x

  Cijena fasade - Fasaderski radovi

  Cijena fasade najviše ovisi o vrsti i debljini izolacije. Za dobru toplinsku izolaciju, nemojte postavljati izolaciju manju od 12cm. Ako obnavljate fasadu starije zgrade, često su dostupni razni natječaji (npr. ECO FUND) za pružanje deblje izolacije, što vam može pomoći da smanjite troškove ulaganja. Za fasadni sustav od stiropora od 12 cm izdvojit ćete oko 200 kn / m2. Cijena stiropora od 15 cm iznosi 220 kn / m2. Za još deblji stiropor od 20 cm, cijena fasade je oko 240 kn / m2. Za točnu cijenu možete se obratiti našim provjerenim izvođačima fasaderskih radova.

  CIJENA FASADE PO M2 - KLJUČ U RUKE


  Cijena fasade za kuću. Cijena fasaderskih radova, izrada izolacije fasade sa 16 cm stiropora.

  240.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  300.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Cijena fasade - Fasaderski radovi

  DRUGE CIJENE ZA FASADE

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Demit fasada - cijena za potrebni rad i material

  Cijena za montažu demit fasade od stiropora zakačenog na fasadu (stiropor 5 cm), profila, kutnih profila na rubovima, utiskivanje staklene mrežice, impregnacija te završna obrada žbukom granulacije 2,00mm. Trošak za potrebni rad i materijal izrade demit kontaktne fasade.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena za otklanjanje problema i brze popravke

  Trošak za popravke, rad u režiji, bez materijala.


  KN

  KN/sat

  sat
  upit

  Stiropor fasada 5 cm, cijena po principu ključ u ruke

  Cijena za postavljanje stiropor fasade po principu ključ u ruke, debljina - stiropor 5 cm. Trošak montaže cijele fasade sa materijalom, d=5cm.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Stiropor fasada 8 cm, cijena po principu ključ u ruke

  Cijena za izradu fasade po principu ključ u ruke, debljina: stiropor 8 cm. Komplet stiropor fasada tj. trošak montaže cijele fasade sa materijalom, d=8 cm.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Fasada - stiropor 10 cm, cijena po principu ključ u ruke

  Cijena za izradu fasade po principu ključ u ruke, debljina: stiropor 10 cm. Trošak montaže cijele fasade sa materijalom, d=10 cm.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Fasada - stiropor 12 cm, cijena po principu ključ u ruke

  Cijena za izradu fasade po principu ključ u ruke, debljina: stiropor 12 cm. Trošak montaže cijele fasade sa materijalom, d=12 cm.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Fasada - stiropor 3 cm, cijena sa zaključnim edelputz-om na fasadi

  Cijena za montažu stiropora F-3 (stiropor 3 cm) sa zaključnim edelputz-om na fasadi. Trošak za izradu cijele fasade sa stiroporom, F-3.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Fasada - stiropor 3 cm, cijena sa zaključnim silikatom na fasadi

  Cijena za montažu stiropora F-3 (stiropor 3 cm) sa zaključnim silikatom na fasadi. Trošak za izradu cijele fasade sa stiroporom, F-3.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Fasada - stiropor 10 cm, cijena sa zaključnim edelputz-om na fasadi

  Cijena za montažu stiropora F-10 (stiropor 10 cm) sa zaključnim edelputz-om na fasadi. Trošak za izradu cijele fasade sa stiroporom, F-10.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Fasada - stiropor 10 cm, cijena sa zaključnim silikatom na fasadi

  Cijena za montažu stiropora F-10 (stiropor 10 cm) sa zaključnim silikatom na fasadi. Trošak za izradu cijele fasade sa stiroporom, F-10.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena za impregnaciju fasade i završni sloj, skela je uključena

  Trošak impregniranja i izrade završnog sloja fasade.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena za montažu prozorske klupice, 100x10x2

  Trošak ugradnje klupice na prozoru dimenzija 100x10x2.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Cijena za montažu prozorske klupice, 100x20x3

  Trošak ugradnje klupice na prozoru dimenzija 100x20x3.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Cijena za fasadni stiropor

  Trošak fasadnog stiropora, 5cm.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena za fasadni stiropor

  Trošak fasadnog stiropora, 10cm.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena glet mase

  Trošak glet mase 25kg.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Cijena završne akrilne žbuke DEKOMASTER

  Trošak završne akrilne žbuke, 25kg.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Obnova fasada, cijena za obnovu fasade s radovima

  Obnova fasada, cijena za obnovu starog pročelja. Cijena za skidanje žbuke na zdravu površinu, pranje blagim mlazom vode i izravnavanje novim žbukama, nanošenje rijetkog cementnog maltera, izravnavanje maltera i nanošenje strukturne žbuke, te lakiranje vodonepropusnom bojom.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit
  POŠALJI UPIT >
  UKUPNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Izrada fasade na kući i fasaderstvo – sve što trebate znati

  1. Što trebamo znati prije nego što se odlučimo za fasadu?

  93289720_m.jpg

  1.1. Najvažnije informacije koje trebate dobiti prije nego što pristupite izgradnji ili obnovi fasade:

  - Pribavite stručne informacije o najprikladnijoj vrsti izolacije za vaš objekt.

  - Raspitajte se o troškovima izrade različitih vrsta fasada po četvornom metru.

  - Odlučite kakav bi trebao biti završni sloj vaše fasade. Posavjetujte se s arhitektom ili stručnjakom za boje.

  - Saznajte možete li dobiti subvenciju za fasade.

  - Planirajte fasadu u mjesecima kada su vanjski uvjeti (temperatura zraka, padaline, Sunčeva svjetlost) optimalni.

  1.2. Subvencija Eko fonda za fasadu

  Da biste dobili subvenciju, uvjet je da instalirate fasadni sustav s najmanje 18 cm toplinske izolacije. Možete dobiti i subvenciju ako je vaš objekt već opremljen toplinskom izolacijom koja treba biti dopunjena dodatnom toplinskom izolacijom.

  Eko fond subvencionira do 20 % priznatih troškova ulaganja (ali ne više od 12 €/m²). Međutim, ako se vaš objekt nalazi na jednom od područja odobrenih Pravilnikom o planu kvalitete zraka, možete dobiti subvenciju do 50 % od troškova ulaganja. Građani u nepovoljnom položaju mogu dobiti financijski poticaj do 100 % priznatih troškova ulaganja.

  Međutim, Eko fond ne prepoznaje punu cijenu investicije. Troškovi koje priznaje eko fond uključuju: kupnju i ugradnju fasadnog sustava, troškove skela, uklanjanje i izravnavanje postojeće žbuke, ugradnju hidroizolacije na pregradni zid, demontažu starih prozorskih pragova, obradu paleta i kupnju i ugradnju nove klupice za prozore.

  Ne mogu se dobiti subvencije za pojedinačne stanove ili katove u višečlanim kućama. Izgradnja fasada subvencionira se samo za objekte izgrađene prije 2003. Nelegalne građevine koje su izgrađene prije 2003. moraju se legalizirati prije podnošenja zahtjeva.
  Prijava se mora podnijeti Eko fondu prije početka radova. Investicija mora biti dovršena u roku 9 mjeseci od konačnosti prijave. Moguće je u isto se vrijeme koristiti i zajmom Eko fonda.

  Korisnik subvencije može biti bilo koja fizička osoba (vlasnik zgrade, vlasnik stambenog zbrinjavanja, vlasnik prava građenja na nekretnini ili najmoprimac uz pisanu suglasnost vlasnika).

  Eko fond nudi besplatne savjete i pravnu pomoć u pripremi zahtjeva za dodjelu subvencija.

  2. Izvođači radova na fasadi

  Fasada se izrađuje jedanput ili dva puta u životu. Mnogi izvođači zloupotrebljavaju tu činjenicu i neiskustvo klijenata i obmanjuju ih kako u pogledu performansi (a ne kakvoće), tako i u odnosu prema klijentu (ne drže se rokova, loše komuniciraju s klijentom itd.) kako bi se spriječili prigovori na naknadno utvrđene pogreške. Odabir pouzdanog izvođača fasada stoga je vrlo važan. Najbolje je poslati popis željenih radova nekolicini građevinskih tvrtki. Nakon primitka njihovih ponuda, napravite uži izbor i zamolite odabrane dobavljače da svojim klijentima pruže potrebne reference i kontakte. Odaberite samo izvođača na temelju referenci. Izvođači na portalu Mojmojster su provjereni i testirani. O njima svjedoče ocjene i mišljenja korisnika koji su dostupni na njihovim profilima. Kad odaberete izvođača, sklopite ugovor s njim.

  3. Vrste fasada

  3.1. Najčešći tipovi fasadnih sustava

  3.1.1. Kontaktne fasade

  U Sloveniji se najčešće odlučuju za tzv. kontaktne fasade. Mogu biti tanke ili debele. Kontaktna fasada je sustav fasade koji se nanosi izravno na nosivi zid u više slojeva. Završni sloj kontaktne fasade uvijek je žbuka, koja se može nanijeti na zid ili na toplinsku izolaciju (ožbukane neizolirane ili ožbukane izolirane fasade).

  3.1.2. Obložene fasade

  Kada nosivi zid i završni sloj djeluju kao zasebni sustavi (između njih postoji podkonstrukcija), govorimo o obloženoj fasadi. Ako ima zraka između nosivog zida i završne obloge, govorimo o ventiliranoj fasadi, a kada nema zraka između, o neventiliranoj fasadi.

  Ventilirana fasada

  Slojevi koji čine ventiliranu fasadu su: nosivi zid, samonosivi izolacijski paneli (vodootporni, toplinski i zvučni), minimalno 4 cm ventilacijskog sloja tj. vanjske obloge. Ventilacijski pojas služi za sušenje vlage koja nastaje kao posljedica kondenzacije vodene pare koja prolazi kroz strukturu. U ljetnim temperaturama ventilacijski kanal pomaže pri minimiziranju pregrijavanja zgrade.

  Neventilirana fasada

  Slojevi koji čine prozračenu fasadu su: nosivi zid, izolacija i vanjska obloga. Budući da je vanjska obloga (fasadna cigla, drvena obloga, aluminijska obloga...) pored izolacije, važno je odabrati oblogu koja je vodootporna i paropropusna kako vlaga koja se kondenzira ne bi ostajala u izolacijskom sloju.

  3.2. Fasadna obloga – najčešći tipovi

  3.2.1. Ožbukane fasade

  Ožbukane fasade dijele se na neizolirane (tj. klasične fasade) i izolirane.
  Klasične fasade najčešće se nalaze na starim, spomenički zaštićenim zgradama. Tu je potrebna mehanički otporna fasada, bez toplinske izolacije. Vanjski zidovi tih zgrada nisu hidroizolirani. Ugradnjom toplinske izolacije zidovi bi se neosjetljivo zatvorili, čime bi se spriječilo uklanjanje kapilarne vlage. Klasična žbuka sastoji se od tri sloja: spreja, grube žbuke i finog gipsa koji je premazan vapnom ili silikatom (važno je da boja diše!). Vezivno sredstvo za gips obvezno je vapno koje omogućuje sušenje vanjskih zidova.
  Ožbukana izolirana fasada višeslojni je fasadni sustav u kojem toplinska izolacija, osim zadatka toplinske zaštite, ima i zadatak nošenja završnog sloja (ljepljivi malter i završna žbuka). Obično se upotrebljavaju ploče od ekspandiranog polistirena – trake od stiropora ili mineralne vune. Postoje tanki i debeli slojevi fasadnih sustava.
  Izolacijske ploče tankozidne fasade zalijepljene su i pričvršćene na nosivi zid tankoslojnim žbukama debljine 3 – 6 mm u koje je utisnuta staklena armaturna mreža. Slijedi tankoslojna dekorativna žbuka debljine do 2 mm. Tankoslojna kontaktna fasada izrađena je kako za nove zgrade, tako i za popravak postojećih konstrukcija izrađenih od različitih građevinskih materijala.

  Kontaktna fasada s debelim zidom osobito je pogodna za nove zgrade. Izolacijske ploče pričvršćene su na nosivi zid dodatnim sidrima koja imaju držače za pocinčane čelične mrežice koje se provlače preko sidra. Na mrežicu se najprije nanosi osnovna cementna žbuka. Nakon što se osuši, ostaje završna žbuka.

  3.2.2. Drvene fasade

  Drvo je ekološki materijal koji je zbog svojih prirodnih svojstava oduvijek bio dio našeg ruralnog okoliša. Kao fasadni materijal ima brojna obilježja: toplinsku izolaciju, trajnost, dragocjenost, toplinu i dobar doprinos ekologiji. Imamo različite vrste drva pogodne za oblaganje fasada. Najčešći su smreka, bor, ariš i hrast. Fasada od drva pruža jedinstvena rješenja jer je moguće odabrati vrstu obloge (čvrsto drvo, ploče skupljenog drva), profil, način pričvršćivanja (prekrivanje, žlijebni kontakt, zračni spojevi između letvica...) i razne površinske obrade. Drvo se također lijepo kombinira s drugim materijalima (kamen, staklo, žbuka...) Kako bi se spriječilo stvaranje gljivica i plijesni, sve se drvene fasade moraju prozračiti.

  3.2.3. Staklene fasade

  Staklene fasade su tipične za komercijalne zgrade i sve se više upotrebljavaju u stambenoj gradnji. Kroz velike staklene površine zimi se prirodno zagrijavaju, ali nedostatak je toga što se, osobito ljeti, prostorije mogu pregrijavati. Puno dnevne svjetlosti prolazi kroz staklo, tako da je potreba za umjetnom rasvjetom smanjena. Kvalitetna staklena fasada dinamički se prilagođava svjetlima i vremenskim uvjetima, regulira gubitak topline, omogućava prozračivanje... Važno je da fasada kontrolira Sunčevu svjetlost i štiti od pregrijavanja. Optimum se postiže odgovarajućim izborom stakla, sjenila i ventilacijskih zaklopki. Staklena fasada može imati jedan sloj stakla ili dvostruki sloj s intermedijarnim zračnim prostorom.

  3.2.4. Kamene fasade

  Čvrst kamen kao građevinski materijal uvijek se pojavljivao u našim krajevima, a početkom 20. stoljeća počeo se pojavljivati ​​kao tanak element na vanjskoj fasadi. Postoje dva načina ugradnje tankih kamenih ploča. Prvi način, koji je već zastario, je da je kamen s cementnim vezivom pričvršćen na potporni zid. U drugom načinu koji se danas upotrebljava kamen je učvršćen na principu ventilirane fasade. Između kamena i noseće konstrukcije nalazi se podkonstrukcija i zračni pojas zbog kojeg se zid prozračuje, a deformacije potporne konstrukcije se ne prenose na pročelje. Među kamenim fasadnim pločama (obično debljine 3 cm) nalaze se otvori za širenje koji omogućuju da se ploče istegnu zbog temperaturnih promjena i pomiču se dok nosiva konstrukcija diše.

  3.2.5. Fasade od vlaknastih ploča

  Ploče su izrađene od sintetičkih vlakana, a cementno vezivo obojeno je različitim tonovima boje. Ploče različitih dimenzija mogu biti ravne ili valovite. Površinska struktura može biti vidljiva ili prekrivena. Pričvršćeni su na metalnu ili drvenu konstrukciju kontaktnim ili vidljivim spojevima. Imaju brojne prednosti: nezapaljivost, dug vijek, jednostavno održavanje.

  3.2.6. Fasade obložene plastičnim pločama

  Najčešće se izrađuju od akrilnog stakla, polikarbonata, polivinilklorida, polistirena i nezasićene poliesterske smole. Prozirne su i mogu se obojiti u više boja. Lagane su i tako olakšavaju konstrukciju. Jednostavno ih je instalirati, tj. vezati za podokvir i nudi se mnogo dizajna u više različitih oblika poput ploča, remena i letvica.

  3.2.7. ALU fasade

  ALU fasade su izrađene od aluminijskih sendvič fasadnih ploča koje se sastoje od više slojeva plastike i aluminija. Obloženi su višeslojnim zaštitnim slojevima koji štite fasadu od vanjskih utjecaja poput UV zraka, kiselih kiša, industrijskog zagađenja i raznih alkalnih tvari. Prednosti ALU fasade su: izuzetna čvrstoća u pogledu težine ploče, visoka čvrstoća i jednostavna obrada, otpornost na vanjske utjecaje, lako održavanje i svestranost. Pričvršćuju se na metalnu konstrukciju. Ploče se također mogu kombinirati s drugim vrstama fasadnih obloga i dostupne su u različitim bojama.

  3.2.8. Fasade od keramičke opeke

  Fasade od keramičke opeke vrlo su otporne na utjecaje okoline i jednostavne su za održavanje. Mogu se pričvrstiti vidljivo ili prikriveno. Kod nas nisu baš česte. Upotrebljavaju se uglavnom u područjima s obilnim kišama i blagim zimama (npr. U Velikoj Britaniji, Japanu).

  4. Postupak izgradnje kontaktne fasade

  57525737_m.jpg

  Za kvalitetan rezultat, pravilan rad i lijepu završnu obradu vrlo je važno da fasada bude profesionalno dizajnirana. Važno je uzeti u obzir sljedeće:

  4.1. Vremenski uvjeti

  Jedan od važnih uvjeta za kvalitetnu fasadu je da se radovi ne odvijaju kada temperatura zraka padne ispod 5 Celzijevih stupnjeva. Ni noću temperatura ne bi trebala biti niža. Također se savjetuje da se ne izvodi direktno na suncu, s oborinama i jakim vjetrom.

  4.2. Prikladna osnova

  Podloga pogodna za lijepljenje fasadnog sustava trebala bi biti što glađa. Može imati maksimalno odstupanje od 1 cm (neravnine) duljine više od 4 metra. Podloga također ne smije biti vlažna prilikom nanošenja ljepila. Za nove zgrade preporučuje se očvršćivanje betonske osnove najmanje mjesec dana prije izrade fasade. U suprotnom, fasada može uzrokovati pukotine i neravnomjernu boju.

  4.3. Nanošenje ljepila

  Kako bi se spriječila loša izolacija i cirkulacija zraka prilikom oblaganja zidova od opeke ili betona, ljepilo se nanosi na rubove izolacijskih ploča širine 5 cm i ne deblje od 2 cm. Kad se izolacija lijepi na glatku površinu, ljepilo se nanosi u debljini do 1 cm po cijeloj površini izolacijske ploče. Ploče treba odmah instalirati na zid kako bi se spriječilo da se ljepilo presuši prebrzo i da slabo prianja.

  4.4. Postavljanje izolacijskih ploča

  Vrlo je važno da kontakti između položenih izolacijskih ploča budu što čvršći. Ako se između ploča formiraju spojevi, moraju se napuniti ekspandiranim polistirenom (stiroporom).

  4.5. Postavljanje prozora, prozorskih klupica i ostalih dodataka

  Zgrade i pripadajući elementi moraju biti ugrađeni profesionalno i u skladu sa svim propisima da se ne bi stvorili toplinski mostovi.

  4.6. Balkoni

  U većini slučajeva toplinski mostovi se javljaju upravo pri izgradnji fasade za balkone koje korisnici nisu izolirali. To zgradu čini podložnijom kondenzaciji vlage zraka u područjima gdje se oslobađa toplina. Lako se može dogoditi da se nakupi plijesan.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  IZRADA DELA FASADE

  Potrebna izrada stiropor fasade debljine 10 cm. U pitanju je jedan zid u prizemlju zgrade površine cca 40 m2 . 7560 KN do 12600 KN


  ........

  IZRADA STIROPOR FASADE

  Potrebna izrada stiropor fasade. Površina fasade je cca 250 m2, adebljina izolacije je 5 cm. 34650 KN do 57750 KN


  ........

  IZRADA STIROPOR FASADE

  Potrebna izrada stiropor fasade. Površina fasade je cca 200 m2. 31500 KN do 52500 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE ,
  Fasade, Zagreb

  23625 KN do 39375 KN

  CIJENA, OBNOVA ZAVRŠNOG SLOJA FASADE,
  Fasade, Bjelovar

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, IZRADA FASADE NA OBITELJSKOJ KUĆI,
  Fasade, Zagreb-dio

  47250 KN do 78750 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Rijeka

  67500 KN do 112500 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Susedgrad

  30375 KN do 50625 KN

  CIJENA, SANACIJA SOLANE ZA ZIMSKU SLUŽBU,
  Fasade, Velika Gorica

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, OBNOVA FASADE NAKON POTRESA,
  Fasade, Dubrava

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASDE,
  Fasade, Nin

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Pag

  30375 KN do 50625 KN

  CIJENA, FASADA ZAVRŠNI SLOJ BEZ IZOLACIJE,
  Fasade, Lič

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Osijek

  37125 KN do 61875 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Tršće

  23625 KN do 39375 KN

  CIJENA, BOJANJE FASADE I ZIDOVA U STANU,
  Fasade, Mokošica

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Split

  47250 KN do 78750 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Glina

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Našice

  33750 KN do 56250 KN

  CIJENA, IZRADA FASADE SA IZOLACIJOM OD KAMENE VUNE,
  Fasade, Pula

  50625 KN do 84375 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE NA GARAŽI,
  Fasade, Dubrava

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Zadar

  54000 KN do 90000 KN

  CIJENA, IZRADA FASADE SA IZOLACIJOM OD KAMENE VUNE,
  Fasade, Donja Stubica

  30375 KN do 50625 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Zagreb

  91125 KN do 151875 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Pušćine

  74250 KN do 123750 KN

  CIJENA, IZRADA FASADE SA IZOLACIJOM OD KAMENE VUNE,
  Fasade, Zagreb-dio

  54000 KN do 90000 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Medulin

  7425 KN do 12375 KN

  CIJENA, IZRADA FASADE SA IZOLACIJOM OD KAMENE VUNE,
  Fasade, Split

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Zagreb

  36450 KN do 60750 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Pag

  47250 KN do 78750 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE NA OBITELJSKOJ KUĆI,
  Fasade, Bestovje

  43200 KN do 72000 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE NA OBITELJSKOJ KUĆI,
  Fasade, Zagreb

  45900 KN do 76500 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE NA OBITELJSKOJ KUĆI,
  Fasade, Tovarnik

  27000 KN do 45000 KN

  CIJENA, IZRADA FASADE SA IZOLACIJOM OD KAMENE VUNE,
  Fasade, Gljev

  60750 KN do 101250 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Split

  47250 KN do 78750 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Bašana

  60750 KN do 101250 KN

  CIJENA, FASADA ZAVRŠNI SLOJ BEZ IZOLACIJE,
  Fasade, Ježdovec

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, IZRADA FASADE OD KAMENE VUNE,
  Fasade, Gljev

  91125 KN do 151875 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR FASADE,
  Fasade, Dugo Selo

  33750 KN do 56250 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  FASADE CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 1715 PODUZEĆA ZA FASADE


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE FASADE?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana