KUHINJE PO MJERI cijena

Kuhinju možemo obnoviti po niskoj cijeni bojenjem propadajućih kuhinjskih elemenata i zidova. Preporučljivo je bojenje elemenata prepustiti stručnjaku, jer je to malo izazovnije. Kuhinjski ormarići se također mogu obnoviti promjenom ručki, što vašu kuhinju može učiniti lijepom. Također, možete zamijeniti kuhinjske fronte i pult. Kuhinja po mjeri je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske kuhinje. Vrijeme isporuke kuhinje je 4 do 7 tjedana. Cijena kuhinje po mjeri kreće se od 2000-5000 kn/m2. Naglasimo da je to cijena za prosječnu kuhinju sa standardnim izborom ladica.

Kome povjeriti izradu kuhinjskih elemenata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim dizajnerima/izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA ZA KUHINJU


Cijena kuhinje. Cijena za dobavu i montažu kuhinjskih elemenata, materijal furnirani iveral. Cijena klasične kuhinje.

1500.00 KN/tm

VRLO NISKA CIJENA
KN/tm

SREDNJA CIJENA
5400.00 KN/tm

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA stolara, proizvođača kuhinja po mjeri

DRUGE CIJENE ZA KUHINJE PO MJERI

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Kuhinje – sve što morate znati

1. Kuhinje – sve što morate znati


Pri planiranju nove kuhinje ili renoviranja stare treba uzeti u obzir puno čimbenika. Kuhinja je srce doma, stoga je vrlo važno da je pravilno uredite. Planiranje kuhinje zahtijeva dobru analizu. U nastavku možete pročitati nekoliko korisnih savjeta.
 

kuhinja.jpg
S obzirom na to da je kuhinja srce doma, trebala bi biti dizajnirana tako da se u njoj osjećamo ugodno.

 

1.1. Vaš proračun 


Prije početka rada važno je odlučiti koliko sredstava želite posvetiti projektu i odabrati ključne elemente, poput poda, kuhinjskog ormara i radnih površina. Ako želite smanjiti troškove morat ćete sačuvati postojeće kuhinjske elemente i zamijeniti samo vrata i okove. Također trebate razmisliti hoćete li sami planirati ili ćete za to angažirati arhitekta ili dizajnera interijera.

1.2. Materijali, boja i stil


Budući da je kuhinja važan prostor u stanu, trebala bi biti dizajnirana tako da se osoba koja u njoj radi osjeća ugodno. Kuhinja ne mora biti skupa da bi izgleda lijepo. Važni čimbenici koje treba uzeti u obzir su:


1.2.1. Pod u kuhinji


Izbor poda ima važnu ulogu u dizajnu kuhinje jer je pod u kuhinji vrlo opterećen. Pri odabiru materijala za pod treba uzeti u obzir trajnost, lakoću čišćenja, izgled i udobnost. Primjerice, keramičke pločice su izdržljive i jednostavno ih je čistiti. Drveni pod je topao i prirodan, također izgleda lijepo, ali zahtijeva više održavanja i njege.

1.2.2. Donji i gornji kuhinjski ormarići


Za suvremeni izgled trebate odabrati ugrađene kuhinjske uređaje. Osobito hladnjak, jer zauzima najviše prostora u kuhinji. Kuhinja također treba imati prostor za čuvanje hrane, posuđa i malih uređaja. Ormar dizajnirajte tako da ima dovoljno mjesta za sve što vam treba.

1.2.3. Kuhinjski pult


Koncept kuhinje treba uključivati dovoljno prostora da možete udobno raditi i obavljati uobičajenu rutinu. Dužina radnih površina ovisi o vašim potrebama. Najvažnije je da je materijal koji odaberete za kuhinjski pult izdržljiv i da ga je jednostavno čistiti.

1.2.4. Stil kuhinje


Kuhinje su danas dostupne u brojnim dizajnerskim inačicama, stoga je dobro znati kakav izgled kuhinje želite. Vaša kuhinja se mora prilagoditi vašem ukusu, kao i prostoru u kojem će stajati.

1.2.5. Bijela kuhinja?


Kada birate boju kuhinje, prvo razmislite o ambijentu kuhinje. Zapitajte se želite li da se vaša kuhinja ističe ili je to miran prostor? Ako je riječ o modernoj kuhinji, želite li da to bude vaš prostor za dizajnerske eksperimente ili vi i vaša obitelj trebate ugodan prostor za kuhanje, blagovanje i druženje. Srce doma, kuhinja, mora privući ukuse mnogih. Upotrijebite pikantnije, tople boje, poput crvene, narančaste i žute, kao naglasak koji prostor čini zanimljivim. Stvorite mirnu i svježu atmosferu hladnijim bojama poput zelene, plave i svjetloljubičaste. Jednostavna promjena boje može osvježiti i modernizirati vašu kuhinju. Lijepa nijansa sive dodaje sofisticiranost prostoru, a bijela zaista ispunjava prostor svjetlošću i energijom.

2. Pozovite stručnjake za planiranje kuhinje


Ako želite optimalno iskoristiti svoj prostor, savjetujemo vam da planiranje kuhinje prepustite arhitektu, dizajneru ili stručnom savjetniku u salonu namještaja. Sa svojim iskustvom i stručnošću mogu vam ponuditi inovativna i funkcionalna rješenja do kojih ćete sami teško doći. Prije pripreme ponude pogledat će prostor, točno ga izmjeriti i s vama se detaljno posavjetovati o vašim željama i očekivanjima. Zatim će pripremiti nacrt prostora i idejno rješenje vaše kuhinje. Nakon konačnog izbora pripremit će planove za stolara, odnosno salon namještaja. Ako se tako dogovorite, arhitekt može voditi projekt sve do konačne montaže kuhinje. Preporučljivo je iskreno razgovarati s arhitektom o svom proračunu, osobito ako imate malo raspoloživih sredstava. Tek tada će vam moći savjetovati gdje možete uštedjeti novac.

Na primjer, možete uštedjeti novac ako se odlučite za otvorene police umjesto gornjih ormarića, vrata kuhinjskih ormarića od laminata puno su jeftinija od lakiranih vrata, koja su istodobno i osjetljivija.

3. Kuhinja po mjeri ili iz salona?


3.1. Kuhinja koju izrađuje stolar


Ako kuhinju naručite po mjeri, mogućnosti materijala, dimenzije i dizajna su neograničene.
Kuhinju možete u potpunosti prilagoditi svojim željama. Možete osmisliti i neobične elemente, poput ugrađenog kamina i sl. Stolar će vam napraviti kuhinju za mansardne stanove s kosim zidovima i ostalim nepravilnostima, samo tako će kuhinja odgovarati raspoloživom prostoru. Stolarsku kuhinju će odabrati i oni koji žele da oprema kuhinje i ostalih prostorija bude usklađena, kako u pogledu dizajna, tako i u boji. To je osobito važno kad su prostori otvoreni, bez pregradnih zidova, kao što je u sve češćem zajedničkom prostoru blagovaonice, kuhinje i dnevnog boravka. Ako opremu stana nacrta arhitekt, stolar će moći izraditi namještaj prema njegovim planovima. Takva je kuhinja jedinstvena, savršeno prilagođena vašim potrebama i željama, kao i stilu i prostoru vašeg stana. Nitko drugi neće imati takvu kuhinju.

Važno je prepustiti proizvodnju provjerenom stolaru koji će upotrijebiti kvalitetne materijale i okove. Za razliku od proizvođača i dobavljača, stolar će moći brzo otkloniti sve nedostatke ili nepravilnosti. Dobro je ako vam stolar ponudi nekoliko godina jamstva na proizvedeni namještaj. Stolarska kuhinja u prosjeku je nešto skuplja od usporedive kuhinje koju kupite u salonu.

3.2. Kuhinja određene robne marke


Serijski proizvedena kuhinja poznate robne marke može biti kvalitetna, praktična i često povoljan izbor. Danas na tržištu možete pronaći zaista raznoliku paletu kuhinja različitih cjenovnih razreda i stilova. Tvornički izrađene kuhinje sve više osiguravaju fleksibilnost pojedinih elemenata. Osim toga, možete odabrati i pojedinačne kuhinjske komponente, kao što su izgled, radna površina, ručke, vodilice, svjetla itd. Odabirom kuhinje određene robne marke uštedjet ćete puno vremena i troškova jer vam neće trebati arhitektonski planovi. Čak ni traženje i čekanje kvalitetnog stolara neće biti potrebno. Danas gotovo svi specijalizirani saloni namještaja nude besplatnu stručnu pomoć i računalno crtanje kuhinje kada kupujete kuhinju. Oni vas vode kroz cijeli projekt, a također se brinu za ugradnju kuhinje. Pri naručivanju kuhinje od stolara postoji mnogo veća vjerojatnost da će doći do kašnjenja u isporuci.

Naručenu serijsku kuhinju obično dobijete u roku od šest tjedana od narudžbe. Kvaliteta serijski proizvedenog namještaja višestruko je bolja od kvalitete stolarskih proizvoda. Naravno, to ovisi o cjenovnom razredu kuhinje, ali to vrijedi i za kuhinju koju je izradio stolar. Cijena ovisi o izboru materijala i složenosti izrade. U razvoj serijske kuhinje uključeni su vrhunski stručnjaci iz područja dizajna i tehnike koji planiraju svaki detalj kuhinje. Njihova je izvedba složenija i kvalitetnija jer to omogućavaju specijalizirani strojevi u proizvodnoj liniji, što si manje stolarske radionice ne mogu priuštiti. Svi tvornički izrađeni elementi su testirani i za njih dobivate garanciju. Serijski namještaj u prosjeku je jeftiniji od usporedivog namještaja stolara. Stolarski namještaj izrađuje se ručno, što zahtijeva više vremena nego izrada na pokretnoj traci u tvornici. Stolar također kupuje manje količine materijala, što znači da ih plaća po višoj cijeni nego proizvođač. Ugrubo govoreći, cijene serijski proizvedenih kuhinja su oko 30 % niže od kuhinja koje je izradio stolar.

4. Koraci do nove kuhinje


4.1. Popis kuhinjskih elemenata i opreme


Pripremite kontrolni popis opreme u kuhinji kako biste bili sigurni da će vaša kuhinja sadržavati sve elemente koje želite i trebate.

4.2. Plan prostora


Kada planirate kuhinju, važno je znati i razumjeti prostor dostupan za ugradnju kuhinje. Puno vam u tome mogu pomoći arhitekt, dizajner interijera ili stručnjak iz kuhinjskog salona ​​koji može pripremiti odgovarajući crtež plana prostora u mjerilu.

4.3. Kako pravilno izmjeriti prostor?

Temeljita i precizna mjerenja prostora vrlo su važna pri izradi plana jer mogu lako spriječiti mnoge probleme koji bi se mogli primijetiti prekasno, kad bi ih bilo već teže popraviti. Nacrtajte sve zidove koji okružuju prostor i u njih ucrtajte elemente poput vrata, prozora, radijatora itd. Ne zaboravite na priključke struje i vodovoda. Nakon što svi elementi budu nacrtani, započnite s točnim mjerenjima.

4.4. Osnovna pravila pri planiranju kuhinje 


4.4.1. Mjere kuhinjskih površina


Ukupna duljina kuhinje za dvočlano kućanstvo mora iznositi minimalno 3,00 m, za svakog dodatnog člana ta se duljina produžuje za 0,5 m. Hladnjak zauzima 60 cm, ploča za kuhanje 60 cm i sudoper također 60 cm. Između sudopera i ploče za kuhanje trebalo bi biti najmanje 40 cm, a trebali bi biti isto toliko udaljeni od zidova ili visokih elemenata. Izmjerite najmanje 90 cm od središnje radne površine.

4.4.2. Radni trokut

Osnovno pravilo pri planiranju kuhinje nalaže da ukupna udaljenost između hladnjaka, sudopera i ploče za kuhanje ne smije biti veća od 660 cm.

4.4.3. Udaljenost između elemenata

Gornji kuhinjski elementi trebali bi biti najmanje 50 cm iznad kuhinjskog pulta. Kuhinjska napa mora biti najmanje 60 cm iznad pulta, a ako se kuha na plin, najmanje 80 cm. Tlocrtna udaljenost između kuhinjskih elemenata ili između kuhinjskog niza i zida trebala bi biti najmanje 100 cm. Blagovaonski stol trebao bi biti udaljen najmanje 140 cm od kuhinjskih elemenata. 

4.4.4. Koliko bi trebao biti visok kuhinjski pult?

Radni stol obično je na visini od 87 do 92 cm. Odgovarajuća visina ovisi o visini korisnika. Visina prikladna za korisnike invalidskih kolica je od 70 do 80 cm.

4.5. Smještanje kuhinje u prostor

Kada planirate kuhinju, dobro je uzeti u obzir karakteristike raspoloživog prostora i pronaći optimalan princip za postavljanje kuhinje u prostor.

4.5.1. Kuhinja u liniji


Ovaj jednostavan raspored obično je najbolji za manje kuhinje i učinkovit je bez odricanja od funkcionalnosti. Linijska kuhinja sastoji se od kuhinjskih elemenata smještenih uz jedan zid. Sastoji se samo od donjih elemenata ili kombinacije donjih i gornjih kuhinjskih elemenata. Iako tradicionalni radni trokut nije moguće izvesti u linijskoj kuhinji, pokušajte hladnjak postaviti na jedan kraj, pećnicu i ploču za kuhanje na sredinu, a sudoper na drugi kraj. Ako vaši ormarići nisu visoki do stropa, iskoristite prostor iznad njih za spremanje predmeta koje ne upotrebljavate često. Ovaj prostor možete upotrebljavati i kao izložbeni prostor, za lijepe posude, knjige za kuhanje, bočice sa svježim začinima itd., što će naglasiti osobitost vaše kuhinje.

4.5.2. Linijska kuhinja u dva reda


Takva se kuhinja sastoji od dva seta paralelnih kuhinjskih elemenata, a između njih je prolaz. Ova vrsta rasporeda troši svaki milimetar raspoloživog prostora. Jednostavan dizajn također znači da je potrebno manje specifičnih elemenata, što ovo čini također isplativom opcijom. Ako ima dovoljno prostora, dobro je da su sve radne stanice u jednom nizu, dok je drugi niz namijenjen samo radnoj površini. Time se izbjegava sudaranje kada kuhinju istodobno upotrebljava nekoliko članova kućanstva.

4.5.3. Kuhinja u obliku slova L


Praktični raspored pogodan za male i velike kuhinje ima elemente smještene uzduž dva susjedna pravokutna zida. Iako je između kut, koji nije najpraktičniji i zahtijeva posebno rješenje ormarića, otvoreni dizajn kuhinje u obliku slova L nudi brojne mogućnosti za postavljanje elemenata i radnih površina. Tamo gdje to prostor dopušta, kut što bolje iskoristite tako što ćete u njega postaviti visoki ormar za odlaganje. Na taj način nećete izgubiti dragocjeni prostor. Na kraju jednog ili drugog kraja kuhinje u obliku slova L možete čak stvoriti mali kutak za doručak, što će dodatno poboljšati uživanje vaše obitelji u kuhinji.

4.5.4. Kuhinja u obliku slova U


Kuhinja u obliku slova U izvrstan je raspored za veće prostore jer se sastoji od ormarića uzduž tri susjedna zida. Ovakav raspored omogućuje dovoljno prostora za odlaganje, ali može djelovati skučeno ako sva tri zida imaju gornje kuhinjske elemente. Da biste to izbjegli, gornje ormare postavite samo uzduž jednog ili dva zida, a ostale ostavite prazne ili s otvorenim policama. Kuhinja u obliku slova U omogućuje izvrstan radni rok i više korisnika istodobno. Ostavite prozorsko područje otvoreno, bez elemenata. Ta vrsta kuhinjskog rasporeda izvrsna je prilika za kontinuirani radni trokut, stoga iskoristite prostor na najbolji mogući način tako da se radna područja nalaze na oba suprotna niza kuhinjskih elemenata.

4.5.5. Kuhinjski otok

Otočna kuhinja vrlo je popularan izbor u domovima otvorenog tipa i nudi obilje radnog prostora i prostora za odlaganje u sredini kuhinje. Otok može uključivati ​​ploču za kuhanje, sudoper i perilicu posuđa te bar ili hladnjak za vino. No možete ga upotrebljavati i samo kao mjesto za pripremu obroka ili uživanje u obiteljskim obrocima. Iako kuhinja mora biti dovoljno velika da uključuje otok, takav je raspored izvrstan čak i ako se kuhinji istodobno nalazi nekoliko ljudi. Otok možete upotrijebiti i kao radno i društveno područje u kojem obitelj i prijatelji sudjeluju u pripremi obroka. Zbog svog položaja u središtu kuhinje, izvrsno je mjesto za postavljanje ukrasnih visećih svjetala, koja mogu poslužiti i za osvjetljavanje radne površine.

4.5.6. Kuhinjski poluotok

Poluotok je sličan otočnoj kuhinji, razlika je samo u tome što jednom stranom dodiruje zid. Ovo je izvrsno rješenje za malo manje prostore jer nudi sve blagodati kuhinjskog otoka. Poluotok se može upotrebljavati za pripremu hrane, blagovanje, kuhanje ili pranje posuđa. Kuhinjski poluotok također nudi izvrsnu priliku za interakciju tijekom pripreme obroka. Ovo je izvrsno rješenje za malu zatvorenu kuhinju u kojoj možete ukloniti jedan ili više zidova kako biste otvorili prostor prema dnevnom dijelu bez odricanja prostora za odlaganje.

4.6. Pronalaženje inspiracije za kuhinju

U potrazi za inspiracijom za svoju novu kuhinju može biti korisno listanje tiskanih i internetskih publikacija te prikupljanje atraktivnih materijala u obliku kolaža ili t.i. mood-boarda. Zapišite materijale i dodatke koje vidite na slikama i lijepo se međusobno slažu. Ponekad čak i lijep tanjur, komad namještaja ili komad tkanine mogu biti izvrsna polazna točka za odabir teme dizajna ili sheme boja.

4.7. Kuhinja – narudžba i provedba


Kada budete točno znali koja je vaša željena kuhinja i ako je nacrtate, vrijeme je da pozovete stručnjake.

Ako ste naručili kuhinju neke robne marke, u salonu će se pobrinuti da kuhinja bude isporučena i ugrađena. Ako se niste dogovorili za montažu ili ste kupili kuhinju u trgovini poput Ikee, tada se preporučuje da montažu dogovorite s dobrim stolarom ili monterom. Lošom ugradnjom možete pokvariti čak i tako dobru kuhinju. Prije montaže provjerite nalaze li se u prostoru svi električni i vodovodni priključci.

U slučaju da se odlučite za kuhinju po mjeri, za izradu će vam trebati pouzdan stolar. Preporučuje se da od različitih dobavljača prikupite najmanje tri usporedive ponude. Uvijek provjerite reference stolara. Prije početka radova zahtijevajte pismeni sporazum s dogovorenom cijenom, rokom izrade i uvjetima plaćanja. Stolar kojeg ste odabrali izradit će po planovima arhitekta ili prema vašim uputama svoje radničke crteže. Stoga je vrlo važno da stolar, bez obzira na to radi li prema planovima ili ne, prethodno napravi vlastita mjerenja prostora. Zatim stolar naručuje sav potreban materijal i izrađuje kuhinjske elemente. U posljednjem koraku stolar donosi kuhinjske elemente u vaš objekt i tamo ih sastavlja.

 

 

 

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI

Kuhinja, U oblik, gornji elementi do stropa (klasicno otvaranje), prva dva elementa ugradbeni hladnjak, pa visoki element sa ugradbenom pecnicom, ploca za kuhanje na struju, ostali elementi po izboru. Boja donjih elemenata siva, gornjih neka bijela nijansa, radna ploca uzorak hrast ili slicno, backsplash staklo. 12600 KN do 21000 KN


........

IZRADA I MONTAŽA KUHINJE BEZ VISEĆIH DJELOVA SAMO DONJI DJELOVI

Potrebna izrada i montaža kuhinje bez visećih djelova samo donji djelovi. Dužina kuhine cca 4-5 m. 9450 KN do 15750 KN


........

DOBAVA RADNE PLOČE I ZIDNE OBLOGE ZA KUHINJU

Potrebna radna ploča u dva dijela, na jednom izrezati za kuhalište a na drugom za sudoper.
dio na kojemu je sudoper, nalazi se na kuhinjskom otoku i dio bi bio izvučen od elemenata tj. širi od aparata. Također je potrebna zidna ploha u istoj boji, cca 300x60 cm. 5040 KN do 8400 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, PROMJENA RADNE PLOČE, CCA 40 X 60 CM
Kuhinje po mjeri, Hrvatski Leskovac

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 3 M
Kuhinje po mjeri, Vir

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 7 M
Kuhinje po mjeri, Varaždin

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 4 M
Kuhinje po mjeri, Čibača

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, KUTNA KUHINJA PO MJERI U L, L KUHINJA CCA 210 X 190 , SVI UGRADBENI APARATI (PEĆNICA, INDUKCIJSKA PLOČA ZA KUHANJE, MALA PERILICA SUĐA, FRIŽIDER, NAPA.
Kuhinje po mjeri, Susedgrad

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DONJIH ELEMENATA U KUHINJI, CCA 3 M
Kuhinje po mjeri, Varaždin

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 3 M
Kuhinje po mjeri, Vir

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, 2 M
Kuhinje po mjeri, Šišan

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA KUHINJE, DUZINA KUHINJE 3.50 METARA..A VISINA ELEMENATA 90 CM
Kuhinje po mjeri, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 4,27 * 2,40 M CCA 1,53 * 2,70 M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 340 M2
Kuhinje po mjeri, Zagreb

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUTNE KUHINJE, 160X170 DONJI I 160X170 GORNJI
Kuhinje po mjeri, Novi Vinodolski

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 230 CM
Kuhinje po mjeri, Duboka

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 210 CM
Kuhinje po mjeri, Vir

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 2,5 X 65 CM
Kuhinje po mjeri, Zambratija

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 4 M
Kuhinje po mjeri, Osobljava

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 6,20 M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI , CCA 5 M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA NAMJEŠTAJA, KUHINJA-5 M ORMARI-3 KOM
Kuhinje po mjeri, Zagreb

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, 4 M DUŽINA 2.58 M ISLA BI KUHINJA DO VRHA
Kuhinje po mjeri, Makarska

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 304.5 X 216 - 219 CM
Kuhinje po mjeri, Oljasi

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, KUHINJA PO MJERI, 266CM DUZINA,SIRINA 186CM, VISINA 227CM
Kuhinje po mjeri, Zagreb

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, IZRADA KUHINJE DO PLAFONA, 3,90 SA VISEĆIM ELEMENTIMA CIJELOM DUŽINOM DO PLAFONA
Kuhinje po mjeri, Đurđevac

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI , 2 M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI , L OBLIK, 2×2 M2, VISECI ELEMENTI 2M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, RENOVACIJA KUHINJE, CCA 170 X 220 CM
Kuhinje po mjeri, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJSKOG OTOKA, CCA 200 X 92 X 107 CM
Kuhinje po mjeri, Sisak

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 310 CM
Kuhinje po mjeri, Križevci

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE I ORMARA PO MJERI, KUHINJA CCA 2 X 3 M ORMAR CCA 2.65 X 3 M
Kuhinje po mjeri, Pula

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, OBNOVA FRONTI KUHINJSKIH ELEMENATA, FRONTE-20 KOM
Kuhinje po mjeri, Split

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI, 2.5 M
Kuhinje po mjeri, Krk

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI , KUHINJA 4 M DUŽINA, VISINA 2.7, UGRADBENI ORMAR- 11 M DUŽINA, VISINA 2.7 M, ŠANK - DUŽINA 2 M
Kuhinje po mjeri, Zagreb

43875 KN do 73125 KN

CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI, CCA 6 M
Kuhinje po mjeri, Kaštel Novi

23625 KN do 39375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUTNE KUHINJE , CCA 4 M
Kuhinje po mjeri, Sesvetski Kraljevac

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI, CCA 4 M2
Kuhinje po mjeri, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA ŠANK STOLA, CCA 110 X 130 CM
Kuhinje po mjeri, Zagreb

3375 KN do 5625 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

KUHINJE PO MJERI CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

799+ PODUZEĆA ZA KUHINJE PO MJERI
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE KUHINJE PO MJERI?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana