Adaptacija kupaonice cijena

Koliki su troškovi kompletne obnove kupaonice? Troškovi za renoviranje kupaonice ovise o opsegu radova koji su uključeni u obnovu: uklanjanje pločica i demontaža opreme, uklanjanje građevinskih materijala, grubi vodovod, zidanje, pravilna priprema podloge za polaganje, polaganje keramičkih pločica, pločica za fugiranje i radovi na suhomontaži. Po potrebi se u obnovu kupaonice može uključiti i ugradnja kupaonskog crijeva, što povećava troškove obnove kupaonice. Adaptacija kupaonice jedan je od najvećih troškova u kompletnoj obnovi stana, na štetu vodovodne i sanitarne opreme, posebno u slučaju mogućeg uklanjanja odvoda i drugih cijevi. Troškovi obnove kupaonice kreću se od 1.350 do 5.300 EUR. Cijena ne raste previše, pa je manja kupaonica skuplja po m2 od veće. Ako materijal preuzmete putem dobavljača, platit ćete nižu stopu PDV-a. Cijena kompletne obnove kupaonice, koja uključuje zamjenu keramike, instalacija i sanitarne opreme, kreće se oko 530 EUR/m2. Zato je obnova kupaonice u sklopu sveobuhvatne obnove stana jedan od najvećih troškova općenito.

Kome povjeriti adaptaciju kupaonice? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

RENOVIRANJE KUPAONICE, CIJENA OBNOVE


Cjelovita obnova kupaonice, koja uključuje, zamjenu keramike, instalacija i sanitarne keramike.

397.88 €/m2

VRLO NISKA CIJENA
€/m2

SREDNJA CIJENA
795.76 €/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA izvođača za adaptaciju kupaonice

DRUGE CIJENE ZA ADAPTACIJA KUPAONICE

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

OBNOVA KUPAONICE

1. Što moramo znati prije početka obnove kupaonice?

1.1. Preuređenje kupaonice - u kojoj mjeri?

Prije početka bilo kakvog planiranja morate si odgovoriti na neka pitanja. Želite li u kupaonicu postaviti novu kadu ili zamijeniti umivaonik, ili možda želite kompletno preuređenje kupaonice? Donesite odluku ostaje li neki od starih elemenata kupaonice. Je li potrebno zamijeniti vodovodne, kanalizacijske i električne instalacije u cijelosti ili djelomično? Želite li promijeniti trenutni raspored elemenata u kupaonici? Isto tako, odlučite koje elemente želite imati u novoj kupaonici (bide, dvostruki umivaonik, novi tuš, sauna i sl.). O vašim odgovorima ovisi opseg radova potrebnih za obnovu, pa tako i trošak obnove. 

1.2. Inspiracija za obnovu kupaonice

Izgled vaše kupaonice osobni je izbor. Prije početka planiranja, odnosno prije ugovaranja termina kod arhitekta ili u salonu opreme za kupaonice, dobro je barem otprilike imati predodžbu o izgledu vaše kupaonice nakon obnove. Mogu vas inspirirati časopisi i internetske stranice te prikupljanje željenih materijala u kolaž, ili u tzv. mood-board. 

crna-kopalnica.jpg
Kupaonica postaje prostorija puna doživljaja.

U višestambenim zgradama, posebice u starim zgradama, poželjno je o radovima na pristojan način i pravodobno obavijestiti predstavnika stanara i susjede. Radovi će sigurno prouzrokovati buku i prašinu. Osim toga, tijekom zamjene vodovodnih instalacija postoji mogućnost potrebe zatvaranja glavnog vodovodnog ventila, što će dovesti do kratkog prekida opskrbe vodom u zgradi. Bez obzira na sve, potrebno je i razumijevanje susjeda. Preporučljivo je znati gdje se nalazi glavni ventil i osigurati pristup. 

1.4. Nepredviđeni radovi u kupaonici

Obnova kupaonice može biti nepredvidiva. Ponekad je određenu okolnost teško predvidjeti, a pojavi se tek pri izvođenju radova, kada zidari otvore zidove i pod. Navest ćemo nekoliko primjera. Ponekad se pokaže da stanovi imaju zajedničke odvodne cijevi, posebice u starijim zgradama. To, nažalost, znači da je potreban zahvat i u susjedovoj kupaonici, što susjed ne mora odobriti. Ako se pokaže da je nosivi pod ispod kupaonice drven, treba izraditi samonosivu ploču od armiranog betona, inače postoji rizik od propadanja susjedu u naručje za vrijeme tuširanja. Često se dogodi i da su zidovi u kojima se nalaze instalacije lomljivi, oslabljeni i urušavaju se.

sodobna-klasicna-kopalnica.jpg
Staro upoznaje novo u modernom izrazu klasičnog stila.

1.5. Planiranje i prethodna priprema

Zbog opisanih primjera, za obnovu kupaonice veoma je važno planiranje i prethodna priprema. Pri tome je vrlo važno surađivati s dobrim i iskusnim arhitektima i izvođačima radova. Prije nego što izvođač započne s radovima, dobro je osim detaljnih nacrta imati već odabrane, i po mogućnosti spremne, sve materijale koje treba ugraditi. 

2. Adaptacija kupaonice i odabir izvođača

Kod obnove kupaonice veoma je važna suradnja s dobrim izvođačima radova koji mogu predvidjeti što više okolnosti, a ako dođe do nepredviđenih situacija, znat će se brzo i na odgovarajući način na njih odazvati.

odprta-prenova-kopalnice.jpg
Kupaonica je danas otvoren i fluidan prostor.

2.1. Arhitekt ili salon

2.1.1. Savjetovanje i crtanje kupaonice u salonu

U salonu keramičke opreme za kupaonice za vas će besplatno, ili za par desetaka eura, izraditi nacrt kupaonice koji će se uzeti u obzir kao avans u slučaju kupnje. Nacrt s mjerama postojećeg stanja kupaonice morate napraviti sami i donijeti ga. Dobro je također ponijeti ugrubo izrađen nacrt izgleda vaše nove kupaonice. Savjetnik će vam nacrtati kupaonicu isključivo s elementima koje trgovina ima u ponudi, a onda je vaš izbor ograničen. Također treba dodati da prodavači u salonima najčešće nisu osposobljeni za dizajniranje.

2.1.2. Arhitekt/dizajner interijera za kupaonicu

Za optimalno rješenje obnove kupaonice preporučujemo vam arhitekta ili dizajnera interijera. Njima nije u interesu prodati vam najskuplju keramiku i opremu, već će se potruditi potražiti najinovativnije rješenje za vas, koje će istodobno biti upotrebljivo i u skladu s vašim željama, ukusom i vašim budžetom. U salonu će vam savjetovati pločice od poda do stropa, međutim, to nije u skladu s modernim dizajnerskim smjernicama. S rješenjima po mjeri arhitekt će iskoristiti svaki dio kupaonice, a s dobro dizajniranom rasvjetom, dobit ćete kupaonicu koja će biti doživljaj. Osim dizajniranja, arhitekt će se pobrinuti i za pravilno izvođenje radova u skladu s nacrtima, jer će nadzirati radove izvođača i pobrinuti se za rad prema nacrtima do zadnjeg detalja. Ključ dobrog dizajniranja je u detaljima!

2.2. Izvođači radova za obnovu kupaonice

Obnova kupaonice zahtjevan je projekt jer uključuje gotovo sve faze gradnje i mnoštvo različitih profila izvođača radova. Izvođači moraju biti i međusobno usklađeni, kako vremenski, tako i s izvedbom, što znači da njihov rad mora biti pažljivo isplaniran i koordiniran. 

Zidar obavlja radove rušenja, reže otvore u zidovima za instalacije, polaže estrih, zida zidove, izravnava zidove i podove, radi hidroizolaciju podova i zidova itd.


Vodoinstalater razvodi vodovodne i kanalizacijske cijevi, ugrađuje vodokotlić, podni sifon, podžbukne dijelove armature, a na kraju spaja i montira svu sanitarnu keramiku i armature. Vodoinstalater specijaliziran za centralno grijanje polaže podno grijanje ili cijevi i radijatore.

Električar razvodi električne instalacije i montira osvjetljenje i druge elemente.

Keramičar polaže keramiku.

Ostali završni slojevi
Umjesto keramike, danas su dostupni i drugi materijali i rješenja za završne slojeve. Tako možemo umjesto keramike na podovima i zidovima napraviti tzv. microtopping ili na podove položiti parket umjesto pločica. Zidove možemo obložiti posebnim vodootpornim tapetama, čak i ispod tuša. U tim slučajevima trebamo odgovarajuće izvođače za te radove.

Stolar
Ako niste naručili opremu iz salona, namještaj za kupaonicu može izraditi i montirati stolar.


Staklar
Izrađuje i montira staklenu stijenu ili vrata tuša, ogledala ili vrata kupaonice, ako su staklena.

Soboslikar
Prvi i drugi sloj boje nanijet će prije završetka radova, a zadnji sloj nakon završetka svih radova.

2.3. Obnova kupaonice „ključ u ruke”

Razni izvođači, čak i neki arhitekti nude izvedbu kupaonice „ključ u ruke”. To znači da preuzimaju svu odgovornost za izvođenje radova na kupaonici. Preuzimaju odgovornost da su radovi izvedeni stručno i kvalitetno, u dogovorenom roku i za unaprijed definiranu cijenu. Izvedba „ključ u ruke” s gledišta klijenta sigurno je najudobniji način obnove kupaonice. Osim dogovora s izvođačem radova, s kojim dogovarate sve detalje, vi ne morate ništa drugo napraviti... osim, naravno, na kraju platiti račun! On je u slučaju izvedbe „ključ u ruke” skuplji od redovne izvedbe, što je i razumljivo. Izvođač radova osigurava nacrte, nabavlja svu opremu, naručuje podizvođače, koordinira ih i nadzire, brine se o sigurnosti i redu na radilištu, osigurava odvoz otpada, a na kraju i osigurava čišćenje prostora.

3. Različite vrste obnove kupaonice

3.1. Površinski, odnosno kozmetički popravci

Povremeno možemo jednostavnom, površinskom obnovom ili zamjenom određenih elemenata kupaonice postići velik efekt u prostoru. Takav zahvat je, recimo, zamjena nosača za umivaonik ili zamjena umivaonika i ormarića ispod umivaonika ili postavljanje novog ogledala u kupaonici. Malo veći, a isto tako jednostavan zahvat je i bojenje pločica na zidovima i podu, nova boja zidova i stropova ili namještaja. Vlasnici nerijetko odluče zamijeniti i WC školjku i bide. Pod pretpostavkom da se ne mijenja postojeći razmještaj elemenata, instalacije i ne ruše se zidovi, odnosno ne uklanjaju pločice, to su sve relativno jednostavni i povoljni zahvati kojima znatno poboljšavamo izgled kupaonice.

3.2. Djelomična obnova kupaonice

Ako su vaše vodovodne instalacije novije i kvalitetno izvedene, a želite, recimo, na mjesto postojeće ugradbene kade postaviti tuš-kabinu ili obrnuto, možda biste htjeli dodati još jedan umivaonik uz postojeći, ili dodati bide, za te zahvate treba djelomično prilagoditi postojeće vodovodne instalacije. Ako ne želite, nije potrebno u cijelosti mijenjati podne ili zidne obloge, postojeći namještaj, postojeću sanitarnu keramiku i armature te osvjetljenje. Od velike pomoći bit će vam arhitekt koji će znati potražiti optimalno rješenje koje će zahtijevati što manje zahvata. 

3.3. Kompletna obnova kupaonice

Kompletna obnova kupaonice uključuje praktički sve faze gradnje i obnove. Radovi započinju uklanjanjem svih postojećih podžbuknih i nadžbuknih elemenata iz kupaonice: keramike, sanitarne keramike, armatura, elemenata namještaja, vodovodne i kanalizacijske instalacije, osvjetljenja i elektroinstalacija, zatim se nastavlja razvodom nove instalacije i ugradnjom novih podžbuknih i nadžbuknih elemenata. Završava polaganjem završnih slojeva, montažom i spajanjem. Kod potpune obnove kupaonice moguće je potpuno promijeniti tlocrt postojeće kupaonice, možemo i dodati elemente kojih prije nije bilo, recimo, bide ili kadu za kupanje. Pojedinačne faze kompletne obnove detaljno opisujemo u 4. poglavlju Postupak.

3.4. Kupaonica od nule

U određenim slučajevima kupaonicu treba izgraditi od nule, odnosno na mjestu na kojem prije nije bila kupaonica. Razlozi za to mogu biti brojni. Obitelj se povećava, stariji i osobe slabe pokretljivosti ne mogu hodati stepenicama i potrebna im je kupaonica u prizemlju, veći stan ili kuća dijeli se na dvije samostalne stambene jedinice... Kupaonicu možemo “izgraditi” u bilo kojem prostoru uz pretpostavku da je što bliže vertikali odvoda i kanalizacije. Pravilo je da se odvodna i kanalizacijska cijev polažu s padom od minimalno 1%, što znači da pad mora biti 1 cm po metru duljine cijevi. Na taj se način može postaviti kupaonica i dalje od vertikale ako možemo osigurati dovoljan pad. Zbog povećane mogućnosti začepljenja, savjetujemo izbjegavanje takvih rješenja. Kupaonicu možemo izgraditi i u potkrovlju, podrumu, ili kao dodatak uz kuću. U slučaju dodatka uz kuću potrebna je građevinska dozvola za takav zahvat.

4. Renovacija kupaonice - Postupak

4.1. Planiranje i priprema

Svaka kvalitetna renovacija kupaonice, bez obzira na veličinu budžeta, počinje s detaljno izrađenim nacrtom! Nacrt možete izraditi sami, ali vam u slučaju kupaonice preporučujemo arhitekta, zbog kompleksnosti nacrta. Dizajniranje kupaonice zahtijeva i suradnju s drugim stručnjacima (vodoinstalater, električar, keramičar, zidar), za koje treba pripremiti detaljne nacrte i popise, koji su temelj za izradu predračuna, kao i za izvođenje. 

4.2. Radovi rušenja u kupaonici

Obnova kupaonice počinje demontažom postojećih elemenata u prostoru i obično se uklanja i stara vodovodna i elektroinstalacija. U ovoj fazi uklanjaju se i keramičke pločice, a prema želji, odnosno po potrebi, ruši se i neki zid ako se po projektu povećava prostor. Regulira se i prikupljanje otpadnog materijala na objektu i odvoz na odlagalište. Kod radova rušenja treba paziti kako se ne bi probušila neka od skrivenih vodovodnih ili kanalizacijskih cijevi u zidu.

4.3. Razvod instalacija u kupaonici

Sljedeći korak je izrada vodovodnih i odvodnih cijevi (u ovo ulazi i ugradnja podžbuknih vodokotlića i podžbuknih dijelova armature), obrada instalacija grijanja, izrada podnog grijanja vodom iz centralne instalacije ili električnog podnog grijanja te izvedba električne instalacije. Kod polaganja cijevi važno je paziti na brtvljenje i preciznost postavljanja spojnih elemenata, a kod električnih dijelova na sve propise kojima se osigurava sigurnost u mokrim prostorijama. 

4.4. Zidarski radovi u kupaonici

Nakon razvođenja instalacija u zidovima, i otvori u zidu se ugrubo zazidaju, zidovi se izravnaju. U toj se fazi izvodi hidroizolacija podova i zidova, grade se potencijalni pregradni zidovi i ugrađuje ili obzida kada, odnosno tuš-kada.

4.5. Polaganje keramike/završnih slojeva

Zatim je vrijeme za postavljanje potencijalnih gipsano-kartonskih pregradnih zidova ili stropova, polaganje keramike na zidove i podove te fugiranje i polaganje drugih završnih slojeva, recimo microtoppinga. Pri tome je vrlo važna preciznost polaganja i obrade različitih rubova.

4.6. Bojenje, montaža i spajanje

Posljednje na red dolazi bojenje, montaža stakla za tuš, odnosno tuš-kabinu, montaža elemenata namještaja, montaža i spajanje armatura i sanitarne keramike, montaža radijatora, ventilatora i osvjetljenja. 

5. Obnova kupaonice „ključ u ruke” - Trendovi 2019./2020.

5.1. Odvažna crna kupaonica

Trend kupaonica inspiriranih luksuznim hotelima i lječilištima službeno se vratio. Ovaj put radi se o odvažnim, tamnim, sjajnim modelima kupaonica koje pouzdano stvaraju ambijent za vrhunsko iskustvo. Ljudi kupaonice više ne doživljavaju kao utilitarni prostor, već sve više kao iskustveni prostor. Tražimo svojevrsnu kazališnu ljepotu za nekadašnji vrlo introvertirani, privatni prostor.

5.2. Moderna klasična kupaonica

Kupaonica u klasičnom stilu uvijek je u trendu. Moderan dodir dajemo joj pomoću jednobojnih elemenata u neutralnim paletama u cijelom prostoru. To može biti jedna boja ili jedan materijal (npr. mramor). 

5.3. Koncept otvorenosti

Prošla su vremena kada smo se uređivali u kupaonici skriveni iza zida ili vrata. Danas je popularan otvoreni koncept prostora kupaonice koji se sve više prelijeva u spavaće sobe i druge prostorije doma. 

5.4. Bijeli i sivi mramor u kupaonici

Bijeli i sivi mramori i dalje su omiljeni materijal u kupaonicama. Klasični su i bezvremenski, a s estetskog gledišta uklapaju se u tradicionalne i moderne dizajne. Kvarcne i porculanske pločice koje izgledaju kao prirodni kamen, također su vrlo postojane i osigurat će dugo lijep izgled vaše kupaonice.

marmorna-kopalnica-prenova.jpg
Mramor se uklapa u moderni i klasični dizajn.

 

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMADAPTACIJA KUPAONICE

Trebali bi postavljanje suhe glazure, keramičkih pločica, postavljanje knaufa i postavljanje sanitarija. Vodovodna instalacija je postavljena. Odnosno komplet izrada kupaone. Od materijala imamo stiropor te vodootporne knauf ploče. 25200 € do 42000 €


........

RENOVIRANJE KUPAONE

ADAPTACIJU KUPAONICE od 3,60 m² KOJA UKLJUČUJE SLIJEDEĆE RADOVE

1. Demontaža stare opreme i sanitarija:
- demontaža umivaonika, radijatora ljestve, tuš-kade, tuš mješalice, tuš paravana, ormarića,
- demontaža podnih i zidnih keramičkih pločica,
- demontaža postojeće vodovodne instalacije,
- odvoz građevinskog otpada na gradski deponij

2. Radovi na instalaciji vodovoda i kanalizacije:
- izvedba instalacije za walk- in tuš nišu
3. Elektroinstalaterske radovi:
- izvedba 2 nova izvoda za ventilatore
4. Zidarske radove:
- uštemavanje plastične cijevi od klima uređaja caa.3,6 m od ulaza do odvoda,
- sanacija oštećenog poda i zidova nastalih zbog radova
5. Hidro izolacija:
- izvedba hidro izolacijskog premaza na podu i zidovima kupaonice.

6. Keramičarske radove:
- postavljanje zidnih keramičkih pločica do visine cca 2,40 m,
- postavljanje podnih keramičkih pločica,
- završno fugiranje

7. Soboslikarske radove:
. skidanje knaufa ploča sa stropa,
- brušenje, gletanje ili dogletavanje stropa
- dvostruko bojanje stropa u bijelu boju ili stavljanje stavljanje knauf ploča,
- obrada svih spojeva akrilima i silikonima

8. Završna montaža opreme:
- montaža kanalice,
- montaža tuš mješalice,
- montaža tuš paravana,
- montaža umivaonika,
- montaža ormarića,
- montaža radijatora,
- montaža utičnica i prekidača.


U cijenu treba biti uključen sav potreban materijal za izvođenje radova prema specifikaciji

18900 € do 31500 €


........

ADAPTACIJA KUPAONICE

Potrebno je:
- demontirati sve u kupaonici
- zamijeniti stari bojler za novi kondenzacijski (nije još kupljen)
- montirati walk-in tuš umjesto kade (stijene su kupljene)
- montirati podžbukni vodokotlić sa školjkom (kupljeno)
- uštemati cijevi od grijanja u zid ili ih sakriti knaufom (po dogovoru)
- postaviti još jedan dodatni radijator na vanjskom zidu kupaonice (nije još kupljen)
- montirati kupaonske elemente (gornji s ogledalom i donji s umivaonikom)
- montirati mješalicu za tuš (kupljeno) i pipu (nije još kupljen)

Potrebno je krenuti što prije, najkasnije kroz par tjedana.

Drugi majstori će prije toga odštemati pločice u kupaonici. 15750 € do 26250 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, KOMPLETNA ADAPTACIJE KUPAONICE, 5 M2
Adaptacija kupaonice, Zagreb

2700 € do 4500 €

CIJENA, RENOVACIJA MALE KUPAONE, CCA 2 X 2 X 2,2 M
Adaptacija kupaonice, Karlovac

1800 € do 3000 €

CIJENA, RENOVIRANJE KUPAONICE, 260 X 270 X 210 CM
Adaptacija kupaonice, Krapinske Toplice

2700 € do 4500 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPATILA, 12 M2
Adaptacija kupaonice, Šolta

3150 € do 5250 €

CIJENA, ZAMJENA KADE I PLOČICA (VODOINSTALATER I KERAMICAR), DUBOKA TUS KABINA JE IZVAĐENA, POTREBNO JE POSTAVITI ILI PLITKU KABINU ILI WALK IN TUS
Adaptacija kupaonice, Šibenik

270 € do 450 €

CIJENA, ZAMJENA DOTRAJALE KADE I POSTAVA PLOČICA, 170 X 70 CM - KADA
Adaptacija kupaonice, Zagreb

450 € do 750 €

CIJENA, POTPUNA REKONSTRUKCIJA KUPAONICE, 2,1 X 1,5 X 2,4 M
Adaptacija kupaonice, Lovran

3150 € do 5250 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 380X320 CM,VISINA 2,5 M ,S TIM DA JE TO U POTKROVLJU PA SE VISINA SMANJUJE.
Adaptacija kupaonice, Popovec

3600 € do 6000 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 4 M2
Adaptacija kupaonice, Velika Gorica

2700 € do 4500 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 200 × 240 × 180 CM
Adaptacija kupaonice, Split

2250 € do 3750 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUHINJE, CCA 20 M2
Adaptacija kupaonice, Sesvete

1170 € do 1950 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 15 M2
Adaptacija kupaonice, Šandorovec

4500 € do 7500 €

CIJENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 300/270/100 CM
Adaptacija kupaonice, Osijek

1800 € do 3000 €

CIJENA, ADAPTACIJA POMOĆNE GRAĐEVINE, CCA 12 M2
Adaptacija kupaonice, Jadranovo

3600 € do 6000 €

CIJENA, PROMJENA TUŠ KABINE, KADA 90CM
Adaptacija kupaonice, Zadar

135 € do 225 €

CIJENA, PREMJEŠTANJE TUŠ KABINE I WC ŠKOLJKE, CCA 5 M2
Adaptacija kupaonice, Rijeka

1800 € do 3000 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 8 M2
Adaptacija kupaonice, Čakovec

1800 € do 3000 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 4 M2
Adaptacija kupaonice, Malinska

1800 € do 3000 €

CIJENA, KOMPLET ADAPTACIJA KUPAONICE, D 2.45MT Š 3.20MT V1.70 MT
Adaptacija kupaonice, Viškovo

3600 € do 6000 €

CIJENA, MICANJE KADE I POSTAVLJANJE TUŠA KABINE, CCA 270 X 220 X 260 CM
Adaptacija kupaonice, Zagreb

900 € do 1500 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE I POSTAVLJANJE PLOČICA, 36 M2
Adaptacija kupaonice, Crikvenica

2700 € do 4500 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 4 M2
Adaptacija kupaonice, Sisak

1800 € do 3000 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 5 M2
Adaptacija kupaonice, Zaprešić

2250 € do 3750 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 290 X 230 X 260 CM
Adaptacija kupaonice, Velika Gorica

3150 € do 5250 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 2.6 X 1,6 M
Adaptacija kupaonice, Zaprešić

3150 € do 5250 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 2,3 D X 2,5 V X 2,1 Š
Adaptacija kupaonice, Karlovac

3150 € do 5250 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 2 X 2,70 X 2 M
Adaptacija kupaonice, Split

2700 € do 4500 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 2.5 M2
Adaptacija kupaonice, Dubrava

1350 € do 2250 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONE, 2,60 X 2,90 X 1,60 M
Adaptacija kupaonice, Zagreb

2700 € do 4500 €

CIJENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 2 X 2 X 2 M
Adaptacija kupaonice, Zagreb

1800 € do 3000 €

CIJENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA KUPAONICE I KUHINJE, KUPAONICA CCA 5 M2 I KUHINJA CCA 9 M2
Adaptacija kupaonice, Zagreb

4500 € do 7500 €

CIJENA, KOMPLETNO UREĐENJE KUPAONICE, CCA 2 X 2 X 2.5 M
Adaptacija kupaonice, Zagreb

1800 € do 3000 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, 6 M2
Adaptacija kupaonice, Zagreb

6300 € do 10500 €

CIJENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE KUPAONICE, CCA 4 X 1 X 2 M
Adaptacija kupaonice, Dugo Selo

1800 € do 3000 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPATILA, 5 M2
Adaptacija kupaonice, Split

2250 € do 3750 €

CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE - SAMO RUKE, CCA 5 M2
Adaptacija kupaonice, Dugo Selo

2700 € do 4500 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Adaptacija kupaonice CJENIK

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

1717+ PODUZEĆA ZA ADAPTACIJA KUPAONICE
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE ADAPTACIJA KUPAONICE?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau | Sva prava zadržana