Za područje

  Sobna vrata, cijena za unutarnja vrata

  Cijena za sobna vrata ovisna je od kvalitete i tipa izvedbe sobnih vrata. Cijene unutarnjih kliznih vrata kreću se od oko 400-800 EUR, ovisno o vrsti kliznih vrata, načinima otvaranja i materijalima. Cijena unutarnjih vrata od furnira, uključujući okvire, kreće se između 130-670 EUR/kom. Viša cijena odbit će se za klizna vrata duž zida, a još viša kod sustava kliznih vrata ili korištenja kaljenog stakla na vratima. Za standardna unutarnja PVC vrata barem ćete odbiti, čija se cijena kreće oko 130 EUR/kom. Najveći trošak definitivno su ALU unutarnja vrata koja koštaju oko 600 EUR/kom. Rok isporuke za vrata obično je 1 do 2 mjeseca.

  Kome povjeriti izradu/postavljanje sobnih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit
  Provjerite i:
  Klizna vrata, cijena

  Cijena unutarnjih vrata od furnira, sobna vrata sa dovratnikom


  Cijena unutarnjih furniranih vrata. Cijena unutarnjih vrata, furnirana, klasičnih dimenzija zajedno s okvirima.

  119.36 €/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  €/kom

  SREDNJA CIJENA
  700.27 €/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Moderna sobna vrata


  Cijena unutarnjih furniranih vrata. Cijena za unutarnja vrata, furnirana, klasične dimenzije.

  66.31 €/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  €/kom

  SREDNJA CIJENA
  238.73 €/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Druge cijene za Sobna vrata

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  ALU unutarnja vrata

  Cijena za isporuku i ugradnju unutarnjih ALU vrata, standardnih dimenzija.


  kom

  €/kom

  Harmonika vrata

  Cijena za dostavu i ugradnju unutarnjih harmonika vrata, standardnih dimenzija. Najjeftinija varijanta su PVC sklopive lamele s približnom cijenom od 300 kn, a slijede plastične lamele u imitaciji drveta (bukva), za koje ćete odbiti oko 600 kn, najskuplja varijanta su plastične lamele u imitaciji aluminija, za koje ćete odbiti oko 1300 kn.


  kom

  €/kom

  PVC unutarnja vrata

  Cijena za isporuku i ugradnju unutarnjih PVC vrata, standardnih dimenzija.


  kom

  €/kom

  Sobna vrata dimenzije 95x200 cm

  Cijena sobnih vrata dimenzija 95x200 cm


  kom

  €/kom

  Sobna vrata po mjeri cijena

  Cijena izrade sobnih vrata po mjeri. Sobna vrata sa štokom, cijena.


  kom

  €/kom

  Sobna vrata-samo krilo

  Cijena krila unutarnjih vrata. Cijena za krilo unutarnjih vrata, klasičnih dimenzija.


  kom

  €/kom

  Unutarnja klizna vrata

  Cijena za isporuku i ugradnju unutarnjih kliznih vrata, standardnih dimenzija.


  kom

  €/kom

  Unutrašnja vrata od punog drveta

  Unutarnja stolarija. Cijena za isporuku i ugradnju masivnih unutarnjih drvenih vrata, standardnih dimenzija.


  kom

  €/kom

  UKUPNO:
  Pošalji upit >

  Klizna vrata


  Cijena kliznih vrata varira i ovisi o veličini krila vrata, izboru vodilica, materijalu i završetk...

  Provjerite i: Klizna vrata cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  UNUTARNJA VRATA – SVE ŠTO TREBATE ZNATI

  1. Sobna vrata od drva, aluminija ili PVC

  Pri izboru materijala dostupni su drvo, aluminij, PVC i kombinacije tih materijala sa staklom. Izbor u potpunosti ovisi o vama. Materijal za vrata birajte istodobno s izborom materijala za pod (parket, laminat) i unutarnjih zidova jer je to najlakši način koordiniranja boja i materijala kako bi se oni vizualno dopunjavali. Dostupni materijali uključuju: drvo (javor, breza, smreka, mahagonij, bukva, hrast...), kombinaciju drvo – staklo, kombinaciju drvo – aluminij i kombinaciju aluminij – staklo.

  36129448_m.jpg

  1.1. Drvena sobna vrata

  Drvo je najčešći materijal unutarnjih vrata. Sama činjenica da je prirodni materijal koji unutrašnjosti doma daje dodir domaćega i topline dovoljan je razlog za taj izbor. Uz drvena unutarnja vrata postoji ogroman izbor obojenih dekora, okvira koji su, prema različitim preferencijama, savršeni za svaki dom. Oni uključuju furnir od drva, bijeli lak i dekor. U drvenoj verziji razlikujemo klasična i čvrsta sobna vrata.

  Čvrsta unutarnja vrata izrađena su od troslojnog, poprečno zalijepljenog panela, veličine oko 4 cm. Osim križno lijepljene ploče, upotrebljavaju se i druge varijante: drvene lijepljene ploče ili lijepljene letvice smreke i furnira.

  1.2. Furnir vrata

  Furnirana sobna vrata, međutim, smatraju se kombinacijom izgleda čvrstih drvenih vrata i lakoće krila. Na raspolaganju je velik izbor furnira, ali najviše se upotrebljavaju hrast i orah, uglavnom zbog njihove tvrdoće i trajnosti. Furnirana vrata su (drvena) vrata prekrivena posebnom folijom koja vratima daje moderan izgled. Jednostavno ih je održavati, a još uvijek izgledaju tvrdo i čvrsto.

  1.3. Drvena staklena vrata

  Kombinacija drva i stakla uobičajen je izbor materijala ako želite poboljšati izgled unutarnjih vrata i prostora. Staklene ploče na drvenim vratima dodatno pomažu u prenošenju svjetlosti u sobu, čak i kada je krilo vrata potpuno zatvoreno. Kombinacija drva i stakla najčešća je kod kliznih unutarnjih vrata. Upotrebljava se kvalitetno, sigurnosno staklo raznih vrsta i stilova.

  1.4. Unutarnja vrata sa staklom

  Staklena vrata upotrebljavaju se za posebne slučajeve u kojima želimo sačuvati vizualni prijelaz ili prolazak svjetlosti, ali istodobno ne želimo prolaz buke ili propuha. U osnovi razlikujemo klasična vrata koja imaju staklenu površinu, vrata s bočnim ili nadzemnim svjetlima između i ona u potpunosti izrađena od stakla. Iz sigurnosnih razloga sva su stakla na vratima kaljena, ali mogu se pjeskariti, obojiti, urezati, obložiti folijom kako bismo dobili različite vizualne efekte.

  1.5. ALU unutarnja vrata

  Aluminij se, više nego za unutarnja vrata, upotrebljava za vanjska, ulazna vrata zbog njegove snage i zaštite od provale. Za unutarnja vrata jednostavno nema razloga upotrijebiti materijal poput aluminija jer se to smatra mnogo skupljim ulaganjem u odnosu na drvo. No može se upotrijebiti za okvire prozora na unutarnjim kliznim vratima.

  1.6. PVC unutarnja vrata

  Iako drvo nudi ugodnu klimu za život, veći ugođaj toplog doma, smatra se skupljim materijalom od PVC-a. Plastična unutarnja vrata (PVC) sve su popularniji izbor. Jednostavnije ih je instalirati i jeftinije ih je održavati, laganija su i u isto vrijeme omogućuju veću slobodu ili izbor u pogledu dimenzija, oblika i vrste vrata. Uz pomoć različitih boja, premaza i ukrasa PVC vrata mogu se napraviti u prirodnom izgledu drva. Okviri od PVC vrata također su posebno izrađeni tako da se PVC vrata mogu lako i tiho zatvoriti i otvoriti. Zbog niske cijene plastike, možemo si priuštiti mnogo opreme za unutarnja vrata od PVC-a, poput zaštite od buke, opreme za razne oblike, boje itd.

  1.7. Filcana vrata

  Plastika (PVC) je jedan od materijala koji se najčešće upotrebljavaju za preklop unutarnjih vrata. U slučaju preklopa unutarnjih vrata filc se upotrebljava i kao dodatak koji se montira na unutarnju stranu vrata. On pruža dobru toplinsku i zvučnu izolaciju.

  2. Otvaranje vrata

  Nakon što su jasno definirane dimenzije i materijal, treći važan čimbenik je način otvaranja unutarnjih vrata. Odluka o načinu otvaranja unutarnjih vrata temelji se na činjenici kakav je raspored unutrašnjosti i soba općenito kako krilo vrata ne bi ograničilo naše kretanje i kako se ne bismo zabijali u namještaj.

  2.1. Krilo vrata

  Krilna unutarnja vrata jedan su od najčešćih izbora unutarnjih vrata u stanu ili kući. Sustav se lako otvara uz pomoć ručke. Kao što je već spomenuto, trebalo bi pripaziti kakva su vrata u području u kojem će se otvoriti krila. Bilo koji postavljeni namještaj ili nepravilan položaj unutarnjih vrata spriječit će potpuno otvaranje. Neizostavni element unutarnjih vrata je okvir vrata na koji su vrata pričvršćena. Okvir vrata je širok između 85 mm i 175 mm, a može se produžiti do 300 mm. Pomicanje ili zglobna unutarnja vrata otvaraju se pomoću šarki na koje su vrata postavljena. Najčešći materijal koji se upotrebljava za krilo vrata je drvo u kombinaciji sa staklom. Više informacija o materijalima pročitajte u nastavku članka.

  23327205_m.jpg

  2.2. Klizna vrata

  Klizna unutarnja vrata pogodna su za manje stambene prostore ili prostorije u kojima biste dobili još malo dodatnog prostora u ionako malom stanu.Zbog toga su klizna vrata najbolje rješenje za stanove u kojima nema mnogo prostora. Klizna unutrašnja vrata smatraju se mirnijom i tišom varijantom u usporedbi s običnim, krilnim unutarnjim vratima, a dostupna su i u raznim izvedbama atraktivnog izgleda. Klizna unutrašnja vrata kreću se duž vodilica. Vodilice kliznih vrata mogu se nalaziti iznad, u tom slučaju to su viseća klizna vrata, a elementi kliznih vrata mogu biti iznad i ispod. Klizna unutarnja vrata mogu se otvoriti izravno u ili uza zid. Nedostaci kliznih vrata uključuju lošije brtvljenje, posebno kliznih vrata postavljenih uza zid.

  118191385_m.jpg

  2.3. Harmonika vrata

  Vrata harmonike otvaraju se ili zatvaraju prema principu preklapanja. U posljednje se vrijeme preklopna unutarnja vrata sve češće upotrebljavaju u modernim kućama kao pregrade između soba ili između kuhinje i dnevnog boravka kako bi se zaustavio miris koji dolazi iz kuhinje. Unutarnja harmonika vrata ne zahtijevaju osobito naprednu ugradnju i nisu ograničena dimenzijama. Također se mogu ugraditi u duljinama od 18 m.

  112902385_m.jpg

  3. Dodatna obilježja

  3.1. Ručke na vratima

  Ručke vrata nisu samo funkcionalni pribor, već i estetski pribor. Ručke se razlikuju po materijalu, obliku, vrsti i stilu. Najčešći materijal za ručke je aluminij, a slijede ga mjed, nehrđajući čelik, PVC, a ponekad i drvo. Ovisno o obliku ručke, možemo razlikovati L ručke i okrugle ručke, koje mogu biti fiksne ili okretne. Okrugle ručke uglavnom se upotrebljavaju za ulazna vrata, gdje želimo praktičniji ulaz, pa prema tome i veću sigurnost. Postoji i nekoliko vrsta ručaka kao što su: podijeljene ručke, ručke s odvojenom ručicom i bravom, ručke sa štitnikom, sigurnosne ručke, ručke s mehanizmom kočenja.

  3.2. Okviri vrata

  Okviri vrata su okviri koji se ugrađuju u otvor za vrata, a krila vrata su obješena zajedno s sadilicama. Okvir služi i tehničkim i estetskim funkcijama te bi trebao biti kompatibilan s krilom vrata, otporan na mehanički stres i temperaturne promjene i vlagu. Za okvire se najčešće upotrebljavaju ploče od punog drva i iverice, ali postoje i PVC, metalna (ALU), kao i kombinirane verzije okvira.

  Poseban moderan učinak daju vrata sa skrivenim okvirima u kojima je okvir poravnan s ravninom zida i ravninom krila vrata. Dakle, između vrata i zida okvira vidljiv je samo tanki razmak, a potpuno je skriven iza žbuke ili gipsane ploče. Aluminijski okvir vrata i prikriveni nosači moraju se montirati prije izrade žbuke i bojenja kako bi izvođač radova mogao lijepo obrađivati ​​kontakt vrata i zida.

  3.3. Stilovi vrata

  Ovisno o željenom učinku i estetskom skladu s prostorijom, pažljivo odaberite odgovarajući stil vrata. Prvo razmislite o okruženju u koje ste postavili vrata: je li kuća nova ili stara? Klasična ili moderna? Stambena ili poslovna? Koje boje i materijali prevladavaju? Želite li sakriti ili istaknuti vrata? Trebaju li biti visoka ili široka? Odgovori na ta pitanja trebali bi biti korisni.

  Klasična vrata imaju stroge, naglašene okvire, ukrase, vitraje koji daju dojam ulaza u dvorac. Moderna vrata se više usmjeravaju prema čistim linijama ili ravnim kompozicijama. Obično su aluminijska ili drvena. S dozom modernog minimalizma, neka su vrata potpuno besprijekorna, čak i sa skrivenim oblogama, a fokus je na površini koja može biti neutralna ili bogata grafičkim teksturama i drugim oblicima. Međutim, sigurno ništa nećete propustiti ako se najprije savjetujete s dizajnerom interijera i naručite vrata po mjeri.

  3.4. Protupožarna vrata

  Protupožarna vrata između prostorija upotrebljavamo za sprječavanje ili usporavanje požara. To je uglavnom prijelaz između kotlovnice i kuće. Možemo birati između čeličnih protupožarnih vrata, aluminijskih protupožarnih vrata ili drvenih protupožarnih vrata. Protupožarna vrata moraju se trajno zatvoriti tijekom nekorištenja kako bi se spriječilo izbacivanje dima. Konvencionalna protupožarna vrata imaju protupožarno vrijeme od 30 minuta (EI30), a skuplje verzije do 90 minuta (EI90). Pri kupnji protupožarnih vrata obratite pažnju na identifikacijsku naljepnicu koja mora sadržavati certifikacijsko tijelo, sigurnost od požara, proizvođača i broj dokumenta.

  4. Dimenzije unutarnjih vrata

  Prije kupnje unutarnjih vrata i sljedećih postupaka moramo jasno znati dimenzije vrata. Za širinu unutarnjih vrata uzima se u obzir cijeli zidni otvor. Širina unutarnjih vrata razlikuje se ovisno o namjeravanoj upotrebi prostora u stanu. Servisni prostori poput WC-a, kupaonice, ostave i uslužnog prostora obično su odvojeni unutarnjim vratima širine 75 – 80 cm, a dimenzije unutarnjih vrata mogu se širiti do 120 cm. Vrata za invalide moraju biti široka najmanje 90 cm.

  5. Projekti

  5.1. Ugradnja unutarnjih vrata

  Ugradnja unutarnjih vrata je postupak koji zahtijeva pažljivo izvršenje ako želite glatko otvarati vrata bez širenja ili pucanja okvira vrata. Prvo provjerite pripremljenost zidnog otvora, koji mora biti ispravan, s ravnim podovima i 3 – 4 cm širokim i 1 – 2 cm većima od vanjske visine okvira. Umetnite okvir u ispravni otvor u uspravnom položaju i zalijepite ga razmacima. Nakon toga slijedi ugradnja krila vrata, popunjavanje praznine izolacijom, odstranjivanje viška pjene, uklanjanje klinova i konačna ugradnja vratnog krila i ugradnja kvake na vratima.

  5.2. Prilagođena unutarnja vrata

  Kad imamo posebne želje za izgled vrata, način otvaranja ili nestandardne dimenzije vrata, možemo osmisliti vrata po narudžbi. Opišite svoje želje stolaru i priložite skicu. Vrata po mjeri bit će savršeno prilagođena vašim željama. Ostavite slobodu mašti.

  5.3. Popravak unutarnjih vrata

  Često se vrata mogu slomiti zbog mehaničkog stresa ili vlage. Krilo vrata može biti savijeno ili zakrivljeno, okviri se mogu napuhati, šarke će puknuti, metalni dijelovi će početi hrđati itd. U takvim slučajevima je potrebno održavanje vrata ili njihov popravak. Servis za popravljanje vrata organizirat će popravak drvenih vrata, popravak zasuna, popravak kliznih vrata, popravak brtvila, uljnog spremnika, rezervnih dijelova vrata, popravak razbijenog stakla i slične manje popravke. U ekstremnim slučajevima razmislite o promjeni vrata.

  6. Koje su cijene unutarnjih vrata?

  Cijene unutarnjih vrata ovise o dimenzijama, načinu otvaranja, tehnološkom dizajnu, materijalima i proizvođaču. PVC unutarnja vrata općenito su najjeftinija. Navedene cijene su prosječne i razlikuju se od proizvođača namještaja. Cijene ne uključuju PDV i troškove instalacije!

  6.1. Krilo vrata – cijena

  Za unutarnja vrata od PVC-a izdvojit ćete najmanju svotu novca, cijene se kreću od 150 do 300 €. Drvena unutarnja vrata mogu biti i do 100 % skuplja, a cijene se kreću između 350 i 700 €. Najviše ćete platiti za ALU unutarnjih vrata koja koštaju i do 1000 €.

  Cijene osnovnih verzija unutarnjih vrata od čvrstog drva kreću se od oko 300 € i dosežu vrijednosti do 600 €, ovisno o vrsti drva, verziji, nasadu i drugim karakteristikama. Za osnovne verzije furniranih unutarnjih vrata izdvojit ćete oko 250 €, a negdje do 650 € za furnirana vrata prestižnijih verzija.

  6.2. Klizna vrata – cijena

  Cijene kliznih unutarnjih vrata kreću se od oko 450 do 750 €, ovisno o vrsti kliznih vrata, načinu otvaranja i materijalima. Obično su skuplja klizna vrata koja sadrže kaljeno staklo.

  6.3. Harmonika vrata – cijena

  Sklopiva (harmonika) sobna vrata smatraju se pristupačnijim izborom. Upotrebljavaju se kao privremene pregrade, lamele su uglavnom izrađene od plastike. Cijene sklopivih unutarnjih vrata kreću se od 45 do 200 €. Najjeftinija opcija su PVC sklopive letvice – oko 45 €, a slijede plastična laminirana drvena vrata (bukva), za koja ćete izdvojiti oko 100 €. Najskuplja varijanta je plastični laminirani aluminij. Za to ćete izdvojiti oko 200 €.

  6.4. Usporedba cijena vrata

  VRSTA VRATA MATERIJAL OKVIRNA CIJENA
  Krilna unutarnja vrata PVC 150 – 300 €
    Drveni furnir 250 – 650 €
    Čvrsto drvo 350 – 700 €
    Aluminij do 1000 €
  Klizna unutarnja vrata   450 – 750 €
  Sklopiva unutarnja vrata PVC od 45 €
    PVC imitacija drva od 100 €
    PVC imitacija aluminija od 200 €

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Izrada i montaža sobnih vrata

  Potrebna izrada i montaža sobnih vrata. Vrata su dimenzije:
  205 x 80 cm 3 kom
  70 x 205 cm 2 kom
  95 x 205 cm 1 kom. 8143.2 € do 13572 €

  ........

  Izrada sobnih vrata s obuhvatnim štokovima

  Potrebna izrada sobnih vrata s obuhvatnim štokovima. Dimenzije su:
  16,5x87,3x204-D
  15x87,5x206,5-L
  16,6x87x206,5 - D
  23x89x207/208-D
  16x89x209-L
  18,5x78,7x209-D
  22,5/23(33)x88,5x209-D. 10179 € do 16965 €

  ........

  Izrada sobnih vrata

  Potrebna izrada sobnih vrata. Dimenzije su:
  cca 80 x 205 cm 3 kom
  cca 90 x 205 cm 1 kom. 5428.8 € do 9048 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Dobava i postavljanje sobnih vrata, 75 x 203 x 9 cm
  Sobna vrata, Karlovac

  225 € do 375 €

  Cijena, Izrada sobnih i protuprovalnih vrata, sobna vrata-3 kom protuprovalna vrata-1 kom
  Sobna vrata, Zagreb

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada rustikalnih vrata od drva za starinski podrum, sobna vrata-5 kom
  Sobna vrata, Zabok

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata i ugradbenog ormara, 4 x sobna vrata, 1x ugradbeni ormar
  Sobna vrata, Pag

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Skračivanje sobnih vrata, sobna vrata-3 kom
  Sobna vrata, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, 3 komada
  Sobna vrata, Popovača

  810 € do 1350 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, 5 kom
  Sobna vrata, Ploče

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata bez štoka, cca 85 x 196 cm
  Sobna vrata, Rijeka

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata, 19 kom
  Sobna vrata, Zadar

  5130 € do 8550 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata s dovratnikom, 5 kom
  Sobna vrata, Krk

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, 5 kom
  Sobna vrata, Čižići

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izradai montaža sobnih vrata, 2 kom
  Sobna vrata, Zagreb

  540 € do 900 €

  Cijena, Izrada i ugradnja sobnih vrata, sobna vrata-4 kom
  Sobna vrata, Supetar

  720 € do 1200 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata, sobna vrata-4 kom
  Sobna vrata, Zagreb

  720 € do 1200 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, 6 KOM
  Sobna vrata, Županja

  1620 € do 2700 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata sa dovrantikom, sobna vrata-12 kom
  Sobna vrata, Čakovec

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, sobna vrata-11 kom
  Sobna vrata, Zadar

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, 7 kom
  Sobna vrata, Ivanic Grad

  1890 € do 3150 €

  Cijena, Izrada i ugradnja vrata za kupaonicu, 67 x 202 cm
  Sobna vrata, Zagreb

  180 € do 300 €

  Cijena, Zamjena kuhinjskih vrata, 1 dvokrilna
  Sobna vrata, Varaždin

  360 € do 600 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, 1sobna vrata-10 kom
  Sobna vrata, Remetinec

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Izrada i montaža unutarnjih kliznih vrata, klizna vrata-2 kom
  Sobna vrata, Punat

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata po mjeri, sobna vrata-6 kom
  Sobna vrata, Sisak

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata, sobna vrata-5 kom
  Sobna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, 8 kom
  Sobna vrata, Pula

  1440 € do 2400 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, 3 kom
  Sobna vrata, Bašanija

  540 € do 900 €

  Cijena, Izrada i sobnih drvenih vrata, 35 kom
  Sobna vrata, Osijek

  6300 € do 10500 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata i dovratnika, sobna vrata-4 kom
  Sobna vrata, Podlug

  810 € do 1350 €

  Cijena, Izrada apartmanskih ulazna vrata, vrata-8 kom
  Sobna vrata, Baška Voda

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata, cca 210 x 80 cm
  Sobna vrata, Bizovac

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, 5 kom
  Sobna vrata, Slabinja

  1170 € do 1950 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, sobna vrata-2 kom
  Sobna vrata, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata, cca 200 x 88 cm
  Sobna vrata, Split

  180 € do 300 €

  Cijena, Postavljanje sobnih vrata, jedna 200 x 81,5 po mogućnosti u kombinacija sa mutnim staklom.
  Sobna vrata, Slavonski Brod

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih vrata, sobna vrata- 5 kom
  Sobna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža sobnih i kliznaih vrata, vrata-5 kom
  Sobna vrata, Prkos Ivanićki

  900 € do 1500 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Sobna vrata cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  602+ poduzeća za Sobna vrata
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu