PVC prozori, PVC stolarija Cijena

PVC prozori su najpovoljniji u usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima. Cijena plastičnog prozora ovisi o brojnim čimbenicima: obliku prozora, njegovoj veličini, okviru prozora, ostakljenju, kao i o načinu otvaranja prozorskog otvora. Za normalan PVC prozor sa dvostrukim ostakljenjem oduzet ćete između 1000-3000 kn/m2.

Kome povjeriti izradu PVC stolarije? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

PVC STOLARIJA, IZRAČUN CIJENE ZA PVC PROZORE


Cijena PVC prozora. Cijena za PVC prozor sa dvoslojnim staklom.

700.00 KN/m2

VRLO NISKA CIJENA
KN/m2

SREDNJA CIJENA
1800.00 KN/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
PVC prozori, PVC stolarija Cijena

DRUGE CIJENE ZA PVC STOLARIJA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Prozori PVC

Cijena za jednokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 100 x120 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc stolarija cijena

Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 140x120 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


KN

KN/kom

kom
upit

Cijena za trokrilni PVC prozor dimenzija 220x120 sa dvoslojnim izo staklom

Troškovi proizvodnje i montaže trokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom i okovima.


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc balkonska vrata

Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 90 x200 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom


KN

KN/kom

kom
upit

Balkonska vrata dimenzije 80x200 cm

Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 80 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc balkonska vrata cijena

Cijena za dvokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 140x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


KN

KN/kom

kom
upit

Cijena za jednokrilnu PVC kliznu stijenu dimenzija 250 x200 sa dvoslojnim izo staklom

Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnie PVC stijene sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te otklopno kliznim okovima


KN

KN/kom

kom
upit

Cijena pvc prozora s roletom

Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata sa jednokrilnim prozorom dimenzija 160 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom. Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa jednokrilnim prozorom sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozor 120x90, cijena na komad

Cijena jednokrilnog prozora, 120x90cm s troslonjim staklom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozori 140x140, cijena na komad

Cijena jednokrilnog PVC prozora,140x140cm s troslojnim staklom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozor 80x80, cijena za komad

Cijena jednokrilnog prozora, dimenzija 80x80cm s troslojnim staklom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozor 60x100, cijena za komad

Cijena jednokrilnog prozora, 60x100cm s troslojnim staklom


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozor 120x140 cijena

Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 120x140 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


KN

KN/kom

kom
upit

Pvc prozori 140x140 cijena

Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 140x140 sa dvoslojnim izo staklom. Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


KN

KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

PVC – plastični prozori, sve što trebate znati

1. PVC prozori - što trebate znati prije kupnje?

1.1. PVC prozori - prednosti

Jednostavna i povoljna proizvodnja

PVC prozori su u posljednje vrijeme najpopularniji izbor kupaca prozora. Prvi razlog za to nesumnjivo je dobra cijena jer su PVC prozori znatno povoljniji od prozora od aluminija ili drva.

pvc1.jpg

Odaberite kvalitetnog dobavljača PVC prozora.

Plastični prozori imaju izvrsnu toplinsku izolaciju

Prozori, uz ostalu stolariju, imaju značajan utjecaj na toplinske gubitke objekta, koji mogu biti i do 30 %. Na toplinsku izolaciju PVC prozora utječu debljina i toplinska vodljivost profila okova (Uf), toplinska vodljivost stakla (Ug) i ukupna toplinska vodljivost prozora (Uw). Međutim, za energetsku učinkovitost je važno i da prozori imaju trostruko brtvljenje. Što je manji UW (omjer prijenosa topline), prozor je energetski učinkovitiji. Ugradnjom kvalitetnog prozora možete smanjiti troškove grijanja za više od trećine! Toplinska izolacija PVC prozora može se usporediti s toplinskom izolacijom prozora od aluminija i drva.

Plastični prozori imaju odličnu zvučnu izolaciju

S obzirom na utjecaj vašeg životnog okruženja (bučna cesta ili priroda), pri odabiru prozora trebate obratiti pažnju i na zvučnu izolaciju. Vrijednost zvučne izolacije prozora označena je simbolom Rw. Što je veća Rw vrijednost, to je bolja zvučna izolacija prozora. PVC prozori su po svojoj zvučnoj izolaciji slični drvenim ili aluminijskim prozorima.

Plastični prozori i jednostavno održavanje

PVC prozore je veoma lako održavati. Povremeno se čiste samo mokrom krpom. Za razliku od drvenih prozora, ne trebate ih lakirati. Otporni su i na kiseline, UV zrake, koroziju i ekstremne vremenske uvjete. Preporučuje se podmazivati okove svake godine.

Plastični prozori lijepo izgledaju

Prozori bi trebali dopuniti cjelokupni izgled kuće Na tržištu je dostupan velik izbor PVC prozora u različitim bojama i dizajnima.

Dugi vijek trajanja plastičnih prozora

PVC prozori imaju veoma dug vijek trajanja, više od 40 godina. Pružatelji kvalitetnih PVC prozora pružit će vam jamstvo od najmanje 10 godina nakon kupnje.

Sigurnost i protuprovalna zaštita plastičnih prozora

Da bi vaši prozori bili sigurni za upotrebu i zaštićeni od provale, prije svega su zaslužni kvalitetni okovi koji sprječavaju otvaranje i podizanje prozorskih krila.

1.2. PVC prozori - nedostatci

Deformacija u toplini

PVC se savija na veoma visokim temperaturama. Kad je nekvalitetni PVC prozor dugo izložen suncu, možda se neće u potpunosti zatvoriti ili otvoriti dok se ponovno ne ohladi. To se rijetko događa, a prozori s većim okovima su osjetljiviji. Kod kvalitetnih PVC prozora takva se deformacija sigurno ne događa.

Boja može s vremenom izblijedjeti ili požutjeti

Plastični prozori se, naravno, ne mogu ponovno obojiti, kao ni drveni niti aluminijski prozori.

Nerazgradiv materijal

Plastika se u prirodi ne može razgraditi ili se raspada veoma dugo, stotinama godina. Proizvođači posljednjih godina izrađuju prozore od otpadne plastike koja se na taj način reciklira. S druge strane, PVC prozori imaju duži vijek trajanja od drvenih, što znači da se otpad smanjuje. Međutim, PVC prozori nisu ekološki najprikladniji izbor.

2. PVC stolarija - odabir dobavljača

Na tržištu je danas zaista velik izbor dobavljača PVC prozora. Kupnja prozora je dugoročna investicija, stoga je važno da ih dobro upoznate i dobijete različite ponude.

pvc2.jpg

PVC prozori su najpopularniji izbor kupaca prozora.

2.1. PVC stolarija i jamstveni rok

Jamstveni rok je dobar pokazatelj kvalitete određenog proizvoda. Dobavljač kvalitetnih PVC prozora moći će vam ponuditi deset ili više godina jamstva na svoje proizvode. Tijekom jamstvenog razdoblja prozori ne smiju imati nedostatke u izgledu i upotrebljivosti (osim, naravno, kod posljedica nepravilne uporabe s vaše strane).

2.2. Vlastiti montažni tim i servis PVC stolarije

Prednosti novih prozora i vaše zadovoljstvo zajamčeni su samo ako su kvalitetni PVC prozori pravilno montirani. Loše sastavljeni prozori stvaraju toplinske mostove koji mogu poništiti sve prednosti novih prozora. Stoga je veoma važno da dobavljač ima vlastiti profesionalno obučeni montažni tim koji upotrebljava odgovarajuće ugradbene materijale. Također imajte na umu pruža li prodavač uslugu u vašoj blizini i jamči li isporuku rezervnih dijelova unutar zajamčenog trajanja prozora.

2.3. PVC prozori - Certificirana kvaliteta

I konačno, ali ne najmanje važno, dobavljači svoju kvalitetu pokazuju i potvrdama koje vam dostavljaju u vrijeme pripreme ponude, ili nakon kupnje. Oni uključuju tehničke specifikacije prozora, ekološke certifikate, energetske certifikate itd.

3. PVC prozori i ugradnja

3.1. Kakve je kvalitete ugradnja PVC prozora?

Ugradnja PVC prozora je veoma kvalitetna kada se izvodi u skladu s tehničkim postupcima i omogućava uštedu energije i dugotrajno besprijekorno korištenje prozora. Da bi se osigurala toplinska i zvučna izolacija PVC prozora, osobito je važno da kontakt između prozora i zida bude pravilno zapečaćen, bez oštećenja okvira prozora i bez vidljivih otvora. Okvir prozora mora biti montiran tako da ne može doći do mehaničkih oštećenja, zaglavljenja ili ljuljanja krila. Prozor bi se trebao lako otvarati i zatvarati. No prozorske se klupice (stupovi) moraju fiksno ugraditi.

3.2. Postupak ugradnje PVC prozora

1) Montažeri će vam dostaviti naručene prozore u dogovorenom roku.

2) Upoznavanje s detaljima o montažnom radu.

3) Zaštita poda i ostalih izloženih površina u blizini kojih će se prozori demontirati i montirati.

4) Demontaža postojećih prozora.

5) Na početku montaže ugrađivači izravnavaju prozore u zidne otvore. Laserski mjerač visine i libela određuju pravu visinu, dubinu i kut ugradnje prozora.

6) Slijedi montiranje prozorskog okvira u zidne otvore i brtvljenje odabranom brtvom. Postupak ovisi o vrsti montaže koju odaberete. Montaža može biti klasična, ekostandardna ili RAL standardna.

Klasična montaža

Kod ove vrste ugradnje okviri se pričvršćuju na zid vijcima, a otvor na spoju između prozora i zida je ispunjen poliuretanskom pjenom. To je najčešći način instaliranja prozora u našoj zemlji.

Ekomontaža

Za hidroizolaciju zgloba zid – prozor upotrebljava se ekološka elastična pjena na bazi vode koja ima mogućnost neprestanog istezanja i skupljanja, neprekidno prilagođavajući brtvu temperaturnim i vremenskim uvjetima, osiguravajući visoku toplinsku izolaciju ugrađenog prozora. Ova vrsta instalacije se osobito preporučuje prilikom obnove starijih zgrada.

RAL ugradnja

Ta vrsta instalacije osigurava energetsku učinkovitost ugrađenog prozora i smanjuje gubitak topline. Također sprječava ulazak vode koja kondenzira u zid. Za brtvljenje spoja između prozora i zida upotrebljava se propusna masa s unutarnje strane, a s vanjske strane elastična mekostanična pjena. To omogućava da se para kreće izvana prema van u suprotnom smjeru. Ta vrsta instalacije osobito se preporučuje za nove zgrade. Za izgradnju u pasivnim i niskoenergetskim standardima ugradnja RAL prozora mora biti u skladu s važećim propisima koji se odnose na toplinsku zaštitu zgrada.

7) Po završetku instalacije obavlja se pregled obavljenog rada i provjera ugrađenih elemenata.

8) Instalateri će vas upoznati s pravilnom uporabom prozora i upoznat će vas s pravilima održavanja. Također će vam pružiti sve certifikate i upute.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA PVC PROZORA

Potrebna izrada i montaža PVC prozora. Dimenzije prozora su 130cm širina i 60cm visina. 15750 KN do 26250 KN


........

DOBAVA I UGRADNJA PVC PROZORA

Potrebna je dobava i ugradnja PVC prozora i to kako slijedi:

2 kom

cca 55 x 85 cm i 100 x 135 cm

jednokrilni prozori s dvoslojnim staklom

Boja: bijela

Za veći prozor je potrebna roleta s unutarnjom kutijom, aluminijski plašt.
Roleta ulazi u zadanu visinu.

Za manji prozor nije potrebna roleta.

Potrebna je demontaža starih prozora.
Nije potrebna obrada špaleta.4410 KN do 7350 KN


........

IZRADA PVC PROZORA I BALKONSKIH VARTA

Potrebna je dobava i montaža PVC stolarije i to:

1. dvokrilni prozor cca 120 x 100 cm
2. trokrilni prozor cca 160 x 100 cm
3. balkonska vrata cca 180 x 67 cm

Staklo: troslojno
boja: tamno siva ili bijela
Škure

Potrebna je demontaža starih prozora i odvoz kao i zidarska obrada špeleta.


8820 KN do 14700 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, 45- STOLARIJE
PVC stolarija, Zagreb

135000 KN do 225000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZOR-1 KD BALKONSKA VRATA-1 KD
PVC stolarija, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PVC STOLARIJE, PROZORI-4 KD BALKONSKA VRATA-2 KD
PVC stolarija, Zagreb

22275 KN do 37125 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PVC ULAZNIH VRATA S OTVOROM ZA PSE, 1 KOM / CCA 208 X 94 CM , OTVOR ZA PSE CCA 44 X 70 CM
PVC stolarija, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, 1 PROZOR, 1 VRATA
PVC stolarija, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I UGADNJA PVC STOLARIJE U STANU, STOLARIJA-4 KD
PVC stolarija, Zagreb

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, ZATVARANJE TERASICE PVC STOLARIJOM, CCA 140 X 120 X 210 CM
PVC stolarija, Rogoznica

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PVC I ALU STOLARIJE, 6 KOM PVC + 1 KOM ALU
PVC stolarija, Vela Luka

20925 KN do 34875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC BALKONSKIH VRATA, CCA 128 X 215 CM
PVC stolarija, Rab

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRDA I MONTAŽA PVC VRATA, CCA 175 X 140 CM
PVC stolarija, Volavec

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADBA PVC PROZORA, PROZORI-3 KD
PVC stolarija, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PVC PROZORA, 2 KOM
PVC stolarija, Klenovica

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA TROKRILNOG PVC PROZORA, 140 X 265 CM
PVC stolarija, Daruvar

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA SA GRILJAMA I KOMARNICIMA, PROZORI-8 KD
PVC stolarija, Seget Donji

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZORI-3 KD
PVC stolarija, Velika Gorica

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA PVC PROZORA, 4 KOM / CCA 110 X 80 CM
PVC stolarija, Pag

8100 KN do 13500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA SA ROLETNAMA, PROZORI-7 KD ULAZNA VRATA
PVC stolarija, Šumeće

30375 KN do 50625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORI I BALKONSKA VRATA, PROZOR-1 KD BALKONSKA VRATA-1 KD
PVC stolarija, Šibenik

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA PVC STOLARIJE, STOLARIJA-6 KD
PVC stolarija, Zagreb

23625 KN do 39375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, 2 KOM
PVC stolarija, Zagreb

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA KI UGRADNJA PVC PROZORA S ROLETOM NA IZBAČAJ, 2 KOM / CCA 140X140 CM
PVC stolarija, Split

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA, ULAZNA VRATA-2 KD
PVC stolarija, Pregrada

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC BALKONSKE STIJENKE, PROZORA-4 KD
PVC stolarija, Zagreb

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, STOLARIJA-6 KD
PVC stolarija, Samobor

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I UGRADNJA PVC PROZORA, PROZOR-1 KD
PVC stolarija, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZORI-2 KD
PVC stolarija, Daruvar

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, STOLARIJE-7 KD
PVC stolarija, Zagreb

23625 KN do 39375 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRDANJA PVC PROZORA, 1 KOM / CCA 135X135MM
PVC stolarija, Poreč

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, CCA 100 X 80 CM
PVC stolarija, Daruvar

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PVC PROZORA, 2 KOM - 690 X 590 CM
PVC stolarija, Vrbovec

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC DVOKRILNIH BALKONSKIH VRATA + ALU GRILJE , 2 BALKONSKA VRATA CCA 180×205 ; GRILJE ALU 2 KOM CCA 180 X 205 CM
PVC stolarija, Kruševo

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, ZAMJENA ISPUNE NA PVC VRATIMA, 1 KOM
PVC stolarija, Varaždin

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PROZORA I BALKONSKIH VRATA, PROZOR-6 KOM BALKONSKA VRATA-1 KOM
PVC stolarija, Opuzen

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC BALKONSKIH VRATA , CCA 120 X 210 CM
PVC stolarija, Vir

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA, PROZORI-2 KD
PVC stolarija, Prelog

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DEMONTAŽA, MONTAŽA I IZRADA PVC STOLARIJE , 14 KOM
PVC stolarija, Širinec

34425 KN do 57375 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

PVC STOLARIJA CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

644+ PODUZEĆA ZA PVC STOLARIJA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE PVC STOLARIJA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana