Izgradnja bazena cijena

  Kolika je cijena bazena? Tipični bazeni mnogo su jeftiniji od bazena po mjeri. Razmislite želite li određeni format ili ste se spremni prilagoditi. Dimenzije bazena također mogu biti vrlo različite, obično dužine 7 do 14 m i širine 3 do 5 m. Međutim, mogu biti i proizvoljno velike, ovisno o raspoloživom prostoru i željenoj količini ulaganja. Standardna dubina bazena je oko 1,5 m. Što je veći bazen, to je viša cijena. Na cijenu najviše utječe materijal ili materijal. vrsta konstrukcije bazena. Cijena za iskop, opskrbu i postavljanje bazena kreće se od 4.500-6.500 kn / m2. Betonski bazen - s keramikom, hidroizolacijom i svim građevinskim radovima košta oko 7.000 kn / m2. Bazen od opeke od stiropora - zajedno sa ciglom od stiropora, folijom, filtrima i ostalom opremom dobit ćete oko 1.700 kn / m2. Samostojeći bazen, međutim, doći će s tehnikom bazena, a vodovod će biti najjeftiniji od oko 1300 kn / m2. Za točnu cijenu možete opisati svoje postavke, nacrtati skicu i poslati upit našim provjerenim izvođačima bazena. Za vas smo pripremili i nekoliko savjeta za bazen.

  CIJENA BAZENA


  Cijena za poliesterski bazen sa iskopom. Cijena za izvedbu iskopa, dobavu i ugradnju bazena.

  1800.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  2500.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Izgradnja bazena cijena

  DRUGE CIJENE ZA BAZENI

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Betonski bazen

  Cijena za betonski bazen s armirano-betonskom školjkom pravokutnog oblika. U cijenu su uključeni građevinski radovi koji uključuju iskop, betoniranje poda i zidova zajedno s strojarnicom, kontrolu tehničara bazena, ugradnju kompleta i brtvila. Cijena zajedno s hidroizolacijskim i keramičkim dijelovima.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Bazen od stiropora

  Cijena betonskog bazena, zajedno sa opekom od stiropora, folijom, filtrima i ostalom opremom. Cijena zajedno s ugradnjom, građevinskim radovima s betonom, priključkom na vodu i kanalizacijom. Cijena za bazen do dimenzija 8 x 4 x 1,5 m.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Montažni bazen

  Cijena ugrađenog montažnog poliesterskog bazena ovalnog oblika. Cijena zajedno s ugradnjom, građevinskim radovima s betonom, priključkom na vodu i kanalizacijom. Cijena za bazen do dimenzija 8 x 4 x 1,5 m.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Prirodni bazen

  Cijena za prirodni bazen, prirodni nasip s plutajućim jezercem zajedno s biološkim uronjenim filtrom, uronjenom pumpom i fosfatnim filtrom. Trošak za građevinske radove i sadnju.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit
  POŠALJI UPIT >
  UKUPNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Bazen za plivanje – sve što morate znati?

  1. Što morate znati o bazenima?


  Bazeni su različitih vrsta, izvedbi, veličina i oblika. Upotrebljavaju se i na različite načine. Na odluku o tome koji ćete bazen graditi, u najvećoj mjeri utjecat će vaš proračun, veličina i karakteristike prostora koji vam je na raspolaganju za ugradnju bazena, pristupačnost lokacije i lokalni propisi.

   

  bazen.jpg
  Za većinu gradnja bazena znači i ispunjenje osobnog sna.

   

  1.1. Unutarnji ili vanjski bazen?


  1.1.1. Unutarnji bazen


  Ako želite bazen upotrebljavati tijekom cijele godine, dakle i u zimskim mjesecima, onda se odlučite za unutarnji bazen, koji ćete ugraditi u unutrašnjost objekta. Obično je takav bazen dio takozvanog wellness prostora, u kojem su i masažni bazen (jacuzzi), sauna i fitnes elementi. U unutarnji prostor možemo ugraditi sve tipove bazena, bazen sa skimmerom ili preljevnim kanalom. Unutarnji bazen izrađuje se na isti način kao vanjski bazen. Često se ugrađuje s filtracijskim i dezinfekcijskim sustavom u veći prostor u podrumu. Pristup strojnom dijelu bazena je nužan. Ako je bazen betonski, često je s postavljanjem na trakaste temelje reguliran i pristup do donje ploče bazena, a ne samo do zidova. Za unutarnji bazen vrlo je važno održavanje prikladnog stupnja vlažnosti u prostoru. To se postiže posebnim klimatizacijskim uređajima, odnosno uređajima za razvlaživanje prostora. Uređaj treba planirati unaprijed zbog njegove konkretne veličine. Također, dobro je da taj uređaj nije u istom prostoru kao i uređaji za filtriranje.

  1.1.2. Vanjski bazen

  Vanjski bazen postaje sve popularniji jer više nije nepristupačan kao nekada. S vanjskim bazenom u toplim mjesecima svojoj obitelji možete prirediti odmor svako popodne, odnosno svakog slobodnog trenutka. Čak ni održavanje više nije tako zahtjevno i ne zahtijeva puno vremena. Ako osmislite uz to još i krov za bazen ili grijanje vode pomoću termopokrivača, onda sezona kupanja može trajati i dulje nego samo od svibnja do rujna.


  2. Odabir izvođača


  Za većinu gradnja bazena znači ispunjenje osobnih snova. Zamislite da ljeto provodite u dvorištu s prijateljima i obitelji, pečete na roštilju i uživate u piću. Nažalost, ti snovi mogu postati noćna mora ako ne odaberete pravog izvođača za ugradnju bazena. Prije nego što ga odaberete morate odlučiti koji ćete bazen graditi. Odabir bazena ovisit će o više čimbenika – od osobnog ukusa, geografskog položaja, uvjeta prostora i količine sredstava kojima raspolažete. Od pomoći može biti i istraživanje bazena u susjedstvu, odnosno u blizini mjesta planirane gradnje. Jesu li pretežno ugrađeni u tlo ili iznad zemlje, jesu li betonski ili liner bazeni? Kada se odlučite za vrstu bazena koju želite, pogledajte web-stranice tvrtke koja se bavi njihovom izradom. Saznajte više o djelovanju i osnovnoj opremi odabranog bazena. Koji tip filtriranja želite, kakvu crpku i sl. Što više informacija imate, lakše ćete razgovarati s izvođačima. Vaš sljedeći korak je priprema popisa potencijalnih izvođača. Počnite od osobnih referenci prijatelja i obitelji, također se možete raspitati kod vaših susjeda koji već imaju bazene. Ne bojte se pokucati na vrata i pitati vlasnika kako su se odvijale stvari i jesu li zadovoljni svojim bazenom i izvođačem.
  Zatim sužavajte listu izvođača provjeravajući koliko dugo posluju, koliko iskustva imaju i je li njihovo poslovanje stabilno. Nakon što suzite popis na samo 3 izvođača dogovorite sastanke s njima. Svaka tvrtka ima prednosti i slabosti. Netko od njih će primjerice plan za bazen nacrtati na komadu papira, dok će drugi za to upotrijebiti program na računalu.

  Svaki način je prihvatljiv. Imat će i različite stavove u vezi s potrebnom opremljenošću bazena. Neki će vas uvjeravati da trebate ionsko čišćenje, drugi će tvrditi da je standardno dovođenje klora sve što trebate, dok će treći predložiti generator klora za slanu vodu. Ovdje vam mogu pomoći prethodna istraživanja jer ćete točno znati što želite, a što ne. Pričekajte da se susretnete sa svim izvođačima i točno proučite sve ponude. Ne bojte se pregovaranja s izvođačima! Sljedeći životni savjet bio bi da sve usmene dogovore (način izvedbe, cijena izvedbe, uvjeti plaćanja, termin izvedbe.) stavite u pisanu formu s izvođačem i obavezno potpišete ugovor! I posljednji savjet: izvođač će prije nego što započne radove zahtijevati avans, zatim uplate po fazama i konačno plaćanje nakon završenog posla. Ako je moguće, dogovorite s izvođačem da se plaćanje provede NAKON svake završene faze rada, a ne PRIJE. Prije početka radova dogovorite se za što manji dio predujma, i naravno konačnog iznosa, barem (10 %) nemojte platiti sve dok svi radovi ne budu završeni.

  3. Vrste bazena


  3.1. Montažni/samostojeći bazen


  Montažni bazen obično se sastoji od metalnog oboda i unutarnje obloge od PVC folije. Slobodnostojeći montažni bazen lako se sastavlja već za jedno popodne i njime dobivate vlastito obiteljsko kupalište. Možete ga postaviti na različite ravne podloge (travu, beton, pijesak), a možete ga djelomično ili cijelog ukopati u tlo. Jedan od najvećih razloga popularnosti montažnog bazena je sasvim sigurno vrlo privlačna cijena. Osim toga, on je prenosiv i omogućuje vam da ga ponesete bilo kamo.


  3.2. Betonski bazen


  Prije nego što su na tržište stigle nove i jeftinije tehnologije za gradnju bazena (montažni, liner, poliesterski) svi su se bazeni izrađivali od betona. I danas je betonski bazen sinonim za kvalitetu, a njegova cijena je u skladu s time. Najveća opasnost odnosno slabost betonskog bazena je što ne dopušta greške u planiranju ili izgradnji jer se one vrlo brzo osvećuju. Ako želimo solidno izgrađen bazen, trebamo profesionalno izrađene planove i točne statičke izračune, pri čemu se prije svega uzima u obzir nosivost terena, ali i iskusnog građevinara koji će te radove obaviti. Betonski bazen možemo izraditi u bilo kojem obliku. Obično se oblaže pločicama ili mozaikom, ili se samo jednostavno oboji posebnom bojom za bazene.

  3.3. Liner bazen (od stiropornih blokova)


  Liner bazen je novitet koji se vrlo brzo popularizirao. Liner bazeni obično se postavljaju na betonsku ploču, a zidovi mogu biti od različitih građevinskih materijala. Mogu biti drveni, od stiropornih blokova, betonski, siporeks ili od opeke. Čak mogu biti od sastavljivih limenih ili plastičnih elemenata. Najčešće se upotrebljavaju stiroporni blokovi. Prednost liner bazena sa zidovima od stiropornih blokova su:

   - brza i cjenovno povoljna gradnja

  - izrazita prilagodljivost koja omogućava izradu raznih oblika bazena

  - odlična toplinska izolacija koja omogućava brzo grijanje vode u proljeće, a sporo hlađenje najesen.

  3.4. Bazeni od poliestera


  Bazeni od poliestera vrlo su lijepo zaobljeni, jednostavno ih je ugraditi i održavati, te imaju dugi vijek. Vrlo su popularni među Europljanima zbog povoljne cijene, a mogu se brzo izgraditi. Bazen od poliestera može biti u jednom komadu ili se sastavlja na licu mjesta od više modularnih elemenata. Vijek poliesterskog bazena dulji je od 20 godina.


  3.5. Prirodni bazeni


  Prirodni bazeni ili ribnjaci idejni su koncept osamdesetih godina prošlog stoljeća. Riječ je o bazenima koji se sami čiste. Prirodni bazeni kombiniraju površine za plivanje i vodene vrtove. Kao i bilo koji izgrađeni privatni bazen, i prirodni bazen može biti dizajniran na različite načine, u prirodnim oblicima, rustikalnom stilu s balvanima ili slapovima, ali može biti i moderno arhitektonski oblikovan i elegantan.
  Većina prirodnih bazena obložena je tzv. gumenim lajnerom (liner) ili ojačanim polietilenom. Bazen ima odvojeno područje za regeneraciju vode, s pijeskom i brojnim vodenim biljkama, koji su zapravo prirodni sustavi za pročišćavanje. Skimmeri i vodene crpke crpe vodu kroz područje regeneracije, preko stijena, kamenja i šljunka. Prijateljske bakterije se tada pričvršćuju za zidove bazena i djeluju kao dodatni biološki filter. Za razliku od umjetnih ribnjaka, voda je u prirodnom bazenu dovoljno bistra da se vidi dno bazena. Prirodni bazeni koštaju jednako ili nešto više od običnih, ovisno o opsegu terenskih radova. Dopadaju se svim ljubiteljima prirode i onima koji ne žele plivati u kloriranoj ili kemijski obrađenoj vodi. Prednost prirodnih bazena je i da ih zimi ne treba prazniti poput normalnih bazena. Osim toga, svim se biljkama odsijecaju dijelovi koji se protežu iznad površine.

  4. Postupak održavanja bazena 


  4.1. Osnovne komponente bazena za plivanje


  Dobro održavanje bazena počinje dobrim poznavanjem vašega bazena. Bez obzira na to imate li jednostavan bazen u dvorištu ili čitav wellness centar, svaki bazen ima četiri osnovna dijela o kojima treba redovito voditi brigu radi duljeg trajanja komponenti.

  Osnovni sastavni dijelovi bazena su:

  4.1.1. Voda u bazenu


  Voda u vašem bazenu od ključnog je značaja za trajno uživanje u bazenu. Održavanje čiste, bistre i uravnotežene vode štiti vas i obitelj od zagađivača. Također pomaže da izbjegnete skupe popravke strojne opreme zbog korozije ili nakupljanja minerala i produžuje vijek vašeg bazena.

  4.1.2. Unutarnji zid bazena ili obloga (liner) bazena


  Obloga zida vašega bazena stalno je u kontaktu s bazenskom vodom, a samim tim i sa svime što ona nosi. Ako te površine dobro održavate, odnosno redovno ih čistite, bit će bez algi, plijesni i nečistoća, pa će vaš bazen biti čist.

  4.1.3. Sustav za crpenje i filtriranje (čišćenje) vode


  Srce vašeg bazena istodobno je njegova jetra. Crpka u bazenu crpi vodu koja zbog toga kruži. Voda se pretače preko bazenskih filtara, koji čiste prljavštinu i druge nečistoće iz vode. Bez sustava za filtriranje bazenska će voda ubrzo postati mutna i zagađena, a bazen uništen.
  Za filtriranje vode postoje različiti sustavi, od filter - kartuša s pješčanim filtrom, filtrom diatomejske zemlje. A možete se odlučiti za sustav sa slanom vodom i kloratorom slane vode.

  4.1.4. Crpljenje vode – skimmeri odnosno preljevi


  Vaš skimmer usisava vodu u filter za čišćenje, mlaznice zatim potiskuju očišćenu vodu nazad u vaš bazen. 

  4.2. Tri glavna pravila održavanja bazena


  Temelj efikasne njege bazena temelji se na tri jednostavna a važna koncepta: kruženje, čišćenje i kemija.

  4.2.1. Cirkuliranje vode


  Stagnirajuća, stajaća voda prljava je i smrdi. U vašem bazenu, kao i na otvorenom, voda koja teče čišća je i sigurnija. Pravilno kruženje vode u bazenu ključno je za zdravo i sigurno plivanje. U bazenu s dobrim kruženjem vode rijetko se pojavljuju problemi poput mutne vode ili zaraze bazenskim algama. Sustav vodne crpke i filtara treba biti uključen svaki dan, idealno 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Budući da si to ne možemo priuštiti i da sva oprema to ne može izdržati, preporučujemo da crpku uključite barem na 10 do 12 sati dnevno. Voda će se tada nekoliko puta pročistiti i pomoći da vaš bazen bude siguran i čist. Druga ključna komponenta pročišćavanja vode je često čišćenje filtera. U tom slučaju čišćenje se odnosi na preusmjeravanje toka vode kroz vaš filtar i odvođenje prljave vode i nečistoća u poseban spremnik, koji nakon čišćenja treba isprazniti. Način čišćenja filtra ovisi o vrsti filtra, međutim, osnovni principi su slični za sve.


  4.2.2. Čišćenje bazena


  Ako ste se pobrinuli za prikladno kruženje vode u bazenu, time ste već obavili velik dio čišćenja. Unatoč tome, morat ćete još malo zasukati rukave. Kako majka priroda, tako i ljudi koji bazen upotrebljavaju, u bazen unose brojne nečistoće i tvari – od listova, zemlje, plijesni do ostatka šampona, parfema i proizvoda za kosu. Ako tome dodate i opasnost od razvoja bakterija, čišćenje bazena postaje apsolutno nužan dio njegove sigurne uporabe. Skimajte, pročetkajte i usisavajte bazen barem jedanput tjedno. Soda bikarbona djeluje osobito dobro kao osnovno sredstvo za čišćenje, koje prilikom četkanja neće oštetiti osjetljive pločice niti obloge od vinila. Postoje i automatski sustavi za čišćenje bazena koji uvelike mogu olakšati i skratiti vrijeme čišćenja bazena, ali neće potpuno eliminirati potrebu za redovitim skimanjem i četkanjem.


  4.2.3. Kemija


  Kemija možda zvuči zastrašujuće i komplicirano, ali ne treba vas zabrinjavati. Iako je važan dio efikasnog održavanja bazena i njege vode, osnovna kemija je iznenađujuće jednostavna.

  Najvažniji alat je vaš komplet za testiranje vode. Prije nego upotrijebite kemikalije, obavite nekoliko ispitivanja vode u bazenu. Prvi korak do kemijske ravnoteže vode je razumijevanje što je u vodi, a čega nema. Tri najvažnija podatka koja nas zanimaju su:

  pH-vrijednosti: mjerite koliko je kisela ili bazična voda u bazenu. Niske pH-vrijednosti su kisele, visoke bazične. Idealan raspon vrijednosti za bazen je 7,4 do 7,6.

  Alkalnost: pomaže spriječiti velike skokove bazičnosti ili kiselosti. Idealan opseg je od 100 do 150 dijelova na milijun (ppm).

  Vrijednosti dezinfekcijskih sredstava: količina klora, broma itd. Prikladne vrijednosti razlikuju se ovisno o vrsti sredstava za čišćenje koje odaberete. Kada znate pH nivo, alkalnost i vrijednosti dezinfekcijskih sredstava u vašem bazenu, možete početi dodavati kemikalije kojima možete popraviti stanje vode. Dajte si vremena i slijedite sve upute i prije nego što dodate kemikaliju uvjerite se da znate što radi koja kemikalija i kako utječe na vodu i ljude koji u njoj plivaju.

  4.3. Raspored za održavanje bazena i popis zadaća


  Pomoću rasporeda za održavanje bazena jednostavno ćete se osigurati da ne zaboravite važne zadaće. Osim toga, moći ćete planirati naprednije zadaće održavanja bazena, poput priprema bazena prije zime, njege bazena izvan sezone, pripreme bazena za ponovni rad u proljeće.
  Neka bude jednostavno. Napišite raspored održavanja bazena i zakačite ga na zid, hladnjak ili negdje bliže bazenu. Na taj način će i drugi ukućani moći obavljati neku od predviđenih zadaća.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  DOBAVA I UGRADNJA POLIESTERSKOG BAZENA

  Potrebna dobava i montaža poliesterskog bazena dimenzija cca 3 x 4 x 1,5 m. Potrebna je i sva dodatna oprema. 18900 KN do 31500 KN


  ........

  IZRADA BETONSKOG BAZENA SA PVC FOLIJOM

  Izrada ukopanog betonskog bazena sa PVC folijom. 126000 KN do 210000 KN


  ........

  POSTAVLJANJE OTPALIH MOZAIK PLOČICA I POPRAVLJANJE DIJELA FUGA

  Trebalo bi zalijepiti mozaik pločice koje su otpale i fugirati, ima cca 50-ak kockica koje su otpale u bazenu. 1575 KN do 2625 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE BORDURE NA FOLIJI BAZENA,
  Bazeni, Labin

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR BAZENA,
  Bazeni, Crikvenica

  54000 KN do 90000 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA OD POLIESTERA,
  Bazeni, Sopaljska

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA BETONSKOG BAZENA,
  Bazeni, Omišalj

  121500 KN do 202500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC BAZENA,
  Bazeni, Cestica

  60750 KN do 101250 KN

  CIJENA, IZRADA MONTAŽNOG BAZENA ,
  Bazeni, Viškovo

  30375 KN do 50625 KN

  CIJENA, IZRADA VANJSKOG GRIJANOG BAZENA,
  Bazeni, Blato na Cetini

  74250 KN do 123750 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA OD POLIESTERA,
  Bazeni, Križevci

  54000 KN do 90000 KN

  CIJENA, IZRADA BETONSKOG BAZENA,
  Bazeni, Lovran

  155250 KN do 258750 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA,
  Bazeni, Zagreb

  40500 KN do 67500 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA,
  Bazeni, Biškupci

  40500 KN do 67500 KN

  CIJENA, ZAVRŠETAK RADOVA NA BETONSKOM BAZENU,
  Bazeni, Zagreb

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA BETONSKOG BAZENA S FOLIJOM,
  Bazeni, Cvitići

  317250 KN do 528750 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA,
  Bazeni, Moravče

  40500 KN do 67500 KN

  CIJENA, IZRADA MONTAŽNOG BAZENA ,
  Bazeni, Cabuna

  27000 KN do 45000 KN

  CIJENA, IZRADA BETONSKOG BAZENA,
  Bazeni, Kninsko Polje

  155250 KN do 258750 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA OD STIROPORA,
  Bazeni, Retkovci

  47250 KN do 78750 KN

  CIJENA, IZRADA POLIESTERSKOG BAZENA,
  Bazeni, Gračac

  108000 KN do 180000 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA OD STIROPORA,
  Bazeni, Novi Vinodolski

  54000 KN do 90000 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA OD POLIESTERA,
  Bazeni, Popovača

  40500 KN do 67500 KN

  CIJENA, IZRADA BETONSKOG BAZENA,
  Bazeni, Vranje Selo

  182250 KN do 303750 KN

  CIJENA, ZAVRŠNA MONTAŽA I POSTAVA FOLIJE U BAZENU,
  Bazeni, Kapelščak

  303750 KN do 506250 KN

  CIJENA, ISKOP I IZRADA BAZENA SA STIROPOROM I PVC FOLIJOM,
  Bazeni, Dubravice

  40500 KN do 67500 KN

  CIJENA, IZRADA BETONSKOG BAZENA,
  Bazeni, Hreljin

  135000 KN do 225000 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA ZA MORSKU VODU,
  Bazeni, Paklenica

  35100 KN do 58500 KN

  CIJENA, POSTAVLJANJE KERAMIKE U BAZENU,
  Bazeni, Žrnovo

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA BAZENA OD STIROPORA,
  Bazeni, Višnjevac

  33750 KN do 56250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA MONTAŽNOG BAZENA,
  Bazeni, Zagreb

  40500 KN do 67500 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA OD STIROPORA,
  Bazeni, Varaždin

  54000 KN do 90000 KN

  CIJENA, IZRADA BETONSKOG BAZENA,
  Bazeni, Lovran

  128250 KN do 213750 KN

  CIJENA, IZRADA STIROPOR BAZENA,
  Bazeni, Modrušani

  60750 KN do 101250 KN

  CIJENA, IZRADA BETONSKOG BAZENA,
  Bazeni, Šibenik

  202500 KN do 337500 KN

  CIJENA, GRADNJA BETONSKOG BAZENA,
  Bazeni, Stara Novalja

  303750 KN do 506250 KN

  CIJENA, IZGRADNJA BETONSKOG BAZENA ,
  Bazeni, Rakovica

  300375 KN do 500625 KN

  CIJENA, IZRADA BAZENA,
  Bazeni, Dugo Selo

  81000 KN do 135000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA BETONSKOG BAZENA,
  Bazeni, Mokošica

  310500 KN do 517500 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  BAZENI CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 346 PODUZEĆA ZA BAZENI


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana