x

  Tende za terase, balkone cijene

  Cijena tende ili pergole ovisi o veličini, vrsti konstrukcije, platna, načinu zatvaranja (ručno, motorno, automatsko) i naravno izvođaču. Za prosječnu nijansu izdvojit ćete od 700-1400 kn. Cijena za klasične tende za terasu ili tende za balkone, s montažom, iznosi oko 1000 kn / m2. Pergola je najteža, ali najskuplja varijanta. Za čeličnu pergolu prekrivenu platnom, dimenzija 3m x 3m, izdvojit ćete oko 3500 kn. Možete poslati upit našim provjerenim dobavljačima za točnu cijenu i dobit ćete više ponuda.

  Provjerite i:
  Sjenila, cijena

  BALKONSKE TENDE CIJENA


  Tenda za balkon cijena. Cijena za izradu i montažu tende za balkon dimenzije 350 x 250 cm

  5000.00 KN/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/kom

  SREDNJA CIJENA
  6000.00 KN/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Tende za terase, balkone cijene

  DRUGE CIJENE ZA TENDE

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  ALU tenda za terasu

  Cijena za ALU tende za terasu s akril platnom. Cijena za dobavu i montažu ALU tende za terase s akril platnom dimenzija 550 x 250 cm


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Platno za tendu

  Cijena za izradu i montažu platna na postojeću konstrukciju dimenzija 4 x 2 m


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Kazetne tende cijena

  Cijena kazetne tende. Cijena dobave kazetne tende dimenzija 450 x 300 cm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Pergola tende cijena

  Cijena pergola tende. Cijena dobave pergola tende s motoriziranim krovom dimenzija 3x3 m


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Tende za terase cijena

  Cijena tende za terasu od aluminija. Cijena tende s motoriziranim krovom dimenzija 3x6 m


  KN

  KN/kom

  kom
  upit
  POŠALJI UPIT >
  UKUPNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Tende, markize – sve što trebate znati

  1. Što trebate znati prije kupnje tende ili markize?

  Uz tendu, vaš će kut balkona ili terase biti još ugodniji i učinkovitiji tijekom cijele godine.

  1.1. Kvaliteta ugrađenih materijala

  S obzirom na snažnu izloženost tende vremenskim uvjetima i vanjskim elementima, za trajnost i upotrebljivost veoma je važno da su svi ugrađeni materijali visoke kvalitete. Sljedeće čimbenike treba uzeti u obzir:

  - gdje ćemo staviti tendu (na balkon, terasu itd.)

  - dimenzije tende (koju duljinu želimo, širina tende itd.) ovise o tome kakva nam je konstrukcija i snaga potrebna

  - koliki kapacitet nosi postojeća podloga na koju ćemo postaviti tendu?

  40903430_m.jpg

  1.2. Izbor

  Možete odabrati bilo koju vrstu tende prema vašim potrebama i željama.

  Način uporabe

  Sve vrste tenda mogu se upotrebljavati ručno, ali danas sve više kupaca radije upotrebljava motorne tende, koje su udobnije. Motorom se može upravljati pomoću prekidača ili daljinskog upravljača. Najnoviji sustavi također pružaju nadograđeno upravljanje, koje je povezano s vašim telefonom ili tabletom. Daljinsko upravljanje često se kombinira s raznim sigurnosnim senzorima (vjetar, sunce, kiša...). Senzor se automatski isključuje kada puše vjetar ili pada kiša. Kad sunce zasja, automatski se ponovno uključuje.

  Svojstva materijala

  Možete odabrati boju i kvalitetu materijala kao i mnoga druga obilježja. Zbog trajnosti i dobrih toplinskih karakteristika, preporučuje se akril koji se izrađuje u boji kako bi se spriječilo blijeđenje. Također je nanoimpregniran, zbog čega sprječava prljavštinu da prodre u tkaninu. Također se preporučuje da tkanina ima teflonski premaz. Materijal treba imati optimalan omjer zatamnjenja i zaštite od UV zraka.

  Materijal konstrukcije i mehanizma

  Preporučuje se da svi dijelovi konstrukcije tende budu izrađeni od visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminija koji je obojen praškastim elektrostatičkim premazom. Uz pravilnu kvalitetu mehanizma, tkanina se neće uništiti. Stoga je važno da se nakon nekoliko godina uporabe može zamijeniti samo tkanina.

  1.3. Tenda i održavanje

  Ako želite produžiti vijek trajanja tende i izbjeći troškove popravka, tenda se mora pravilno i redovito održavati. Slijedite ove savjete:

  - Kod jakog vjetra, kiše ili snijega, tende se moraju umotati ili posložiti.

  - Pukotine ili rupe koje primijetite treba popraviti prije nego što se prošire.

  - Metalni elementi tende moraju se povremeno pregledavati i po potrebi preispitati.

  - Točkice za tende treba redovito čistiti blagim sredstvom za čišćenje i mekom krpom.

  - Preporučuje se periodično (redovito) čišćenje gornje strane tende čistom vodom.

  - Donju stranu treba redovito čistiti četkom.

  1.4. Tenda i njen vijek trajanja

  Unatoč dugom vijeku trajanja tende, korisno je razmotriti određene uvjete koji mogu dugoročno oštetiti tendu:

  - Držite biljke poput vinove loze i grmlja daleko od tende. Mnoge biljke sadrže kiseline koje mogu oštetiti tendu.

  - Kada su vanjske temperature ispod nule, bolje je ne odvijati/zamotavati tende.

  - Nikada ne čistite tendu grubim četkama i jakim sredstvima za čišćenje.

  - Roštilj, grijač na plin i drugi izvori topline nikada ne smiju biti u blizini platna tende.

  - Nikada ne uvijajte tendu ako je mokra. Zbog vlage, na platnu se pojavljuju mrlje.

  - Ptičji izmet, trulo lišće, tlo itd. po mogućnosti uklonite odmah s platna jer se mogu brzo formirati mrlje.

  2. Odabir ponuditelja za tende

  S obzirom na velik broj ponuditelja tenda ili markiza na tržištu, svakako je pametno upoznati ih i dobiti što više različitih ponuda.

  2.1. Jamstvo

  Jamstvo je najbolji dokaz kvalitete proizvoda. Dobavljači kvalitetnih tendi nude vam dvogodišnje ili višegodišnje jamstvo na odabrane proizvode (12 mjeseci na električne motore). Za to vrijeme tende na prozorima trebaju biti besprijekorne, kako po izgledu, tako i po upotrebljivosti.

  2.2. Vlastita montažna ekipa i servis

  Kvaliteta tende može se osigurati samo ako je pravilno i profesionalno ugrađena. Veoma je važno da ponuditelj pruža vlastitu profesionalno obučenu instalacijsku ekipu. Istodobno, također je važno da se zajamči usluga kupca kod isporuke rezervnih dijelova.

  2.3. Certifikati

  Važno je hoće li će vam ponuditelj dostaviti ili u trenutku instalacije izdati sve certifikate i tehničke specifikacije proizvoda.

  3. Vrste tenda ili markiza

  3.1. Klasična tenda

  Ovo je najčešća i jednostavna vrsta tende. Klasična tenda je tenda s aluminijskim opružnim krakovima i namotanom cijevi na kojoj je poduprto platno. Prednost ove tende je što se jednostavno odmotava i uvija. U presavijenom položaju zauzima malo prostora. Može biti ručna ili na motorni pogon. Najbolje je ugraditi klasičnu tendu bez kaseta ispod postojeće nadstrešnice ili betonske ploče. Može se i montirati na strop ili zid, a možete kontrolirati nagib tende (do 60 ili više stupnjeva) kako biste prilagodili hlad prema smjeru Sunčevih zraka.

  3.2. Polukasetna i kasetna tenda

  Kasetna tenda razlikuje se od klasične po tome što je cijev za namatanje s tkaninom, kao i struktura (ruke) uvijena i spremljena u aluminijsku kasetu otpornu na koroziju. Na taj način su svi dijelovi tende zaštićeni od vanjskih utjecaja, što uvelike utječe na produljenje njezina vijeka trajanja. U slučaju polukasetne tende, u kasetu se stavlja samo namotana cijev s platnom, a konstrukcija ostaje otvorena.

  3.3. Prozorska i balkonska tenda

  Kao što piše u nazivu, to su tende koje se mogu postaviti na otvore prozora, balkona i svuda gdje nije potrebno proširenje tende. Kao i kod klasične tende, ona se lagano oslanja na zavojitu cijev s donjim krakovima koji tendu drže dalje od prozora.

  3.4. Kupolasta tenda

  To su tende u obliku kupole koje djeluju kao nadstrešnice nad prozorima ili vratima. Mogu zasjeniti i manje balkone. Tende se upotrebljavaju u kući za nadstrešnice nad prozorima i vratima, ali i za zasjenjenje balkona. Maksimalni domet kupolaste tende je 2 metra, a duljina može biti veća od 7 metara.

  3.5. Krovna i fasadna tenda

  Krovnim i fasadnim tendama možemo zasjeniti velike staklene površine krovova ili fasada, osobito u vrtovima zimi. Takve se tende mogu modularno kombinirati. Mogu se montirati na unutarnjoj ili vanjskoj strani staklene površine.

  3.6. Pergola tende za terase

  Moderne zgrade s većim terasama uključuju i posebno dizajnirane pergola tende koje štite od sunca i drugih vremenskih uvjeta. Pergole mogu biti samostojeće ili usidrene na postojeći objekt. Razlikuju se i po sustavu slaganja.

  4. Postupak naručivanja i ugradnje tende ili markize

  4.1. Narudžba za tende

  Po dogovoru u salonu obratit će vam se prodavač radi odabira tende te će vam pomoći pronaći najbolje rješenje prema vašim željama i potrebama. Kod kuće će vam predstaviti sve varijante i savjetovati vas o prednostima i razlikama između različitih mogućih implementacija tende. Također će obaviti sva potrebna mjerenja. Prema ugovoru, pripremit će informativnu ponudu. Nakon potvrde, obično najkasnije u roku od 30 dana, slijedi proizvodnja tende i montiranje.

  4.2. Montiranje tende

  Tende se mogu montirati na različitim površinama. Najčešće na drvu, betonu, špirovima, šupljim ciglama, raznim metalnim potporama i konstrukcijama. Moguća je i ugradnja na izolirane zidove, stare problematične zidove itd. Kvalitetni ponuđači obično imaju svoje timove za montažu koji su stručno osposobljeni za instalaciju i posjeduju odgovarajuće znanje za reagiranje na mnoge nepredviđene situacije. Električne instalacije izvodi ovlašteni stručnjak. Ugradnja tende se obavlja u jednom danu, obično ne traje dulje od nekoliko sati.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  DOBAVA I MONTAŽA TENDE ZA BALKON

  Potrebna dobava i montaža tende za balkon da pokrije terasu površine cca 7 m2. 5040 KN do 8400 KN


  ........

  SERVIS I PROMJENA PLATNA NA TENDI

  Potreban daljinski za tendu na elektro motor, nedostaje drzač za ručicu i promjena platna na tendi cca 3 x 6 m. 2205 KN do 3675 KN


  ........

  IZRADA I MONTAŽA PERGOLA TENDE

  Potrebne tri pergola tende.
  Da konstrukcija bude čelična - vruče cinčana, da imaju veritikalne tende koje su u sklopu greda (da ne vise), da imaju senzor za vjetar, višekanalni daljinski. Dimenzije su:
  a) širina 433cm x dubina 204cm
  b) širina 434cm x dubina 200cm
  c) širina 590cm x dubina 290cm

  18900 KN do 31500 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, IZRADA KAZETNE TENDE ZA TERASU,
  Tende, Pašman

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, ZAMJENA PLATNA TENDE ,
  Tende, Zagreb

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE PLATNA NA TENDE SA MOTOROM,
  Tende, Labin

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, ZATVARANJE UGOSTITELJSKE TERASE PROZIRNOM PVC CERADOM,
  Tende, Zagreb

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ALU TENDE NA DALJINSKI,
  Tende, Mali Lošinj

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, ZAMJENA PLATNA NA TENDI,
  Tende, Split

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA ALU PERGOLE SA POMOČNIM KROVOM,
  Tende, Zagreb

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA TENDE,
  Tende, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, TENDA ZA TERASU,
  Tende, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KASETNE TENDE ,
  Tende, Valbandon

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE NADSREŠNICE ,
  Tende, Baška

  2430 KN do 4050 KN

  CIJENA, BALKONSKA TENDA,
  Tende, Varaždin

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA TENDE ZA NATKRIVANJE TERASE ,
  Tende, Zagreb

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA BALKONSKE TENDE,
  Tende, Smilčić

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA SAMOSTOJEĆE ALU PERGOLE,
  Tende, Krk

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA MONTAŽA KUPOLASTE TENDE,
  Tende, Labin

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA TENDE ZA BALKON,
  Tende, Strmec Samoborski

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, PROMJENA PLATNA NA TENDAMA ,
  Tende, Novigrad

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, POPRAVAK TENDE,
  Tende, Selce

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA FIKSNE TENDE ZA TERASU,
  Tende, Zagreb

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, POPRAVAK MOTORA KAZETNE TENDE,
  Tende, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, TENDA ZA TERASU,
  Tende, Poreč

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA BALKONSKE ROLO TENDE ,
  Tende, Biograd na moru

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, BIOKLIMATSKA PERGOLA,
  Tende, Supetar

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, ZAMJENA TKANINE NA TENDI,
  Tende, Milna

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, TENDA ZA POSTOJEĆU FIKSNU KONSTRUKCIJU,
  Tende, Popovići

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, ZATVARANJE TERASE PVC CERADOM,
  Tende, Sisak

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA TENDE ZA TERASU,
  Tende, Vinipotok

  10125 KN do 16875 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA BALKONSKE TENDE SA NAGIBOM,
  Tende, Mandre

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KASETNE TENDE,
  Tende, Zagreb

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA TENDE ZA BALKON ,
  Tende, Sesvete

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA BALKONSKE TENDE ,
  Tende, Matulji

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KASETNE TENDE,
  Tende, Pag

  8775 KN do 14625 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA BALKONSKE TENDE ,
  Tende, Zagreb

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA BALKONSKE ZGLOBNE TENDE,
  Tende, Virovitica

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, POPRAVAK "RUKE" ZA RASKLAPANJE/OTVARANJE TENDE NA BALKONU,
  Tende, Miholašćica

  675 KN do 1125 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  TENDE CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 92 PODUZEĆA ZA TENDE


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE TENDE?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana