x

  STOLAR cijena

  Cijene namještaja po mjeri mogu se uvelike razlikovati. Veliki dio cijene uglavnom predstavlja izbor materijala - hoće li kuhinja biti od punog drveta ili iverice s furnirom? Koji će biti kuhinjski pult - drveni, mramorni ili kerrock? Sve to vam može pomoći da odaberete svog lokalnog stolara. Cijena unikatnih komada stoga ovisi o materijalu, vodičima, drškama, presvlakama, ugradnji i slično. Unikatni namještaj je oko 30% skuplji, ali i puno kvalitetniji i prilagođen vašim željama. Vrijeme proizvodnje je od 1 do 4 mjeseca. Trošak proizvodnje je 500-2.000 kn/ m2. Za vas smo također pripremili cjenik kako biste lako izračunali troškove crtanja, izrade i sastavljanja namještaja.

  CIJENA ZA STOLARA


  Cijena stolara za namještaj po mjeri. Cijena za stolarske usluge namještaja po mjeri, materijal je iveral ili masivno drvo.

  375.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  1700.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  CIJENA ZA stolara

  DRUGE CIJENE ZA STOLAR

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta

  Troškovi izrade standardne kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta


  HRK

  HRK/m

  m
  upit

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala visokog sjaja

  Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


  HRK

  HRK/m

  m
  upit

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od mat medijapana

  Troškovi izrade kuhinje po mjeri od mat medijapana


  HRK

  HRK/m

  m
  upit

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od medijapana visokog sjaja

  Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


  HRK

  HRK/m

  m
  upit

  Cijena izrade ormara od ivera po mjeri

  Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera po mjeri


  HRK

  HRK/m2

  m2
  upit

  Cijena izrade ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri

  Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri


  HRK

  HRK/m2

  m2
  upit

  Cijena izrade kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160

  Troškovi proizvodnje kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160 sa uključenim podnicama


  HRK

  HRK/kom

  kom
  upit

  Cijena izrade kuhinjskih otoka po mjeri od iverala

  Troškovi izrade kuhinjskih otooka za moderne kuhinje od iverala.


  HRK

  HRK/m

  m
  upit
  POŠALJI UPIT >
  UKUPNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?  STOLAR, SVE ŠTO MORATE ZNATI

  1. Kuhinje, spavaće sobe, pisaći stolovi i sav drugi namještaj po mjeri. Zašto?

  Namještaj koji kupujete u salonu izrađen je prema standardnim dimenzijama, materijalima i oblicima, što predstavlja značajno ograničenje pri opremanju prostorija. Stolar može izraditi namještaj točno prema našim nacrtima, odnosno željama. Prednosti namještaja izrađenog po mjeri su brojne, a ovdje navodimo najvažnije.

  mizar-mizarstvo.jpg
  Namještaj koji je izradio stolar ima brojne prednosti!

  1.1. Namještaj po mjeri ugodan je korisniku

  Kako je već navedeno, stolar može namještaj koji izrađuje potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama. Danas gotovo više ne postoje ograničenja u dizajniranju namještaja, a ako imate na umu neka unikatna rješenja, tada je za vas jedina opcija namještaj po mjeri. Čak i u potkrovnom stanu u kojem su zidovi nakoso ili u starijem objektu u kojem su zidovi zakrivljeni ili neravni, najbolje je ugraditi namještaj po mjeri koji će se uklopiti u vaš prostor. Tako ćete moći iskoristiti prostor krovnih kosina u kojem ne možete stajati ni sjediti.

  1.2. Usklađen namještaj cijele prostorije

  Ako želite da oblik, boja i materijal namještaja jedne prostorije bude u skladu s namještajem u drugim prostorijama (posebice ako imate stan otvorenog tlocrta sa spojenim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom), izbor namještaja po mjeri jedini je pravi izbor za vas.

  1.3. Unikatnost namještaja po mjeri

  Namještaj koji stolar izrađuje prema nacrtima arhitekta, odnosno prema vašim željama, jedinstven je. Spaja vaše potrebe, želje i osobnost, odnosno stil, a istodobno se potpuno uklapa u prostor. Nitko drugi neće imati namještaj kao vi.

  1.4. Posebne dimenzije namještaja po mjeri

  Isto tako, dimenzije čovjeka važan su razlog za izbor namještaja po mjeri. Osobe višeg fizičkog rasta htjet će krevet dulji od standardnih dimenzija od 200 cm. Kuhinjski pult za osobe u invalidskim kolicima mora biti znatno niži od klasične visine pulta od 92 cm. U salonima nije moguće dobiti kuhinju s radnim pultom visine 75 cm, zbog toga treba naručiti kuhinju od stolara. Postoji mnoštvo primjera kada je potrebno namještaj izraditi po mjeri.

  1.5. Kvaliteta izrade namještaja po mjeri

  Važno je odabrati priznatog i provjerenog stolara. Stolar koji poštuje kvalitetu upotrebljavat će kvalitetne materijale i okove. Ako dođe do nepravilnosti ili nedostataka, pouzdan će ih stolar brzo otkloniti, za razliku od proizvođača, odnosno prodavatelja namještaja.

  2. Kako odabrati dobrog stolara?

  Ako tražite dobrog stolara, vrlo je korisno obaviti domaću zadaću. Prije donošenja odluke, preporučljivo je nabaviti što više ponuda od različitih stolara.

  2.1. Gdje potražiti stolara?

  Prvo je pravilo da poslušate preporuke prijatelja, poznanika koji imaju već iskustva sa stolarom. Ako će nacrte za vaš namještaj nacrtati arhitekt, on vas može povezati i sa stolarima s kojima surađuje i u koje ima povjerenje. Treća opcija je posjet internetskoj stranici Mojmojster, gdje možete pronaći imenik pouzdanih i kvalitetnih stolara u vašoj blizini. Na internetskoj stranici možete provjeriti ocjene klijenata koji su već surađivali s pojedinim stolarom.

  2.2. Nabavite više ponuda kvalitetnih stolara!

  Internetska stranica Mojmojster omogućuje vam da za jedan upit dobijete više ponuda istodobno, što će vam uštedjeti mnogo vremena i energije. Kada dobijete više ponuda, možete se uvjeriti da je cijena koju ćete platiti konkurentna i prikladna. Važno je također prije početka izrade dobiti ponudu u pisanom obliku koja će sadržavati i dogovoreni rok izrade i uvjete plaćanja. Stolara isto tako uvijek pitajte za reference. Ako je moguće, dogovorite se i za razgledavanje referentnog projekta, na kojem ćete moći pregledati i opipati stolarske proizvode i pitati vlasnika o njegovim iskustvima i zadovoljstvu s radom stolara.

  2.3. Cijena namještaja po mjeri

  Cijena znatno utječe na naše odluke kod namještanja stana. Cijene namještaja mogu jako varirati, sve ovisi o tome za kakve materijale se odlučimo, kakve vodilice, ručke ili presvlaku izaberemo. Kod namještaja izrađenog po mjeri sve te parametre možemo birati, a kod namještaja iz trgovine ograničeni smo na ponudu. Namještaj izrađen po mjeri zbog toga može biti povoljniji od namještaja u salonu ili znatno skuplji. Isto tako, namještaj po mjeri u cijelosti plaćate stolaru, a manji dio iznosa izdvaja se za dobavljača materijala. Međutim, ako se radi o namještaju iz trgovine, veći dio otkupne cijene odnosi se na maržu salona, distribuciju, prijevoz i dobit.

  2.4. Koliko dugo čekamo proizvod kod odabranog stolara?

  Nabavni rokovi u trgovinama namještajem su različiti, međutim, u prosjeku ne traju više od mjesec ili dva zajedno s montažom. Koliko dugo ćemo čekati namještaj kod odabranog stolara, ovisi o njegovoj zauzetosti poslom i o zahtjevnosti proizvoda. Kada smo u žurbi, namještaj izrađen kod stolara nije najbolje rješenje. Dobar stolar je obično stalno zauzet poslom i treba ga čekati i nekoliko mjeseci. Sama izrada namještaja također (ovisno o količini i zahtjevnosti) za jedan stan može trajati nekoliko tjedana. U slučaju unikatnog, dizajnom zahtjevnijeg namještaja čak i po nekoliko mjeseci.

  3. Što sve stolari rade?

  Područje rada stolara vrlo je široko. Stolari izrađuju namještaj i druge proizvode prije svega od drva, kao i od drugih materijala. Moguće je izraditi namještaj za kuhinju, spavaću sobu, ured i druge elemente kojima opremamo stambeni prostor, stambene kuće, škole, hotele, sportske dvorane, ugostiteljske lokale, kinodvorane, poslovne objekte i druge javne objekte. Osim izrade namještaja, stolar može i popraviti drvene proizvode, sastaviti i održavati namještaj i druge proizvode od drva. Specijalizirani stolari, s obzirom na područje specijalizacije, izrađuju i građevinsku stolariju kao što su prozori i vrata, drvene nadstrešnice, konstrukcije, mostovi, manji drveni objekti poput brvnara, vikendica... Mogu izrađivati i scensku opremu, brodove i druga plovila, sportske alate i opremu, drvena glazbala, parkete, te zidne i stropne obloge od drva.

  4. Postupak

  Prije nego što se uputite kod stolara dobro je znati kakav namještaj želite. Najbolje je prije se posavjetovati s arhitektom, odnosno dizajnerom interijera, koji će u skladu s vašim željama te svojim iskustvom i znanjem, pripremiti potrebne nacrte namještaja s opisima i dimenzijama. Samo na taj način ćete na temelju detaljnih nacrta dobiti usporedive ponude stolara. Ako bez nacrta posjećujete stolare, ponude neće biti međusobno usporedive jer će svaki stolar izvedbu interpretirati na svoj način. Odabrani stolar će zatim na temelju nacrta arhitekta ili prema vašim uputama (ako se ne odlučite za arhitekta) pripremiti popis materijala i radioničke nacrte. Unatoč tome što je arhitekt (ili vi) već obavio izmjeru prostora u kojem će se namještaj nalaziti, stolar mora prije početka izrade namještaja sam provjeriti dimenzije! Nakon vaše potvrde predračuna i uplate avansa, stolar naručuje potrebni materijal i počinje izradu. Obično namještaj izradi u vlastitoj radionici, zatim ga do kraja sastavi i montira u vašem domu. Važno je da u svim fazama rada stolar provjerava dimenzije.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  RESTAURACIJA ULAZNIH VRATA I IZRADA ŠTOKA

  Potrebna restauracija starih drvenih ulaznih vrata. Dimenzije vrata su cca 70 x 250 cm. Potrebno izbrusiti i prelakirati vrata. Poret toga treba izraditi štok istih dimenzija kao što su vrata. U prilogu Vam šaljem sliku vrata. 945 KN do 1575 KN


  ........

  UNUTARNJA VRATA

  Potrebna je doobava i montaža vrata, otvor za vrata neravan. Gore je sirina 91 cm, dolje je 88 cm . Visina otvora je 200 cm. Jako nam je bitna zvučna izolacija kod vratiju.
  945 KN do 1575 KN


  ........

  IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA

  Potrebna izrada i montaža jednih sobnih vrata. Dimenzije vrata su cca 200 x 90 cm. materijal bi bio furnir. Nisu potrebni dovratnici i šarke. 945 KN do 1575 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, MASIVNI STOL,
  Stolar, Split

  3150 KN do 5250 KN

  CIJENA, RESTAURACIJA SOBNIH VRATA ,
  Stolar, Kraljevec na Sutli

  630 KN do 1050 KN

  CIJENA, UGRADBENI ORMARI,
  Stolar, Delnice

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, MASIVNI OKRUGLI STOL NA RAZVLAČENJE ,
  Stolar, Zagreb

  1890 KN do 3150 KN

  CIJENA, IZRADA RADNOG STOLA S POLICAMA,
  Stolar, Zagreb

  1890 KN do 3150 KN

  CIJENA, PREGRADBENI ORMAR PO MJERI,
  Stolar, Pula

  5040 KN do 8400 KN

  CIJENA, IZRADA STEPENICA I STOLOVA,
  Stolar, Samobor

  12600 KN do 21000 KN

  CIJENA, IZRADA PODESTA ZA PIANINO,
  Stolar, Mali Lošinj

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, KUPAONSKI ORMARIĆ PO MJERI,
  Stolar, Čepin

  1260 KN do 2100 KN

  CIJENA, IZRADA VRATA I ŠTOKOVA,
  Stolar, Zagreb

  9450 KN do 15750 KN

  CIJENA, SOBNA KLIZNA VRATA,
  Stolar, Kaočine

  1890 KN do 3150 KN

  CIJENA, IZRADA KLIZNIH VRATA ZA ORMAR ,
  Stolar, Tounj

  630 KN do 1050 KN

  CIJENA, ZATVARANJE PROSTORA ISPOD STEPENICA,
  Stolar, Zagreb

  1260 KN do 2100 KN

  CIJENA, UGRADBENI ORMAR I KREVET,
  Stolar, Sinj

  7560 KN do 12600 KN

  CIJENA, IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI,
  Stolar, Dobrodol

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, HRASTOVE PLOČE ZA STOLOVE,
  Stolar, Zagreb

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, ORMAR S KLIZNIM VRATIMA,
  Stolar, Lopar

  2520 KN do 4200 KN

  CIJENA, IZRADA MASIVNOG STOLA NA RAZVLAČENJE,
  Stolar, Zadar

  2520 KN do 4200 KN

  CIJENA, PLOČA I LADICE ZA RADNI STOL,
  Stolar, Poreč

  630 KN do 1050 KN

  CIJENA, IZRADA ORMARA ZA HODNIK,
  Stolar, Varaždin

  1890 KN do 3150 KN

  CIJENA, KOMPLETAN NAMJEŠTAJ ZA DJEČIJU SOBU,
  Stolar, Hrastje Plešivičko

  12600 KN do 21000 KN

  CIJENA, UGRADBENI ORMARI,
  Stolar, Zagreb

  12600 KN do 21000 KN

  CIJENA, NAMJEŠTAJ PO MJERI,
  Stolar, Šibenik/dio-Brodarica/

  5040 KN do 8400 KN

  CIJENA, RADNI STOL PO MJERI,
  Stolar, Prigorje Brdovečko

  1260 KN do 2100 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJSKIH ELEMENATA,
  Stolar, Zadar

  2520 KN do 4200 KN

  CIJENA, POLICE I PULT PO MJERI,
  Stolar, Zagreb-dio

  3150 KN do 5250 KN

  CIJENA, UGRADBENI ORMAR ,
  Stolar, Zagreb

  3150 KN do 5250 KN

  CIJENA, IZRADA UGRADBENOG ORMARA,
  Stolar, Zadar

  3150 KN do 5250 KN

  CIJENA, ŠTALICA ZA ŽIVE JASLICE,
  Stolar, Našice

  1890 KN do 3150 KN

  CIJENA, PREGRADNE POLICE,
  Stolar, Zagreb

  2520 KN do 4200 KN

  CIJENA, KLIZNA VRATA ZA ORMAR,
  Stolar, Ploče

  630 KN do 1050 KN

  CIJENA, KUHINJA PO MJERI,
  Stolar, Ivanic Grad

  5040 KN do 8400 KN

  CIJENA, HRASTOVA GAZIŠTA ,
  Stolar, Pula

  3150 KN do 5250 KN

  CIJENA, IZRADA ORMARA S POLICAMA,
  Stolar, Vukovar

  3150 KN do 5250 KN

  CIJENA, UGRADBENI ORMARI,
  Stolar, Ročko Polje

  5040 KN do 8400 KN

  CIJENA, ORMAR ZA FRIŽIDER,
  Stolar, Zadar

  1260 KN do 2100 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  STOLAR CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 635 PODUZEĆA ZA STOLAR


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE STOLAR?  izrada namještaja
  namještaj ultrapas
  oprema furnir
  namještaj po narudžbi
  pouzdane stolarske usluge
  stolarski majstor
  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 099 3317 311
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  © 2018 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana