Ugradbeni ormari cijena

  S prilagođenom ugrađenom garderobom možete u potpunosti iskoristiti prostor u kući. Tako će soba izgledati veća i urednija. Cijena prilagođenog ugrađenog ormara ovisi o veličini ormarića, materijalu (drvo, iverica, mdf, osb, furnir, ogledalo, staklo itd.), Načinu otvaranja vrata (krilo, klizanje), vrsti police i naravno izvođaču. Trošak za nabavu i ugradnju prosječnog ugrađenog ormara iznosi između 1.000-3.500 kn / tm. Nacrtajte skicu za točnu cijenu i pošaljite upit našim provjerenim izvođačima.

  CIJENA ZA UGRADBENI ORMAR


  Cijena ugradbenog ormara. Cijena za dostavu i montažu prosječnog ugradbenog ormara.

  750.00 KN/tm

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/tm

  SREDNJA CIJENA
  1200.00 KN/tm

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Ugradbeni ormari cijena

  DRUGE CIJENE ZA UGRADBENI ORMARI

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Ugradbeni ormar – sve što morate znati

  1. Prednosti ugradbenih ormara
   ugradbeni-ormari.jpg

  S ugradbenim ormarima, za razliku od klasičnih, slobodnostojećih ormara, uštedjet ćete mnogo prostora.

  1.1. Ušteda prostora


  S ugradbenim ormarima, za razliku od klasičnih, slobodnostojećih ormara, uštedjet ćete mnogo prostora jer ćete moći iskoristiti sav prostor koji imate na raspolaganju. Kod ugradbenog ormara visine od poda do stropa uštedjet ćete i na materijalu, odnosno na troškovima, jer ormar nema stropne površine. Umjesto nje koristi se zid, odnosno strop prostorije. Ugradbeni ormari često se ugrađuju od zida do zida. U tom slučaju možete uštedjeti jer nije potrebno izraditi bočne stranice ormara. U potkrovljima i nišama u kojima zbog specifičnog oblika prostora nije moguće postaviti klasične ormare, ugradbeni ormari jedino su rješenje. Ugradbeni ormari omogućuju i izvedbu s kliznim vratima, čime možete dobiti na prostoru ispred ormara, što je osobito poželjno u uskim hodnicima i drugim prostorijama u kojima bi otvorena klasična vrata onemogućavala prolazak (npr. u spavaćoj sobi, pored kreveta). 

  1.2. Prilagođavanje boje i stila ormara ostalom namještaju


  Kod ugradbenog ormara napravljenog po mjeri možete birati stil, boju i materijal od kojeg će se ormar izraditi. Najčešće korišten materijal za ugradbene ormare je iveral, zbog prilagodljivosti i povoljne cijene. Ovaj materijal je dostupan u širokom spektru boja, koje mogu biti mat ili visokog sjaja. Možete birati različite drvene i druge dekore, koji mogu biti i reljefni. Osim iverala, ugradbene ormare je moguće napraviti i od brojnih drugih materijala, poput drva, furnira, medijapana, iverice. Materijalu od kojeg su napravljeni korpusi moguće je dodati vrata od različitih vrsta stakla (običnog, pjeskarenog, mliječnog, obojenog, ukrasnog), te ogledala (zatamnjenih, klasičnih, obojenih, graviranih, starinskih). Zbog širokog izbora materijala, ugradbeni ormari mogu se stilski u potpunosti prilagoditi ostatku opreme stana, odnosno kuće (namještaju, podovima, boji zidova i drugoj opremi). Budući da ugradbeni ormari predstavljaju znatan udio površina u prostoriji, savjetujemo vam odabir svjetlijih boja koje neće učiniti prostoriju tamnijom.

  1.3. Garderobne sobe


  Ako za garderobu imamo dostupnu sobu ili veću nišu, od ugradbenih ormara je moguće složiti tzv. garderobnu sobu. U ovom slučaju garderobni ormari obično nemaju vrata, nego samo korpuse s različitim elementima (vješalicama, ladicama, policama), a kliznim ili klasičnim vratima zatvara se ulaz u garderobnu sobu. 

  1.4. Cijena ugradbenog ormara


  Iako je općeprihvaćeno uvjerenje da su ugradbeni ormari izrađeni po mjeri skuplji od običnih, često se to pokaže pogrešnim. Sve ovisi o izabranim materijalima i dodacima, ali najčešće ako usporedimo cijenu kvadratnog metra iskorištenog prostora kod klasičnog i ugradbenog ormara, utvrdit ćemo da je cijena ugradbenog ormara povoljnija. Odluka o ugradbenom ormaru s kliznim vratima umanjit će samu cijenu ormara. Od materijala za ormare najjeftiniji je iveral u svijetlim nijansama, a skuplje su varijante od stakla, ogledala, masivnog drva.

  2. Izbor dobavljača 


  Većina kvalitetnijih dobavljača tvornički izrađenih ugradbenih ormara, kao i stolara koji izrađuju ugradbene ormare po narudžbi, u ponudi imaju cjelovito rješenje, koje obuhvaća savjetovanje, pripremu idejnih skica i nacrta, izmjeru na lokaciji, te dostavu, unos namještaja u prostoriju i montažu. Izaberite kvalitetnog izvođača s dobrim referencama i ne trebate se brinuti hoće li vaš namještaj biti onakav kakvog želite.

  3. Različit unutarnji raspored ugradbenih ormara


  Osim vanjskog izgleda vašeg ugradbenog ormara, od velike je važnosti i unutarnja konfiguracija ormara. Upotrijebite razne elemente kako biste najbolje iskoristili prostor i osigurajte uređen i pregledan stan, skriven od tuđih pogleda.

  3.1. Razmislite o onome što vam treba


  Netko ima više haljina nego košulja, a netko više cipela nego suknji. Prije odabira vanjskog izgleda ormara, razmislite za što vam je potreban ugradbeni ormar i za što ćete ga upotrebljavati. To će vam pomoći odrediti veličinu i unutarnji raspored vašeg ormara. Budući da je izrađen, odnosno sastavljen po mjeri, u potpunosti ga možete prilagoditi svojim potrebama i izabrati više ladica ili prostora za vješanje, niske ili visoke police, ogledala itd. Pri raspoređivanju elemenata morate uzeti u obzir neka pravila:

  - Predmete koje najčešće upotrebljavate postavite u visinu očiju, a one koje rjeđe upotrebljavate postavite na dno. Stvari koje najrjeđe upotrebljavate postavite na najviše police.

  - Dobro raspoređenu garderobu lakše je pospremiti i u njoj nemamo problema s pronalaženjem stvari.

  - Preporučena širina polica je minimalno 30 cm, a dubina minimalno 35 cm. To je, naime, prosječna veličina složene odjeće. Ova dimenzija će vam omogućiti slaganje odjeće do vrha a da ne morate posezati odostraga.

  3.2. Kombinacija otvorenih polica i ladica


  Ladice općenito poskupljuju vaš ugradbeni ormar zbog dodatnih materijala i postavljanja vodilica, prednjih površina ladice i ručki. Ladice će ujedno i ograničiti raspoloživi prostor za pohranu u vašem ormaru, ali vrlo su korisne na nižim razinama ormara jer ih možete potegnuti i pogledati prema dolje, umjesto da se savijate i zavirujete duboko u otvorenu policu. Umjesto ladica za spremanje odjeće možete upotrijebiti odgovarajuće košare ili kutije. Manje kutije možete upotrijebiti za nakit, a veće za donje rublje i čarape. Ova dodatna oprema pruža vam više prostora i prilagodljivosti u garderobi. Ako vam je potrebno više prostora na otvorenim policama, košare jednostavno uklonite i postavite na drugo mjesto.

  3.3. Više haljina zahtijeva više prostora za vješanje 


  Prostor za vješanje odjeće u ugradbenom ormaru potreban je za odjeću koja se glača. Žene obično trebaju više visećeg prostora od muškaraca, a dobro je imati i opciju za vješanje duže odjeće (haljine, kaputi), kao i za vješanje kraćih komada (košulje, jakne, sakoi, hlače, suknje). Opće je pravilo da prostora za vješanje kraćih komada ima dvostruko više nego za vješanje dužih komada.

   

   

  3.4. Korisni dodaci za namještaj


  Nakon što utvrdite odgovarajući raspored unutarnjeg prostora ugradbenog ormara, pomoću dodataka za namještaj možete poboljšati iskoristivost prostora u ormaru. 

  Izvlačne police
  Ovi unutarnji organizatori zauzimaju manje visine od običnih ladica i kao stvoreni su za spremanje nakita, manžeta ili satova.

  Izvlačne košare
  Kako smo već spomenuli, ako ne želite potrošiti previše prostora u ormaru na ladice, na police možete postaviti košare za pohranu koje možete izvlačiti. Ovo je osobito korisno za dugotrajnije spremanje zimske odjeće, rezervne posteljine, pokrivača i sl. 

  Izvlačne kuke
  Na izvlačne kuke možete objesiti remenje i torbice i tako izbjeći njihovo zaplitanje i nered. Remenje i torbice su nam pregledni, te nam je olakšan odabir. 

  Izvlačne vješalice za hlače
  Mnogo prostora u svom ormaru uštedjet ćete postavljanjem vješalica za hlače. Ako svaki par hlača objesite na posebnu vješalicu, to će zauzeti mnogo prostora. 

  Ogledala
  Ako na ili u ormar ugradite zrcalo, ostvarit ćete privid većeg prostora. Ako ogledalo upotrebljavate samo za oblačenje, možete ga postaviti na unutarnju stranu vrata ormara. Ogledalo možete dodati na vanjska vrata garderobnog ormara kako bi vaš prostor izgledao veći i svjetliji, a osim toga, možete provjeriti svoj izgled prije odlaska iz kuće.

  Osvjetljenje ormara
  Ormar možemo osvijetliti na različite načine, odnosno izvana ili iznutra. Kvalitetniji ugradbeni ormari obično imaju ugrađena LED svjetla. Pritom je važno da je svjetlost LED žarulje hladnog spektra. Na taj način ćete bolje vidjeti obrise i boje predmeta u unutrašnjosti.

  Šarke s mekim zatvaranjem
  Danas je ovo standardna dodatna oprema većine kvalitetnijih ugradbenih garderoba. Šarke s mekim zatvaranjem omogućuju zatvaranje vrata bez glasnog udarca. Na ladice možete isto tako ugraditi dodatak za meko zatvaranje.

  4. Postupak narudžbe i izrade ugradbenog ormara


  4.1. Kvalitetno savjetovanje


  Savjetnici u salonima i kod stolara mogu vam ponuditi brojne ideje i rješenja kojih se sami možda ne biste dosjetili. Savjetovat će vas oko optimalnog iskorištavanja prostora, pomoći će vam riješiti zagonetke u prostoru i predložiti vam različita stilska rješenja, kao i rješenja za boje. Povjerite im svoje želje, osigurajte podatke o prostoriji i ne zaboravite navesti eventualne posebnosti koje želite naglasiti. Kako biste lakše zamislili kako će vaš ormar izgledati, pripremit će za vas idejne skice i nacrte, te po želji i 3D nacrt. Prilikom savjetovanja teži se maksimalnoj iskoristivosti prostora, stvaranju funkcionalnog rasporeda unutarnjeg prostora ormara, željenom estetskom izgledu i doradi detalja. 

  4.2. Izvođenje


  Nakon obavljenog izvida na licu mjesta na kojem se obavljaju i mjerenja dobit ćete završni nacrt ugradbenog ormara te ga potvrđujete. Kod tvornički izrađenih ormara, kao i prilikom izrade ormara po mjeri kod stolara uobičajeni rok izvedbe i postavljanja je oko 3 tjedna. Naravno to ovisi o zauzetosti stolara i o drugim čimbenicima, koji mogu utjecati na produljenje roka izvedbe (ljetni praznici...)

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  IZRADA ORMARA PO MJERI

  Potrebna izrada ormara dimenzije cca 330 x 230 x 60 cm. 5040 KN do 8400 KN


  ........

  IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMAR

  Unutar ormara treba biti dio za vješanje i dio s policama i dvjema ladicama. 6300 KN do 10500 KN


  ........

  IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMANA

  Zatvorili bi rupu u sobi od 170/250/55 cm u dječjoj sobi u garderobni ormar.
  Znamo da bi bijelo, kombinirani. Možda viseći dovoljno samo na jednoj strani uz 2 - 3 police iznad, a druga strana samo police.
  6300 KN do 10500 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMANA U HODNIKU,
  Ugradbeni ormari, Dumovec

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA URADBENOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Zagreb

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJE I UGRADBENOG ORMARA PO MJERI,
  Ugradbeni ormari, Zagreb

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, UHRADBENI ORMAR S KLIZNIM VRATIMA,
  Ugradbeni ormari, Zagreb

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENI ORMAR ,
  Ugradbeni ormari, Split

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENIH ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Malinska

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE I ORMARA PO NACRTU,
  Ugradbeni ormari, Supetar

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Novo Selo Palanječko

  4387.5 KN do 7312.5 KN

  CIJENA, IZRADA UGRADBENOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Zagreb

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG KUTNOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Josipdol

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA GARDEROBNOG ORMARA ,
  Ugradbeni ormari, Sesvete

  3712.5 KN do 6187.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA I POLICA,
  Ugradbeni ormari, Grabovac

  9112.5 KN do 15187.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA WALK IN ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Sarvaš

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Zadar

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA PO MJERI,
  Ugradbeni ormari, Solin

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Davor

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENIH ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Podstrana

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMANA,
  Ugradbeni ormari, Zagreb

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA I UGRADNJA UGRADBENOG ORMARA ,
  Ugradbeni ormari, Karlovac

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORAMARA,
  Ugradbeni ormari, Zagreb

  4387.5 KN do 7312.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENIH ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Split

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA SA KLIZNIM VRATIMA,
  Ugradbeni ormari, Dubrava

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA PO MJERI,
  Ugradbeni ormari, Sesvetski Kraljevac

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Ivanec

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, IZRADA ORMARA PO MJERI ,
  Ugradbeni ormari, Dubrovnik

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, UGRADBENI ORMAR U PREDSOBLJU,
  Ugradbeni ormari, Ježdovec

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA ZA HODNIK,
  Ugradbeni ormari, Seget Donji

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA U HODNIHU,
  Ugradbeni ormari, Rab

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Zagreb

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRDA I MONTAŽA ORMARA PO MJERI,
  Ugradbeni ormari, Sesvete

  3712.5 KN do 6187.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Novigrad

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Zagreb

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA SA DVOJA KLIZNA VRATA,
  Ugradbeni ormari, Karlovac

  3712.5 KN do 6187.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA SA OGLEDALOM,
  Ugradbeni ormari, Osijek

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA ZA SPAVAĆU SOBU,
  Ugradbeni ormari, Sesvete

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENIH ORMARA,
  Ugradbeni ormari, Varaždin

  12150 KN do 20250 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  UGRADBENI ORMARI CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 636 PODUZEĆA ZA UGRADBENI ORMARI


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE UGRADBENI ORMARI?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana