Stolar cijena

Cijene namještaja po mjeri mogu se uvelike razlikovati. Veliki dio cijene uglavnom predstavlja izbor materijala - hoće li kuhinja biti od punog drveta ili iverice s furnirom? Koji će biti kuhinjski pult - drveni, mramorni ili kerrock? Sve to vam može pomoći da odaberete svog lokalnog stolara. Cijena unikatnih komada stoga ovisi o materijalu, vodičima, drškama, presvlakama, ugradnji i slično. Unikatni namještaj je oko 30% skuplji, ali i puno kvalitetniji i prilagođen vašim željama. Vrijeme proizvodnje je od 1 do 4 mjeseca. Trošak proizvodnje je 70-270 EUR/m2.

Kome povjeriti izradu namještaja po mjeri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Cijena za stolara


Cijena stolara za namještaj po mjeri. Cijena za stolarske usluge namještaja po mjeri, materijal je iveral ili masivno drvo.

49.73 €/m2

VRLO NISKA CIJENA
€/m2

SREDNJA CIJENA
270.56 €/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Cijena za stolara

Druge cijene za Stolar

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta

Troškovi izrade standardne kuhinje po mjeri od iverala ili uzorka drveta€/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od iverala visokog sjaja

Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.€/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od mat medijapana

Troškovi izrade kuhinje po mjeri od mat medijapana€/m

m
upit

Cijena proizvodnje kuhinje po mjeri od medijapana visokog sjaja

Troškovi izrade kuhinje visokog sjaja od iverala po mjeri.€/m

m
upit

Cijena izrade ormara od ivera po mjeri

Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera po mjeri€/m2

m2
upit

Cijena izrade ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri

Troškovi montaže i proizvodnje ormara od ivera sa kliznim vratima po mjeri€/m2

m2
upit

Cijena izrade kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160

Troškovi proizvodnje kreveta po mjeri dimenzija 200 x 160 sa uključenim podnicama€/kom

kom
upit

Cijena izrade kuhinjskih otoka po mjeri od iverala

Troškovi izrade kuhinjskih otooka za moderne kuhinje od iverala.€/m

m
upit
UKUPNO:
pošalji upit >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

STOLAR, SVE ŠTO MORATE ZNATI

1. Kuhinje, spavaće sobe, pisaći stolovi i sav drugi namještaj po mjeri. Zašto?

Namještaj koji kupujete u salonu izrađen je prema standardnim dimenzijama, materijalima i oblicima, što predstavlja značajno ograničenje pri opremanju prostorija. Stolar može izraditi namještaj točno prema našim nacrtima, odnosno željama. Prednosti namještaja izrađenog po mjeri su brojne, a ovdje navodimo najvažnije.

mizar-mizarstvo.jpg
Namještaj koji je izradio stolar ima brojne prednosti!

1.1. Namještaj po mjeri ugodan je korisniku

Kako je već navedeno, stolar može namještaj koji izrađuje potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama. Danas gotovo više ne postoje ograničenja u dizajniranju namještaja, a ako imate na umu neka unikatna rješenja, tada je za vas jedina opcija namještaj po mjeri. Čak i u potkrovnom stanu u kojem su zidovi nakoso ili u starijem objektu u kojem su zidovi zakrivljeni ili neravni, najbolje je ugraditi namještaj po mjeri koji će se uklopiti u vaš prostor. Tako ćete moći iskoristiti prostor krovnih kosina u kojem ne možete stajati ni sjediti.

1.2. Usklađen namještaj cijele prostorije

Ako želite da oblik, boja i materijal namještaja jedne prostorije bude u skladu s namještajem u drugim prostorijama (posebice ako imate stan otvorenog tlocrta sa spojenim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom), izbor namještaja po mjeri jedini je pravi izbor za vas.

1.3. Unikatnost namještaja po mjeri

Namještaj koji stolar izrađuje prema nacrtima arhitekta, odnosno prema vašim željama, jedinstven je. Spaja vaše potrebe, želje i osobnost, odnosno stil, a istodobno se potpuno uklapa u prostor. Nitko drugi neće imati namještaj kao vi.

1.4. Posebne dimenzije namještaja po mjeri

Isto tako, dimenzije čovjeka važan su razlog za izbor namještaja po mjeri. Osobe višeg fizičkog rasta htjet će krevet dulji od standardnih dimenzija od 200 cm. Kuhinjski pult za osobe u invalidskim kolicima mora biti znatno niži od klasične visine pulta od 92 cm. U salonima nije moguće dobiti kuhinju s radnim pultom visine 75 cm, zbog toga treba naručiti kuhinju od stolara. Postoji mnoštvo primjera kada je potrebno namještaj izraditi po mjeri.

1.5. Kvaliteta izrade namještaja po mjeri

Važno je odabrati priznatog i provjerenog stolara. Stolar koji poštuje kvalitetu upotrebljavat će kvalitetne materijale i okove. Ako dođe do nepravilnosti ili nedostataka, pouzdan će ih stolar brzo otkloniti, za razliku od proizvođača, odnosno prodavatelja namještaja.

2. Kako odabrati dobrog stolara?

Ako tražite dobrog stolara, vrlo je korisno obaviti domaću zadaću. Prije donošenja odluke, preporučljivo je nabaviti što više ponuda od različitih stolara.

2.1. Gdje potražiti stolara?

Prvo je pravilo da poslušate preporuke prijatelja, poznanika koji imaju već iskustva sa stolarom. Ako će nacrte za vaš namještaj nacrtati arhitekt, on vas može povezati i sa stolarima s kojima surađuje i u koje ima povjerenje. Treća opcija je posjet internetskoj stranici Mojmojster, gdje možete pronaći imenik pouzdanih i kvalitetnih stolara u vašoj blizini. Na internetskoj stranici možete provjeriti ocjene klijenata koji su već surađivali s pojedinim stolarom.

2.2. Nabavite više ponuda kvalitetnih stolara!

Internetska stranica Mojmojster omogućuje vam da za jedan upit dobijete više ponuda istodobno, što će vam uštedjeti mnogo vremena i energije. Kada dobijete više ponuda, možete se uvjeriti da je cijena koju ćete platiti konkurentna i prikladna. Važno je također prije početka izrade dobiti ponudu u pisanom obliku koja će sadržavati i dogovoreni rok izrade i uvjete plaćanja. Stolara isto tako uvijek pitajte za reference. Ako je moguće, dogovorite se i za razgledavanje referentnog projekta, na kojem ćete moći pregledati i opipati stolarske proizvode i pitati vlasnika o njegovim iskustvima i zadovoljstvu s radom stolara.

2.3. Cijena namještaja po mjeri

Cijena znatno utječe na naše odluke kod namještanja stana. Cijene namještaja mogu jako varirati, sve ovisi o tome za kakve materijale se odlučimo, kakve vodilice, ručke ili presvlaku izaberemo. Kod namještaja izrađenog po mjeri sve te parametre možemo birati, a kod namještaja iz trgovine ograničeni smo na ponudu. Namještaj izrađen po mjeri zbog toga može biti povoljniji od namještaja u salonu ili znatno skuplji. Isto tako, namještaj po mjeri u cijelosti plaćate stolaru, a manji dio iznosa izdvaja se za dobavljača materijala. Međutim, ako se radi o namještaju iz trgovine, veći dio otkupne cijene odnosi se na maržu salona, distribuciju, prijevoz i dobit.

2.4. Koliko dugo čekamo proizvod kod odabranog stolara?

Nabavni rokovi u trgovinama namještajem su različiti, međutim, u prosjeku ne traju više od mjesec ili dva zajedno s montažom. Koliko dugo ćemo čekati namještaj kod odabranog stolara, ovisi o njegovoj zauzetosti poslom i o zahtjevnosti proizvoda. Kada smo u žurbi, namještaj izrađen kod stolara nije najbolje rješenje. Dobar stolar je obično stalno zauzet poslom i treba ga čekati i nekoliko mjeseci. Sama izrada namještaja također (ovisno o količini i zahtjevnosti) za jedan stan može trajati nekoliko tjedana. U slučaju unikatnog, dizajnom zahtjevnijeg namještaja čak i po nekoliko mjeseci.

3. Što sve stolari rade?

Područje rada stolara vrlo je široko. Stolari izrađuju namještaj i druge proizvode prije svega od drva, kao i od drugih materijala. Moguće je izraditi namještaj za kuhinju, spavaću sobu, ured i druge elemente kojima opremamo stambeni prostor, stambene kuće, škole, hotele, sportske dvorane, ugostiteljske lokale, kinodvorane, poslovne objekte i druge javne objekte. Osim izrade namještaja, stolar može i popraviti drvene proizvode, sastaviti i održavati namještaj i druge proizvode od drva. Specijalizirani stolari, s obzirom na područje specijalizacije, izrađuju i građevinsku stolariju kao što su prozori i vrata, drvene nadstrešnice, konstrukcije, mostovi, manji drveni objekti poput brvnara, vikendica... Mogu izrađivati i scensku opremu, brodove i druga plovila, sportske alate i opremu, drvena glazbala, parkete, te zidne i stropne obloge od drva.

4. Postupak

Prije nego što se uputite kod stolara dobro je znati kakav namještaj želite. Najbolje je prije se posavjetovati s arhitektom, odnosno dizajnerom interijera, koji će u skladu s vašim željama te svojim iskustvom i znanjem, pripremiti potrebne nacrte namještaja s opisima i dimenzijama. Samo na taj način ćete na temelju detaljnih nacrta dobiti usporedive ponude stolara. Ako bez nacrta posjećujete stolare, ponude neće biti međusobno usporedive jer će svaki stolar izvedbu interpretirati na svoj način. Odabrani stolar će zatim na temelju nacrta arhitekta ili prema vašim uputama (ako se ne odlučite za arhitekta) pripremiti popis materijala i radioničke nacrte. Unatoč tome što je arhitekt (ili vi) već obavio izmjeru prostora u kojem će se namještaj nalaziti, stolar mora prije početka izrade namještaja sam provjeriti dimenzije! Nakon vaše potvrde predračuna i uplate avansa, stolar naručuje potrebni materijal i počinje izradu. Obično namještaj izradi u vlastitoj radionici, zatim ga do kraja sastavi i montira u vašem domu. Važno je da u svim fazama rada stolar provjerava dimenzije.

emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš domŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Zadnji projekti

Izrada kupaonskog ormarića

Potrebna izrada kupaonskog visećeg ormara. 1357.2 € do 2262 €

........

Klizna vrata za zidni ormar

Dvokrilna klizna vrata za zidni ormaru u spavačoj sobi
Svijetli otvor vis.2635mm širina 1475mm.
Molim vašu ponudu i prjedlog za više kombinacija bijela lakirana ili kombinacija bijelalakirana sa staklom ili ogledalom. 4071.6 € do 6786 €

........

Zamjena drvenih gazišta na stubištu stambene zgrade

Potrebna zamjena drvenih gazišta na stubištu stambene zgrade. Gazišta su dimenzije cca 70 x 30 cm 30 kom. 6786 € do 11310 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

Cijena, Izrada tankih crnih okvira za slike, 3 kom: cca 35 x 45cm
Stolar, Split

135 € do 225 €

Cijena, Izrada ugradbenog ormara u sobi, cca 388 x 250 x 65 cm
Stolar, Vukovina

1080 € do 1800 €

Cijena, Izrada drvenih gazišta po mjeri, cca 74 x 33 cm
Stolar, Rijeka

900 € do 1500 €

Cijena, Zamijena kuhinjske radne ploče, 272 cm
Stolar, Dubrava

180 € do 300 €

Cijena, Izrada radne ploče otoka u kuhinji i stol , otok:1 kom kuhinjski stol: 1 kom klupa: 1 kom
Stolar, Varaždin

1350 € do 2250 €

Cijena, Izrada i montaža ormara, cca 220 x 240 cm
Stolar, Vukovar

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada drvene podloge za ogledalo, cca 140 x 35 cm
Stolar, Novalja

180 € do 300 €

Cijena, Izrada sobnih vrata sa policama i drvenih stepenica, cca 78 x 215 cm
Stolar, Pučišća

720 € do 1200 €

Cijena, Izrada letvice za prešu za grožđe, 30 x 22 x 645 mm (34 kom)
Stolar, Zagreb

315 € do 525 €

Cijena, Izrada police za kozmetički salon, 85cm; 38cm; 85cm
Stolar, Split

135 € do 225 €

Cijena, Kooperant za izradu drvenih gazišta, godišnje: 100 kom
Stolar, Virovitica

4500 € do 7500 €

Cijena, Izrada drvene nadstrešnice za terasu, cca 19m2
Stolar, Zagreb

900 € do 1500 €

Cijena, Popravak ili izrada novih vrata sobnog ormara, 60/240 dvoja obična vrata100/240 dva klizna elementa
Stolar, Split

180 € do 300 €

Cijena, Izrada i ugradnja tavanskih vrata sa stepenicama, cca 80 x 60 cm etaža cca 230 cm
Stolar, Širinec

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada masivnog radnog stola, cca 150 x 70 x 40 cm
Stolar, Ravna Gora

630 € do 1050 €

Cijena, Izrada drvene ograde i kuhinje, cca 45m2
Stolar, Jastrebarsko

1800 € do 3000 €

Cijena, Kutna kuhinja s poluotokom, cca 3224 x 3018mm
Stolar, Pojatno

1800 € do 3000 €

Cijena, Izrada drvenih stepenica, 240 cm
Stolar, Novigrad Podravski

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada drvene ljuljačke, v220 d400 š230 grede 10x10
Stolar, Lučko

180 € do 300 €

Cijena, Izrada radnog stola od punog drva, cca 150 x 85 x 55cm
Stolar, Pula

135 € do 225 €

Cijena, Izrada kupaonskog ormarića, 80 x 47 x 58 cm
Stolar, Zagreb

225 € do 375 €

Cijena, Izrada kupaonskog ormarića, cca 134 x 130 x 22 cm
Stolar, Zagreb

180 € do 300 €

Cijena, Izrada stola sa policom, 100 x 200 cm
Stolar, Zagreb

270 € do 450 €

Cijena, Obložit betonske stepenice drvetom, gazišta - 12 kom
Stolar, Tisno

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i postavljanje drvene unutarnje klupcice, 1kom 110cm x 18cm 1kom 220cm x 18cm
Stolar, Osijek

180 € do 300 €

Cijena, Izrada drvenih vrata za kabinu barke Dalmatinka, 0,70 x 0,80 m
Stolar, Rijeka

360 € do 600 €

Cijena, Izrada i montaža drvenih prozora i balkonskih vrata, 4 prozora i 1 balk.vrata
Stolar, Zagreb

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada drvene nadstrešnice za auto, cca 4.2 x 5.8 x 2.4 m
Stolar, Hrastina Samoborska

1350 € do 2250 €

Cijena, Montiranje kuhinje Ikea, cca 2.60 m
Stolar, Solin

180 € do 300 €

Cijena, Izrada drvene terase za kafić, za 10 stolova
Stolar, Zagreb

1800 € do 3000 €

Cijena, Promjena fronti, 6 fronti i jedna ladica
Stolar, Pula

405 € do 675 €

Cijena, Izrada i montaža ugradbenog ormara s policama, cca 260 x 128 x 55cm
Stolar, Vodice

900 € do 1500 €

Cijena, Preinaka taburea, cca 70 x 60 cm
Stolar, Lovran

135 € do 225 €

Cijena, Izrada rustikalnog drvenog kreveta, cca 180x200 cm
Stolar, Mačkovec

450 € do 750 €

Cijena, Izrada i montaža polica za ostavu u "L", 6 kom / cca 80 x dubina 45cm
Stolar, Velika Gorica

270 € do 450 €

Cijena, Popravak sobnih vrata, 1 vrata ploha
Stolar, Split

90 € do 150 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Stolar cjenik

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

774+ poduzeća za Stolar
Besplatna usluga
Bez provizija
Zatraži ponudu

Tražite dobre izvođače za područje Stolar?