Odlučni, da olakšamo gradnju i obnovu

eMajstor.hr smo stvorili sa glavnim ciljem da učinimo hrvatsko građevinsko tržište transparentnim i povežemo dobre izvođače sa dobrim strankama

Gradnje se laćamo samo jednom u životu

Upravo zbog toga moramo projekat shvatiti ozbiljno. I sami smo se u karijeri suočavali sa problemom dostupnosti informacija, gubljenjem vremena i stresom kod traženja primjerenih poduzeća. Želimo da Vama, korišćenjem sistema eMajstor bude mnogo lakše.

Naša priča

Specijalisti za gradnju

Nakon realizacije prvog arhitektonskog projekta mi je postalo jasno da je dobre izvođače teško pronaći. Nisam mogao da razumijem zašto te informacije nigdje zapravo nisu sakupljene i uređene.

Martin Pelcl
arhitekt, direktor i osnivač

Kada sam renovirao stan sam shvatio da, unatoč tome da sam arhitekt, ne poznajem puno izvođača. Informacije putuju od usta do usta, puno ih se izgubi ili su pogrešne. To bi moglo da bude urađeno dosta bolje, zato smo Martin i ja zavrnuli rukave i napravili eMajstor, koji, na našu veliku radost, sada uspešno funkcionira već nekoliko godina.

Gregor Černelč
arhitekt, osnivač

Ostajemo verni graditeljstvu, gde Vam možemo pomoći našim stručnim znanjem i iskustvima. Kod nas možete naći više od 300 specijaliziranih kategorija iz područja graditeljstva, renoviranja i projektiranja.eMajstor smo osnovali arhitekti kao odgovor na naše osobne probleme u traženju odgovarajućeg izvođača.

Povezujemo internet i građevinsku industriju

Ako su preporuke i podaci o tome kojom vrstom radova se bavi građevinsko poduzeće do nedavno bili dostupni samo na osnovu usmene preporuke, želimo to da promijenimo. Zato gradimo prvi specijalizirani sustav za gradnju..

Naša Ekipa

Mirjana Končar
Acquisition

Daniela Ferek
B2B sales

Sanja Nikić
Customer care

Ilija Bjedov
Sales

Olivera Jocković
Sales

Jurica Trescin
Team Leader

Gradite, obnavljate
svoj dom?

Besplatno pošaljite upit preporučenim izvođačima za vaš dom:

   CROATIA
   CROATIA
   EMAJSTOR.HR

   Pijavišće 17g
   10000 Zagreb

   00385 99 3317 311

   © 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana