ADAPTACIJA KUPAONICE cijena

  Koliki su troškovi kompletne obnove kupaonice? Troškovi za renoviranje kupaonice ovise o opsegu radova koji su uključeni u obnovu: uklanjanje pločica i demontaža opreme, uklanjanje građevinskih materijala, grubi vodovod, zidanje, pravilna priprema podloge za polaganje, polaganje keramičkih pločica, pločica za fugiranje i radovi na suhomontaži. Po potrebi se u obnovu kupaonice može uključiti i ugradnja kupaonskog crijeva, što povećava troškove obnove kupaonice. Adaptacija kupaonice jedan je od najvećih troškova u kompletnoj obnovi stana, na štetu vodovodne i sanitarne opreme, posebno u slučaju mogućeg uklanjanja odvoda i drugih cijevi. Troškovi obnove kupaonice kreću se od 10.000 do 40.000 kn. Cijena ne raste previše, pa je manja kupaonica skuplja po m2 od veće. Ako materijal preuzmete putem dobavljača, platit ćete nižu stopu PDV-a. Cijena kompletne obnove kupaonice, koja uključuje zamjenu keramike, instalacija i sanitarne opreme, kreće se oko 4000 kn / m2. Zato je obnova kupaonice u sklopu sveobuhvatne obnove stana jedan od najvećih troškova općenito. Pošaljite nam upit i dobit ćete više ponuda naših certificiranih dobavljača za preuređivanje kupaonica kako bismo vam pomogli odabrati najbolju ponudu za vas. Za vas smo pripremili i nekoliko savjeta za obnovu kupaonice.

  POŠALJI UPIT IZVOĐAČIMA >

  RENOVIRANJE KUPAONICE, CIJENA OBNOVE


  Cjelovita obnova kupaonice, koja uključuje, zamjenu keramike, instalacija i sanitarne keramike.

  3000.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  5000.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  CIJENA ZA izvođača za adaptaciju kupaonice

  DRUGE CIJENE ZA ADAPTACIJA KUPAONICE

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  OBNOVA KUPAONICE

  1. Što moramo znati prije početka obnove kupaonice?

  1.1. Preuređenje kupaonice - u kojoj mjeri?

  Prije početka bilo kakvog planiranja morate si odgovoriti na neka pitanja. Želite li u kupaonicu postaviti novu kadu ili zamijeniti umivaonik, ili možda želite kompletno preuređenje kupaonice? Donesite odluku ostaje li neki od starih elemenata kupaonice. Je li potrebno zamijeniti vodovodne, kanalizacijske i električne instalacije u cijelosti ili djelomično? Želite li promijeniti trenutni raspored elemenata u kupaonici? Isto tako, odlučite koje elemente želite imati u novoj kupaonici (bide, dvostruki umivaonik, novi tuš, sauna i sl.). O vašim odgovorima ovisi opseg radova potrebnih za obnovu, pa tako i trošak obnove. 

  1.2. Inspiracija za obnovu kupaonice

  Izgled vaše kupaonice osobni je izbor. Prije početka planiranja, odnosno prije ugovaranja termina kod arhitekta ili u salonu opreme za kupaonice, dobro je barem otprilike imati predodžbu o izgledu vaše kupaonice nakon obnove. Mogu vas inspirirati časopisi i internetske stranice te prikupljanje željenih materijala u kolaž, ili u tzv. mood-board. 

  crna-kopalnica.jpg
  Kupaonica postaje prostorija puna doživljaja.

  U višestambenim zgradama, posebice u starim zgradama, poželjno je o radovima na pristojan način i pravodobno obavijestiti predstavnika stanara i susjede. Radovi će sigurno prouzrokovati buku i prašinu. Osim toga, tijekom zamjene vodovodnih instalacija postoji mogućnost potrebe zatvaranja glavnog vodovodnog ventila, što će dovesti do kratkog prekida opskrbe vodom u zgradi. Bez obzira na sve, potrebno je i razumijevanje susjeda. Preporučljivo je znati gdje se nalazi glavni ventil i osigurati pristup. 

  1.4. Nepredviđeni radovi u kupaonici

  Obnova kupaonice može biti nepredvidiva. Ponekad je određenu okolnost teško predvidjeti, a pojavi se tek pri izvođenju radova, kada zidari otvore zidove i pod. Navest ćemo nekoliko primjera. Ponekad se pokaže da stanovi imaju zajedničke odvodne cijevi, posebice u starijim zgradama. To, nažalost, znači da je potreban zahvat i u susjedovoj kupaonici, što susjed ne mora odobriti. Ako se pokaže da je nosivi pod ispod kupaonice drven, treba izraditi samonosivu ploču od armiranog betona, inače postoji rizik od propadanja susjedu u naručje za vrijeme tuširanja. Često se dogodi i da su zidovi u kojima se nalaze instalacije lomljivi, oslabljeni i urušavaju se.

  sodobna-klasicna-kopalnica.jpg
  Staro upoznaje novo u modernom izrazu klasičnog stila.

  1.5. Planiranje i prethodna priprema

  Zbog opisanih primjera, za obnovu kupaonice veoma je važno planiranje i prethodna priprema. Pri tome je vrlo važno surađivati s dobrim i iskusnim arhitektima i izvođačima radova. Prije nego što izvođač započne s radovima, dobro je osim detaljnih nacrta imati već odabrane, i po mogućnosti spremne, sve materijale koje treba ugraditi. 

  2. Adaptacija kupaonice i odabir izvođača

  Kod obnove kupaonice veoma je važna suradnja s dobrim izvođačima radova koji mogu predvidjeti što više okolnosti, a ako dođe do nepredviđenih situacija, znat će se brzo i na odgovarajući način na njih odazvati.

  odprta-prenova-kopalnice.jpg
  Kupaonica je danas otvoren i fluidan prostor.

  2.1. Arhitekt ili salon

  2.1.1. Savjetovanje i crtanje kupaonice u salonu

  U salonu keramičke opreme za kupaonice za vas će besplatno, ili za par desetaka eura, izraditi nacrt kupaonice koji će se uzeti u obzir kao avans u slučaju kupnje. Nacrt s mjerama postojećeg stanja kupaonice morate napraviti sami i donijeti ga. Dobro je također ponijeti ugrubo izrađen nacrt izgleda vaše nove kupaonice. Savjetnik će vam nacrtati kupaonicu isključivo s elementima koje trgovina ima u ponudi, a onda je vaš izbor ograničen. Također treba dodati da prodavači u salonima najčešće nisu osposobljeni za dizajniranje.

  2.1.2. Arhitekt/dizajner interijera za kupaonicu

  Za optimalno rješenje obnove kupaonice preporučujemo vam arhitekta ili dizajnera interijera. Njima nije u interesu prodati vam najskuplju keramiku i opremu, već će se potruditi potražiti najinovativnije rješenje za vas, koje će istodobno biti upotrebljivo i u skladu s vašim željama, ukusom i vašim budžetom. U salonu će vam savjetovati pločice od poda do stropa, međutim, to nije u skladu s modernim dizajnerskim smjernicama. S rješenjima po mjeri arhitekt će iskoristiti svaki dio kupaonice, a s dobro dizajniranom rasvjetom, dobit ćete kupaonicu koja će biti doživljaj. Osim dizajniranja, arhitekt će se pobrinuti i za pravilno izvođenje radova u skladu s nacrtima, jer će nadzirati radove izvođača i pobrinuti se za rad prema nacrtima do zadnjeg detalja. Ključ dobrog dizajniranja je u detaljima!

  2.2. Izvođači radova za obnovu kupaonice

  Obnova kupaonice zahtjevan je projekt jer uključuje gotovo sve faze gradnje i mnoštvo različitih profila izvođača radova. Izvođači moraju biti i međusobno usklađeni, kako vremenski, tako i s izvedbom, što znači da njihov rad mora biti pažljivo isplaniran i koordiniran. 

  Zidar obavlja radove rušenja, reže otvore u zidovima za instalacije, polaže estrih, zida zidove, izravnava zidove i podove, radi hidroizolaciju podova i zidova itd.


  Vodoinstalater razvodi vodovodne i kanalizacijske cijevi, ugrađuje vodokotlić, podni sifon, podžbukne dijelove armature, a na kraju spaja i montira svu sanitarnu keramiku i armature. Vodoinstalater specijaliziran za centralno grijanje polaže podno grijanje ili cijevi i radijatore.

  Električar razvodi električne instalacije i montira osvjetljenje i druge elemente.

  Keramičar polaže keramiku.

  Ostali završni slojevi
  Umjesto keramike, danas su dostupni i drugi materijali i rješenja za završne slojeve. Tako možemo umjesto keramike na podovima i zidovima napraviti tzv. microtopping ili na podove položiti parket umjesto pločica. Zidove možemo obložiti posebnim vodootpornim tapetama, čak i ispod tuša. U tim slučajevima trebamo odgovarajuće izvođače za te radove.

  Stolar
  Ako niste naručili opremu iz salona, namještaj za kupaonicu može izraditi i montirati stolar.


  Staklar
  Izrađuje i montira staklenu stijenu ili vrata tuša, ogledala ili vrata kupaonice, ako su staklena.

  Soboslikar
  Prvi i drugi sloj boje nanijet će prije završetka radova, a zadnji sloj nakon završetka svih radova.

  2.3. Obnova kupaonice „ključ u ruke”

  Razni izvođači, čak i neki arhitekti nude izvedbu kupaonice „ključ u ruke”. To znači da preuzimaju svu odgovornost za izvođenje radova na kupaonici. Preuzimaju odgovornost da su radovi izvedeni stručno i kvalitetno, u dogovorenom roku i za unaprijed definiranu cijenu. Izvedba „ključ u ruke” s gledišta klijenta sigurno je najudobniji način obnove kupaonice. Osim dogovora s izvođačem radova, s kojim dogovarate sve detalje, vi ne morate ništa drugo napraviti... osim, naravno, na kraju platiti račun! On je u slučaju izvedbe „ključ u ruke” skuplji od redovne izvedbe, što je i razumljivo. Izvođač radova osigurava nacrte, nabavlja svu opremu, naručuje podizvođače, koordinira ih i nadzire, brine se o sigurnosti i redu na radilištu, osigurava odvoz otpada, a na kraju i osigurava čišćenje prostora.

  3. Različite vrste obnove kupaonice

  3.1. Površinski, odnosno kozmetički popravci

  Povremeno možemo jednostavnom, površinskom obnovom ili zamjenom određenih elemenata kupaonice postići velik efekt u prostoru. Takav zahvat je, recimo, zamjena nosača za umivaonik ili zamjena umivaonika i ormarića ispod umivaonika ili postavljanje novog ogledala u kupaonici. Malo veći, a isto tako jednostavan zahvat je i bojenje pločica na zidovima i podu, nova boja zidova i stropova ili namještaja. Vlasnici nerijetko odluče zamijeniti i WC školjku i bide. Pod pretpostavkom da se ne mijenja postojeći razmještaj elemenata, instalacije i ne ruše se zidovi, odnosno ne uklanjaju pločice, to su sve relativno jednostavni i povoljni zahvati kojima znatno poboljšavamo izgled kupaonice.

  3.2. Djelomična obnova kupaonice

  Ako su vaše vodovodne instalacije novije i kvalitetno izvedene, a želite, recimo, na mjesto postojeće ugradbene kade postaviti tuš-kabinu ili obrnuto, možda biste htjeli dodati još jedan umivaonik uz postojeći, ili dodati bide, za te zahvate treba djelomično prilagoditi postojeće vodovodne instalacije. Ako ne želite, nije potrebno u cijelosti mijenjati podne ili zidne obloge, postojeći namještaj, postojeću sanitarnu keramiku i armature te osvjetljenje. Od velike pomoći bit će vam arhitekt koji će znati potražiti optimalno rješenje koje će zahtijevati što manje zahvata. 

  3.3. Kompletna obnova kupaonice

  Kompletna obnova kupaonice uključuje praktički sve faze gradnje i obnove. Radovi započinju uklanjanjem svih postojećih podžbuknih i nadžbuknih elemenata iz kupaonice: keramike, sanitarne keramike, armatura, elemenata namještaja, vodovodne i kanalizacijske instalacije, osvjetljenja i elektroinstalacija, zatim se nastavlja razvodom nove instalacije i ugradnjom novih podžbuknih i nadžbuknih elemenata. Završava polaganjem završnih slojeva, montažom i spajanjem. Kod potpune obnove kupaonice moguće je potpuno promijeniti tlocrt postojeće kupaonice, možemo i dodati elemente kojih prije nije bilo, recimo, bide ili kadu za kupanje. Pojedinačne faze kompletne obnove detaljno opisujemo u 4. poglavlju Postupak.

  3.4. Kupaonica od nule

  U određenim slučajevima kupaonicu treba izgraditi od nule, odnosno na mjestu na kojem prije nije bila kupaonica. Razlozi za to mogu biti brojni. Obitelj se povećava, stariji i osobe slabe pokretljivosti ne mogu hodati stepenicama i potrebna im je kupaonica u prizemlju, veći stan ili kuća dijeli se na dvije samostalne stambene jedinice... Kupaonicu možemo “izgraditi” u bilo kojem prostoru uz pretpostavku da je što bliže vertikali odvoda i kanalizacije. Pravilo je da se odvodna i kanalizacijska cijev polažu s padom od minimalno 1%, što znači da pad mora biti 1 cm po metru duljine cijevi. Na taj se način može postaviti kupaonica i dalje od vertikale ako možemo osigurati dovoljan pad. Zbog povećane mogućnosti začepljenja, savjetujemo izbjegavanje takvih rješenja. Kupaonicu možemo izgraditi i u potkrovlju, podrumu, ili kao dodatak uz kuću. U slučaju dodatka uz kuću potrebna je građevinska dozvola za takav zahvat.

  4. Renovacija kupaonice - Postupak

  4.1. Planiranje i priprema

  Svaka kvalitetna renovacija kupaonice, bez obzira na veličinu budžeta, počinje s detaljno izrađenim nacrtom! Nacrt možete izraditi sami, ali vam u slučaju kupaonice preporučujemo arhitekta, zbog kompleksnosti nacrta. Dizajniranje kupaonice zahtijeva i suradnju s drugim stručnjacima (vodoinstalater, električar, keramičar, zidar), za koje treba pripremiti detaljne nacrte i popise, koji su temelj za izradu predračuna, kao i za izvođenje. 

  4.2. Radovi rušenja u kupaonici

  Obnova kupaonice počinje demontažom postojećih elemenata u prostoru i obično se uklanja i stara vodovodna i elektroinstalacija. U ovoj fazi uklanjaju se i keramičke pločice, a prema želji, odnosno po potrebi, ruši se i neki zid ako se po projektu povećava prostor. Regulira se i prikupljanje otpadnog materijala na objektu i odvoz na odlagalište. Kod radova rušenja treba paziti kako se ne bi probušila neka od skrivenih vodovodnih ili kanalizacijskih cijevi u zidu.

  4.3. Razvod instalacija u kupaonici

  Sljedeći korak je izrada vodovodnih i odvodnih cijevi (u ovo ulazi i ugradnja podžbuknih vodokotlića i podžbuknih dijelova armature), obrada instalacija grijanja, izrada podnog grijanja vodom iz centralne instalacije ili električnog podnog grijanja te izvedba električne instalacije. Kod polaganja cijevi važno je paziti na brtvljenje i preciznost postavljanja spojnih elemenata, a kod električnih dijelova na sve propise kojima se osigurava sigurnost u mokrim prostorijama. 

  4.4. Zidarski radovi u kupaonici

  Nakon razvođenja instalacija u zidovima, i otvori u zidu se ugrubo zazidaju, zidovi se izravnaju. U toj se fazi izvodi hidroizolacija podova i zidova, grade se potencijalni pregradni zidovi i ugrađuje ili obzida kada, odnosno tuš-kada.

  4.5. Polaganje keramike/završnih slojeva

  Zatim je vrijeme za postavljanje potencijalnih gipsano-kartonskih pregradnih zidova ili stropova, polaganje keramike na zidove i podove te fugiranje i polaganje drugih završnih slojeva, recimo microtoppinga. Pri tome je vrlo važna preciznost polaganja i obrade različitih rubova.

  4.6. Bojenje, montaža i spajanje

  Posljednje na red dolazi bojenje, montaža stakla za tuš, odnosno tuš-kabinu, montaža elemenata namještaja, montaža i spajanje armatura i sanitarne keramike, montaža radijatora, ventilatora i osvjetljenja. 

  5. Obnova kupaonice „ključ u ruke” - Trendovi 2019./2020.

  5.1. Odvažna crna kupaonica

  Trend kupaonica inspiriranih luksuznim hotelima i lječilištima službeno se vratio. Ovaj put radi se o odvažnim, tamnim, sjajnim modelima kupaonica koje pouzdano stvaraju ambijent za vrhunsko iskustvo. Ljudi kupaonice više ne doživljavaju kao utilitarni prostor, već sve više kao iskustveni prostor. Tražimo svojevrsnu kazališnu ljepotu za nekadašnji vrlo introvertirani, privatni prostor.

  5.2. Moderna klasična kupaonica

  Kupaonica u klasičnom stilu uvijek je u trendu. Moderan dodir dajemo joj pomoću jednobojnih elemenata u neutralnim paletama u cijelom prostoru. To može biti jedna boja ili jedan materijal (npr. mramor). 

  5.3. Koncept otvorenosti

  Prošla su vremena kada smo se uređivali u kupaonici skriveni iza zida ili vrata. Danas je popularan otvoreni koncept prostora kupaonice koji se sve više prelijeva u spavaće sobe i druge prostorije doma. 

  5.4. Bijeli i sivi mramor u kupaonici

  Bijeli i sivi mramori i dalje su omiljeni materijal u kupaonicama. Klasični su i bezvremenski, a s estetskog gledišta uklapaju se u tradicionalne i moderne dizajne. Kvarcne i porculanske pločice koje izgledaju kao prirodni kamen, također su vrlo postojane i osigurat će dugo lijep izgled vaše kupaonice.

  marmorna-kopalnica-prenova.jpg
  Mramor se uklapa u moderni i klasični dizajn.

   

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  IZRADA NOVE KUPAONE

  Potrebna izrada nove kupaone u gornjoj etaži. 31500 KN do 52500 KN


  ........

  ZAMJENA KADE U KUPAONI I LJEPLJENJE PLOČICA

  Potrebno izvaditi kadu i postaviti tuš kabinu kao sa slike u privitku, te poljepiti pločice od poda do stropa ukupne površine cca 20 m2. 9450 KN do 15750 KN


  ........

  ADAPTACIJA KUPAONICE

  Potrebna kompletna adaptacija kupaonice i wc-a. 18900 KN do 31500 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 2,6 X 2,5 X 1,2 M
  Adaptacija kupaonice, Remetinec

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 10 M2
  Adaptacija kupaonice, Ivanic Grad

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 1,97 X 2,20 X 1,66 CM
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, ADAPTACIJU KUPAONE, CCA 5 M2
  Adaptacija kupaonice, Trogir

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE I KUHINJE, CCA 20 M2
  Adaptacija kupaonice, Višnjevac

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 6 M2
  Adaptacija kupaonice, Privlaka

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE I WC-A, CCA 8 M2
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, ZAMJENA KADE SA TUŠ KABINOM, CCA 120 X 60 X 60 CM
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 4 M2
  Adaptacija kupaonice, Osijek

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, MICANJE STARE KUTNE KADE I IZGRADNAJ TUŠ KABINE BEZ KADICE, CCA 2,5 X 2,5 M
  Adaptacija kupaonice, Valpovo

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, DEMONTAZA ZIDANE KADE I UGRADNJA NOVE ZIDANE KADE, CCA170 X 75 CM
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE , CCA 1.7 X 2 X 2.6 M
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 210 X 150 CM
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE , CCA 5 M2
  Adaptacija kupaonice, Donja Stubica

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 4 M2
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, UGRADNJA WALK IN TUŠA, 1 KOM
  Adaptacija kupaonice, Jakovlje

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 4 M2
  Adaptacija kupaonice, Pula

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 8 M2
  Adaptacija kupaonice, Mirlović Zagora

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, RENOVIRANJE KUPATILA, CCA 2 X 2 M
  Adaptacija kupaonice, Seget Vranjica

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 2 X 2 X 2,5 M
  Adaptacija kupaonice, Susedgrad

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA KUPAONE, CCA 3 X 2,5 X 1.80 M
  Adaptacija kupaonice, Blace

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 1,80 X 2,45 M
  Adaptacija kupaonice, Vukovar

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONE I WC-A, KUPAONA: 215 X 166 CM WC: 80 X 215 CM
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 230 X 250 X 160 CM
  Adaptacija kupaonice, Split

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 2,5 X 2 M
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 3 × 2 × 2,5 M
  Adaptacija kupaonice, Zagreb

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 2,90 X 2,50 X 1,70 M
  Adaptacija kupaonice, Dubrava

  23625 KN do 39375 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 5 M2
  Adaptacija kupaonice, Bjelovar

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUHINJE, CCA 10 M2
  Adaptacija kupaonice, Dubrava

  30375 KN do 50625 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 6 M2
  Adaptacija kupaonice, Split

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 110 X 330 CM
  Adaptacija kupaonice, Pag

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 5 M2
  Adaptacija kupaonice, Varaždin

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, IZRADA TUŠ KABINE BEZ KADE, CCA 100 X 100 CM
  Adaptacija kupaonice, Split

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA KUPAONE, CCA 3.10 X 1.70 X 2.50 CM
  Adaptacija kupaonice, Šibenik

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 5 X 3 X 2 M
  Adaptacija kupaonice, Uljanik

  33750 KN do 56250 KN

  CIJENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA KUPAONICE, CCA 150 X 150 X 250 CM
  Adaptacija kupaonice, Samobor

  10125 KN do 16875 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  ADAPTACIJA KUPAONICE CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 1456 PODUZEĆA ZA ADAPTACIJA KUPAONICE


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE ADAPTACIJA KUPAONICE?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana