Komarnici cijena

Kolika je cijena komarnika? Komarnici će vam uštedjeti mnoge neprospavane noći zbog dosadnog zujanja. Cijena komarnika za prozore ili vrata ovisi o vrsti mreža protiv komaraca (fiksna, krila, roleta, klizna, integrirana), materijalu okvira (PVC, aluminij), površini komarnika i naravno izvođaču. Za normalno spajanje komarnika, zajedno s vodilicama i montažom, odbit će se između 350-650 kn/m2.

Kome povjeriti izradu/postavljanje komarnika? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

ROLO KOMARNICI, CIJENA ZA DOBAVU I MONTAŽU


Cijena za rolo komarnike. Cijena za dobavu i montažu rolo komarnika dimenzija 90 x 150 cm.

230.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
300.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA ponuditelja, montažera komarnika

DRUGE CIJENE ZA KOMARNICI

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Plise komarnik

Cijena za plise komarnik. Cijena za dobavu i montažu plise komarnika dimenzija 160 x 230 cm


KN

KN/kom

kom
upit

Rolo komarnik za vrata

Rolo komarnici za vrata. Cijena za horizontalni rolo komarnik za vrata dimenzija 120x240cm


KN

KN/kom

kom

KN


KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Komarnici, sve što morate znati

1. Komarnici za prozore i balkonska vrata. Što morate znati prije kupnje?

Bezbrižno prozračivanje prostorija je neprocjenjivo!

83680262_m.jpg

1.1. Odgovarajuće tehničko rješenje za sve vrste prozora i balkonskih vrata

Na tržištu postoji više vrsta komarnika, odnosno posebnih mreža i stoga je moguće pronaći rješenje za sve oblike i dimenzije prozora i balkonskih vrata. U slučaju da su komarnici integrirani s vanjskim sjenilom ili roletom u kutiji za rolete, to treba predvidjeti tijekom postavljanja sjenila na prozore, odnosno prilikom kupnje novih prozora i vrata. Druga opcija je postavljanje komarnika kao samostalnog elementa naknadno, što je moguće izvesti u bilo koje vrijeme.

1.2. Komarnici nisu samo zaštita od komaraca

Komarnicima se štitimo od komaraca i od svih drugih dosadnih insekata, odnosno svega što može ući ili uletjeti kroz otvorene prozore i vrata. Postoje i izvedbe komarnika koji nas štite od peludi, što je vrlo korisno za sve one koji imaju problema s alergijama. S komarnicima možemo prozračivati prostorije, preko noći ih hladiti na prirodan način, mirno spavati i izbjeći uporabu kemijskih sredstava za zaštitu od insekata. Istina je da kroz mrežu komarnika ulazi nešto manje svježeg zraka nego kroz otvoren prozor ili vrata bez komarnika.

1.3. Boje komarnika

Aluminijski profili obično su dostupni u bijeloj i smeđoj boji, što zadovoljava većinu potreba kupaca. Mreža je sivkaste boje, što omogućuje gotovo nesmetani pogled kroz mrežu. Mrežu primjećujemo samo ako stojimo blizu prozora.

1.4. Komarnici za prozore barem u spavaćoj sobi

Ako imate ograničena financijska sredstva, preporučujemo postavljanje komarnika barem na prozore u spavaćoj sobi. Bezbrižno prozračivanje prostorija u kojima spavamo je neprocjenjivo.

1.5. Kvaliteta komarnika

Prilikom kupnje komarnika treba obratiti pozornost na kvalitetu. Ne preporučujemo vam kupnju fiksnih komarnika čiji se elementi za pričvršćivanje samo nalijepe na okvir prozora. Takvi komarnici u pravilu nisu kvalitetni i ne traju dugo. Nakon nekog vremena ljepilo na nekim mjestima popusti, a s drugih mjesta ga je nemoguće odstraniti. Naravno, ne preporučujemo ni mrežicu zalijepljenu na prozore bez okvira.

1.6. Vijek trajanja i održavanje komarnika

Vijek trajanja komarnika u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti proizvoda, kao i o korisniku. Pravilna uporaba i održavanje omogućuju puno dulji vijek trajanja komarnika od jamstvenog roka, koji je obično dvije godine. Najčešće se dogodi da treba zamijeniti mrežu. Ako su ostale komponente od aluminija, gotovo da i nema održavanja, osim mehaničkih oštećenja, koja su obično posljedica nepravilne uporabe.

2. Dobavljači i izvođači – važna je kvaliteta

Kako biste mogli istražiti informacije na samom tržištu, najprije morate donijeti odluku na koje prozore i vrata želite postaviti komarnike. Zatim je važno potražiti kvalitetne proizvode, jer nam komarnici moraju dobro i čim dulje služiti. Preporuka je raspitati se kod nekoliko dobavljača i pogledati i opipati komarnike. Na opip najbolje možemo primijetiti razliku u kvaliteti. Svi sastavni dijelovi komarnika moraju biti od odabranih, kvalitetnih, nehrđajućih materijala. Pritom je posebno važan materijal od kojeg je napravljena mrežica. Ona mora biti od staklenih vlakana, koja najbolje odolijevaju vremenskim utjecajima. Posljednje, ali ne najmanje važno, prilikom odabira komarnika moramo uzeti u obzir i izgled zgrade, te odabrati boju komarnika koja najviše odgovara postojećim, odnosno novim prozorima i vratima.

3. Različite vrste komarnika

Postoji više vrsta komarnika koje možemo prilagoditi tipu prozora ili balkonskih vrata.

3.1. Fiksni komarnici

Fiksne komarnike možemo jednostavno pričvrstiti neposredno na prozorski okvir ili u zid. Prema potrebi, takve komarnike možemo i skinuti. Dobar su izbor za prozore čije otvore rijetko ili nikada ne upotrebljavamo, pa mreža može ostati pričvršćena od proljeća do jeseni, poput prozora u podrumu.

3.2. Rolo komarnici

Rolo komarnik namotava se u rolo kutiju zajedno sa sjenilom. Sa strane ima vodilice s četkicama koje sprječavaju ulazak insekata. Može se postaviti na vanjsku stranu prozora i vrata ili izravno na zid. Ako imamo biljke u teglama na vanjskoj prozorskoj polici, ova vrsta komarnika je idealna jer tegle treba micati. Rolo komarnikom možemo upravljati ručno, lancem, a postoji i način električnog upravljanja uz mogućnost daljinskog upravljanja. Kada komarnik otvorimo, navije se u kutiju. Može se otvarati vertikalno ili horizontalno.

3.3. Integrirani komarnici

Ovaj tip komarnika ugrađuje se zajedno s roletama u kutije, odnosno u kutije vanjskih sjenila. Komarnik mora biti smješten između prozora i rolete i možemo ga otvoriti i zatvoriti samo kada je roleta spuštena. Istodobno ga roleta štiti od vanjskih utjecaja. Kada podignemo komarnik, namota se u kutiju i sasvim je nevidljiv.

3.4. Krilni komarnici

Krilni komarnik se otvara/zatvara na isti način kao i vrata, odnosno prozor na koji je pričvršćen. Možemo ga ugraditi na sve vrste prozora i vrata, a posebno je primjeren za prolaze. Moguće su izvedbe sa spojnicom s oprugom ili bez nje. Krilo ima i magnetski sustav koji sprječava otvaranje kad puše vjetar. U krilne komarnike spada i zaokretni komarnik, koji omogućuje radijus otvaranja od 240 stupnjeva. Na taj način možemo otvoriti komarnik čak i kada su nam zauzete obje ruke, a on se zatim sam zatvori.

3.5. Klizni komarnici

Još jedno rješenje prikladno za zaštitu prolaza na vrt, balkon ili terasu su klizni komarnici. Mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Mogu se otvarati i zatvarati iznutra i izvana. Postoje jednokrilni i dvokrilni komarnici.

3.6. Plise komarnici

Najnoviji sustav samostalnih komarnika za prolazak na vrt, balkon ili terasu su plise komarnici. Mrežica komarnika slaže se i otvara kao harmonika. Plise komarnici mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Otvaraju se iznutra i izvana. Prednost plise komarnika ispred kliznih ili krilnih je to što zauzimaju manje prostora uz vrata.

4. Proces

Izbor i ugradnju komarnika najbolje je povjeriti stručnjacima. Ako već imamo prakse, ugradnja je prilično jednostavna i čista. Komarnici se obično ugrađuju na prozore, ali i na vrata. Druga česta opcija je ugradnja u okvir prozora ili vrata. Postoje i izvedbe u slučaju kada ih nije moguće ugraditi na navedene načine. Ako ćemo istodobno mijenjati, odnosno postavljati i rolete ili sjenila, najbolje je izabrati one koje imaju opciju integriranja komarnika ili već imaju ugrađen komarnik.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I UGRADNJA KOMARNIKA

Potrebna izrada i montaža komarnika. Komarnici su dimenzije: fixni 1140x1160 mm x 2 fixni 1230x1140 mm x 1, otkrilni 950x2300 mm x 1. 1260 KN do 2100 KN


........

IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA

Potrebna izrada komarnika za balkonska vrata. Dimenzije vrata su:
7 kd cca 2.10 x 1.30 m
1 kd cca 2.10 x 0.70 m
1 kd cca 1,10 x 1,10 m.
5040 KN do 8400 KN


........

IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA

Potrebna izrtada i montaža komarnika. ž
Dimenzije su:
Spavaca soba - dvokrilni prozor je 120cm s x 120cm v
kuhinja : dva prozora sa svake strane 50cm s x 110cm v i dvokrilni prozor u sredini 100s x 110 v
1575 KN do 2625 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PLISIR KOMARNIKA, KOMARNICI:22 KOM
Komarnici, Slatine

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I POSTAVLJANJE KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KD
Komarnici, Samobor

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA , KOMARNICI-3 KD
Komarnici, Blaževdol

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA VRATA, CCA 200 X 80 CM
Komarnici, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PLISE KOMARNIKA, CCA 200X140 CM
Komarnici, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, 160 X 230 CM
Komarnici, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-10 KD
Komarnici, Kutjevo

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA KOMARNIKA ZA PROZORE I VRATA , 3 + 1 KOM
Komarnici, Dugopolje

2362.5 KN do 3937.5 KN

CIJENA, KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, PO POPISU 75 X 220 CM
Komarnici, Oroslavje

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I POSTAVLJANJE KOMARNIKA, PROZOR-1 KD BALKONSKA VRATA-1 KD
Komarnici, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PLISE ILI ROLO KOMARNIKA, KOMARNICE-4 KD
Komarnici, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KD
Komarnici, Split

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, IZRADA PLISE KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, CCA 75 X 220 CM
Komarnici, Oroslavje

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKON, CCA 180 X 230 CM
Komarnici, Zaprešić

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA KLIZNA VRATA, 160 X 230 CM
Komarnici, Punat

675 KN do 1125 KN

CIJENA, POPRAVAK KOMORNIKA, KOMARNIK-1 KD
Komarnici, Sljeme

202.5 KN do 337.5 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, PO POPISU
Komarnici, Veliko Trojstvo

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA KOMARNIKA , KOMARNICE-2 KD
Komarnici, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KLIZNIH KOMARNIKA, CCA 275 X 210 CM CCA 185 X 205 CM
Komarnici, Križevci

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, POPRAVAK PLISSE KOMARNIKA , CCA 200 X 90 CM
Komarnici, Zagreb

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA , CCA 6M2
Komarnici, Makarska

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KD
Komarnici, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PVC PROZORA, 2 KOM - 690 X 590 CM
Komarnici, Vrbovec

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, 1 KOMAD DIMENZIJE 73 × 224 CM
Komarnici, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PLISE KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 225 X 138 CM
Komarnici, Split

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PLISSE KOMARNIKA ZA VRATA, CCA 131 X 214 CM
Komarnici, Raslina

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA , CCA 120 X 200 CM
Komarnici, Split

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA KOMARNIKA , KOMARNICI-10 KD
Komarnici, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 3.1 M2
Komarnici, Split

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, 5 PALISSE KOMARNIKA 6 FINSKNIH
Komarnici, Zagreb

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-10 KD
Komarnici, Mali Mihaljevec

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KD
Komarnici, Rogoznica

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-5 KD
Komarnici, Krasica

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, POPRAVAK KOMARNIKA (CCA 2X1.5 M)., PO POPISU
Komarnici, Samobor

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, 2 PROZORA 1 VRATA
Komarnici, Knin

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, POPRAVAK ROLO KOMARNIKA, PO POPISU
Komarnici, Zagreb

135 KN do 225 KNPogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Komarnici CJENIK

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

298+ PODUZEĆA ZA KOMARNICI
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE KOMARNICI?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana