Dizajn interijera cijena - dizajner interijera/uređenje stana

Dizajner interijera je osoba koja vam može puno pomoći kada se odlučite za jedinstven dizajn interijera. Cijena za unutarnje uređenje je ovisna od veličine prostora, opsega potrebnih izvedenih radova, broja pripremljenih vizualizacija određenog prostora i od broja različitih prijedloga interijera. Namještaj oblikovan po mjeri može puno povećati cijenu dizajna, ali prostori će biti savršeno iskorišteni i estetski dorađeni. Za osnovno dizajniranje interijera izdvojit ćete od 2.000 kn na dalje, međutim takav dizajn je sasvim bazičan. Za kvalitetni unutarnji dizajn, uz dobre nacrte, 3D prikaze budućeg prostora i savjetovanja, izdvojit ćete od 4.000 kn na dalje. Ako Vas zanima cijena arhitekta za uređenje stana, indikativne cijene možete provjeriti u našem kalkulatoru cijena. Neovisno o cijeni, izbor unutarnjeg dizajnera se preporuča, posebice ako želimo kvalitetnu obnovu prostora, u kojem ćemo se doista osjećati udobno. Nemojte odabirati najniže cijene. Naručite 3D snimke - rendere, zbog bolje prezentacije.

Kome povjeriti nacrt kuće? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim arhitektima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA UNUTRAŠNJEG OPREMANJA STANA


Cijena nacrta uređenja interijera. Cijena arhitekta za uređenje stana. Projekt unutrašnje opreme kuće ili stana, koji sadrži izmjeru postojećeg stanja, tlocrt unutrašnje opreme, katalog materijala i nacrti za izradu opreme po mjeri za opremanje stana ili kuće.

5000.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
9600.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Dizajn interijera cijena - dizajner interijera/uređenje stana

DRUGE CIJENE ZA DIZAJN INTERIJERA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Cijena za dizajn interijera za uređenje apartmana

Cijena za projekt interijera na temelju detaljnog razgovora, 2-3 početne verzije interijera. Konačni tlocrti, 3D vizualizacije, popisi i opisi konkretnog namještaja, rasvjete i dekoracije. Prema potrebi izrađuje se i troškovnik radova te nacrti za namještaj po mjeri.


KN

KN/m2

m2
upit

Cijena za organizaciju prostora

Cijena za izradu tlocrta na temelju tlocrta postojećeg stanja. Trošak obuhvaća određivanje položaja prostorija te namještaja unutar njega s ucrtanim položajem rasvjete.


KN

KN/m2

m2
upit

Cijena dizajna za uređenje kuće

Cijena dizajna interijera. Cijena dizajna za uređenje kuće do 150 m2.


KN

KN/kom

kom
upit

Dizajn i uređenje stana od 50 kvadrata

Cijena za dizajn i uređenje stana od 50 m2. Cijena za izradu detaljnog idejnog rješenja rasporeda stana, opreme, materijala, rasvjete i s nacrtom namještaja po mjeri za stolare, sve sa 3D prikazima iznosi.


KN

KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Unutarnje dizajniranje – sve što morate znati

1. Moderna unutarnja oprema i interijer – što morate znati?


Jeste li se umorili od starog izgleda stana, imate li neiskorišteno potkrovlje ili prostor koji jednostavno više ne odgovara modernim životnim standardima? Unutarnji dizajn prostorija vratit će funkcionalnost i atraktivnost vašem stanu. Međutim, prije renoviranja treba znati konstrukcijske i estetske mogućnosti. Puno vam u tome može pomoći arhitekt za unutarnju opremu. Prije nego započnete renovirati stan, pročitajte nekoliko najvažnijih savjeta koje smo pripremili za vas.

 

unutarnji-dizajn.jpg
Uz iskusnog dizajnera interijera, vaš renovirani dom će premašiti očekivanja.

 


2. Dizajner interijera koji poznaje vaše želje


Imate stan iz snova pred očima i sada vam treba samo dobar dizajner interijera. Ali kako ga pronaći? Svako renoviranje doma jedinstven je projekt. Naravno, ne škodi unaprijed pogledati arhitektove prethodne projekte i mišljenja kupaca, ali detalje vašeg projekta nećete znati dok dizajner za vas ne pripremi prvu idejnu skicu i troškovnik. Uvijek pitajte više izvođača radi usporedbe ponuda. Na portalu Mojmojster pronaći ćete opsežan popis provjerenih dizajnera interijera.

Svaki dizajner interijera ima svoj stil i zna se više ili manje prilagoditi vašim željama. Prije potpisivanja ugovora barem se jednom uživo sastanite s dizajnerima interijera kako biste procijenili kako se slažete po ukusu, očekivanjima i poslovnoj praksi. Također će to biti prilika da dizajner bolje upozna vas i vaše želje, pa ponesite što više skica, fotografija, kataloga i ostalog materijala.

2.1. Unutarnji dizajn, cijena usluge


Koliko košta dizajner interijera? Cijene se uvelike razlikuju od izvođača do izvođača i mogu se obračunati na dva načina: po satnici ili po kvadratnom metru projekta. Znak da ste pronašli dobrog dizajnera je i temeljit predračun s detaljnim popisom planiranih radova, materijala i troškova. Da biste bili stvarno zadovoljni adaptacijom stana, također je važno imati dobru komunikaciju tijekom adaptacije. Koliko košta unutarnje uređivanje? Cijena se kreće od 500 eura za manje projekte do 4000 eura i više za vrhunske adaptacije.

3. Unutarnji dizajn prostorija


3.1. Renoviranje stana


Vijek kuće je oko 100 godina, ali materijali u prostorijama troše se puno brže ili nam se mijenja ukus. U ovom trenutku sazrelo je vrijeme za renoviranje interijera. To možete učiniti na razne načine. Samo nova nijansa ili neki novi namještaj bit će dovoljni za osvježavanje izgleda. Kompletno renoviranje stana, s druge strane, složen je i skup projekt, jer uključuje radove kao što su rušenje pregradnih zidova, uklanjanje starog materijala, zamjena instalacija, renoviranje kupaonice, renoviranje kuhinje, ugradnja namještaja itd.

Sve započinje od plana renoviranja. Cijena ovisi o pojedinom arhitektu, ali u pravilu iznosi oko 500 eura. Sve je to mačji kašalj u usporedbi s 400 – 700 EUR / m² za renoviranje stana po sistemu „ključ u ruke"”, što može potrajati i do 3 mjeseca.

3.2. Adaptirajte mansardni stan


Nekada se smatralo da je stan u potkrovlju lošije kvalitete i da nije primjeren. Danas se ovo „okrenulo naglavačke”, odnosno na krov. Zbog rastućih cijena nekretnina, nedostatka prostora u gradovima, a i zbog većeg pristupa zraku i svjetlosti, mansardni stanovi u potkrovlju postaju sve popularniji. Zbog posebnog oblika, adaptacija mansarde nosi neke posebne značajke. Kosi strop prvo mora biti dobro izoliran i zatvoren knauf pločama. Ugradite dovoljan broj krovnih prozora da biste imali dovoljno svjetla, a za optimalnu učinkovitost potreban vam je i namještaj po mjeri. To će osigurati maksimalnu iskoristivost kuhinje, pored toga sve niske, nepravokutne i beskorisne kutove možete iskoristiti za pohranu.

3.3. Namještaj po mjeri


Za optimalno korištenje prostora i savršeno dosljedan izgled dobro je razmisliti o namještaju po mjeri. Pojedinačne komade možete naručiti kod stolara ili s dizajnerom interijera dogovoriti za potpuno jedinstven stan. Namještaj po mjeri posebno je pogodan za male prostorije nepravilnog oblika, poput mansarde po mjeri, stepenica po mjeri, ormara po mjeri itd. Za poseban efekt također možete naručiti izradu pojedinačnih komada poput pisaćih stolova po mjeri, stolica po mjeri, kreveta po mjeri, vrata po mjeri itd.

4. Kako se odvija dizajniranje unutarnjih prostorija?


Kako idealan stan iz glave pretvoriti u stvarnost? Unutarnji dizajn prostorija uključuje nekoliko faza koje osiguravaju maksimalnu kvalitetu ideje i izvedbe. A to su:

4.1. Mjerenje prostorija

Dizajner interijera prvo mora izmjeriti i provjeriti postojeće stanje prostorija. Izrađuje se točno mjerenje na temelju kojeg arhitekt crta skicu stana. Dizajner će također navesti sve specifičnosti, opasnosti i mogućnosti za daljnji dizajn.

4.2. Vaše želje za izgledom prostora

Pri odabiru poželjnog arhitekta za dizajn interijera, opišite što detaljnije svoje želje, očekivanja, i najvažnije, proračun kojim raspolažete. Mnogo ovisi i o vašem načinu života, očekivanjima za budućnost, hobijima, djeci, kućnim ljubimcima i ostalim posebnostima. Nakon nekoliko sastanaka s dizajnerom odabrat ćete raspored prostorija, položaj i izgled namještaja, boje zidova i ostale materijale i dekor na temelju varijacija i uzoraka koje je dizajner pripremio.

4.3. Unutarnja oprema i namještaj po mjeri

Uz izgled, profesionalni dizajner razmotrit će i funkcionalnost prostora. Kakva je veza između kuhinje i blagovaonice? Imaju li sobe dovoljno privatnosti? Gdje ćete pohraniti cipele? Ovo su samo neka od milijun pitanja koje treba razmotriti. Prvo se osigurava funkcionalnost cijelog stana. U tu svrhu predvidi se rušenje određenih pregradnih zidova, nova vrata, prenamjena i drugi zahvati. Za probijanje ili rušenje nosivih zidova potreban vam je izračun inženjera statičara i građevinska dozvola. Slijedi funkcionalnost pojedinih prostorija, uz pažljivo postavljanje namještaja. Ako financijska sredstva dopuštaju, planira se i namještaj po mjeri, koji omogućuje maksimalno korištenje prostora.

4.4. Boje zidova

Boja zidova ima velik utjecaj na osjećaj u prostoru. Naizgled svijetle nijanse prostora povećavaju prostor, dok ga tamne smanjuju. To vam omogućuje promjenu širine, duljine i visine prostora. Boja također utječe na osjećaj topline. Hladne boje naizgled hlade prostoriju, dok ih topla boja zagrijava. Izbjegavajte sobe sa zasićenim bojama u stanu ili njima ukrasite samo jedan zid. S bijelim zidovima ili nježnim pastelnim nijansama teško da ćete pogriješiti. Za uistinu moderan i uredan izgled odaberite boje koje se slažu s podnim oblogama, namještajem i ostalim elementima.

4.5. Grafički prikaz stana


Na temelju prikupljenih podataka arhitekt će pripremiti grafički prikaz stana koji će u potpunosti odgovarati vašim očekivanjima. Uz pomoć dvodimenzionalnih i 3D grafičkih prikaza lakše ćete zamisliti konačni izgled prostora. Crtanje stana, kupaonice ili kuhinje, naravno, košta nešto, ali toplo preporučujemo da ne preskočite taj korak jer pruža najbolje približavanje konačnom stanju i najbolja je metoda za prilagođavanje planova vašim željama. Kada budete zadovoljni konačnim proizvodom, arhitekt će pripremiti konačne planove na temelju crteža.

4.6. Plan stana

Sada je vrijeme za grafički prikaz konačnog plana stana. Idejna mapa sadrži sve planove, skice, detalje, materijale, plan osvjetljenja i 3D prikaze koje trebate i na temelju kojih izvođači mogu renovirati stan. Također je priloženo tehničko izvješće i planovi za pojedinačne jedinstvene komade namještaja za stolara.

4.7. Pomoć pri renoviranju stana

Ako se s renoviranjem stana susrećete prvi put ili ako jednostavno nemate vremena, preporučujemo vam da unajmite i arhitekta koji će koordinirati renoviranje. Mnogi dizajneri interijera imaju i vlastite provjerene izvođače, stoga mogu jamčiti kvalitetu izvedenih radova. Na taj će se način posao obaviti u najkraćem mogućem roku. Dizajner vam također može pomoći u odabiru namještaja u salonima.

5. Moderno stanovanje – stilovi i trendovi


5.1. Boje za zidove


Moderne boje zidova snažno utječu na to kako se osjećate u stanu. Svijetli prostori toplih boja oživljavaju ga, dok ga tamnije hladne nijanse umiruju. Prava kombinacija boja za zidove nije jednostavna, stoga kontaktirajte dizajnera interijera koji će pripremiti nekoliko verzija. Budite oprezni pri gledanju 3D prikaza i uzoraka u boji jer boja u stvarnom prostoru može imati potpuno drugačiji učinak nego na zaslonu računala ili na malom uzorku.

5.1.1. Boje zidova u kupaonici


Kupaonica je jedan od najintimnijih prostora, stoga je vrlo važno da se u njoj osjećamo opušteno i smireno. Izbjegavajte bilo kakve vrišteće ili zasićene boje. Potpuno bijela kupaonica također se ne preporučuje jer ćete se u njoj osjećati izloženo. Najbolje su nježne pastelne nijanse. Tople boje će vas zagrijati, a nježne hladne boje dodatno umiriti.

5.1.2. Boje zidova u spavaćoj sobi


Spavaća soba je mjesto odmora, pa bi boje zidova u spavaćoj sobi trebale biti nježnih nijansi. Moguće su i tamnije boje, odnosno materijali koji naizgled smanjuju i zamračuju prostor. Lako ćete zaspati u tako udobnom kutu.

5.1.3. Boje zidova u dnevnoj sobi


Većinu dana provodimo u dnevnoj sobi. Odaberite vesele tople boje koje vas ispunjavaju energijom. Cijelu sobu možete obojiti pastelnim bojama, ali ako se odlučite za intenzivne boje ili teksture, onda nemojte bojiti više od jednog zida.

5.1.4. Boje zidova u kuhinji

 

Ako volite kuhati i prepustiti se istraživanju mirisa i ukusa, sigurno ćete poželjeti začiniti prostor pravom bojom. Kombinacija mirnih i živih boja uvijek je dobitna, ali nemojte pretjerivati. Ako će kuhinjski elementi biti živih boja, odaberite mirnu boju zidova. No ako će kuhinjski namještaj biti monoton, pobrinite se da zidovi budu živopisnih boja, s uzorcima ili se čak možete odlučiti za fototapete.

5.2. Stilski namještaj po mjeri


Rustikalni stilski namještaj vraća se u moderne domove, što je suprotno modernom namještaju. Suvremeni trendovi istražuju ravnotežu između minimalizma i ukrasa, između laganog i teškog, gruboga i glatkog. Nikako nemojte bacati namještaj bake i djeda jer ga možete ponovno uklopiti u prostor. Ako vam originalni namještaj nije pri ruci, možete naručiti i stilski namještaj po mjeri.

5.3. Sobne biljke


Sobne biljke donose mnogo blagodati prostoru: one pročišćavaju zrak, hlade sobu, a istodobno djeluju umirujuće. Izvrsna su alternativa kada nemate vrt ili barem zeleni balkon. Međutim, nije svaka biljka prikladna. Sobne biljke bi trebale dobro uspijevati na malo svjetla. Ako nemate puno vremena za brigu o biljkama, preporučujemo nezahtjevne sobne biljke koje polako rastu, uspijevaju u neplodnom tlu i uglavnom nisu osjetljive. Popularne zelene sobne biljke su fikus, monstera, kroton, filadendron, potos, sanseverija, juka i mnoge druge džunglaste, polupustinjske i pustinjske biljke.

5.4. Otvoreni tlocrt


Suvremeni dizajn interijera karakteriziraju veliki i međusobno povezani prostori. Renoviranje stana često uključuje rušenje pregradnih zidova i izradu proboja kroz nosive zidove. Pritom je bitno slijediti službeno mišljenje inženjera statičara. S otvorenim prostorom sobe će biti puno svjetlije i naizgled veće, a vi ćete u novom prostoru lakše disati.

 

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMPREUREĐENJE DNEVNOG BORAVKA

Potrebno preuređenje dnevnog boravka i kuhinje cca 30 m2. 3150 KN do 5250 KN


........

DIZAJN INTERIJERA

Potreban dizajner interijera - zanima me prenamjena prema mišljenju struke.

Površina cca 20 m2. 1890 KN do 3150 KN


........

DIZAJN INTERIJERA

Potreban angažman dizajnera interijera uz 3D prikaze.
U pitanju je novogradnja.

Nisu potrebni nacrti za izvedbu građevinskih radova.

Zanima me koji su potrebni inputi za davanje ponude, koje su opcije obuhvata radova, koji je period u kojem bi se moglo raditi, kakav način suradnje predlažete i koji su outputi s vaše strane.

Radi se o kući za odmor sa bazenom. Imam načelno zamišljene stilove. 3780 KN do 6300 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA, 10 M2
Dizajn interijera, Šibenik

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, UNUTARNJE UREĐENJE STANA, CCA 60 M2
Dizajn interijera, Susedgrad

8100 KN do 13500 KN

CIJENA, UREĐENJE STANA ZA NAJAM, CCA 50 M2
Dizajn interijera, Rijeka

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, NAJUČINKOVITIJI RASPORED PROSTORIJA, 64 M2
Dizajn interijera, Karlovac

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA STANA , 42 M2
Dizajn interijera, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DIZAJNIRANJE INTERIJERA, CCA 150 M2
Dizajn interijera, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DIZAJNER INTERIJERA, 1 KD / CCA 80M2
Dizajn interijera, Medulin

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA PROJEKTA RADI ADAPTACIJE POSLOVNOG PROSTORA U STAMBEBI, CCA 55 M2
Dizajn interijera, Viškovo

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, REDIZAJN BORAVKA I KUHINJE, CCA 35 M2
Dizajn interijera, Susedgrad

2362.5 KN do 3937.5 KN

CIJENA, DIZAJN UNUTARNJEG INTERIJERA STANA, CCA 110 M2
Dizajn interijera, Marinići

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, UREDITI MONTAŽNI STAMBENI OBJEKAT, CCA 85 M2
Dizajn interijera, Sinj

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, PREUREĐENJE STANA, CCA 26 M2
Dizajn interijera, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, ORGANIZACIJA PROSTORA, CCA 60.8 M2
Dizajn interijera, Sisak

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DIZAJN SPAVAĆE SOBE , CCA 12 M2
Dizajn interijera, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA, CCA 73 M2
Dizajn interijera, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA, 50 M2
Dizajn interijera, Dubrava

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA STANA, CCA 110 M2
Dizajn interijera, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA STANA, CCA 70 M2
Dizajn interijera, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA STANA, CCA 40 M2
Dizajn interijera, Zagreb

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA, CCA 55 M2
Dizajn interijera, Križ

2362.5 KN do 3937.5 KN

CIJENA, DIZAJN KUHINJE I KUPAONICE, 12 M2
Dizajn interijera, Zagreb

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA, CCA 60 M2
Dizajn interijera, Pazin

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA STARE KAMENE KUĆE, CCA 75 M2
Dizajn interijera, Vrsar

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA PREDSOBLJA I SOBA, CCA 32 M2
Dizajn interijera, Zagreb

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA DNEVNE SOBE I BLAGOVAONE, CCA 40 M2
Dizajn interijera, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA STANA U ZGRADI, CCA 36 M2
Dizajn interijera, Zagreb

2362.5 KN do 3937.5 KN

CIJENA, DIZAJ INTERIJERA U SALONU, CCA 8 M2
Dizajn interijera, Tkon

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA DNEVNE SOBE I BLAGAVAONE, CCA 20 M2
Dizajn interijera, Split

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA PROJEKTA RADI ADAPTACIJE STANA, CCA 60 M2
Dizajn interijera, Osijek

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA STANA, CCA 30 M2
Dizajn interijera, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DIZAJ INTERIJERA, CCA 200 M2
Dizajn interijera, Kaldanija

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA, CCA 50 M2
Dizajn interijera, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA BALKONA , 8 M2
Dizajn interijera, Zagreb

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, PRIJEDLOG ZA UREĐENJE STANA, CCA 62 M2
Dizajn interijera, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DIZAJN INTERIJERA, CCA 30 M2
Dizajn interijera, Split

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, 3D VIZUALIZACIJA KAFIĆA, CCA 200 M2
Dizajn interijera, Erdut

2362.5 KN do 3937.5 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

DIZAJN INTERIJERA CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

669+ PODUZEĆA ZA DIZAJN INTERIJERA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE DIZAJN INTERIJERA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana