KOMARNICI cijena

  Kolika je cijena komarnika? Komarnici će vam uštedjeti mnoge neprospavane noći zbog dosadnog zujanja. Cijena komarnika za prozore ili vrata ovisi o vrsti mreža protiv komaraca (fiksna, krila, plis, roleta, klizna, integrirana), materijalu okvira (PVC, aluminij), površini komarnika i naravno izvođaču. Za normalno spajanje komarnika, zajedno s vodilicama i montažom, odbit će se između 350-650 kn / m2. Možete poslati upit našim provjerenim instalaterima komarnika za točnu cijenu i dobit ćete više ponuda. Za vas smo pripremili i nekoliko savjeta o komarnicima.

  Provjerite i:
  Sjenila, cijena

  ROLO KOMARNICI, CIJENA ZA DOBAVU I MONTAŽU


  Cijena za rolo komarnike. Cijena za dobavu i montažu rolo komarnika dimenzija 90 x 150 cm.

  230.00 KN/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/kom

  SREDNJA CIJENA
  250.00 KN/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  CIJENA ZA ponuditelja, montažera komarnika

  DRUGE CIJENE ZA KOMARNICI

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Plise komarnik

  Cijena za plise komarnik. Cijena za dobavu i montažu plise komarnika dimenzija 160 x 230 cm


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Rolo komarnik za vrata

  Rolo komarnici za vrata. Cijena za horizontalni rolo komarnik za vrata dimenzija 120x240cm


  KN

  KN/kom

  kom

  KN


  KN/kom

  kom
  upit
  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Komarnici, sve što morate znati

  1. Komarnici za prozore i balkonska vrata. Što morate znati prije kupnje?

  Bezbrižno prozračivanje prostorija je neprocjenjivo!

  83680262_m.jpg

  1.1. Odgovarajuće tehničko rješenje za sve vrste prozora i balkonskih vrata

  Na tržištu postoji više vrsta komarnika, odnosno posebnih mreža i stoga je moguće pronaći rješenje za sve oblike i dimenzije prozora i balkonskih vrata. U slučaju da su komarnici integrirani s vanjskim sjenilom ili roletom u kutiji za rolete, to treba predvidjeti tijekom postavljanja sjenila na prozore, odnosno prilikom kupnje novih prozora i vrata. Druga opcija je postavljanje komarnika kao samostalnog elementa naknadno, što je moguće izvesti u bilo koje vrijeme.

  1.2. Komarnici nisu samo zaštita od komaraca

  Komarnicima se štitimo od komaraca i od svih drugih dosadnih insekata, odnosno svega što može ući ili uletjeti kroz otvorene prozore i vrata. Postoje i izvedbe komarnika koji nas štite od peludi, što je vrlo korisno za sve one koji imaju problema s alergijama. S komarnicima možemo prozračivati prostorije, preko noći ih hladiti na prirodan način, mirno spavati i izbjeći uporabu kemijskih sredstava za zaštitu od insekata. Istina je da kroz mrežu komarnika ulazi nešto manje svježeg zraka nego kroz otvoren prozor ili vrata bez komarnika.

  1.3. Boje komarnika

  Aluminijski profili obično su dostupni u bijeloj i smeđoj boji, što zadovoljava većinu potreba kupaca. Mreža je sivkaste boje, što omogućuje gotovo nesmetani pogled kroz mrežu. Mrežu primjećujemo samo ako stojimo blizu prozora.

  1.4. Komarnici za prozore barem u spavaćoj sobi

  Ako imate ograničena financijska sredstva, preporučujemo postavljanje komarnika barem na prozore u spavaćoj sobi. Bezbrižno prozračivanje prostorija u kojima spavamo je neprocjenjivo.

  1.5. Kvaliteta komarnika

  Prilikom kupnje komarnika treba obratiti pozornost na kvalitetu. Ne preporučujemo vam kupnju fiksnih komarnika čiji se elementi za pričvršćivanje samo nalijepe na okvir prozora. Takvi komarnici u pravilu nisu kvalitetni i ne traju dugo. Nakon nekog vremena ljepilo na nekim mjestima popusti, a s drugih mjesta ga je nemoguće odstraniti. Naravno, ne preporučujemo ni mrežicu zalijepljenu na prozore bez okvira.

  1.6. Vijek trajanja i održavanje komarnika

  Vijek trajanja komarnika u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti proizvoda, kao i o korisniku. Pravilna uporaba i održavanje omogućuju puno dulji vijek trajanja komarnika od jamstvenog roka, koji je obično dvije godine. Najčešće se dogodi da treba zamijeniti mrežu. Ako su ostale komponente od aluminija, gotovo da i nema održavanja, osim mehaničkih oštećenja, koja su obično posljedica nepravilne uporabe.

  2. Dobavljači i izvođači – važna je kvaliteta

  Kako biste mogli istražiti informacije na samom tržištu, najprije morate donijeti odluku na koje prozore i vrata želite postaviti komarnike. Zatim je važno potražiti kvalitetne proizvode, jer nam komarnici moraju dobro i čim dulje služiti. Preporuka je raspitati se kod nekoliko dobavljača i pogledati i opipati komarnike. Na opip najbolje možemo primijetiti razliku u kvaliteti. Svi sastavni dijelovi komarnika moraju biti od odabranih, kvalitetnih, nehrđajućih materijala. Pritom je posebno važan materijal od kojeg je napravljena mrežica. Ona mora biti od staklenih vlakana, koja najbolje odolijevaju vremenskim utjecajima. Posljednje, ali ne najmanje važno, prilikom odabira komarnika moramo uzeti u obzir i izgled zgrade, te odabrati boju komarnika koja najviše odgovara postojećim, odnosno novim prozorima i vratima.

  3. Različite vrste komarnika

  Postoji više vrsta komarnika koje možemo prilagoditi tipu prozora ili balkonskih vrata.

  3.1. Fiksni komarnici

  Fiksne komarnike možemo jednostavno pričvrstiti neposredno na prozorski okvir ili u zid. Prema potrebi, takve komarnike možemo i skinuti. Dobar su izbor za prozore čije otvore rijetko ili nikada ne upotrebljavamo, pa mreža može ostati pričvršćena od proljeća do jeseni, poput prozora u podrumu.

  3.2. Rolo komarnici

  Rolo komarnik namotava se u rolo kutiju zajedno sa sjenilom. Sa strane ima vodilice s četkicama koje sprječavaju ulazak insekata. Može se postaviti na vanjsku stranu prozora i vrata ili izravno na zid. Ako imamo biljke u teglama na vanjskoj prozorskoj polici, ova vrsta komarnika je idealna jer tegle treba micati. Rolo komarnikom možemo upravljati ručno, lancem, a postoji i način električnog upravljanja uz mogućnost daljinskog upravljanja. Kada komarnik otvorimo, navije se u kutiju. Može se otvarati vertikalno ili horizontalno.

  3.3. Integrirani komarnici

  Ovaj tip komarnika ugrađuje se zajedno s roletama u kutije, odnosno u kutije vanjskih sjenila. Komarnik mora biti smješten između prozora i rolete i možemo ga otvoriti i zatvoriti samo kada je roleta spuštena. Istodobno ga roleta štiti od vanjskih utjecaja. Kada podignemo komarnik, namota se u kutiju i sasvim je nevidljiv.

  3.4. Krilni komarnici

  Krilni komarnik se otvara/zatvara na isti način kao i vrata, odnosno prozor na koji je pričvršćen. Možemo ga ugraditi na sve vrste prozora i vrata, a posebno je primjeren za prolaze. Moguće su izvedbe sa spojnicom s oprugom ili bez nje. Krilo ima i magnetski sustav koji sprječava otvaranje kad puše vjetar. U krilne komarnike spada i zaokretni komarnik, koji omogućuje radijus otvaranja od 240 stupnjeva. Na taj način možemo otvoriti komarnik čak i kada su nam zauzete obje ruke, a on se zatim sam zatvori.

  3.5. Klizni komarnici

  Još jedno rješenje prikladno za zaštitu prolaza na vrt, balkon ili terasu su klizni komarnici. Mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Mogu se otvarati i zatvarati iznutra i izvana. Postoje jednokrilni i dvokrilni komarnici.

  3.6. Plise komarnici

  Najnoviji sustav samostalnih komarnika za prolazak na vrt, balkon ili terasu su plise komarnici. Mrežica komarnika slaže se i otvara kao harmonika. Plise komarnici mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Otvaraju se iznutra i izvana. Prednost plise komarnika ispred kliznih ili krilnih je to što zauzimaju manje prostora uz vrata.

  4. Proces

  Izbor i ugradnju komarnika najbolje je povjeriti stručnjacima. Ako već imamo prakse, ugradnja je prilično jednostavna i čista. Komarnici se obično ugrađuju na prozore, ali i na vrata. Druga česta opcija je ugradnja u okvir prozora ili vrata. Postoje i izvedbe u slučaju kada ih nije moguće ugraditi na navedene načine. Ako ćemo istodobno mijenjati, odnosno postavljati i rolete ili sjenila, najbolje je izabrati one koje imaju opciju integriranja komarnika ili već imaju ugrađen komarnik.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA

  Potrebna izrada komarnika za kupaonski prozor, veličine cca 50 X 70 cm. 315 KN do 525 KN


  ........

  IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA

  U pitanju su
  balkonska vrata cca 160 × 200 cm 3 kom
  prozori cca 210 × 80 cm 3 kom.
  ulazna vrata cca 210 × 80 cm 3150 KN do 5250 KN


  ........

  DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA

  Potrebna dobava i montaža komarnika. Rolo za balkonska vrata dimenzije cca 100 × 200 cm i
  2 rolo komarnika za prozor veličine cca 100 × 120 cm. 945 KN do 1575 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA KOMARNIKA NA KROVNE PROZORE, 2 - KOM
  Komarnici, Bjelovar

  472.5 KN do 787.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, KOMARNIK-4 KOM
  Komarnici, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 220 X 90 CM
  Komarnici, Velika Gorica

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, 3 - KOM
  Komarnici, Zagreb

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
  Komarnici, Vurnovec

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 160 X 250 CM
  Komarnici, Murine

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-8 KOM
  Komarnici, Zaprešić

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-4 KOM
  Komarnici, Zagreb

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA PROZOR, CCA 130 X 120 CM
  Komarnici, Dugo Selo

  337.5 KN do 562.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
  Komarnici, Zagreb

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KOM
  Komarnici, Donji Stupnik

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KOM
  Komarnici, Zagreb

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA ROLO KOMARNIKA , 8- KOM
  Komarnici, Donja Pušća

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-7 KOM
  Komarnici, Zagreb

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
  Komarnici, Hrašće Turopoljsko

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA PVC VRATA , CCA 230 X 87 CM
  Komarnici, Zagreb

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLETA I KOMARNIKA, ROLETE-2 KOM KOMARNICI-3 KOM
  Komarnici, Petrača

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 100 X 240 M2
  Komarnici, Zagreb

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI - 3 KOM
  Komarnici, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLO ZAVJESA I KOMARENIKA, ROLO ZAVJESE - 2 KOM I KOMARNIK - 2 KOM
  Komarnici, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA KOMARNIKA, 4- KOM
  Komarnici, Zagreb

  1080 KN do 1800 KN

  CIJENA, IZRADA I UGRADNJA KOMARNIKA, KOMARNIKA-8 KOM
  Komarnici, Zagreb

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA VENECIJANERA I KOMARNIKA, VENECIJANERA-4 KOM KOMARNIKA-2 KOM
  Komarnici, Zagreb

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 210 X 138 CM
  Komarnici, Zagreb

  405 KN do 675 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, PO POPISU
  Komarnici, Dubrava

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PLISE KOMARNIKA , CCA 140 X 220 CM
  Komarnici, Zaprešić

  540 KN do 900 KN

  CIJENA, TREBALI BI POSTAVITI 2 KOMARNIKA,JEDAN NA BALKONSKA VRATA A DRUGI NA , PO POPISU
  Komarnici, Zagreb

  1687.5 KN do 2812.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PVC ROLETA U KOMARNIKA, KOMARNICI - 4 KOM I ROLETE - 4 KON
  Komarnici, Dugo Selo

  3712.5 KN do 6187.5 KN

  CIJENA, POPRAVAK POSTOJEČEG PLISE KOMARNIKA ILI IZRADA I UGRADNJA NOVOG , CCA 220 X 80 CM
  Komarnici, Zdenci Brdovečki

  337.5 KN do 562.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PLISSE KOMARNIKA, CCA 175 X 175 CM I 223 X 175 CM
  Komarnici, Zagreb

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, 2 PROZORA, 1 BALKONSKA VRATA, 2 KROVNA PROZORA
  Komarnici, Velika Gorica

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
  Komarnici, Split

  1687.5 KN do 2812.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, ZA VRATA - CCA 72 X 205 CM I PROZOR - CCA 134 X 134 CM
  Komarnici, Velika Gorica

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-4 KOM
  Komarnici, Zagreb

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, 6 - KOM
  Komarnici, Zagreb

  1687.5 KN do 2812.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PLISE KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KOM
  Komarnici, Split

  675 KN do 1125 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  KOMARNICI CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 260 PODUZEĆA ZA KOMARNICI


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE KOMARNICI?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana