x

  PVC prozori, PVC stolarija Cijena

  PVC prozori su najpovoljniji u usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima. Cijena plastičnog prozora ovisi o mnogim čimbenicima: obliku prozora, njegovoj veličini, okviru prozora, ostakljenju, kao io načinu otvaranja prozorskog otvora. Za normalan PVC prozor sa dvostrukim ostakljenjem oduzet ćete između 1000-3000 kn / m2. Možete poslati pitanje našim provjerenim dobavljačima za točne cijene.

  PVC STOLARIJA, IZRAČUN CIJENE ZA PVC PROZORE


  Cijena PVC prozora. Cijena za PVC prozor sa dvoslojnim staklom.

  700.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  1500.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  PVC prozori, PVC stolarija Cijena

  DRUGE CIJENE ZA PVC STOLARIJA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena za jednokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 100 x120 sa dvoslojnim izo staklom

  Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


  HRK

  HRK/kom

  kom
  upit

  Cijena za dvokrilni PVC prozor sa roletom dimenzija 140x120 sa dvoslojnim izo staklom

  Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom, lamelom te okovima.


  HRK

  HRK/kom

  kom
  upit

  Cijena za trokrilni PVC prozor dimenzija 220x120 sa dvoslojnim izo staklom

  Troškovi proizvodnje i montaže trokrilnog PVC prozora sa roletom i dvoslojnim izo staklom i okovima.


  HRK

  HRK/kom

  kom
  upit

  Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 90 x200 sa dvoslojnim izo staklom

  Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom


  HRK

  HRK/kom

  kom
  upit

  Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 80 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom

  Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


  HRK

  HRK/kom

  kom
  upit

  Cijena za dvokrilna PVC balkonska vrata dimenzija 140x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom

  Troškovi proizvodnje i montaže dvokrilnih PVC vrata sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


  HRK

  HRK/kom

  kom
  upit

  Cijena za jednokrilnu PVC kliznu stijenu dimenzija 250 x200 sa dvoslojnim izo staklom

  Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnie PVC stijene sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te otklopno kliznim okovima


  HRK

  HRK/kom

  kom
  upit

  Cijena za jednokrilna PVC balkonska vrata sa jednokrilnim prozorom dimenzija 160 x200 sa dvoslojnim izo staklom te roletom

  Troškovi proizvodnje i montaže jednokrilnih PVC vrata sa jednokrilnim prozorom sa dvoslojnim izo staklom punjenim plinom te ugrađenom roletom


  HRK

  HRK/kom

  kom
  upit
  POŠALJI UPIT >
  UKUPNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?  PVC – plastični prozori, sve što trebate znati

  1. PVC prozori - što trebate znati prije kupnje?

  1.1. PVC prozori - prednosti

  Jednostavna i povoljna proizvodnja

  PVC prozori su u posljednje vrijeme najpopularniji izbor kupaca prozora. Prvi razlog za to nesumnjivo je dobra cijena jer su PVC prozori znatno povoljniji od prozora od aluminija ili drva.

  pvc1.jpg

  Odaberite kvalitetnog dobavljača PVC prozora.

  Plastični prozori imaju izvrsnu toplinsku izolaciju

  Prozori, uz ostalu stolariju, imaju značajan utjecaj na toplinske gubitke objekta, koji mogu biti i do 30 %. Na toplinsku izolaciju PVC prozora utječu debljina i toplinska vodljivost profila okova (Uf), toplinska vodljivost stakla (Ug) i ukupna toplinska vodljivost prozora (Uw). Međutim, za energetsku učinkovitost je važno i da prozori imaju trostruko brtvljenje. Što je manji UW (omjer prijenosa topline), prozor je energetski učinkovitiji. Ugradnjom kvalitetnog prozora možete smanjiti troškove grijanja za više od trećine! Toplinska izolacija PVC prozora može se usporediti s toplinskom izolacijom prozora od aluminija i drva.

  Plastični prozori imaju odličnu zvučnu izolaciju

  S obzirom na utjecaj vašeg životnog okruženja (bučna cesta ili priroda), pri odabiru prozora trebate obratiti pažnju i na zvučnu izolaciju. Vrijednost zvučne izolacije prozora označena je simbolom Rw. Što je veća Rw vrijednost, to je bolja zvučna izolacija prozora. PVC prozori su po svojoj zvučnoj izolaciji slični drvenim ili aluminijskim prozorima.

  Plastični prozori i jednostavno održavanje

  PVC prozore je veoma lako održavati. Povremeno se čiste samo mokrom krpom. Za razliku od drvenih prozora, ne trebate ih lakirati. Otporni su i na kiseline, UV zrake, koroziju i ekstremne vremenske uvjete. Preporučuje se podmazivati okove svake godine.

  Plastični prozori lijepo izgledaju

  Prozori bi trebali dopuniti cjelokupni izgled kuće Na tržištu je dostupan velik izbor PVC prozora u različitim bojama i dizajnima.

  Dugi vijek trajanja plastičnih prozora

  PVC prozori imaju veoma dug vijek trajanja, više od 40 godina. Pružatelji kvalitetnih PVC prozora pružit će vam jamstvo od najmanje 10 godina nakon kupnje.

  Sigurnost i protuprovalna zaštita plastičnih prozora

  Da bi vaši prozori bili sigurni za upotrebu i zaštićeni od provale, prije svega su zaslužni kvalitetni okovi koji sprječavaju otvaranje i podizanje prozorskih krila.

  1.2. PVC prozori - nedostatci

  Deformacija u toplini

  PVC se savija na veoma visokim temperaturama. Kad je nekvalitetni PVC prozor dugo izložen suncu, možda se neće u potpunosti zatvoriti ili otvoriti dok se ponovno ne ohladi. To se rijetko događa, a prozori s većim okovima su osjetljiviji. Kod kvalitetnih PVC prozora takva se deformacija sigurno ne događa.

  Boja može s vremenom izblijedjeti ili požutjeti

  Plastični prozori se, naravno, ne mogu ponovno obojiti, kao ni drveni niti aluminijski prozori.

  Nerazgradiv materijal

  Plastika se u prirodi ne može razgraditi ili se raspada veoma dugo, stotinama godina. Proizvođači posljednjih godina izrađuju prozore od otpadne plastike koja se na taj način reciklira. S druge strane, PVC prozori imaju duži vijek trajanja od drvenih, što znači da se otpad smanjuje. Međutim, PVC prozori nisu ekološki najprikladniji izbor.

  2. PVC stolarija - odabir dobavljača

  Na tržištu je danas zaista velik izbor dobavljača PVC prozora. Kupnja prozora je dugoročna investicija, stoga je važno da ih dobro upoznate i dobijete različite ponude.

  pvc2.jpg

  PVC prozori su najpopularniji izbor kupaca prozora.

  2.1. PVC stolarija i jamstveni rok

  Jamstveni rok je dobar pokazatelj kvalitete određenog proizvoda. Dobavljač kvalitetnih PVC prozora moći će vam ponuditi deset ili više godina jamstva na svoje proizvode. Tijekom jamstvenog razdoblja prozori ne smiju imati nedostatke u izgledu i upotrebljivosti (osim, naravno, kod posljedica nepravilne uporabe s vaše strane).

  2.2. Vlastiti montažni tim i servis PVC stolarije

  Prednosti novih prozora i vaše zadovoljstvo zajamčeni su samo ako su kvalitetni PVC prozori pravilno montirani. Loše sastavljeni prozori stvaraju toplinske mostove koji mogu poništiti sve prednosti novih prozora. Stoga je veoma važno da dobavljač ima vlastiti profesionalno obučeni montažni tim koji upotrebljava odgovarajuće ugradbene materijale. Također imajte na umu pruža li prodavač uslugu u vašoj blizini i jamči li isporuku rezervnih dijelova unutar zajamčenog trajanja prozora.

  2.3. PVC prozori - Certificirana kvaliteta

  I konačno, ali ne najmanje važno, dobavljači svoju kvalitetu pokazuju i potvrdama koje vam dostavljaju u vrijeme pripreme ponude, ili nakon kupnje. Oni uključuju tehničke specifikacije prozora, ekološke certifikate, energetske certifikate itd.

  3. PVC prozori i ugradnja

  3.1. Kakve je kvalitete ugradnja PVC prozora?

  Ugradnja PVC prozora je veoma kvalitetna kada se izvodi u skladu s tehničkim postupcima i omogućava uštedu energije i dugotrajno besprijekorno korištenje prozora. Da bi se osigurala toplinska i zvučna izolacija PVC prozora, osobito je važno da kontakt između prozora i zida bude pravilno zapečaćen, bez oštećenja okvira prozora i bez vidljivih otvora. Okvir prozora mora biti montiran tako da ne može doći do mehaničkih oštećenja, zaglavljenja ili ljuljanja krila. Prozor bi se trebao lako otvarati i zatvarati. No prozorske se klupice (stupovi) moraju fiksno ugraditi.

  3.2. Postupak ugradnje PVC prozora

  1) Montažeri će vam dostaviti naručene prozore u dogovorenom roku.

  2) Upoznavanje s detaljima o montažnom radu.

  3) Zaštita poda i ostalih izloženih površina u blizini kojih će se prozori demontirati i montirati.

  4) Demontaža postojećih prozora.

  5) Na početku montaže ugrađivači izravnavaju prozore u zidne otvore. Laserski mjerač visine i libela određuju pravu visinu, dubinu i kut ugradnje prozora.

  6) Slijedi montiranje prozorskog okvira u zidne otvore i brtvljenje odabranom brtvom. Postupak ovisi o vrsti montaže koju odaberete. Montaža može biti klasična, ekostandardna ili RAL standardna.

  Klasična montaža

  Kod ove vrste ugradnje okviri se pričvršćuju na zid vijcima, a otvor na spoju između prozora i zida je ispunjen poliuretanskom pjenom. To je najčešći način instaliranja prozora u našoj zemlji.

  Ekomontaža

  Za hidroizolaciju zgloba zid – prozor upotrebljava se ekološka elastična pjena na bazi vode koja ima mogućnost neprestanog istezanja i skupljanja, neprekidno prilagođavajući brtvu temperaturnim i vremenskim uvjetima, osiguravajući visoku toplinsku izolaciju ugrađenog prozora. Ova vrsta instalacije se osobito preporučuje prilikom obnove starijih zgrada.

  RAL ugradnja

  Ta vrsta instalacije osigurava energetsku učinkovitost ugrađenog prozora i smanjuje gubitak topline. Također sprječava ulazak vode koja kondenzira u zid. Za brtvljenje spoja između prozora i zida upotrebljava se propusna masa s unutarnje strane, a s vanjske strane elastična mekostanična pjena. To omogućava da se para kreće izvana prema van u suprotnom smjeru. Ta vrsta instalacije osobito se preporučuje za nove zgrade. Za izgradnju u pasivnim i niskoenergetskim standardima ugradnja RAL prozora mora biti u skladu s važećim propisima koji se odnose na toplinsku zaštitu zgrada.

  7) Po završetku instalacije obavlja se pregled obavljenog rada i provjera ugrađenih elemenata.

  8) Instalateri će vas upoznati s pravilnom uporabom prozora i upoznat će vas s pravilima održavanja. Također će vam pružiti sve certifikate i upute.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE

  Potrebna izrada i montaža PVC stolarije. Želim da stolarija bude bijele boje, a staklo dvoslojno.

  Dimenzije:
  Ulazna vrata 100 + 40 fixsator x 210 cm

  Klizna vrata sa staklenom stijenom 300 x 210 cm

  Prozori 100 x 120 cm - 6 kom.

  Prozori jednokrilni zaokretni i na kip 80 x 120 cm - 2 kom.

  Prozor jednokrilni zaokretni i na kip 60 x 80 cm - 1 kom. mutno staklo

  Prozor jednokrilno zaokretni i na kip 60 x 60 - 1 kom. mutno staklo
  Sve sa roletama i komarnicima, osim prozora 60 x 60 cm i 80 x 60 cm njih samo sa komarnicima.
  31500 KN do 52500 KN


  ........

  PVC PROZORI

  Potrebna je dobava i montaža pvc prozora navedenih dimenzija. 3780 KN do 6300 KN


  ........

  POTREBNA IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA I BALKONSKIH VRATA

  Potrebna potrebna izrada i montaža PVC prozora i balkonskih vrata. Želim da stolarija bude bijele boje, a staklo dvoslojno. Također potrebni i komarnici.

  2 kom. prozor 115 cm x 130 cm
  1 kom. balkonska vrata 210 cm x 85 cm 10080 KN do 16800 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA,
  PVC stolarija, Ivanja Reka

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, PONUDA ZA IZRADU I MONTAŽA PVC STOLARIJE RADI NATJEČAJA ZA ENERGETSKU OBNOVU,
  PVC stolarija, Dugo Selo

  44100 KN do 73500 KN

  CIJENA, PONUDA ZA IZRADU I MONTAŽA PVC STOLARIJE RADI NATJEČAJA ZA ENERGETSKU OBNOVU,
  PVC stolarija, Turanj

  56700 KN do 94500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA,
  PVC stolarija, Varaždin

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA SA ROLETMA I KOMARNICIMA,
  PVC stolarija, Zagreb

  8820 KN do 14700 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE,
  PVC stolarija, Nova Mokošica

  15750 KN do 26250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC KLIZNIH BALKONSKIH VRATA,
  PVC stolarija, Križevci

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, PVC STOLARIJA,
  PVC stolarija, Skrad

  9450 KN do 15750 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE,
  PVC stolarija, Duhovi

  25200 KN do 42000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA,
  PVC stolarija, Podvinje

  1575 KN do 2625 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE,
  PVC stolarija, Zagreb-dio

  18900 KN do 31500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA I BALKONSKE STIJENE,
  PVC stolarija, Rijeka

  10080 KN do 16800 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC BALKONSKIH VRATA,
  PVC stolarija, Vir

  5040 KN do 8400 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA I STAKLENE STIJENE,
  PVC stolarija, Donja Dubrava

  12600 KN do 21000 KN

  CIJENA, IZRADA PVC PROZORA I BALKONSKE STIJENE,
  PVC stolarija, Zagreb

  22050 KN do 36750 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC BALKONSKIH VRATA,
  PVC stolarija, Karlovac

  1260 KN do 2100 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA I PROZORA,
  PVC stolarija, Blace

  7560 KN do 12600 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA,
  PVC stolarija, Mošćenica

  3150 KN do 5250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA,
  PVC stolarija, Lapat

  1260 KN do 2100 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA I VRATA,
  PVC stolarija, Petrovina Turopoljska

  10710 KN do 17850 KN

  CIJENA, ZASTAKLJIVANJE LOĐE I IZRADA PVC ULAZNIH VRATA,
  PVC stolarija, Rijeka

  5355 KN do 8925 KN

  CIJENA, PVC STOLARIJA,
  PVC stolarija, Cerovnik

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, PVC STOLARIJA,
  PVC stolarija, Rijeka

  25200 KN do 42000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA,
  PVC stolarija, Zagreb

  1890 KN do 3150 KN

  CIJENA, PROZORE I VRATA PVC,
  PVC stolarija, Zagreb

  34650 KN do 57750 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA,
  PVC stolarija, Zagreb

  7560 KN do 12600 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UNUTARNJEG VERTIKALNO KLIZNOG PROZORA,
  PVC stolarija, Zagreb

  2205 KN do 3675 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE,
  PVC stolarija, Kupinečki Kraljevec

  25200 KN do 42000 KN

  CIJENA, PONUDA ZA IZRADU I MONTAŽU PVC STOLARIJE RADI NATJEČAJA ZA ENERGETSKU OBNOVU,
  PVC stolarija, Stari Grad

  22050 KN do 36750 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UNUTARNJIH VRATA OD MDF-A,
  PVC stolarija, Velika Gorica

  2205 KN do 3675 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC KLIZNE STIJENE,
  PVC stolarija, Koprivnica

  5040 KN do 8400 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PVC PROZORA I VRATA,
  PVC stolarija, Zagreb

  12600 KN do 21000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KLIZNIH PVC PROZORA,
  PVC stolarija, Zagreb

  2520 KN do 4200 KN

  CIJENA, PVC BALKONSKA VRATA SA GRILJAMA ,
  PVC stolarija, Privlaka

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, PVC PROZORI,
  PVC stolarija, Vladislavci

  6300 KN do 10500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA,
  PVC stolarija, Cerovnik

  3780 KN do 6300 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  PVC STOLARIJA CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 571 PODUZEĆA ZA PVC STOLARIJA


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE PVC STOLARIJA?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 099 3317 311
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  © 2020 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana