KOMARNICI cijena

  Kolika je cijena komarnika? Komarnici će vam uštedjeti mnoge neprospavane noći zbog dosadnog zujanja. Cijena komarnika za prozore ili vrata ovisi o vrsti mreža protiv komaraca (fiksna, krila, plis, roleta, klizna, integrirana), materijalu okvira (PVC, aluminij), površini komarnika i naravno izvođaču. Za normalno spajanje komarnika, zajedno s vodilicama i montažom, odbit će se između 350-650 kn / m2. Možete poslati upit našim provjerenim instalaterima komarnika za točnu cijenu i dobit ćete više ponuda. Za vas smo pripremili i nekoliko savjeta o komarnicima.

  Provjerite i:
  Sjenila, cijena
  POŠALJI UPIT IZVOĐAČIMA >

  ROLO KOMARNICI, CIJENA ZA DOBAVU I MONTAŽU


  Cijena za rolo komarnike. Cijena za dobavu i montažu rolo komarnika dimenzija 90 x 150 cm.

  230.00 KN/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/kom

  SREDNJA CIJENA
  250.00 KN/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  CIJENA ZA ponuditelja, montažera komarnika

  DRUGE CIJENE ZA KOMARNICI

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Plise komarnik

  Cijena za plise komarnik. Cijena za dobavu i montažu plise komarnika dimenzija 160 x 230 cm


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Rolo komarnik za vrata

  Rolo komarnici za vrata. Cijena za horizontalni rolo komarnik za vrata dimenzija 120x240cm


  KN

  KN/kom

  kom

  KN


  KN/kom

  kom
  upit
  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Komarnici, sve što morate znati

  1. Komarnici za prozore i balkonska vrata. Što morate znati prije kupnje?

  Bezbrižno prozračivanje prostorija je neprocjenjivo!

  83680262_m.jpg

  1.1. Odgovarajuće tehničko rješenje za sve vrste prozora i balkonskih vrata

  Na tržištu postoji više vrsta komarnika, odnosno posebnih mreža i stoga je moguće pronaći rješenje za sve oblike i dimenzije prozora i balkonskih vrata. U slučaju da su komarnici integrirani s vanjskim sjenilom ili roletom u kutiji za rolete, to treba predvidjeti tijekom postavljanja sjenila na prozore, odnosno prilikom kupnje novih prozora i vrata. Druga opcija je postavljanje komarnika kao samostalnog elementa naknadno, što je moguće izvesti u bilo koje vrijeme.

  1.2. Komarnici nisu samo zaštita od komaraca

  Komarnicima se štitimo od komaraca i od svih drugih dosadnih insekata, odnosno svega što može ući ili uletjeti kroz otvorene prozore i vrata. Postoje i izvedbe komarnika koji nas štite od peludi, što je vrlo korisno za sve one koji imaju problema s alergijama. S komarnicima možemo prozračivati prostorije, preko noći ih hladiti na prirodan način, mirno spavati i izbjeći uporabu kemijskih sredstava za zaštitu od insekata. Istina je da kroz mrežu komarnika ulazi nešto manje svježeg zraka nego kroz otvoren prozor ili vrata bez komarnika.

  1.3. Boje komarnika

  Aluminijski profili obično su dostupni u bijeloj i smeđoj boji, što zadovoljava većinu potreba kupaca. Mreža je sivkaste boje, što omogućuje gotovo nesmetani pogled kroz mrežu. Mrežu primjećujemo samo ako stojimo blizu prozora.

  1.4. Komarnici za prozore barem u spavaćoj sobi

  Ako imate ograničena financijska sredstva, preporučujemo postavljanje komarnika barem na prozore u spavaćoj sobi. Bezbrižno prozračivanje prostorija u kojima spavamo je neprocjenjivo.

  1.5. Kvaliteta komarnika

  Prilikom kupnje komarnika treba obratiti pozornost na kvalitetu. Ne preporučujemo vam kupnju fiksnih komarnika čiji se elementi za pričvršćivanje samo nalijepe na okvir prozora. Takvi komarnici u pravilu nisu kvalitetni i ne traju dugo. Nakon nekog vremena ljepilo na nekim mjestima popusti, a s drugih mjesta ga je nemoguće odstraniti. Naravno, ne preporučujemo ni mrežicu zalijepljenu na prozore bez okvira.

  1.6. Vijek trajanja i održavanje komarnika

  Vijek trajanja komarnika u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti proizvoda, kao i o korisniku. Pravilna uporaba i održavanje omogućuju puno dulji vijek trajanja komarnika od jamstvenog roka, koji je obično dvije godine. Najčešće se dogodi da treba zamijeniti mrežu. Ako su ostale komponente od aluminija, gotovo da i nema održavanja, osim mehaničkih oštećenja, koja su obično posljedica nepravilne uporabe.

  2. Dobavljači i izvođači – važna je kvaliteta

  Kako biste mogli istražiti informacije na samom tržištu, najprije morate donijeti odluku na koje prozore i vrata želite postaviti komarnike. Zatim je važno potražiti kvalitetne proizvode, jer nam komarnici moraju dobro i čim dulje služiti. Preporuka je raspitati se kod nekoliko dobavljača i pogledati i opipati komarnike. Na opip najbolje možemo primijetiti razliku u kvaliteti. Svi sastavni dijelovi komarnika moraju biti od odabranih, kvalitetnih, nehrđajućih materijala. Pritom je posebno važan materijal od kojeg je napravljena mrežica. Ona mora biti od staklenih vlakana, koja najbolje odolijevaju vremenskim utjecajima. Posljednje, ali ne najmanje važno, prilikom odabira komarnika moramo uzeti u obzir i izgled zgrade, te odabrati boju komarnika koja najviše odgovara postojećim, odnosno novim prozorima i vratima.

  3. Različite vrste komarnika

  Postoji više vrsta komarnika koje možemo prilagoditi tipu prozora ili balkonskih vrata.

  3.1. Fiksni komarnici

  Fiksne komarnike možemo jednostavno pričvrstiti neposredno na prozorski okvir ili u zid. Prema potrebi, takve komarnike možemo i skinuti. Dobar su izbor za prozore čije otvore rijetko ili nikada ne upotrebljavamo, pa mreža može ostati pričvršćena od proljeća do jeseni, poput prozora u podrumu.

  3.2. Rolo komarnici

  Rolo komarnik namotava se u rolo kutiju zajedno sa sjenilom. Sa strane ima vodilice s četkicama koje sprječavaju ulazak insekata. Može se postaviti na vanjsku stranu prozora i vrata ili izravno na zid. Ako imamo biljke u teglama na vanjskoj prozorskoj polici, ova vrsta komarnika je idealna jer tegle treba micati. Rolo komarnikom možemo upravljati ručno, lancem, a postoji i način električnog upravljanja uz mogućnost daljinskog upravljanja. Kada komarnik otvorimo, navije se u kutiju. Može se otvarati vertikalno ili horizontalno.

  3.3. Integrirani komarnici

  Ovaj tip komarnika ugrađuje se zajedno s roletama u kutije, odnosno u kutije vanjskih sjenila. Komarnik mora biti smješten između prozora i rolete i možemo ga otvoriti i zatvoriti samo kada je roleta spuštena. Istodobno ga roleta štiti od vanjskih utjecaja. Kada podignemo komarnik, namota se u kutiju i sasvim je nevidljiv.

  3.4. Krilni komarnici

  Krilni komarnik se otvara/zatvara na isti način kao i vrata, odnosno prozor na koji je pričvršćen. Možemo ga ugraditi na sve vrste prozora i vrata, a posebno je primjeren za prolaze. Moguće su izvedbe sa spojnicom s oprugom ili bez nje. Krilo ima i magnetski sustav koji sprječava otvaranje kad puše vjetar. U krilne komarnike spada i zaokretni komarnik, koji omogućuje radijus otvaranja od 240 stupnjeva. Na taj način možemo otvoriti komarnik čak i kada su nam zauzete obje ruke, a on se zatim sam zatvori.

  3.5. Klizni komarnici

  Još jedno rješenje prikladno za zaštitu prolaza na vrt, balkon ili terasu su klizni komarnici. Mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Mogu se otvarati i zatvarati iznutra i izvana. Postoje jednokrilni i dvokrilni komarnici.

  3.6. Plise komarnici

  Najnoviji sustav samostalnih komarnika za prolazak na vrt, balkon ili terasu su plise komarnici. Mrežica komarnika slaže se i otvara kao harmonika. Plise komarnici mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Otvaraju se iznutra i izvana. Prednost plise komarnika ispred kliznih ili krilnih je to što zauzimaju manje prostora uz vrata.

  4. Proces

  Izbor i ugradnju komarnika najbolje je povjeriti stručnjacima. Ako već imamo prakse, ugradnja je prilično jednostavna i čista. Komarnici se obično ugrađuju na prozore, ali i na vrata. Druga česta opcija je ugradnja u okvir prozora ili vrata. Postoje i izvedbe u slučaju kada ih nije moguće ugraditi na navedene načine. Ako ćemo istodobno mijenjati, odnosno postavljati i rolete ili sjenila, najbolje je izabrati one koje imaju opciju integriranja komarnika ili već imaju ugrađen komarnik.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM



  IZRADA I UGRADNJAA PLISE KOMARNIKA

  Potrebna izrada i ugradnja plisir komarnika na 4 prozora i 2 vrata. Želim komarnike sive boje. 3150 KN do 5250 KN


  ........

  IZRADA I MONTAŽA KLIZNIH KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA

  Na postojeća balkonska vrata,2 kom trebam promijeniti komarnike koje su se raspali. Ugradili bi nove i to klizne lijevo -desno. 1260 KN do 2100 KN


  ........

  IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA

  Potrebna izrada i montaža komarnika dimenzije cca cca 230 x 140 cm 4 kom, cca 190 x 140 cm 2 kom i cca 140 x 140 cm.
  3150 KN do 5250 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA





  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA FIXNIH KOMARNIKA, KOMARNICI- 5 KOM
  Komarnici, Šimuni

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-5 KOM
  Komarnici, Zagreb

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, DEMONTAŽU STARIH I MONTAŽU NOVIH PODIZNIH KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
  Komarnici, Dubrava

  1687.5 KN do 2812.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 200 X 80 CM
  Komarnici, Lučko

  405 KN do 675 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLETNI I ROLO KOMARNIKA, CCA 120 X 140 CM - 3 KOM I CCA 120 X 90 CM - 3 KOM
  Komarnici, Privlaka

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNIKA-4 KOM
  Komarnici, Zagreb

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, DOABAV I MONTAŽA ROLETA I KOMARNIKA, 10 - KOM
  Komarnici, Peruški

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PLISE KOMARNIKA, CCA 200 X 100 CM
  Komarnici, Sesvete

  405 KN do 675 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, 7 - KOM
  Komarnici, Zagreb

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZORI-12 KOM
  Komarnici, Županja

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA FIKSNOG I ROLO KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KOM
  Komarnici, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KLIZNIH KOMARNIKA, 5 - KOM
  Komarnici, Zagreb

  1687.5 KN do 2812.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA ZA VRATA, CCA 2 M2
  Komarnici, Sesvete

  405 KN do 675 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, 10 - KOM
  Komarnici, Velika Gorica

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA KOMARNIKA , 2 - KOM
  Komarnici, Split

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 120 X 210 CM
  Komarnici, Lađevci

  337.5 KN do 562.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KOM
  Komarnici, Pirovac

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 120 X 220 CM
  Komarnici, Labin

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 150 X 150 CM
  Komarnici, Labin

  472.5 KN do 787.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, 8 - KOM
  Komarnici, Dubrovnik

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA KOMARNIKA, CCA 138 X 123 CM
  Komarnici, Hvar

  337.5 KN do 562.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA TRI KOMARNIKA , CCA 130 X 90 CM
  Komarnici, Zagreb

  742.5 KN do 1237.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, 3 - KOM
  Komarnici, Sesvete

  1215 KN do 2025 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PLISE KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KOM
  Komarnici, Baška Voda

  1687.5 KN do 2812.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 3 M2
  Komarnici, Gornji Zbilj

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, 7- KOM
  Komarnici, Dramalj

  2227.5 KN do 3712.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZORI - 8 KOM I VRATA - 4 KOM
  Komarnici, Karlovac

  27000 KN do 45000 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA FIKSNIH KOMARNIKA , 2 - KOM
  Komarnici, Varaždin

  540 KN do 900 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, 4 - KOM
  Komarnici, Zaprešić

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
  Komarnici, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 137 X 229 CM
  Komarnici, Zagreb

  472.5 KN do 787.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-8 KOM
  Komarnici, Krk

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA DUPLA BALKONSKA VRATA, CCA 157 X 230 CM
  Komarnici, Zagreb

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, PROZORI-4 KOM BALKONSKA VRATA-1 KOM
  Komarnici, Zadar

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 190 X 85 CM
  Komarnici, Podravska Slatina

  472.5 KN do 787.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA PO MJERI, PROZORI-9 KOM
  Komarnici, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN



  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  KOMARNICI CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 266 PODUZEĆA ZA KOMARNICI


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE KOMARNICI?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana