nacrtom namještaja po mjeri za stolare, sve sa 3D prikazima iznosi.


  kom

  €/kom

  Okvirna cijena
  Pošalji upit >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Unutarnje dizajniranje – sve što morate znati

  1. Moderna unutarnja oprema i interijer – što morate znati?


  Jeste li se umorili od starog izgleda stana, imate li neiskorišteno potkrovlje ili prostor koji jednostavno više ne odgovara modernim životnim standardima? Unutarnji dizajn prostorija vratit će funkcionalnost i atraktivnost vašem stanu. Međutim, prije renoviranja treba znati konstrukcijske i estetske mogućnosti. Puno vam u tome može pomoći arhitekt za unutarnju opremu. Prije nego započnete renovirati stan, pročitajte nekoliko najvažnijih savjeta koje smo pripremili za vas.

   

  unutarnji-dizajn.jpg
  Uz iskusnog dizajnera interijera, vaš renovirani dom će premašiti očekivanja.

   


  2. Dizajner interijera koji poznaje vaše želje


  Imate stan iz snova pred očima i sada vam treba samo dobar dizajner interijera. Ali kako ga pronaći? Svako renoviranje doma jedinstven je projekt. Naravno, ne škodi unaprijed pogledati arhitektove prethodne projekte i mišljenja kupaca, ali detalje vašeg projekta nećete znati dok dizajner za vas ne pripremi prvu idejnu skicu i troškovnik. Uvijek pitajte više izvođača radi usporedbe ponuda. Na portalu Mojmojster pronaći ćete opsežan popis provjerenih dizajnera interijera.

  Svaki dizajner interijera ima svoj stil i zna se više ili manje prilagoditi vašim željama. Prije potpisivanja ugovora barem se jednom uživo sastanite s dizajnerima interijera kako biste procijenili kako se slažete po ukusu, očekivanjima i poslovnoj praksi. Također će to biti prilika da dizajner bolje upozna vas i vaše želje, pa ponesite što više skica, fotografija, kataloga i ostalog materijala.

  2.1. Unutarnji dizajn, cijena usluge


  Koliko košta dizajner interijera? Cijene se uvelike razlikuju od izvođača do izvođača i mogu se obračunati na dva načina: po satnici ili po kvadratnom metru projekta. Znak da ste pronašli dobrog dizajnera je i temeljit predračun s detaljnim popisom planiranih radova, materijala i troškova. Da biste bili stvarno zadovoljni adaptacijom stana, također je važno imati dobru komunikaciju tijekom adaptacije. Koliko košta unutarnje uređivanje? Cijena se kreće od 500 eura za manje projekte do 4000 eura i više za vrhunske adaptacije.

  3. Unutarnji dizajn prostorija


  3.1. Renoviranje stana


  Vijek kuće je oko 100 godina, ali materijali u prostorijama troše se puno brže ili nam se mijenja ukus. U ovom trenutku sazrelo je vrijeme za renoviranje interijera. To možete učiniti na razne načine. Samo nova nijansa ili neki novi namještaj bit će dovoljni za osvježavanje izgleda. Kompletno renoviranje stana, s druge strane, složen je i skup projekt, jer uključuje radove kao što su rušenje pregradnih zidova, uklanjanje starog materijala, zamjena instalacija, renoviranje kupaonice, renoviranje kuhinje, ugradnja namještaja itd.

  Sve započinje od plana renoviranja. Cijena ovisi o pojedinom arhitektu, ali u pravilu iznosi oko 500 eura. Sve je to mačji kašalj u usporedbi s 400 – 700 EUR / m² za renoviranje stana po sistemu „ključ u ruke"”, što može potrajati i do 3 mjeseca.

  3.2. Adaptirajte mansardni stan


  Nekada se smatralo da je stan u potkrovlju lošije kvalitete i da nije primjeren. Danas se ovo „okrenulo naglavačke”, odnosno na krov. Zbog rastućih cijena nekretnina, nedostatka prostora u gradovima, a i zbog većeg pristupa zraku i svjetlosti, mansardni stanovi u potkrovlju postaju sve popularniji. Zbog posebnog oblika, adaptacija mansarde nosi neke posebne značajke. Kosi strop prvo mora biti dobro izoliran i zatvoren knauf pločama. Ugradite dovoljan broj krovnih prozora da biste imali dovoljno svjetla, a za optimalnu učinkovitost potreban vam je i namještaj po mjeri. To će osigurati maksimalnu iskoristivost kuhinje, pored toga sve niske, nepravokutne i beskorisne kutove možete iskoristiti za pohranu.

  3.3. Namještaj po mjeri


  Za optimalno korištenje prostora i savršeno dosljedan izgled dobro je razmisliti o namještaju po mjeri. Pojedinačne komade možete naručiti kod stolara ili s dizajnerom interijera dogovoriti za potpuno jedinstven stan. Namještaj po mjeri posebno je pogodan za male prostorije nepravilnog oblika, poput mansarde po mjeri, stepenica po mjeri, ormara po mjeri itd. Za poseban efekt također možete naručiti izradu pojedinačnih komada poput pisaćih stolova po mjeri, stolica po mjeri, kreveta po mjeri, vrata po mjeri itd.

  4. Kako se odvija dizajniranje unutarnjih prostorija?


  Kako idealan stan iz glave pretvoriti u stvarnost? Unutarnji dizajn prostorija uključuje nekoliko faza koje osiguravaju maksimalnu kvalitetu ideje i izvedbe. A to su:

  4.1. Mjerenje prostorija

  Dizajner interijera prvo mora izmjeriti i provjeriti postojeće stanje prostorija. Izrađuje se točno mjerenje na temelju kojeg arhitekt crta skicu stana. Dizajner će također navesti sve specifičnosti, opasnosti i mogućnosti za daljnji dizajn.

  4.2. Vaše želje za izgledom prostora

  Pri odabiru poželjnog arhitekta za dizajn interijera, opišite što detaljnije svoje želje, očekivanja, i najvažnije, proračun kojim raspolažete. Mnogo ovisi i o vašem načinu života, očekivanjima za budućnost, hobijima, djeci, kućnim ljubimcima i ostalim posebnostima. Nakon nekoliko sastanaka s dizajnerom odabrat ćete raspored prostorija, položaj i izgled namještaja, boje zidova i ostale materijale i dekor na temelju varijacija i uzoraka koje je dizajner pripremio.

  4.3. Unutarnja oprema i namještaj po mjeri

  Uz izgled, profesionalni dizajner razmotrit će i funkcionalnost prostora. Kakva je veza između kuhinje i blagovaonice? Imaju li sobe dovoljno privatnosti? Gdje ćete pohraniti cipele? Ovo su samo neka od milijun pitanja koje treba razmotriti. Prvo se osigurava funkcionalnost cijelog stana. U tu svrhu predvidi se rušenje određenih pregradnih zidova, nova vrata, prenamjena i drugi zahvati. Za probijanje ili rušenje nosivih zidova potreban vam je izračun inženjera statičara i građevinska dozvola. Slijedi funkcionalnost pojedinih prostorija, uz pažljivo postavljanje namještaja. Ako financijska sredstva dopuštaju, planira se i namještaj po mjeri, koji omogućuje maksimalno korištenje prostora.

  4.4. Boje zidova

  Boja zidova ima velik utjecaj na osjećaj u prostoru. Naizgled svijetle nijanse prostora povećavaju prostor, dok ga tamne smanjuju. To vam omogućuje promjenu širine, duljine i visine prostora. Boja također utječe na osjećaj topline. Hladne boje naizgled hlade prostoriju, dok ih topla boja zagrijava. Izbjegavajte sobe sa zasićenim bojama u stanu ili njima ukrasite samo jedan zid. S bijelim zidovima ili nježnim pastelnim nijansama teško da ćete pogriješiti. Za uistinu moderan i uredan izgled odaberite boje koje se slažu s podnim oblogama, namještajem i ostalim elementima.

  4.5. Grafički prikaz stana


  Na temelju prikupljenih podataka arhitekt će pripremiti grafički prikaz stana koji će u potpunosti odgovarati vašim očekivanjima. Uz pomoć dvodimenzionalnih i 3D grafičkih prikaza lakše ćete zamisliti konačni izgled prostora. Crtanje stana, kupaonice ili kuhinje, naravno, košta nešto, ali toplo preporučujemo da ne preskočite taj korak jer pruža najbolje približavanje konačnom stanju i najbolja je metoda za prilagođavanje planova vašim željama. Kada budete zadovoljni konačnim proizvodom, arhitekt će pripremiti konačne planove na temelju crteža.

  4.6. Plan stana

  Sada je vrijeme za grafički prikaz konačnog plana stana. Idejna mapa sadrži sve planove, skice, detalje, materijale, plan osvjetljenja i 3D prikaze koje trebate i na temelju kojih izvođači mogu renovirati stan. Također je priloženo tehničko izvješće i planovi za pojedinačne jedinstvene komade namještaja za stolara.

  4.7. Pomoć pri renoviranju stana

  Ako se s renoviranjem stana susrećete prvi put ili ako jednostavno nemate vremena, preporučujemo vam da unajmite i arhitekta koji će koordinirati renoviranje. Mnogi dizajneri interijera imaju i vlastite provjerene izvođače, stoga mogu jamčiti kvalitetu izvedenih radova. Na taj će se način posao obaviti u najkraćem mogućem roku. Dizajner vam također može pomoći u odabiru namještaja u salonima.

  5. Moderno stanovanje – stilovi i trendovi


  5.1. Boje za zidove


  Moderne boje zidova snažno utječu na to kako se osjećate u stanu. Svijetli prostori toplih boja oživljavaju ga, dok ga tamnije hladne nijanse umiruju. Prava kombinacija boja za zidove nije jednostavna, stoga kontaktirajte dizajnera interijera koji će pripremiti nekoliko verzija. Budite oprezni pri gledanju 3D prikaza i uzoraka u boji jer boja u stvarnom prostoru može imati potpuno drugačiji učinak nego na zaslonu računala ili na malom uzorku.

  5.1.1. Boje zidova u kupaonici


  Kupaonica je jedan od najintimnijih prostora, stoga je vrlo važno da se u njoj osjećamo opušteno i smireno. Izbjegavajte bilo kakve vrišteće ili zasićene boje. Potpuno bijela kupaonica također se ne preporučuje jer ćete se u njoj osjećati izloženo. Najbolje su nježne pastelne nijanse. Tople boje će vas zagrijati, a nježne hladne boje dodatno umiriti.

  5.1.2. Boje zidova u spavaćoj sobi


  Spavaća soba je mjesto odmora, pa bi boje zidova u spavaćoj sobi trebale biti nježnih nijansi. Moguće su i tamnije boje, odnosno materijali koji naizgled smanjuju i zamračuju prostor. Lako ćete zaspati u tako udobnom kutu.

  5.1.3. Boje zidova u dnevnoj sobi


  Većinu dana provodimo u dnevnoj sobi. Odaberite vesele tople boje koje vas ispunjavaju energijom. Cijelu sobu možete obojiti pastelnim bojama, ali ako se odlučite za intenzivne boje ili teksture, onda nemojte bojiti više od jednog zida.

  5.1.4. Boje zidova u kuhinji

   

  Ako volite kuhati i prepustiti se istraživanju mirisa i ukusa, sigurno ćete poželjeti začiniti prostor pravom bojom. Kombinacija mirnih i živih boja uvijek je dobitna, ali nemojte pretjerivati. Ako će kuhinjski elementi biti živih boja, odaberite mirnu boju zidova. No ako će kuhinjski namještaj biti monoton, pobrinite se da zidovi budu živopisnih boja, s uzorcima ili se čak možete odlučiti za fototapete.

  5.2. Stilski namještaj po mjeri


  Rustikalni stilski namještaj vraća se u moderne domove, što je suprotno modernom namještaju. Suvremeni trendovi istražuju ravnotežu između minimalizma i ukrasa, između laganog i teškog, gruboga i glatkog. Nikako nemojte bacati namještaj bake i djeda jer ga možete ponovno uklopiti u prostor. Ako vam originalni namještaj nije pri ruci, možete naručiti i stilski namještaj po mjeri.

  5.3. Sobne biljke


  Sobne biljke donose mnogo blagodati prostoru: one pročišćavaju zrak, hlade sobu, a istodobno djeluju umirujuće. Izvrsna su alternativa kada nemate vrt ili barem zeleni balkon. Međutim, nije svaka biljka prikladna. Sobne biljke bi trebale dobro uspijevati na malo svjetla. Ako nemate puno vremena za brigu o biljkama, preporučujemo nezahtjevne sobne biljke koje polako rastu, uspijevaju u neplodnom tlu i uglavnom nisu osjetljive. Popularne zelene sobne biljke su fikus, monstera, kroton, filadendron, potos, sanseverija, juka i mnoge druge džunglaste, polupustinjske i pustinjske biljke.

  5.4. Otvoreni tlocrt


  Suvremeni dizajn interijera karakteriziraju veliki i međusobno povezani prostori. Renoviranje stana često uključuje rušenje pregradnih zidova i izradu proboja kroz nosive zidove. Pritom je bitno slijediti službeno mišljenje inženjera statičara. S otvorenim prostorom sobe će biti puno svjetlije i naizgled veće, a vi ćete u novom prostoru lakše disati.

   

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  Želim ponudu izvođača
  Zadnji projekti

  Dizajn interijera stana

  Stan je potrebno potpuno renovirati. Stan trenutno ima kuhinju i blagavonicu, dnevnu sobu, spavacu sobu i kupaonicu.Potrebno je dobiti jos jednu spavacu sobu, a dnevnu i kuhinju spojiti u jednu prostoriju, te iskorsiti maksimlano prostor. 4071.6 € do 6786 €

  ........

  Dizajn interijera vile

  Potrebno kompletno uređenje vile površine cca 200 m2. 6786 € do 11310 €

  ........

  Dizajn interijera

  Unutarnja adaptacija, izmjena tavanskih prozora, obnova zidova i podova. Stan je površine cca 75 m2. 2714.4 € do 4524 €

  ........

  Želim ponudu izvođača

  Cijena, Kompletna renovacija starog stana, 67 m2
  Dizajn interijera, Karlovac

  450 € do 750 €

  Cijena, Preuređenje poslovni prostor u stambeni, 50 m2
  Dizajn interijera, Sesvete

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dizajn interijera kuće, cca 100 m2
  Dizajn interijera, Novigrad

  450 € do 750 €

  Cijena, Dizajn interijera kupaonice i malog wc-a, 4,56 m2 kupaona i 1,35 m2 wc
  Dizajn interijera, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Renoviranje stana, 39 m2
  Dizajn interijera, Zagreb

  270 € do 450 €

  Cijena, Dizajn interijera za sobu za mlade i za spavaću sobu, cca 35 m2
  Dizajn interijera, Velika Gorica

  315 € do 525 €

  Cijena, Organiziranje prostora - dizajn interijera, cca 60m2
  Dizajn interijera, Krapina

  540 € do 900 €

  Cijena, Dizajn interijera, 200 m2
  Dizajn interijera, Varaždin

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dizajn interijera stan novogradnja, 108 m2
  Dizajn interijera, Sesvete

  450 € do 750 €

  Cijena, Dizajner Interijera, 70 m2
  Dizajn interijera, Hrašća

  1260 € do 2100 €

  Cijena, Dizaj kupatila, 4m2
  Dizajn interijera, Šibenik

  270 € do 450 €

  Cijena, Dizajn s vizualizacijom kuhinje, blagovaonice i dnevne sobe, cijeli objekt je oko 100m2, a predmet upita je 35m2
  Dizajn interijera, Osijek

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada idejnog rjesenje podjele stana u dva manja, 89 m2
  Dizajn interijera, Split

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada ormara za spavaću sobu i hodnik, cca 270 x 70 x 80 cm
  Dizajn interijera, Sljeme

  180 € do 300 €

  Cijena, Dizajn dnevne sobe i kuhinje, Ukupno 50 m2
  Dizajn interijera, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Dizajn interijera, 59 m2
  Dizajn interijera, Split

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dizajn interijera, 200 m2
  Dizajn interijera, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dizajn preuređenja kupaonice, 4 m2
  Dizajn interijera, Zagreb

  270 € do 450 €

  Cijena, 3d vizualizacija, 100 m2
  Dizajn interijera, Kaštel Sućurac

  900 € do 1500 €

  Cijena, Idejno rješenje, cca 90m2
  Dizajn interijera, Gornje Brezno

  675 € do 1125 €

  Cijena, Dizajn interijera, Oko 150 m2
  Dizajn interijera, Veliko Trgovišće

  900 € do 1500 €

  Cijena, Potreban dizajner interijera za uređenje kuće u Zadru, cca 200m2
  Dizajn interijera, Zadar

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Dizajn interijera kuće, 240 m²
  Dizajn interijera, Dubrava

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada nacrta za ormar po mjeri, cca 200 x 260 cm
  Dizajn interijera, Benkovac

  450 € do 750 €

  Cijena, Dizajn interijera, cca 360 m2
  Dizajn interijera, Osijek

  3150 € do 5250 €

  Cijena, Dizajn interijera, cca 6m2
  Dizajn interijera, Kaštel Sućurac

  180 € do 300 €

  Cijena, Dizajn interijera, 50 m2
  Dizajn interijera, Jural

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dizajn interijera u Rovinju, cca 80m2 / dva Kata
  Dizajn interijera, Rovinj

  450 € do 750 €

  Cijena, Dizajn interijera, 150 m 2
  Dizajn interijera, Ježdovec

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dizajn interijera, cca 83m2
  Dizajn interijera, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Dizajn interijera, 60 m2
  Dizajn interijera, Gornja Višnjica

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dizajn interijera, 225 m2
  Dizajn interijera, Ravna Gora

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada izvedbenog projekta unutarnjeg uređenja, 250 m2
  Dizajn interijera, Rabac

  900 € do 1500 €

  Cijena, Uređenje enterijera , 70 m2
  Dizajn interijera, Arbanija

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dizajn interijera dva stana, 100 m2
  Dizajn interijera, Neorić

  1080 € do 1800 €

  Cijena, Dizajn interijera stana , 85 m2
  Dizajn interijera, Zadar

  1350 € do 2250 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Dizajn interijera cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  754+ poduzeća za Dizajn interijera
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu