Odlučni da olakšamo gradnju i obnovu

Emajstor smo stvorili s glavnim ciljem da hrvatsko građevinsko tržište učinimo transparentnim i da kvalitetne izvođače povežemo s dobrim klijentima.
Korisnici o nama

Gradnjom se bavimo samo jednom u životu

Upravo zbog toga svaki projekt shvaćamo ozbiljno. I sami smo se u karijeri suočavali s problemom dostupnosti informacija, gubljenjem vremena i stresom pri pronalasku primjerenih tvrtki. Želimo da Vam, korištenjem sustava Emajstor, bude puno lakše.

Naša priča

Specijalisti za gradnju

Nakon realizacije prvog arhitektonskog projekta postalo mi je jasno da je teško pronaći dobre izvođače. Nisam mogao shvatiti zašto te informacije nisu nigdje prikupljene i uređene.

Martin Pelcl
arhitekt, direktor i osnivač

Kada sam renovirao stan, shvatio sam da, unatoč tome što sam arhitekt, ne poznajem puno izvođača. Informacije putuju od usta do usta, puno ih se izgubi ili su pogrešne. Smatrao sam da bi se to moglo puno bolje urediti, zato smo Martin i ja zavrnuli rukave i napravili Emajstor platformu, koja na našu veliku radost, sada uspješno funkcionira već nekoliko godina.

Gregor Černelč
arhitekt, osnivač

Ostajemo vjerni graditeljstvu, gdje Vam možemo pomoći našim stručnim znanjem i iskustvom. Kod nas možete pronaći više od 300 specijaliziranih kategorija iz područja graditeljstva, renoviranja i projektiranja.Emajstor smo osnovali kao odgovor na naše osobne probleme pri traženju odgovarajućeg izvođača.

Povezujemo internet i građevinsku industriju

Ako su preporuke i podaci o vrsti radova kojima se bavi građevinska tvrtka do nedavno bili dostupni samo na temelju usmene preporuke, želimo to promijeniti. Zato gradimo prvi specijalizirani sustav za gradnju

Novosti

Naša Ekipa

Sanja Nikić
Customer care

Ilija Bjedov
Sales

Jurica Trescin
Team Leader

Gradite, obnavljate svoj dom?

Besplatno pošaljite upit preporučenim izvođačima za vaš dom: