PVC prozori, PVC stolarija Cijena

PVC prozori su najpovoljniji u usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima. Cijena plastičnog prozora ovisi o brojnim čimbenicima: obliku prozora, njegovoj veličini, okviru prozora, ostakljenju, kao i o načinu otvaranja prozorskog otvora. Za normalan PVC prozor sa dvostrukim ostakljenjem oduzet ćete između 130-400 EUR/m2.

Kome povjeriti izradu PVC stolarije? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Pvc stolarija, izračun cijene za PVC prozore


Cijena PVC prozora. Cijena za PVC prozor sa dvoslojnim staklom.

92.84 €/m2

VRLO NISKA CIJENA
€/m2

SREDNJA CIJENA
238.73 €/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
PVC prozori, PVC stolarija Cijena

Druge cijene za PVC stolarija

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Prozori PVC

Cijena za jednokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 100 x120 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.€/kom

kom
upit

Pvc stolarija cijena

Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 140x120 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.€/kom

kom
upit

Cijena za trokrilni PVC prozor dimenzija 220x120 sa dvoslojnim izo staklom

Troškovi proizvodnje i montaže trokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom i okovima.€/kom

kom
upit

Pvc balkonska vrata

Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 90 x200 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom€/kom

kom
upit

Balkonska vrata dimenzije 80x200 cm

Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 80 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom€/kom

kom
upit

Pvc balkonska vrata cijena

Cijena za dvokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 140x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom€/kom

kom
upit

Cijena za jednokrilnu PVC kliznu stijenu dimenzija 250 x200 sa dvoslojnim izo staklom

Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnie PVC stijene sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te otklopno kliznim okovima€/kom

kom
upit

Cijena pvc prozora s roletom

Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata sa jednokrilnim prozorom dimenzija 160 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa jednokrilnim prozorom sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom€/kom

kom
upit

Pvc prozor 120x90, cijena na komad

Cijena jednokrilnog prozora, 120x90cm s troslonjim staklom€/kom

kom
upit

Pvc prozori 140x140, cijena na komad

Cijena jednokrilnog PVC prozora,140x140cm s troslojnim staklom€/kom

kom
upit

Pvc prozor 80x80, cijena za komad

Cijena jednokrilnog prozora, dimenzija 80x80cm s troslojnim staklom€/kom

kom
upit

Pvc prozor 60x100, cijena za komad

Cijena jednokrilnog prozora, 60x100cm s troslojnim staklom€/kom

kom
upit

Pvc prozor 120x140 cijena

Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 120x140 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.€/kom

kom
upit

Pvc prozori 140x140 cijena

Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 140x140 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.€/kom

kom
upit
UKUPNO:
pošalji upit >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

PVC – plastični prozori, sve što trebate znati

1. PVC prozori - što trebate znati prije kupnje?

1.1. PVC prozori - prednosti

Jednostavna i povoljna proizvodnja

PVC prozori su u posljednje vrijeme najpopularniji izbor kupaca prozora. Prvi razlog za to nesumnjivo je dobra cijena jer su PVC prozori znatno povoljniji od prozora od aluminija ili drva.

pvc1.jpg

Odaberite kvalitetnog dobavljača PVC prozora.

Plastični prozori imaju izvrsnu toplinsku izolaciju

Prozori, uz ostalu stolariju, imaju značajan utjecaj na toplinske gubitke objekta, koji mogu biti i do 30 %. Na toplinsku izolaciju PVC prozora utječu debljina i toplinska vodljivost profila okova (Uf), toplinska vodljivost stakla (Ug) i ukupna toplinska vodljivost prozora (Uw). Međutim, za energetsku učinkovitost je važno i da prozori imaju trostruko brtvljenje. Što je manji UW (omjer prijenosa topline), prozor je energetski učinkovitiji. Ugradnjom kvalitetnog prozora možete smanjiti troškove grijanja za više od trećine! Toplinska izolacija PVC prozora može se usporediti s toplinskom izolacijom prozora od aluminija i drva.

Plastični prozori imaju odličnu zvučnu izolaciju

S obzirom na utjecaj vašeg životnog okruženja (bučna cesta ili priroda), pri odabiru prozora trebate obratiti pažnju i na zvučnu izolaciju. Vrijednost zvučne izolacije prozora označena je simbolom Rw. Što je veća Rw vrijednost, to je bolja zvučna izolacija prozora. PVC prozori su po svojoj zvučnoj izolaciji slični drvenim ili aluminijskim prozorima.

Plastični prozori i jednostavno održavanje

PVC prozore je veoma lako održavati. Povremeno se čiste samo mokrom krpom. Za razliku od drvenih prozora, ne trebate ih lakirati. Otporni su i na kiseline, UV zrake, koroziju i ekstremne vremenske uvjete. Preporučuje se podmazivati okove svake godine.

Plastični prozori lijepo izgledaju

Prozori bi trebali dopuniti cjelokupni izgled kuće Na tržištu je dostupan velik izbor PVC prozora u različitim bojama i dizajnima.

Dugi vijek trajanja plastičnih prozora

PVC prozori imaju veoma dug vijek trajanja, više od 40 godina. Pružatelji kvalitetnih PVC prozora pružit će vam jamstvo od najmanje 10 godina nakon kupnje.

Sigurnost i protuprovalna zaštita plastičnih prozora

Da bi vaši prozori bili sigurni za upotrebu i zaštićeni od provale, prije svega su zaslužni kvalitetni okovi koji sprječavaju otvaranje i podizanje prozorskih krila.

1.2. PVC prozori - nedostatci

Deformacija u toplini

PVC se savija na veoma visokim temperaturama. Kad je nekvalitetni PVC prozor dugo izložen suncu, možda se neće u potpunosti zatvoriti ili otvoriti dok se ponovno ne ohladi. To se rijetko događa, a prozori s većim okovima su osjetljiviji. Kod kvalitetnih PVC prozora takva se deformacija sigurno ne događa.

Boja može s vremenom izblijedjeti ili požutjeti

Plastični prozori se, naravno, ne mogu ponovno obojiti, kao ni drveni niti aluminijski prozori.

Nerazgradiv materijal

Plastika se u prirodi ne može razgraditi ili se raspada veoma dugo, stotinama godina. Proizvođači posljednjih godina izrađuju prozore od otpadne plastike koja se na taj način reciklira. S druge strane, PVC prozori imaju duži vijek trajanja od drvenih, što znači da se otpad smanjuje. Međutim, PVC prozori nisu ekološki najprikladniji izbor.

2. PVC stolarija - odabir dobavljača

Na tržištu je danas zaista velik izbor dobavljača PVC prozora. Kupnja prozora je dugoročna investicija, stoga je važno da ih dobro upoznate i dobijete različite ponude.

pvc2.jpg

PVC prozori su najpopularniji izbor kupaca prozora.

2.1. PVC stolarija i jamstveni rok

Jamstveni rok je dobar pokazatelj kvalitete određenog proizvoda. Dobavljač kvalitetnih PVC prozora moći će vam ponuditi deset ili više godina jamstva na svoje proizvode. Tijekom jamstvenog razdoblja prozori ne smiju imati nedostatke u izgledu i upotrebljivosti (osim, naravno, kod posljedica nepravilne uporabe s vaše strane).

2.2. Vlastiti montažni tim i servis PVC stolarije

Prednosti novih prozora i vaše zadovoljstvo zajamčeni su samo ako su kvalitetni PVC prozori pravilno montirani. Loše sastavljeni prozori stvaraju toplinske mostove koji mogu poništiti sve prednosti novih prozora. Stoga je veoma važno da dobavljač ima vlastiti profesionalno obučeni montažni tim koji upotrebljava odgovarajuće ugradbene materijale. Također imajte na umu pruža li prodavač uslugu u vašoj blizini i jamči li isporuku rezervnih dijelova unutar zajamčenog trajanja prozora.

2.3. PVC prozori - Certificirana kvaliteta

I konačno, ali ne najmanje važno, dobavljači svoju kvalitetu pokazuju i potvrdama koje vam dostavljaju u vrijeme pripreme ponude, ili nakon kupnje. Oni uključuju tehničke specifikacije prozora, ekološke certifikate, energetske certifikate itd.

3. PVC prozori i ugradnja

3.1. Kakve je kvalitete ugradnja PVC prozora?

Ugradnja PVC prozora je veoma kvalitetna kada se izvodi u skladu s tehničkim postupcima i omogućava uštedu energije i dugotrajno besprijekorno korištenje prozora. Da bi se osigurala toplinska i zvučna izolacija PVC prozora, osobito je važno da kontakt između prozora i zida bude pravilno zapečaćen, bez oštećenja okvira prozora i bez vidljivih otvora. Okvir prozora mora biti montiran tako da ne može doći do mehaničkih oštećenja, zaglavljenja ili ljuljanja krila. Prozor bi se trebao lako otvarati i zatvarati. No prozorske se klupice (stupovi) moraju fiksno ugraditi.

3.2. Postupak ugradnje PVC prozora

1) Montažeri će vam dostaviti naručene prozore u dogovorenom roku.

2) Upoznavanje s detaljima o montažnom radu.

3) Zaštita poda i ostalih izloženih površina u blizini kojih će se prozori demontirati i montirati.

4) Demontaža postojećih prozora.

5) Na početku montaže ugrađivači izravnavaju prozore u zidne otvore. Laserski mjerač visine i libela određuju pravu visinu, dubinu i kut ugradnje prozora.

6) Slijedi montiranje prozorskog okvira u zidne otvore i brtvljenje odabranom brtvom. Postupak ovisi o vrsti montaže koju odaberete. Montaža može biti klasična, ekostandardna ili RAL standardna.

Klasična montaža

Kod ove vrste ugradnje okviri se pričvršćuju na zid vijcima, a otvor na spoju između prozora i zida je ispunjen poliuretanskom pjenom. To je najčešći način instaliranja prozora u našoj zemlji.

Ekomontaža

Za hidroizolaciju zgloba zid – prozor upotrebljava se ekološka elastična pjena na bazi vode koja ima mogućnost neprestanog istezanja i skupljanja, neprekidno prilagođavajući brtvu temperaturnim i vremenskim uvjetima, osiguravajući visoku toplinsku izolaciju ugrađenog prozora. Ova vrsta instalacije se osobito preporučuje prilikom obnove starijih zgrada.

RAL ugradnja

Ta vrsta instalacije osigurava energetsku učinkovitost ugrađenog prozora i smanjuje gubitak topline. Također sprječava ulazak vode koja kondenzira u zid. Za brtvljenje spoja između prozora i zida upotrebljava se propusna masa s unutarnje strane, a s vanjske strane elastična mekostanična pjena. To omogućava da se para kreće izvana prema van u suprotnom smjeru. Ta vrsta instalacije osobito se preporučuje za nove zgrade. Za izgradnju u pasivnim i niskoenergetskim standardima ugradnja RAL prozora mora biti u skladu s važećim propisima koji se odnose na toplinsku zaštitu zgrada.

7) Po završetku instalacije obavlja se pregled obavljenog rada i provjera ugrađenih elemenata.

8) Instalateri će vas upoznati s pravilnom uporabom prozora i upoznat će vas s pravilima održavanja. Također će vam pružiti sve certifikate i upute.

emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš domŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Zadnji projekti

Izrada i montaža PVC klizne stijenke

Potrebna izrada i montaža PVC klizne stijenke. Dimenzije 220 cmx 300 cm. 6786 € do 11310 €

........

Prozori

Interesira me ponuda za izradu 4 prozora.
1200x700 x2
1600x700 x2
Prozori bi trebali biti pvc, dvokrilni i bez prečke. Rolete isto nisu potrebne.
Hvala 0 € do 0 €

........

Izrada i montaža PVC stolarije

Potrebna izrada i montaža PVC stolarije. Dimenzije Vam šaljem u privitku. 23751 € do 39585 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, prozori-8 kom
PVC stolarija, Zagreb

3600 € do 6000 €

Cijena, Izrada i ugradnja PVC kliznih vrata, cca 3 x 2.5 m
PVC stolarija, Zadar

1800 € do 3000 €

Cijena, Dobava i montaža PVC prozora, 4 kd
PVC stolarija, Crikvenica

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC prozora sa roletama, prozori-9 kom
PVC stolarija, Zagreb

3600 € do 6000 €

Cijena, Izrada i montaža PVC staklene stijene, staklene stijene-2 kd
PVC stolarija, Zagreb

2250 € do 3750 €

Cijena, Izrada i montaža PVC prozora s komarnicima i škurama, prozori-6 kom
PVC stolarija, Vižinada

3150 € do 5250 €

Cijena, Izrada i montaža harmonika PVC prozora, prozori-4 kd
PVC stolarija, Velika Ludina

1800 € do 3000 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, 4 kom prozora i 1 kom vrata - po popisu
PVC stolarija, Sveta Nedelja

2700 € do 4500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, 13- stolarije
PVC stolarija, Zagreb

6300 € do 10500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, prozor-2 kom balkonska vrata-1 kom
PVC stolarija, Dubrava

1800 € do 3000 €

Cijena, Izrada i ugradnja PVC prozora, 2 kom / cca 110 x 110 cm
PVC stolarija, Zagreb

900 € do 1500 €

Cijena, Zatvaranje balkona PVC stolarijom, cca 4,71 x 1,80 m
PVC stolarija, Pula

2700 € do 4500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, stolarije-6 kd
PVC stolarija, Lukoran

2700 € do 4500 €

Cijena, Izrada PVC stolarije sa ALU griljama+ ulazna vrata, prozori-3 kd
PVC stolarija, Čižići

1350 € do 2250 €

Cijena, Zatvaranje balkona PVC stolarijom, 415x155x255 cm
PVC stolarija, Zagreb

1800 € do 3000 €

Cijena, PVC stolarija , cca 2 x 2 dupla, sa zidom ispod
PVC stolarija, Zagreb

2700 € do 4500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, cca 200 x 92 cm
PVC stolarija, Zagreb

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, prozor-2 kom balkonska vrata-1 kom
PVC stolarija, Zagreb

1800 € do 3000 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, stolarija-11 kd
PVC stolarija, Daruvar

7200 € do 12000 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, stolarija- 7
PVC stolarija, Donji Desinec

3150 € do 5250 €

Cijena, PVC stolarija, 6 kom
PVC stolarija, Rijeka

3600 € do 6000 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, 3 prozora i 2 vrata
PVC stolarija, Rijeka

2700 € do 4500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, prozor-1 kom balkonska vrata-1 kom
PVC stolarija, Zagreb

1350 € do 2250 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije sa roletama, prozor-2 kom balkonska vrata-1 kom
PVC stolarija, Zagreb-dio

1800 € do 3000 €

Cijena, Izrada i montaža PVC prozora, prozori-2 kd
PVC stolarija, Strmec Samoborski

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, 4 prozora
PVC stolarija, Ciglenica Zagorska

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, 2 prozora, 1 četverostruka vrata
PVC stolarija, Zagreb

2250 € do 3750 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, stolarije-11 kd
PVC stolarija, Samobor

7200 € do 12000 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, 13- stolarije
PVC stolarija, Pićan

7650 € do 12750 €

Cijena, Dobava i ugradnja Pvc prozora, 3 kom
PVC stolarija, Pula

720 € do 1200 €

Cijena, Izrada i montaža PVC prozora s roletama, prozori-4 kd
PVC stolarija, Trogir

1800 € do 3000 €

Cijena, Izrada i mpntaža PVC klizne stijene, cca 200 x 100 cm
PVC stolarija, Zagreb

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije za novogradnju, 23 otvora
PVC stolarija, Labin

13500 € do 22500 €

Cijena, Pvc prozori, 2 kom
PVC stolarija, Zagreb

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, Stolarije - 5 kd
PVC stolarija, Zagreb

2250 € do 3750 €

Cijena, Izrada i montaža PVC stoparije, prozor-3 kom balkonska vrata-1 kom
PVC stolarija, Sljeme

2250 € do 3750 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

PVC stolarija cjenik

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

683+ poduzeća za PVC stolarija
Besplatna usluga
Bez provizija
Zatraži ponudu

Tražite dobre izvođače za područje PVC stolarija?