STOLAR cijena

  Cijene namještaja po mjeri mogu se uvelike razlikovati. Veliki dio cijene uglavnom predstavlja izbor materijala - hoće li kuhinja biti od punog drveta ili iverice s furnirom? Koji će biti kuhinjski pult - drveni, mramorni ili kerrock? Sve to vam može pomoći da odaberete svog lokalnog stolara. Cijena unikatnih komada stoga ovisi o materijalu, vodičima, drškama, presvlakama, ugradnji i slično. Unikatni namještaj je oko 30% skuplji, ali i puno kvalitetniji i prilagođen vašim željama. Vrijeme proizvodnje je od 1 do 4 mjeseca. Trošak proizvodnje je 500-2.000 kn/ m2. Za vas smo također pripremili cjenik kako biste lako izračunali troškove crtanja, izrade i sastavljanja namještaja.

  CIJENA ZA STOLARA


  Cijena stolara za namještaj po mjeri. Cijena za stolarske usluge namještaja po mjeri, materijal je iveral ili masivno drvo.

  375.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  1700.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  CIJENA ZA stolara

  DRUGE CIJENE ZA STOLAR

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta

  Troškovi izrade standardne kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta


  KN

  KN/m

  m
  upit

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala visokog sjaja

  Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


  KN

  KN/m

  m
  upit

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od mat medijapana

  Troškovi izrade kuhinje po mjeri od mat medijapana


  KN

  KN/m

  m
  upit

  Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od medijapana visokog sjaja

  Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


  KN

  KN/m

  m
  upit

  Cijena izrade ormara od ivera po mjeri

  Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera po mjeri


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena izrade ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri

  Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena izrade kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160

  Troškovi proizvodnje kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160 sa uključenim podnicama


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Cijena izrade kuhinjskih otoka po mjeri od iverala

  Troškovi izrade kuhinjskih otooka za moderne kuhinje od iverala.


  KN

  KN/m

  m
  upit
  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  STOLAR, SVE ŠTO MORATE ZNATI

  1. Kuhinje, spavaće sobe, pisaći stolovi i sav drugi namještaj po mjeri. Zašto?

  Namještaj koji kupujete u salonu izrađen je prema standardnim dimenzijama, materijalima i oblicima, što predstavlja značajno ograničenje pri opremanju prostorija. Stolar može izraditi namještaj točno prema našim nacrtima, odnosno željama. Prednosti namještaja izrađenog po mjeri su brojne, a ovdje navodimo najvažnije.

  mizar-mizarstvo.jpg
  Namještaj koji je izradio stolar ima brojne prednosti!

  1.1. Namještaj po mjeri ugodan je korisniku

  Kako je već navedeno, stolar može namještaj koji izrađuje potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama. Danas gotovo više ne postoje ograničenja u dizajniranju namještaja, a ako imate na umu neka unikatna rješenja, tada je za vas jedina opcija namještaj po mjeri. Čak i u potkrovnom stanu u kojem su zidovi nakoso ili u starijem objektu u kojem su zidovi zakrivljeni ili neravni, najbolje je ugraditi namještaj po mjeri koji će se uklopiti u vaš prostor. Tako ćete moći iskoristiti prostor krovnih kosina u kojem ne možete stajati ni sjediti.

  1.2. Usklađen namještaj cijele prostorije

  Ako želite da oblik, boja i materijal namještaja jedne prostorije bude u skladu s namještajem u drugim prostorijama (posebice ako imate stan otvorenog tlocrta sa spojenim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom), izbor namještaja po mjeri jedini je pravi izbor za vas.

  1.3. Unikatnost namještaja po mjeri

  Namještaj koji stolar izrađuje prema nacrtima arhitekta, odnosno prema vašim željama, jedinstven je. Spaja vaše potrebe, želje i osobnost, odnosno stil, a istodobno se potpuno uklapa u prostor. Nitko drugi neće imati namještaj kao vi.

  1.4. Posebne dimenzije namještaja po mjeri

  Isto tako, dimenzije čovjeka važan su razlog za izbor namještaja po mjeri. Osobe višeg fizičkog rasta htjet će krevet dulji od standardnih dimenzija od 200 cm. Kuhinjski pult za osobe u invalidskim kolicima mora biti znatno niži od klasične visine pulta od 92 cm. U salonima nije moguće dobiti kuhinju s radnim pultom visine 75 cm, zbog toga treba naručiti kuhinju od stolara. Postoji mnoštvo primjera kada je potrebno namještaj izraditi po mjeri.

  1.5. Kvaliteta izrade namještaja po mjeri

  Važno je odabrati priznatog i provjerenog stolara. Stolar koji poštuje kvalitetu upotrebljavat će kvalitetne materijale i okove. Ako dođe do nepravilnosti ili nedostataka, pouzdan će ih stolar brzo otkloniti, za razliku od proizvođača, odnosno prodavatelja namještaja.

  2. Kako odabrati dobrog stolara?

  Ako tražite dobrog stolara, vrlo je korisno obaviti domaću zadaću. Prije donošenja odluke, preporučljivo je nabaviti što više ponuda od različitih stolara.

  2.1. Gdje potražiti stolara?

  Prvo je pravilo da poslušate preporuke prijatelja, poznanika koji imaju već iskustva sa stolarom. Ako će nacrte za vaš namještaj nacrtati arhitekt, on vas može povezati i sa stolarima s kojima surađuje i u koje ima povjerenje. Treća opcija je posjet internetskoj stranici Mojmojster, gdje možete pronaći imenik pouzdanih i kvalitetnih stolara u vašoj blizini. Na internetskoj stranici možete provjeriti ocjene klijenata koji su već surađivali s pojedinim stolarom.

  2.2. Nabavite više ponuda kvalitetnih stolara!

  Internetska stranica Mojmojster omogućuje vam da za jedan upit dobijete više ponuda istodobno, što će vam uštedjeti mnogo vremena i energije. Kada dobijete više ponuda, možete se uvjeriti da je cijena koju ćete platiti konkurentna i prikladna. Važno je također prije početka izrade dobiti ponudu u pisanom obliku koja će sadržavati i dogovoreni rok izrade i uvjete plaćanja. Stolara isto tako uvijek pitajte za reference. Ako je moguće, dogovorite se i za razgledavanje referentnog projekta, na kojem ćete moći pregledati i opipati stolarske proizvode i pitati vlasnika o njegovim iskustvima i zadovoljstvu s radom stolara.

  2.3. Cijena namještaja po mjeri

  Cijena znatno utječe na naše odluke kod namještanja stana. Cijene namještaja mogu jako varirati, sve ovisi o tome za kakve materijale se odlučimo, kakve vodilice, ručke ili presvlaku izaberemo. Kod namještaja izrađenog po mjeri sve te parametre možemo birati, a kod namještaja iz trgovine ograničeni smo na ponudu. Namještaj izrađen po mjeri zbog toga može biti povoljniji od namještaja u salonu ili znatno skuplji. Isto tako, namještaj po mjeri u cijelosti plaćate stolaru, a manji dio iznosa izdvaja se za dobavljača materijala. Međutim, ako se radi o namještaju iz trgovine, veći dio otkupne cijene odnosi se na maržu salona, distribuciju, prijevoz i dobit.

  2.4. Koliko dugo čekamo proizvod kod odabranog stolara?

  Nabavni rokovi u trgovinama namještajem su različiti, međutim, u prosjeku ne traju više od mjesec ili dva zajedno s montažom. Koliko dugo ćemo čekati namještaj kod odabranog stolara, ovisi o njegovoj zauzetosti poslom i o zahtjevnosti proizvoda. Kada smo u žurbi, namještaj izrađen kod stolara nije najbolje rješenje. Dobar stolar je obično stalno zauzet poslom i treba ga čekati i nekoliko mjeseci. Sama izrada namještaja također (ovisno o količini i zahtjevnosti) za jedan stan može trajati nekoliko tjedana. U slučaju unikatnog, dizajnom zahtjevnijeg namještaja čak i po nekoliko mjeseci.

  3. Što sve stolari rade?

  Područje rada stolara vrlo je široko. Stolari izrađuju namještaj i druge proizvode prije svega od drva, kao i od drugih materijala. Moguće je izraditi namještaj za kuhinju, spavaću sobu, ured i druge elemente kojima opremamo stambeni prostor, stambene kuće, škole, hotele, sportske dvorane, ugostiteljske lokale, kinodvorane, poslovne objekte i druge javne objekte. Osim izrade namještaja, stolar može i popraviti drvene proizvode, sastaviti i održavati namještaj i druge proizvode od drva. Specijalizirani stolari, s obzirom na područje specijalizacije, izrađuju i građevinsku stolariju kao što su prozori i vrata, drvene nadstrešnice, konstrukcije, mostovi, manji drveni objekti poput brvnara, vikendica... Mogu izrađivati i scensku opremu, brodove i druga plovila, sportske alate i opremu, drvena glazbala, parkete, te zidne i stropne obloge od drva.

  4. Postupak

  Prije nego što se uputite kod stolara dobro je znati kakav namještaj želite. Najbolje je prije se posavjetovati s arhitektom, odnosno dizajnerom interijera, koji će u skladu s vašim željama te svojim iskustvom i znanjem, pripremiti potrebne nacrte namještaja s opisima i dimenzijama. Samo na taj način ćete na temelju detaljnih nacrta dobiti usporedive ponude stolara. Ako bez nacrta posjećujete stolare, ponude neće biti međusobno usporedive jer će svaki stolar izvedbu interpretirati na svoj način. Odabrani stolar će zatim na temelju nacrta arhitekta ili prema vašim uputama (ako se ne odlučite za arhitekta) pripremiti popis materijala i radioničke nacrte. Unatoč tome što je arhitekt (ili vi) već obavio izmjeru prostora u kojem će se namještaj nalaziti, stolar mora prije početka izrade namještaja sam provjeriti dimenzije! Nakon vaše potvrde predračuna i uplate avansa, stolar naručuje potrebni materijal i počinje izradu. Obično namještaj izradi u vlastitoj radionici, zatim ga do kraja sastavi i montira u vašem domu. Važno je da u svim fazama rada stolar provjerava dimenzije.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA

  Potrebna izrada i montaža ugradbenog ormara. Želim ormar u kombinaciji polica i vješalica bez ogledala. Ormar je dimenzije cca cca 250 x 374 x 60 cm. 9450 KN do 15750 KN


  ........

  IZRADA KUBINJSKOG ELEMENTA ISPOD SUDOPERA

  Potrebna izrada jedan elementa u kuhinji. Radi se o elementu ispod sudopera. Imam vrata ali je nažalost dno elementa strulilo i propalo, ostalo odličnom stanju. Dimenzije cca 70 x 90 cm. 315 KN do 525 KN


  ........

  DOBAVA I UGRADNJA SOBNIH VRATA

  Potrebna dobava i ugradnja sobnih vrata dimenzije cca 85 x 200 cm, ravni štokovi, otvor pripremljen, bez obrade, visina otvora 260 cm. 1260 KN do 2100 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, ZAMJENA VRATNIH KRILA NA UGRADBENOM ORMARU, CCA 44 X 55 CM
  Stolar, Zagreb

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-2 KOM
  Stolar, Zagreb

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA SA DOVRATNIKOM, CCA 195 X 79 CM
  Stolar, Nedelišće

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, DOBAVA DRVENIH PANELA ZA METALNU OGRADU, CCA 200 X 120 CM - 6 KOM
  Stolar, Nedelišće

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, 8 - KOM
  Stolar, Sveta Nedelja

  12150 KN do 20250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA DRVENIH VRATA ZA KUPAONU, CCA 90 X 185 CM
  Stolar, Zaprešić

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA STEPENICA ZA SPOJ PRIZEMLJA I KATA, CCA 255 CM
  Stolar, Samobor

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA KUTNOG ELEMENTA VISEĆE KUHINJE , CCA 54 X 32 X 45 CM
  Stolar, Starigrad

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI, CCA 10 M
  Stolar, Strmec Samoborski

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KLIZNIH VRATA OD FURNIRA, CCA 110 X 200 CM
  Stolar, Donje Biljane

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-2 KOM
  Stolar, Sisak

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA LADICA U PROSTORU ISPOD STEPENICA, OKO 180 CM VISINE NA NAJVIŠEM DIJELU, IMA 14 STEPENICA KOJE SU ŠIROKE 90 CM,
  Stolar, Oklaj

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UNUTANJIH KLUPČICA, KLIPČICE-3 KOM
  Stolar, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA , 10 - KOM
  Stolar, Sesvetski Kraljevac

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA DRVENOG PANELA PO MJERI, CCA 262 X 150 CM
  Stolar, Zagreb

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, IZRADA DOVRATNIKA ZA SOBNA VRATA, CCA 220 X 65 CM
  Stolar, Peroj

  337.5 KN do 562.5 KN

  CIJENA, IZRADA I UGRADNJA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-3 KOM
  Stolar, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA DRVENIH DVOKRILNIH GARAŽNIH VRATA, CCA 235 X 200 CM
  Stolar, Dubrava

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA SA KLIZNIM VRATIMA, CCA 340 X 60 X 295 CM
  Stolar, Viškovo

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-7 KOM
  Stolar, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, KUHINJA PO MJERI, CCA 2, 5 M
  Stolar, Andrijaševci

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA ORMARA ZA CIPELE, CCA 120 X 30 X 80 CM
  Stolar, Rijeka

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA DRVENE OGRADE, CCA 50 X 1.8 M
  Stolar, Prigorje Brdovečko

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA VRATA ZA KUPAONU BEZ DOVRATNIKA, CCA 200 X 75 CM
  Stolar, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA DOVRATNIKA, 5 - KOM
  Stolar, Varaždin

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA , 4 - KOM
  Stolar, Kučiće

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI (DONJI ELEMENTI), CCA 120 X 200 CM
  Stolar, Split

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA UGRADBENOG ORMARA, CCA 230 X 560 X 60 CM
  Stolar, Rakitje, Bestovje

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KLIZNIH VRATA, KLIZNA VRATA-2 KOM
  Stolar, Zagreb

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KREVETA NA KAT L FORMACIJE, CCA 2 M
  Stolar, Makarska

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA UGRADBENOG ORMARA SA KLIZNIM VRATIMA, 270 X 200 X 60 CM
  Stolar, Zadar

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, IZRADA BLAGOVAONSKOG STOLA OD PUNOG DRVETA, CCA 85 X 85 CM
  Stolar, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MERI, CCA 2.5 M
  Stolar, Velika Gorica

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, CCA 1 X 2.5 M
  Stolar, Osijek

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽAUGRADBENOG ORMARA, CCA 320 X 270 X 60 CM
  Stolar, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE STOLARIJE, PROZORI-7 KOM BALKONSKA VRATA-3 KOM
  Stolar, Velika Ludina

  40500 KN do 67500 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  STOLAR CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 725 PODUZEĆA ZA STOLAR


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE STOLAR?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana