Kuhinje po mjeri cijena

Kuhinju možemo obnoviti po niskoj cijeni bojenjem propadajućih kuhinjskih elemenata i zidova. Preporučljivo je bojenje elemenata prepustiti stručnjaku, jer je to malo izazovnije. Kuhinjski ormarići se također mogu obnoviti promjenom ručki, što vašu kuhinju može učiniti lijepom. Također, možete zamijeniti kuhinjske fronte i pult. Kuhinja po mjeri je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske kuhinje. Vrijeme isporuke kuhinje je 4 do 7 tjedana. Cijena kuhinje po mjeri kreće se od 270-670 EUR/m2. Naglasimo da je to cijena za prosječnu kuhinju sa standardnim izborom ladica.

Kome povjeriti izradu kuhinjskih elemenata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim dizajnerima/izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA ZA KUHINJU


Cijena kuhinje. Cijena za dobavu i montažu kuhinjskih elemenata, materijal furnirani iveral. Cijena klasične kuhinje.

198.94 €/tm

VRLO NISKA CIJENA
€/tm

SREDNJA CIJENA
716.18 €/tm

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA stolara, proizvođača kuhinja po mjeri

DRUGE CIJENE ZA KUHINJE PO MJERI

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Kuhinje – sve što morate znati

1. Kuhinje – sve što morate znati


Pri planiranju nove kuhinje ili renoviranja stare treba uzeti u obzir puno čimbenika. Kuhinja je srce doma, stoga je vrlo važno da je pravilno uredite. Planiranje kuhinje zahtijeva dobru analizu. U nastavku možete pročitati nekoliko korisnih savjeta.
 

kuhinja.jpg
S obzirom na to da je kuhinja srce doma, trebala bi biti dizajnirana tako da se u njoj osjećamo ugodno.

 

1.1. Vaš proračun 


Prije početka rada važno je odlučiti koliko sredstava želite posvetiti projektu i odabrati ključne elemente, poput poda, kuhinjskog ormara i radnih površina. Ako želite smanjiti troškove morat ćete sačuvati postojeće kuhinjske elemente i zamijeniti samo vrata i okove. Također trebate razmisliti hoćete li sami planirati ili ćete za to angažirati arhitekta ili dizajnera interijera.

1.2. Materijali, boja i stil


Budući da je kuhinja važan prostor u stanu, trebala bi biti dizajnirana tako da se osoba koja u njoj radi osjeća ugodno. Kuhinja ne mora biti skupa da bi izgleda lijepo. Važni čimbenici koje treba uzeti u obzir su:


1.2.1. Pod u kuhinji


Izbor poda ima važnu ulogu u dizajnu kuhinje jer je pod u kuhinji vrlo opterećen. Pri odabiru materijala za pod treba uzeti u obzir trajnost, lakoću čišćenja, izgled i udobnost. Primjerice, keramičke pločice su izdržljive i jednostavno ih je čistiti. Drveni pod je topao i prirodan, također izgleda lijepo, ali zahtijeva više održavanja i njege.

1.2.2. Donji i gornji kuhinjski ormarići


Za suvremeni izgled trebate odabrati ugrađene kuhinjske uređaje. Osobito hladnjak, jer zauzima najviše prostora u kuhinji. Kuhinja također treba imati prostor za čuvanje hrane, posuđa i malih uređaja. Ormar dizajnirajte tako da ima dovoljno mjesta za sve što vam treba.

1.2.3. Kuhinjski pult


Koncept kuhinje treba uključivati dovoljno prostora da možete udobno raditi i obavljati uobičajenu rutinu. Dužina radnih površina ovisi o vašim potrebama. Najvažnije je da je materijal koji odaberete za kuhinjski pult izdržljiv i da ga je jednostavno čistiti.

1.2.4. Stil kuhinje


Kuhinje su danas dostupne u brojnim dizajnerskim inačicama, stoga je dobro znati kakav izgled kuhinje želite. Vaša kuhinja se mora prilagoditi vašem ukusu, kao i prostoru u kojem će stajati.

1.2.5. Bijela kuhinja?


Kada birate boju kuhinje, prvo razmislite o ambijentu kuhinje. Zapitajte se želite li da se vaša kuhinja ističe ili je to miran prostor? Ako je riječ o modernoj kuhinji, želite li da to bude vaš prostor za dizajnerske eksperimente ili vi i vaša obitelj trebate ugodan prostor za kuhanje, blagovanje i druženje. Srce doma, kuhinja, mora privući ukuse mnogih. Upotrijebite pikantnije, tople boje, poput crvene, narančaste i žute, kao naglasak koji prostor čini zanimljivim. Stvorite mirnu i svježu atmosferu hladnijim bojama poput zelene, plave i svjetloljubičaste. Jednostavna promjena boje može osvježiti i modernizirati vašu kuhinju. Lijepa nijansa sive dodaje sofisticiranost prostoru, a bijela zaista ispunjava prostor svjetlošću i energijom.

2. Pozovite stručnjake za planiranje kuhinje


Ako želite optimalno iskoristiti svoj prostor, savjetujemo vam da planiranje kuhinje prepustite arhitektu, dizajneru ili stručnom savjetniku u salonu namještaja. Sa svojim iskustvom i stručnošću mogu vam ponuditi inovativna i funkcionalna rješenja do kojih ćete sami teško doći. Prije pripreme ponude pogledat će prostor, točno ga izmjeriti i s vama se detaljno posavjetovati o vašim željama i očekivanjima. Zatim će pripremiti nacrt prostora i idejno rješenje vaše kuhinje. Nakon konačnog izbora pripremit će planove za stolara, odnosno salon namještaja. Ako se tako dogovorite, arhitekt može voditi projekt sve do konačne montaže kuhinje. Preporučljivo je iskreno razgovarati s arhitektom o svom proračunu, osobito ako imate malo raspoloživih sredstava. Tek tada će vam moći savjetovati gdje možete uštedjeti novac.

Na primjer, možete uštedjeti novac ako se odlučite za otvorene police umjesto gornjih ormarića, vrata kuhinjskih ormarića od laminata puno su jeftinija od lakiranih vrata, koja su istodobno i osjetljivija.

3. Kuhinja po mjeri ili iz salona?


3.1. Kuhinja koju izrađuje stolar


Ako kuhinju naručite po mjeri, mogućnosti materijala, dimenzije i dizajna su neograničene.
Kuhinju možete u potpunosti prilagoditi svojim željama. Možete osmisliti i neobične elemente, poput ugrađenog kamina i sl. Stolar će vam napraviti kuhinju za mansardne stanove s kosim zidovima i ostalim nepravilnostima, samo tako će kuhinja odgovarati raspoloživom prostoru. Stolarsku kuhinju će odabrati i oni koji žele da oprema kuhinje i ostalih prostorija bude usklađena, kako u pogledu dizajna, tako i u boji. To je osobito važno kad su prostori otvoreni, bez pregradnih zidova, kao što je u sve češćem zajedničkom prostoru blagovaonice, kuhinje i dnevnog boravka. Ako opremu stana nacrta arhitekt, stolar će moći izraditi namještaj prema njegovim planovima. Takva je kuhinja jedinstvena, savršeno prilagođena vašim potrebama i željama, kao i stilu i prostoru vašeg stana. Nitko drugi neće imati takvu kuhinju.

Važno je prepustiti proizvodnju provjerenom stolaru koji će upotrijebiti kvalitetne materijale i okove. Za razliku od proizvođača i dobavljača, stolar će moći brzo otkloniti sve nedostatke ili nepravilnosti. Dobro je ako vam stolar ponudi nekoliko godina jamstva na proizvedeni namještaj. Stolarska kuhinja u prosjeku je nešto skuplja od usporedive kuhinje koju kupite u salonu.

3.2. Kuhinja određene robne marke


Serijski proizvedena kuhinja poznate robne marke može biti kvalitetna, praktična i često povoljan izbor. Danas na tržištu možete pronaći zaista raznoliku paletu kuhinja različitih cjenovnih razreda i stilova. Tvornički izrađene kuhinje sve više osiguravaju fleksibilnost pojedinih elemenata. Osim toga, možete odabrati i pojedinačne kuhinjske komponente, kao što su izgled, radna površina, ručke, vodilice, svjetla itd. Odabirom kuhinje određene robne marke uštedjet ćete puno vremena i troškova jer vam neće trebati arhitektonski planovi. Čak ni traženje i čekanje kvalitetnog stolara neće biti potrebno. Danas gotovo svi specijalizirani saloni namještaja nude besplatnu stručnu pomoć i računalno crtanje kuhinje kada kupujete kuhinju. Oni vas vode kroz cijeli projekt, a također se brinu za ugradnju kuhinje. Pri naručivanju kuhinje od stolara postoji mnogo veća vjerojatnost da će doći do kašnjenja u isporuci.

Naručenu serijsku kuhinju obično dobijete u roku od šest tjedana od narudžbe. Kvaliteta serijski proizvedenog namještaja višestruko je bolja od kvalitete stolarskih proizvoda. Naravno, to ovisi o cjenovnom razredu kuhinje, ali to vrijedi i za kuhinju koju je izradio stolar. Cijena ovisi o izboru materijala i složenosti izrade. U razvoj serijske kuhinje uključeni su vrhunski stručnjaci iz područja dizajna i tehnike koji planiraju svaki detalj kuhinje. Njihova je izvedba složenija i kvalitetnija jer to omogućavaju specijalizirani strojevi u proizvodnoj liniji, što si manje stolarske radionice ne mogu priuštiti. Svi tvornički izrađeni elementi su testirani i za njih dobivate garanciju. Serijski namještaj u prosjeku je jeftiniji od usporedivog namještaja stolara. Stolarski namještaj izrađuje se ručno, što zahtijeva više vremena nego izrada na pokretnoj traci u tvornici. Stolar također kupuje manje količine materijala, što znači da ih plaća po višoj cijeni nego proizvođač. Ugrubo govoreći, cijene serijski proizvedenih kuhinja su oko 30 % niže od kuhinja koje je izradio stolar.

4. Koraci do nove kuhinje


4.1. Popis kuhinjskih elemenata i opreme


Pripremite kontrolni popis opreme u kuhinji kako biste bili sigurni da će vaša kuhinja sadržavati sve elemente koje želite i trebate.

4.2. Plan prostora


Kada planirate kuhinju, važno je znati i razumjeti prostor dostupan za ugradnju kuhinje. Puno vam u tome mogu pomoći arhitekt, dizajner interijera ili stručnjak iz kuhinjskog salona ​​koji može pripremiti odgovarajući crtež plana prostora u mjerilu.

4.3. Kako pravilno izmjeriti prostor?

Temeljita i precizna mjerenja prostora vrlo su važna pri izradi plana jer mogu lako spriječiti mnoge probleme koji bi se mogli primijetiti prekasno, kad bi ih bilo već teže popraviti. Nacrtajte sve zidove koji okružuju prostor i u njih ucrtajte elemente poput vrata, prozora, radijatora itd. Ne zaboravite na priključke struje i vodovoda. Nakon što svi elementi budu nacrtani, započnite s točnim mjerenjima.

4.4. Osnovna pravila pri planiranju kuhinje 


4.4.1. Mjere kuhinjskih površina


Ukupna duljina kuhinje za dvočlano kućanstvo mora iznositi minimalno 3,00 m, za svakog dodatnog člana ta se duljina produžuje za 0,5 m. Hladnjak zauzima 60 cm, ploča za kuhanje 60 cm i sudoper također 60 cm. Između sudopera i ploče za kuhanje trebalo bi biti najmanje 40 cm, a trebali bi biti isto toliko udaljeni od zidova ili visokih elemenata. Izmjerite najmanje 90 cm od središnje radne površine.

4.4.2. Radni trokut

Osnovno pravilo pri planiranju kuhinje nalaže da ukupna udaljenost između hladnjaka, sudopera i ploče za kuhanje ne smije biti veća od 660 cm.

4.4.3. Udaljenost između elemenata

Gornji kuhinjski elementi trebali bi biti najmanje 50 cm iznad kuhinjskog pulta. Kuhinjska napa mora biti najmanje 60 cm iznad pulta, a ako se kuha na plin, najmanje 80 cm. Tlocrtna udaljenost između kuhinjskih elemenata ili između kuhinjskog niza i zida trebala bi biti najmanje 100 cm. Blagovaonski stol trebao bi biti udaljen najmanje 140 cm od kuhinjskih elemenata. 

4.4.4. Koliko bi trebao biti visok kuhinjski pult?

Radni stol obično je na visini od 87 do 92 cm. Odgovarajuća visina ovisi o visini korisnika. Visina prikladna za korisnike invalidskih kolica je od 70 do 80 cm.

4.5. Smještanje kuhinje u prostor

Kada planirate kuhinju, dobro je uzeti u obzir karakteristike raspoloživog prostora i pronaći optimalan princip za postavljanje kuhinje u prostor.

4.5.1. Kuhinja u liniji


Ovaj jednostavan raspored obično je najbolji za manje kuhinje i učinkovit je bez odricanja od funkcionalnosti. Linijska kuhinja sastoji se od kuhinjskih elemenata smještenih uz jedan zid. Sastoji se samo od donjih elemenata ili kombinacije donjih i gornjih kuhinjskih elemenata. Iako tradicionalni radni trokut nije moguće izvesti u linijskoj kuhinji, pokušajte hladnjak postaviti na jedan kraj, pećnicu i ploču za kuhanje na sredinu, a sudoper na drugi kraj. Ako vaši ormarići nisu visoki do stropa, iskoristite prostor iznad njih za spremanje predmeta koje ne upotrebljavate često. Ovaj prostor možete upotrebljavati i kao izložbeni prostor, za lijepe posude, knjige za kuhanje, bočice sa svježim začinima itd., što će naglasiti osobitost vaše kuhinje.

4.5.2. Linijska kuhinja u dva reda


Takva se kuhinja sastoji od dva seta paralelnih kuhinjskih elemenata, a između njih je prolaz. Ova vrsta rasporeda troši svaki milimetar raspoloživog prostora. Jednostavan dizajn također znači da je potrebno manje specifičnih elemenata, što ovo čini također isplativom opcijom. Ako ima dovoljno prostora, dobro je da su sve radne stanice u jednom nizu, dok je drugi niz namijenjen samo radnoj površini. Time se izbjegava sudaranje kada kuhinju istodobno upotrebljava nekoliko članova kućanstva.

4.5.3. Kuhinja u obliku slova L


Praktični raspored pogodan za male i velike kuhinje ima elemente smještene uzduž dva susjedna pravokutna zida. Iako je između kut, koji nije najpraktičniji i zahtijeva posebno rješenje ormarića, otvoreni dizajn kuhinje u obliku slova L nudi brojne mogućnosti za postavljanje elemenata i radnih površina. Tamo gdje to prostor dopušta, kut što bolje iskoristite tako što ćete u njega postaviti visoki ormar za odlaganje. Na taj način nećete izgubiti dragocjeni prostor. Na kraju jednog ili drugog kraja kuhinje u obliku slova L možete čak stvoriti mali kutak za doručak, što će dodatno poboljšati uživanje vaše obitelji u kuhinji.

4.5.4. Kuhinja u obliku slova U


Kuhinja u obliku slova U izvrstan je raspored za veće prostore jer se sastoji od ormarića uzduž tri susjedna zida. Ovakav raspored omogućuje dovoljno prostora za odlaganje, ali može djelovati skučeno ako sva tri zida imaju gornje kuhinjske elemente. Da biste to izbjegli, gornje ormare postavite samo uzduž jednog ili dva zida, a ostale ostavite prazne ili s otvorenim policama. Kuhinja u obliku slova U omogućuje izvrstan radni rok i više korisnika istodobno. Ostavite prozorsko područje otvoreno, bez elemenata. Ta vrsta kuhinjskog rasporeda izvrsna je prilika za kontinuirani radni trokut, stoga iskoristite prostor na najbolji mogući način tako da se radna područja nalaze na oba suprotna niza kuhinjskih elemenata.

4.5.5. Kuhinjski otok

Otočna kuhinja vrlo je popularan izbor u domovima otvorenog tipa i nudi obilje radnog prostora i prostora za odlaganje u sredini kuhinje. Otok može uključivati ​​ploču za kuhanje, sudoper i perilicu posuđa te bar ili hladnjak za vino. No možete ga upotrebljavati i samo kao mjesto za pripremu obroka ili uživanje u obiteljskim obrocima. Iako kuhinja mora biti dovoljno velika da uključuje otok, takav je raspored izvrstan čak i ako se kuhinji istodobno nalazi nekoliko ljudi. Otok možete upotrijebiti i kao radno i društveno područje u kojem obitelj i prijatelji sudjeluju u pripremi obroka. Zbog svog položaja u središtu kuhinje, izvrsno je mjesto za postavljanje ukrasnih visećih svjetala, koja mogu poslužiti i za osvjetljavanje radne površine.

4.5.6. Kuhinjski poluotok

Poluotok je sličan otočnoj kuhinji, razlika je samo u tome što jednom stranom dodiruje zid. Ovo je izvrsno rješenje za malo manje prostore jer nudi sve blagodati kuhinjskog otoka. Poluotok se može upotrebljavati za pripremu hrane, blagovanje, kuhanje ili pranje posuđa. Kuhinjski poluotok također nudi izvrsnu priliku za interakciju tijekom pripreme obroka. Ovo je izvrsno rješenje za malu zatvorenu kuhinju u kojoj možete ukloniti jedan ili više zidova kako biste otvorili prostor prema dnevnom dijelu bez odricanja prostora za odlaganje.

4.6. Pronalaženje inspiracije za kuhinju

U potrazi za inspiracijom za svoju novu kuhinju može biti korisno listanje tiskanih i internetskih publikacija te prikupljanje atraktivnih materijala u obliku kolaža ili t.i. mood-boarda. Zapišite materijale i dodatke koje vidite na slikama i lijepo se međusobno slažu. Ponekad čak i lijep tanjur, komad namještaja ili komad tkanine mogu biti izvrsna polazna točka za odabir teme dizajna ili sheme boja.

4.7. Kuhinja – narudžba i provedba


Kada budete točno znali koja je vaša željena kuhinja i ako je nacrtate, vrijeme je da pozovete stručnjake.

Ako ste naručili kuhinju neke robne marke, u salonu će se pobrinuti da kuhinja bude isporučena i ugrađena. Ako se niste dogovorili za montažu ili ste kupili kuhinju u trgovini poput Ikee, tada se preporučuje da montažu dogovorite s dobrim stolarom ili monterom. Lošom ugradnjom možete pokvariti čak i tako dobru kuhinju. Prije montaže provjerite nalaze li se u prostoru svi električni i vodovodni priključci.

U slučaju da se odlučite za kuhinju po mjeri, za izradu će vam trebati pouzdan stolar. Preporučuje se da od različitih dobavljača prikupite najmanje tri usporedive ponude. Uvijek provjerite reference stolara. Prije početka radova zahtijevajte pismeni sporazum s dogovorenom cijenom, rokom izrade i uvjetima plaćanja. Stolar kojeg ste odabrali izradit će po planovima arhitekta ili prema vašim uputama svoje radničke crteže. Stoga je vrlo važno da stolar, bez obzira na to radi li prema planovima ili ne, prethodno napravi vlastita mjerenja prostora. Zatim stolar naručuje sav potreban materijal i izrađuje kuhinjske elemente. U posljednjem koraku stolar donosi kuhinjske elemente u vaš objekt i tamo ih sastavlja.

 

 

 

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA KUHINJE PO MJERI

Izrada i postava kuhinje. Korpusi od iverala kantiranog ABS trakom. Fronte i ostali vidljivi dijelovi su od MDF-a obloženog ACRYL-om. Kuhinja sadrži 4 ladice Blum Antaro. Svi panti su BLUM s ublaživačima. Gornji viseći elementi se otvaraju na TIP-ON. Donji elementi imaju "GOLA" profil za otvaranje. Objašnjenje uz nacrte: dijelovi u crvenom okviru se ne izvode. 18900 € do 31500 €


........

KUHINJA PO MJERI

Potrebna izrada kuhinje po mjeri. U privitku skica. 22050 € do 36750 €


........

IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI

Potrebna izrada i montaža nove kuhinje po mjeri, u obliku slova L , dimenzije 3,5m*2,5m. 9450 € do 15750 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI , JEDAN ZID 3.50 M + DRUGI ZID 1.74 M + VISEĆI ELEMENTI 1.74 + POLUOTOK OD CCA 1M
Kuhinje po mjeri, Pakrac

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 4 M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, RENOVIRANJE KUHINJE, CCA 3 M
Kuhinje po mjeri, Samobor

450 € do 750 €

CIJENA, KUHINJA PO MJERI, 210 X 90 CM DONJI DIO I 210 X 80 CM GORNJI DIO
Kuhinje po mjeri, Zagreb

2250 € do 3750 €

CIJENA, BUŠENJE RUPA NA KUHINJSKIM FRONTAMA, 10 VRATA = 20 RUPA
Kuhinje po mjeri, Zagreb

45 € do 75 €

CIJENA, IZRADA DONJIH KUHINJSKIH ELEMENATA, 198 CM
Kuhinje po mjeri, Zagreb

0 € do 0 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, 1,60 X 1,80 M
Kuhinje po mjeri, Labin

900 € do 1500 €

CIJENA, ZAMJENA RADNE PLOČE NA KUHINJI, CCA 180 CM + L DIO 80 CM
Kuhinje po mjeri, Pula

225 € do 375 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 6 M DONJI DIO, GORNJI ELEMENTO CCA 3, M
Kuhinje po mjeri, Repišće

900 € do 1500 €

CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE RADNE PLOČE, U OBLIK CCA 1800 X 2500 X 1700 MM
Kuhinje po mjeri, Umag

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, 2,30 M
Kuhinje po mjeri, Split

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ELEMENTA ZA NAPU I ZASEBNA POLICA, 80 X 60 X 110 CM
Kuhinje po mjeri, Zagreb

270 € do 450 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA NOVE KUHINJE PO MJERI , 6 M
Kuhinje po mjeri, Velika Gorica

630 € do 1050 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, PODNI 765CM DUZINE, ZIDNI 310CM DUZINE
Kuhinje po mjeri, Velika Gorica

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DONJI ELEMENT SA LADICAMA, 100×56×83 CM
Kuhinje po mjeri, Kozinščak

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE, CCA 4 M
Kuhinje po mjeri, Donji Andrijevci

1800 € do 3000 €

CIJENA, IZRADA I MONRTAŽA KUHINJA PO MJERI, CCA 3,30 M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

1350 € do 2250 €

CIJENA, IZRADA NAMJEŠTAJA, KUHINJA CCA 3 M KREVET 1,60 X 1,90 M 2 KD ORMARCCA 1.8 M
Kuhinje po mjeri, Ploče

1800 € do 3000 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA NAMJEŠTAJA, ELEMENTA-2 KD
Kuhinje po mjeri, Zagreb

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 3 M
Kuhinje po mjeri, Vinkovci

1350 € do 2250 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJA PO MJERI, 3 M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA NAMJEŠTAJA, KUHINJA 1,75 + 2,00 M ORMAR 1,20 X 2,60 M ORMAR 2,60 X 2,75 M
Kuhinje po mjeri, Split

3150 € do 5250 €

CIJENA, KUHINJA PO MJERI, UKUPNA DUŽINA 630 CM, VISEĆI ELEMENTI 460 CM
Kuhinje po mjeri, Zadar

7200 € do 12000 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 4 M
Kuhinje po mjeri, Zadar

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 390 X 203CM
Kuhinje po mjeri, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 350 CM
Kuhinje po mjeri, Vrbovec

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, 4M DUŽINA I 210CM
Kuhinje po mjeri, Privlaka

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINE PO MJERI, CCA 226 X 210 CM
Kuhinje po mjeri, Sesvete

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, KUHINJA 4 X 2.36 M OTOK 2.5 X 1.2 M
Kuhinje po mjeri, Sisak

1800 € do 3000 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, 6 M
Kuhinje po mjeri, Metković

1350 € do 2250 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 3.14 × 2.5 M
Kuhinje po mjeri, Novalja

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA VISOKOG ORMARA ZA KUHINJU, CCA 220 X 50 CM
Kuhinje po mjeri, Buzet

225 € do 375 €

CIJENA, RENOVIRANJE MANJE KUHINJE I IZRADA GORNJIH ELEMENATA, CCA 4 M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA ZA UGRADBENI HLADNJAK , 230*60*35 CM
Kuhinje po mjeri, Karlovac

135 € do 225 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 3 M
Kuhinje po mjeri, Trstenik

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 2 M
Kuhinje po mjeri, Vrbanj

900 € do 1500 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Kuhinje po mjeri CJENIK

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

846+ PODUZEĆA ZA KUHINJE PO MJERI
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE KUHINJE PO MJERI?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau | Sva prava zadržana