Potrebna je prijava ili registracija.

Kontakt stranke možete dobiti samo registrirani i provjereni članovi sistema Emajstor.hr. Ako još niste registrirani na portalu, možete se pridružiti ovdje.

besplatna registracija

Odlučni, da olakšamo gradnju i obnovu


...

Skupina smo arhitekata, građevinara, ekonomista i računalnih stručnjaka koji od 2015. godine razvijaju platformu eMajstor, gdje povezujemo investitore s građevinskim i obrtničkim poduzećima. Udružujemo znanje građevine sa srodnim web-tehnologijama kako bismo pomagali pri traženju izvođača i olakšali posao svima koji grade ili obnavljaju.

EMAJSTOR EKIPA

Belkisa Kovačević
savjetovanje i prodaja

Martin Pelcl
savjetovanje i prodaja

Dino Žganec
potpora korisnicima

Ivan Pićurić
potpora korisnicima

...

Želiš li se pridružiti našoj ekipi? Zanimaju te inovacije u građevinarstvu?
Pošalji nam svoj CV!

POŠALJI CV


GRADNJE SE LAĆAMO SAMO JEDNOM U ŽIVOTUSvjesni smo da se gradnje i obnove laćamo samo par puta u životu. Proces je povezan s rizikom i stresom. Unatoč dostupnosti informacija na internetu, ranije je bilo teško naći primjerenog izvođača. U moru internetskih imenika i foruma bili su podaci, netočni i generički. Pregled nad referencama i ocjenama građevinskih poduzeća nije nudio nijedan internetski servis. Traženje primjerenoga izvođača je tako predstavljalo dugotrajan i zamoran proces, zato smo odlučili napraviti promjenu.

pošalji upit