Za područje

  Stolar cijena

  Cijene namještaja po mjeri mogu se uvelike razlikovati. Veliki dio cijene uglavnom predstavlja izbor materijala - hoće li kuhinja biti od punog drveta ili iverice s furnirom? Koji će biti kuhinjski pult - drveni, mramorni ili kerrock? Sve to vam može pomoći da odaberete svog lokalnog stolara. Cijena unikatnih komada stoga ovisi o materijalu, vodičima, drškama, presvlakama, ugradnji i slično. Unikatni namještaj je oko 30% skuplji, ali i puno kvalitetniji i prilagođen vašim željama. Vrijeme proizvodnje je od 1 do 4 mjeseca. Trošak proizvodnje je 70-270 EUR/m2.

  Kome povjeriti izradu namještaja po mjeri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Brzi upit - lako i besplatno do dobrih majstora!
  Pošalji upit

  Cijena za stolara


  Cijena stolara za namještaj po mjeri. Cijena za stolarske usluge namještaja po mjeri, materijal je iveral ili masivno drvo.

  49.73 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  119.36 €/m2

  SREDNJA CIJENA
  270.56 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  Želim ponudu izvođača

  Druge cijene za Stolar (2024)

  vaša količina

  jedinica

  Okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta

  Troškovi izrade standardne kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta


  m

  €/m

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala visokog sjaja

  Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


  m

  €/m

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od mat medijapana

  Troškovi izrade kuhinje po mjeri od mat medijapana


  m

  €/m

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od medijapana visokog sjaja

  Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


  m

  €/m

  Cijena izrade ormara od ivera po mjeri

  Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera po mjeri


  m2

  €/m2

  Cijena izrade ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri

  Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri


  m2

  €/m2

  Cijena izrade kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160

  Troškovi proizvodnje kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160 sa uključenim podnicama


  kom

  €/kom

  Cijena izrade kuhinjskih otoka po mjeri od iverala

  Troškovi izrade kuhinjskih otooka za moderne kuhinje od iverala.


  m

  €/m

  Okvirna cijena
  Pošalji upit >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  STOLAR, SVE ŠTO MORATE ZNATI

  1. Kuhinje, spavaće sobe, pisaći stolovi i sav drugi namještaj po mjeri. Zašto?

  Namještaj koji kupujete u salonu izrađen je prema standardnim dimenzijama, materijalima i oblicima, što predstavlja značajno ograničenje pri opremanju prostorija. Stolar može izraditi namještaj točno prema našim nacrtima, odnosno željama. Prednosti namještaja izrađenog po mjeri su brojne, a ovdje navodimo najvažnije.

  mizar-mizarstvo.jpg
  Namještaj koji je izradio stolar ima brojne prednosti!

  1.1. Namještaj po mjeri ugodan je korisniku

  Kako je već navedeno, stolar može namještaj koji izrađuje potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama. Danas gotovo više ne postoje ograničenja u dizajniranju namještaja, a ako imate na umu neka unikatna rješenja, tada je za vas jedina opcija namještaj po mjeri. Čak i u potkrovnom stanu u kojem su zidovi nakoso ili u starijem objektu u kojem su zidovi zakrivljeni ili neravni, najbolje je ugraditi namještaj po mjeri koji će se uklopiti u vaš prostor. Tako ćete moći iskoristiti prostor krovnih kosina u kojem ne možete stajati ni sjediti.

  1.2. Usklađen namještaj cijele prostorije

  Ako želite da oblik, boja i materijal namještaja jedne prostorije bude u skladu s namještajem u drugim prostorijama (posebice ako imate stan otvorenog tlocrta sa spojenim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom), izbor namještaja po mjeri jedini je pravi izbor za vas.

  1.3. Unikatnost namještaja po mjeri

  Namještaj koji stolar izrađuje prema nacrtima arhitekta, odnosno prema vašim željama, jedinstven je. Spaja vaše potrebe, želje i osobnost, odnosno stil, a istodobno se potpuno uklapa u prostor. Nitko drugi neće imati namještaj kao vi.

  1.4. Posebne dimenzije namještaja po mjeri

  Isto tako, dimenzije čovjeka važan su razlog za izbor namještaja po mjeri. Osobe višeg fizičkog rasta htjet će krevet dulji od standardnih dimenzija od 200 cm. Kuhinjski pult za osobe u invalidskim kolicima mora biti znatno niži od klasične visine pulta od 92 cm. U salonima nije moguće dobiti kuhinju s radnim pultom visine 75 cm, zbog toga treba naručiti kuhinju od stolara. Postoji mnoštvo primjera kada je potrebno namještaj izraditi po mjeri.

  1.5. Kvaliteta izrade namještaja po mjeri

  Važno je odabrati priznatog i provjerenog stolara. Stolar koji poštuje kvalitetu upotrebljavat će kvalitetne materijale i okove. Ako dođe do nepravilnosti ili nedostataka, pouzdan će ih stolar brzo otkloniti, za razliku od proizvođača, odnosno prodavatelja namještaja.

  2. Kako odabrati dobrog stolara?

  Ako tražite dobrog stolara, vrlo je korisno obaviti domaću zadaću. Prije donošenja odluke, preporučljivo je nabaviti što više ponuda od različitih stolara.

  2.1. Gdje potražiti stolara?

  Prvo je pravilo da poslušate preporuke prijatelja, poznanika koji imaju već iskustva sa stolarom. Ako će nacrte za vaš namještaj nacrtati arhitekt, on vas može povezati i sa stolarima s kojima surađuje i u koje ima povjerenje. Treća opcija je posjet internetskoj stranici Mojmojster, gdje možete pronaći imenik pouzdanih i kvalitetnih stolara u vašoj blizini. Na internetskoj stranici možete provjeriti ocjene klijenata koji su već surađivali s pojedinim stolarom.

  2.2. Nabavite više ponuda kvalitetnih stolara!

  Internetska stranica Mojmojster omogućuje vam da za jedan upit dobijete više ponuda istodobno, što će vam uštedjeti mnogo vremena i energije. Kada dobijete više ponuda, možete se uvjeriti da je cijena koju ćete platiti konkurentna i prikladna. Važno je također prije početka izrade dobiti ponudu u pisanom obliku koja će sadržavati i dogovoreni rok izrade i uvjete plaćanja. Stolara isto tako uvijek pitajte za reference. Ako je moguće, dogovorite se i za razgledavanje referentnog projekta, na kojem ćete moći pregledati i opipati stolarske proizvode i pitati vlasnika o njegovim iskustvima i zadovoljstvu s radom stolara.

  2.3. Cijena namještaja po mjeri

  Cijena znatno utječe na naše odluke kod namještanja stana. Cijene namještaja mogu jako varirati, sve ovisi o tome za kakve materijale se odlučimo, kakve vodilice, ručke ili presvlaku izaberemo. Kod namještaja izrađenog po mjeri sve te parametre možemo birati, a kod namještaja iz trgovine ograničeni smo na ponudu. Namještaj izrađen po mjeri zbog toga može biti povoljniji od namještaja u salonu ili znatno skuplji. Isto tako, namještaj po mjeri u cijelosti plaćate stolaru, a manji dio iznosa izdvaja se za dobavljača materijala. Međutim, ako se radi o namještaju iz trgovine, veći dio otkupne cijene odnosi se na maržu salona, distribuciju, prijevoz i dobit.

  2.4. Koliko dugo čekamo proizvod kod odabranog stolara?

  Nabavni rokovi u trgovinama namještajem su različiti, međutim, u prosjeku ne traju više od mjesec ili dva zajedno s montažom. Koliko dugo ćemo čekati namještaj kod odabranog stolara, ovisi o njegovoj zauzetosti poslom i o zahtjevnosti proizvoda. Kada smo u žurbi, namještaj izrađen kod stolara nije najbolje rješenje. Dobar stolar je obično stalno zauzet poslom i treba ga čekati i nekoliko mjeseci. Sama izrada namještaja također (ovisno o količini i zahtjevnosti) za jedan stan može trajati nekoliko tjedana. U slučaju unikatnog, dizajnom zahtjevnijeg namještaja čak i po nekoliko mjeseci.

  3. Što sve stolari rade?

  Područje rada stolara vrlo je široko. Stolari izrađuju namještaj i druge proizvode prije svega od drva, kao i od drugih materijala. Moguće je izraditi namještaj za kuhinju, spavaću sobu, ured i druge elemente kojima opremamo stambeni prostor, stambene kuće, škole, hotele, sportske dvorane, ugostiteljske lokale, kinodvorane, poslovne objekte i druge javne objekte. Osim izrade namještaja, stolar može i popraviti drvene proizvode, sastaviti i održavati namještaj i druge proizvode od drva. Specijalizirani stolari, s obzirom na područje specijalizacije, izrađuju i građevinsku stolariju kao što su prozori i vrata, drvene nadstrešnice, konstrukcije, mostovi, manji drveni objekti poput brvnara, vikendica... Mogu izrađivati i scensku opremu, brodove i druga plovila, sportske alate i opremu, drvena glazbala, parkete, te zidne i stropne obloge od drva.

  4. Postupak

  Prije nego što se uputite kod stolara dobro je znati kakav namještaj želite. Najbolje je prije se posavjetovati s arhitektom, odnosno dizajnerom interijera, koji će u skladu s vašim željama te svojim iskustvom i znanjem, pripremiti potrebne nacrte namještaja s opisima i dimenzijama. Samo na taj način ćete na temelju detaljnih nacrta dobiti usporedive ponude stolara. Ako bez nacrta posjećujete stolare, ponude neće biti međusobno usporedive jer će svaki stolar izvedbu interpretirati na svoj način. Odabrani stolar će zatim na temelju nacrta arhitekta ili prema vašim uputama (ako se ne odlučite za arhitekta) pripremiti popis materijala i radioničke nacrte. Unatoč tome što je arhitekt (ili vi) već obavio izmjeru prostora u kojem će se namještaj nalaziti, stolar mora prije početka izrade namještaja sam provjeriti dimenzije! Nakon vaše potvrde predračuna i uplate avansa, stolar naručuje potrebni materijal i počinje izradu. Obično namještaj izradi u vlastitoj radionici, zatim ga do kraja sastavi i montira u vašem domu. Važno je da u svim fazama rada stolar provjerava dimenzije.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  Želim ponudu izvođača
  Zadnji projekti

  Izradu drvenog obruča

  Trebali bi drveni obruč sastavljen iz 25 dijelova koji se montira na terenu. Daske su jednake dužine ...cca 100 cm . Širina daske 10 cm i visina 10 cm. Daske su izrezane tako da su dvije susjedne daske spojene pod kutom 14,4 stupnjeva 2714.4 € do 4524 €

  ........

  Garažna vrata -drvena

  Potrebna su drvena garažna vrata, mogu biti i od brodskog poda. 3393 € do 5655 €

  ........

  Na već postojeće štokove izraditi okvire

  Na već postojeće štokove(5 kom.)
  izraditi okvire po prijedlogu izvoďaća. 1696.5 € do 2827.5 €

  ........

  Želim ponudu izvođača

  Cijena, Izrada namještaja za dječiju sobu,
  Stolar, Koprivnica

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Nadogradnja kuhinje, cca 40 cm
  Stolar, Poreč

  225 € do 375 €

  Cijena, Drveni paneli / dekoracija za vjenčanje, 2 kom
  Stolar, Kamen

  450 € do 750 €

  Cijena, Dobava i ugradnja kuhinjske radne ploče, 38 x 60 x 2800 cm
  Stolar, Slavonski Brod

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada kupaonskih ormarića i police, 3 kom
  Stolar, Sesvete

  315 € do 525 €

  Cijena, Izrada police u hodniku, cca 370 x 40 cm
  Stolar, Zaprešić

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara, Cca Visina 200 , širina 250 i dubina 62
  Stolar, Zadar

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara, 105 cm širine i 244 cm visine
  Stolar, Varaždin

  900 € do 1500 €

  Cijena, Ljepljene gredice, 4 kom
  Stolar, Samobor

  225 € do 375 €

  Cijena, Demontaža vrata i štokova, 3 kom- vrata
  Stolar, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada galerije u stanu, 295 x 370 cm
  Stolar, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Drveni panele za dekoraciju, 60 x 120 80 x 200 (zajedno s postoljem)
  Stolar, Split

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada ormara, cca 121 x 275 cm
  Stolar, Poličnik

  540 € do 900 €

  Cijena, Zamjena radne površine u kuhinji, ploha 195 x 60 cm
  Stolar, Split

  360 € do 600 €

  Cijena, Renoviranje kuhinje, cca 90 cm
  Stolar, Osijek

  270 € do 450 €

  Cijena, Oblaganje betonskih stepenica drvetom, 260 cm. 35 cm .15
  Stolar, Karlovac

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža drvenih stepenica, cca 3 m
  Stolar, Kadumi

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada pregrade od letvica, 2,5 m u visinu oko 3 m u duzinu
  Stolar, Marčelji

  540 € do 900 €

  Cijena, Izrada dva ugradbena ormara, 255 x 216 x 73 cm 255 x 216 x 55 cm
  Stolar, Baška Voda

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada drvenih vrata za zatvaranje podruma, cca 120 x 120 cm
  Stolar, Velika Pisanica

  135 € do 225 €

  Cijena, Izrada i montaža zidnih polica iznad dječjeg kreveta, Cca 170 cm
  Stolar, Rijeka

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara, dužina 330, visina 365, dubina 60
  Stolar, Krapina

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada kupaonskog namještaja, 110x50x60 cm baza i ormaric 120x35x40 cm
  Stolar, Šibenik

  315 € do 525 €

  Cijena, Izrada i ugradnja paravana za balkon, 300 cm
  Stolar, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada namještaja po mjeri, ormara-4 kom
  Stolar, Novi Vinodolski

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Dorađivanje IKEA kuhinje, 60 cm
  Stolar, Zagreb

  225 € do 375 €

  Cijena, Izrada rampe za stepenice, rampe-2 kom
  Stolar, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Izdrada polica za knjugu i ormara, 5 polica 1 ormar
  Stolar, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada tri drvene police, cca 163 x 30 cm 3 kom
  Stolar, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Izradu fronte vrata s ukladama za staru vitrinu, 43x119x3 cm 2 kom
  Stolar, Karlovac

  135 € do 225 €

  Cijena, Izrada fronte s ukladama za vitrinu, 43 x 119 cm, 2 kom.
  Stolar, Zagreb-dio

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata i ugradbenog ormara, 4 x sobna vrata, 1x ugradbeni ormar
  Stolar, Pag

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Izradaormara u dnemnom boravku, cca 4 x 2.5 m
  Stolar, Varaždin

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada namještaja po mjeri, po projektu
  Stolar, Zagreb

  5400 € do 9000 €

  Cijena, Oblaganje betonskih stepenica drvetom, 15 gazista 3 cm debljine, 25 dubljine i 100 sirine
  Stolar, Dubrovnik

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada namještaja za kupatilo, 2 komada
  Stolar, Dugi Rat

  360 € do 600 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Stolar cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  779+ poduzeća za Stolar
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu