STOLAR cijena

Cijene namještaja po mjeri mogu se uvelike razlikovati. Veliki dio cijene uglavnom predstavlja izbor materijala - hoće li kuhinja biti od punog drveta ili iverice s furnirom? Koji će biti kuhinjski pult - drveni, mramorni ili kerrock? Sve to vam može pomoći da odaberete svog lokalnog stolara. Cijena unikatnih komada stoga ovisi o materijalu, vodičima, drškama, presvlakama, ugradnji i slično. Unikatni namještaj je oko 30% skuplji, ali i puno kvalitetniji i prilagođen vašim željama. Vrijeme proizvodnje je od 1 do 4 mjeseca. Trošak proizvodnje je 500-2.000 kn/m2.

Kome povjeriti izradu namještaja po mjeri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA ZA STOLARA


Cijena stolara za namještaj po mjeri. Cijena za stolarske usluge namještaja po mjeri, materijal je iveral ili masivno drvo.

375.00 KN/m2

VRLO NISKA CIJENA
KN/m2

SREDNJA CIJENA
2040.00 KN/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA stolara

DRUGE CIJENE ZA STOLAR

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta

Troškovi izrade standardne kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta


KN

KN/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala visokog sjaja

Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


KN

KN/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od mat medijapana

Troškovi izrade kuhinje po mjeri od mat medijapana


KN

KN/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od medijapana visokog sjaja

Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


KN

KN/m

m
upit

Cijena izrade ormara od ivera po mjeri

Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera po mjeri


KN

KN/m2

m2
upit

Cijena izrade ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri

Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri


KN

KN/m2

m2
upit

Cijena izrade kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160

Troškovi proizvodnje kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160 sa uključenim podnicama


KN

KN/kom

kom
upit

Cijena izrade kuhinjskih otoka po mjeri od iverala

Troškovi izrade kuhinjskih otooka za moderne kuhinje od iverala.


KN

KN/m

m
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

STOLAR, SVE ŠTO MORATE ZNATI

1. Kuhinje, spavaće sobe, pisaći stolovi i sav drugi namještaj po mjeri. Zašto?

Namještaj koji kupujete u salonu izrađen je prema standardnim dimenzijama, materijalima i oblicima, što predstavlja značajno ograničenje pri opremanju prostorija. Stolar može izraditi namještaj točno prema našim nacrtima, odnosno željama. Prednosti namještaja izrađenog po mjeri su brojne, a ovdje navodimo najvažnije.

mizar-mizarstvo.jpg
Namještaj koji je izradio stolar ima brojne prednosti!

1.1. Namještaj po mjeri ugodan je korisniku

Kako je već navedeno, stolar može namještaj koji izrađuje potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama. Danas gotovo više ne postoje ograničenja u dizajniranju namještaja, a ako imate na umu neka unikatna rješenja, tada je za vas jedina opcija namještaj po mjeri. Čak i u potkrovnom stanu u kojem su zidovi nakoso ili u starijem objektu u kojem su zidovi zakrivljeni ili neravni, najbolje je ugraditi namještaj po mjeri koji će se uklopiti u vaš prostor. Tako ćete moći iskoristiti prostor krovnih kosina u kojem ne možete stajati ni sjediti.

1.2. Usklađen namještaj cijele prostorije

Ako želite da oblik, boja i materijal namještaja jedne prostorije bude u skladu s namještajem u drugim prostorijama (posebice ako imate stan otvorenog tlocrta sa spojenim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom), izbor namještaja po mjeri jedini je pravi izbor za vas.

1.3. Unikatnost namještaja po mjeri

Namještaj koji stolar izrađuje prema nacrtima arhitekta, odnosno prema vašim željama, jedinstven je. Spaja vaše potrebe, želje i osobnost, odnosno stil, a istodobno se potpuno uklapa u prostor. Nitko drugi neće imati namještaj kao vi.

1.4. Posebne dimenzije namještaja po mjeri

Isto tako, dimenzije čovjeka važan su razlog za izbor namještaja po mjeri. Osobe višeg fizičkog rasta htjet će krevet dulji od standardnih dimenzija od 200 cm. Kuhinjski pult za osobe u invalidskim kolicima mora biti znatno niži od klasične visine pulta od 92 cm. U salonima nije moguće dobiti kuhinju s radnim pultom visine 75 cm, zbog toga treba naručiti kuhinju od stolara. Postoji mnoštvo primjera kada je potrebno namještaj izraditi po mjeri.

1.5. Kvaliteta izrade namještaja po mjeri

Važno je odabrati priznatog i provjerenog stolara. Stolar koji poštuje kvalitetu upotrebljavat će kvalitetne materijale i okove. Ako dođe do nepravilnosti ili nedostataka, pouzdan će ih stolar brzo otkloniti, za razliku od proizvođača, odnosno prodavatelja namještaja.

2. Kako odabrati dobrog stolara?

Ako tražite dobrog stolara, vrlo je korisno obaviti domaću zadaću. Prije donošenja odluke, preporučljivo je nabaviti što više ponuda od različitih stolara.

2.1. Gdje potražiti stolara?

Prvo je pravilo da poslušate preporuke prijatelja, poznanika koji imaju već iskustva sa stolarom. Ako će nacrte za vaš namještaj nacrtati arhitekt, on vas može povezati i sa stolarima s kojima surađuje i u koje ima povjerenje. Treća opcija je posjet internetskoj stranici Mojmojster, gdje možete pronaći imenik pouzdanih i kvalitetnih stolara u vašoj blizini. Na internetskoj stranici možete provjeriti ocjene klijenata koji su već surađivali s pojedinim stolarom.

2.2. Nabavite više ponuda kvalitetnih stolara!

Internetska stranica Mojmojster omogućuje vam da za jedan upit dobijete više ponuda istodobno, što će vam uštedjeti mnogo vremena i energije. Kada dobijete više ponuda, možete se uvjeriti da je cijena koju ćete platiti konkurentna i prikladna. Važno je također prije početka izrade dobiti ponudu u pisanom obliku koja će sadržavati i dogovoreni rok izrade i uvjete plaćanja. Stolara isto tako uvijek pitajte za reference. Ako je moguće, dogovorite se i za razgledavanje referentnog projekta, na kojem ćete moći pregledati i opipati stolarske proizvode i pitati vlasnika o njegovim iskustvima i zadovoljstvu s radom stolara.

2.3. Cijena namještaja po mjeri

Cijena znatno utječe na naše odluke kod namještanja stana. Cijene namještaja mogu jako varirati, sve ovisi o tome za kakve materijale se odlučimo, kakve vodilice, ručke ili presvlaku izaberemo. Kod namještaja izrađenog po mjeri sve te parametre možemo birati, a kod namještaja iz trgovine ograničeni smo na ponudu. Namještaj izrađen po mjeri zbog toga može biti povoljniji od namještaja u salonu ili znatno skuplji. Isto tako, namještaj po mjeri u cijelosti plaćate stolaru, a manji dio iznosa izdvaja se za dobavljača materijala. Međutim, ako se radi o namještaju iz trgovine, veći dio otkupne cijene odnosi se na maržu salona, distribuciju, prijevoz i dobit.

2.4. Koliko dugo čekamo proizvod kod odabranog stolara?

Nabavni rokovi u trgovinama namještajem su različiti, međutim, u prosjeku ne traju više od mjesec ili dva zajedno s montažom. Koliko dugo ćemo čekati namještaj kod odabranog stolara, ovisi o njegovoj zauzetosti poslom i o zahtjevnosti proizvoda. Kada smo u žurbi, namještaj izrađen kod stolara nije najbolje rješenje. Dobar stolar je obično stalno zauzet poslom i treba ga čekati i nekoliko mjeseci. Sama izrada namještaja također (ovisno o količini i zahtjevnosti) za jedan stan može trajati nekoliko tjedana. U slučaju unikatnog, dizajnom zahtjevnijeg namještaja čak i po nekoliko mjeseci.

3. Što sve stolari rade?

Područje rada stolara vrlo je široko. Stolari izrađuju namještaj i druge proizvode prije svega od drva, kao i od drugih materijala. Moguće je izraditi namještaj za kuhinju, spavaću sobu, ured i druge elemente kojima opremamo stambeni prostor, stambene kuće, škole, hotele, sportske dvorane, ugostiteljske lokale, kinodvorane, poslovne objekte i druge javne objekte. Osim izrade namještaja, stolar može i popraviti drvene proizvode, sastaviti i održavati namještaj i druge proizvode od drva. Specijalizirani stolari, s obzirom na područje specijalizacije, izrađuju i građevinsku stolariju kao što su prozori i vrata, drvene nadstrešnice, konstrukcije, mostovi, manji drveni objekti poput brvnara, vikendica... Mogu izrađivati i scensku opremu, brodove i druga plovila, sportske alate i opremu, drvena glazbala, parkete, te zidne i stropne obloge od drva.

4. Postupak

Prije nego što se uputite kod stolara dobro je znati kakav namještaj želite. Najbolje je prije se posavjetovati s arhitektom, odnosno dizajnerom interijera, koji će u skladu s vašim željama te svojim iskustvom i znanjem, pripremiti potrebne nacrte namještaja s opisima i dimenzijama. Samo na taj način ćete na temelju detaljnih nacrta dobiti usporedive ponude stolara. Ako bez nacrta posjećujete stolare, ponude neće biti međusobno usporedive jer će svaki stolar izvedbu interpretirati na svoj način. Odabrani stolar će zatim na temelju nacrta arhitekta ili prema vašim uputama (ako se ne odlučite za arhitekta) pripremiti popis materijala i radioničke nacrte. Unatoč tome što je arhitekt (ili vi) već obavio izmjeru prostora u kojem će se namještaj nalaziti, stolar mora prije početka izrade namještaja sam provjeriti dimenzije! Nakon vaše potvrde predračuna i uplate avansa, stolar naručuje potrebni materijal i počinje izradu. Obično namještaj izradi u vlastitoj radionici, zatim ga do kraja sastavi i montira u vašem domu. Važno je da u svim fazama rada stolar provjerava dimenzije.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMDOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA

Potrebna izrada i montaža sobnih vrata. Dimenzije vrata su V 204cm Š81 sa futer stokovima 12,5cm. Želim vrata bijele boje. 5040 KN do 8400 KN


........

POSTAVLJANJE WPC DECKINGA I OBLOGA NA TERASU

Decking se postavlja na prednji i stražnji dio postojeće terase na 6. katu stambene zgrade (v. sliku).Decking ide na 6x3 plus 6x3,6.
Ograda se postavlja uzduž lijeve i desne strane (8 m). Ograda je visine 2m.

Materijal je već nabavljen od talijanske firme Deco decking.
Obloge za ogradu su Twix classico charcoal (https://www.decodecking.it/it/rivestimenti-outdoor/prodotti/ultrashield/twix/)
Decking je Ultrashield red cedar (https://www.decodecking.it/it/rivestimenti-outdoor/prodotti/ultrashield/)

Podkonstrukcija za decking je sibirski ariš impregnirani. Ograda se postavlja na željeznu podkonstrukciju koju će pripremiti bravar.
18900 KN do 31500 KN


........

NAMJEŠTAJ PO MJERI

Potrebna izrada namještaja po mjeri. Kuhinja i nekoliko ormara i radna soba, skice kao i točne mjere su priložene u nacrtu. 37800 KN do 63000 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-5 KOM
Stolar, Kraljevica

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, 1 KD /CCA 2500 X 2540CM
Stolar, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 250 X 250 CM
Stolar, Zagreb

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADU I POSTAVLJANJE KLIZNIH VRATA, ŠIRINA 1 X VISINE 2,10 M
Stolar, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, NADSTREŠNICA ZA AUTO, CCA 4,8 X 5,5 X 2M
Stolar, Velika Gorica

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENIH ORMARA, ORMARA-2 KOM
Stolar, Pula

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA OS JASENA, SOBNA VRATA-9 KOM
Stolar, Vukovar

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, CCA 260 CM
Stolar, Varaždin

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE BEZ VISEĆIH DJELOVA SAMO DONJI DJELOVI, CCA 4-5 M
Stolar, Kakanj

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA DRVENOG STUBIŠTA, CCA 288 X 100 X 14-15 CM
Stolar, Kukljica

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA MOSTNOG ORMARA , CCA 2.5 M
Stolar, Sesvete

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-12 KOM
Stolar, Medulin

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE STOLARIJE, PROZORI-4 KOM
Stolar, Pula

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DJEČJEG KREVETIĆA, CCA 190CM
Stolar, Rijeka

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 3 M
Stolar, Vir

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, CCA 300 CM
Stolar, Labin

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA , CCA 250 X 180 X 55CM
Stolar, Zagreb

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA DRVENIH STEPENICA, CCA 3 M
Stolar, Sisak

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENOG PROZORA, PROZORI-5 KOM
Stolar, Zagreb

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, IZRADA TV KOMODE, 117 [Š] × 35 [D] × 41,5 [V] DETALJNI NACRTI U PRILOGU.
Stolar, Zagreb-dio

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, CCA 260 X 190 X 60 CM
Stolar, Split

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE OGRADE NA POLUKRUŽNO STEPNIŠTE, CCA 10 X 0.8 M
Stolar, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE STOLARIJE, STOLARIJA-10 KOM
Stolar, Novoselec

43875 KN do 73125 KN

CIJENA, IZRADA I MOMNTAŽA VRATA ZA KUPAONICU, CCA 90 X 200 CM
Stolar, Poreč

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DOVRATNIKA, DOVRATNIKA-6 KOM
Stolar, Rijeka

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, CCA 220 X 20 X 70-80 CM
Stolar, Nerezine

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA UGRADBENOG ORMARA , ORMARA-3 KOM KREVET-1 KOM
Stolar, Rijeka

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, CCA 95-96 X 30 X 340 CM
Stolar, Gorjakovo

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE STOLARIJE, PROZOR-1 KOM BALKONSKA VRATA-4 KOM
Stolar, Vukomerić

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 7 M
Stolar, Varaždin

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, CCA 290 X 260 CM KUTA DIO CCA170 X 170 CM
Stolar, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KREVETA NA KAT, KREVET-1 KOM
Stolar, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA KREVETA PO MJERI, CCA 180 X 140 CM
Stolar, Split

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENIH ORMARA, ORMARI-2 KOM
Stolar, Vrećari

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 4 M
Stolar, Čibača

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, 245-250 VISINA, 108 ŠIRINA, 53 DUBINA
Stolar, Zagreb

6750 KN do 11250 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

STOLAR CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

759+ PODUZEĆA ZA STOLAR
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE STOLAR?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana