Za područje

  Komarnici cijena

  Kolika je cijena komarnika? Komarnici će vam uštedjeti mnoge neprospavane noći zbog dosadnog zujanja. Cijena komarnika za prozore ili vrata ovisi o vrsti mreža protiv komaraca (fiksna, krila, roleta, klizna, integrirana), materijalu okvira (PVC, aluminij), površini komarnika i naravno izvođaču. Za normalno spajanje komarnika, zajedno s vodilicama i montažom, odbit će se između 50-90 EUR/m2.

  Kome povjeriti izradu/postavljanje komarnika? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Rolo komarnici, cijena za dobavu i montažu


  Cijena za rolo komarnike. Cijena za dobavu i montažu rolo komarnika dimenzija 90 x 150 cm.

  30.50 €/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  €/kom

  SREDNJA CIJENA
  39.79 €/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Druge cijene za Komarnici

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Plise komarnik

  Cijena za plise komarnik. Cijena za dobavu i montažu plise komarnika dimenzija 160 x 230 cm


  kom

  €/kom

  Rolo komarnik za vrata

  Rolo komarnici za vrata. Cijena za horizontalni rolo komarnik za vrata dimenzija 120x240cm


  kom

  €/kom


  kom

  €/kom

  UKUPNO:
  Pošalji upit >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Komarnici, sve što morate znati

  1. Komarnici za prozore i balkonska vrata. Što morate znati prije kupnje?

  Bezbrižno prozračivanje prostorija je neprocjenjivo!

  83680262_m.jpg

  1.1. Odgovarajuće tehničko rješenje za sve vrste prozora i balkonskih vrata

  Na tržištu postoji više vrsta komarnika, odnosno posebnih mreža i stoga je moguće pronaći rješenje za sve oblike i dimenzije prozora i balkonskih vrata. U slučaju da su komarnici integrirani s vanjskim sjenilom ili roletom u kutiji za rolete, to treba predvidjeti tijekom postavljanja sjenila na prozore, odnosno prilikom kupnje novih prozora i vrata. Druga opcija je postavljanje komarnika kao samostalnog elementa naknadno, što je moguće izvesti u bilo koje vrijeme.

  1.2. Komarnici nisu samo zaštita od komaraca

  Komarnicima se štitimo od komaraca i od svih drugih dosadnih insekata, odnosno svega što može ući ili uletjeti kroz otvorene prozore i vrata. Postoje i izvedbe komarnika koji nas štite od peludi, što je vrlo korisno za sve one koji imaju problema s alergijama. S komarnicima možemo prozračivati prostorije, preko noći ih hladiti na prirodan način, mirno spavati i izbjeći uporabu kemijskih sredstava za zaštitu od insekata. Istina je da kroz mrežu komarnika ulazi nešto manje svježeg zraka nego kroz otvoren prozor ili vrata bez komarnika.

  1.3. Boje komarnika

  Aluminijski profili obično su dostupni u bijeloj i smeđoj boji, što zadovoljava većinu potreba kupaca. Mreža je sivkaste boje, što omogućuje gotovo nesmetani pogled kroz mrežu. Mrežu primjećujemo samo ako stojimo blizu prozora.

  1.4. Komarnici za prozore barem u spavaćoj sobi

  Ako imate ograničena financijska sredstva, preporučujemo postavljanje komarnika barem na prozore u spavaćoj sobi. Bezbrižno prozračivanje prostorija u kojima spavamo je neprocjenjivo.

  1.5. Kvaliteta komarnika

  Prilikom kupnje komarnika treba obratiti pozornost na kvalitetu. Ne preporučujemo vam kupnju fiksnih komarnika čiji se elementi za pričvršćivanje samo nalijepe na okvir prozora. Takvi komarnici u pravilu nisu kvalitetni i ne traju dugo. Nakon nekog vremena ljepilo na nekim mjestima popusti, a s drugih mjesta ga je nemoguće odstraniti. Naravno, ne preporučujemo ni mrežicu zalijepljenu na prozore bez okvira.

  1.6. Vijek trajanja i održavanje komarnika

  Vijek trajanja komarnika u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti proizvoda, kao i o korisniku. Pravilna uporaba i održavanje omogućuju puno dulji vijek trajanja komarnika od jamstvenog roka, koji je obično dvije godine. Najčešće se dogodi da treba zamijeniti mrežu. Ako su ostale komponente od aluminija, gotovo da i nema održavanja, osim mehaničkih oštećenja, koja su obično posljedica nepravilne uporabe.

  2. Dobavljači i izvođači – važna je kvaliteta

  Kako biste mogli istražiti informacije na samom tržištu, najprije morate donijeti odluku na koje prozore i vrata želite postaviti komarnike. Zatim je važno potražiti kvalitetne proizvode, jer nam komarnici moraju dobro i čim dulje služiti. Preporuka je raspitati se kod nekoliko dobavljača i pogledati i opipati komarnike. Na opip najbolje možemo primijetiti razliku u kvaliteti. Svi sastavni dijelovi komarnika moraju biti od odabranih, kvalitetnih, nehrđajućih materijala. Pritom je posebno važan materijal od kojeg je napravljena mrežica. Ona mora biti od staklenih vlakana, koja najbolje odolijevaju vremenskim utjecajima. Posljednje, ali ne najmanje važno, prilikom odabira komarnika moramo uzeti u obzir i izgled zgrade, te odabrati boju komarnika koja najviše odgovara postojećim, odnosno novim prozorima i vratima.

  3. Različite vrste komarnika

  Postoji više vrsta komarnika koje možemo prilagoditi tipu prozora ili balkonskih vrata.

  3.1. Fiksni komarnici

  Fiksne komarnike možemo jednostavno pričvrstiti neposredno na prozorski okvir ili u zid. Prema potrebi, takve komarnike možemo i skinuti. Dobar su izbor za prozore čije otvore rijetko ili nikada ne upotrebljavamo, pa mreža može ostati pričvršćena od proljeća do jeseni, poput prozora u podrumu.

  3.2. Rolo komarnici

  Rolo komarnik namotava se u rolo kutiju zajedno sa sjenilom. Sa strane ima vodilice s četkicama koje sprječavaju ulazak insekata. Može se postaviti na vanjsku stranu prozora i vrata ili izravno na zid. Ako imamo biljke u teglama na vanjskoj prozorskoj polici, ova vrsta komarnika je idealna jer tegle treba micati. Rolo komarnikom možemo upravljati ručno, lancem, a postoji i način električnog upravljanja uz mogućnost daljinskog upravljanja. Kada komarnik otvorimo, navije se u kutiju. Može se otvarati vertikalno ili horizontalno.

  3.3. Integrirani komarnici

  Ovaj tip komarnika ugrađuje se zajedno s roletama u kutije, odnosno u kutije vanjskih sjenila. Komarnik mora biti smješten između prozora i rolete i možemo ga otvoriti i zatvoriti samo kada je roleta spuštena. Istodobno ga roleta štiti od vanjskih utjecaja. Kada podignemo komarnik, namota se u kutiju i sasvim je nevidljiv.

  3.4. Krilni komarnici

  Krilni komarnik se otvara/zatvara na isti način kao i vrata, odnosno prozor na koji je pričvršćen. Možemo ga ugraditi na sve vrste prozora i vrata, a posebno je primjeren za prolaze. Moguće su izvedbe sa spojnicom s oprugom ili bez nje. Krilo ima i magnetski sustav koji sprječava otvaranje kad puše vjetar. U krilne komarnike spada i zaokretni komarnik, koji omogućuje radijus otvaranja od 240 stupnjeva. Na taj način možemo otvoriti komarnik čak i kada su nam zauzete obje ruke, a on se zatim sam zatvori.

  3.5. Klizni komarnici

  Još jedno rješenje prikladno za zaštitu prolaza na vrt, balkon ili terasu su klizni komarnici. Mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Mogu se otvarati i zatvarati iznutra i izvana. Postoje jednokrilni i dvokrilni komarnici.

  3.6. Plise komarnici

  Najnoviji sustav samostalnih komarnika za prolazak na vrt, balkon ili terasu su plise komarnici. Mrežica komarnika slaže se i otvara kao harmonika. Plise komarnici mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Otvaraju se iznutra i izvana. Prednost plise komarnika ispred kliznih ili krilnih je to što zauzimaju manje prostora uz vrata.

  4. Proces

  Izbor i ugradnju komarnika najbolje je povjeriti stručnjacima. Ako već imamo prakse, ugradnja je prilično jednostavna i čista. Komarnici se obično ugrađuju na prozore, ali i na vrata. Druga česta opcija je ugradnja u okvir prozora ili vrata. Postoje i izvedbe u slučaju kada ih nije moguće ugraditi na navedene načine. Ako ćemo istodobno mijenjati, odnosno postavljati i rolete ili sjenila, najbolje je izabrati one koje imaju opciju integriranja komarnika ili već imaju ugrađen komarnik.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Izrada komarnika i balkonskih rolo sjenila

  Trebam komarnike na staklenoj stijeni (2x2,5m otprilike, antracit siva, plise) i na prozorima + rolo balkonskim sjenilima na balkonu dužine 4 m (ovdje razmišljamo o 2 rolo sjenila, svijetle boje uz ugradnju električnog podizanja s tim da je pripremljen izvod struje i prekidač). 2035.8 € do 3393 €

  ........

  Izrada horizontalnog rolo komarnika

  Za balkonska vrata mi treba komarnik, Kako su široka 1,5 m Ja mislim da bi bio idealni rolo horizontalni. 678.6 € do 1131 €

  ........

  Izrada plisse komarnika

  Potrebna izrada i montaža plisse komarnika 180 x 85 cm. 678.6 € do 1131 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Izrada komarnika, 4 kom
  Komarnici, Botinec

  225 € do 375 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, komarnika-9 kom
  Komarnici, Igrišće

  495 € do 825 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, komarnici-2 kom
  Komarnici, Ivanic Grad

  135 € do 225 €

  Cijena, Izrada rolo komarnika za prozore, 170x90 1 kom, 80x90 2 kom
  Komarnici, Zagreb

  135 € do 225 €

  Cijena, Komarnik za klizne stijene, 2 kom
  Komarnici, Zagreb

  225 € do 375 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, komarnici-3 kom
  Komarnici, Zagreb

  315 € do 525 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, cca 90 x 135 cm 2 kom
  Komarnici, Zagreb

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada i postavljanje komarnika, cca 200 x 70 cm
  Komarnici, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža plisse komarnika, 4 kom
  Komarnici, Pula

  360 € do 600 €

  Cijena, Ugraditi komarnike, 4 kom
  Komarnici, Zagreb

  162 € do 270 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo komarnika, 2 kom 80 x 130 cm
  Komarnici, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, 5 kom
  Komarnici, Split

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada i postavljanje komarnika za prozore u stanu, komarnici-5 kom
  Komarnici, Pula

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada i ugradnja komarnika, 2 kom
  Komarnici, Ugljan

  225 € do 375 €

  Cijena, Komarnik za balkonska vrata, cca 200 x 60 cm
  Komarnici, Đakovo

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada komarnika, komarnika-6 kom
  Komarnici, Kaštel Štafilić

  450 € do 750 €

  Cijena, Servis rolo komarnika na balkonskim vratima, 2 kom
  Komarnici, Poreč

  45 € do 75 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, 2 kom
  Komarnici, Ivanic Grad

  180 € do 300 €

  Cijena, Popravak rolo komarnika, komarnici-3 kom
  Komarnici, Donja Stubica

  90 € do 150 €

  Cijena, Zamjena mreže na rolo komarniku, 97 X 175 cm
  Komarnici, Rijeka

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, 2 kom / cca 208x63 balkonska vrata i prozor cca 130x95
  Komarnici, Slavonski Brod

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, komarnici-2 kom
  Komarnici, Zadar

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada plise komarnika, 3 kom 80x230, 1 kom 120x230, 3 kom 120x120
  Komarnici, Pinezići

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada komarnika za dvokrilna balkonska vrata, cca 203 x 185 cm
  Komarnici, Osijek

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada komarica, komarnici-4 kom
  Komarnici, Zadar

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, komarnici-4 kom
  Komarnici, Lastine

  225 € do 375 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, komarnici-4 kom
  Komarnici, Dubrovnik

  450 € do 750 €

  Cijena, Dobava i ugradnja komarnika (rolo i plise), 4 kom
  Komarnici, Klimno

  360 € do 600 €

  Cijena, Izrada komarnika ( rolo i harmonika), 2 x rolo komarnik - Šir x Vis: 1,75m x 1,3m 1 x harmo komarnik - Šir x Vis: 0,9m x 2,15m
  Komarnici, Zagreb

  135 € do 225 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, komarnika-7 kom
  Komarnici, Vodice

  630 € do 1050 €

  Cijena, Izrada i ugradnja komarnika, 2mx1m
  Komarnici, Pula

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada komarnika i zamjena traka za podizanje roleta, 2 kom
  Komarnici, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada i ugradnja komarca za prozore, 6 kom
  Komarnici, Zvečanje

  360 € do 600 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, 4 prozora, 2 balkonska vrata
  Komarnici, Solin

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada i ugradnja komarnika te popravak stolarije, komarnici-25 kom
  Komarnici, Stara Novalja

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika za krovne prozore, prozori-2 kom
  Komarnici, Split

  135 € do 225 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Komarnici cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  334+ poduzeća za Komarnici
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu