KOMARNICI cijena

Kolika je cijena komarnika? Komarnici će vam uštedjeti mnoge neprospavane noći zbog dosadnog zujanja. Cijena komarnika za prozore ili vrata ovisi o vrsti mreža protiv komaraca (fiksna, krila, roleta, klizna, integrirana), materijalu okvira (PVC, aluminij), površini komarnika i naravno izvođaču. Za normalno spajanje komarnika, zajedno s vodilicama i montažom, odbit će se između 350-650 kn/m2.

Kome povjeriti izradu/postavljanje komarnika? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

ROLO KOMARNICI, CIJENA ZA DOBAVU I MONTAŽU


Cijena za rolo komarnike. Cijena za dobavu i montažu rolo komarnika dimenzija 90 x 150 cm.

230.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
300.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA ponuditelja, montažera komarnika

DRUGE CIJENE ZA KOMARNICI

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Plise komarnik

Cijena za plise komarnik. Cijena za dobavu i montažu plise komarnika dimenzija 160 x 230 cm


KN

KN/kom

kom
upit

Rolo komarnik za vrata

Rolo komarnici za vrata. Cijena za horizontalni rolo komarnik za vrata dimenzija 120x240cm


KN

KN/kom

kom

KN


KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Komarnici, sve što morate znati

1. Komarnici za prozore i balkonska vrata. Što morate znati prije kupnje?

Bezbrižno prozračivanje prostorija je neprocjenjivo!

83680262_m.jpg

1.1. Odgovarajuće tehničko rješenje za sve vrste prozora i balkonskih vrata

Na tržištu postoji više vrsta komarnika, odnosno posebnih mreža i stoga je moguće pronaći rješenje za sve oblike i dimenzije prozora i balkonskih vrata. U slučaju da su komarnici integrirani s vanjskim sjenilom ili roletom u kutiji za rolete, to treba predvidjeti tijekom postavljanja sjenila na prozore, odnosno prilikom kupnje novih prozora i vrata. Druga opcija je postavljanje komarnika kao samostalnog elementa naknadno, što je moguće izvesti u bilo koje vrijeme.

1.2. Komarnici nisu samo zaštita od komaraca

Komarnicima se štitimo od komaraca i od svih drugih dosadnih insekata, odnosno svega što može ući ili uletjeti kroz otvorene prozore i vrata. Postoje i izvedbe komarnika koji nas štite od peludi, što je vrlo korisno za sve one koji imaju problema s alergijama. S komarnicima možemo prozračivati prostorije, preko noći ih hladiti na prirodan način, mirno spavati i izbjeći uporabu kemijskih sredstava za zaštitu od insekata. Istina je da kroz mrežu komarnika ulazi nešto manje svježeg zraka nego kroz otvoren prozor ili vrata bez komarnika.

1.3. Boje komarnika

Aluminijski profili obično su dostupni u bijeloj i smeđoj boji, što zadovoljava većinu potreba kupaca. Mreža je sivkaste boje, što omogućuje gotovo nesmetani pogled kroz mrežu. Mrežu primjećujemo samo ako stojimo blizu prozora.

1.4. Komarnici za prozore barem u spavaćoj sobi

Ako imate ograničena financijska sredstva, preporučujemo postavljanje komarnika barem na prozore u spavaćoj sobi. Bezbrižno prozračivanje prostorija u kojima spavamo je neprocjenjivo.

1.5. Kvaliteta komarnika

Prilikom kupnje komarnika treba obratiti pozornost na kvalitetu. Ne preporučujemo vam kupnju fiksnih komarnika čiji se elementi za pričvršćivanje samo nalijepe na okvir prozora. Takvi komarnici u pravilu nisu kvalitetni i ne traju dugo. Nakon nekog vremena ljepilo na nekim mjestima popusti, a s drugih mjesta ga je nemoguće odstraniti. Naravno, ne preporučujemo ni mrežicu zalijepljenu na prozore bez okvira.

1.6. Vijek trajanja i održavanje komarnika

Vijek trajanja komarnika u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti proizvoda, kao i o korisniku. Pravilna uporaba i održavanje omogućuju puno dulji vijek trajanja komarnika od jamstvenog roka, koji je obično dvije godine. Najčešće se dogodi da treba zamijeniti mrežu. Ako su ostale komponente od aluminija, gotovo da i nema održavanja, osim mehaničkih oštećenja, koja su obično posljedica nepravilne uporabe.

2. Dobavljači i izvođači – važna je kvaliteta

Kako biste mogli istražiti informacije na samom tržištu, najprije morate donijeti odluku na koje prozore i vrata želite postaviti komarnike. Zatim je važno potražiti kvalitetne proizvode, jer nam komarnici moraju dobro i čim dulje služiti. Preporuka je raspitati se kod nekoliko dobavljača i pogledati i opipati komarnike. Na opip najbolje možemo primijetiti razliku u kvaliteti. Svi sastavni dijelovi komarnika moraju biti od odabranih, kvalitetnih, nehrđajućih materijala. Pritom je posebno važan materijal od kojeg je napravljena mrežica. Ona mora biti od staklenih vlakana, koja najbolje odolijevaju vremenskim utjecajima. Posljednje, ali ne najmanje važno, prilikom odabira komarnika moramo uzeti u obzir i izgled zgrade, te odabrati boju komarnika koja najviše odgovara postojećim, odnosno novim prozorima i vratima.

3. Različite vrste komarnika

Postoji više vrsta komarnika koje možemo prilagoditi tipu prozora ili balkonskih vrata.

3.1. Fiksni komarnici

Fiksne komarnike možemo jednostavno pričvrstiti neposredno na prozorski okvir ili u zid. Prema potrebi, takve komarnike možemo i skinuti. Dobar su izbor za prozore čije otvore rijetko ili nikada ne upotrebljavamo, pa mreža može ostati pričvršćena od proljeća do jeseni, poput prozora u podrumu.

3.2. Rolo komarnici

Rolo komarnik namotava se u rolo kutiju zajedno sa sjenilom. Sa strane ima vodilice s četkicama koje sprječavaju ulazak insekata. Može se postaviti na vanjsku stranu prozora i vrata ili izravno na zid. Ako imamo biljke u teglama na vanjskoj prozorskoj polici, ova vrsta komarnika je idealna jer tegle treba micati. Rolo komarnikom možemo upravljati ručno, lancem, a postoji i način električnog upravljanja uz mogućnost daljinskog upravljanja. Kada komarnik otvorimo, navije se u kutiju. Može se otvarati vertikalno ili horizontalno.

3.3. Integrirani komarnici

Ovaj tip komarnika ugrađuje se zajedno s roletama u kutije, odnosno u kutije vanjskih sjenila. Komarnik mora biti smješten između prozora i rolete i možemo ga otvoriti i zatvoriti samo kada je roleta spuštena. Istodobno ga roleta štiti od vanjskih utjecaja. Kada podignemo komarnik, namota se u kutiju i sasvim je nevidljiv.

3.4. Krilni komarnici

Krilni komarnik se otvara/zatvara na isti način kao i vrata, odnosno prozor na koji je pričvršćen. Možemo ga ugraditi na sve vrste prozora i vrata, a posebno je primjeren za prolaze. Moguće su izvedbe sa spojnicom s oprugom ili bez nje. Krilo ima i magnetski sustav koji sprječava otvaranje kad puše vjetar. U krilne komarnike spada i zaokretni komarnik, koji omogućuje radijus otvaranja od 240 stupnjeva. Na taj način možemo otvoriti komarnik čak i kada su nam zauzete obje ruke, a on se zatim sam zatvori.

3.5. Klizni komarnici

Još jedno rješenje prikladno za zaštitu prolaza na vrt, balkon ili terasu su klizni komarnici. Mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Mogu se otvarati i zatvarati iznutra i izvana. Postoje jednokrilni i dvokrilni komarnici.

3.6. Plise komarnici

Najnoviji sustav samostalnih komarnika za prolazak na vrt, balkon ili terasu su plise komarnici. Mrežica komarnika slaže se i otvara kao harmonika. Plise komarnici mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Otvaraju se iznutra i izvana. Prednost plise komarnika ispred kliznih ili krilnih je to što zauzimaju manje prostora uz vrata.

4. Proces

Izbor i ugradnju komarnika najbolje je povjeriti stručnjacima. Ako već imamo prakse, ugradnja je prilično jednostavna i čista. Komarnici se obično ugrađuju na prozore, ali i na vrata. Druga česta opcija je ugradnja u okvir prozora ili vrata. Postoje i izvedbe u slučaju kada ih nije moguće ugraditi na navedene načine. Ako ćemo istodobno mijenjati, odnosno postavljati i rolete ili sjenila, najbolje je izabrati one koje imaju opciju integriranja komarnika ili već imaju ugrađen komarnik.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I UGRADNJA KOMARNIKA

Potrebna izrada i montaža ROLO komarnika x2 , dimenzije prozora: Š:120xV:150
te 1x komarnik klizni dimenzije Š:150xV:230
U antracit boji.

945 KN do 1575 KN


........

IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA

Potrebno postavljanje rolo komarnika za PVC balkonska vrata -(dvoja)

Jedna normalna, otvaranje na van a druga klizna. (Objekt novogradnja, vanjski zidovi izolirani 10 cm. debelom kamenom vunom.)


Manja vrata (iz dnevnog boravka) otvaraju se na unutra a druga(spavača soba) se klizno otvaraju.


dimenzije kliznih cca 208 x 85 cm, a manjih vrata cca 208 x 85 cm 1260 KN do 2100 KN


........

UGRADNJA POMIČNIH KOMARNIKA

Potrebna izrada i ugradnja 5 komarnika koji se mogu pomicati. 1890 KN do 3150 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNIKA-9 KOM
Komarnici, Hrastina Samoborska

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
Komarnici, Peroj

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 150 X 220 CM
Komarnici, Zagreb

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 200 X 80 CM
Komarnici, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PLISE KOMARNIKA NA 4 VRATA. , 4 KD
Komarnici, Zagreb

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, 4 KD
Komarnici, Murine

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PVC STOLARIJE, 6 KOM
Komarnici, Gračac

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PLISIRANIH KOMARNIKA ZA KLIZNA VRATA, KOMARNICI-5 KOM
Komarnici, Susedgrad

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA KOMARNIKA, KOMARNIKA-4 KOM
Komarnici, Velika Gorica

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ALU ŽALUZINA I KOMARNIKA, CCA 490 X 160 CM
Komarnici, Zagreb

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO MOMARNIKA, CCA 110 X 130 CM
Komarnici, Zagreb

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
Komarnici, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA STAKLENU STIJENU, CCA 110 X 220 CM
Komarnici, Sveti Martin pod Okićem

675 KN do 1125 KN

CIJENA, ROLETA S KOMARNIKOM ZA BALKONSKA VRATA, 2 KOM
Komarnici, Samobor

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA FIKSNIH KOMARNIKA V85 Š106 V115 Š156, 2 KD
Komarnici, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, 5 KD ZA PROZORE; 2 KD ZA KLIZNU STIJENU
Komarnici, Dubravica

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-10 KOM
Komarnici, Hrastovac

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, CCA 130 X 135 CM
Komarnici, Susedgrad

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 70 X 220 CM
Komarnici, Zaprešić

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, PLISE KOMARNIK - HARMONIKA , CCA 1400 × 2000 MM
Komarnici, Dugo Selo

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, IZRADA I POSTAVA KOMARNIKA, KOMARNIKA-8 KOM
Komarnici, Sesvete

3037.5 KN do 5062.5 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
Komarnici, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KOM
Komarnici, Linardići

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA FIKSNIH KOMARNIKA ZA PROZORE, KOMARNICI-7 KOM
Komarnici, Varaždin

3037.5 KN do 5062.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA ZA BALKONSKA VRATA, CCA 80 X 230 CM
Komarnici, Susedgrad

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONRTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-3 KOM
Komarnici, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO KOMARNIKA, CCA 122,5 X 113 CM
Komarnici, Velika Gorica

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 83 X 75 CM
Komarnici, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-6 KOM
Komarnici, Vrsi

2497.5 KN do 4162.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 90 X 200 CM
Komarnici, Dugopolje

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMARNIKA, KOMARNICI-4 KOM
Komarnici, Kastav

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KLIZNOG KOMARNIKA, CCA 144 X 220 CM
Komarnici, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, PVC STOLARIJA, 7 PROZORA, 3 BALKONSKA VRATA, 10 GRILJA, 10 KOMARNIKA
Komarnici, Murter

64125 KN do 106875 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KOMARNIKA, CCA 90 X 150 CM
Komarnici, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA ROLO KOMARNIKA, KOMARNICI-2 KOM
Komarnici, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, ROLO KOMARNICI , 3 PROZORA - 127 X 148 CM
Komarnici, Zagreb

1687.5 KN do 2812.5 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

KOMARNICI CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

288+ PODUZEĆA ZA KOMARNICI
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE KOMARNICI?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana