STOLAR cijena

Cijene namještaja po mjeri mogu se uvelike razlikovati. Veliki dio cijene uglavnom predstavlja izbor materijala - hoće li kuhinja biti od punog drveta ili iverice s furnirom? Koji će biti kuhinjski pult - drveni, mramorni ili kerrock? Sve to vam može pomoći da odaberete svog lokalnog stolara. Cijena unikatnih komada stoga ovisi o materijalu, vodičima, drškama, presvlakama, ugradnji i slično. Unikatni namještaj je oko 30% skuplji, ali i puno kvalitetniji i prilagođen vašim željama. Vrijeme proizvodnje je od 1 do 4 mjeseca. Trošak proizvodnje je 500-2.000 kn/ m2. Za vas smo također pripremili cjenik kako biste lako izračunali troškove crtanja, izrade i sastavljanja namještaja.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT IZVOĐAČIMA

CIJENA ZA STOLARA


Cijena stolara za namještaj po mjeri. Cijena za stolarske usluge namještaja po mjeri, materijal je iveral ili masivno drvo.

375.00 KN/m2

VRLO NISKA CIJENA
KN/m2

SREDNJA CIJENA
1700.00 KN/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA stolara

DRUGE CIJENE ZA STOLAR

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta

Troškovi izrade standardne kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta


KN

KN/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala visokog sjaja

Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


KN

KN/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od mat medijapana

Troškovi izrade kuhinje po mjeri od mat medijapana


KN

KN/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od medijapana visokog sjaja

Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.


KN

KN/m

m
upit

Cijena izrade ormara od ivera po mjeri

Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera po mjeri


KN

KN/m2

m2
upit

Cijena izrade ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri

Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri


KN

KN/m2

m2
upit

Cijena izrade kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160

Troškovi proizvodnje kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160 sa uključenim podnicama


KN

KN/kom

kom
upit

Cijena izrade kuhinjskih otoka po mjeri od iverala

Troškovi izrade kuhinjskih otooka za moderne kuhinje od iverala.


KN

KN/m

m
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

STOLAR, SVE ŠTO MORATE ZNATI

1. Kuhinje, spavaće sobe, pisaći stolovi i sav drugi namještaj po mjeri. Zašto?

Namještaj koji kupujete u salonu izrađen je prema standardnim dimenzijama, materijalima i oblicima, što predstavlja značajno ograničenje pri opremanju prostorija. Stolar može izraditi namještaj točno prema našim nacrtima, odnosno željama. Prednosti namještaja izrađenog po mjeri su brojne, a ovdje navodimo najvažnije.

mizar-mizarstvo.jpg
Namještaj koji je izradio stolar ima brojne prednosti!

1.1. Namještaj po mjeri ugodan je korisniku

Kako je već navedeno, stolar može namještaj koji izrađuje potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama. Danas gotovo više ne postoje ograničenja u dizajniranju namještaja, a ako imate na umu neka unikatna rješenja, tada je za vas jedina opcija namještaj po mjeri. Čak i u potkrovnom stanu u kojem su zidovi nakoso ili u starijem objektu u kojem su zidovi zakrivljeni ili neravni, najbolje je ugraditi namještaj po mjeri koji će se uklopiti u vaš prostor. Tako ćete moći iskoristiti prostor krovnih kosina u kojem ne možete stajati ni sjediti.

1.2. Usklađen namještaj cijele prostorije

Ako želite da oblik, boja i materijal namještaja jedne prostorije bude u skladu s namještajem u drugim prostorijama (posebice ako imate stan otvorenog tlocrta sa spojenim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom), izbor namještaja po mjeri jedini je pravi izbor za vas.

1.3. Unikatnost namještaja po mjeri

Namještaj koji stolar izrađuje prema nacrtima arhitekta, odnosno prema vašim željama, jedinstven je. Spaja vaše potrebe, želje i osobnost, odnosno stil, a istodobno se potpuno uklapa u prostor. Nitko drugi neće imati namještaj kao vi.

1.4. Posebne dimenzije namještaja po mjeri

Isto tako, dimenzije čovjeka važan su razlog za izbor namještaja po mjeri. Osobe višeg fizičkog rasta htjet će krevet dulji od standardnih dimenzija od 200 cm. Kuhinjski pult za osobe u invalidskim kolicima mora biti znatno niži od klasične visine pulta od 92 cm. U salonima nije moguće dobiti kuhinju s radnim pultom visine 75 cm, zbog toga treba naručiti kuhinju od stolara. Postoji mnoštvo primjera kada je potrebno namještaj izraditi po mjeri.

1.5. Kvaliteta izrade namještaja po mjeri

Važno je odabrati priznatog i provjerenog stolara. Stolar koji poštuje kvalitetu upotrebljavat će kvalitetne materijale i okove. Ako dođe do nepravilnosti ili nedostataka, pouzdan će ih stolar brzo otkloniti, za razliku od proizvođača, odnosno prodavatelja namještaja.

2. Kako odabrati dobrog stolara?

Ako tražite dobrog stolara, vrlo je korisno obaviti domaću zadaću. Prije donošenja odluke, preporučljivo je nabaviti što više ponuda od različitih stolara.

2.1. Gdje potražiti stolara?

Prvo je pravilo da poslušate preporuke prijatelja, poznanika koji imaju već iskustva sa stolarom. Ako će nacrte za vaš namještaj nacrtati arhitekt, on vas može povezati i sa stolarima s kojima surađuje i u koje ima povjerenje. Treća opcija je posjet internetskoj stranici Mojmojster, gdje možete pronaći imenik pouzdanih i kvalitetnih stolara u vašoj blizini. Na internetskoj stranici možete provjeriti ocjene klijenata koji su već surađivali s pojedinim stolarom.

2.2. Nabavite više ponuda kvalitetnih stolara!

Internetska stranica Mojmojster omogućuje vam da za jedan upit dobijete više ponuda istodobno, što će vam uštedjeti mnogo vremena i energije. Kada dobijete više ponuda, možete se uvjeriti da je cijena koju ćete platiti konkurentna i prikladna. Važno je također prije početka izrade dobiti ponudu u pisanom obliku koja će sadržavati i dogovoreni rok izrade i uvjete plaćanja. Stolara isto tako uvijek pitajte za reference. Ako je moguće, dogovorite se i za razgledavanje referentnog projekta, na kojem ćete moći pregledati i opipati stolarske proizvode i pitati vlasnika o njegovim iskustvima i zadovoljstvu s radom stolara.

2.3. Cijena namještaja po mjeri

Cijena znatno utječe na naše odluke kod namještanja stana. Cijene namještaja mogu jako varirati, sve ovisi o tome za kakve materijale se odlučimo, kakve vodilice, ručke ili presvlaku izaberemo. Kod namještaja izrađenog po mjeri sve te parametre možemo birati, a kod namještaja iz trgovine ograničeni smo na ponudu. Namještaj izrađen po mjeri zbog toga može biti povoljniji od namještaja u salonu ili znatno skuplji. Isto tako, namještaj po mjeri u cijelosti plaćate stolaru, a manji dio iznosa izdvaja se za dobavljača materijala. Međutim, ako se radi o namještaju iz trgovine, veći dio otkupne cijene odnosi se na maržu salona, distribuciju, prijevoz i dobit.

2.4. Koliko dugo čekamo proizvod kod odabranog stolara?

Nabavni rokovi u trgovinama namještajem su različiti, međutim, u prosjeku ne traju više od mjesec ili dva zajedno s montažom. Koliko dugo ćemo čekati namještaj kod odabranog stolara, ovisi o njegovoj zauzetosti poslom i o zahtjevnosti proizvoda. Kada smo u žurbi, namještaj izrađen kod stolara nije najbolje rješenje. Dobar stolar je obično stalno zauzet poslom i treba ga čekati i nekoliko mjeseci. Sama izrada namještaja također (ovisno o količini i zahtjevnosti) za jedan stan može trajati nekoliko tjedana. U slučaju unikatnog, dizajnom zahtjevnijeg namještaja čak i po nekoliko mjeseci.

3. Što sve stolari rade?

Područje rada stolara vrlo je široko. Stolari izrađuju namještaj i druge proizvode prije svega od drva, kao i od drugih materijala. Moguće je izraditi namještaj za kuhinju, spavaću sobu, ured i druge elemente kojima opremamo stambeni prostor, stambene kuće, škole, hotele, sportske dvorane, ugostiteljske lokale, kinodvorane, poslovne objekte i druge javne objekte. Osim izrade namještaja, stolar može i popraviti drvene proizvode, sastaviti i održavati namještaj i druge proizvode od drva. Specijalizirani stolari, s obzirom na područje specijalizacije, izrađuju i građevinsku stolariju kao što su prozori i vrata, drvene nadstrešnice, konstrukcije, mostovi, manji drveni objekti poput brvnara, vikendica... Mogu izrađivati i scensku opremu, brodove i druga plovila, sportske alate i opremu, drvena glazbala, parkete, te zidne i stropne obloge od drva.

4. Postupak

Prije nego što se uputite kod stolara dobro je znati kakav namještaj želite. Najbolje je prije se posavjetovati s arhitektom, odnosno dizajnerom interijera, koji će u skladu s vašim željama te svojim iskustvom i znanjem, pripremiti potrebne nacrte namještaja s opisima i dimenzijama. Samo na taj način ćete na temelju detaljnih nacrta dobiti usporedive ponude stolara. Ako bez nacrta posjećujete stolare, ponude neće biti međusobno usporedive jer će svaki stolar izvedbu interpretirati na svoj način. Odabrani stolar će zatim na temelju nacrta arhitekta ili prema vašim uputama (ako se ne odlučite za arhitekta) pripremiti popis materijala i radioničke nacrte. Unatoč tome što je arhitekt (ili vi) već obavio izmjeru prostora u kojem će se namještaj nalaziti, stolar mora prije početka izrade namještaja sam provjeriti dimenzije! Nakon vaše potvrde predračuna i uplate avansa, stolar naručuje potrebni materijal i počinje izradu. Obično namještaj izradi u vlastitoj radionici, zatim ga do kraja sastavi i montira u vašem domu. Važno je da u svim fazama rada stolar provjerava dimenzije.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA SA DOVRATNIKOM

Potrebna izrada i montaža sobnih vrata sa dovratnikom. U pitanju je 5 kom. sobnih vrata. Želim vrata bijele boje. 5040 KN do 8400 KN


........

IZRADA I MONTAŽA DRVENOG OKVIRA ISPOD KREVETA DA BI PODIGLI VISINU KREVETA

Potrebno je podignuti visinu kreveta za osobu koja je u invalidskim kolicima radi lakšeg prebacivanja s kolica na krevet. 945 KN do 1575 KN


........

IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI

Stan je još u fazi izgradnje. Za ugradnju kuhinje ce bit spreman za 2 do 2 i po mjeseca.
U privitku sam dostavio nacrt stana i fotografiju sa vase Facebook stranice koja dosta odgovara nasim zeljama kako smo to zamislili.

12600 KN do 21000 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA DRVENIH GAZIŠTA NA METALNU KONSTRUKCIJU, GAZIŠTA-20 KOM
Stolar, Medulin

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, CCA 215 X 72 CM
Stolar, Belovar

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, UKRASNE DRVENE LETVICE U STANU, VIZUALIZACIJA U PRILOGU
Stolar, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA HRASTOVE PLOČE ZA STO, CCA 160 X 90 X 4 CM
Stolar, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I POSTAVLJANJE DRVENIH STEPENICA, CCA 280 CM
Stolar, Gerovo

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENA OGRADA IZMEĐU SUSJEDA, CCA 4500 X 2000 CM
Stolar, Zagreb

6075 KN do 10125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA U SPAVAĆOJ SOBI, CCA 180 X 150 X 120 CM
Stolar, Umag

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 3 M
Stolar, Zadar

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, PRENAMJENA PROSTORA U OTVORENI ORMAR BEZ VRATA, CCA 2 X 3 M
Stolar, Veliko Trgovišće

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, OBLAGANJE BETONSKIH STEPENICA U DRVO, CCA 250 CM
Stolar, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA ŠTOKOVA I MONTAŽA KUHINJE, ŠZOKOVA 5 KOM. KUHINJA CCA 2.4 M
Stolar, Poreč

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA ZA SPAVAĆU SOBU , CCA 240 X 220 X 60 CM
Stolar, Mali Lošinj

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICE, CCA 240 CM
Stolar, Tušilović

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA BLAGOVAONSKOG STOLA, CCA 100 X 100 CM
Stolar, Rijeka

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA , SOBNA VRATA-3 KOM
Stolar, Solin

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA NAMJEŠTAJA PO MJERI, KUHINJA-1 KOM ORMARA-2 KOM KUPAONSKI ORMARIĆ-1 KOM
Stolar, Rupa

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 2,6 X 5 M
Stolar, Zagreb

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, ZATVARANJE IZLAZA NA TAVAN, CCA 1 X 1.5 M
Stolar, Rijeka

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, ZAMIJENA STAKLENE ISPUNE DRVENIH VRATA, CCA 55 X 170 CM
Stolar, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA ZA PREDSOBLJE, CCA 245 X 150 X 65 CM
Stolar, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-1 KOM
Stolar, Susedgrad

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA SA LEŽAJEM, CCA 400 X 100 X 215 CM
Stolar, Krk

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH STEPENICA, CCA 285 CM
Stolar, Kosi

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 3300 X 1750 MM
Stolar, Kaštel Kambelovac

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 540 CM
Stolar, Vrbovec

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA SOBNIH VRATA SA ŠTOKOM , 5 - KOM
Stolar, Okrugli Vrh

6075 KN do 10125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH I KLIZNIH VRATA, SOBNA VRATA-3 KOM KLIZNA VRATA -1 KOM
Stolar, Čakovec

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENOG PANELA I KOMODE ZA TV, CCA 170 X 200 CM
Stolar, Zagreb

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE S OTOKOM, CCA 325 CM
Stolar, Zadar

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA PO MJERI, CCA 230 X 100 X 46 CM
Stolar, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, CCA 140 X 205 CM
Stolar, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA ZA SPAVAĆU SOBU, ORMARA-3 KOM
Stolar, Smokvica Krmpotska

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA HRASTOVIH GAZIŠTA, CCA 3 M
Stolar, Zadar

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DVOJIH SOBNIH VRATA SA ŠTOKOVIMA, CCA 202 X 70 CM
Stolar, Rijeka

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, IZRADA NAJEŠTAJA PO MJERI, ORMARA-4 KOM
Stolar, Zagreb

23625 KN do 39375 KN

CIJENA, IZRADA OKRUGLOG BLAGOVAONSKOG HRASTOVOG STOLA, CCA 105 CM
Stolar, Zagreb

3375 KN do 5625 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

STOLAR CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

727+ PODUZEĆA ZA STOLAR
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE STOLAR?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

KONTAKTI

Upiti: 01 3535 204
Poduzeća: 099 3309 224

GLOBALNE STRANICE

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana