PVC prozori, PVC stolarija Cijena

PVC prozori su najpovoljniji u usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima. Cijena plastičnog prozora ovisi o brojnim čimbenicima: obliku prozora, njegovoj veličini, okviru prozora, ostakljenju, kao i o načinu otvaranja prozorskog otvora. Za normalan PVC prozor sa dvostrukim ostakljenjem oduzet ćete između 1000-3000 kn/m2.

Kome povjeriti izradu PVC stolarije? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

PVC STOLARIJA, IZRAČUN CIJENE ZA PVC PROZORE


Cijena PVC prozora. Cijena za PVC prozor sa dvoslojnim staklom.

700.00 KN/m2

VRLO NISKA CIJENA
KN/m2

SREDNJA CIJENA
1800.00 KN/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
PVC prozori, PVC stolarija Cijena

DRUGE CIJENE ZA PVC STOLARIJA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Prozori PVC

Cijena za jednokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 100 x120 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc stolarija cijena

Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 140x120 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


KN

KN/kom

kom
upit

Cijena za trokrilni PVC prozor dimenzija 220x120 sa dvoslojnim izo staklom

Troškovi proizvodnje i montaže trokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom i okovima.


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc balkonska vrata

Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 90 x200 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom


KN

KN/kom

kom
upit

Balkonska vrata dimenzije 80x200 cm

Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 80 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc balkonska vrata cijena

Cijena za dvokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 140x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


KN

KN/kom

kom
upit

Cijena za jednokrilnu PVC kliznu stijenu dimenzija 250 x200 sa dvoslojnim izo staklom

Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnie PVC stijene sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te otklopno kliznim okovima


KN

KN/kom

kom
upit

Cijena pvc prozora s roletom

Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata sa jednokrilnim prozorom dimenzija 160 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa jednokrilnim prozorom sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozor 120x90, cijena na komad

Cijena jednokrilnog prozora, 120x90cm s troslonjim staklom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozori 140x140, cijena na komad

Cijena jednokrilnog PVC prozora,140x140cm s troslojnim staklom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozor 80x80, cijena za komad

Cijena jednokrilnog prozora, dimenzija 80x80cm s troslojnim staklom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozor 60x100, cijena za komad

Cijena jednokrilnog prozora, 60x100cm s troslojnim staklom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozor 120x140 cijena

Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 120x140 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozori 140x140 cijena

Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 140x140 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


KN

KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

PVC – plastični prozori, sve što trebate znati

1. PVC prozori - što trebate znati prije kupnje?

1.1. PVC prozori - prednosti

Jednostavna i povoljna proizvodnja

PVC prozori su u posljednje vrijeme najpopularniji izbor kupaca prozora. Prvi razlog za to nesumnjivo je dobra cijena jer su PVC prozori znatno povoljniji od prozora od aluminija ili drva.

pvc1.jpg

Odaberite kvalitetnog dobavljača PVC prozora.

Plastični prozori imaju izvrsnu toplinsku izolaciju

Prozori, uz ostalu stolariju, imaju značajan utjecaj na toplinske gubitke objekta, koji mogu biti i do 30 %. Na toplinsku izolaciju PVC prozora utječu debljina i toplinska vodljivost profila okova (Uf), toplinska vodljivost stakla (Ug) i ukupna toplinska vodljivost prozora (Uw). Međutim, za energetsku učinkovitost je važno i da prozori imaju trostruko brtvljenje. Što je manji UW (omjer prijenosa topline), prozor je energetski učinkovitiji. Ugradnjom kvalitetnog prozora možete smanjiti troškove grijanja za više od trećine! Toplinska izolacija PVC prozora može se usporediti s toplinskom izolacijom prozora od aluminija i drva.

Plastični prozori imaju odličnu zvučnu izolaciju

S obzirom na utjecaj vašeg životnog okruženja (bučna cesta ili priroda), pri odabiru prozora trebate obratiti pažnju i na zvučnu izolaciju. Vrijednost zvučne izolacije prozora označena je simbolom Rw. Što je veća Rw vrijednost, to je bolja zvučna izolacija prozora. PVC prozori su po svojoj zvučnoj izolaciji slični drvenim ili aluminijskim prozorima.

Plastični prozori i jednostavno održavanje

PVC prozore je veoma lako održavati. Povremeno se čiste samo mokrom krpom. Za razliku od drvenih prozora, ne trebate ih lakirati. Otporni su i na kiseline, UV zrake, koroziju i ekstremne vremenske uvjete. Preporučuje se podmazivati okove svake godine.

Plastični prozori lijepo izgledaju

Prozori bi trebali dopuniti cjelokupni izgled kuće Na tržištu je dostupan velik izbor PVC prozora u različitim bojama i dizajnima.

Dugi vijek trajanja plastičnih prozora

PVC prozori imaju veoma dug vijek trajanja, više od 40 godina. Pružatelji kvalitetnih PVC prozora pružit će vam jamstvo od najmanje 10 godina nakon kupnje.

Sigurnost i protuprovalna zaštita plastičnih prozora

Da bi vaši prozori bili sigurni za upotrebu i zaštićeni od provale, prije svega su zaslužni kvalitetni okovi koji sprječavaju otvaranje i podizanje prozorskih krila.

1.2. PVC prozori - nedostatci

Deformacija u toplini

PVC se savija na veoma visokim temperaturama. Kad je nekvalitetni PVC prozor dugo izložen suncu, možda se neće u potpunosti zatvoriti ili otvoriti dok se ponovno ne ohladi. To se rijetko događa, a prozori s većim okovima su osjetljiviji. Kod kvalitetnih PVC prozora takva se deformacija sigurno ne događa.

Boja može s vremenom izblijedjeti ili požutjeti

Plastični prozori se, naravno, ne mogu ponovno obojiti, kao ni drveni niti aluminijski prozori.

Nerazgradiv materijal

Plastika se u prirodi ne može razgraditi ili se raspada veoma dugo, stotinama godina. Proizvođači posljednjih godina izrađuju prozore od otpadne plastike koja se na taj način reciklira. S druge strane, PVC prozori imaju duži vijek trajanja od drvenih, što znači da se otpad smanjuje. Međutim, PVC prozori nisu ekološki najprikladniji izbor.

2. PVC stolarija - odabir dobavljača

Na tržištu je danas zaista velik izbor dobavljača PVC prozora. Kupnja prozora je dugoročna investicija, stoga je važno da ih dobro upoznate i dobijete različite ponude.

pvc2.jpg

PVC prozori su najpopularniji izbor kupaca prozora.

2.1. PVC stolarija i jamstveni rok

Jamstveni rok je dobar pokazatelj kvalitete određenog proizvoda. Dobavljač kvalitetnih PVC prozora moći će vam ponuditi deset ili više godina jamstva na svoje proizvode. Tijekom jamstvenog razdoblja prozori ne smiju imati nedostatke u izgledu i upotrebljivosti (osim, naravno, kod posljedica nepravilne uporabe s vaše strane).

2.2. Vlastiti montažni tim i servis PVC stolarije

Prednosti novih prozora i vaše zadovoljstvo zajamčeni su samo ako su kvalitetni PVC prozori pravilno montirani. Loše sastavljeni prozori stvaraju toplinske mostove koji mogu poništiti sve prednosti novih prozora. Stoga je veoma važno da dobavljač ima vlastiti profesionalno obučeni montažni tim koji upotrebljava odgovarajuće ugradbene materijale. Također imajte na umu pruža li prodavač uslugu u vašoj blizini i jamči li isporuku rezervnih dijelova unutar zajamčenog trajanja prozora.

2.3. PVC prozori - Certificirana kvaliteta

I konačno, ali ne najmanje važno, dobavljači svoju kvalitetu pokazuju i potvrdama koje vam dostavljaju u vrijeme pripreme ponude, ili nakon kupnje. Oni uključuju tehničke specifikacije prozora, ekološke certifikate, energetske certifikate itd.

3. PVC prozori i ugradnja

3.1. Kakve je kvalitete ugradnja PVC prozora?

Ugradnja PVC prozora je veoma kvalitetna kada se izvodi u skladu s tehničkim postupcima i omogućava uštedu energije i dugotrajno besprijekorno korištenje prozora. Da bi se osigurala toplinska i zvučna izolacija PVC prozora, osobito je važno da kontakt između prozora i zida bude pravilno zapečaćen, bez oštećenja okvira prozora i bez vidljivih otvora. Okvir prozora mora biti montiran tako da ne može doći do mehaničkih oštećenja, zaglavljenja ili ljuljanja krila. Prozor bi se trebao lako otvarati i zatvarati. No prozorske se klupice (stupovi) moraju fiksno ugraditi.

3.2. Postupak ugradnje PVC prozora

1) Montažeri će vam dostaviti naručene prozore u dogovorenom roku.

2) Upoznavanje s detaljima o montažnom radu.

3) Zaštita poda i ostalih izloženih površina u blizini kojih će se prozori demontirati i montirati.

4) Demontaža postojećih prozora.

5) Na početku montaže ugrađivači izravnavaju prozore u zidne otvore. Laserski mjerač visine i libela određuju pravu visinu, dubinu i kut ugradnje prozora.

6) Slijedi montiranje prozorskog okvira u zidne otvore i brtvljenje odabranom brtvom. Postupak ovisi o vrsti montaže koju odaberete. Montaža može biti klasična, ekostandardna ili RAL standardna.

Klasična montaža

Kod ove vrste ugradnje okviri se pričvršćuju na zid vijcima, a otvor na spoju između prozora i zida je ispunjen poliuretanskom pjenom. To je najčešći način instaliranja prozora u našoj zemlji.

Ekomontaža

Za hidroizolaciju zgloba zid – prozor upotrebljava se ekološka elastična pjena na bazi vode koja ima mogućnost neprestanog istezanja i skupljanja, neprekidno prilagođavajući brtvu temperaturnim i vremenskim uvjetima, osiguravajući visoku toplinsku izolaciju ugrađenog prozora. Ova vrsta instalacije se osobito preporučuje prilikom obnove starijih zgrada.

RAL ugradnja

Ta vrsta instalacije osigurava energetsku učinkovitost ugrađenog prozora i smanjuje gubitak topline. Također sprječava ulazak vode koja kondenzira u zid. Za brtvljenje spoja između prozora i zida upotrebljava se propusna masa s unutarnje strane, a s vanjske strane elastična mekostanična pjena. To omogućava da se para kreće izvana prema van u suprotnom smjeru. Ta vrsta instalacije osobito se preporučuje za nove zgrade. Za izgradnju u pasivnim i niskoenergetskim standardima ugradnja RAL prozora mora biti u skladu s važećim propisima koji se odnose na toplinsku zaštitu zgrada.

7) Po završetku instalacije obavlja se pregled obavljenog rada i provjera ugrađenih elemenata.

8) Instalateri će vas upoznati s pravilnom uporabom prozora i upoznat će vas s pravilima održavanja. Također će vam pružiti sve certifikate i upute.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I MONTAŽA PVC KLIZNE STIJENKE

Potrebna izrada i montaža 4 vrata po 161,50 cm dužine, visine 2,20 m, u kutu je dužina 50 cm sa roletama. 22050 KN do 36750 KN


........

ZATVARANJE BALKONA PVC STOLARIJOM

Zatvaranje balkona pvc-om ili staklenim pomičnim plohama, dimenzija 1,45 x 2,95. Pvc je potrebno da diže kao rolete u rolu. 22050 KN do 36750 KN


........

IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE

Potrebna izrada i montaža PVC prozora. Dimenzije prozora su cca 180 x 140 cm. Želim bijeli prozor sa dvoslojnim staklom. 3150 KN do 5250 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZORI-13 KOM BALKONSKA VRATA-4 KOM ULAZNA VRATA-2 KOM GARAŽNA VRATA-1 KOM
PVC stolarija, Vidovci

94500 KN do 157500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA STAKLENE STIJENKE, CCA 400 X 270 CM
PVC stolarija, Rugvica

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZOR-1 KOM
PVC stolarija, Cres

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZORI-3 KOM
PVC stolarija, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZOR-7 KOM BALKONSKA VRATA-1 KOM
PVC stolarija, Susedgrad

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC TROKRILNOG PROZORA, CCA 2360 X 1330 MM
PVC stolarija, Zagreb

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, STOLARIJA-5 KOM
PVC stolarija, Velika Gorica

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, STOLARIJE-5 KOM
PVC stolarija, Zagreb

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA BALKONSKIH DVOKRILNIH VRATA , CCA 165 X 200CM
PVC stolarija, Bjelovar

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PVC PROZORA, 178 X 138 CM
PVC stolarija, Sesvete

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, 6 KOM
PVC stolarija, Otočac

23625 KN do 39375 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PVC PROZORA, 5 KD
PVC stolarija, Bović

10800 KN do 18000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA, CCA 200 X 110 CM
PVC stolarija, Selnica

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA FIKSNIH PROZORA I BALKONSKIH VRATA, 2 + 1
PVC stolarija, Zagreb-dio

14850 KN do 24750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZOR-4 KOM BALKONSKA VRATA-2 KOM
PVC stolarija, Zagreb

30375 KN do 50625 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PVC PROZORA, PROZORI.5 KOM
PVC stolarija, Osijek

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE SA ALU ROLETAMA, PROZOR-3 KOM BALKONSKA VRATA-1 KOM
PVC stolarija, Zagreb

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PVC PROZORA SA GRILJAMA, 2 KOM - 120 X 140 I 60 X 60 CM
PVC stolarija, Posedarje

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZORI-2 KOM
PVC stolarija, Jakovlje

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC BALKONSKIH VRATA SA GRILJAMA, BALKONSKA VRATA-3 KOM
PVC stolarija, Klinča Sela

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZOR-1 KOM BALKONSKA VRATA-1 KOM
PVC stolarija, Punat

8100 KN do 13500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA, ULAZNA VRATA-2 KOM
PVC stolarija, Baška

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZORI-3 KOM
PVC stolarija, Gomirje

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAĐŽA PVC PROZORA, PROZORI-2 KOM
PVC stolarija, Rijeka

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC VRATA, CCA 200 X 160 CM
PVC stolarija, Lijevo Sredičko

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I POSTAVLJENJE PVC PROZORA, CCA 145 X 286 CM
PVC stolarija, Rijeka

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, PVC STOLARIJA, 5 KOM - PROZORI, 2 KOM - VRATA
PVC stolarija, Donje Dubrave

12150 KN do 20250 KN

CIJENA, PVC STOLARIJA, 7 PROZORA, 3 BALKONSKA VRATA, 10 GRILJA, 10 KOMARNIKA
PVC stolarija, Murter

64125 KN do 106875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZORI-4 KOM
PVC stolarija, Oporovec

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, CCA 215 X 157 CM
PVC stolarija, Osijek

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE SA ROLETAMA I KOMARNIKOM, PROZORI-3 KOM
PVC stolarija, Zagreb

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, ZATVORITI NADSTRIJEŠAKA PVC STOLARIJOM, CCA 4 X 6 M
PVC stolarija, Šibenik

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC DVOKRILNIH ULAZNIH VRATA, CCA 144,5 × 223 CM
PVC stolarija, Susedgrad

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZORI-4 KOM
PVC stolarija, Split

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZOR-1 KOM BALKONSKA VRATA-1 KOM
PVC stolarija, Osijek

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZORI-3 KOM
PVC stolarija, Čepelovac

10125 KN do 16875 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

PVC STOLARIJA CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

630+ PODUZEĆA ZA PVC STOLARIJA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE PVC STOLARIJA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana