Izgradnja može biti stresna. Ovdje smo da Vam pomognemo.

I u slučaju promjene krova u udaljenom mjestu ili polaganje keramike u centru grada, za skoro svaki projekt nalazimo bar 3 primjerene tvrtke u što kraćem vremenskom roku. Tako uštedite energiju i znatno brže se dogovorite za izvođenje.

Besplatno, bez provizije!

Izvođačima ne naplaćujemo proviziju. Stoga Vam slanje upita i odabir predloženog izvođača ne stvara nikakve dodatne ili skrivene troškove.

Za sve investitore uvijek ćemo ostati besplatan sustav za izgradnju.

Provjereni lokalni izvođači

Kako bismo Vam smanjili rizike, provjeravamo poslovanje tvrtki, iskustva na tržištu i objavljujemo njihove reference. Skupljamo vaše ocjene i stručne preporuke, te mjerimo odaziv izvođača.

Objektivno zbrajamo kvalitetu tvrtke u ocjenu od 1 do 10. Isključujemo nekorektne izvođače.

Radimo na transparentnosti građevinskog tržišta.

Unatoč javno dostupnim bazama ne možete znati za koju djelatnost je tvrtka specijalizirana. U većini slučajeva ne možete vjerovati ni samo preporukama. Netko, tko je dobro poslovao jučer, danas može značajno smanjiti kvalitetu usluge. Trudimo se da Vam sve informacije prikupimo na jednom mjestu.

Stvarne ocjene klijenata

Vaše mišljenje je temelj na kojem gradimo povjerenje naših korisnika. Svako mišljenje utječe na ocjenu izvođača. Svaka tvrtka u sustavu je već bila ocjenjena.

Izvođači ne mogu sami sebi napisati ocjene. Ocjene mogu ostaviti samo korisnici kod kojih su izvodili radove.

Specijalisti za gradnju

Ostajemo vjerni graditeljstvu, gdje Vam možemo pomoći našim stručnim znanjem i iskustvom. Kod nas možete pronaći više od 300 specijaliziranih kategorija iz područja graditeljstva, renoviranja i projektiranja.

Emajstor smo osnovali kao odgovor na naše osobne probleme pri traženju odgovarajućeg izvođača.

Gradite, obnavljate svoj dom?

Besplatno pošaljite upit preporučenim izvođačima za vaš dom: