Za područje

  PVC prozori, PVC stolarija Cijena

  PVC prozori su najpovoljniji u usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima. Cijena plastičnog prozora ovisi o brojnim čimbenicima: obliku prozora, njegovoj veličini, okviru prozora, ostakljenju, kao i o načinu otvaranja prozorskog otvora. Za normalan PVC prozor sa dvostrukim ostakljenjem oduzet ćete između 130-400 EUR/m2.

  Kome povjeriti izradu PVC stolarije? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Pvc stolarija, izračun cijene za PVC prozore


  Cijena PVC prozora. Cijena za PVC prozor sa dvoslojnim staklom.

  92.84 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  €/m2

  SREDNJA CIJENA
  238.73 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Druge cijene za PVC stolarija

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena za trokrilni PVC prozor dimenzija 220x120 sa dvoslojnim izo staklom

  Troškovi proizvodnje i montaže trokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom i okovima.


  kom

  €/kom

  Cijena za jednokrilnu PVC kliznu stijenu dimenzija 250 x200 sa dvoslojnim izo staklom

  Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnie PVC stijene sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te otklopno kliznim okovima


  kom

  €/kom

  Balkonska vrata dimenzije 80x200 cm

  Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 80 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


  kom

  €/kom

  Cijena pvc prozora s roletom

  Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata sa jednokrilnim prozorom dimenzija 160 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa jednokrilnim prozorom sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


  kom

  €/kom

  Prozori PVC

  Cijena za jednokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 100 x120 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


  kom

  €/kom

  Pvc balkonska vrata

  Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 90 x200 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom


  kom

  €/kom

  Pvc balkonska vrata cijena

  Cijena za dvokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 140x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


  kom

  €/kom

  Pvc prozor 120x140 cijena

  Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 120x140 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


  kom

  €/kom

  Pvc prozor 120x90, cijena na komad

  Cijena jednokrilnog prozora, 120x90cm s troslonjim staklom


  kom

  €/kom

  Pvc prozor 60x100, cijena za komad

  Cijena jednokrilnog prozora, 60x100cm s troslojnim staklom


  kom

  €/kom

  Pvc prozor 80x80, cijena za komad

  Cijena jednokrilnog prozora, dimenzija 80x80cm s troslojnim staklom


  kom

  €/kom

  Pvc prozori 140x140 cijena

  Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 140x140 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


  kom

  €/kom

  Pvc prozori 140x140, cijena na komad

  Cijena jednokrilnog PVC prozora,140x140cm s troslojnim staklom


  kom

  €/kom

  Pvc stolarija cijena

  Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 140x120 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


  kom

  €/kom

  UKUPNO:
  Pošalji upit >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  PVC – plastični prozori, sve što trebate znati

  1. PVC prozori - što trebate znati prije kupnje?

  1.1. PVC prozori - prednosti

  Jednostavna i povoljna proizvodnja

  PVC prozori su u posljednje vrijeme najpopularniji izbor kupaca prozora. Prvi razlog za to nesumnjivo je dobra cijena jer su PVC prozori znatno povoljniji od prozora od aluminija ili drva.

  pvc1.jpg

  Odaberite kvalitetnog dobavljača PVC prozora.

  Plastični prozori imaju izvrsnu toplinsku izolaciju

  Prozori, uz ostalu stolariju, imaju značajan utjecaj na toplinske gubitke objekta, koji mogu biti i do 30 %. Na toplinsku izolaciju PVC prozora utječu debljina i toplinska vodljivost profila okova (Uf), toplinska vodljivost stakla (Ug) i ukupna toplinska vodljivost prozora (Uw). Međutim, za energetsku učinkovitost je važno i da prozori imaju trostruko brtvljenje. Što je manji UW (omjer prijenosa topline), prozor je energetski učinkovitiji. Ugradnjom kvalitetnog prozora možete smanjiti troškove grijanja za više od trećine! Toplinska izolacija PVC prozora može se usporediti s toplinskom izolacijom prozora od aluminija i drva.

  Plastični prozori imaju odličnu zvučnu izolaciju

  S obzirom na utjecaj vašeg životnog okruženja (bučna cesta ili priroda), pri odabiru prozora trebate obratiti pažnju i na zvučnu izolaciju. Vrijednost zvučne izolacije prozora označena je simbolom Rw. Što je veća Rw vrijednost, to je bolja zvučna izolacija prozora. PVC prozori su po svojoj zvučnoj izolaciji slični drvenim ili aluminijskim prozorima.

  Plastični prozori i jednostavno održavanje

  PVC prozore je veoma lako održavati. Povremeno se čiste samo mokrom krpom. Za razliku od drvenih prozora, ne trebate ih lakirati. Otporni su i na kiseline, UV zrake, koroziju i ekstremne vremenske uvjete. Preporučuje se podmazivati okove svake godine.

  Plastični prozori lijepo izgledaju

  Prozori bi trebali dopuniti cjelokupni izgled kuće Na tržištu je dostupan velik izbor PVC prozora u različitim bojama i dizajnima.

  Dugi vijek trajanja plastičnih prozora

  PVC prozori imaju veoma dug vijek trajanja, više od 40 godina. Pružatelji kvalitetnih PVC prozora pružit će vam jamstvo od najmanje 10 godina nakon kupnje.

  Sigurnost i protuprovalna zaštita plastičnih prozora

  Da bi vaši prozori bili sigurni za upotrebu i zaštićeni od provale, prije svega su zaslužni kvalitetni okovi koji sprječavaju otvaranje i podizanje prozorskih krila.

  1.2. PVC prozori - nedostatci

  Deformacija u toplini

  PVC se savija na veoma visokim temperaturama. Kad je nekvalitetni PVC prozor dugo izložen suncu, možda se neće u potpunosti zatvoriti ili otvoriti dok se ponovno ne ohladi. To se rijetko događa, a prozori s većim okovima su osjetljiviji. Kod kvalitetnih PVC prozora takva se deformacija sigurno ne događa.

  Boja može s vremenom izblijedjeti ili požutjeti

  Plastični prozori se, naravno, ne mogu ponovno obojiti, kao ni drveni niti aluminijski prozori.

  Nerazgradiv materijal

  Plastika se u prirodi ne može razgraditi ili se raspada veoma dugo, stotinama godina. Proizvođači posljednjih godina izrađuju prozore od otpadne plastike koja se na taj način reciklira. S druge strane, PVC prozori imaju duži vijek trajanja od drvenih, što znači da se otpad smanjuje. Međutim, PVC prozori nisu ekološki najprikladniji izbor.

  2. PVC stolarija - odabir dobavljača

  Na tržištu je danas zaista velik izbor dobavljača PVC prozora. Kupnja prozora je dugoročna investicija, stoga je važno da ih dobro upoznate i dobijete različite ponude.

  pvc2.jpg

  PVC prozori su najpopularniji izbor kupaca prozora.

  2.1. PVC stolarija i jamstveni rok

  Jamstveni rok je dobar pokazatelj kvalitete određenog proizvoda. Dobavljač kvalitetnih PVC prozora moći će vam ponuditi deset ili više godina jamstva na svoje proizvode. Tijekom jamstvenog razdoblja prozori ne smiju imati nedostatke u izgledu i upotrebljivosti (osim, naravno, kod posljedica nepravilne uporabe s vaše strane).

  2.2. Vlastiti montažni tim i servis PVC stolarije

  Prednosti novih prozora i vaše zadovoljstvo zajamčeni su samo ako su kvalitetni PVC prozori pravilno montirani. Loše sastavljeni prozori stvaraju toplinske mostove koji mogu poništiti sve prednosti novih prozora. Stoga je veoma važno da dobavljač ima vlastiti profesionalno obučeni montažni tim koji upotrebljava odgovarajuće ugradbene materijale. Također imajte na umu pruža li prodavač uslugu u vašoj blizini i jamči li isporuku rezervnih dijelova unutar zajamčenog trajanja prozora.

  2.3. PVC prozori - Certificirana kvaliteta

  I konačno, ali ne najmanje važno, dobavljači svoju kvalitetu pokazuju i potvrdama koje vam dostavljaju u vrijeme pripreme ponude, ili nakon kupnje. Oni uključuju tehničke specifikacije prozora, ekološke certifikate, energetske certifikate itd.

  3. PVC prozori i ugradnja

  3.1. Kakve je kvalitete ugradnja PVC prozora?

  Ugradnja PVC prozora je veoma kvalitetna kada se izvodi u skladu s tehničkim postupcima i omogućava uštedu energije i dugotrajno besprijekorno korištenje prozora. Da bi se osigurala toplinska i zvučna izolacija PVC prozora, osobito je važno da kontakt između prozora i zida bude pravilno zapečaćen, bez oštećenja okvira prozora i bez vidljivih otvora. Okvir prozora mora biti montiran tako da ne može doći do mehaničkih oštećenja, zaglavljenja ili ljuljanja krila. Prozor bi se trebao lako otvarati i zatvarati. No prozorske se klupice (stupovi) moraju fiksno ugraditi.

  3.2. Postupak ugradnje PVC prozora

  1) Montažeri će vam dostaviti naručene prozore u dogovorenom roku.

  2) Upoznavanje s detaljima o montažnom radu.

  3) Zaštita poda i ostalih izloženih površina u blizini kojih će se prozori demontirati i montirati.

  4) Demontaža postojećih prozora.

  5) Na početku montaže ugrađivači izravnavaju prozore u zidne otvore. Laserski mjerač visine i libela određuju pravu visinu, dubinu i kut ugradnje prozora.

  6) Slijedi montiranje prozorskog okvira u zidne otvore i brtvljenje odabranom brtvom. Postupak ovisi o vrsti montaže koju odaberete. Montaža može biti klasična, ekostandardna ili RAL standardna.

  Klasična montaža

  Kod ove vrste ugradnje okviri se pričvršćuju na zid vijcima, a otvor na spoju između prozora i zida je ispunjen poliuretanskom pjenom. To je najčešći način instaliranja prozora u našoj zemlji.

  Ekomontaža

  Za hidroizolaciju zgloba zid – prozor upotrebljava se ekološka elastična pjena na bazi vode koja ima mogućnost neprestanog istezanja i skupljanja, neprekidno prilagođavajući brtvu temperaturnim i vremenskim uvjetima, osiguravajući visoku toplinsku izolaciju ugrađenog prozora. Ova vrsta instalacije se osobito preporučuje prilikom obnove starijih zgrada.

  RAL ugradnja

  Ta vrsta instalacije osigurava energetsku učinkovitost ugrađenog prozora i smanjuje gubitak topline. Također sprječava ulazak vode koja kondenzira u zid. Za brtvljenje spoja između prozora i zida upotrebljava se propusna masa s unutarnje strane, a s vanjske strane elastična mekostanična pjena. To omogućava da se para kreće izvana prema van u suprotnom smjeru. Ta vrsta instalacije osobito se preporučuje za nove zgrade. Za izgradnju u pasivnim i niskoenergetskim standardima ugradnja RAL prozora mora biti u skladu s važećim propisima koji se odnose na toplinsku zaštitu zgrada.

  7) Po završetku instalacije obavlja se pregled obavljenog rada i provjera ugrađenih elemenata.

  8) Instalateri će vas upoznati s pravilnom uporabom prozora i upoznat će vas s pravilima održavanja. Također će vam pružiti sve certifikate i upute.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Zatvaranje balkona PVC stolarijom

  Potrebno zatvaranje balkona PVC stolarijom. Dimenzije balkona 230 x 230 cm a visina 180, od toga 60panel i prozori 120cm. 13572 € do 22620 €

  ........

  Izrada i montaža PVC balkonskih dvokrilnih vrata

  Potrebna izrada i montaža balkonskih vrata dimenzije 140x227 cm. Vrata su sada drvena želim PVC. 6786 € do 11310 €

  ........

  Dobava PVC prozora sa ugradnjom

  Potrebna dobava i ugradnja PVC prozora sa ugradnjom sljedećih dimenzija
  cca 140 x 120 + 20 2 kom,
  110x120+R 2 kom,
  110x120cm,
  240x220+20 klizna stijena,
  cca 210x140,
  cca 100x220+20 ,
  cca 140x220, cca 110 x 220 ulazna vrata. 23751 € do 39585 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Izrada i montaža PVC prozora, prozori-4 kom
  PVC stolarija, Zagreb

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada i ugradnja PVC stolarije, 3 prozora 1 vrata
  PVC stolarija, Zagreb

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada i ugradnja PVC stolarije, 5 prozora, 7 balkonskih vrata, 1 vrata
  PVC stolarija, Vir

  9000 € do 15000 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC kliznih vrata, cca 210 x 250 cm
  PVC stolarija, Rijeka

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC prozora sa griljama, 2 pvc prozora i 4 alu grilje
  PVC stolarija, Mali Lošinj

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža fiksne PVC staklene stijene, cca 260 x 180 cm
  PVC stolarija, Donja Pušća

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC prozora sa roletom, cca 120 x 140 cm
  PVC stolarija, Crikvenica

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada i ugradnja PVC vrata za zatvaranje spremišta, cca 225 x 100 cm
  PVC stolarija, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i ugradnja PVC stolarije, stolarije-5 kom
  PVC stolarija, Zagreb

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Dobava i ugradnja PVC dvokrilni prozori i grilje, 5 kom
  PVC stolarija, Žminj

  1440 € do 2400 €

  Cijena, Dobava PVC prozora i ulazni vrata, 5 kom
  PVC stolarija, Cerje

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Dobava i montaža PVC prozora i balkonski vrata, 2 kom
  PVC stolarija, Jadranovo

  540 € do 900 €

  Cijena, Ostakljivanje lođe, 3-8
  PVC stolarija, Zagreb

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC prozora, prozor-3 kom ulazna vrata-1 kom
  PVC stolarija, Velika Gorica

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, proziri- 3 kom balkonska vrata-1 kom
  PVC stolarija, Novigrad

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC prozora, cca 165×175 cm
  PVC stolarija, Zagreb

  360 € do 600 €

  Cijena, Zatvaranje lođe PVC stolarijom, cca 260 x 230 cm + trokut
  PVC stolarija, Gudci

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, prozori-5 kom
  PVC stolarija, Viškovo

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Dobava i montaža PVC prozora sa roletama, 2 kom
  PVC stolarija, Čepin

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada pvc prozora po mjeri, 2 kom
  PVC stolarija, Zagreb

  360 € do 600 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC staklene stijene, stijenke-3 kom
  PVC stolarija, Čačinci

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC prozora, prozori-2 kom
  PVC stolarija, Koprivnički Bregi

  720 € do 1200 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, 5 prozora 1 vrata
  PVC stolarija, Mundanije

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC prozora, cca 140 x 120 cm
  PVC stolarija, Zagreb

  360 € do 600 €

  Cijena, Zatvaranje terase PVC stolarijom, po nacrtu iz privitka
  PVC stolarija, Pregrada

  3150 € do 5250 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC balkonska vrata, cca 80 x 200 cm
  PVC stolarija, Kloštar Ivanić

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada i montaža balkonskih stijenki, po nacrtu iz privitka
  PVC stolarija, Jesenice

  4500 € do 7500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC balkonskih vrata, visina 205 cm, širina 96 cm
  PVC stolarija, Rakitje, Bestovje

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC klizne stjenke, Jedna, Visina 210 širina 220
  PVC stolarija, Split

  900 € do 1500 €

  Cijena, Ponuda za izradu PVC stolarije za stambenu zgradu, 22 komada
  PVC stolarija, Susedgrad

  9000 € do 15000 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, stolarije-5 kom
  PVC stolarija, Brinje

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stijenu fiksnu, Š 350 cm V 230 cm
  PVC stolarija, Grubišno Polje

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, stolarije-8 kom
  PVC stolarija, Zaton Doli

  4050 € do 6750 €

  Cijena, Zatvaranje balkona PVC stolarijom, 8,7 m2
  PVC stolarija, Zagreb

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Izrada i montaža trokrilnih PVC prozora, prozori-2 kom
  PVC stolarija, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dobava bez ugradnje dvokrilnih pvc prozora, 2 kom
  PVC stolarija, Zagreb

  405 € do 675 €  Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

  PVC stolarija cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  687+ poduzeća za PVC stolarija
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu