PANELNE OGRADE cijena

  Koja je cijena panelnih ograda ? Najveća prednost panelnih ograda je definitivno brza ugradnja i povoljna cijena. Cijena metra panelne ograde ovisi o visini svake ploče, materijalu ploče ( drvo, PVC, pocinčana mreža ), vrsti ploče ( čvrste, perforirane, žice ), ogradnim stupovima i naravno od izvođača. Za ugradnju pojedinačne ogradne ploče odbit ćete 100 kuna nadalje. Cijena visine ograde od 120 cm, zajedno s instalacijom, kreće se oko 170 kn / tm . Za visoku ploču od 200 cm izdvojit ćete otprilike 200 kn / tm. Za točnu cijenu, pošaljite upit našim ovjerenim dobavljačima za ograde i dobit ćete više ponuda. Za vas smo također sastavili nekoliko savjeta za ograde od panela .

  CIJENA PANELNE OGRADE


  Panelna ograda 3D visine 1,23 m (5 mm / 5 mm) sa stupom zajedno s nosačem

  150.00 KN/tm

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/tm

  SREDNJA CIJENA
  170.00 KN/tm

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  CIJENA ZA poduzeće za panelne ograde

  DRUGE CIJENE ZA PANELNE OGRADE

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Ugradnja ogradnih ploča

  Cijena montažnih ploča za ogradu.


  KN

  KN/tm

  tm
  upit

  Panelna ograda 3D visine 2,03 m (5 mm / 5 mm) sa stupom zajedno s nosačem


  KN

  KN/tm

  tm
  upit

  Panel dvokrilna vrata 1030 x 2000 mm

  Cijena dvokrilnih vrata. Cijena dvokrilnih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 2000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Samonoseća klizna vrata od panela 1030 x 3000 mm

  Cijena samonosivih kliznih panelnih vrata. Cijena samonosećih kliznih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 3000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Ugradnja dvokrilnih panelnih vrata

  Cijena ugradnje dvokrilnih panelnih vrata.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Panel jednostruka vrata 2030 x 1000 mm

  Cijena panela s jednim vratima. Cijena panelnih jednostrukih vrata visine 2030 mm i širine 1000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Panel dvokrilna vrata 1030 x 3000 mm

  Cijena dvokrilnih vrata. Cijena dvokrilnih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 3000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Panel dvokrilna vrata 1030 x 4000 mm

  Cijena dvokrilnih vrata. Cijena dvokrilnih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 4000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Samonosiva klizna vrata 1030 x 4000 mm

  Cijena samonosivih kliznih panelnih vrata. Cijena samonosećih kliznih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 4000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Ugradnja električnog pogona za klizna panelna vrata

  Cijena ugradnje električnog pogona za samonosiva klizna vrata.


  KN

  KN/kpl

  kpl
  upit

  Ugradnja jednokrilnih panelnih vrata

  Cijena ugradnje jednokrilnih panelnih vrata.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  3D panelna ograda visine 1,53 m (5 mm / 5 mm) sa stupom zajedno s nosačem

  3D panelna ograda visine 1,53 m (5 mm / 5 mm) sa stupom zajedno s nosačem


  KN

  KN/tm

  tm
  upit

  Ugradnja samonosećih kliznih vrata od panela

  Cijena za ugradnju samonosećih kliznih panelnih vrata. Ugradnja samonosećih kliznih panelnih vrata na gotov betonski temelj prema planu.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit
  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Kovane ograde


  Željezne ograde smatraju se skupljim, prestižnijim rješenjem, ali su izuzetno čvrste i služit će vam...

  Provjerite i: Kovane ograde cijena

  Željezne ograde, čelik


  Cijena metalne ograde uglavnom ovisi o temelju i kvaliteti i vrsti čelika. Nehrđajući čelik značajno...

  Provjerite i: Željezne ograde, čelik cijena

  Drvene ograde


  Cijena drvene ograde ovisi o vrsti drva, temeljima, složenosti puta (ravna ili kosina terena), vrsti...

  Provjerite i: Drvene ograde cijena

  PVC ograde


  Koja je cijena PVC ograde? Cijene plastičnih ograda od tekućeg metra variraju. Ovise o željenom vizu...

  Provjerite i: PVC ograde cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Panelne ograde – sve što trebate znati

  panelne-ograde.jpg
  Panelne ograde su pristupačne, izdržljive i jednostavno ih je ugraditi i održavati.

   

  1. Panelne ograde – što trebamo znati?


  Ljudima su ograde potrebne iz različitih razloga, ali najčešće ograda označava granicu između dviju ili više susjednih parcela ili granicu između vrta i nogostupa ili ceste. Panele za ograde u svom vrtu možete upotrijebiti i za druge svrhe, kao što je zatvaranje terase, prekrivanje spremnika za smeće, za zaslon povrtnjaka ili stvaranje zaklona od vjetra oko roštilja. Ograde često upotrebljavamo za uzgoj biljaka penjačica i kao zaslone za pokrivanje neestetskih zidova. Ograda ima važnu ulogu u osiguravanju sigurnosti i privatnosti doma i vrta, ali panelne ograde se također mogu upotrebljavati kao ukrasni element u vrtu (osobito drvene ploče mogu biti vrlo atraktivne).

  1.1. Panelna ograda – prednosti


  Glavne prednosti panelne ograde su cjenovna pristupačnost, jednostavnost i brzina ugradnje. Održavanje većine vrsta panelnih ograda vrlo je jednostavno, a njihov vijek je dugačak. Ugradnja panelnih ograda moguća je i na zahtjevnim terenima. Također, velika prednost panelne ograde je i što se oštećena ploča može lako zamijeniti novom, bez potrebe za interveniranjem u druge dijelove ograde.

  1.2. Trebam li dozvolu za postavljanje panelne ograde?


  Prije nego što počnete postavljati ogradu morate se temeljito upoznati s važećim zakonodavstvom i pravilima. Ograda mora biti izvedena u skladu s prostornim aktima koji su na snazi ​​u svakoj općini. Informacije o tome obično se mogu dobiti na web-stranici općine, ali također se općini možete obratiti sa zahtjevom za dobivanje lokacijskih podataka. Prostorni akti određuju koliko ograda može biti visoka, koliko mora biti udaljena od međe parcele, a u određenim slučajevima i od kakvih materijala može biti izrađena.

  1.2.1. Visina panelne ograde


  Sadašnja uredba o vrstama objekata ogradu smatra nezahtjevnim objektom za vlastite potrebe sve dok njena visina ne prelazi 220 cm, mjereno od najnižeg dijela konačno zaravnanog i uređenog terena uz ogradu, te građevinska dozvola nije potrebna. Ako je planirana ograda visoka između 220 cm i 350 cm, treba ishoditi građevinsku dozvolu za nezahtjevni objekt. Za ishođenje dozvole propisan je sažeti, poseban postupak. Zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju nezahtjevnog objekta treba podnijeti nadležnoj upravnoj jedinici na posebnom propisanom obrascu. Uz prijavu se prilaže:
  - prikaz položaja objekta na zemljištu s vidljivim tlocrtom položaja ograde i oblikom na katastarskom planu zemljišta, udaljenost objekta od granica parcela susjednih zemljišta.

  - karakteristični presjeci, odnosno grafički prikazi objekta na terenu,

  - suglasnosti nadležnih suglasnih strana.

  Za dobivanje ove vrste građevinske dozvole ne trebate arhitekta ili građevinskog inženjera. Zahtjev možete podnijeti samostalno, kao pojedinac, jer je to online prijava koju je lako ispuniti i poslati određenoj upravnoj jedinici.

  1.2.2. Udaljenost panelne ograde od međe susjednog zemljišta 


  Kada provedbeni prostorni akt ne propisuje koliko ograda mora biti udaljena od međe susjednog zemljišta, tada se ograda može postaviti najviše do granice zemljišne parcele na kojoj se gradi, pri čemu se izgradnjom ne smije intervenirati u susjedno zemljište. Ograda između susjednih zemljišta koja označava granicu, može se izgraditi točno na granici, sve dok se vlasnici zemljišta s tim pismeno slože. Takva ograda tada pripada zajedničkom vlasništvu oba vlasnika susjednih međa. Naime, Zakon o stvarnim pravima propisuje da su oznake međa koje leže na samoj granici u zajedničkom vlasništvu vlasnika susjednih zemljišta.

  1.2.3. Postavljanje panelne ograde uz javnu cestu


  Pri postavljanju ograde uz javnu cestu treba obratiti pozornost da ograda ne smanjuje vidljivost s ceste. Prije postavljanja takve ograde treba dobiti suglasnost upravnih organa javne ceste.

  1.3. Provjerite sa susjedima


  Kad god planirate bilo kakav posao koji bi mogao utjecati na ljude koji žive u susjedstvu, savjetujemo vam da o tome unaprijed popričate i s njima, čak i ako ne trebate njihovo dopuštenje. To se posebno odnosi na postavljanje ograda. Na taj ćete način pokazati dobrosusjedske namjere i, u većini slučajeva, unaprijed eliminirati svako moguće loše raspoloženje koje bi moglo nastati kada jednog dana susjed utvrdi da gradite ogradu. Pitajte svoje susjede za mišljenje o planiranom dizajnu ograde, jer će i oni morati živjeti s tim. Recite im koliko će visoka biti ograda, a kad je započnete postavljati, pobrinite se da se u potpunosti slažete oko granične linije.

  2. Odaberite kvalitetnog ponuditelja panelnih ograda


  Kada tražite kvalitetnog ponuditelja panelnih ograda, obratite posebnu pozornost na kvalitetu proizvoda koje nudi. Kvaliteta se najčešće izražava u obliku garancije. Što je garancijski period dulji, to sigurniji možete biti da je proizvod dobavljača dobre kvalitete. Također se preporučuje da ponuditelj ima vlastiti tim montažera koji se brine o profesionalnoj ugradnji panelne ograde i nudi brz i kvalitetan servis u slučaju oštećenja ograde.

  3. Vrste panelnih ograda


  3.1. PVC panelne ograde


  PVC panelni sustavi ograda sigurno su trajno rješenje. Njihova prednost je prije svega jednostavno održavanje. PVC panelne ograde otporne su na hrđu, plijesan ili štetočine, ne trunu i ne upijaju vlagu, stoga ih ne treba povremeno obnavljati bojom. Prednost PVC ograda je i u tome što su pristupačnije od ostalih sustava ograda. PVC paneli za ogradu dostupni su u mnogim različitim verzijama boja i dizajna.

  3.2. ALU panelne ograde


  Moderan dizajn diktira usklađenost ograde s okolišem i arhitekturom kuće, što omogućuje ugodan osjećaj. Također je važno da ograda bude izrađena od dugotrajnih materijala koji ne zahtijevaju često održavanje. Aluminijski paneli su lijepi i u skladu sa suvremenim trendovima u gradnji i vanjskom dizajnu, a istodobno su izrazito izdržljivi i gotovo da ne zahtijevaju održavanje, osim redovitog čišćenja. Iz svih ovih razloga oni su sve popularniji odabir investitora. Aluminijske ograde otporne su na hrđu i istodobno izrazito jake. Uz prirodnu boju aluminija, dostupne su i u svim bojama prema RAL ljestvici te u raznim izvedbenim varijantama.

  3.3. Drvene panelne ograde


  Drvene panelne ograde su među najatraktivnijim ogradama u estetskom i dekorativnom smislu. Osim estetike, najveća prednost drvenih panelnih ograda je i relativno niska cijena (ovisno o vrsti drva i dizajnu), jednostavan popravak i zamjena oštećenih dijelova. Drvene ograde, s druge strane, zahtijevaju redovito održavanje (obnavljanje boje ili zaštitnih premaza svakih nekoliko godina) i brže se oštećuju. Stoga njihov vijek obično nije dug kao kod ostalih materijala. Drvo je osjetljivo na vanjske uvjete i štetočine. Odlučimo li se za panelnu ogradu od kemijski impregniranog drva, njezin će vijek biti znatno duži. Izbor vrste drva također ima važnu ulogu u trajnosti ograde. Od slovenskih vrsta drva ariš sadrži najviše smole, istodobno to je čvrsto i vrlo otporno drvo. Drvo četinjača sadrži puno smole i stoga je otpornije na vremenske utjecaje. Dobro izrađena drvena panelna ograda od odgovarajućeg drva i s dobrom zaštitom može trajati i do 30 godina. Ograde od drvenih panela mogu biti različitih oblika, ali najčešći su paneli s uspravnim lamelama jer voda bolje otječe iz okomitih lamela i stoga su takve ograde trajnije.

  3.4. Panelne ograde od pocinčane ili plastificirane metalne mreže


  Ove vrste panelnih ograda su najpopularnije u našoj zemlji jer predstavljaju dobru kombinaciju funkcionalnosti, niske cijene i jednostavne ugradnje. Prednosti pocinčanih ili plastificiranih metalnih mrežastih ograda su također trajnost i lako održavanje. Nedostatak mrežaste ograde je što ne omogućuje veliku privatnost. Ako želimo privatnost, uz mrežnu ogradu moramo posaditi živicu. Postoje i 2D i 3D panelne ograde. 3D panelne ograde su jače i tvrđe od 2D panelnih ograda.

  Panelne ograde od metalne mreže dobar su izbor ako vam je potrebna samo fizička barijera za nepozvane goste (i životinje) ili kućne ljubimce, a izgled ograde vam nije jako važan.

  4. Postupak ugradnje i održavanja panelne ograde


  4.1. Ugradnja panelne ograde


  Postavljanje ograde relativno je jednostavno i u principu to može učiniti svatko tko ima prosječne vještine. Međutim, dobro je ako su za rad dostupna najmanje dva para ruku. Ako niste baš sigurni u svoje sposobnosti, naravno da je najbolje potražiti pomoć stručnjaka. Postupak postavljanja panelne ograde:

  - Pripremite pod za ogradu uklanjanjem korova i nečistoće kako biste dobili prostor za rad.

  - Označite liniju ograde kukama i užetom. Obratite pažnju na udaljenost od međe parcele itd.

  - Izmjerite i odredite mjesta za temelje i stupove ograde. U svoje izračune ne zaboravite uključiti širinu stupova za ogradu.

  - Dimenzija temelja za ogradu ovisi o visini ograde. U prosjeku su temelji duboki oko 0,5 m, a nešto manje široki, oko 0,3 m. Za ograde više od 2,5 metara temelji trebaju biti proporcionalno širi i dublji (približno 50 x 80 cm).

  -Svi stupovi trebaju biti na istoj visini i potpuno okomiti na ravninu tla (redovito provjeravajte libelom!)

  - Montaža panela i raznih završnih dijelova relativno je jednostavna i može se obaviti samostalno.

   


  4.2. Održavanje drvene panelne ograde


  Panelne ograde od aluminija ili PVC-a gotovo ne zahtijevaju održavanje. Drukčije je u slučaju drvenih panelnih ograda. Zbog njihove dugovječnosti, važno ih je redovito pregledavati i održavati. Drveni paneli moraju biti što otporniji na vanjske uvjete jer želimo da naša nova drvena ograda izdrži test vremena. Prije kupnje dobro razmislite na koji način je drvo od kojeg su izrađeni paneli zaštićeno od štetnika, truljenja i drugih vanjskih utjecaja. Postoje dva načina kemijske impregnacije drva, pod pritiskom i natapanjem. Drvo koje je kemijski impregnirano u kotlovima pod pritiskom najdublje je kemijski zaštićeno i najotpornije je. Unatoč tome, treba i tako zaštićeno drvo održavati redovitim nanošenjem zaštitnog ulja ili laka svakih nekoliko godina.

  Upute za održavanje panelne ograde:

  - Redovito provjeravajte postoje li oštećenja na ogradi ili znakovi truljenja, zamijenite oštećene daske ili ploče čim primijetite problem.

  - Redovito čistite prljavštinu s ograde jer ona veže vlagu i tako pospješuje rast plijesni, koja uzrokuje truljenje.

  - Održavajte dobar protok zraka oko ograde.

  - Drvo redovito tretirajte kvalitetnim zaštitnim premazima.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  IZRADA I MONTAŽA PANELNE PLASTIFICIRANE OGRADE

  Također je potrebna izrada kliznih vrata 3.7 m i kapija 80 cm. 3150 KN do 5250 KN


  ........

  IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRADE

  Na postojeci parapet visine 15 cm montirat stupove i panele s ulaznim vratima visine 1.5 m. 3150 KN do 5250 KN


  ........

  IZRADA VRATA ZA PANELNU OGRADU

  Trebali bi smo vrata za valjsku ogradu i htjeli bih smo laserom rezan nekim motiv. 1260 KN do 2100 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE DVORIŠNE OGRADE, CCA 300 X 160 CM
  Panelne ograde, Našice

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRAD, CCA 27 X 0.80 M KAPIJE 5 X 1 M -2 KOM
  Panelne ograde, Sisak

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ALU PANELNE BALKONSKA OGRADA, CCA 14.5 X 1 M
  Panelne ograde, Vodice

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, PANELNA OGRADA, CCA 27 X 1.2 M
  Panelne ograde, Koprivnica

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, ISPORUKA I MONTAŽA PANELNE OGRADE , CCA 18 M
  Panelne ograde, Donja Stubica

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE ZA VRT, CCA 14,5 X 2 M
  Panelne ograde, Opatija

  12150 KN do 20250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 3,6 X 1,50 M
  Panelne ograde, Pakoštane

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ŽIČANE OGRADE OKO RIBNJAKA, CCA 1000 M
  Panelne ograde, Kaniška Iva

  135000 KN do 225000 KN

  CIJENA, RUŠENJE STARE I IZRADA NOVE KLIZNE OGRADE S VRATIMA, 12M OGRADE CCA
  Panelne ograde, Varaždin

  27000 KN do 45000 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 12 X 1,5 M
  Panelne ograde, Dugo Selo

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 200 M
  Panelne ograde, Dugobabe

  33750 KN do 56250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRADE ZA FRANCUSKI BALKON, OGRADE-2 KOM
  Panelne ograde, Marčan

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 16 X 1.25 M
  Panelne ograde, Novo Čiće

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 8 M
  Panelne ograde, Pitomača

  3712.5 KN do 6187.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANEL OGRADE ZA BALKON, CCA 220 × 90 CM
  Panelne ograde, Sisak

  675 KN do 1125 KN

  CIJENA, IZRADA PANELNE OGRADE, CCA 18 X 1 M
  Panelne ograde, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 5 X 0,6 M
  Panelne ograde, Vukovar

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 21 X 0,80 M
  Panelne ograde, Nova Subocka

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA PANELNE OGRADE, CCA 18 M
  Panelne ograde, Zagreb

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANEL OGRADE, CCA 34 M
  Panelne ograde, Dubrava

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 35 X 1.2 M
  Panelne ograde, Jurandvor

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA I MOTAŽA ŽIČANE OGRADE, CCA 90 X 2 M
  Panelne ograde, Poljica

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, PANELNA OGRADA, CCA 1000 M2
  Panelne ograde, Hrvatska Dubica

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANEL OGRADE, CCA 7 M
  Panelne ograde, Sinj

  1687.5 KN do 2812.5 KN

  CIJENA, PANELNA OGRADA, CCA 30 X 1 M
  Panelne ograde, Karlovac

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 350 M2
  Panelne ograde, Ivanec

  54000 KN do 90000 KN

  CIJENA, POSTAVLJANJE PANELNE OGRADE NA KRAJU DVORIŠTA, CCA 26 X 1, 5 M
  Panelne ograde, Štifanići

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, PANELNA OGRADA, CCA 100 X 1.8 M
  Panelne ograde, Turčin

  47250 KN do 78750 KN

  CIJENA, IZRADA PANELNE OGRADE, CCA 50 M
  Panelne ograde, Zadar

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, POSTAVLJANJE PANEL OGRADE, CCA 50 X 1.05 M
  Panelne ograde, Vir

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, PANELNA OGRADA, CCA 18 X 1 M
  Panelne ograde, Petrinja

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA PANELNE OGRADE, CCA 40 X 1.5 M
  Panelne ograde, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANEL OGRADE SA MONTAŽOM, CCA 26 X 2 M
  Panelne ograde, Čakovec

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA PANEL OGRADE , CCA 115 X 1.75 M
  Panelne ograde, Pula

  20250 KN do 33750 KN

  CIJENA, IZRADA PANELNE OGRADE SA BETONIRANJEM TEMELJA, CCA 16 X 1.5 M
  Panelne ograde, Botinec

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, PRIPREMA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, STUPOVA-30 KOM
  Panelne ograde, Velika Gorica

  2025 KN do 3375 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  PANELNE OGRADE CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 47 PODUZEĆA ZA PANELNE OGRADE


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE PANELNE OGRADE?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana