KOMARNICI cijena

Kolika je cijena komarnika? Komarnici će vam uštedjeti mnoge neprospavane noći zbog dosadnog zujanja. Cijena komarnika za prozore ili vrata ovisi o vrsti mreža protiv komaraca (fiksna, krila, plis, roleta, klizna, integrirana), materijalu okvira (PVC, aluminij), površini komarnika i naravno izvođaču. Za normalno spajanje komarnika, zajedno s vodilicama i montažom, odbit će se između 350-650 kn / m2. Možete poslati upit našim provjerenim instalaterima komarnika za točnu cijenu i dobit ćete više ponuda. Za vas smo pripremili i nekoliko savjeta o komarnicima.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT IZVOĐAČIMA

ROLO KOMARNICI, CIJENA ZA DOBAVU I MONTAŽU


Cijena za rolo komarnike. Cijena za dobavu i montažu rolo komarnika dimenzija 90 x 150 cm.

230.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
250.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA ponuditelja, montažera komarnika

DRUGE CIJENE ZA KOMARNICI

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Plise komarnik

Cijena za plise komarnik. Cijena za dobavu i montažu plise komarnika dimenzija 160 x 230 cm


KN

KN/kom

kom
upit

Rolo komarnik za vrata

Rolo komarnici za vrata. Cijena za horizontalni rolo komarnik za vrata dimenzija 120x240cm


KN

KN/kom

kom

KN


KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Komarnici, sve što morate znati

1. Komarnici za prozore i balkonska vrata. Što morate znati prije kupnje?

Bezbrižno prozračivanje prostorija je neprocjenjivo!

83680262_m.jpg

1.1. Odgovarajuće tehničko rješenje za sve vrste prozora i balkonskih vrata

Na tržištu postoji više vrsta komarnika, odnosno posebnih mreža i stoga je moguće pronaći rješenje za sve oblike i dimenzije prozora i balkonskih vrata. U slučaju da su komarnici integrirani s vanjskim sjenilom ili roletom u kutiji za rolete, to treba predvidjeti tijekom postavljanja sjenila na prozore, odnosno prilikom kupnje novih prozora i vrata. Druga opcija je postavljanje komarnika kao samostalnog elementa naknadno, što je moguće izvesti u bilo koje vrijeme.

1.2. Komarnici nisu samo zaštita od komaraca

Komarnicima se štitimo od komaraca i od svih drugih dosadnih insekata, odnosno svega što može ući ili uletjeti kroz otvorene prozore i vrata. Postoje i izvedbe komarnika koji nas štite od peludi, što je vrlo korisno za sve one koji imaju problema s alergijama. S komarnicima možemo prozračivati prostorije, preko noći ih hladiti na prirodan način, mirno spavati i izbjeći uporabu kemijskih sredstava za zaštitu od insekata. Istina je da kroz mrežu komarnika ulazi nešto manje svježeg zraka nego kroz otvoren prozor ili vrata bez komarnika.

1.3. Boje komarnika

Aluminijski profili obično su dostupni u bijeloj i smeđoj boji, što zadovoljava većinu potreba kupaca. Mreža je sivkaste boje, što omogućuje gotovo nesmetani pogled kroz mrežu. Mrežu primjećujemo samo ako stojimo blizu prozora.

1.4. Komarnici za prozore barem u spavaćoj sobi

Ako imate ograničena financijska sredstva, preporučujemo postavljanje komarnika barem na prozore u spavaćoj sobi. Bezbrižno prozračivanje prostorija u kojima spavamo je neprocjenjivo.

1.5. Kvaliteta komarnika

Prilikom kupnje komarnika treba obratiti pozornost na kvalitetu. Ne preporučujemo vam kupnju fiksnih komarnika čiji se elementi za pričvršćivanje samo nalijepe na okvir prozora. Takvi komarnici u pravilu nisu kvalitetni i ne traju dugo. Nakon nekog vremena ljepilo na nekim mjestima popusti, a s drugih mjesta ga je nemoguće odstraniti. Naravno, ne preporučujemo ni mrežicu zalijepljenu na prozore bez okvira.

1.6. Vijek trajanja i održavanje komarnika

Vijek trajanja komarnika u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti proizvoda, kao i o korisniku. Pravilna uporaba i održavanje omogućuju puno dulji vijek trajanja komarnika od jamstvenog roka, koji je obično dvije godine. Najčešće se dogodi da treba zamijeniti mrežu. Ako su ostale komponente od aluminija, gotovo da i nema održavanja, osim mehaničkih oštećenja, koja su obično posljedica nepravilne uporabe.

2. Dobavljači i izvođači – važna je kvaliteta

Kako biste mogli istražiti informacije na samom tržištu, najprije morate donijeti odluku na koje prozore i vrata želite postaviti komarnike. Zatim je važno potražiti kvalitetne proizvode, jer nam komarnici moraju dobro i čim dulje služiti. Preporuka je raspitati se kod nekoliko dobavljača i pogledati i opipati komarnike. Na opip najbolje možemo primijetiti razliku u kvaliteti. Svi sastavni dijelovi komarnika moraju biti od odabranih, kvalitetnih, nehrđajućih materijala. Pritom je posebno važan materijal od kojeg je napravljena mrežica. Ona mora biti od staklenih vlakana, koja najbolje odolijevaju vremenskim utjecajima. Posljednje, ali ne najmanje važno, prilikom odabira komarnika moramo uzeti u obzir i izgled zgrade, te odabrati boju komarnika koja najviše odgovara postojećim, odnosno novim prozorima i vratima.

3. Različite vrste komarnika

Postoji više vrsta komarnika koje možemo prilagoditi tipu prozora ili balkonskih vrata.

3.1. Fiksni komarnici

Fiksne komarnike možemo jednostavno pričvrstiti neposredno na prozorski okvir ili u zid. Prema potrebi, takve komarnike možemo i skinuti. Dobar su izbor za prozore čije otvore rijetko ili nikada ne upotrebljavamo, pa mreža može ostati pričvršćena od proljeća do jeseni, poput prozora u podrumu.

3.2. Rolo komarnici

Rolo komarnik namotava se u rolo kutiju zajedno sa sjenilom. Sa strane ima vodilice s četkicama koje sprječavaju ulazak insekata. Može se postaviti na vanjsku stranu prozora i vrata ili izravno na zid. Ako imamo biljke u teglama na vanjskoj prozorskoj polici, ova vrsta komarnika je idealna jer tegle treba micati. Rolo komarnikom možemo upravljati ručno, lancem, a postoji i način električnog upravljanja uz mogućnost daljinskog upravljanja. Kada komarnik otvorimo, navije se u kutiju. Može se otvarati vertikalno ili horizontalno.

3.3. Integrirani komarnici

Ovaj tip komarnika ugrađuje se zajedno s roletama u kutije, odnosno u kutije vanjskih sjenila. Komarnik mora biti smješten između prozora i rolete i možemo ga otvoriti i zatvoriti samo kada je roleta spuštena. Istodobno ga roleta štiti od vanjskih utjecaja. Kada podignemo komarnik, namota se u kutiju i sasvim je nevidljiv.

3.4. Krilni komarnici

Krilni komarnik se otvara/zatvara na isti način kao i vrata, odnosno prozor na koji je pričvršćen. Možemo ga ugraditi na sve vrste prozora i vrata, a posebno je primjeren za prolaze. Moguće su izvedbe sa spojnicom s oprugom ili bez nje. Krilo ima i magnetski sustav koji sprječava otvaranje kad puše vjetar. U krilne komarnike spada i zaokretni komarnik, koji omogućuje radijus otvaranja od 240 stupnjeva. Na taj način možemo otvoriti komarnik čak i kada su nam zauzete obje ruke, a on se zatim sam zatvori.

3.5. Klizni komarnici

Još jedno rješenje prikladno za zaštitu prolaza na vrt, balkon ili terasu su klizni komarnici. Mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Mogu se otvarati i zatvarati iznutra i izvana. Postoje jednokrilni i dvokrilni komarnici.

3.6. Plise komarnici

Najnoviji sustav samostalnih komarnika za prolazak na vrt, balkon ili terasu su plise komarnici. Mrežica komarnika slaže se i otvara kao harmonika. Plise komarnici mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Otvaraju se iznutra i izvana. Prednost plise komarnika ispred kliznih ili krilnih je to što zauzimaju manje prostora uz vrata.

4. Proces

Izbor i ugradnju komarnika najbolje je povjeriti stručnjacima. Ako već imamo prakse, ugradnja je prilično jednostavna i čista. Komarnici se obično ugrađuju na prozore, ali i na vrata. Druga česta opcija je ugradnja u okvir prozora ili vrata. Postoje i izvedbe u slučaju kada ih nije moguće ugraditi na navedene načine. Ako ćemo istodobno mijenjati, odnosno postavljati i rolete ili sjenila, najbolje je izabrati one koje imaju opciju integriranja komarnika ili već imaju ugrađen komarnik.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMDOBAVA I UGRADNJA KOMARNIKA

Molim ponudu za ugradnju dva komarnika.
Prvi je za balkonska vrata, dimenzije 80cm×230cm. Vrata se otvaraju na van, komarnik treba biti unutarnji plise, pucan lijevo- desno.
Drugi je za prozor, dimenzije 60cm×130cm.
Prozor se otvara na unutra, komarnik treba biti vanjski pomican gore-dolje.

819 KN do 1365 KN


........

IZRADA I UGRADNJA KOMARNIKA

Potrebna izrada i ugradnja rolo komarnika 3 kom. Dimenzije su:
širina 111 visina 96
širina 111 visina 97
širina 112 visina 97. 1260 KN do 2100 KN


........

IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA

Potrebna izrada i montaža rolo komarnika. U pitanju su komarnici za tri prozora. 3150 KN do 5250 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 100 X 120 CM
Komarnici, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KLIZNOG KOMARNIKA , CCA 160 X 240 CM
Komarnici, Brezovica

675 KN do 1125 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 1990 × 840 MM
Komarnici, Velika Kopanica

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
Komarnici, Koprivnica

2362.5 KN do 3937.5 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLETA S KOMARNICIMA, CCA 10 M2
Komarnici, Vodice

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I POSTAVLJANJE KOMARNIKA, KOMARNIKA-2 KOM
Komarnici, Osijek

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, KOMPLET ZAMJENA ROLETA I UGRADNJA KOMARNIKA , 4 - KOM
Komarnici, Zagreb

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PVC VRATA I KOMARNIKA, VRATA - 1 KOM, KOMARNICI - 7 KOM
Komarnici, Velika Gorica

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, CCA 80 X 110 CM
Komarnici, Šibenik

270 KN do 450 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA VRATA , CCA 240 X 87 CM
Komarnici, Zagreb

540 KN do 900 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJAA PLISE KOMARNIKA, KOMARNIKA-6 KOM
Komarnici, Dugo Selo

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KLIZNIH KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, KOMARNICI-2 KOM
Komarnici, Split

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 50 X 50 CM
Komarnici, Zagreb

270 KN do 450 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNIKA-7 KOM
Komarnici, Sesvete

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNIKA-5 KOM
Komarnici, Susedgrad

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA FIXNIH KOMARNIKA, KOMARNICI- 5 KOM
Komarnici, Šimuni

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-5 KOM
Komarnici, Zagreb

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, DEMONTAŽU STARIH I MONTAŽU NOVIH PODIZNIH KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
Komarnici, Dubrava

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 200 X 80 CM
Komarnici, Lučko

405 KN do 675 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLETNI I ROLO KOMARNIKA, CCA 120 X 140 CM - 3 KOM I CCA 120 X 90 CM - 3 KOM
Komarnici, Privlaka

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, PROZORI - 3 KOM I VRATA - 2 KOM
Komarnici, Zadar

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, IZRADA KOMARNIKA, CCA 110 X 250 CM
Komarnici, Split

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNIKA-4 KOM
Komarnici, Zagreb

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DVA ROL KOMARNIKA, CCA 125 X 88.5 CM
Komarnici, Buje

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA ULAZNA VRATA, CCA 210 X 105 CM
Komarnici, Gornji Humac

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
Komarnici, Zadar

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, DOABAV I MONTAŽA ROLETA I KOMARNIKA, 10 - KOM
Komarnici, Peruški

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PLISE KOMARNIKA, CCA 200 X 100 CM
Komarnici, Sesvete

405 KN do 675 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, 3 - KOM
Komarnici, Zagreb

810 KN do 1350 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA ZA TRI PROZORA, 3 - KOM
Komarnici, Split

810 KN do 1350 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-7 KOM
Komarnici, Pakoštane

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, 7 - KOM
Komarnici, Zagreb

2362.5 KN do 3937.5 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA VRATA NA MAGNET S KOMARNIKOM, CCA 70 X 240 CM
Komarnici, Osijek

540 KN do 900 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZORI-12 KOM
Komarnici, Županja

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA FIKSNOG I ROLO KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KOM
Komarnici, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KLIZNIH KOMARNIKA, 5 - KOM
Komarnici, Zagreb

1687.5 KN do 2812.5 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

KOMARNICI CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

277+ PODUZEĆA ZA KOMARNICI
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE KOMARNICI?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

KONTAKTI

Upiti: 01 3535 204
Poduzeća: 099 3309 224

GLOBALNE STRANICE

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana