Protuprovalna vrata - cijena i cjenik ponuđača za protuprovalna vrata

Najbolja protuprovalna vrata i njihova cijena. Cijena protuprovalnih vrata ovisi o materijalu, priboru i sigurnosnoj opremi. Cijena vrata protiv provale je oko 950-1.350 EUR , a s dodatkom se brzo može popeti i na 2.700 EUR. Cijene protuprovalnih vrata usporedive su s običnim drvenim ulaznim vratima koja u prosjeku koštaju oko 1.000 EUR, te običnim ALU ulaznim vratima, za koja ćete izdvojiti oko 1.350 EUR. S obzirom na to, rekli bismo da kupnja protuprovalnih vrata vrijedi, to je dugoročno ulaganje u sigurnost i zaštitu kuće .

Kome povjeriti izradu protuprovalnih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

PROTUPROVALNA VRATA, CIJENE


Cijena protuprovalnih vrata. Cijena za protuprovalna vrata otporna na toplinske promjene, požar i zvučno izolirana.

530.50 €/kom

VRLO NISKA CIJENA
€/kom

SREDNJA CIJENA
1591.51 €/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Protuprovalna vrata - cijena i cjenik ponuđača za protuprovalna vrata

DRUGE CIJENE ZA PROTUPROVALNA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Protuprovalna vrata - sve što trebate znati

1. Protuprovalna vrata - što trebamo znati?

Pri kupnji protuprovalnih ulaznih vrata morate biti oprezni. Na tržištu postoji mnogo jeftinih imitacija, poput običnih ulaznih vrata za koja ponuditelji tvrde da su protuprovalna. Samo visokokvalitetna protuprovalna vrata s odgovarajućim certifikatima predstavljaju odgovarajuću zaštitu doma.

Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecaja
Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecajan.

 

1.1. Odgovarajući standardi

Kod protuprovalnih vrata morate obratiti pozornost na sigurnosne standarde. Protuprovalna vrata za stambene svrhe moraju osigurati najmanje III. razred sigurnosnog standarda ili viši razred.

1.2. Protuprovalna vrata - sastav

Protuprovalna vrata moraju osigurati odgovarajuću kvalitetu čelične konstrukcije vratnih krila i dovratnika kako bi bila otporna na pokušaje provale. Konstrukcija se može obložiti pločama od drva ili od drugih materijala, a može se ugraditi toplinska i zvučna izolacija. Obično se visokokvalitetna protuprovalna vrata izrađuju pomoću robotskog zavarivanja ili laserskog mjerenja odstupanja. Iznimno je važno da vrata imaju kompletnu sigurnosnu opremu i okove, kao i bravu s više točaka zaključavanja jer se u slučaju pokušaja provale takva brava blokira. Takve brave imaju i kvalitetan cilindar sa sigurnosnim štitom koji je nemoguće probušiti ili slomiti. Važna dodatna oprema za protuprovalna vrata su i širokokutne špijunke, graničnici otvaranja (limitatori) i sl.

1.3. Toplinska i zvučna izolacija

Provjerite je li toplinska i zvučna izolacija vrata odgovarajuća. Više slojeva toplinske i zvučne izolacije zabrtvljene kvalitetnim brtvama osigurava zadržavanje topline unutra, umanjuje buku s hodnika ili izvana i sprječava propuštanje zraka i prodor vlage.

1.4. Certifikati

Svaka visokokvalitetna protuprovalna vrata imaju odgovarajući certifikat i CE oznaku. Samo oni osiguravaju kvalitetu protuprovalnih vrata. Kada birate protuprovalna vrata za kuće koje su izložene vremenskim utjecajima, treba obratiti pozornost na to da su vrata adekvatno zaštićena od vanjskih utjecaja.

2. Kako odabrati najbolja protuprovalna vrata?

Što se tiče našeg doma, sigurnost je sigurno na prvome mjestu. Jedan od najvažnijih sigurnosnih čimbenika sigurno su protuprovalna vrata. Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecaja (hladnoća, vrućina). Kako odlučiti koja protuprovalna vrata odgovaraju nama? Prije kupnje pročitajte nekoliko savjeta:

2.1. Analizirajte svoje sigurnosne potrebe

Prvi i najvažniji korak je razmotriti svoje sigurnosne potrebe kako biste lakše odredili koja vam vrata najviše odgovaraju. Ako živite u sigurnoj zajednici, trebaju vam samo osnovna sigurnosna vrata koja su cjenovno pristupačnija. Međutim, ako su provale uobičajene u vašem susjedstvu, razmislite o kupnji najkvalitetnijih sigurnosnih vrata.

2.2. Kvaliteta ponuditelja je važna

Odabir kvalitetnog i pouzdanog ponuditelja protuprovalnih vrata je presudan. Ne preporučujemo da sigurnost i zaštitu svog doma povjerite tvrtki koja nije prepoznatljiva i priznata na tržištu. Pobrinite se da pružatelj usluga ima dobre reference i udovoljava svim kriterijima hrvatskih standarda.

2.3. Aluminij ili čelik

Najkvalitetnija sigurnosna vrata izrađena su od aluminija ili čelika. Mnogi stručnjaci vjeruju da su čelična protuprovalna vrata najpouzdaniji i najbolji izbor, ali su puno skuplja od aluminijskih. Ako vam je cijena problem, odlučite se za aluminijsku verziju, koja je pristupačnija, a također ima sjajna obilježja.

2.4. Punilo za protuprovalna vrata

Punilo za vrata prilično utječe na učinkovitost sigurnosnih vrata i stoga ga je dobro provjeriti prije kupnje. Može se izrađivati ​​od strukturnog aluminija, čeličnih šipki, aluminijskih rešetki ili čelične mreže. Najbolji izbor su perforirani aluminijski lim ili mrežica od nehrđajućeg čelika.

2.5. Protuprovalna ključanica

Odabir kvalitetne brave dodatna je mjera sigurnosti vašem domu. Odlučite se za ključanicu koja ima tri točke zaključavanja. Obična ključanica s jednom točkom zaključavanja se lako može provaliti.

2.6. Šarke za vrata

Prije kupnje se uvjerite da vaša sigurnosna vrata imaju najmanje tri šarke koje se ne mogu ukloniti. Što su veće, to je vaš dom sigurniji. Najbolje je da se odlučite za vrata koja imaju pokrivene šarke kojima se ne može pristupiti.

2.7. Protuprovalna vrata - cijena

Posljednja i najvažnija točka na ovom popisu je da ste svjesni cijene vrata koja namjeravate kupiti. Ako je vaše susjedstvo sigurno, možete se odlučiti za osnovne modele sigurnosnih vrata, koji su ujedno i jeftiniji, u protivnom je bolja odluka da ne štedite na sigurnosti svog doma.

2.8. Protuprovalna vrata po mjeri

Pronađite prodavatelja koji vam može po mjeri izraditi sigurnosna vrata. Tako možete odabrati pojedinačne materijale za vrata i prilagoditi ih stilu vašeg doma, a osim što ćete postići veću sigurnost i zaštitu vašeg doma, imat ćete i potpunu kontrolu nad izgledom vrata.

3. Protuprovalna vrata od metala ili drva?

Ljudima je često teško odlučiti hoće li odabrati protuprovalna vrata izrađena od metala ili masivnog drva. Svaka opcija ima svoje prednosti i nedostatke.

3.1. Prednosti metalnih protuprovalnih vrata

S aspekta sigurnosti su metalna protuprovalna vrata robusnija i pružaju veću sigurnosnu zaštitu od drvenih. Metalna sigurnosna vrata omogućuju i sistem-zaključavanje s više od 5 točaka zaključavanja. Istraživanje je pokazalo da provalnici radije biraju stanove ili kuće sa starijim ulaznim vratima, s jednostavnim sustavom zaključavanja koji ima bravu s jednom točkom zatvaranja i normalnom kvakom na vratima. Novija ulazna vrata obično imaju ključanice s više točaka zaključavanja.

3.2. Prednosti drvenih protuprovalnih vrata

Ponekad visoka sigurnosna razina protuprovalnih vrata također može biti velik problem. Često se dogodi da se mehanizam vrata pokvari, ključevi se izgube ili se dogodi osobna nesreća u stanu. U tom je slučaju jedini način da vlasnik uđe u stan da pozove vatrogasce, koji pri provali u visokokvalitetni sigurnosni sistem moraju oštetiti i vrata i zidove oko štoka i okvir vrata. S ove točke gledišta, drvena sigurnosna vrata mogu biti bolji izbor.

4. Postupak ugradnje i servis protuprovalnih vrata

Za zamjenu ili ugradnju novih vrata najbolje je angažirati kvalificiranog izvođača. Svi kvalitetni ponuditelji protuprovalnih ulaznih vrata nude besplatnu ugradnju uz kupnju. 

Montažeri će na licu mjesta napraviti izmjeru, a istodobno će vas savjetovati o izboru vrata i dodataka. Nakon što ih izrade, isporučit će ih na vašu adresu, ukloniti vaša stara vrata i montirati nova. Nakon završetka posla očistit će i odvesti stara vrata na odgovarajuće odlagalište otpada. Dakle, oni će se pobrinuti za sve. Ako su vaša stara ulazna vrata drvena, monteri će također morati zamijeniti dovratnike kako bi osigurali dovoljnu razinu zaštite. Neka su protuprovalna vrata dizajnirana tako da prilikom adaptacije stana, ličenja i sl. nije potrebno zamijeniti cijelo vratno krilo protuprovalnih vrata (ako vam njihov izgled više ne odgovara). Monteri vam mogu zamijeniti samo drvene obloge vrata i izgledat će kao nova.

Montaža protuprovalnih vrata nije jednostavan postupak, ali zahtijeva stručnost i iskustvo. Istodobno, pravilna ugradnja važan je dio osiguravanja učinkovitosti protuprovalnih vrata. Stoga preporučujemo da ih ne montirate sami. Za uslugu servisa protuprovalnih vrata također se obratite ovlaštenom servisnom centru vašeg ponuditelja. Kada kupujete vrata, provjerite nudi li vaš ponuditelj uslugu servisa. Takva usluga mora biti dostupna 24 sata dnevno.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMDOBAVA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA

Potrebna dobava i ugradnja protuprovalnih vrata
dim. 95 x 200 cm. 9450 € do 15750 €


........

DEMONTAŽA STARIH I MONTAŽA NOVIH PROTUPROVALNIH VRATA

Potrebna ugradnja protuprovalnih vrata 2050 x 970 x70 mm i demontaža drvenih vrata 2300 x 970 mm. Vrata imam. 630 € do 1050 €


........

IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA

Potrebna izrada i montaža protuprovalnih ulaznih vrata. Vrata su dimenzije cca 950 x 2040 mm. Želim vrata bijele boje. 6300 € do 10500 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, PROTUPROVALNA VRATA, 1 KOM
Protuprovalna vrata, Splitska

1350 € do 2250 €

CIJENA, UGRADITI ULAZNA VRATA OD STANA , 80 X 200 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

270 € do 450 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA , CCA 100 X 200 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb-dio

900 € do 1500 €

CIJENA, SKRATITI PROTUPROVALNA VRATA , 1.5 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

90 € do 150 €

CIJENA, POSTAVLJANJE PROTUPROVALNE BRAVE NA LIMENA VRATA, BRAVA-1 KD
Protuprovalna vrata, Motovun

90 € do 150 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA , 135 X 260 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, PROTUPROVALNA VRATA, 200 X 85 CM
Protuprovalna vrata, Rijeka

1350 € do 2250 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA ZA STAN, 100 X 210 CM
Protuprovalna vrata, Zadar

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA, CCA 200 X 90 CM
Protuprovalna vrata, Kaštel Stari

900 € do 1500 €

CIJENA, SKRAĆIVANJE ULAZNIH PROTUPROVALNIH VRATA, PROTUPROVALNA VRATA-1 KD
Protuprovalna vrata, Rijeka

90 € do 150 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ULAZNIH PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 200 X 90 CM
Protuprovalna vrata, Vukovar

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 211 × 88,6 CM
Protuprovalna vrata, Zadar

900 € do 1500 €

CIJENA, ZAMJENA CILINDRA NA PROTUPROVALNIM VRATIMA, VRATA-1 KD
Protuprovalna vrata, Zagreb

45 € do 75 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA, 2050×980 MM
Protuprovalna vrata, Split

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA ULAZNIH PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 200 X 80 CM
Protuprovalna vrata, Nova Mokošica

900 € do 1500 €

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PVC PROTUPROVALNIH VRATA ZA STAN U ZGRADI, 1 KOM / CCA 220 X 115 CM
Protuprovalna vrata, Rijeka

1350 € do 2250 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA ZA STAN , 194 X 88 CM
Protuprovalna vrata, Rijeka

900 € do 1500 €

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH PVC ULAZNIH VRATA, 1 KOM / CCA 95 X 210 CM
Protuprovalna vrata, Malinska

900 € do 1500 €

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PVC PROTUPROVALNIH VRATA I PROZORA., 1 + 1 KOM
Protuprovalna vrata, Zagreb

1800 € do 3000 €

CIJENA, SKRAĆIVANJE PROTUPROVALNIH I SOBNIH VRATA, VRATA-3 KD
Protuprovalna vrata, Susedgrad

225 € do 375 €

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, 1 KOM / CCA 195 CM X 90 CM
Protuprovalna vrata, Rijeka

1350 € do 2250 €

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH I KUPAONSKIH VRATA, 200 X 95 X 20 CM I 75 X 200 X 13 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, DOBAVA PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA S UGRADNJOM, CCA 199 X 95 CM
Protuprovalna vrata, Susedgrad

1350 € do 2250 €

CIJENA, UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 205 X 85 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

90 € do 150 €

CIJENA, PROTUPROVALNA VRATA ZA STAN - HITNO !, 1 KOM / CCA 205 X 105 CM
Protuprovalna vrata, Dubrovnik

1350 € do 2250 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA, CCA 105 X 205 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, PROTUPROVALNA ULAZNA VRATA, 90X208 CM
Protuprovalna vrata, Zagreb

1350 € do 2250 €

CIJENA, ZAMIJENA KVAKE NA PROTUPROVALNIM VRATIMA, 1 KOM
Protuprovalna vrata, Zagreb

90 € do 150 €

CIJENA, IZRADA PROTUPROVALNIH VRATA, 1 KD
Protuprovalna vrata, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, STOLARIJE-20 KOM
Protuprovalna vrata, Trogir

10800 € do 18000 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 210 X 95 CM
Protuprovalna vrata, Rijeka

900 € do 1500 €

CIJENA, POSTAVLJANJE DODATNE BRAVE NA DRVENA VRATA , 1 KD
Protuprovalna vrata, Zagreb

90 € do 150 €

CIJENA, SKRAĆIVANJE PROTUPROVALNIH VRATA, 1 KOM
Protuprovalna vrata, Zagreb

90 € do 150 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH I PROTUPROVALNIH VRATA, 1 VANJSKA 6 UNUTARNJIH
Protuprovalna vrata, Viškovo

1800 € do 3000 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC VRATA, VRATA-4 KOM
Protuprovalna vrata, Pustike

3600 € do 6000 €

CIJENA, ZAMJENA BRAVE ULAZNIH VRATA, 1 KD
Protuprovalna vrata, Vodice

45 € do 75 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Protuprovalna vrata CJENIK

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

69+ PODUZEĆA ZA PROTUPROVALNA VRATA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE PROTUPROVALNA VRATA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau | Sva prava zadržana