Za područje

  Protuprovalna vrata - cijena i cjenik ponuđača za protuprovalna vrata

  Najbolja protuprovalna vrata i njihova cijena. Cijena protuprovalnih vrata ovisi o materijalu, priboru i sigurnosnoj opremi. Cijena vrata protiv provale je oko 950-1.350 EUR , a s dodatkom se brzo može popeti i na 2.700 EUR. Cijene protuprovalnih vrata usporedive su s običnim drvenim ulaznim vratima koja u prosjeku koštaju oko 1.000 EUR, te običnim ALU ulaznim vratima, za koja ćete izdvojiti oko 1.350 EUR. S obzirom na to, rekli bismo da kupnja protuprovalnih vrata vrijedi, to je dugoročno ulaganje u sigurnost i zaštitu kuće .

  Kome povjeriti izradu protuprovalnih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Protuprovalna vrata, cijene


  Cijena protuprovalnih vrata. Cijena za protuprovalna vrata otporna na toplinske promjene, požar i zvučno izolirana.

  530.50 €/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  954.91 €/kom

  SREDNJA CIJENA
  1591.51 €/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  Želim ponudu izvođača

  Druge cijene za Protuprovalna vrata

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Protuprovalna vrata - sve što trebate znati

  1. Protuprovalna vrata - što trebamo znati?

  Pri kupnji protuprovalnih ulaznih vrata morate biti oprezni. Na tržištu postoji mnogo jeftinih imitacija, poput običnih ulaznih vrata za koja ponuditelji tvrde da su protuprovalna. Samo visokokvalitetna protuprovalna vrata s odgovarajućim certifikatima predstavljaju odgovarajuću zaštitu doma.

  Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecaja
  Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecajan.

   

  1.1. Odgovarajući standardi

  Kod protuprovalnih vrata morate obratiti pozornost na sigurnosne standarde. Protuprovalna vrata za stambene svrhe moraju osigurati najmanje III. razred sigurnosnog standarda ili viši razred.

  1.2. Protuprovalna vrata - sastav

  Protuprovalna vrata moraju osigurati odgovarajuću kvalitetu čelične konstrukcije vratnih krila i dovratnika kako bi bila otporna na pokušaje provale. Konstrukcija se može obložiti pločama od drva ili od drugih materijala, a može se ugraditi toplinska i zvučna izolacija. Obično se visokokvalitetna protuprovalna vrata izrađuju pomoću robotskog zavarivanja ili laserskog mjerenja odstupanja. Iznimno je važno da vrata imaju kompletnu sigurnosnu opremu i okove, kao i bravu s više točaka zaključavanja jer se u slučaju pokušaja provale takva brava blokira. Takve brave imaju i kvalitetan cilindar sa sigurnosnim štitom koji je nemoguće probušiti ili slomiti. Važna dodatna oprema za protuprovalna vrata su i širokokutne špijunke, graničnici otvaranja (limitatori) i sl.

  1.3. Toplinska i zvučna izolacija

  Provjerite je li toplinska i zvučna izolacija vrata odgovarajuća. Više slojeva toplinske i zvučne izolacije zabrtvljene kvalitetnim brtvama osigurava zadržavanje topline unutra, umanjuje buku s hodnika ili izvana i sprječava propuštanje zraka i prodor vlage.

  1.4. Certifikati

  Svaka visokokvalitetna protuprovalna vrata imaju odgovarajući certifikat i CE oznaku. Samo oni osiguravaju kvalitetu protuprovalnih vrata. Kada birate protuprovalna vrata za kuće koje su izložene vremenskim utjecajima, treba obratiti pozornost na to da su vrata adekvatno zaštićena od vanjskih utjecaja.

  2. Kako odabrati najbolja protuprovalna vrata?

  Što se tiče našeg doma, sigurnost je sigurno na prvome mjestu. Jedan od najvažnijih sigurnosnih čimbenika sigurno su protuprovalna vrata. Osim zaštite od provalnika, moderna sigurnosna vrata nude i zaštitu od požara i vanjskih utjecaja (hladnoća, vrućina). Kako odlučiti koja protuprovalna vrata odgovaraju nama? Prije kupnje pročitajte nekoliko savjeta:

  2.1. Analizirajte svoje sigurnosne potrebe

  Prvi i najvažniji korak je razmotriti svoje sigurnosne potrebe kako biste lakše odredili koja vam vrata najviše odgovaraju. Ako živite u sigurnoj zajednici, trebaju vam samo osnovna sigurnosna vrata koja su cjenovno pristupačnija. Međutim, ako su provale uobičajene u vašem susjedstvu, razmislite o kupnji najkvalitetnijih sigurnosnih vrata.

  2.2. Kvaliteta ponuditelja je važna

  Odabir kvalitetnog i pouzdanog ponuditelja protuprovalnih vrata je presudan. Ne preporučujemo da sigurnost i zaštitu svog doma povjerite tvrtki koja nije prepoznatljiva i priznata na tržištu. Pobrinite se da pružatelj usluga ima dobre reference i udovoljava svim kriterijima hrvatskih standarda.

  2.3. Aluminij ili čelik

  Najkvalitetnija sigurnosna vrata izrađena su od aluminija ili čelika. Mnogi stručnjaci vjeruju da su čelična protuprovalna vrata najpouzdaniji i najbolji izbor, ali su puno skuplja od aluminijskih. Ako vam je cijena problem, odlučite se za aluminijsku verziju, koja je pristupačnija, a također ima sjajna obilježja.

  2.4. Punilo za protuprovalna vrata

  Punilo za vrata prilično utječe na učinkovitost sigurnosnih vrata i stoga ga je dobro provjeriti prije kupnje. Može se izrađivati ​​od strukturnog aluminija, čeličnih šipki, aluminijskih rešetki ili čelične mreže. Najbolji izbor su perforirani aluminijski lim ili mrežica od nehrđajućeg čelika.

  2.5. Protuprovalna ključanica

  Odabir kvalitetne brave dodatna je mjera sigurnosti vašem domu. Odlučite se za ključanicu koja ima tri točke zaključavanja. Obična ključanica s jednom točkom zaključavanja se lako može provaliti.

  2.6. Šarke za vrata

  Prije kupnje se uvjerite da vaša sigurnosna vrata imaju najmanje tri šarke koje se ne mogu ukloniti. Što su veće, to je vaš dom sigurniji. Najbolje je da se odlučite za vrata koja imaju pokrivene šarke kojima se ne može pristupiti.

  2.7. Protuprovalna vrata - cijena

  Posljednja i najvažnija točka na ovom popisu je da ste svjesni cijene vrata koja namjeravate kupiti. Ako je vaše susjedstvo sigurno, možete se odlučiti za osnovne modele sigurnosnih vrata, koji su ujedno i jeftiniji, u protivnom je bolja odluka da ne štedite na sigurnosti svog doma.

  2.8. Protuprovalna vrata po mjeri

  Pronađite prodavatelja koji vam može po mjeri izraditi sigurnosna vrata. Tako možete odabrati pojedinačne materijale za vrata i prilagoditi ih stilu vašeg doma, a osim što ćete postići veću sigurnost i zaštitu vašeg doma, imat ćete i potpunu kontrolu nad izgledom vrata.

  3. Protuprovalna vrata od metala ili drva?

  Ljudima je često teško odlučiti hoće li odabrati protuprovalna vrata izrađena od metala ili masivnog drva. Svaka opcija ima svoje prednosti i nedostatke.

  3.1. Prednosti metalnih protuprovalnih vrata

  S aspekta sigurnosti su metalna protuprovalna vrata robusnija i pružaju veću sigurnosnu zaštitu od drvenih. Metalna sigurnosna vrata omogućuju i sistem-zaključavanje s više od 5 točaka zaključavanja. Istraživanje je pokazalo da provalnici radije biraju stanove ili kuće sa starijim ulaznim vratima, s jednostavnim sustavom zaključavanja koji ima bravu s jednom točkom zatvaranja i normalnom kvakom na vratima. Novija ulazna vrata obično imaju ključanice s više točaka zaključavanja.

  3.2. Prednosti drvenih protuprovalnih vrata

  Ponekad visoka sigurnosna razina protuprovalnih vrata također može biti velik problem. Često se dogodi da se mehanizam vrata pokvari, ključevi se izgube ili se dogodi osobna nesreća u stanu. U tom je slučaju jedini način da vlasnik uđe u stan da pozove vatrogasce, koji pri provali u visokokvalitetni sigurnosni sistem moraju oštetiti i vrata i zidove oko štoka i okvir vrata. S ove točke gledišta, drvena sigurnosna vrata mogu biti bolji izbor.

  4. Postupak ugradnje i servis protuprovalnih vrata

  Za zamjenu ili ugradnju novih vrata najbolje je angažirati kvalificiranog izvođača. Svi kvalitetni ponuditelji protuprovalnih ulaznih vrata nude besplatnu ugradnju uz kupnju. 

  Montažeri će na licu mjesta napraviti izmjeru, a istodobno će vas savjetovati o izboru vrata i dodataka. Nakon što ih izrade, isporučit će ih na vašu adresu, ukloniti vaša stara vrata i montirati nova. Nakon završetka posla očistit će i odvesti stara vrata na odgovarajuće odlagalište otpada. Dakle, oni će se pobrinuti za sve. Ako su vaša stara ulazna vrata drvena, monteri će također morati zamijeniti dovratnike kako bi osigurali dovoljnu razinu zaštite. Neka su protuprovalna vrata dizajnirana tako da prilikom adaptacije stana, ličenja i sl. nije potrebno zamijeniti cijelo vratno krilo protuprovalnih vrata (ako vam njihov izgled više ne odgovara). Monteri vam mogu zamijeniti samo drvene obloge vrata i izgledat će kao nova.

  Montaža protuprovalnih vrata nije jednostavan postupak, ali zahtijeva stručnost i iskustvo. Istodobno, pravilna ugradnja važan je dio osiguravanja učinkovitosti protuprovalnih vrata. Stoga preporučujemo da ih ne montirate sami. Za uslugu servisa protuprovalnih vrata također se obratite ovlaštenom servisnom centru vašeg ponuditelja. Kada kupujete vrata, provjerite nudi li vaš ponuditelj uslugu servisa. Takva usluga mora biti dostupna 24 sata dnevno.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  Želim ponudu izvođača
  Zadnji projekti

  Izrada sobnih i protuprovalnih vrata

  Potrebna izrada protuprovalnih vrata 185*115 cm i sobnih vrata 206*80 cm, sobna vrata 198*99 cm, sobna vrata 198*88 cm. 10179 € do 16965 €

  ........

  Izrada protuprovalnih vrata

  Svijetli otvor cca 100/210 cm, 1 kom, vrata su ulazna vrata u stan, 3 kat, demontaža postojećih, odvoz, ugradnja novih, prag, obrada sve do pune funkcionalnosti. 6786 € do 11310 €

  ........

  Izrada i montaža protuprovalnih vrata

  Potrebna izrada i montaža protuprovalnih vrata dimenzije vrata:cca 200x90cm; dimenzije štoka 256,5x96cm(jer bi nad vratima bio ormarić sa osiguračima,kao što je i sad); čelična konstrukcija vrata sa drvenim panelima,širokokutna špijunka,vrata bijele boje;jeftinijeg do srednjeg cjenovnog razreda 13572 € do 22620 €

  ........

  Želim ponudu izvođača

  Cijena, Izrada protuprovalnih vrata, Višina 189 cm, širina 85 cm,debelina podboja 13cm
  Protuprovalna vrata, Umag

  900 € do 1500 €

  Cijena, Ugradnja dodatne brave na protuprovalna vrata, brava-1 kom
  Protuprovalna vrata, Dugo Selo

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i ugradnja protuprovalnih vrata, 230 x 100 cm
  Protuprovalna vrata, Slavonski Brod

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada protuprovalnih vrata, 213 x 93 cm
  Protuprovalna vrata, Zadar

  900 € do 1500 €

  Cijena, Zamijeniti bravu na protuprovalnim vratima, brava-1 kom
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Popravak protuprovalnih vrata, 200 × 83 cm
  Protuprovalna vrata, Rijeka

  45 € do 75 €

  Cijena, Demontažu ulaznih vratiju i montažu protuprovalnih vratiju, protuprovalna vrata - 1 kom
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  63 € do 105 €

  Cijena, Demontaža drvenih vrata i montaža protuprovalnih vrata, cca 2050 × 960 × 50 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih vrata, 205 x 92 cm
  Protuprovalna vrata, Labin

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i ugradnja protuprovalnih vrata, vrata-12 kom
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  10800 € do 18000 €

  Cijena, Izrada protuprovalnih vrata, 1940 x 900mm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih vrata, 200 x 102 cm
  Protuprovalna vrata, Miholašćica

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada vanjskih protuprovalnih vrata po mjeri, 2,28 x 0,92 m
  Protuprovalna vrata, Opatija

  900 € do 1500 €

  Cijena, Ugradnja protuprovalnih vrata, protuprovalna vrata-1 kom
  Protuprovalna vrata, Osijek

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih vrata, cca 94.5 x 203.5 cm
  Protuprovalna vrata, Rijeka

  900 € do 1500 €

  Cijena, Demontaža starih i postavljanje novih protuprovalnih vrata, ulazna vrata-1 kom
  Protuprovalna vrata, Osijek

  90 € do 150 €

  Cijena, Popravak ALU protuprovalnih ulaznih vrata, ulazna vrata-1 kom
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  45 € do 75 €

  Cijena, Dobava i ugradnja ulaznih vrata u stan, 1 kom
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dobava i ugradnja PVC protuprovalna vrata, cca 1500 x 2130 mm
  Protuprovalna vrata, Rijeka

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža drvenih protuprovalnih vrata, ulazna vrata-2 ko1
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Montaža dvokrilnih prouprovalnih vrata, protuprovalna vrata-1 kom
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i ugradnja protuprovalnih vrata, 100/110 x 210 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Skraćivanje protuprovalnih vrata, cca 0,5 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  45 € do 75 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih vrata, cca 210 x 85 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dobava i montaža protu provalnih vrata, cca 2000 x 900 mm
  Protuprovalna vrata, Split

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih vrata, 100/198 cm
  Protuprovalna vrata, Rijeka

  900 € do 1500 €

  Cijena, Zamjena cilindra brave, brava-1 kom
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih ulaznih vrata, 95 x 200 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih vrata, 109 x 208 cm
  Protuprovalna vrata, Vinkovci

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih vrata za stan, 86-87 cm x 201-202 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Nabava i ugradnja protuprovalnih vrata, cca 200 x 90 cm
  Protuprovalna vrata, Obrovac

  990 € do 1650 €

  Cijena, Izrada i montaža ulazna protuprovalna ALU vrata, cca 100 x 210 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih vrata za stan, 104 x 203 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada protuprovalnih vrata, 140 x 240 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i ugradnja protuprovalnih vrata, cca 194 x 84 cm
  Protuprovalna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža protuprovalnih vrata, cca 90 x 210 cm
  Protuprovalna vrata, Makarska

  900 € do 1500 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Protuprovalna vrata cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  85+ poduzeća za Protuprovalna vrata
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu