Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto i terase, pergola - cijena izrade

Cijene drvenih nadstrešnica, nadstrešnica za auto ili terase ovise o konstrukciji, veličini i kvalitetu materijala nadstrešnice. Cantilever nadstrešnice općenito su skuplje od samostalnih nadstrešnica. Nadstrešnica za dva automobila, veličine 6x5m, s masivnom drvom i krovom može koštati od 20.000 kuna. Isporuka i montaža drvenog krova s dvostrukim krovom prekrivenim staklenkama, limovima ili polikarbonatnim krovovima od 600-1200 kn/m2. Možete poslati upit našim provjerenim dobavljačima drvenih nadstrešnica i dobit ćete više ponuda.

Kome povjeriti izradu nadstrešnica? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

DRVENA NADSTREŠNICA - CIJENA DOBAVE I POSTAVLJANJA


Cijena drvene nadstrešnice. Dobava i postavljanje drvene dvodjelne nadstrešnice dimenzija 4x4m, pokrivene sa crijepom, pločastim ili polikarbonatnim limom.

1000.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
3600.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto i terase, pergola - cijena izrade

DRUGE CIJENE ZA DRVENE NADSTREŠNICE, NADSTREŠNICA ZA AUTO, TERASE

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Nadstrešnica za vrata - cijena za vidaXL 240x100cm

Cijena za vidaXL nadstrešnicu za ulazna vrata, 240x100cm. Trošak za nadstrešnicu ulaznih vrata, 240x100cm.


KN

KN/kom

kom
upit

Prozirna nadstrešnica za vrata - ELEGANCE 100x80cm

Cijena za inox ELEGANCE prozirnu nadstrešnicu za ulazna vrata, 100x80cm. Trošak za inox nadstrešnicu ulaznih vrata, 100x80cm.


KN

KN/kom

kom
upit

Prozirne nadstrešnice za ulazna vrata, 250x100cm

Cijena za inox ELEGANCE prozirnu nadstrešnicu za ulazna vrata, 250x100cm. Trošak za inox nadstrešnicu ulaznih vrata, 250x100cm.


KN

KN/kom

kom
upit

Inox nadstrešnica za ulazna vrata CUBICUS, 100x80c

Cijena za inox CUBICUS prozirnu nadstrešnicu za ulazna vrata, 100x80cm. Trošak za inox konzolnu nadstrešnicu ulaznih vrata, 100x80cm.


KN

KN/kom

kom
upit

Inox nadstrešnica za ulazna vrata CUBICUS, 250x100

Cijena za inox CUBICUS prozirnu nadstrešnicu za ulazna vrata, 250x100cm. Trošak za inox konzolnu nadstrešnicu ulaznih vrata, 250x100cm.


KN

KN/kom

kom
upit

Izrada nadstrešnice drvene konstrukcije

Cijena za drvenu nadstrešnicu ili izradu drvene pergole 500x400cm.


KN

KN/kom

kom
upit

Izrada nadstrešnice za terase cijena

Cijena za izradu drvene nadstrešnice s pokrovom od polikarbonatnog lima.


KN

KN/m2

m2
upit

Izrada ALU pergole cijena

Cijena za dobavu i montažu ALU pergole dimenzija 3x4 m. U cijenu su uključena platna za sjenu.


KN

KN/kom

kom
upit

Izrada drvene nadstrešnice za auto

Cijena za izradu jednostavne drvene nadstrešnice za auto dimenzija 5x3x2 m.


KN

KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Metalne nadstrešnice, čelik


...

Provjerite i: Metalne nadstrešnice, čelik cijena

Inox nadstrešnice


Nehrđajući čelik je puno skuplji od pocinčanog čelika. Trošak izrade nadstrešnice od nehrđajućeg čel...

Provjerite i: Inox nadstrešnice cijena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Drvene nadstrešnice ili pergole – izrada nadstrešnica, sve što morate znati

leseni nadstrešek za avtomobil.jpg

Drvene nadstrešnice često služe za pokrivanje mjesta za parkiranje osobnih vozila.

1. Što moramo znati o drvenim nadstrešnicama?

1.1. Nadstrešnice, drvene ili metalne (prednosti drvenih nadstrešnica)

U usporedbi s metalnim nadstrešnicama, izrada nadstrešnica od drva je brža i lakša. Kako se drvo vrlo lako obrađuje, postoji mnogo načina za oblikovanje drvenih nadstrešnica. Zbog atraktivnog izgleda, drvene nadstrešnice su ukras svakog dvorišta, odnosno doma. Ako su potrebni popravci, onda ih je mnogo lakše izvesti za drvene nadstrešnice nego za metalne nadstrešnice. U slučaju nepravilnog, lošeg održavanja, vijek konstrukcije od drva može biti kraći od vijeka metalne konstrukcije, međutim, održavanje drvenih konstrukcija je mnogo lakše. Ako drvenu nadstrešnicu svake godine ponovno bojimo i tako obnavljamo zaštitu od vanjskih utjecaja i istodobno osvježavamo njezinu boju, drvena nadstrešnica može trajati veoma dugo (čak 50 godina i više). Upravo to je razlog zašto prvu zaštitu drva treba pažljivo odraditi. Samo tako ćete se u narednim godinama osloboditi nepotrebnih briga i posla. Za održivost drvene nadstrešnice važan je i pravilan odabir drva od kojeg se izrađuje nadstrešnica. Treba odabrati kvalitetno drvo koje je posječeno zimi (kada je u njemu manje sokova). Nadalje, važno je da je drvo pravilno osušeno, sječeno, kao i da je obrađeno na odgovarajući način. Kod elemenata koji su izloženi vremenskim uvjetima moramo paziti da na njima ne dolazi do zadržavanja vode. Važno je također da drveni dijelovi ne dolaze u kontakt sa zemljom. Svi poprečno i čeono sječeni elementi trebaju dodatnu kemijsku i mehaničku zaštitu. Pravilna impregnacija drva spriječit će štetočine, plijesan i gljivice, a lazura, odnosno pokrivna boja, će uljepšati drvo i istodobno ga zaštititi od vremenskih utjecaja.

1.2. Nedostaci drvenih nadstrešnica

Ako su drvene nadstrešnice stalno izložene vremenskim utjecajima i istodobno neadekvatno održavane, sve to utječe na njihovu trajnost i skraćuje njihov vijek. Također, vanjske temperature koje variraju i veće koncentracije vlage loše utječu na trajnost drvene konstrukcije. Nadstrešnice od drva zahtijevaju češće održavanje i obnavljanje zaštite kako biste im produžili trajanje.

2. Vrste drvenih nadstrešnica

2.1. Drvene nadstrešnice serijske izrade ili izrađene po mjeri

Konstrukcija serijski izrađenih nadstrešnica unaprijed je izrađena u tvornici. Nadstrešnice izrađene na taj način imaju unaprijed određene dimenzije (standardne dimenzije), a odabir materijala od kojih se izrađuju nadstrešnice je ograničen. Serijski izrađene nadstrešnice možete montirati sami ili unajmiti kvalificiranog izvođača.

Kad naručite unikatnu drvenu nadstrešnicu, odabrani stolar će je izraditi po vašoj mjeri. Također, ugradnju će (obično sa svim pretpripremama, pripremom temelja, popločavanjem) u ovom slučaju obaviti odabrani izvođač.

2.2. Nosiva konstrukcija nadstrešnice

Nadstrešnica može biti samostojeća ili upeta u zid postojeće zgrade. Može biti poduprta na sva četiri kuta ili je njezina konstrukcija takva da je nosiva samo jedna strana. Sva četiri zida nadstrešnice mogu biti otvorena, ali najviše dva mogu biti zatvorena.

2.3. Vrsta krova nadstrešnice

Ovisno o različitim okolnostima (geografski položaj, izgled kuće, urbano i ruralno okruženje i sl.), nadstrešnica treba biti integrirana u okolnu arhitekturu i ne smije istupati iz svog okruženja. U planinskom okruženju više smisla imaju krovovi sa strmim nagibom u alpskom stilu, dok su u urbanom okruženju s modernijom arhitekturom prikladnije nadstrešnice suvremenih oblika. Možete birati između nadstrešnica s jednokatnim, dvokatnim ili višekatnim krovom, kao i između nadstrešnica s ravnim krovom (koje imaju minimalni nagib od 2 %).

2.4. Krovni pokrov nadstrešnice

Polikarbonat i staklo najpopularniji su krovni pokrovi za drvene nadstrešnice novijeg datuma. Njihova je prednost što propuštaju svjetlost i istodobno nude zaštitu od vremenskih utjecaja. To je osobito korisno kada se nadstrešnica drži kuće, na mjestu gdje su prozori. S prozirnim krovnim pokrovom svjetlost će i dalje osvjetljavati ove prozore. Kad osvjetljenje nije problematično, možemo birati između mnogih drugih krovnih pokrova, primjerice pokrov od opeke, pokrov od lima, tegole i sl.

3. Kojeg ponuditelja ili izvođača odabrati?

Odabir najprikladnijeg izvođača jedan je od težih poslova cijelog projekta izgradnje drvene nadstrešnice. Gdje pronaći majstora koji je kvalitetan ili siguran? Važno je također da je majstor u blizini vaše lokacije. Na kraju, važna je i cijena. Ako sami ne poznajete kvalitetnog izvođača i vaši prijatelji nemaju preporuke, onda ga potražite na portalu Mojmojster, koji okuplja kvalificirane stručne izvođače iz cijele Slovenije, koje odlikuje dugogodišnje iskustvo, kvalitetno obavljeni radovi, korektnost i preciznost. Portal vam omogućuje jasan pregled svih odabranih majstora i brzi izbor. Možete pregledati i njihove završne projekte i odlučiti se za one koji ispunjavaju vaše standarde. Koristit će vam i mišljenja drugih korisnika koji su surađivali s izvođačima.

3.1. Izradu i montažu prepustite stručnjacima

Bilo da se radi o jednostavnoj nadstrešnici ulaznih vrata ili je riječ o pergoli, automobilskoj nadstrešnici i sl., preporučujemo vam da se savjetujete s iskusnim stručnjacima. Samo oni će vam pružiti odgovarajuće rješenje po vašim željama i potrebama. Nije rijetkost da se domaći majstor prihvati izrade nadstrešnice koja ne izdržava potrebna opterećenja. Svakako se isplati investirati u kvalitetnu izradu, koja će vas nagraditi dugotrajnim zadovoljstvom.

3.2. Servis i montaža

U poplavi ponuditelja savjetujemo odabir onoga koji pruža cjelokupnu uslugu. On će prije izrade i montaže obaviti i potrebna mjerenja i kvalitetno vas savjetovati, a ubuduće će se brinuti i za servis i popravke. Među ponuđačima prednost treba dati onima s vlastitom montažom i servisnom ekipom. Mnogo je ponuditelja koji za montažu angažiraju podizvođače i tako prenose odgovornost na njih. U slučaju nepravilnosti, to može dovesti i do problema preuzimanja odgovornosti.

3.3. Provjerite već odrađene projekte pružatelja usluga

Provjerite već odrađene projekte pružatelja usluga i dogovorite se da posjetite objekte slične vašem. Tako ćete dobiti mnoštvo korisnih informacija od prethodnih korisnika. Bit ćete u prilici da pitate kako je tekla izvedba, je li servis pouzdan, koliki su bili troškovi druge usluge nakon prodaje.

4. Postupak gradnje drvene nadstrešnice

Gradnja nadstrešnice je puno lakša od gradnje garaže. Za gradnju nadstrešnica nije potrebna građevinska dozvola ako udovoljava uvjetima. Zato se naručitelj može sam odlučiti gdje će nadstrešnica stajati. Radovi obično traju jedan do nekoliko dana. Za postavljanje standardne nadstrešnice nisu potrebni veći građevinski zahvati.

4.1. Visina nadstrešnice za terase, nadstrešnice za aute, balkone

Ako želimo zaštititi automobil (nadstrešnice za aute) ili opremu na terasi (nadstrešnice za terase) od štetnih utjecaja UV zraka, kiše, tuče i sl., moramo pažljivo odabrati odgovarajuću visinu nadstrešnice. Što je viša nadstrešnica, veći je upadni kut padalina, sunčanih zraka i svjetlosti i manja je zaštita od njih. Niža nadstrešnica znači i razmjerno veću zaštitu. Uobičajena visina za osobna vozila, koja je ujedno i najniža iskoristiva visina nadstrešnice (u slučaju pergola, terasa i balkona) iznosi 2,1 – 2,2 metra.

4.2. Drvena nadstrešnica za auto - širina i dužina

Odgovarajuću veličinu nadstrešnice odredit ćemo tako što ćemo širini i dužini osobnog vozila dodati minimalno 50 cm prostora sa svih strana. Kada je drvena nadstrešnica za auto namijenjena za dva osobna vozila, uzimamo u obzir minimalno rastojanje od 80 cm između vozila. Tako možemo izračunati da je najmanja dimenzija nadstrešnice za jedno osobno vozilo 3 x 5 m, a za dva 5,15 x 5 m. 

4.3. Nosivost nadstrešnice

Jedna od najvažnijih osobina drvenih nadstrešnica svih vrsta je njihova nosivost, pri čemu najvažniju ulogu ima snježno opterećenje. U slučaju pogreške u izračunu, posljedice mogu biti vrlo opasne, stoga treba uzeti u obzir prije svega podatak u kojoj snježnoj zoni leži naš objekt. Ako smo u području obilnih snježnih padalina, treba pravilno dimenzionirati konstrukciju nadstrešnice kako bi izdržala težinu snijega, u protivnom možemo riskirati da će se objesiti i nosiva konstrukcija i krovni pokrov.

4.4. Priprema podloge

Za nadstrešnicu treba pripremiti temelj i podlogu. Kada je u pitanju novogradnja, pametno je nadstrešnicu planirati u sklopu cjelokupne izvedbe okoliša kuće. Kod izrade konzolne, upete nadstrešnice, treba izraditi trakasti temelj od armiranog betona jer će strana nadstrešnice nositi veće opterećenje. Preporučljivo je konzole nadstrešnice montirati prije izrade fasade kako bi se izbjegli kasniji zahvati na fasadi, što bi moglo uzrokovati toplinske mostove i toplinske gubitke. Za samostojeću nadstrešnicu s tri ili četiri stupa dovoljno je napraviti točkaste betonske temelje. Dimenzije temelja moraju biti jednake kao veličina nadstrešnice. Preporučljivo je da izračune i ugradnju obavi stručnjak. Manje nadstrešnice ulaznih vrata ili balkona montiramo konzolno na fasadu bez stupova.

4.5 Montaža 

Suvremene drvene nadstrešnice uglavnom su izrađene u tvornici, na licu mjesta se jedino još sastavljaju i montiraju. Naravno, prethodno se moraju pripremiti temelji za nadstrešnicu i popločenu površinu. Prosječno vrijeme za koje stručno osposobljena i dobro uigrana ekipa sastavi nadstrešnicu za jedno ili dva osobna vozila iznosi oko 10 sati. Prednost takve montaže je također u tome što radovi nisu bučni, jer ne zahtijevaju tešku građevinsku mehanizaciju. Nakon završenih radova nema smeća, piljevine, mrlji od boje, jer su svi dijelovi izrezani i obojeni već u tvornici.

4.6. Potrebna dozvola

Drvena nadstrešnica je obično jednostavan objekt za koji ne treba građevinska dozvola. Jednostavnim se smatraju objekti koji imaju jedan kat, visoki su manje od četiri metra i imaju raspon manji od četiri metra. Površina jednostavnijeg objekta može biti maksimalno 20 kvadratnih metara. Postavljanje mora biti u skladu s prostornim izvedbenim aktima i građevinskim i drugim propisima.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE

Potrebna ozrada i montaža drvene nadstrešnice. Dimenzije nadstrešnice su cca 3 x 4,5 x 2,4 m.
7560 KN do 12600 KN


........

NATKRIVANJE TERASE U PRIZEMLJU

Želim natkriti terasu uz kuću dimenzija 8 met dužine i 5 metara širine sa limom imitacije crijepa. Dužna strana će biti naslonjena na kuću u visini 2,50 metara a širina će završiti na visini od 2,05 metara. Trebam posebno ponudu za građu u debljini i dužini sa brojem komada, (ukupno m3) kao i posebno cijenu za ruke. Također navesti o kojem drvetu se radi. 18900 KN do 31500 KN


........

IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE

Potrebna izrada i montaža drvene nadstrešnice. Dimenzije nadstrešnice su 6 X 3,5m i 5 X 3,5m. Drvena građa postoji, posušena je i neobrađena te se nalazi u škednju.U privitku Vam šaljem slike. 9450 KN do 15750 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 10 X 5 X 2 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Vir

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 3,5 X 5 X 2.3 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Bizovac

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 5 X 5 X 2.5 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Poljana Čička

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 4 X 6 X 2.3 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Vinkovci

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVRNE NADSTREŠNICE NA JEDNU VODU, CCA 4 X 7 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Zagreb

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 260 X 420 CM
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Plešivica

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE BALKONSKE NADSTREŠNICE, CCA 12 M2
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Split

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTRESNICE ZA VOZILO, CCA 5,5 X 3,5 X 2,3 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Kasuni

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 6 X 3 X 2,8 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Dubrava

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, AUTO NADSTREŠNICA, 10 X 5 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Zagreb

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 5 X 4,5 X 2,5 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Komiža

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE ZA TERASU, CCA 6 X 6 X 2,60 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Drvenik Mali

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE SA LIMENIM POKROVOM, CCA 30 M2
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Novi Marof

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DRVENA NADSTREŠNICA UZ KUĆU, SAMOSTOJEĆA, BETONSKI PODEST CCA 20 M2, TLOCRTNA POVRŠINA KROVA CCA 31 M2
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Zagreb

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, DRVENE NADSTREŠNICE, 5,00 X 2,80 ( VISINA UZ KUĆU 2,80 )
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Vukovar

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE AUTO-NADSTREŠNICE , PO POPISU
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Hrvatski Leskovac

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 6 X 4.5 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 3 X 3 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Zaprešić

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 5 X 3 X 2 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, Š2,40, D3,50, V2,50
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 4 X 7 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Osijek

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 7 X 4 X 3,5 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Ludbreg

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 3 X 2 M CCA 1 X 4 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Dračevica

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 3 X 10 X 3 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Strahoninec

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PERGOLE, 600 X 350 CM
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Umag

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 3 X 3 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Lički Osik

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 50 M2
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Viškovci

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, ALU ILI DRVENA PERGOLA , 2 KOM - 3X6 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Medulin

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 4.25 * 4.25 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Oborovo Bistransko

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTRESNICE ZA BALKON, CCA 4 X 3 X 2,3 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Tisno

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 5 X 3.7 M I CCA 2.2 X 2.5 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Mali Iž

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 6 X 3 X 2.5 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Josipovac

8100 KN do 13500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE SA LIMENIM POKROVOM, CCA 800 X 400 X 220/300 CM
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Prudnice

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 2 X 11 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 3 X 3 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Lovran

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSTREŠNICE, CCA 1,6 * 2,4 * 3,25 M + TROKUT CCA 3,8 * 1,6 * 3,25 M
Drvene nadstrešnice, nadstrešnica za auto, terase, Zagreb

6750 KN do 11250 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

DRVENE NADSTREŠNICE, NADSTREŠNICA ZA AUTO, TERASE CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

541+ PODUZEĆA ZA DRVENE NADSTREŠNICE, NADSTREŠNICA ZA AUTO, TERASE
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE DRVENE NADSTREŠNICE, NADSTREŠNICA ZA AUTO, TERASE?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana