Stolar cijena

Cijene namještaja po mjeri mogu se uvelike razlikovati. Veliki dio cijene uglavnom predstavlja izbor materijala - hoće li kuhinja biti od punog drveta ili iverice s furnirom? Koji će biti kuhinjski pult - drveni, mramorni ili kerrock? Sve to vam može pomoći da odaberete svog lokalnog stolara. Cijena unikatnih komada stoga ovisi o materijalu, vodičima, drškama, presvlakama, ugradnji i slično. Unikatni namještaj je oko 30% skuplji, ali i puno kvalitetniji i prilagođen vašim željama. Vrijeme proizvodnje je od 1 do 4 mjeseca. Trošak proizvodnje je 70-270 EUR/m2.

Kome povjeriti izradu namještaja po mjeri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA ZA STOLARA


Cijena stolara za namještaj po mjeri. Cijena za stolarske usluge namještaja po mjeri, materijal je iveral ili masivno drvo.

49.73 €/m2

VRLO NISKA CIJENA
€/m2

SREDNJA CIJENA
270.56 €/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA stolara

DRUGE CIJENE ZA STOLAR

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta

Troškovi izrade standardne kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta€/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala visokog sjaja

Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.€/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od mat medijapana

Troškovi izrade kuhinje po mjeri od mat medijapana€/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od medijapana visokog sjaja

Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.€/m

m
upit

Cijena izrade ormara od ivera po mjeri

Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera po mjeri€/m2

m2
upit

Cijena izrade ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri

Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri€/m2

m2
upit

Cijena izrade kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160

Troškovi proizvodnje kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160 sa uključenim podnicama€/kom

kom
upit

Cijena izrade kuhinjskih otoka po mjeri od iverala

Troškovi izrade kuhinjskih otooka za moderne kuhinje od iverala.€/m

m
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

STOLAR, SVE ŠTO MORATE ZNATI

1. Kuhinje, spavaće sobe, pisaći stolovi i sav drugi namještaj po mjeri. Zašto?

Namještaj koji kupujete u salonu izrađen je prema standardnim dimenzijama, materijalima i oblicima, što predstavlja značajno ograničenje pri opremanju prostorija. Stolar može izraditi namještaj točno prema našim nacrtima, odnosno željama. Prednosti namještaja izrađenog po mjeri su brojne, a ovdje navodimo najvažnije.

mizar-mizarstvo.jpg
Namještaj koji je izradio stolar ima brojne prednosti!

1.1. Namještaj po mjeri ugodan je korisniku

Kako je već navedeno, stolar može namještaj koji izrađuje potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama. Danas gotovo više ne postoje ograničenja u dizajniranju namještaja, a ako imate na umu neka unikatna rješenja, tada je za vas jedina opcija namještaj po mjeri. Čak i u potkrovnom stanu u kojem su zidovi nakoso ili u starijem objektu u kojem su zidovi zakrivljeni ili neravni, najbolje je ugraditi namještaj po mjeri koji će se uklopiti u vaš prostor. Tako ćete moći iskoristiti prostor krovnih kosina u kojem ne možete stajati ni sjediti.

1.2. Usklađen namještaj cijele prostorije

Ako želite da oblik, boja i materijal namještaja jedne prostorije bude u skladu s namještajem u drugim prostorijama (posebice ako imate stan otvorenog tlocrta sa spojenim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom), izbor namještaja po mjeri jedini je pravi izbor za vas.

1.3. Unikatnost namještaja po mjeri

Namještaj koji stolar izrađuje prema nacrtima arhitekta, odnosno prema vašim željama, jedinstven je. Spaja vaše potrebe, želje i osobnost, odnosno stil, a istodobno se potpuno uklapa u prostor. Nitko drugi neće imati namještaj kao vi.

1.4. Posebne dimenzije namještaja po mjeri

Isto tako, dimenzije čovjeka važan su razlog za izbor namještaja po mjeri. Osobe višeg fizičkog rasta htjet će krevet dulji od standardnih dimenzija od 200 cm. Kuhinjski pult za osobe u invalidskim kolicima mora biti znatno niži od klasične visine pulta od 92 cm. U salonima nije moguće dobiti kuhinju s radnim pultom visine 75 cm, zbog toga treba naručiti kuhinju od stolara. Postoji mnoštvo primjera kada je potrebno namještaj izraditi po mjeri.

1.5. Kvaliteta izrade namještaja po mjeri

Važno je odabrati priznatog i provjerenog stolara. Stolar koji poštuje kvalitetu upotrebljavat će kvalitetne materijale i okove. Ako dođe do nepravilnosti ili nedostataka, pouzdan će ih stolar brzo otkloniti, za razliku od proizvođača, odnosno prodavatelja namještaja.

2. Kako odabrati dobrog stolara?

Ako tražite dobrog stolara, vrlo je korisno obaviti domaću zadaću. Prije donošenja odluke, preporučljivo je nabaviti što više ponuda od različitih stolara.

2.1. Gdje potražiti stolara?

Prvo je pravilo da poslušate preporuke prijatelja, poznanika koji imaju već iskustva sa stolarom. Ako će nacrte za vaš namještaj nacrtati arhitekt, on vas može povezati i sa stolarima s kojima surađuje i u koje ima povjerenje. Treća opcija je posjet internetskoj stranici Mojmojster, gdje možete pronaći imenik pouzdanih i kvalitetnih stolara u vašoj blizini. Na internetskoj stranici možete provjeriti ocjene klijenata koji su već surađivali s pojedinim stolarom.

2.2. Nabavite više ponuda kvalitetnih stolara!

Internetska stranica Mojmojster omogućuje vam da za jedan upit dobijete više ponuda istodobno, što će vam uštedjeti mnogo vremena i energije. Kada dobijete više ponuda, možete se uvjeriti da je cijena koju ćete platiti konkurentna i prikladna. Važno je također prije početka izrade dobiti ponudu u pisanom obliku koja će sadržavati i dogovoreni rok izrade i uvjete plaćanja. Stolara isto tako uvijek pitajte za reference. Ako je moguće, dogovorite se i za razgledavanje referentnog projekta, na kojem ćete moći pregledati i opipati stolarske proizvode i pitati vlasnika o njegovim iskustvima i zadovoljstvu s radom stolara.

2.3. Cijena namještaja po mjeri

Cijena znatno utječe na naše odluke kod namještanja stana. Cijene namještaja mogu jako varirati, sve ovisi o tome za kakve materijale se odlučimo, kakve vodilice, ručke ili presvlaku izaberemo. Kod namještaja izrađenog po mjeri sve te parametre možemo birati, a kod namještaja iz trgovine ograničeni smo na ponudu. Namještaj izrađen po mjeri zbog toga može biti povoljniji od namještaja u salonu ili znatno skuplji. Isto tako, namještaj po mjeri u cijelosti plaćate stolaru, a manji dio iznosa izdvaja se za dobavljača materijala. Međutim, ako se radi o namještaju iz trgovine, veći dio otkupne cijene odnosi se na maržu salona, distribuciju, prijevoz i dobit.

2.4. Koliko dugo čekamo proizvod kod odabranog stolara?

Nabavni rokovi u trgovinama namještajem su različiti, međutim, u prosjeku ne traju više od mjesec ili dva zajedno s montažom. Koliko dugo ćemo čekati namještaj kod odabranog stolara, ovisi o njegovoj zauzetosti poslom i o zahtjevnosti proizvoda. Kada smo u žurbi, namještaj izrađen kod stolara nije najbolje rješenje. Dobar stolar je obično stalno zauzet poslom i treba ga čekati i nekoliko mjeseci. Sama izrada namještaja također (ovisno o količini i zahtjevnosti) za jedan stan može trajati nekoliko tjedana. U slučaju unikatnog, dizajnom zahtjevnijeg namještaja čak i po nekoliko mjeseci.

3. Što sve stolari rade?

Područje rada stolara vrlo je široko. Stolari izrađuju namještaj i druge proizvode prije svega od drva, kao i od drugih materijala. Moguće je izraditi namještaj za kuhinju, spavaću sobu, ured i druge elemente kojima opremamo stambeni prostor, stambene kuće, škole, hotele, sportske dvorane, ugostiteljske lokale, kinodvorane, poslovne objekte i druge javne objekte. Osim izrade namještaja, stolar može i popraviti drvene proizvode, sastaviti i održavati namještaj i druge proizvode od drva. Specijalizirani stolari, s obzirom na područje specijalizacije, izrađuju i građevinsku stolariju kao što su prozori i vrata, drvene nadstrešnice, konstrukcije, mostovi, manji drveni objekti poput brvnara, vikendica... Mogu izrađivati i scensku opremu, brodove i druga plovila, sportske alate i opremu, drvena glazbala, parkete, te zidne i stropne obloge od drva.

4. Postupak

Prije nego što se uputite kod stolara dobro je znati kakav namještaj želite. Najbolje je prije se posavjetovati s arhitektom, odnosno dizajnerom interijera, koji će u skladu s vašim željama te svojim iskustvom i znanjem, pripremiti potrebne nacrte namještaja s opisima i dimenzijama. Samo na taj način ćete na temelju detaljnih nacrta dobiti usporedive ponude stolara. Ako bez nacrta posjećujete stolare, ponude neće biti međusobno usporedive jer će svaki stolar izvedbu interpretirati na svoj način. Odabrani stolar će zatim na temelju nacrta arhitekta ili prema vašim uputama (ako se ne odlučite za arhitekta) pripremiti popis materijala i radioničke nacrte. Unatoč tome što je arhitekt (ili vi) već obavio izmjeru prostora u kojem će se namještaj nalaziti, stolar mora prije početka izrade namještaja sam provjeriti dimenzije! Nakon vaše potvrde predračuna i uplate avansa, stolar naručuje potrebni materijal i počinje izradu. Obično namještaj izradi u vlastitoj radionici, zatim ga do kraja sastavi i montira u vašem domu. Važno je da u svim fazama rada stolar provjerava dimenzije.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA KUHINJE PO MJERI

Izrada i postava kuhinje. Korpusi od iverala kantiranog ABS trakom. Fronte i ostali vidljivi dijelovi su od MDF-a obloženog ACRYL-om. Kuhinja sadrži 4 ladice Blum Antaro. Svi panti su BLUM s ublaživačima. Gornji viseći elementi se otvaraju na TIP-ON. Donji elementi imaju "GOLA" profil za otvaranje. Objašnjenje uz nacrte: dijelovi u crvenom okviru se ne izvode. 18900 € do 31500 €


........

IZRADA I MONTIRANJE PROZORSKIH OKVIRA

Nije potrebna izrada čitavog prozora, okvir se pojeo(vjerojatno termiti + dotrajalost) te bi trebalo samo novi okvir napraviti i montirati. Dimenzije 120x100cm. 1575 € do 2625 €


........

IZRADA I MONTAŽA ORMARA

Potrebna izrada i montaža 5 ormara bijele boje.
Dimenzije su DxŠxV
1- 150x45x255 cm - bijela visoki sjaj
2- 130x45x255 cm- bijela visoki sjaj
3- 60×60×190 cm- bijela visoki sjaj
4-140×60x255cm bijela mat
5- 255cm visina, išao bi na L, širina 60 cm, dužina 305 x 180cm - bijela mat 28350 € do 47250 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA MASIVNOG NAMJEŠTAJA, KREVETI, TV STOLIĆ ,ORMARI
Stolar, Plitvica Selo

2700 € do 4500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENCA, CCA 2 M
Stolar, Bučje Gorjansko

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, 7(60X210 2 KOM, 70X210 1KOM, 80X210 3 KOM, 90X210 1 KOM)
Stolar, Mali Lošinj

1080 € do 1800 €

CIJENA, IZRADA PREGRADE OD DRVENIH LAMELA/GREDA, 150 CM UKUPNE DUŽINE, GREDE 4X8 CM
Stolar, Novigrad

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA NAMJEŠTAJA ZA HODNIK, CCA 3 X 2 M
Stolar, Ludbreg

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I UGRADA PROTUPROVALNIH VRATA, STANDARDNA
Stolar, Osijek

900 € do 1500 €

CIJENA, BUŠENJE RUPA NA KUHINJSKIM FRONTAMA, 10 VRATA = 20 RUPA
Stolar, Zagreb

45 € do 75 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, 1,60 X 1,80 M
Stolar, Labin

900 € do 1500 €

CIJENA, MANJA PRERADA KUHINJE I IZRADA MANJIH KLIZNIH VRATA, CCA 1.5 X 1 M
Stolar, Susedgrad

180 € do 300 €

CIJENA, IZRADA DJEČIJEG KREVETA NA KAT, CCA 120 X 60 CM
Stolar, Osijek

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-5 KD
Stolar, Bol

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, CCA 250 CM
Stolar, Umag

900 € do 1500 €

CIJENA, ZAMJENA RADNE PLOČE NA KUHINJI, CCA 180 CM + L DIO 80 CM
Stolar, Pula

225 € do 375 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 6 M DONJI DIO, GORNJI ELEMENTO CCA 3, M
Stolar, Repišće

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-2 KD
Stolar, Malinska

270 € do 450 €

CIJENA, IZRADA DRVENA KUĆICE NA STABLU, 5-8 M2
Stolar, Murter

2700 € do 4500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH PROZORA, CCA 120 X 120 CM
Stolar, Radakovo

360 € do 600 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMODE , CCA 240 X 40 X 60 CM
Stolar, Orbanići

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA DRVENI STEPENICA, 2500CM, 100CM, 15 STEPENICA
Stolar, Kaštel Kambelovac

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, CCA 282 CM
Stolar, Brijesta

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA REGALA ZA DNEVNI BORAVAK, CCA 340 CM
Stolar, Dubrava

720 € do 1200 €

CIJENA, IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI, 345 CM DUŽINA ZIDA, 265 CM U VISINU I 54 CM DUBINA
Stolar, Zagreb-dio

1800 € do 3000 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, CCA 10 - 12 M
Stolar, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA DRVENIH KLIZNIH VRATA SA VODILICOM NA STROPU, CCA 256 X 88 CM
Stolar, Zagreb

270 € do 450 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA JAPANKIH PREGRADNIH KLIZNIH VRATA, 2 VRATA I 2 FIKSNE STRANE
Stolar, Zagreb

1800 € do 3000 €

CIJENA, IZRADA PREGRADNE KLIZNE DRVENE STIJENE, ŠIRINA 3,55 METARA, VISINA 2,52 METRA
Stolar, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-2 KD
Stolar, Vodnjan

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, 286 CM
Stolar, Oroslavje

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA DVIJE BAZE ZA UMIVAONIK, 140* 45* 45 CM
Stolar, Labin

270 € do 450 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA ZA HODNIK, 115X230X30 CM 100X120X30 CM
Stolar, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, DOBAVA RADNE PLOHE OD PUNOG DRVETA, CCA 64 X 340 +310 CM
Stolar, Suhopolje

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA HRASTOVIH ILI BUKOVIH GAZIŠTA, 13 GAZISTA DIMENZIJE 75 X 250 CM
Stolar, Lovran

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE OGRADE ZA STUBIŠTE , CCA 6 X 1 M
Stolar, Osijek

450 € do 750 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, CCA 320 CM ,ŠIRINA 78 CM, 16 STEPENICA, PODEST 85 X 80 CM
Stolar, Kukljica

900 € do 1500 €

CIJENA, IZRADA I POSTAVLJANJE SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-3 KD
Stolar, Bilje

540 € do 900 €

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE STOLARIJE, PROZOR-3 KOM BALKONSKA VRATA-1 KOM
Stolar, Karlovac

2250 € do 3750 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Stolar CJENIK

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

770+ PODUZEĆA ZA STOLAR
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE STOLAR?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau | Sva prava zadržana