Sobna vrata, cijena za unutarnja vrata

  Cijena za sobna vrata ovisna je od kvalitete i tipa izvedbe sobnih vrata. Cijene unutarnjih kliznih vrata kreću se od oko 3000-6000 kn, ovisno o vrsti kliznih vrata, načinima otvaranja i materijalima. Cijena unutarnjih vrata od furnira, uključujući okvire, kreće se između 1000-5000 kn / kom. Viša cijena odbit će se za klizna vrata duž zida, a još viša kod sustava kliznih vrata ili korištenja kaljenog stakla na vratima. Za standardna unutarnja PVC vrata barem ćete odbiti, čija se cijena kreće oko 1000 kn / kom. Najveći trošak definitivno su ALU unutarnja vrata koja koštaju oko 4500 kn / kom. Rok isporuke za vrata obično je 1 do 2 mjeseca. Možete poslati upit našim provjerenim dobavljačima za točne cijene i dobit ćete više ponuda.

  Provjerite i:
  Klizna vrata, cijena
  POŠALJI UPIT IZVOĐAČIMA >

  MODERNA SOBNA VRATA


  Cijena unutarnjih furniranih vrata. Cijena za unutarnja vrata, furnirana, klasične dimenzije.

  500.00 KN/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/kom

  SREDNJA CIJENA
  1500.00 KN/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA UNUTARNJIH VRATA OD FURNIRA, SOBNA VRATA SA DOVRATNIKOM


  Cijena unutarnjih furniranih vrata. Cijena unutarnjih vrata, furnirana, klasičnih dimenzija zajedno s okvirima.

  900.00 KN/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/kom

  SREDNJA CIJENA
  4400.00 KN/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Sobna vrata, cijena za unutarnja vrata

  DRUGE CIJENE ZA SOBNA VRATA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Sobna vrata-samo krilo

  Cijena krila unutarnjih vrata. Cijena za krilo unutarnjih vrata, klasičnih dimenzija.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Unutrašnja vrata od punog drveta

  Unutarnja stolarija. Cijena za isporuku i ugradnju masivnih unutarnjih drvenih vrata, standardnih dimenzija.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  ALU unutarnja vrata

  Cijena za isporuku i ugradnju unutarnjih ALU vrata, standardnih dimenzija.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Unutarnja klizna vrata

  Cijena za isporuku i ugradnju unutarnjih kliznih vrata, standardnih dimenzija.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  PVC unutarnja vrata

  Cijena za isporuku i ugradnju unutarnjih PVC vrata, standardnih dimenzija.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Harmonika vrata

  Cijena za dostavu i ugradnju unutarnjih harmonika vrata, standardnih dimenzija. Najjeftinija varijanta su PVC sklopive lamele s približnom cijenom od 300 kn, a slijede plastične lamele u imitaciji drveta (bukva), za koje ćete odbiti oko 600 kn, najskuplja varijanta su plastične lamele u imitaciji aluminija, za koje ćete odbiti oko 1300 kn.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Sobna vrata po mjeri cijena

  Cijena izrade sobnih vrata po mjeri. Sobna vrata sa štokom, cijena.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Sobna vrata dimenzije 95x200 cm

  Cijena sobnih vrata dimenzija 95x200 cm


  KN

  KN/kom

  kom
  upit
  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Klizna vrata


  Cijena kliznih vrata varira i ovisi o veličini krila vrata, izboru vodilica, materijalu i završetk...

  Provjerite i: Klizna vrata cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  UNUTARNJA VRATA – SVE ŠTO TREBATE ZNATI

  1. Sobna vrata od drva, aluminija ili PVC

  Pri izboru materijala dostupni su drvo, aluminij, PVC i kombinacije tih materijala sa staklom. Izbor u potpunosti ovisi o vama. Materijal za vrata birajte istodobno s izborom materijala za pod (parket, laminat) i unutarnjih zidova jer je to najlakši način koordiniranja boja i materijala kako bi se oni vizualno dopunjavali. Dostupni materijali uključuju: drvo (javor, breza, smreka, mahagonij, bukva, hrast...), kombinaciju drvo – staklo, kombinaciju drvo – aluminij i kombinaciju aluminij – staklo.

  36129448_m.jpg

  1.1. Drvena sobna vrata

  Drvo je najčešći materijal unutarnjih vrata. Sama činjenica da je prirodni materijal koji unutrašnjosti doma daje dodir domaćega i topline dovoljan je razlog za taj izbor. Uz drvena unutarnja vrata postoji ogroman izbor obojenih dekora, okvira koji su, prema različitim preferencijama, savršeni za svaki dom. Oni uključuju furnir od drva, bijeli lak i dekor. U drvenoj verziji razlikujemo klasična i čvrsta sobna vrata.

  Čvrsta unutarnja vrata izrađena su od troslojnog, poprečno zalijepljenog panela, veličine oko 4 cm. Osim križno lijepljene ploče, upotrebljavaju se i druge varijante: drvene lijepljene ploče ili lijepljene letvice smreke i furnira.

  1.2. Furnir vrata

  Furnirana sobna vrata, međutim, smatraju se kombinacijom izgleda čvrstih drvenih vrata i lakoće krila. Na raspolaganju je velik izbor furnira, ali najviše se upotrebljavaju hrast i orah, uglavnom zbog njihove tvrdoće i trajnosti. Furnirana vrata su (drvena) vrata prekrivena posebnom folijom koja vratima daje moderan izgled. Jednostavno ih je održavati, a još uvijek izgledaju tvrdo i čvrsto.

  1.3. Drvena staklena vrata

  Kombinacija drva i stakla uobičajen je izbor materijala ako želite poboljšati izgled unutarnjih vrata i prostora. Staklene ploče na drvenim vratima dodatno pomažu u prenošenju svjetlosti u sobu, čak i kada je krilo vrata potpuno zatvoreno. Kombinacija drva i stakla najčešća je kod kliznih unutarnjih vrata. Upotrebljava se kvalitetno, sigurnosno staklo raznih vrsta i stilova.

  1.4. Unutarnja vrata sa staklom

  Staklena vrata upotrebljavaju se za posebne slučajeve u kojima želimo sačuvati vizualni prijelaz ili prolazak svjetlosti, ali istodobno ne želimo prolaz buke ili propuha. U osnovi razlikujemo klasična vrata koja imaju staklenu površinu, vrata s bočnim ili nadzemnim svjetlima između i ona u potpunosti izrađena od stakla. Iz sigurnosnih razloga sva su stakla na vratima kaljena, ali mogu se pjeskariti, obojiti, urezati, obložiti folijom kako bismo dobili različite vizualne efekte.

  1.5. ALU unutarnja vrata

  Aluminij se, više nego za unutarnja vrata, upotrebljava za vanjska, ulazna vrata zbog njegove snage i zaštite od provale. Za unutarnja vrata jednostavno nema razloga upotrijebiti materijal poput aluminija jer se to smatra mnogo skupljim ulaganjem u odnosu na drvo. No može se upotrijebiti za okvire prozora na unutarnjim kliznim vratima.

  1.6. PVC unutarnja vrata

  Iako drvo nudi ugodnu klimu za život, veći ugođaj toplog doma, smatra se skupljim materijalom od PVC-a. Plastična unutarnja vrata (PVC) sve su popularniji izbor. Jednostavnije ih je instalirati i jeftinije ih je održavati, laganija su i u isto vrijeme omogućuju veću slobodu ili izbor u pogledu dimenzija, oblika i vrste vrata. Uz pomoć različitih boja, premaza i ukrasa PVC vrata mogu se napraviti u prirodnom izgledu drva. Okviri od PVC vrata također su posebno izrađeni tako da se PVC vrata mogu lako i tiho zatvoriti i otvoriti. Zbog niske cijene plastike, možemo si priuštiti mnogo opreme za unutarnja vrata od PVC-a, poput zaštite od buke, opreme za razne oblike, boje itd.

  1.7. Filcana vrata

  Plastika (PVC) je jedan od materijala koji se najčešće upotrebljavaju za preklop unutarnjih vrata. U slučaju preklopa unutarnjih vrata filc se upotrebljava i kao dodatak koji se montira na unutarnju stranu vrata. On pruža dobru toplinsku i zvučnu izolaciju.

  2. Otvaranje vrata

  Nakon što su jasno definirane dimenzije i materijal, treći važan čimbenik je način otvaranja unutarnjih vrata. Odluka o načinu otvaranja unutarnjih vrata temelji se na činjenici kakav je raspored unutrašnjosti i soba općenito kako krilo vrata ne bi ograničilo naše kretanje i kako se ne bismo zabijali u namještaj.

  2.1. Krilo vrata

  Krilna unutarnja vrata jedan su od najčešćih izbora unutarnjih vrata u stanu ili kući. Sustav se lako otvara uz pomoć ručke. Kao što je već spomenuto, trebalo bi pripaziti kakva su vrata u području u kojem će se otvoriti krila. Bilo koji postavljeni namještaj ili nepravilan položaj unutarnjih vrata spriječit će potpuno otvaranje. Neizostavni element unutarnjih vrata je okvir vrata na koji su vrata pričvršćena. Okvir vrata je širok između 85 mm i 175 mm, a može se produžiti do 300 mm. Pomicanje ili zglobna unutarnja vrata otvaraju se pomoću šarki na koje su vrata postavljena. Najčešći materijal koji se upotrebljava za krilo vrata je drvo u kombinaciji sa staklom. Više informacija o materijalima pročitajte u nastavku članka.

  23327205_m.jpg

  2.2. Klizna vrata

  Klizna unutarnja vrata pogodna su za manje stambene prostore ili prostorije u kojima biste dobili još malo dodatnog prostora u ionako malom stanu.Zbog toga su klizna vrata najbolje rješenje za stanove u kojima nema mnogo prostora. Klizna unutrašnja vrata smatraju se mirnijom i tišom varijantom u usporedbi s običnim, krilnim unutarnjim vratima, a dostupna su i u raznim izvedbama atraktivnog izgleda. Klizna unutrašnja vrata kreću se duž vodilica. Vodilice kliznih vrata mogu se nalaziti iznad, u tom slučaju to su viseća klizna vrata, a elementi kliznih vrata mogu biti iznad i ispod. Klizna unutarnja vrata mogu se otvoriti izravno u ili uza zid. Nedostaci kliznih vrata uključuju lošije brtvljenje, posebno kliznih vrata postavljenih uza zid.

  118191385_m.jpg

  2.3. Harmonika vrata

  Vrata harmonike otvaraju se ili zatvaraju prema principu preklapanja. U posljednje se vrijeme preklopna unutarnja vrata sve češće upotrebljavaju u modernim kućama kao pregrade između soba ili između kuhinje i dnevnog boravka kako bi se zaustavio miris koji dolazi iz kuhinje. Unutarnja harmonika vrata ne zahtijevaju osobito naprednu ugradnju i nisu ograničena dimenzijama. Također se mogu ugraditi u duljinama od 18 m.

  112902385_m.jpg

  3. Dodatna obilježja

  3.1. Ručke na vratima

  Ručke vrata nisu samo funkcionalni pribor, već i estetski pribor. Ručke se razlikuju po materijalu, obliku, vrsti i stilu. Najčešći materijal za ručke je aluminij, a slijede ga mjed, nehrđajući čelik, PVC, a ponekad i drvo. Ovisno o obliku ručke, možemo razlikovati L ručke i okrugle ručke, koje mogu biti fiksne ili okretne. Okrugle ručke uglavnom se upotrebljavaju za ulazna vrata, gdje želimo praktičniji ulaz, pa prema tome i veću sigurnost. Postoji i nekoliko vrsta ručaka kao što su: podijeljene ručke, ručke s odvojenom ručicom i bravom, ručke sa štitnikom, sigurnosne ručke, ručke s mehanizmom kočenja.

  3.2. Okviri vrata

  Okviri vrata su okviri koji se ugrađuju u otvor za vrata, a krila vrata su obješena zajedno s sadilicama. Okvir služi i tehničkim i estetskim funkcijama te bi trebao biti kompatibilan s krilom vrata, otporan na mehanički stres i temperaturne promjene i vlagu. Za okvire se najčešće upotrebljavaju ploče od punog drva i iverice, ali postoje i PVC, metalna (ALU), kao i kombinirane verzije okvira.

  Poseban moderan učinak daju vrata sa skrivenim okvirima u kojima je okvir poravnan s ravninom zida i ravninom krila vrata. Dakle, između vrata i zida okvira vidljiv je samo tanki razmak, a potpuno je skriven iza žbuke ili gipsane ploče. Aluminijski okvir vrata i prikriveni nosači moraju se montirati prije izrade žbuke i bojenja kako bi izvođač radova mogao lijepo obrađivati ​​kontakt vrata i zida.

  3.3. Stilovi vrata

  Ovisno o željenom učinku i estetskom skladu s prostorijom, pažljivo odaberite odgovarajući stil vrata. Prvo razmislite o okruženju u koje ste postavili vrata: je li kuća nova ili stara? Klasična ili moderna? Stambena ili poslovna? Koje boje i materijali prevladavaju? Želite li sakriti ili istaknuti vrata? Trebaju li biti visoka ili široka? Odgovori na ta pitanja trebali bi biti korisni.

  Klasična vrata imaju stroge, naglašene okvire, ukrase, vitraje koji daju dojam ulaza u dvorac. Moderna vrata se više usmjeravaju prema čistim linijama ili ravnim kompozicijama. Obično su aluminijska ili drvena. S dozom modernog minimalizma, neka su vrata potpuno besprijekorna, čak i sa skrivenim oblogama, a fokus je na površini koja može biti neutralna ili bogata grafičkim teksturama i drugim oblicima. Međutim, sigurno ništa nećete propustiti ako se najprije savjetujete s dizajnerom interijera i naručite vrata po mjeri.

  3.4. Protupožarna vrata

  Protupožarna vrata između prostorija upotrebljavamo za sprječavanje ili usporavanje požara. To je uglavnom prijelaz između kotlovnice i kuće. Možemo birati između čeličnih protupožarnih vrata, aluminijskih protupožarnih vrata ili drvenih protupožarnih vrata. Protupožarna vrata moraju se trajno zatvoriti tijekom nekorištenja kako bi se spriječilo izbacivanje dima. Konvencionalna protupožarna vrata imaju protupožarno vrijeme od 30 minuta (EI30), a skuplje verzije do 90 minuta (EI90). Pri kupnji protupožarnih vrata obratite pažnju na identifikacijsku naljepnicu koja mora sadržavati certifikacijsko tijelo, sigurnost od požara, proizvođača i broj dokumenta.

  4. Dimenzije unutarnjih vrata

  Prije kupnje unutarnjih vrata i sljedećih postupaka moramo jasno znati dimenzije vrata. Za širinu unutarnjih vrata uzima se u obzir cijeli zidni otvor. Širina unutarnjih vrata razlikuje se ovisno o namjeravanoj upotrebi prostora u stanu. Servisni prostori poput WC-a, kupaonice, ostave i uslužnog prostora obično su odvojeni unutarnjim vratima širine 75 – 80 cm, a dimenzije unutarnjih vrata mogu se širiti do 120 cm. Vrata za invalide moraju biti široka najmanje 90 cm.

  5. Projekti

  5.1. Ugradnja unutarnjih vrata

  Ugradnja unutarnjih vrata je postupak koji zahtijeva pažljivo izvršenje ako želite glatko otvarati vrata bez širenja ili pucanja okvira vrata. Prvo provjerite pripremljenost zidnog otvora, koji mora biti ispravan, s ravnim podovima i 3 – 4 cm širokim i 1 – 2 cm većima od vanjske visine okvira. Umetnite okvir u ispravni otvor u uspravnom položaju i zalijepite ga razmacima. Nakon toga slijedi ugradnja krila vrata, popunjavanje praznine izolacijom, odstranjivanje viška pjene, uklanjanje klinova i konačna ugradnja vratnog krila i ugradnja kvake na vratima.

  5.2. Prilagođena unutarnja vrata

  Kad imamo posebne želje za izgled vrata, način otvaranja ili nestandardne dimenzije vrata, možemo osmisliti vrata po narudžbi. Opišite svoje želje stolaru i priložite skicu. Vrata po mjeri bit će savršeno prilagođena vašim željama. Ostavite slobodu mašti.

  5.3. Popravak unutarnjih vrata

  Često se vrata mogu slomiti zbog mehaničkog stresa ili vlage. Krilo vrata može biti savijeno ili zakrivljeno, okviri se mogu napuhati, šarke će puknuti, metalni dijelovi će početi hrđati itd. U takvim slučajevima je potrebno održavanje vrata ili njihov popravak. Servis za popravljanje vrata organizirat će popravak drvenih vrata, popravak zasuna, popravak kliznih vrata, popravak brtvila, uljnog spremnika, rezervnih dijelova vrata, popravak razbijenog stakla i slične manje popravke. U ekstremnim slučajevima razmislite o promjeni vrata.

  6. Koje su cijene unutarnjih vrata?

  Cijene unutarnjih vrata ovise o dimenzijama, načinu otvaranja, tehnološkom dizajnu, materijalima i proizvođaču. PVC unutarnja vrata općenito su najjeftinija. Navedene cijene su prosječne i razlikuju se od proizvođača namještaja. Cijene ne uključuju PDV i troškove instalacije!

  6.1. Krilo vrata – cijena

  Za unutarnja vrata od PVC-a izdvojit ćete najmanju svotu novca, cijene se kreću od 150 do 300 €. Drvena unutarnja vrata mogu biti i do 100 % skuplja, a cijene se kreću između 350 i 700 €. Najviše ćete platiti za ALU unutarnjih vrata koja koštaju i do 1000 €.

  Cijene osnovnih verzija unutarnjih vrata od čvrstog drva kreću se od oko 300 € i dosežu vrijednosti do 600 €, ovisno o vrsti drva, verziji, nasadu i drugim karakteristikama. Za osnovne verzije furniranih unutarnjih vrata izdvojit ćete oko 250 €, a negdje do 650 € za furnirana vrata prestižnijih verzija.

  6.2. Klizna vrata – cijena

  Cijene kliznih unutarnjih vrata kreću se od oko 450 do 750 €, ovisno o vrsti kliznih vrata, načinu otvaranja i materijalima. Obično su skuplja klizna vrata koja sadrže kaljeno staklo.

  6.3. Harmonika vrata – cijena

  Sklopiva (harmonika) sobna vrata smatraju se pristupačnijim izborom. Upotrebljavaju se kao privremene pregrade, lamele su uglavnom izrađene od plastike. Cijene sklopivih unutarnjih vrata kreću se od 45 do 200 €. Najjeftinija opcija su PVC sklopive letvice – oko 45 €, a slijede plastična laminirana drvena vrata (bukva), za koja ćete izdvojiti oko 100 €. Najskuplja varijanta je plastični laminirani aluminij. Za to ćete izdvojiti oko 200 €.

  6.4. Usporedba cijena vrata

  VRSTA VRATA MATERIJAL OKVIRNA CIJENA
  Krilna unutarnja vrata PVC 150 – 300 €
    Drveni furnir 250 – 650 €
    Čvrsto drvo 350 – 700 €
    Aluminij do 1000 €
  Klizna unutarnja vrata   450 – 750 €
  Sklopiva unutarnja vrata PVC od 45 €
    PVC imitacija drva od 100 €
    PVC imitacija aluminija od 200 €

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  SOBNA VRATA

  Potrebna je dobava i montaža navedenih vrata.

  Otprilike unutrašnje mjere:

  81*203 cm- 2 kom
  71*203 cm- 3 kom 4410 KN do 7350 KN


  ........

  ZAMJENU UNUTRAŠNJIH VRATA I ŠTOKOVA

  Potrebna dobava i montaža 7 sobnih vrata dimenzije cca 80 x 200 cm i 90 x 200 cm od furnira. 9450 KN do 15750 KN


  ........

  IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA SA DOVRATKOM

  Potrebna izrada i montaža sobnih vrata sa dovratkom . Dimenzije vrata su cca 1960 x 820 mm i cca 1960 x 620 mm. 1890 KN do 3150 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-5 KOM
  Sobna vrata, Umag

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-5 KOM
  Sobna vrata, Dubrava

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA OD CRL, SOBNA VRATA-5 KOM
  Sobna vrata, Glina

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, UGRADNJA SOBNIH VRATA, 1 - KOM
  Sobna vrata, Zagreb

  472.5 KN do 787.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-4 KOM
  Sobna vrata, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-6 KOM
  Sobna vrata, Deringaj

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE STOLARIJE I SOBNIH VRATA, PROZORI-4 KOM BALKONSKA VRATA-1 KOM KROVNI PROZOR-1 KOM SOBNA VRATA-4 KOM
  Sobna vrata, Zagreb

  30375 KN do 50625 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA , 5 - KOM
  Sobna vrata, Rakitje, Bestovje

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DEMONTAŽA STARIH I KUPNJA I MONTAŽA NOVIH VRATA, 2 - KOM
  Sobna vrata, Sesvete

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, 5 - KOM
  Sobna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, UGRADNJA UNUTARNJIH VRATA , 2 - KOM
  Sobna vrata, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, UGRADNJA VRATA , 4 - KOM
  Sobna vrata, Novi Vinodolski

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH KLIZNIH VRATA, CCA 200 X 80 CM
  Sobna vrata, Rijeka

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA PO MJERI, 9 - KOM
  Sobna vrata, Pula

  12150 KN do 20250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KLIZNIH VRATA ZA KUPAONICU, CCA 200 X 75 CM
  Sobna vrata, Zagreb

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA DRVENIH VRATA, CCA 210 X 70 CM
  Sobna vrata, Zagreb

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA DRVENIH VRATA ZA KUHINJU, CCA 85 X 200 CM
  Sobna vrata, Kućanci

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA SOBNIH VRATA PO MJERI, 2 - KOM
  Sobna vrata, Varaždin

  3037.5 KN do 5062.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH STAKLENIH VRATA, CCA 80 X 220 CM
  Sobna vrata, Zagreb

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA SA ŠTOKOVIMA, VRATA-5 KOM
  Sobna vrata, Trnovec Bartolovečki

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-4 KOM
  Sobna vrata, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, CCA 201 X 77,5 CM
  Sobna vrata, Zadar

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KLIZNIH VRATA, CCA 100 X 200 CM
  Sobna vrata, Zagreb

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, RESTAURACIJA STARIH VRATA I ŠTOKOVA, SOBNA VRATA-7 KOM
  Sobna vrata, Koprivnica

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA OD DRVETA, CCA 210 X 80 CM
  Sobna vrata, Ćurlovac

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, VRATA-3 KOM
  Sobna vrata, Osijek

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KLIZNIH VRATA, CCA 205,5 X 86 CM
  Sobna vrata, Dubrava

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-8 KOM
  Sobna vrata, Josipovac

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KLIZNIH VRATA, CCA 200 X 90 CM
  Sobna vrata, Nova Gradiška

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH I KLIZNIH VRATA, 4 - KOM
  Sobna vrata, Varaždin

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA VRATA ZA KUPAONU, CCA 202 X 79 CM
  Sobna vrata, Dobrodol

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA SA STAKLOM, CCA 100 X 200 CM
  Sobna vrata, Požega

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, MONTAŽA VRATA, 2 - KOM
  Sobna vrata, Rogoznica

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA , 8 - KOM
  Sobna vrata, Županja

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH ULAZNIH I SOBNIH VRATA, ULAZN VRATA-1 KOM SOBNA VRATA-4 KOM
  Sobna vrata, Mogorić

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA SOBNIH VRATA OD MASIVNOG DRVETA, VRATA-2 KOM
  Sobna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  SOBNA VRATA CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 548 PODUZEĆA ZA SOBNA VRATA


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE SOBNA VRATA?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana