Protuprovalna vrata - cijena i cjenik ponuđača za protuprovalna vrata

Najbolja protuprovalna vrata i njihova cijena. Cijena protuprovalnih vrata ovisi o materijalu, priboru i sigurnosnoj opremi. Cijena vrata protiv provale je oko 7000-10 000 kuna , a s dodatkom se brzo može popeti i na 20 000 Kn. Cijene protuprovalnih vrata usporedive su s običnim drvenim ulaznim vratima koja u prosjeku koštaju oko 8000 kn, te običnim ALU ulaznim vratima, za koja ćete izdvojiti oko 10 000 kn. S obzirom na to, rekli bismo da kupnja protuprovalnih vrata vrijedi, to je dugoročno ulaganje u sigurnost i zaštitu kuće .

Kome povjeriti izradu protuprovalnih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

PROTUPROVALNA VRATA, CIJENE


Cijena protuprovalnih vrata. Cijena za protuprovalna vrata otporna na toplinske promjene, požar i zvučno izolirana.

4000.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
12000.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Protuprovalna vrata - cijena i cjenik ponuđača za protuprovalna vrata

DRUGE CIJENE ZA PROTUPROVALNA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Protuprovalna vrata - sve što trebate znati

1. Protuprovalna vrata - što trebamo znati?

Pri kupnji protuprovalnih ulaznih vrata morate biti oprezni. Na tržištu postoji mnogo jeftinih imitacija, poput običnih ulaznih vrata za koja ponuditelji tvrde da su protuprovalna. Samo visokokvalitetna protuprovalna vrata s odgovarajućim certifikatima predstavljaju odgovarajuću zaštitu doma.

Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecaja
Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecajan.

 

1.1. Odgovarajući standardi

Kod protuprovalnih vrata morate obratiti pozornost na sigurnosne standarde. Protuprovalna vrata za stambene svrhe moraju osigurati najmanje III. razred sigurnosnog standarda ili viši razred.

1.2. Protuprovalna vrata - sastav

Protuprovalna vrata moraju osigurati odgovarajuću kvalitetu čelične konstrukcije vratnih krila i dovratnika kako bi bila otporna na pokušaje provale. Konstrukcija se može obložiti pločama od drva ili od drugih materijala, a može se ugraditi toplinska i zvučna izolacija. Obično se visokokvalitetna protuprovalna vrata izrađuju pomoću robotskog zavarivanja ili laserskog mjerenja odstupanja. Iznimno je važno da vrata imaju kompletnu sigurnosnu opremu i okove, kao i bravu s više točaka zaključavanja jer se u slučaju pokušaja provale takva brava blokira. Takve brave imaju i kvalitetan cilindar sa sigurnosnim štitom koji je nemoguće probušiti ili slomiti. Važna dodatna oprema za protuprovalna vrata su i širokokutne špijunke, graničnici otvaranja (limitatori) i sl.

1.3. Toplinska i zvučna izolacija

Provjerite je li toplinska i zvučna izolacija vrata odgovarajuća. Više slojeva toplinske i zvučne izolacije zabrtvljene kvalitetnim brtvama osigurava zadržavanje topline unutra, umanjuje buku s hodnika ili izvana i sprječava propuštanje zraka i prodor vlage.

1.4. Certifikati

Svaka visokokvalitetna protuprovalna vrata imaju odgovarajući certifikat i CE oznaku. Samo oni osiguravaju kvalitetu protuprovalnih vrata. Kada birate protuprovalna vrata za kuće koje su izložene vremenskim utjecajima, treba obratiti pozornost na to da su vrata adekvatno zaštićena od vanjskih utjecaja.

2. Kako odabrati najbolja protuprovalna vrata?

Što se tiče našeg doma, sigurnost je sigurno na prvome mjestu. Jedan od najvažnijih sigurnosnih čimbenika sigurno su protuprovalna vrata. Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecaja (hladnoća, vrućina). Kako odlučiti koja protuprovalna vrata odgovaraju nama? Prije kupnje pročitajte nekoliko savjeta:

2.1. Analizirajte svoje sigurnosne potrebe

Prvi i najvažniji korak je razmotriti svoje sigurnosne potrebe kako biste lakše odredili koja vam vrata najviše odgovaraju. Ako živite u sigurnoj zajednici, trebaju vam samo osnovna sigurnosna vrata koja su cjenovno pristupačnija. Međutim, ako su provale uobičajene u vašem susjedstvu, razmislite o kupnji najkvalitetnijih sigurnosnih vrata.

2.2. Kvaliteta ponuditelja je važna

Odabir kvalitetnog i pouzdanog ponuditelja protuprovalnih vrata je presudan. Ne preporučujemo da sigurnost i zaštitu svog doma povjerite tvrtki koja nije prepoznatljiva i priznata na tržištu. Pobrinite se da pružatelj usluga ima dobre reference i udovoljava svim kriterijima hrvatskih standarda.

2.3. Aluminij ili čelik

Najkvalitetnija sigurnosna vrata izrađena su od aluminija ili čelika. Mnogi stručnjaci vjeruju da su čelična protuprovalna vrata najpouzdaniji i najbolji izbor, ali su puno skuplja od aluminijskih. Ako vam je cijena problem, odlučite se za aluminijsku verziju, koja je pristupačnija, a također ima sjajna obilježja.

2.4. Punilo za protuprovalna vrata

Punilo za vrata prilično utječe na učinkovitost sigurnosnih vrata i stoga ga je dobro provjeriti prije kupnje. Može se izrađivati ​​od strukturnog aluminija, čeličnih šipki, aluminijskih rešetki ili čelične mreže. Najbolji izbor su perforirani aluminijski lim ili mrežica od nehrđajućeg čelika.

2.5. Protuprovalna ključanica

Odabir kvalitetne brave dodatna je mjera sigurnosti vašem domu. Odlučite se za ključanicu koja ima tri točke zaključavanja. Obična ključanica s jednom točkom zaključavanja se lako može provaliti.

2.6. Šarke za vrata

Prije kupnje se uvjerite da vaša sigurnosna vrata imaju najmanje tri šarke koje se ne mogu ukloniti. Što su veće, to je vaš dom sigurniji. Najbolje je da se odlučite za vrata koja imaju pokrivene šarke kojima se ne može pristupiti.

2.7. Protuprovalna vrata - cijena

Posljednja i najvažnija točka na ovom popisu je da ste svjesni cijene vrata koja namjeravate kupiti. Ako je vaše susjedstvo sigurno, možete se odlučiti za osnovne modele sigurnosnih vrata, koji su ujedno i jeftiniji, u protivnom je bolja odluka da ne štedite na sigurnosti svog doma.

2.8. Protuprovalna vrata po mjeri

Pronađite prodavatelja koji vam može po mjeri izraditi sigurnosna vrata. Tako možete odabrati pojedinačne materijale za vrata i prilagoditi ih stilu vašeg doma, a osim što ćete postići veću sigurnost i zaštitu vašeg doma, imat ćete i potpunu kontrolu nad izgledom vrata.

3. Protuprovalna vrata od metala ili drva?

Ljudima je često teško odlučiti hoće li odabrati protuprovalna vrata izrađena od metala ili masivnog drva. Svaka opcija ima svoje prednosti i nedostatke.

3.1. Prednosti metalnih protuprovalnih vrata

S aspekta sigurnosti su metalna protuprovalna vrata robusnija i pružaju veću sigurnosnu zaštitu od drvenih. Metalna sigurnosna vrata omogućuju i sistem-zaključavanje s više od 5 točaka zaključavanja. Istraživanje je pokazalo da provalnici radije biraju stanove ili kuće sa starijim ulaznim vratima, s jednostavnim sustavom zaključavanja koji ima bravu s jednom točkom zatvaranja i normalnom kvakom na vratima. Novija ulazna vrata obično imaju ključanice s više točaka zaključavanja.

3.2. Prednosti drvenih protuprovalnih vrata

Ponekad visoka sigurnosna razina protuprovalnih vrata također može biti velik problem. Često se dogodi da se mehanizam vrata pokvari, ključevi se izgube ili se dogodi osobna nesreća u stanu. U tom je slučaju jedini način da vlasnik uđe u stan da pozove vatrogasce, koji pri provali u visokokvalitetni sigurnosni sistem moraju oštetiti i vrata i zidove oko štoka i okvir vrata. S ove točke gledišta, drvena sigurnosna vrata mogu biti bolji izbor.

4. Postupak ugradnje i servis protuprovalnih vrata

Za zamjenu ili ugradnju novih vrata najbolje je angažirati kvalificiranog izvođača. Svi kvalitetni ponuditelji protuprovalnih ulaznih vrata nude besplatnu ugradnju uz kupnju. 

Montažeri će na licu mjesta napraviti izmjeru, a istodobno će vas savjetovati o izboru vrata i dodataka. Nakon što ih izrade, isporučit će ih na vašu adresu, ukloniti vaša stara vrata i montirati nova. Nakon završetka posla očistit će i odvesti stara vrata na odgovarajuće odlagalište otpada. Dakle, oni će se pobrinuti za sve. Ako su vaša stara ulazna vrata drvena, monteri će također morati zamijeniti dovratnike kako bi osigurali dovoljnu razinu zaštite. Neka su protuprovalna vrata dizajnirana tako da prilikom adaptacije stana, ličenja i sl. nije potrebno zamijeniti cijelo vratno krilo protuprovalnih vrata (ako vam njihov izgled više ne odgovara). Monteri vam mogu zamijeniti samo drvene obloge vrata i izgledat će kao nova.

Montaža protuprovalnih vrata nije jednostavan postupak, ali zahtijeva stručnost i iskustvo. Istodobno, pravilna ugradnja važan je dio osiguravanja učinkovitosti protuprovalnih vrata. Stoga preporučujemo da ih ne montirate sami. Za uslugu servisa protuprovalnih vrata također se obratite ovlaštenom servisnom centru vašeg ponuditelja. Kada kupujete vrata, provjerite nudi li vaš ponuditelj uslugu servisa. Takva usluga mora biti dostupna 24 sata dnevno.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMUGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA

Potrebna ugradnja vrata. 630 KN do 1050 KN


........

IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA

Potrebna su mi jedna vrata dimenzija:
Sirina trenutnih vrata je 105 cm od vanjskog do vanjskog ruba stokova, visina je 205cm s tim da su stokovi ukupopani par cm ispod praga. Potrebna demontaza drvenih vrata i praga te montaza novih i praga. 6300 KN do 10500 KN


........

IZRADA PROTUPROVALNIH VRATA

Potrebna izrada protuprovalnih vrata

dimenzije: 95 cm x 200 cm 6300 KN do 10500 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, STOLARIJE-20 KOM
Protuprovalna vrata, Trogir

81000 KN do 135000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 210 X 95 CM
Protuprovalna vrata, Rijeka

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE DODATNE BRAVE NA DRVENA VRATA , 1 KD
Protuprovalna vrata, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, SKRAĆIVANJE PROTUPROVALNIH VRATA, 1 KOM
Protuprovalna vrata, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH I PROTUPROVALNIH VRATA, 1 VANJSKA 6 UNUTARNJIH
Protuprovalna vrata, Viškovo

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC VRATA, VRATA-4 KOM
Protuprovalna vrata, Pustike

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, ZAMJENA BRAVE ULAZNIH VRATA, 1 KD
Protuprovalna vrata, Vodice

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 1100 X 2600 MM
Protuprovalna vrata, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, ZAMJENA CILINDRA NA PROTUPROVALNIM VRATIMA, CILINDAR-1 KOM
Protuprovalna vrata, Zagreb-dio

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 100 X 200 CM
Protuprovalna vrata, Popovača

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH DRVENIH VRATA, CCA 1010 X 2080 MM
Protuprovalna vrata, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, PROTUPROVALNA ULAZNA VRATA ZA STAN, 1 KOM
Protuprovalna vrata, Varaždin

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA I SOBNIH VRATA, ULAZNA VRATA-1 KOM SOBNA VRATA-3 KOM
Protuprovalna vrata, Split

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 208 X 100 CM
Protuprovalna vrata, Trogir

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNAH VRATA, CCA 90 X 200 CM
Protuprovalna vrata, Pula

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 195 X 95 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, VISINA: 2050 MM, ŠIRINA: 950 MM
Protuprovalna vrata, Červar Porat

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PRTUPROVALKIH VRATA, CCA 91,5 X 213 CM
Protuprovalna vrata, Vantačići

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 210 X 85 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ULAZNIH VRATA SA IZOLACIJOM, CCA 210 X 97 CM
Protuprovalna vrata, Dubrovnik

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 2100 × 900 CM
Protuprovalna vrata, Korčula

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ULAZNIH ALU PROTUPROVALNIH VRATA , CCA 210 X 110 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 210 X 100 CM
Protuprovalna vrata, Zadar

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VANJSKIH ALU VRATA, CCA 195 X 95 CM
Protuprovalna vrata, Rijeka

8100 KN do 13500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA, CCA 202 X 92 CM
Protuprovalna vrata, Dubrovnik

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, 1 KOM
Protuprovalna vrata, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SIGURNOSNIH VRATA ZA NOVI STAN, CCA 220 X 80 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, PROTUPROVALNA VRATA DOBAVA I UGRADNJA, 100X210
Protuprovalna vrata, Zagreb-dio

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, PROMJENA OŠTEĆENE LAJSNE NA VRATIMA, 1 KOM
Protuprovalna vrata, Sljeme

675 KN do 1125 KN

CIJENA, PROTUPROVALNA VRATA ZA ULAZ U STAN, 1
Protuprovalna vrata, Hrvatski Leskovac

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, PROTUPROVALNA, PROTUPOŽARNA VRATA T-30 / EI230, 100 X 210 CM
Protuprovalna vrata, Vir

30375 KN do 50625 KN

CIJENA, UGRADNA PROTUPROVALNIH VRATA, 1 KOM
Protuprovalna vrata, Zagreb-dio

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA STANA, CCA 2050 X 900 MM
Protuprovalna vrata, Požega

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, 2 - KOM
Protuprovalna vrata, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, 1 KOM 90 X 202 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH ULAZNA VRATA, CCA 100 X 210 CM
Protuprovalna vrata, Susedgrad

10125 KN do 16875 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

PROTUPROVALNA VRATA CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

58+ PODUZEĆA ZA PROTUPROVALNA VRATA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE PROTUPROVALNA VRATA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana