Izgradnja bazena cijena

Kolika je cijena bazena? Tipični bazeni su jeftiniji od bazena po mjeri. Razmislite želite li određeni format ili ste se spremni prilagoditi. Dimenzije bazena također mogu biti vrlo različite, obično dužine 7 do 14 m i širine 3 do 5 m. Međutim, mogu biti i proizvoljno velike, ovisno o raspoloživom prostoru i željenoj količini ulaganja. Standardna dubina bazena je oko 1,5 m. Što je veći bazen, to je viša cijena. Na cijenu najviše utječe materijal i vrsta konstrukcije bazena. Cijena za iskop, opskrbu i postavljanje bazena kreće se od 4.500-6.500 kn/m2. Betonski bazen - s keramikom, hidroizolacijom i svim građevinskim radovima košta oko 7.000 kn/m2. Bazen od opeke od stiropora - zajedno sa ciglom od stiropora, folijom, filtrima i ostalom opremom dobit ćete oko 1.700 kn/m2. Samostojeći bazen, međutim, doći će s tehnikom bazena, a vodovod će biti najjeftiniji od oko 1300 kn/m2.

Kome povjeriti izradu/ugradnju bazena? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA BAZENA


Cijena za poliesterski bazen sa iskopom. Cijena za izvedbu iskopa, dobavu i ugradnju bazena.

1800.00 KN/m2

VRLO NISKA CIJENA
KN/m2

SREDNJA CIJENA
3000.00 KN/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Izgradnja bazena cijena

DRUGE CIJENE ZA BAZENI

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Betonski bazen

Cijena za betonski bazen s armirano-betonskom školjkom pravokutnog oblika. U cijenu su uključeni građevinski radovi koji uključuju iskop, betoniranje poda i zidova zajedno s strojarnicom, kontrolu tehničara bazena, ugradnju kompleta i brtvila. Cijena zajedno s hidroizolacijskim i keramičkim dijelovima.


KN

KN/m2

m2
upit

Bazen od stiropora

Cijena betonskog bazena, zajedno sa opekom od stiropora, folijom, filtrima i ostalom opremom. Cijena zajedno s ugradnjom, građevinskim radovima s betonom, priključkom na vodu i kanalizacijom. Cijena za bazen do dimenzija 8 x 4 x 1,5 m.


KN

KN/m2

m2
upit

Montažni bazen

Cijena ugrađenog montažnog poliesterskog bazena ovalnog oblika. Cijena zajedno s ugradnjom, građevinskim radovima s betonom, priključkom na vodu i kanalizacijom. Cijena za bazen do dimenzija 8 x 4 x 1,5 m.


KN

KN/m2

m2
upit

Prirodni bazen

Cijena za prirodni bazen, prirodni nasip s plutajućim jezercem zajedno s biološkim uronjenim filtrom, uronjenom pumpom i fosfatnim filtrom. Trošak za građevinske radove i sadnju.


KN

KN/m2

m2
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Bazen za plivanje – sve što morate znati?

1. Što morate znati o bazenima?


Bazeni su različitih vrsta, izvedbi, veličina i oblika. Upotrebljavaju se i na različite načine. Na odluku o tome koji ćete bazen graditi, u najvećoj mjeri utjecat će vaš proračun, veličina i karakteristike prostora koji vam je na raspolaganju za ugradnju bazena, pristupačnost lokacije i lokalni propisi.

 

bazen.jpg
Za većinu gradnja bazena znači i ispunjenje osobnog sna.

 

1.1. Unutarnji ili vanjski bazen?


1.1.1. Unutarnji bazen


Ako želite bazen upotrebljavati tijekom cijele godine, dakle i u zimskim mjesecima, onda se odlučite za unutarnji bazen, koji ćete ugraditi u unutrašnjost objekta. Obično je takav bazen dio takozvanog wellness prostora, u kojem su i masažni bazen (jacuzzi), sauna i fitnes elementi. U unutarnji prostor možemo ugraditi sve tipove bazena, bazen sa skimmerom ili preljevnim kanalom. Unutarnji bazen izrađuje se na isti način kao vanjski bazen. Često se ugrađuje s filtracijskim i dezinfekcijskim sustavom u veći prostor u podrumu. Pristup strojnom dijelu bazena je nužan. Ako je bazen betonski, često je s postavljanjem na trakaste temelje reguliran i pristup do donje ploče bazena, a ne samo do zidova. Za unutarnji bazen vrlo je važno održavanje prikladnog stupnja vlažnosti u prostoru. To se postiže posebnim klimatizacijskim uređajima, odnosno uređajima za razvlaživanje prostora. Uređaj treba planirati unaprijed zbog njegove konkretne veličine. Također, dobro je da taj uređaj nije u istom prostoru kao i uređaji za filtriranje.

1.1.2. Vanjski bazen

Vanjski bazen postaje sve popularniji jer više nije nepristupačan kao nekada. S vanjskim bazenom u toplim mjesecima svojoj obitelji možete prirediti odmor svako popodne, odnosno svakog slobodnog trenutka. Čak ni održavanje više nije tako zahtjevno i ne zahtijeva puno vremena. Ako osmislite uz to još i krov za bazen ili grijanje vode pomoću termopokrivača, onda sezona kupanja može trajati i dulje nego samo od svibnja do rujna.


2. Odabir izvođača


Za većinu gradnja bazena znači ispunjenje osobnih snova. Zamislite da ljeto provodite u dvorištu s prijateljima i obitelji, pečete na roštilju i uživate u piću. Nažalost, ti snovi mogu postati noćna mora ako ne odaberete pravog izvođača za ugradnju bazena. Prije nego što ga odaberete morate odlučiti koji ćete bazen graditi. Odabir bazena ovisit će o više čimbenika – od osobnog ukusa, geografskog položaja, uvjeta prostora i količine sredstava kojima raspolažete. Od pomoći može biti i istraživanje bazena u susjedstvu, odnosno u blizini mjesta planirane gradnje. Jesu li pretežno ugrađeni u tlo ili iznad zemlje, jesu li betonski ili liner bazeni? Kada se odlučite za vrstu bazena koju želite, pogledajte web-stranice tvrtke koja se bavi njihovom izradom. Saznajte više o djelovanju i osnovnoj opremi odabranog bazena. Koji tip filtriranja želite, kakvu crpku i sl. Što više informacija imate, lakše ćete razgovarati s izvođačima. Vaš sljedeći korak je priprema popisa potencijalnih izvođača. Počnite od osobnih referenci prijatelja i obitelji, također se možete raspitati kod vaših susjeda koji već imaju bazene. Ne bojte se pokucati na vrata i pitati vlasnika kako su se odvijale stvari i jesu li zadovoljni svojim bazenom i izvođačem.
Zatim sužavajte listu izvođača provjeravajući koliko dugo posluju, koliko iskustva imaju i je li njihovo poslovanje stabilno. Nakon što suzite popis na samo 3 izvođača dogovorite sastanke s njima. Svaka tvrtka ima prednosti i slabosti. Netko od njih će primjerice plan za bazen nacrtati na komadu papira, dok će drugi za to upotrijebiti program na računalu.

Svaki način je prihvatljiv. Imat će i različite stavove u vezi s potrebnom opremljenošću bazena. Neki će vas uvjeravati da trebate ionsko čišćenje, drugi će tvrditi da je standardno dovođenje klora sve što trebate, dok će treći predložiti generator klora za slanu vodu. Ovdje vam mogu pomoći prethodna istraživanja jer ćete točno znati što želite, a što ne. Pričekajte da se susretnete sa svim izvođačima i točno proučite sve ponude. Ne bojte se pregovaranja s izvođačima! Sljedeći životni savjet bio bi da sve usmene dogovore (način izvedbe, cijena izvedbe, uvjeti plaćanja, termin izvedbe.) stavite u pisanu formu s izvođačem i obavezno potpišete ugovor! I posljednji savjet: izvođač će prije nego što započne radove zahtijevati avans, zatim uplate po fazama i konačno plaćanje nakon završenog posla. Ako je moguće, dogovorite s izvođačem da se plaćanje provede NAKON svake završene faze rada, a ne PRIJE. Prije početka radova dogovorite se za što manji dio predujma, i naravno konačnog iznosa, barem (10 %) nemojte platiti sve dok svi radovi ne budu završeni.

3. Vrste bazena


3.1. Montažni/samostojeći bazen


Montažni bazen obično se sastoji od metalnog oboda i unutarnje obloge od PVC folije. Slobodnostojeći montažni bazen lako se sastavlja već za jedno popodne i njime dobivate vlastito obiteljsko kupalište. Možete ga postaviti na različite ravne podloge (travu, beton, pijesak), a možete ga djelomično ili cijelog ukopati u tlo. Jedan od najvećih razloga popularnosti montažnog bazena je sasvim sigurno vrlo privlačna cijena. Osim toga, on je prenosiv i omogućuje vam da ga ponesete bilo kamo.


3.2. Betonski bazen


Prije nego što su na tržište stigle nove i jeftinije tehnologije za gradnju bazena (montažni, liner, poliesterski) svi su se bazeni izrađivali od betona. I danas je betonski bazen sinonim za kvalitetu, a njegova cijena je u skladu s time. Najveća opasnost odnosno slabost betonskog bazena je što ne dopušta greške u planiranju ili izgradnji jer se one vrlo brzo osvećuju. Ako želimo solidno izgrađen bazen, trebamo profesionalno izrađene planove i točne statičke izračune, pri čemu se prije svega uzima u obzir nosivost terena, ali i iskusnog građevinara koji će te radove obaviti. Betonski bazen možemo izraditi u bilo kojem obliku. Obično se oblaže pločicama ili mozaikom, ili se samo jednostavno oboji posebnom bojom za bazene.

3.3. Liner bazen (od stiropornih blokova)


Liner bazen je novitet koji se vrlo brzo popularizirao. Liner bazeni obično se postavljaju na betonsku ploču, a zidovi mogu biti od različitih građevinskih materijala. Mogu biti drveni, od stiropornih blokova, betonski, siporeks ili od opeke. Čak mogu biti od sastavljivih limenih ili plastičnih elemenata. Najčešće se upotrebljavaju stiroporni blokovi. Prednost liner bazena sa zidovima od stiropornih blokova su:

 - brza i cjenovno povoljna gradnja

- izrazita prilagodljivost koja omogućava izradu raznih oblika bazena

- odlična toplinska izolacija koja omogućava brzo grijanje vode u proljeće, a sporo hlađenje najesen.

3.4. Bazeni od poliestera


Bazeni od poliestera vrlo su lijepo zaobljeni, jednostavno ih je ugraditi i održavati, te imaju dugi vijek. Vrlo su popularni među Europljanima zbog povoljne cijene, a mogu se brzo izgraditi. Bazen od poliestera može biti u jednom komadu ili se sastavlja na licu mjesta od više modularnih elemenata. Vijek poliesterskog bazena dulji je od 20 godina.


3.5. Prirodni bazeni


Prirodni bazeni ili ribnjaci idejni su koncept osamdesetih godina prošlog stoljeća. Riječ je o bazenima koji se sami čiste. Prirodni bazeni kombiniraju površine za plivanje i vodene vrtove. Kao i bilo koji izgrađeni privatni bazen, i prirodni bazen može biti dizajniran na različite načine, u prirodnim oblicima, rustikalnom stilu s balvanima ili slapovima, ali može biti i moderno arhitektonski oblikovan i elegantan.
Većina prirodnih bazena obložena je tzv. gumenim lajnerom (liner) ili ojačanim polietilenom. Bazen ima odvojeno područje za regeneraciju vode, s pijeskom i brojnim vodenim biljkama, koji su zapravo prirodni sustavi za pročišćavanje. Skimmeri i vodene crpke crpe vodu kroz područje regeneracije, preko stijena, kamenja i šljunka. Prijateljske bakterije se tada pričvršćuju za zidove bazena i djeluju kao dodatni biološki filter. Za razliku od umjetnih ribnjaka, voda je u prirodnom bazenu dovoljno bistra da se vidi dno bazena. Prirodni bazeni koštaju jednako ili nešto više od običnih, ovisno o opsegu terenskih radova. Dopadaju se svim ljubiteljima prirode i onima koji ne žele plivati u kloriranoj ili kemijski obrađenoj vodi. Prednost prirodnih bazena je i da ih zimi ne treba prazniti poput normalnih bazena. Osim toga, svim se biljkama odsijecaju dijelovi koji se protežu iznad površine.

4. Postupak održavanja bazena 


4.1. Osnovne komponente bazena za plivanje


Dobro održavanje bazena počinje dobrim poznavanjem vašega bazena. Bez obzira na to imate li jednostavan bazen u dvorištu ili čitav wellness centar, svaki bazen ima četiri osnovna dijela o kojima treba redovito voditi brigu radi duljeg trajanja komponenti.

Osnovni sastavni dijelovi bazena su:

4.1.1. Voda u bazenu


Voda u vašem bazenu od ključnog je značaja za trajno uživanje u bazenu. Održavanje čiste, bistre i uravnotežene vode štiti vas i obitelj od zagađivača. Također pomaže da izbjegnete skupe popravke strojne opreme zbog korozije ili nakupljanja minerala i produžuje vijek vašeg bazena.

4.1.2. Unutarnji zid bazena ili obloga (liner) bazena


Obloga zida vašega bazena stalno je u kontaktu s bazenskom vodom, a samim tim i sa svime što ona nosi. Ako te površine dobro održavate, odnosno redovno ih čistite, bit će bez algi, plijesni i nečistoća, pa će vaš bazen biti čist.

4.1.3. Sustav za crpenje i filtriranje (čišćenje) vode


Srce vašeg bazena istodobno je njegova jetra. Crpka u bazenu crpi vodu koja zbog toga kruži. Voda se pretače preko bazenskih filtara, koji čiste prljavštinu i druge nečistoće iz vode. Bez sustava za filtriranje bazenska će voda ubrzo postati mutna i zagađena, a bazen uništen.
Za filtriranje vode postoje različiti sustavi, od filter - kartuša s pješčanim filtrom, filtrom diatomejske zemlje. A možete se odlučiti za sustav sa slanom vodom i kloratorom slane vode.

4.1.4. Crpljenje vode – skimmeri odnosno preljevi


Vaš skimmer usisava vodu u filter za čišćenje, mlaznice zatim potiskuju očišćenu vodu nazad u vaš bazen. 

4.2. Tri glavna pravila održavanja bazena


Temelj efikasne njege bazena temelji se na tri jednostavna a važna koncepta: kruženje, čišćenje i kemija.

4.2.1. Cirkuliranje vode


Stagnirajuća, stajaća voda prljava je i smrdi. U vašem bazenu, kao i na otvorenom, voda koja teče čišća je i sigurnija. Pravilno kruženje vode u bazenu ključno je za zdravo i sigurno plivanje. U bazenu s dobrim kruženjem vode rijetko se pojavljuju problemi poput mutne vode ili zaraze bazenskim algama. Sustav vodne crpke i filtara treba biti uključen svaki dan, idealno 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Budući da si to ne možemo priuštiti i da sva oprema to ne može izdržati, preporučujemo da crpku uključite barem na 10 do 12 sati dnevno. Voda će se tada nekoliko puta pročistiti i pomoći da vaš bazen bude siguran i čist. Druga ključna komponenta pročišćavanja vode je često čišćenje filtera. U tom slučaju čišćenje se odnosi na preusmjeravanje toka vode kroz vaš filtar i odvođenje prljave vode i nečistoća u poseban spremnik, koji nakon čišćenja treba isprazniti. Način čišćenja filtra ovisi o vrsti filtra, međutim, osnovni principi su slični za sve.


4.2.2. Čišćenje bazena


Ako ste se pobrinuli za prikladno kruženje vode u bazenu, time ste već obavili velik dio čišćenja. Unatoč tome, morat ćete još malo zasukati rukave. Kako majka priroda, tako i ljudi koji bazen upotrebljavaju, u bazen unose brojne nečistoće i tvari – od listova, zemlje, plijesni do ostatka šampona, parfema i proizvoda za kosu. Ako tome dodate i opasnost od razvoja bakterija, čišćenje bazena postaje apsolutno nužan dio njegove sigurne uporabe. Skimajte, pročetkajte i usisavajte bazen barem jedanput tjedno. Soda bikarbona djeluje osobito dobro kao osnovno sredstvo za čišćenje, koje prilikom četkanja neće oštetiti osjetljive pločice niti obloge od vinila. Postoje i automatski sustavi za čišćenje bazena koji uvelike mogu olakšati i skratiti vrijeme čišćenja bazena, ali neće potpuno eliminirati potrebu za redovitim skimanjem i četkanjem.


4.2.3. Kemija


Kemija možda zvuči zastrašujuće i komplicirano, ali ne treba vas zabrinjavati. Iako je važan dio efikasnog održavanja bazena i njege vode, osnovna kemija je iznenađujuće jednostavna.

Najvažniji alat je vaš komplet za testiranje vode. Prije nego upotrijebite kemikalije, obavite nekoliko ispitivanja vode u bazenu. Prvi korak do kemijske ravnoteže vode je razumijevanje što je u vodi, a čega nema. Tri najvažnija podatka koja nas zanimaju su:

pH-vrijednosti: mjerite koliko je kisela ili bazična voda u bazenu. Niske pH-vrijednosti su kisele, visoke bazične. Idealan raspon vrijednosti za bazen je 7,4 do 7,6.

Alkalnost: pomaže spriječiti velike skokove bazičnosti ili kiselosti. Idealan opseg je od 100 do 150 dijelova na milijun (ppm).

Vrijednosti dezinfekcijskih sredstava: količina klora, broma itd. Prikladne vrijednosti razlikuju se ovisno o vrsti sredstava za čišćenje koje odaberete. Kada znate pH nivo, alkalnost i vrijednosti dezinfekcijskih sredstava u vašem bazenu, možete početi dodavati kemikalije kojima možete popraviti stanje vode. Dajte si vremena i slijedite sve upute i prije nego što dodate kemikaliju uvjerite se da znate što radi koja kemikalija i kako utječe na vodu i ljude koji u njoj plivaju.

4.3. Raspored za održavanje bazena i popis zadaća


Pomoću rasporeda za održavanje bazena jednostavno ćete se osigurati da ne zaboravite važne zadaće. Osim toga, moći ćete planirati naprednije zadaće održavanja bazena, poput priprema bazena prije zime, njege bazena izvan sezone, pripreme bazena za ponovni rad u proljeće.
Neka bude jednostavno. Napišite raspored održavanja bazena i zakačite ga na zid, hladnjak ili negdje bliže bazenu. Na taj način će i drugi ukućani moći obavljati neku od predviđenih zadaća.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMMONTAŽNI BAZEN

Potreban montažni bazen površine cca 18 m2. Bazen uz sve dijelove i radove. Po principu "ključ u ruke" 37800 KN do 63000 KN


........

BETONSKI BAZEN

Potrebna izrada betonskog bazena dimenzije 5 m x 10 m x 1.8 m. Želim da je bazen obložen keramikom. 315000 KN do 525000 KN


........

BAZEN UGRADITI I BETONIRANJE POVRŠINE

Ugradnja bazena i betoniranje i postavljanje pločica oko bazen. Klijent govori nemački jezik. 189000 KN do 315000 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, BETONIRANJE BAZENA, 6 X 3 X 1,5 M
Bazeni, Brtonigla

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, PUŠTANJE STROJARNICE U POGON, CCA 8 X 4,20 X 1,50 M
Bazeni, Breznički Hum

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, BETONIRANJE BAZENA , CCA 840 × 400 × 170 CM
Bazeni, Višnjevac

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA BETONSKOG BETONA, CCA 14 X 5 M
Bazeni, Malinska

472500 KN do 787500 KN

CIJENA, BETONSKI BAZEN, CCA 7 X 4 X 1,5 M
Bazeni, Nin

189000 KN do 315000 KN

CIJENA, IZRADA BAZENA OD STIROPORA, CCA 8 X 4 X 1.5M
Bazeni, Velika Gorica

64125 KN do 106875 KN

CIJENA, IZRADA BAZENA SA PRIPADAJUCOM OPREMOM, CCA 3,5 X 5,5 X 1,5 M
Bazeni, Brdo Jesenjsko

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, MONTAŽNI BAZEN, CCA 10 X 5 X 1.5 M
Bazeni, Osijek

135000 KN do 225000 KN

CIJENA, MONTAŽNI BAZEN KOMPLET SA GRAĐEVINSKIM RADOVIMA, 25 M2
Bazeni, Grkaveščak

60750 KN do 101250 KN

CIJENA, IZGRADNJA BAZENA SA BETONSKIM RADOVIMA OKO BAZENA, CCA 6 X 12 M
Bazeni, Sv. Filip i Jakov

486000 KN do 810000 KN

CIJENA, POPRAVAK PUMPE BAZENA, CCA 8 X 4 M
Bazeni, Rošini

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA BETONSKOG BAZENA, CCA 4 X 5-7 M
Bazeni, Zagreb

168750 KN do 281250 KN

CIJENA, UGRADNJA BAZENA S ISKOPOM, CCA 4 X 7 X 1,50 M
Bazeni, Dubrava

60750 KN do 101250 KN

CIJENA, PRIPREMNI RADOVI ZA MONTAŽNI BAZEN, SIRINA 3.70, DUZINA 6.5M, VISINA 20CM
Bazeni, Opatija

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, BETONSKI BAZEN, CCA 4 X 3 M
Bazeni, Ugljan

81000 KN do 135000 KN

CIJENA, MONTAŽNI BAZEN, 11 X 3 X 1.5
Bazeni, Labin

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, IZRADA BAZENA, CCA 24-40 M2
Bazeni, Karlovac

74250 KN do 123750 KN

CIJENA, MONTAŽNI BAZEN, CCA 30 M2
Bazeni, Rovinjsko Selo

48600 KN do 81000 KN

CIJENA, IZRADA STIROPOR BAZENA, 4 X 8 X 1,5
Bazeni, Gornji Vinjani

54000 KN do 90000 KN

CIJENA, BETONSKI BAZEN, CCA 2 X 7 X 1.5 M
Bazeni, Zagreb

135000 KN do 225000 KN

CIJENA, IZRADA BAZENA, 8 X 4 X 1,5
Bazeni, Žrnovo

168750 KN do 281250 KN

CIJENA, BARVANJE BAZENA TE DOBAVA I MOTAŽA BAZENSKE TEHNIKE, CCA 3,5 X 9 X 1,5 M
Bazeni, Milanezi

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, ZAMJENA POSTOJEĆEG POKRIVAČA NA ROLLINSIDE 2-SIDE U BETONSKOM BAZENU, CCA 3,9 X 7,7 X 1,5 M
Bazeni, Lovran

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, HIDROIZOLACIJA MANJEG BAZENA, CCA 3 × 3 M
Bazeni, Banjol

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA STIROPOR BAZENA, CCA 8 X 3.5 M
Bazeni, Buje

54000 KN do 90000 KN

CIJENA, IZRADA BAZENA, CCA 6 X 3,5 M
Bazeni, Tuk Vojni

47250 KN do 78750 KN

CIJENA, BETONIRANJE BAZENA, 10 X 5
Bazeni, Zagreb

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, ISKOP I IZRADA BETONSKE ŠKOLJKE ZA BAZEN, 3,5 X 7 X 1,5 M
Bazeni, Juricani

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZGRADNJA BAZENA, 8X4X1,5M
Bazeni, Splitska

216000 KN do 360000 KN

CIJENA, PRANJE BAZENA, CCA 70 M2
Bazeni, Brezovica

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, OBNOVA BAZENA, 4 X 8 X 1.60 M
Bazeni, Rubeši

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, ZAMJENA SKIMERA, 4.5 X8 X15
Bazeni, Jadranovo

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, SANACIJA BAZENA ZBOG PROPUŠTANJA, CCA 3 X 5 X 1,5 M
Bazeni, Opatija

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, IZRADA BAZENA OD POLIESTERA, CCA 4 X 8 M
Bazeni, Osijek

60750 KN do 101250 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA FOLIJE ZA BAZEN, CCA 5 X 3 X 1.6 M
Bazeni, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA BAZENA OD POLIESTERA, CCA 32 M2
Bazeni, Korduševci

60750 KN do 101250 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

BAZENI CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

372+ PODUZEĆA ZA BAZENI
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE BAZENI?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana