x

  Montažne kuće cijena

  Koliki su troškovi montažne gradnje? Stil montažne kuće, cijena i kvaliteta montažnih kuća razlikuju se od tvrtke do tvrtke. Prosječna cijena montažne kuće (120m2) s potpunim ključem je 6000-10.000 kn / m2. U cijenu je uključena i subvencija u rasponu od 14.000-60.000 kn, ovisno o dobavljaču montažnih kuća. Naravno, cijene montažnih kuća razlikuju se od različitih pružatelja usluga, ali općenito nema velikih varijacija. Prema cijenama, montažne kuće podijeljene su u dva cjenovna razreda. Klasa standardnih montažnih kuća uključuje montažne kuće, čija se prosječna cijena kreće od 4000-7000 kn / m2. U drugom ili Viši cjenovni okvir uključuje montažne kuće, čije su cijene u prosjeku iznad 7000 kn / m2. Međutim, ako želimo prilagođenu montažnu kuću, ona može biti skuplja za više od 15% u odnosu na tipičnu montažnu kuću. Za točnu cijenu možete poslati upit kod naših provjerenih dobavljača montažnih kuća. Za vas smo pripremili i nekoliko savjeta za montažne kuće. Sretno, zgrada!

  Provjerite i:
  Novogradnja, cijena

  CIJENA MONTAŽNE KUĆE


  Cijena obiteljske montažne kuće ključ u ruke. Cijena za klasičnu drvenu montažnu kuću 120 m2 u prizemlju i mansardi sa dvodjelnim krovom.

  4500.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  7500.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  MONTAŽNE KUĆE CIJENA KLJUČ U RUKE


  Cijena obiteljske montažne kuće "ključ u ruke". Cijena klasične drvene montažne kuće 120 m2 u prizemlju i potkrovlju s dvovodnim krovom.

  5500.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  9000.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Montažne kuće cijena

  DRUGE CIJENE ZA MONTAŽNE KUĆE

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena montažne kuće djelomično po sistemu ključ u ruke

  Cijena obiteljske montažne kuće djelomično po sistemu ključ u ruke ili. do 4. faze izgradnje. Cijena klasične drvene montažne kuće 120 m2 u prizemlju i potkrovlju s dvovodnim krovom.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena montažne kuće

  Cijena obiteljske montažne kuće do 3. faze gradnje. Cijena klasične drvene montažne kuće 120 m2 u prizemlju i potkrovlju s dvovodnim krovom.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit
  POŠALJI UPIT >
  UKUPNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Montažna kuća – sve što morate znati

  1.Što morate znati o montažnim kućama?
   

  montazna-kuca.jpg
  Montažne kuće izrađuju se od sastavnih dijelova proizvedenih u tvornici, koji se transportiraju na lokaciju kuće i sastavljaju u cjelinu.

   

  Pri klasičnoj stambenoj gradnji, odnosno zidanoj ili mokroj gradnji, objekt se gradi na građevinskoj parceli po građevinskim fazama. Nasuprot tome, montažne kuće se grade od sastavnih dijelova proizvedenih u tvornici koji se transportiraju na lokaciju, gdje se sklapaju u cjelinu. Takvu gradnju nazivamo i suhom gradnjom.

  1.1. Koliko traje gradnja montažne kuće?


  Ovisno o veličini i karakteristikama kuće, montažna kuća se može izraditi već za tri mjeseca. Izgradnja većine montažnih kuća traje približno šest mjeseci, što je znatno brže od klasične gradnje, koja obično traje najmanje godinu dana, a može potrajati i nekoliko godina. Zašto je gradnja montažne kuće brža? Izrada montažne kuće odvija se u prostorijama radionice sa svim potrebnim strojevima i materijalima i u kontroliranim uvjetima, koji ne ovise o vremenskim prilikama. I sama organizacija rada je učinkovitija jer je posao organiziran kao u tvornici. To eliminira zamornu koordinaciju i čekanje izvođača pojedinačnih faza, odnosno radova na objektu.
  U svakom slučaju, i kod montažne gradnje, kao kod klasične, treba uračunati vrijeme za planiranje i dobivanje svih potrebnih dozvola. Treba uzeti u obzir i vrijeme za pripremu gradilišta, iskop građevinske jame, izradu temelja, odnosno temeljne ploče i eventualnu izradu podruma (klasična izgradnja). Treba uzeti u obzir i da odabrani ponuditelj montažnih kuća ima listu čekanja, odnosno da trebate nekoliko mjeseci (čak i više od pola godine) čekati na početak proizvodnje vaše montažne kuće.

  1.2. Je li montažna kuća u većoj mjeri ekološka i održiva od klasično građene kuće?


  Montažna izgradnja općenito se smatra više ekološkom od klasično građene kuće. Već sam postupak montažne izgradnje stvara manje otpadaka. Umjesto da mnogo različitih izvođača dostavlja različite materijale na gradilište i proizvodi građevinske otpatke, radionice montažnih kuća su učinkovitije. Potrebna količina materijala precizno se procjenjuje tijekom postupka gradnje, a većina otpada često se ponovno upotrijebi ili reciklira u radionicama. Tvornički građeni domovi također mogu biti bolje izolirani i zabrtvljeni od objekata klasične gradnje, što grijanje i klimatizaciju čini učinkovitijom. Također, ponuđači montažnih kuća više su usmjereni na pakete koji su ekološki prihvatljiviji; većina graditelja nudi u sklopu izgradnje energetski učinkovitije uređaje, neki uključuju i održivije materijale (recimo, podne obloge od bambusa) i dodatke, poput solarnih panela i sustava za prikupljanje kišnice. U vrijeme sve većih klimatskih izazova montažna gradnja zbog svoje fleksibilnosti tako postiže dodatnu kvalitetu.

  1.3. Postoji li montažna kuća po mjeri?


  Da! Ovisno o izbranom ponuditelju, postoje različiti načini kako možete prilagoditi uobičajeni tipski plan montažne kuće svojim željama i potrebama. Većina ponuditelja nudi različite konačne pakete ili nadogradnju, a neki omogućuju i različita prilagođavanja i konfiguracije po mjeri. Međutim, pažnja!, ove promjene mogu znatno povećati cijenu vaše kuće.

  2. U planiranje montažne kuće treba što prije uključiti ponuditelja montažnih kuća 


  Proizvođači montažnih kuća svakodnevno analiziraju i rješavaju probleme koji se odnose na planiranje objekata, logistiku, montažu na lokaciji i vođenje projekata. Kada potpišete ugovor s dobrim ponuditeljem, ne kupujete samo kuću, već dobivate i kvalificiranog i iskusnog savjetnika koji će biti s vama tijekom cijelog projekta. Zar onda ne bi bilo pametno da tog savjetnika što prije imate kraj sebe? Pogledajmo kako doista možete dobiti puno odabirom ponuditelja usluga u ranoj fazi.


  2.1. Građevinski detalji


  Dok se arhitekti usredotočuju na geometriju, prostorno planiranje i estetiku, proizvođači montažnih kuća fokusiraju se na konstrukcijske detalje izgradnje. Kada prvi put razgovarate s proizvođačem o svom projektu, budite sigurni da će vam postaviti puno pitanja. Zašto je to tako važno? Jednostavno zato što proizvođač mora sagraditi vašu kuću. Kuću ne vidi kao životni prostor, vidi je kao skup različitih materijala koje treba sastaviti u čvrsto stojeći objekt koji prkosi silama gravitacije, upotrebe i prirodnih elemenata. Također biste trebali biti svjesni da je pri određivanju cijene kuće važno znati ove detalje kako biste cijenu pravilno odredili. Nakon što kontaktirate veći broj proizvođača kako biste dobili cijenu, svi gore navedeni detalji još nisu definirani i svaki proizvođač za njih daje različite postavke, prema tome i različite cijene. Što prije odredite ove detalje, to će procjena troškova biti točnija.
   


  2.2. Pomoć kod tehničkih pitanja


  Ponuditelj odnosno izvođač montažne izgradnje vrlo je koristan pri rješavanju tehničkih pitanja. Tipične situacije koje zahtijevaju njegovo stručno mišljenje su: energetska učinkovitost kuće, instalacije (grijanje, vodovod, struja, ventilacija), planiranje temelja. Što se prije vaš ponuditelj montažne kuće poveže s drugim izvođačima, život će vam biti lakši.

  2.3. Uštedite vrijeme


  Što se planovi bolje pripreme, to će biti manje kašnjenja i neugodnosti tijekom izgradnje. Što više vremena posvetite planiranju, brže će vaš projekt napredovati. Ako kasno uključite proizvođača, bit će potrebne revizije i naknadne prilagodbe projektne dokumentacije.


  3. Faze odnosno vrste izgradnje montažnih kuća


  3.1. Montažna kuća do 3. produžene građevinske faze


  Vanjski dio objekta je u potpunosti završen. Unutrašnjost je bez električnih i strojnih instalacija, grijanja i ventilacije i hlađenja, strojnih podova i suhomontažnih radova. Nedostaju sve završne podne i zidne obloge, ličilački radovi, fina montaža... Ni namještaj, naravno, nije uključen.

  3.2. Montažna kuća do 4. građevinske faze (djelomični ključ)


  Objekt izgrađen do četvrte građevinske faze ima osim vanjštine (konstrukcija, fasada, krovni pokrivač, građevinska stolarija, limarski elementi, balkon i prozorske police) u unutrašnjosti obično uključene zidove, stropove i podove te podne i zidne završne obloge i ličilačke radove. Treba naglasiti da naručitelj za ovu vrstu provedbe mora provjeriti koju vrstu završenih radova uključuje ova faza. U tom pogledu postoje razlike između proizvođača.

  3.3. Montažna kuća po sistemu „ključ u ruke”


  Najskuplja je, naravno, montažna kuća izrađena po sistemu „ključ u ruke”. Cijena također ovisi o odabiru pojedinih završnih materijala i provedbi. Također uključuje odabir podnih i zidnih završnih obloga, unutarnja vrata, sanitarne elemente, a može uključiti i ugradbeni namještaj i rasvjetu. Pokretni namještaj nije uključen u cijenu.


  4. Postupak gradnje montažne kuće


  4.1. Ideja


  Sve počinje s idejom. Jednog dana uvidite da trebate prostor za svoju obitelj i počnete razmišljati kako će izgledati vaš dom iz snova. Ako se usredotočite na vaše potrebe, navike i rutine, možete brzo konstatirati koliko soba i prostora trebate. Nakon toga možete pregledavati internet i potražiti neke primjere kuća koje vam se sviđaju.

  4.2. Izrada arhitekturne osnove


  Nakon što dobijete skicu, dovoljan broj fotografija s primjerima i grubu ideju o budžetu, možete kontaktirati arhitekta i započeti rad na projektu. Uključivanje arhitekta u ranim fazama vrlo je važno iz tri razloga:
  - arhitekt poznaje lokalne propise i rad upravnih jedinica (oni se mogu razlikovati od općine do općine). Uvažavanje njegovih savjeta će vam uštedjeti tonu vremena i glavobolje.

  - arhitekt može predlagati odgovarajuća prostorna rješenja koja će znatno poboljšati izgled i funkcionalnost vaše kuće (samostalno izrađivanje plana općenito je loša ideja).

  - u svakom slučaju, za dobivanje građevinske dozvole trebat će vam arhitekt.

  Dakle, na temelju gornje tri točke, što prije na krov pozovete arhitekta, to bolje!

  4.3. Financijska konstrukcija


  Pogrešno je misliti da vam proizvođač isporučuje montažni dom u potpunosti dovršen i spreman za useljenje. Zapravo samo nekolicina proizvođača može ponuditi tu uslugu, a velika većina će vam kuću izraditi i ugraditi djelomično dovršenu. To ostavlja puno stvari s kojima ćete se morati suočiti sami i koje predstavljaju dodatni trošak. Uz pripremljeni iskop i temelj obično se morate pobrinuti i za priključivanje na mrežu (vodovod, kanalizacija, struja, plin, komunikacije), koje se planira i izvodi zajedno s osnovnim radovima. U određenim slučajevima morate se pobrinuti i za unutarnje instalacije: grijanje, struja, ventilacija, vodovodne instalacije. To znači da trebate i za njih dobiti ponude i povezati se s mnogim tvrtkama i upravljačima koji će obaviti priključivanje nakon što kuća bude postavljena. Važne postavke koje ne biste trebali zaboraviti su i završni obrtnički radovi i unutarnja oprema doma.

  4.4. Odabir ponuditelja


  Odabir pravog ponuditelja odnosno proizvođača obično je dugotrajna operacija. U ovoj fazi kupac ima puno otvorenih pitanja i bombardiran je brojnim informacijama različitih pružatelja usluga. Važno je da bez obzira na sve što prije odabere ponuditelja koji će ga stručno usmjeravati kroz sve nadolazeće korake. O tome smo napisali više u poglavlju 2. Odabir ponuditelja i izvođača.


  4.5. Odabir ostalih izvođača


  U slučaju da od ponuditelja ne naručite izradu montažne kuće po sistemu „ključ u ruke”, savjetujemo vam da potražite tzv. generalnog izvođača, koji će se pobrinuti za one građevinske obrtničke radove za koje se neće pobrinuti ponuditelj montažnog doma. Kada uključite generalnog izvođača, možete biti sigurni da će se mogućnost pogrešaka u radu svesti na najmanju moguću mjeru. Također, rasteretit ćete proizvođača, što olakšava suradnju. Kada je uključen generalni izvođač, proizvođač ima na gradilištu jednu nadležnu osobu za kontakt i protok informacija je brz, pouzdan i učinkovit.

  Imajte na umu da je u građevinarstvu dobra komunikacija često ono što projekt čini uspješnim ili ga prekine. Tako ćete troškove svesti na minimum, a istodobno podići kvalitetu na najbolji nivo koji si možete priuštiti.

  4.6. Planovi rada


  Nakon što sve uključene strane budu zaključene, vrijeme je da se pripremi inženjerski koncept izrade kuće. Inženjerski dizajn montažne kuće (planovi rada, koje priprema ponuditelj montažne kuće) važan je i dugotrajan dio postupka, koji zahtijeva puno vremena i jedan je od osnovnih koraka u izgradnji montažnih domova. Ovisno o veličini kuće i složenosti arhitekture, ova faza može trajati i do 12 tjedana. U toj se fazi kuća raščlanjuje na osnovne dijelove, kao u 3D slagalici. Svaka komponenta kuće tada se pažljivo dizajnira. Pri planiranju sastavnih dijelova kuće projektanti uzimaju u obzir postavljanje električnih, ventilacijskih, vodovodnih i drugih instalacija. Stoga je važno da svi potrebni planovi drugih izvođača u ovoj fazi budu usklađeni. Na kraju ove faze spreman je čitav niz crteža za izradu. U ovoj fazi je pripremljen i plan montaže na lokaciji.


  4.7. Priprema terena i temelja


  Dok se pripremaju planovi rada, treba pripremiti sve potrebno na lokaciji odnosno gradilištu. Obaviti iskop terena, učvrstiti teren i pripremiti temelj, odnosno temeljnu ploču.

  4.8. Izrada sastavnih dijelova kuće


  Ovo je jedna od kraćih faza cijelog procesa (prijevoz je najkraći). Izrada obiteljske kuće u radionici traje oko dva tjedna, što je iznimno brzo. Da bi se to dogodilo bez pogrešaka, radnički planovi trebaju biti bez besprijekorno pripremljeni. To je također razlog zašto je faza planiranja najvažnija i traje tako dugo. Pažnja usmjerena na detalje jedan je od aspekata koji montažnu kuću uistinu razlikuju od objekata sagrađenih na klasičan način. Dobar dizajn i kvalitetna izrada rezultiraju vrhunskom kvalitetom sastavnih dijelova kuće, koji se dostavljaju na gradilište.


  4.9. Transport


  Nakon što sastavni dijelovi vaše kuće budu izrađeni, transportiraju se na gradilište.

  4.10. Montaža na lokaciji


  Vrijeme potrebno za montažu ovisi o obilježjima i veličini kuće i obično traje tjedan ili dva. 

  4.11. Instalacije


  Nakon postavljanja objekta montažna ekipa će otići i prepustiti posao generalnom izvođaču, koji će koordinirati rad podizvođača strojnih i elektroinstalacija. To obično uključuje vodovodne instalacije, struju, ventilaciju, grijanje i komunikacije. Ovi radovi mogu potrajati nekoliko tjedana.

  4.12. Interijer


  U posljednjoj fazi generalni izvođač (ili pojedinačni izvođači građevinsko-obrtnih radova) će izvesti unutarnje završne radove. Ova faza može trajati od dva tjedna do nekoliko mjeseci, ovisno o veličini doma i zahtjevnosti radova. Važno je da se završni radovi završe bez žurbe i točno. Čak i ako je struktura kuće savršena, loše izvedeni završni radovi mogu prouzročiti pukotine na zidovima ili druga neugodna iznenađenja.


  4.13. Primopredaja kuće


  Nakon što proizvođač montažne kuće završi unutarnje radove, i generalni izvođač obavlja završni pregled zajedno s vlasnikom i provjerava je li sve izgrađeno po planu i očekivanjima. Svaka napomena vlasnika u pogledu kvalitete ili količine mora se zabilježiti u pisanom obliku i obje strane je potpisuju za zapisnik. Otklanjanje eventualnih nedostataka ili pogrešaka obavlja se u garantnom roku proizvođača montažne kuće, kao i generalnog izvođača (za radove koje je izvodio):
  Kuća je sada spremna za primopredaju.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  TIPSKA MONTAŽNA KUĆA

  Potrebna gradnja tipske montažne kućacca 35 m2. 176400 KN do 294000 KN


  ........

  TIPSKA MONTAŽNA KUĆA-KLJUČ U RUKE

  Potrebna izgradnja tipske montažne kuća površine cca 110 m2. 69300 KN do 115500 KN


  ........

  MONTAŽNA KUĆA SA POTKROVLJEM

  Montažna kuća Dora - 149m2 od temelja do krova, prizemlje bi bilo otvorenog tipa kuhinja ,blagovaona, dnevni boravak ,kotlovnica i WC ,a potkrovlje bi se sastojalo od 3 spavaće sobe i WC a.
  315000 KN do 525000 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, IZRADA ORIGINALNOG NACRTA ZA MONTAŽNU KUĆU,
  Montažne kuće, Brest Pokupski

  33750 KN do 56250 KN

  CIJENA, IZGRADNJA MONTAŽNE KUĆE,
  Montažne kuće, Šmrika

  472500 KN do 787500 KN

  CIJENA, GRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE DO FAZE VISKO ROH BAU,
  Montažne kuće, Rugvica

  337500 KN do 562500 KN

  CIJENA, GRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Zadar

  432000 KN do 720000 KN

  CIJENA, GRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Funtana

  540000 KN do 900000 KN

  CIJENA, IZRADA TIPSKE MOBILNE KUĆICE,
  Montažne kuće, Sinj

  67500 KN do 112500 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Pula

  540000 KN do 900000 KN

  CIJENA, IZRADA MOBILNE KUĆICE,
  Montažne kuće, Rovinj

  101250 KN do 168750 KN

  CIJENA, GRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Karlovac

  567000 KN do 945000 KN

  CIJENA, GRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Šibenik

  405000 KN do 675000 KN

  CIJENA, SASTAVLJANJE MONTAŽNE KUĆE KRIVAJA ZAVIDOVIĆ ,
  Montažne kuće, Zaprešić

  101250 KN do 168750 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MOBILNE KUĆICE SA TERASOM,
  Montažne kuće, Jelisavac

  236250 KN do 393750 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Sesvete

  270000 KN do 450000 KN

  CIJENA, TIPSKA MONTAŽNA KUĆA ZA ODMOR,
  Montažne kuće, Ist

  472500 KN do 787500 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE NISKOENERGETSKE MONTAŽNE KUĆE ,
  Montažne kuće, Marija Bistrica

  540000 KN do 900000 KN

  CIJENA, DEMONTAŽA, PRESELJENJE I PONOVNA MONTAŽA OBJEKTA,
  Montažne kuće, Donja Lomnica

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, MONTAŽNA KUĆA,
  Montažne kuće, Kaštel Novi

  405000 KN do 675000 KN

  CIJENA, MONTAŽNA KUĆA,
  Montažne kuće, Vinjerac

  270000 KN do 450000 KN

  CIJENA, MONTAŽNA KUĆA- VISOKI ROHBAU,
  Montažne kuće, Klana

  472500 KN do 787500 KN

  CIJENA, IZGRADANJA TIPSKE DRVENE KUĆE,
  Montažne kuće, Osijek

  337500 KN do 562500 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE,
  Montažne kuće, Valica

  486000 KN do 810000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Pinezići

  810000 KN do 1350000 KN

  CIJENA, MANJA MONTAŽNA VIKENDICA,
  Montažne kuće, Šenkovec

  141750 KN do 236250 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Prigorje Brdovečko

  189000 KN do 315000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Labin

  405000 KN do 675000 KN

  CIJENA, ZAMJENA GREDA UNUTAR VANJSKIH ZIDOVA MONTAŽNE KUĆE ,
  Montažne kuće, Dubrava

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Poljica

  540000 KN do 900000 KN

  CIJENA, GRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Velika Gorica

  236250 KN do 393750 KN

  CIJENA, MONTAŽNA KUĆA ORIGINALNOG NACRTA,
  Montažne kuće, Čazma

  47250 KN do 78750 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Varaždin

  540000 KN do 900000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Peklenica

  337500 KN do 562500 KN

  CIJENA, BETNIRANJE PLOČE ZA MONTAŽNU KUĆU,
  Montažne kuće, Peklenica

  27000 KN do 45000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Koprivnica

  810000 KN do 1350000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE,
  Montažne kuće, Bregana

  270000 KN do 450000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE,
  Montažne kuće, Osijek

  675000 KN do 1125000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA TIPSKE MONTAŽNE KUĆE,
  Montažne kuće, Šibenik-dio

  378000 KN do 630000 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  MONTAŽNE KUĆE CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 186 PODUZEĆA ZA MONTAŽNE KUĆE


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE MONTAŽNE KUĆE?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 099 3317 311
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana