Sobna vrata, cijena za unutarnja vrata

Cijena za sobna vrata ovisna je od kvalitete i tipa izvedbe sobnih vrata. Cijene unutarnjih kliznih vrata kreću se od oko 3000-6000 kn, ovisno o vrsti kliznih vrata, načinima otvaranja i materijalima. Cijena unutarnjih vrata od furnira, uključujući okvire, kreće se između 1000-5000 kn/kom. Viša cijena odbit će se za klizna vrata duž zida, a još viša kod sustava kliznih vrata ili korištenja kaljenog stakla na vratima. Za standardna unutarnja PVC vrata barem ćete odbiti, čija se cijena kreće oko 1000 kn / kom. Najveći trošak definitivno su ALU unutarnja vrata koja koštaju oko 4500 kn/kom. Rok isporuke za vrata obično je 1 do 2 mjeseca.

Kome povjeriti izradu/postavljanje sobnih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT
Provjerite i:
Klizna vrata, cijena

MODERNA SOBNA VRATA


Cijena unutarnjih furniranih vrata. Cijena za unutarnja vrata, furnirana, klasične dimenzije.

500.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
1800.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA UNUTARNJIH VRATA OD FURNIRA, SOBNA VRATA SA DOVRATNIKOM


Cijena unutarnjih furniranih vrata. Cijena unutarnjih vrata, furnirana, klasičnih dimenzija zajedno s okvirima.

900.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
5280.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Sobna vrata, cijena za unutarnja vrata

DRUGE CIJENE ZA SOBNA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Sobna vrata-samo krilo

Cijena krila unutarnjih vrata. Cijena za krilo unutarnjih vrata, klasičnih dimenzija.


KN

KN/kom

kom
upit

Unutrašnja vrata od punog drveta

Unutarnja stolarija. Cijena za isporuku i ugradnju masivnih unutarnjih drvenih vrata, standardnih dimenzija.


KN

KN/kom

kom
upit

ALU unutarnja vrata

Cijena za isporuku i ugradnju unutarnjih ALU vrata, standardnih dimenzija.


KN

KN/kom

kom
upit

Unutarnja klizna vrata

Cijena za isporuku i ugradnju unutarnjih kliznih vrata, standardnih dimenzija.


KN

KN/kom

kom
upit

PVC unutarnja vrata

Cijena za isporuku i ugradnju unutarnjih PVC vrata, standardnih dimenzija.


KN

KN/kom

kom
upit

Harmonika vrata

Cijena za dostavu i ugradnju unutarnjih harmonika vrata, standardnih dimenzija. Najjeftinija varijanta su PVC sklopive lamele s približnom cijenom od 300 kn, a slijede plastične lamele u imitaciji drveta (bukva), za koje ćete odbiti oko 600 kn, najskuplja varijanta su plastične lamele u imitaciji aluminija, za koje ćete odbiti oko 1300 kn.


KN

KN/kom

kom
upit

Sobna vrata po mjeri cijena

Cijena izrade sobnih vrata po mjeri. Sobna vrata sa štokom, cijena.


KN

KN/kom

kom
upit

Sobna vrata dimenzije 95x200 cm

Cijena sobnih vrata dimenzija 95x200 cm


KN

KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Klizna vrata


Cijena kliznih vrata varira i ovisi o veličini krila vrata, izboru vodilica, materijalu i završetk...

Provjerite i: Klizna vrata cijena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

UNUTARNJA VRATA – SVE ŠTO TREBATE ZNATI

1. Sobna vrata od drva, aluminija ili PVC

Pri izboru materijala dostupni su drvo, aluminij, PVC i kombinacije tih materijala sa staklom. Izbor u potpunosti ovisi o vama. Materijal za vrata birajte istodobno s izborom materijala za pod (parket, laminat) i unutarnjih zidova jer je to najlakši način koordiniranja boja i materijala kako bi se oni vizualno dopunjavali. Dostupni materijali uključuju: drvo (javor, breza, smreka, mahagonij, bukva, hrast...), kombinaciju drvo – staklo, kombinaciju drvo – aluminij i kombinaciju aluminij – staklo.

36129448_m.jpg

1.1. Drvena sobna vrata

Drvo je najčešći materijal unutarnjih vrata. Sama činjenica da je prirodni materijal koji unutrašnjosti doma daje dodir domaćega i topline dovoljan je razlog za taj izbor. Uz drvena unutarnja vrata postoji ogroman izbor obojenih dekora, okvira koji su, prema različitim preferencijama, savršeni za svaki dom. Oni uključuju furnir od drva, bijeli lak i dekor. U drvenoj verziji razlikujemo klasična i čvrsta sobna vrata.

Čvrsta unutarnja vrata izrađena su od troslojnog, poprečno zalijepljenog panela, veličine oko 4 cm. Osim križno lijepljene ploče, upotrebljavaju se i druge varijante: drvene lijepljene ploče ili lijepljene letvice smreke i furnira.

1.2. Furnir vrata

Furnirana sobna vrata, međutim, smatraju se kombinacijom izgleda čvrstih drvenih vrata i lakoće krila. Na raspolaganju je velik izbor furnira, ali najviše se upotrebljavaju hrast i orah, uglavnom zbog njihove tvrdoće i trajnosti. Furnirana vrata su (drvena) vrata prekrivena posebnom folijom koja vratima daje moderan izgled. Jednostavno ih je održavati, a još uvijek izgledaju tvrdo i čvrsto.

1.3. Drvena staklena vrata

Kombinacija drva i stakla uobičajen je izbor materijala ako želite poboljšati izgled unutarnjih vrata i prostora. Staklene ploče na drvenim vratima dodatno pomažu u prenošenju svjetlosti u sobu, čak i kada je krilo vrata potpuno zatvoreno. Kombinacija drva i stakla najčešća je kod kliznih unutarnjih vrata. Upotrebljava se kvalitetno, sigurnosno staklo raznih vrsta i stilova.

1.4. Unutarnja vrata sa staklom

Staklena vrata upotrebljavaju se za posebne slučajeve u kojima želimo sačuvati vizualni prijelaz ili prolazak svjetlosti, ali istodobno ne želimo prolaz buke ili propuha. U osnovi razlikujemo klasična vrata koja imaju staklenu površinu, vrata s bočnim ili nadzemnim svjetlima između i ona u potpunosti izrađena od stakla. Iz sigurnosnih razloga sva su stakla na vratima kaljena, ali mogu se pjeskariti, obojiti, urezati, obložiti folijom kako bismo dobili različite vizualne efekte.

1.5. ALU unutarnja vrata

Aluminij se, više nego za unutarnja vrata, upotrebljava za vanjska, ulazna vrata zbog njegove snage i zaštite od provale. Za unutarnja vrata jednostavno nema razloga upotrijebiti materijal poput aluminija jer se to smatra mnogo skupljim ulaganjem u odnosu na drvo. No može se upotrijebiti za okvire prozora na unutarnjim kliznim vratima.

1.6. PVC unutarnja vrata

Iako drvo nudi ugodnu klimu za život, veći ugođaj toplog doma, smatra se skupljim materijalom od PVC-a. Plastična unutarnja vrata (PVC) sve su popularniji izbor. Jednostavnije ih je instalirati i jeftinije ih je održavati, laganija su i u isto vrijeme omogućuju veću slobodu ili izbor u pogledu dimenzija, oblika i vrste vrata. Uz pomoć različitih boja, premaza i ukrasa PVC vrata mogu se napraviti u prirodnom izgledu drva. Okviri od PVC vrata također su posebno izrađeni tako da se PVC vrata mogu lako i tiho zatvoriti i otvoriti. Zbog niske cijene plastike, možemo si priuštiti mnogo opreme za unutarnja vrata od PVC-a, poput zaštite od buke, opreme za razne oblike, boje itd.

1.7. Filcana vrata

Plastika (PVC) je jedan od materijala koji se najčešće upotrebljavaju za preklop unutarnjih vrata. U slučaju preklopa unutarnjih vrata filc se upotrebljava i kao dodatak koji se montira na unutarnju stranu vrata. On pruža dobru toplinsku i zvučnu izolaciju.

2. Otvaranje vrata

Nakon što su jasno definirane dimenzije i materijal, treći važan čimbenik je način otvaranja unutarnjih vrata. Odluka o načinu otvaranja unutarnjih vrata temelji se na činjenici kakav je raspored unutrašnjosti i soba općenito kako krilo vrata ne bi ograničilo naše kretanje i kako se ne bismo zabijali u namještaj.

2.1. Krilo vrata

Krilna unutarnja vrata jedan su od najčešćih izbora unutarnjih vrata u stanu ili kući. Sustav se lako otvara uz pomoć ručke. Kao što je već spomenuto, trebalo bi pripaziti kakva su vrata u području u kojem će se otvoriti krila. Bilo koji postavljeni namještaj ili nepravilan položaj unutarnjih vrata spriječit će potpuno otvaranje. Neizostavni element unutarnjih vrata je okvir vrata na koji su vrata pričvršćena. Okvir vrata je širok između 85 mm i 175 mm, a može se produžiti do 300 mm. Pomicanje ili zglobna unutarnja vrata otvaraju se pomoću šarki na koje su vrata postavljena. Najčešći materijal koji se upotrebljava za krilo vrata je drvo u kombinaciji sa staklom. Više informacija o materijalima pročitajte u nastavku članka.

23327205_m.jpg

2.2. Klizna vrata

Klizna unutarnja vrata pogodna su za manje stambene prostore ili prostorije u kojima biste dobili još malo dodatnog prostora u ionako malom stanu.Zbog toga su klizna vrata najbolje rješenje za stanove u kojima nema mnogo prostora. Klizna unutrašnja vrata smatraju se mirnijom i tišom varijantom u usporedbi s običnim, krilnim unutarnjim vratima, a dostupna su i u raznim izvedbama atraktivnog izgleda. Klizna unutrašnja vrata kreću se duž vodilica. Vodilice kliznih vrata mogu se nalaziti iznad, u tom slučaju to su viseća klizna vrata, a elementi kliznih vrata mogu biti iznad i ispod. Klizna unutarnja vrata mogu se otvoriti izravno u ili uza zid. Nedostaci kliznih vrata uključuju lošije brtvljenje, posebno kliznih vrata postavljenih uza zid.

118191385_m.jpg

2.3. Harmonika vrata

Vrata harmonike otvaraju se ili zatvaraju prema principu preklapanja. U posljednje se vrijeme preklopna unutarnja vrata sve češće upotrebljavaju u modernim kućama kao pregrade između soba ili između kuhinje i dnevnog boravka kako bi se zaustavio miris koji dolazi iz kuhinje. Unutarnja harmonika vrata ne zahtijevaju osobito naprednu ugradnju i nisu ograničena dimenzijama. Također se mogu ugraditi u duljinama od 18 m.

112902385_m.jpg

3. Dodatna obilježja

3.1. Ručke na vratima

Ručke vrata nisu samo funkcionalni pribor, već i estetski pribor. Ručke se razlikuju po materijalu, obliku, vrsti i stilu. Najčešći materijal za ručke je aluminij, a slijede ga mjed, nehrđajući čelik, PVC, a ponekad i drvo. Ovisno o obliku ručke, možemo razlikovati L ručke i okrugle ručke, koje mogu biti fiksne ili okretne. Okrugle ručke uglavnom se upotrebljavaju za ulazna vrata, gdje želimo praktičniji ulaz, pa prema tome i veću sigurnost. Postoji i nekoliko vrsta ručaka kao što su: podijeljene ručke, ručke s odvojenom ručicom i bravom, ručke sa štitnikom, sigurnosne ručke, ručke s mehanizmom kočenja.

3.2. Okviri vrata

Okviri vrata su okviri koji se ugrađuju u otvor za vrata, a krila vrata su obješena zajedno s sadilicama. Okvir služi i tehničkim i estetskim funkcijama te bi trebao biti kompatibilan s krilom vrata, otporan na mehanički stres i temperaturne promjene i vlagu. Za okvire se najčešće upotrebljavaju ploče od punog drva i iverice, ali postoje i PVC, metalna (ALU), kao i kombinirane verzije okvira.

Poseban moderan učinak daju vrata sa skrivenim okvirima u kojima je okvir poravnan s ravninom zida i ravninom krila vrata. Dakle, između vrata i zida okvira vidljiv je samo tanki razmak, a potpuno je skriven iza žbuke ili gipsane ploče. Aluminijski okvir vrata i prikriveni nosači moraju se montirati prije izrade žbuke i bojenja kako bi izvođač radova mogao lijepo obrađivati ​​kontakt vrata i zida.

3.3. Stilovi vrata

Ovisno o željenom učinku i estetskom skladu s prostorijom, pažljivo odaberite odgovarajući stil vrata. Prvo razmislite o okruženju u koje ste postavili vrata: je li kuća nova ili stara? Klasična ili moderna? Stambena ili poslovna? Koje boje i materijali prevladavaju? Želite li sakriti ili istaknuti vrata? Trebaju li biti visoka ili široka? Odgovori na ta pitanja trebali bi biti korisni.

Klasična vrata imaju stroge, naglašene okvire, ukrase, vitraje koji daju dojam ulaza u dvorac. Moderna vrata se više usmjeravaju prema čistim linijama ili ravnim kompozicijama. Obično su aluminijska ili drvena. S dozom modernog minimalizma, neka su vrata potpuno besprijekorna, čak i sa skrivenim oblogama, a fokus je na površini koja može biti neutralna ili bogata grafičkim teksturama i drugim oblicima. Međutim, sigurno ništa nećete propustiti ako se najprije savjetujete s dizajnerom interijera i naručite vrata po mjeri.

3.4. Protupožarna vrata

Protupožarna vrata između prostorija upotrebljavamo za sprječavanje ili usporavanje požara. To je uglavnom prijelaz između kotlovnice i kuće. Možemo birati između čeličnih protupožarnih vrata, aluminijskih protupožarnih vrata ili drvenih protupožarnih vrata. Protupožarna vrata moraju se trajno zatvoriti tijekom nekorištenja kako bi se spriječilo izbacivanje dima. Konvencionalna protupožarna vrata imaju protupožarno vrijeme od 30 minuta (EI30), a skuplje verzije do 90 minuta (EI90). Pri kupnji protupožarnih vrata obratite pažnju na identifikacijsku naljepnicu koja mora sadržavati certifikacijsko tijelo, sigurnost od požara, proizvođača i broj dokumenta.

4. Dimenzije unutarnjih vrata

Prije kupnje unutarnjih vrata i sljedećih postupaka moramo jasno znati dimenzije vrata. Za širinu unutarnjih vrata uzima se u obzir cijeli zidni otvor. Širina unutarnjih vrata razlikuje se ovisno o namjeravanoj upotrebi prostora u stanu. Servisni prostori poput WC-a, kupaonice, ostave i uslužnog prostora obično su odvojeni unutarnjim vratima širine 75 – 80 cm, a dimenzije unutarnjih vrata mogu se širiti do 120 cm. Vrata za invalide moraju biti široka najmanje 90 cm.

5. Projekti

5.1. Ugradnja unutarnjih vrata

Ugradnja unutarnjih vrata je postupak koji zahtijeva pažljivo izvršenje ako želite glatko otvarati vrata bez širenja ili pucanja okvira vrata. Prvo provjerite pripremljenost zidnog otvora, koji mora biti ispravan, s ravnim podovima i 3 – 4 cm širokim i 1 – 2 cm većima od vanjske visine okvira. Umetnite okvir u ispravni otvor u uspravnom položaju i zalijepite ga razmacima. Nakon toga slijedi ugradnja krila vrata, popunjavanje praznine izolacijom, odstranjivanje viška pjene, uklanjanje klinova i konačna ugradnja vratnog krila i ugradnja kvake na vratima.

5.2. Prilagođena unutarnja vrata

Kad imamo posebne želje za izgled vrata, način otvaranja ili nestandardne dimenzije vrata, možemo osmisliti vrata po narudžbi. Opišite svoje želje stolaru i priložite skicu. Vrata po mjeri bit će savršeno prilagođena vašim željama. Ostavite slobodu mašti.

5.3. Popravak unutarnjih vrata

Često se vrata mogu slomiti zbog mehaničkog stresa ili vlage. Krilo vrata može biti savijeno ili zakrivljeno, okviri se mogu napuhati, šarke će puknuti, metalni dijelovi će početi hrđati itd. U takvim slučajevima je potrebno održavanje vrata ili njihov popravak. Servis za popravljanje vrata organizirat će popravak drvenih vrata, popravak zasuna, popravak kliznih vrata, popravak brtvila, uljnog spremnika, rezervnih dijelova vrata, popravak razbijenog stakla i slične manje popravke. U ekstremnim slučajevima razmislite o promjeni vrata.

6. Koje su cijene unutarnjih vrata?

Cijene unutarnjih vrata ovise o dimenzijama, načinu otvaranja, tehnološkom dizajnu, materijalima i proizvođaču. PVC unutarnja vrata općenito su najjeftinija. Navedene cijene su prosječne i razlikuju se od proizvođača namještaja. Cijene ne uključuju PDV i troškove instalacije!

6.1. Krilo vrata – cijena

Za unutarnja vrata od PVC-a izdvojit ćete najmanju svotu novca, cijene se kreću od 150 do 300 €. Drvena unutarnja vrata mogu biti i do 100 % skuplja, a cijene se kreću između 350 i 700 €. Najviše ćete platiti za ALU unutarnjih vrata koja koštaju i do 1000 €.

Cijene osnovnih verzija unutarnjih vrata od čvrstog drva kreću se od oko 300 € i dosežu vrijednosti do 600 €, ovisno o vrsti drva, verziji, nasadu i drugim karakteristikama. Za osnovne verzije furniranih unutarnjih vrata izdvojit ćete oko 250 €, a negdje do 650 € za furnirana vrata prestižnijih verzija.

6.2. Klizna vrata – cijena

Cijene kliznih unutarnjih vrata kreću se od oko 450 do 750 €, ovisno o vrsti kliznih vrata, načinu otvaranja i materijalima. Obično su skuplja klizna vrata koja sadrže kaljeno staklo.

6.3. Harmonika vrata – cijena

Sklopiva (harmonika) sobna vrata smatraju se pristupačnijim izborom. Upotrebljavaju se kao privremene pregrade, lamele su uglavnom izrađene od plastike. Cijene sklopivih unutarnjih vrata kreću se od 45 do 200 €. Najjeftinija opcija su PVC sklopive letvice – oko 45 €, a slijede plastična laminirana drvena vrata (bukva), za koja ćete izdvojiti oko 100 €. Najskuplja varijanta je plastični laminirani aluminij. Za to ćete izdvojiti oko 200 €.

6.4. Usporedba cijena vrata

VRSTA VRATA MATERIJAL OKVIRNA CIJENA
Krilna unutarnja vrata PVC 150 – 300 €
  Drveni furnir 250 – 650 €
  Čvrsto drvo 350 – 700 €
  Aluminij do 1000 €
Klizna unutarnja vrata   450 – 750 €
Sklopiva unutarnja vrata PVC od 45 €
  PVC imitacija drva od 100 €
  PVC imitacija aluminija od 200 €

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA OS JASENA

Izrada i ugradnja unutarnje stolarije za cijeli kuću, ukupno 9 otvora/vrata cca 100 x 210 cm i gazišta za 16 stuba i podest. Krila tj vrata također puno drvo, NIKAKO NE furnir odn. da su šuplja iznutra. Zanima me isključivo JASEN min 5 cm debljine štok.
Debljina štoka je 25 cm. Stube su cca 100*30 cm.
15750 KN do 26250 KN


........

IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA

VRATA K1 i K2 (kuća 1 i kuća 2)
K1
4 X 90/215
4 X 80/215
Debljina zida = 1x21.5, 2x13, 4x12 i 2x12.5 cm
K2
2 X 90/215
2 X 80/215
Debljina zida = 2 x 13, 1 x 12 i 1 x 23 cm
Kvake zlatne ravnih linija (moderna arhitektura, minimalizam)
Boja: crna ili crno smeđa, godovi mogu i ne moraju biti, ali ako jesu, onda moraju biti iste boje kao i vrata.
9450 KN do 15750 KN


........

IZRADA I MONTAŽA DOVRATNIKA

Potrebna izrada i montaža dovratnika. Dimenzije vrata su cca 200 x 90 cm. 1890 KN do 3150 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-5 KOM
Sobna vrata, Rijeka

5062.5 KN do 8437.5 KN

CIJENA, UNUTARNJA VRATA S DOVRATKOM ZA PREGRADU POSTOJEĆEG HODNIKA, 1
Sobna vrata, Nedelišće

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA VRATNOG KRILA ZA KUPAONSKI ORMAR, CCA 61.7 X 197 CM
Sobna vrata, Velika Gorica

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-6 KOM
Sobna vrata, Pula

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-3 KOM
Sobna vrata, Sesvete

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, SOBNA VRATA, 5 KOM
Sobna vrata, Popovača

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, VRATA PO MJERI I UGRADNJA, 1 KOM
Sobna vrata, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-2 KOM
Sobna vrata, Zagreb

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA BIJELE BOJE, SOBNA VRATA-10 KOM
Sobna vrata, Zadar

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE STOLARIJE, PROZORI-2 KOM BALKONSKA VRAT-1 KOM SOBNA VRATA-3 KOM ULAZNA VRATA-1 KOM
Sobna vrata, Sveta Nedelja

30375 KN do 50625 KN

CIJENA, VRATA SA DOVRATNIKOM, 3 KOM
Sobna vrata, Sisak

6075 KN do 10125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-5 KOM
Sobna vrata, Solin

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-3 KOM
Sobna vrata, Zadar

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-8 KOM
Sobna vrata, Solin

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA SA ŠTOKOVIMA, SOBNA VRATA-3 KOM
Sobna vrata, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA PO MJERI, SOBNA VRATA-2 KOM
Sobna vrata, Zagreb

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, CCA 210 X 75 CM
Sobna vrata, Baška Voda

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-4 KOM
Sobna vrata, Beč

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-2 KOM
Sobna vrata, Zaprešić

2362.5 KN do 3937.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-1 KOM
Sobna vrata, Dubrava

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ŠTOKOVA, ŠTOKOVI-3 KOM
Sobna vrata, Nova Rača

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA SOBNIH VRATA, SOBNIH VRATA-10 KOM
Sobna vrata, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, FRANCUSKA VRATA UNUTARNJA, 1 KOM - 120 X 210 CM
Sobna vrata, Strahoninec

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH, SOBNA VRATA-3 KOM
Sobna vrata, Zadar

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, ŠTOKOVE OBLOŽITI DRVETOM, ŠTOKOVA-7 KOM
Sobna vrata, Pridraga

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, SOBNA VRATA, 2 KOM
Sobna vrata, Brnobići

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KLIZNIH SOBNIH VRATA, KLIZNA VRATA-2 KOM
Sobna vrata, Vrbovec

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-3 KOM
Sobna vrata, Rugvica

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-5 KOM
Sobna vrata, Baška

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, KLIZNA SOBNA VRATA, 2 KOM
Sobna vrata, Zagreb-dio

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, 2 KOM
Sobna vrata, Čakovec

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-6 KOM
Sobna vrata, Privlaka

6075 KN do 10125 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-6 KOM
Sobna vrata, Zagreb

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, SKRATITI I MONTIRATI SOBNA VRATA, CCA 203 X 70 CM
Sobna vrata, Pula

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH KLIZNIH VRATA, CCA 90 X 200 CM
Sobna vrata, Samobor

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-5 KOM
Sobna vrata, Sveti Ilija

1350 KN do 2250 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

SOBNA VRATA CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

564+ PODUZEĆA ZA SOBNA VRATA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE SOBNA VRATA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana