Sa nekoliko klikova do
provjerenih izvođačaeMajstor.hr sam već preporučio svojm prijateljima. Na jednome mjestu imaš pregled koji između okolnih izvođača izdvaja dovršene radove. Uz to je iznimno korisna, pa dobiješ osjećaj i orijentaciju koliko će te pojedini građevinski radovi stajati. - Uroš


Kontakte šaljemo u roku od najviše jednog dana

Koji izvođač je pravi? Da li preporučena poduzeća imaju interes ili slobodne kapacitete? Kako doći do kontakata proverenih izvođača? Unatoč poplavi informacija je danas teško naći odgovarajućeg izvođača. Tu smo da vam skratimo i olakšamo proces potrage za izvođačima i smanjimo rizike kod izbora.

1

PREDAJA I POTVRDA PROJEKTA

Kada pravilno ispunite i predate formular, vaš projekt potvrdimo odmah sljedeći radni dan. Pojedinosti provjerimo također telefonskim putem. Ako niste odgovorili na sva pitanja, vas molimo za dodatne podatke. U slučaju da za vaš projekt nismo uspeli pronaći izvođače, vas o tome obavijestimo.

Detalje provjeravamo putem telefona. Ako niste odgovorili na sva pitanja, molimo Vas za dodatne podatke. U slučaju da za Vaš projekat nismo uspjeli naći izvođače, obavijestićemo Vas o tome.

2

Obavijestimo i predlažemo vam izvođaće

Odmah po potvrdi projekta vas povezujemo barem sa tri izvođača. Možete se dogovoriti još isti dan.

Dajemo Vam na raspolaganje sve podatke i kontaktne informacije. U toku jednog tjedna se Vašem projektu obično pridruži još više izvođača. Možete pratiti ko pokazuje interes za projekat, a savjetujemo Vam da telefonom provjerite njihove kapacitete u željenom terminu za izvođenje radova.

3

DOGOVORITE SE ZA OGLED I PONUDU

Kada uskladite sve detalje projekta dogovarate se sa izvođačima za ponudu.

Sa svim predloženim izvođačima možete organizirati oglede i sastanke. Kada uskladite vse pojedinosti projekta, izvođače zamolite za ponude. Međusobno ih možete uspoređivati s obzirom na njihovu ocjenu i druge čimbenike.

4

IZVEDBA I OCJENA

Slijedi izbor izvođača. Savjetujemo, da izvođača ne birate na osnovi najnižje cijene, nego obratite pažnju ujedno na cijenu i reference. Nakon potpisa ponude, odnosno ugovora, kojeg sklopite sa izbranim poduzećem, izvedete projekt. Kada je izvođač uslugu zaključio vas molimo za ocjenu njegove kvalitete i korektnosti. Sa tom ocjenom pomažete javnosti pri odabiru poduzeća i vašem korisničkom ugledu.

Nakon potpisivanja ponude odnosno ugovora koji sklapate sa poduzećem, izvodite projekat. Kada izvođač završi projekat, zamolit ćemo Vas da ocjenite njegov kvalitet i korektnost. Davanjem ocjene pomažete pri izboru poduzeća i Vašem korisničkom ugledu.

Sve uređujete na jednom mjestu

Na jednoj kontrolnoj tabli možete pratiti Vaš projekat od ideje do krajnjih soboslikarskih radova i opremanja.
Na jednom mjestu možete usporediti ponude i izvođače, slati datoteke i dogovarati se.

Gradite, obnavljate
svoj dom?

Besplatno pošaljite upit preporučenim izvođačima za vaš dom:

   CROATIA
   CROATIA
   EMAJSTOR.HR

   Pijavišće 17g
   10000 Zagreb

   00385 99 3317 311

   KONTAKTI

   Upiti: 01 3535 204
   Poduzeća: 099 3309 224

   GLOBALNE STRANICE

   www.daibau.com
   www.daibau.at
   www.mojmojster.net
   www.emajstor.hr
   www.daibau.rs
   www.daibau.sk
   www.daibau.ro
   © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana