Protuprovalna vrata - cijena i cjenik ponuđača za protuprovalna vrata

  Najbolja protuprovalna vrata i njihova cijena. Cijena protuprovalnih vrata ovisi o materijalu, priboru i sigurnosnoj opremi. Cijena vrata protiv provale je oko 7000-10 000 kuna , a s dodatkom se brzo može popeti i na 20 000 Kn. Cijene protuprovalnih vrata usporedive su s običnim drvenim ulaznim vratima koja u prosjeku koštaju oko 8000 kn, te običnim ALU ulaznim vratima, za koja ćete izdvojiti oko 10 000 kn. S obzirom na to, rekli bismo da kupnja protuprovalnih vrata vrijedi. To je dugoročno ulaganje u sigurnost i zaštitu kuće . Za točne cijene protuprovalnih vrata, možete poslati upit našim provjerenim dobavljačima protuprovalnih vrata i dobit ćete više ponuda.

  POŠALJI UPIT IZVOĐAČIMA >

  PROTUPROVALNA VRATA, CIJENE


  Cijena protuprovalnih vrata. Cijena za protuprovalna vrata otporna na toplinske promjene, požar i zvučno izolirana.

  4000.00 KN/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/kom

  SREDNJA CIJENA
  10000.00 KN/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Protuprovalna vrata - cijena i cjenik ponuđača za protuprovalna vrata

  DRUGE CIJENE ZA PROTUPROVALNA VRATA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Protuprovalna vrata - sve što trebate znati

  1. Protuprovalna vrata - što trebamo znati?

  Pri kupnji protuprovalnih ulaznih vrata morate biti oprezni. Na tržištu postoji mnogo jeftinih imitacija, poput običnih ulaznih vrata za koja ponuditelji tvrde da su protuprovalna. Samo visokokvalitetna protuprovalna vrata s odgovarajućim certifikatima predstavljaju odgovarajuću zaštitu doma.

  Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecaja
  Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecajan.

   

  1.1. Odgovarajući standardi

  Kod protuprovalnih vrata morate obratiti pozornost na sigurnosne standarde. Protuprovalna vrata za stambene svrhe moraju osigurati najmanje III. razred sigurnosnog standarda ili viši razred.

  1.2. Protuprovalna vrata - sastav

  Protuprovalna vrata moraju osigurati odgovarajuću kvalitetu čelične konstrukcije vratnih krila i dovratnika kako bi bila otporna na pokušaje provale. Konstrukcija se može obložiti pločama od drva ili od drugih materijala, a može se ugraditi toplinska i zvučna izolacija. Obično se visokokvalitetna protuprovalna vrata izrađuju pomoću robotskog zavarivanja ili laserskog mjerenja odstupanja. Iznimno je važno da vrata imaju kompletnu sigurnosnu opremu i okove, kao i bravu s više točaka zaključavanja jer se u slučaju pokušaja provale takva brava blokira. Takve brave imaju i kvalitetan cilindar sa sigurnosnim štitom koji je nemoguće probušiti ili slomiti. Važna dodatna oprema za protuprovalna vrata su i širokokutne špijunke, graničnici otvaranja (limitatori) i sl.

  1.3. Toplinska i zvučna izolacija

  Provjerite je li toplinska i zvučna izolacija vrata odgovarajuća. Više slojeva toplinske i zvučne izolacije zabrtvljene kvalitetnim brtvama osigurava zadržavanje topline unutra, umanjuje buku s hodnika ili izvana i sprječava propuštanje zraka i prodor vlage.

  1.4. Certifikati

  Svaka visokokvalitetna protuprovalna vrata imaju odgovarajući certifikat i CE oznaku. Samo oni osiguravaju kvalitetu protuprovalnih vrata. Kada birate protuprovalna vrata za kuće koje su izložene vremenskim utjecajima, treba obratiti pozornost na to da su vrata adekvatno zaštićena od vanjskih utjecaja.

  2. Kako odabrati najbolja protuprovalna vrata?

  Što se tiče našeg doma, sigurnost je sigurno na prvome mjestu. Jedan od najvažnijih sigurnosnih čimbenika sigurno su protuprovalna vrata. Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecaja (hladnoća, vrućina). Kako odlučiti koja protuprovalna vrata odgovaraju nama? Prije kupnje pročitajte nekoliko savjeta:

  2.1. Analizirajte svoje sigurnosne potrebe

  Prvi i najvažniji korak je razmotriti svoje sigurnosne potrebe kako biste lakše odredili koja vam vrata najviše odgovaraju. Ako živite u sigurnoj zajednici, trebaju vam samo osnovna sigurnosna vrata koja su cjenovno pristupačnija. Međutim, ako su provale uobičajene u vašem susjedstvu, razmislite o kupnji najkvalitetnijih sigurnosnih vrata.

  2.2. Kvaliteta ponuditelja je važna

  Odabir kvalitetnog i pouzdanog ponuditelja protuprovalnih vrata je presudan. Ne preporučujemo da sigurnost i zaštitu svog doma povjerite tvrtki koja nije prepoznatljiva i priznata na tržištu. Pobrinite se da pružatelj usluga ima dobre reference i udovoljava svim kriterijima hrvatskih standarda.

  2.3. Aluminij ili čelik

  Najkvalitetnija sigurnosna vrata izrađena su od aluminija ili čelika. Mnogi stručnjaci vjeruju da su čelična protuprovalna vrata najpouzdaniji i najbolji izbor, ali su puno skuplja od aluminijskih. Ako vam je cijena problem, odlučite se za aluminijsku verziju, koja je pristupačnija, a također ima sjajna obilježja.

  2.4. Punilo za protuprovalna vrata

  Punilo za vrata prilično utječe na učinkovitost sigurnosnih vrata i stoga ga je dobro provjeriti prije kupnje. Može se izrađivati ​​od strukturnog aluminija, čeličnih šipki, aluminijskih rešetki ili čelične mreže. Najbolji izbor su perforirani aluminijski lim ili mrežica od nehrđajućeg čelika.

  2.5. Protuprovalna ključanica

  Odabir kvalitetne brave dodatna je mjera sigurnosti vašem domu. Odlučite se za ključanicu koja ima tri točke zaključavanja. Obična ključanica s jednom točkom zaključavanja se lako može provaliti.

  2.6. Šarke za vrata

  Prije kupnje se uvjerite da vaša sigurnosna vrata imaju najmanje tri šarke koje se ne mogu ukloniti. Što su veće, to je vaš dom sigurniji. Najbolje je da se odlučite za vrata koja imaju pokrivene šarke kojima se ne može pristupiti.

  2.7. Protuprovalna vrata - cijena

  Posljednja i najvažnija točka na ovom popisu je da ste svjesni cijene vrata koja namjeravate kupiti. Ako je vaše susjedstvo sigurno, možete se odlučiti za osnovne modele sigurnosnih vrata, koji su ujedno i jeftiniji, u protivnom je bolja odluka da ne štedite na sigurnosti svog doma.

  2.8. Protuprovalna vrata po mjeri

  Pronađite prodavatelja koji vam može po mjeri izraditi sigurnosna vrata. Tako možete odabrati pojedinačne materijale za vrata i prilagoditi ih stilu vašeg doma, a osim što ćete postići veću sigurnost i zaštitu vašeg doma, imat ćete i potpunu kontrolu nad izgledom vrata.

  3. Protuprovalna vrata od metala ili drva?

  Ljudima je često teško odlučiti hoće li odabrati protuprovalna vrata izrađena od metala ili masivnog drva. Svaka opcija ima svoje prednosti i nedostatke.

  3.1. Prednosti metalnih protuprovalnih vrata

  S aspekta sigurnosti su metalna protuprovalna vrata robusnija i pružaju veću sigurnosnu zaštitu od drvenih. Metalna sigurnosna vrata omogućuju i sistem-zaključavanje s više od 5 točaka zaključavanja. Istraživanje je pokazalo da provalnici radije biraju stanove ili kuće sa starijim ulaznim vratima, s jednostavnim sustavom zaključavanja koji ima bravu s jednom točkom zatvaranja i normalnom kvakom na vratima. Novija ulazna vrata obično imaju ključanice s više točaka zaključavanja.

  3.2. Prednosti drvenih protuprovalnih vrata

  Ponekad visoka sigurnosna razina protuprovalnih vrata također može biti velik problem. Često se dogodi da se mehanizam vrata pokvari, ključevi se izgube ili se dogodi osobna nesreća u stanu. U tom je slučaju jedini način da vlasnik uđe u stan da pozove vatrogasce, koji pri provali u visokokvalitetni sigurnosni sistem moraju oštetiti i vrata i zidove oko štoka i okvir vrata. S ove točke gledišta, drvena sigurnosna vrata mogu biti bolji izbor.

  4. Postupak ugradnje i servis protuprovalnih vrata

  Za zamjenu ili ugradnju novih vrata najbolje je angažirati kvalificiranog izvođača. Svi kvalitetni ponuditelji protuprovalnih ulaznih vrata nude besplatnu ugradnju uz kupnju. 

  Montažeri će na licu mjesta napraviti izmjeru, a istodobno će vas savjetovati o izboru vrata i dodataka. Nakon što ih izrade, isporučit će ih na vašu adresu, ukloniti vaša stara vrata i montirati nova. Nakon završetka posla očistit će i odvesti stara vrata na odgovarajuće odlagalište otpada. Dakle, oni će se pobrinuti za sve. Ako su vaša stara ulazna vrata drvena, monteri će također morati zamijeniti dovratnike kako bi osigurali dovoljnu razinu zaštite. Neka su protuprovalna vrata dizajnirana tako da prilikom adaptacije stana, ličenja i sl. nije potrebno zamijeniti cijelo vratno krilo protuprovalnih vrata (ako vam njihov izgled više ne odgovara). Monteri vam mogu zamijeniti samo drvene obloge vrata i izgledat će kao nova.

  Montaža protuprovalnih vrata nije jednostavan postupak, ali zahtijeva stručnost i iskustvo. Istodobno, pravilna ugradnja važan je dio osiguravanja učinkovitosti protuprovalnih vrata. Stoga preporučujemo da ih ne montirate sami. Za uslugu servisa protuprovalnih vrata također se obratite ovlaštenom servisnom centru vašeg ponuditelja. Kada kupujete vrata, provjerite nudi li vaš ponuditelj uslugu servisa. Takva usluga mora biti dostupna 24 sata dnevno.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  SKRAĆIVANJE PROTUPROVALNIH VRATA

  Protuprovalna vrata od stana treba malo skratiti tako da se mogu zakljucati. Radi se o maloj razlici u visini jer se vrata mogu zatvoriti ali se ne mogu zaključati ključem. 189 KN do 315 KN


  ........

  UGRADNJA ULAZNIH PROVRATA

  Potrebno skidanje starih ulaznih vrata i ugradnja novih ulaznih vrata. Nije potrebna dobava vrata. 1260 KN do 2100 KN


  ........

  DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA

  Potrebna demontaža staroga štoka, te dobava i montaža novoga štoka i novih protuprovalnih vrata. 9450 KN do 15750 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 205 X 100 CM
  Protuprovalna vrata, Susedgrad

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, ZAMJENA CILNDRA PROTUPROVALNIH VRATA , CCA 90 X 200 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 200 X 100 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA DRVENIH PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA, CCA 134 X 240 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 220 X 80 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ALU ULAZNIH PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 107 X 208 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ALU ULAZNIH VRATA, CCA 97 X 207 CM
  Protuprovalna vrata, Osijek

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, PROTUPROVALNA VRATA, 1 KOM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA, CCA 200 X 100 CM
  Protuprovalna vrata, Poreč

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MOTAŽA PROTUPROVALNA VRATA ZA STAN, CCA 90 X 200 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA , CCA 210 X 100 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb-dio

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA , CCA 204 X 100 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 220 X 80 CM
  Protuprovalna vrata, Šibenik

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, PROMJENA CILINDRA NA PROTUPROVALNIM VRATIMA , CILINDAR-1 KOM
  Protuprovalna vrata, Sesvete

  337.5 KN do 562.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 195 X 90 CM
  Protuprovalna vrata, Slavonski Brod

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, 1 - KOM
  Protuprovalna vrata, Šibenik

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ULAZNIH PROTUPROVALNIH VRATA ZA STAN, CCA 205 X 103 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA U BIIJELOJ BOJI, CCA 98 X 200 X 31 CM
  Protuprovalna vrata, Stara Novalja

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA ZA STAN, CCA 148 X 250 CM
  Protuprovalna vrata, Rijeka

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTIVUPROVALNA ULAZNA VRATA ZA STAN, CCA 210 X 110 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 80 X 200 CM
  Protuprovalna vrata, Bribir

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA, CCA 104 X 208 CM
  Protuprovalna vrata, Krušljevo Selo

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTIVUPROVALNA ULAZNA VRATA ZA STAN, CCA 95 X 200 CM
  Protuprovalna vrata, Zambratija

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ULAZNIH PROTUPROVALNIH VRATA, 200X70
  Protuprovalna vrata, Poreč

  6075 KN do 10125 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTIVUPROVALNA ULAZNA VRATA ZA STAN, 1 - KOM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA , CCA 200 X 90 CM
  Protuprovalna vrata, Šibenik

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRAT, CCA 210 X 90 CM
  Protuprovalna vrata, Novoselec

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA , 1 - KOM
  Protuprovalna vrata, Osijek

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTIVUPROVALNA ULAZNA VRATA ZA STAN, CCA 80 X 210 CM
  Protuprovalna vrata, Pula

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA ZA STAMBENU ZGRADU, CCA 55+90 X 220 CM
  Protuprovalna vrata, Biograd na moru

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 220 X 80 CM
  Protuprovalna vrata, Zadar

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA , CCA 90 X 204 CM
  Protuprovalna vrata, Zabok

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PROTUPROVALNIH ULAZNIH VRATA NA KUĆI, CCA 200 X 100 CM
  Protuprovalna vrata, Sukošan

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 190 X 90 CM
  Protuprovalna vrata, Sisak

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 100 X 203 CM
  Protuprovalna vrata, Okrug Gornji

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, POPRAVAK PROTUPROVALNE BRAVE NA ULAZNIM VRATIMA, CCA 197 X 86 CM
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  337.5 KN do 562.5 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  PROTUPROVALNA VRATA CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 48 PODUZEĆA ZA PROTUPROVALNA VRATA


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE PROTUPROVALNA VRATA?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana