Za područje

  Stolar cijena

  Cijene namještaja po mjeri mogu se uvelike razlikovati. Veliki dio cijene uglavnom predstavlja izbor materijala - hoće li kuhinja biti od punog drveta ili iverice s furnirom? Koji će biti kuhinjski pult - drveni, mramorni ili kerrock? Sve to vam može pomoći da odaberete svog lokalnog stolara. Cijena unikatnih komada stoga ovisi o materijalu, vodičima, drškama, presvlakama, ugradnji i slično. Unikatni namještaj je oko 30% skuplji, ali i puno kvalitetniji i prilagođen vašim željama. Vrijeme proizvodnje je od 1 do 4 mjeseca. Trošak proizvodnje je 70-270 EUR/m2.

  Kome povjeriti izradu namještaja po mjeri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Cijena za stolara


  Cijena stolara za namještaj po mjeri. Cijena za stolarske usluge namještaja po mjeri, materijal je iveral ili masivno drvo.

  49.73 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  €/m2

  SREDNJA CIJENA
  270.56 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Druge cijene za Stolar

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta

  Troškovi izrade standardne kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta


  m

  €/m

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala visokog sjaja

  Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


  m

  €/m

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od mat medijapana

  Troškovi izrade kuhinje po mjeri od mat medijapana


  m

  €/m

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od medijapana visokog sjaja

  Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


  m

  €/m

  Cijena izrade ormara od ivera po mjeri

  Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera po mjeri


  m2

  €/m2

  Cijena izrade ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri

  Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri


  m2

  €/m2

  Cijena izrade kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160

  Troškovi proizvodnje kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160 sa uključenim podnicama


  kom

  €/kom

  Cijena izrade kuhinjskih otoka po mjeri od iverala

  Troškovi izrade kuhinjskih otooka za moderne kuhinje od iverala.


  m

  €/m

  UKUPNO:
  Pošalji upit >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  STOLAR, SVE ŠTO MORATE ZNATI

  1. Kuhinje, spavaće sobe, pisaći stolovi i sav drugi namještaj po mjeri. Zašto?

  Namještaj koji kupujete u salonu izrađen je prema standardnim dimenzijama, materijalima i oblicima, što predstavlja značajno ograničenje pri opremanju prostorija. Stolar može izraditi namještaj točno prema našim nacrtima, odnosno željama. Prednosti namještaja izrađenog po mjeri su brojne, a ovdje navodimo najvažnije.

  mizar-mizarstvo.jpg
  Namještaj koji je izradio stolar ima brojne prednosti!

  1.1. Namještaj po mjeri ugodan je korisniku

  Kako je već navedeno, stolar može namještaj koji izrađuje potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama. Danas gotovo više ne postoje ograničenja u dizajniranju namještaja, a ako imate na umu neka unikatna rješenja, tada je za vas jedina opcija namještaj po mjeri. Čak i u potkrovnom stanu u kojem su zidovi nakoso ili u starijem objektu u kojem su zidovi zakrivljeni ili neravni, najbolje je ugraditi namještaj po mjeri koji će se uklopiti u vaš prostor. Tako ćete moći iskoristiti prostor krovnih kosina u kojem ne možete stajati ni sjediti.

  1.2. Usklađen namještaj cijele prostorije

  Ako želite da oblik, boja i materijal namještaja jedne prostorije bude u skladu s namještajem u drugim prostorijama (posebice ako imate stan otvorenog tlocrta sa spojenim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom), izbor namještaja po mjeri jedini je pravi izbor za vas.

  1.3. Unikatnost namještaja po mjeri

  Namještaj koji stolar izrađuje prema nacrtima arhitekta, odnosno prema vašim željama, jedinstven je. Spaja vaše potrebe, želje i osobnost, odnosno stil, a istodobno se potpuno uklapa u prostor. Nitko drugi neće imati namještaj kao vi.

  1.4. Posebne dimenzije namještaja po mjeri

  Isto tako, dimenzije čovjeka važan su razlog za izbor namještaja po mjeri. Osobe višeg fizičkog rasta htjet će krevet dulji od standardnih dimenzija od 200 cm. Kuhinjski pult za osobe u invalidskim kolicima mora biti znatno niži od klasične visine pulta od 92 cm. U salonima nije moguće dobiti kuhinju s radnim pultom visine 75 cm, zbog toga treba naručiti kuhinju od stolara. Postoji mnoštvo primjera kada je potrebno namještaj izraditi po mjeri.

  1.5. Kvaliteta izrade namještaja po mjeri

  Važno je odabrati priznatog i provjerenog stolara. Stolar koji poštuje kvalitetu upotrebljavat će kvalitetne materijale i okove. Ako dođe do nepravilnosti ili nedostataka, pouzdan će ih stolar brzo otkloniti, za razliku od proizvođača, odnosno prodavatelja namještaja.

  2. Kako odabrati dobrog stolara?

  Ako tražite dobrog stolara, vrlo je korisno obaviti domaću zadaću. Prije donošenja odluke, preporučljivo je nabaviti što više ponuda od različitih stolara.

  2.1. Gdje potražiti stolara?

  Prvo je pravilo da poslušate preporuke prijatelja, poznanika koji imaju već iskustva sa stolarom. Ako će nacrte za vaš namještaj nacrtati arhitekt, on vas može povezati i sa stolarima s kojima surađuje i u koje ima povjerenje. Treća opcija je posjet internetskoj stranici Mojmojster, gdje možete pronaći imenik pouzdanih i kvalitetnih stolara u vašoj blizini. Na internetskoj stranici možete provjeriti ocjene klijenata koji su već surađivali s pojedinim stolarom.

  2.2. Nabavite više ponuda kvalitetnih stolara!

  Internetska stranica Mojmojster omogućuje vam da za jedan upit dobijete više ponuda istodobno, što će vam uštedjeti mnogo vremena i energije. Kada dobijete više ponuda, možete se uvjeriti da je cijena koju ćete platiti konkurentna i prikladna. Važno je također prije početka izrade dobiti ponudu u pisanom obliku koja će sadržavati i dogovoreni rok izrade i uvjete plaćanja. Stolara isto tako uvijek pitajte za reference. Ako je moguće, dogovorite se i za razgledavanje referentnog projekta, na kojem ćete moći pregledati i opipati stolarske proizvode i pitati vlasnika o njegovim iskustvima i zadovoljstvu s radom stolara.

  2.3. Cijena namještaja po mjeri

  Cijena znatno utječe na naše odluke kod namještanja stana. Cijene namještaja mogu jako varirati, sve ovisi o tome za kakve materijale se odlučimo, kakve vodilice, ručke ili presvlaku izaberemo. Kod namještaja izrađenog po mjeri sve te parametre možemo birati, a kod namještaja iz trgovine ograničeni smo na ponudu. Namještaj izrađen po mjeri zbog toga može biti povoljniji od namještaja u salonu ili znatno skuplji. Isto tako, namještaj po mjeri u cijelosti plaćate stolaru, a manji dio iznosa izdvaja se za dobavljača materijala. Međutim, ako se radi o namještaju iz trgovine, veći dio otkupne cijene odnosi se na maržu salona, distribuciju, prijevoz i dobit.

  2.4. Koliko dugo čekamo proizvod kod odabranog stolara?

  Nabavni rokovi u trgovinama namještajem su različiti, međutim, u prosjeku ne traju više od mjesec ili dva zajedno s montažom. Koliko dugo ćemo čekati namještaj kod odabranog stolara, ovisi o njegovoj zauzetosti poslom i o zahtjevnosti proizvoda. Kada smo u žurbi, namještaj izrađen kod stolara nije najbolje rješenje. Dobar stolar je obično stalno zauzet poslom i treba ga čekati i nekoliko mjeseci. Sama izrada namještaja također (ovisno o količini i zahtjevnosti) za jedan stan može trajati nekoliko tjedana. U slučaju unikatnog, dizajnom zahtjevnijeg namještaja čak i po nekoliko mjeseci.

  3. Što sve stolari rade?

  Područje rada stolara vrlo je široko. Stolari izrađuju namještaj i druge proizvode prije svega od drva, kao i od drugih materijala. Moguće je izraditi namještaj za kuhinju, spavaću sobu, ured i druge elemente kojima opremamo stambeni prostor, stambene kuće, škole, hotele, sportske dvorane, ugostiteljske lokale, kinodvorane, poslovne objekte i druge javne objekte. Osim izrade namještaja, stolar može i popraviti drvene proizvode, sastaviti i održavati namještaj i druge proizvode od drva. Specijalizirani stolari, s obzirom na područje specijalizacije, izrađuju i građevinsku stolariju kao što su prozori i vrata, drvene nadstrešnice, konstrukcije, mostovi, manji drveni objekti poput brvnara, vikendica... Mogu izrađivati i scensku opremu, brodove i druga plovila, sportske alate i opremu, drvena glazbala, parkete, te zidne i stropne obloge od drva.

  4. Postupak

  Prije nego što se uputite kod stolara dobro je znati kakav namještaj želite. Najbolje je prije se posavjetovati s arhitektom, odnosno dizajnerom interijera, koji će u skladu s vašim željama te svojim iskustvom i znanjem, pripremiti potrebne nacrte namještaja s opisima i dimenzijama. Samo na taj način ćete na temelju detaljnih nacrta dobiti usporedive ponude stolara. Ako bez nacrta posjećujete stolare, ponude neće biti međusobno usporedive jer će svaki stolar izvedbu interpretirati na svoj način. Odabrani stolar će zatim na temelju nacrta arhitekta ili prema vašim uputama (ako se ne odlučite za arhitekta) pripremiti popis materijala i radioničke nacrte. Unatoč tome što je arhitekt (ili vi) već obavio izmjeru prostora u kojem će se namještaj nalaziti, stolar mora prije početka izrade namještaja sam provjeriti dimenzije! Nakon vaše potvrde predračuna i uplate avansa, stolar naručuje potrebni materijal i počinje izradu. Obično namještaj izradi u vlastitoj radionici, zatim ga do kraja sastavi i montira u vašem domu. Važno je da u svim fazama rada stolar provjerava dimenzije.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Izrada drvenih gazišta

  Potrebna izrada gazista, 18 komada, 1150x280x100 mm s šupljinom za metalnu konstrukciju 1130x240x60, lakiranje u bijelu boju.... 6786 € do 11310 €

  ........

  Ugradbeni ormar

  Potrebna izrada ugradbenog ormara s vješalicama i ladicama. Dimenzije cca 2,60m x 3.00 m x 0,60 m 6786 € do 11310 €

  ........

  Izrada radne ploče otoka u kuhinji i stol

  Trebala bi stolara da mi iz mojeg drva (orahove fosne) napravi po mjeri obloge i radnu ploču otoka u kuhinji, te kuhinjiski stol (i mozda klupu) 10179 € do 16965 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Izrada i montaža namještaja, Ormar 2kom
  Stolar, Split

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara IVERAL, 1 kom / cca 60 x 200cm
  Stolar, Zaprešić

  180 € do 300 €

  Cijena, Rezanje dasaka na mjeru, 20 x 110 x 150 na 143,5 duljinu.. 44 kom
  Stolar, Zagreb

  135 € do 225 €

  Cijena, Izrada polica, dim 33 x 30 x 1,6 cm kantirana jedna strana 2 kom
  Stolar, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada drvenog rukohvata za unutrasnje stepenice, Oko 6.20 m
  Stolar, Zagreb

  315 € do 525 €

  Cijena, Izrada sobnih vrata, sobna vrata-2 kom
  Stolar, Zagreb

  360 € do 600 €

  Cijena, Izrada i montaža drvene galerije prema nacrtu, prema nacrtu
  Stolar, Vodnjan

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada duboke ladice za kuhinju, 1,20 m
  Stolar, Dugo Selo

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža polukružnih drvenih vrata sa staklom, 1 kom
  Stolar, Brela

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada kuhinje po mjeri, cca 216x145 cm
  Stolar, Zagreb

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada poličara za knjige, 90 x 40 x 190 cm
  Stolar, Sesvete

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada i montaža masivnog blagavaonskog stola, cca 220 x 90 cm
  Stolar, Velika Gorica

  900 € do 1500 €

  Cijena, Rezanje oraha u daske, Promjer oraha oko 80 cm i visine oko 110 cm
  Stolar, Županja

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada i montaža ormara, 285 × 220 × 60 cm 2 kom
  Stolar, Split

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada dvokrilnih vrata za ugradbeni ormar i kao pregrada, cca 200 x 240 cm
  Stolar, Gornje Sitno

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada radne ploče po mjeri, 4 m2
  Stolar, Zagreb

  360 € do 600 €

  Cijena, Izrada drvenog panoa od jelovine, cca 5 x 2 m
  Stolar, Zagreb

  360 € do 600 €

  Cijena, Dobava radne ploče za stol, dimenzija 110 x 75 x 2 cm
  Stolar, Sroki

  315 € do 525 €

  Cijena, Bojanje drvenih vrata i štokova, Drvena vrata - kom 4
  Stolar, Splitska

  216 € do 360 €

  Cijena, Izrada vrata za podni kuhinjski element, cca 50 x 70 cm
  Stolar, Zagreb

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada masivnog stola, 250 x 90 cm
  Stolar, Donja Voća

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada pulta za trgovinu, cca 1.80 x 1.10 x 50cm
  Stolar, Ploče

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada kuhinjskog ormarića i element do stropa, Zidni element 35 x 86.5 x 30.5 cm Stropni element 35 x 140 x 22 cm
  Stolar, Zagreb

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada i montaža ormara po mjeri, ormaro-2 kom
  Stolar, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada kreveta i elementa za spremanje u spavacoj sobi, 247 x 210 cm
  Stolar, Zagreb

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada stalaka za košaru za bebu, Košara je veličine 85x50
  Stolar, Zagreb

  135 € do 225 €

  Cijena, Izrada polica i ladica za kuhinju, police-4 kom ladice-4 kom
  Stolar, Kastav

  315 € do 525 €

  Cijena, Popravak i zamjena drvenih gazisra, Dvije stepenice
  Stolar, Zagreb

  135 € do 225 €

  Cijena, Izrada ormara po mjeri, Visina 240, širina 100, dubina 60
  Stolar, Zagreb

  540 € do 900 €

  Cijena, Opremanje igraonice, u nacrtu
  Stolar, Osijek

  9000 € do 15000 €

  Cijena, Izrada panela s letvicama, 200 ×105 cm 1 kom 35 x 267 cm 2 kom
  Stolar, Samobor

  540 € do 900 €

  Cijena, Dobava i montaža kuhinjske radne ploče, 200 x 60 cm 260 x 60 cm
  Stolar, Veprinac

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada ormara i police po mjeri, 50 x 60 x 250 cm
  Stolar, Donja Bistra

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada kuhinje po mjeri, cca 3 m
  Stolar, Zagreb

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada ormara po mjeri, 235 x 150 x 55 cm
  Stolar, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada kuhinje po mjeri, cca 4 m
  Stolar, Brezovica

  1350 € do 2250 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Stolar cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  767+ poduzeća za Stolar
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu