PANELNE OGRADE cijena

  Koja je cijena panelnih ograda ? Najveća prednost panelnih ograda je definitivno brza ugradnja i povoljna cijena. Cijena metra panelne ograde ovisi o visini svake ploče, materijalu ploče ( drvo, PVC, pocinčana mreža ), vrsti ploče ( čvrste, perforirane, žice ), ogradnim stupovima i naravno od izvođača. Za ugradnju pojedinačne ogradne ploče odbit ćete 100 kuna nadalje. Cijena visine ograde od 120 cm, zajedno s instalacijom, kreće se oko 170 kn / tm . Za visoku ploču od 200 cm izdvojit ćete otprilike 200 kn / tm. Za točnu cijenu, pošaljite upit našim ovjerenim dobavljačima za ograde i dobit ćete više ponuda. Za vas smo također sastavili nekoliko savjeta za ograde od panela .

  POŠALJI UPIT IZVOĐAČIMA >

  CIJENA PANELNE OGRADE


  Panelna ograda 3D visine 1,23 m (5 mm / 5 mm) sa stupom zajedno s nosačem

  150.00 KN/tm

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/tm

  SREDNJA CIJENA
  170.00 KN/tm

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  CIJENA ZA poduzeće za panelne ograde

  DRUGE CIJENE ZA PANELNE OGRADE

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Ugradnja ogradnih ploča

  Cijena montažnih ploča za ogradu.


  KN

  KN/tm

  tm
  upit

  Panelna ograda 3D visine 2,03 m (5 mm / 5 mm) sa stupom zajedno s nosačem


  KN

  KN/tm

  tm
  upit

  Panel dvokrilna vrata 1030 x 2000 mm

  Cijena dvokrilnih vrata. Cijena dvokrilnih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 2000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Samonoseća klizna vrata od panela 1030 x 3000 mm

  Cijena samonosivih kliznih panelnih vrata. Cijena samonosećih kliznih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 3000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Ugradnja dvokrilnih panelnih vrata

  Cijena ugradnje dvokrilnih panelnih vrata.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Panel jednostruka vrata 2030 x 1000 mm

  Cijena panela s jednim vratima. Cijena panelnih jednostrukih vrata visine 2030 mm i širine 1000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Panel dvokrilna vrata 1030 x 3000 mm

  Cijena dvokrilnih vrata. Cijena dvokrilnih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 3000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Panel dvokrilna vrata 1030 x 4000 mm

  Cijena dvokrilnih vrata. Cijena dvokrilnih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 4000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Samonosiva klizna vrata 1030 x 4000 mm

  Cijena samonosivih kliznih panelnih vrata. Cijena samonosećih kliznih panelnih vrata visine 1030 mm i širine 4000 mm.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  Ugradnja električnog pogona za klizna panelna vrata

  Cijena ugradnje električnog pogona za samonosiva klizna vrata.


  KN

  KN/kpl

  kpl
  upit

  Ugradnja jednokrilnih panelnih vrata

  Cijena ugradnje jednokrilnih panelnih vrata.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit

  3D panelna ograda visine 1,53 m (5 mm / 5 mm) sa stupom zajedno s nosačem

  3D panelna ograda visine 1,53 m (5 mm / 5 mm) sa stupom zajedno s nosačem


  KN

  KN/tm

  tm
  upit

  Ugradnja samonosećih kliznih vrata od panela

  Cijena za ugradnju samonosećih kliznih panelnih vrata. Ugradnja samonosećih kliznih panelnih vrata na gotov betonski temelj prema planu.


  KN

  KN/kom

  kom
  upit
  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Kovane ograde


  Željezne ograde smatraju se skupljim, prestižnijim rješenjem, ali su izuzetno čvrste i služit će vam...

  Provjerite i: Kovane ograde cijena

  Željezne ograde, čelik


  Cijena metalne ograde uglavnom ovisi o temelju i kvaliteti i vrsti čelika. Nehrđajući čelik značajno...

  Provjerite i: Željezne ograde, čelik cijena

  Drvene ograde


  Cijena drvene ograde ovisi o vrsti drva, temeljima, složenosti puta (ravna ili kosina terena), vrsti...

  Provjerite i: Drvene ograde cijena

  PVC ograde


  Koja je cijena PVC ograde? Cijene plastičnih ograda od tekućeg metra variraju. Ovise o željenom vizu...

  Provjerite i: PVC ograde cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Panelne ograde – sve što trebate znati

  panelne-ograde.jpg
  Panelne ograde su pristupačne, izdržljive i jednostavno ih je ugraditi i održavati.

   

  1. Panelne ograde – što trebamo znati?


  Ljudima su ograde potrebne iz različitih razloga, ali najčešće ograda označava granicu između dviju ili više susjednih parcela ili granicu između vrta i nogostupa ili ceste. Panele za ograde u svom vrtu možete upotrijebiti i za druge svrhe, kao što je zatvaranje terase, prekrivanje spremnika za smeće, za zaslon povrtnjaka ili stvaranje zaklona od vjetra oko roštilja. Ograde često upotrebljavamo za uzgoj biljaka penjačica i kao zaslone za pokrivanje neestetskih zidova. Ograda ima važnu ulogu u osiguravanju sigurnosti i privatnosti doma i vrta, ali panelne ograde se također mogu upotrebljavati kao ukrasni element u vrtu (osobito drvene ploče mogu biti vrlo atraktivne).

  1.1. Panelna ograda – prednosti


  Glavne prednosti panelne ograde su cjenovna pristupačnost, jednostavnost i brzina ugradnje. Održavanje većine vrsta panelnih ograda vrlo je jednostavno, a njihov vijek je dugačak. Ugradnja panelnih ograda moguća je i na zahtjevnim terenima. Također, velika prednost panelne ograde je i što se oštećena ploča može lako zamijeniti novom, bez potrebe za interveniranjem u druge dijelove ograde.

  1.2. Trebam li dozvolu za postavljanje panelne ograde?


  Prije nego što počnete postavljati ogradu morate se temeljito upoznati s važećim zakonodavstvom i pravilima. Ograda mora biti izvedena u skladu s prostornim aktima koji su na snazi ​​u svakoj općini. Informacije o tome obično se mogu dobiti na web-stranici općine, ali također se općini možete obratiti sa zahtjevom za dobivanje lokacijskih podataka. Prostorni akti određuju koliko ograda može biti visoka, koliko mora biti udaljena od međe parcele, a u određenim slučajevima i od kakvih materijala može biti izrađena.

  1.2.1. Visina panelne ograde


  Sadašnja uredba o vrstama objekata ogradu smatra nezahtjevnim objektom za vlastite potrebe sve dok njena visina ne prelazi 220 cm, mjereno od najnižeg dijela konačno zaravnanog i uređenog terena uz ogradu, te građevinska dozvola nije potrebna. Ako je planirana ograda visoka između 220 cm i 350 cm, treba ishoditi građevinsku dozvolu za nezahtjevni objekt. Za ishođenje dozvole propisan je sažeti, poseban postupak. Zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju nezahtjevnog objekta treba podnijeti nadležnoj upravnoj jedinici na posebnom propisanom obrascu. Uz prijavu se prilaže:
  - prikaz položaja objekta na zemljištu s vidljivim tlocrtom položaja ograde i oblikom na katastarskom planu zemljišta, udaljenost objekta od granica parcela susjednih zemljišta.

  - karakteristični presjeci, odnosno grafički prikazi objekta na terenu,

  - suglasnosti nadležnih suglasnih strana.

  Za dobivanje ove vrste građevinske dozvole ne trebate arhitekta ili građevinskog inženjera. Zahtjev možete podnijeti samostalno, kao pojedinac, jer je to online prijava koju je lako ispuniti i poslati određenoj upravnoj jedinici.

  1.2.2. Udaljenost panelne ograde od međe susjednog zemljišta 


  Kada provedbeni prostorni akt ne propisuje koliko ograda mora biti udaljena od međe susjednog zemljišta, tada se ograda može postaviti najviše do granice zemljišne parcele na kojoj se gradi, pri čemu se izgradnjom ne smije intervenirati u susjedno zemljište. Ograda između susjednih zemljišta koja označava granicu, može se izgraditi točno na granici, sve dok se vlasnici zemljišta s tim pismeno slože. Takva ograda tada pripada zajedničkom vlasništvu oba vlasnika susjednih međa. Naime, Zakon o stvarnim pravima propisuje da su oznake međa koje leže na samoj granici u zajedničkom vlasništvu vlasnika susjednih zemljišta.

  1.2.3. Postavljanje panelne ograde uz javnu cestu


  Pri postavljanju ograde uz javnu cestu treba obratiti pozornost da ograda ne smanjuje vidljivost s ceste. Prije postavljanja takve ograde treba dobiti suglasnost upravnih organa javne ceste.

  1.3. Provjerite sa susjedima


  Kad god planirate bilo kakav posao koji bi mogao utjecati na ljude koji žive u susjedstvu, savjetujemo vam da o tome unaprijed popričate i s njima, čak i ako ne trebate njihovo dopuštenje. To se posebno odnosi na postavljanje ograda. Na taj ćete način pokazati dobrosusjedske namjere i, u većini slučajeva, unaprijed eliminirati svako moguće loše raspoloženje koje bi moglo nastati kada jednog dana susjed utvrdi da gradite ogradu. Pitajte svoje susjede za mišljenje o planiranom dizajnu ograde, jer će i oni morati živjeti s tim. Recite im koliko će visoka biti ograda, a kad je započnete postavljati, pobrinite se da se u potpunosti slažete oko granične linije.

  2. Odaberite kvalitetnog ponuditelja panelnih ograda


  Kada tražite kvalitetnog ponuditelja panelnih ograda, obratite posebnu pozornost na kvalitetu proizvoda koje nudi. Kvaliteta se najčešće izražava u obliku garancije. Što je garancijski period dulji, to sigurniji možete biti da je proizvod dobavljača dobre kvalitete. Također se preporučuje da ponuditelj ima vlastiti tim montažera koji se brine o profesionalnoj ugradnji panelne ograde i nudi brz i kvalitetan servis u slučaju oštećenja ograde.

  3. Vrste panelnih ograda


  3.1. PVC panelne ograde


  PVC panelni sustavi ograda sigurno su trajno rješenje. Njihova prednost je prije svega jednostavno održavanje. PVC panelne ograde otporne su na hrđu, plijesan ili štetočine, ne trunu i ne upijaju vlagu, stoga ih ne treba povremeno obnavljati bojom. Prednost PVC ograda je i u tome što su pristupačnije od ostalih sustava ograda. PVC paneli za ogradu dostupni su u mnogim različitim verzijama boja i dizajna.

  3.2. ALU panelne ograde


  Moderan dizajn diktira usklađenost ograde s okolišem i arhitekturom kuće, što omogućuje ugodan osjećaj. Također je važno da ograda bude izrađena od dugotrajnih materijala koji ne zahtijevaju često održavanje. Aluminijski paneli su lijepi i u skladu sa suvremenim trendovima u gradnji i vanjskom dizajnu, a istodobno su izrazito izdržljivi i gotovo da ne zahtijevaju održavanje, osim redovitog čišćenja. Iz svih ovih razloga oni su sve popularniji odabir investitora. Aluminijske ograde otporne su na hrđu i istodobno izrazito jake. Uz prirodnu boju aluminija, dostupne su i u svim bojama prema RAL ljestvici te u raznim izvedbenim varijantama.

  3.3. Drvene panelne ograde


  Drvene panelne ograde su među najatraktivnijim ogradama u estetskom i dekorativnom smislu. Osim estetike, najveća prednost drvenih panelnih ograda je i relativno niska cijena (ovisno o vrsti drva i dizajnu), jednostavan popravak i zamjena oštećenih dijelova. Drvene ograde, s druge strane, zahtijevaju redovito održavanje (obnavljanje boje ili zaštitnih premaza svakih nekoliko godina) i brže se oštećuju. Stoga njihov vijek obično nije dug kao kod ostalih materijala. Drvo je osjetljivo na vanjske uvjete i štetočine. Odlučimo li se za panelnu ogradu od kemijski impregniranog drva, njezin će vijek biti znatno duži. Izbor vrste drva također ima važnu ulogu u trajnosti ograde. Od slovenskih vrsta drva ariš sadrži najviše smole, istodobno to je čvrsto i vrlo otporno drvo. Drvo četinjača sadrži puno smole i stoga je otpornije na vremenske utjecaje. Dobro izrađena drvena panelna ograda od odgovarajućeg drva i s dobrom zaštitom može trajati i do 30 godina. Ograde od drvenih panela mogu biti različitih oblika, ali najčešći su paneli s uspravnim lamelama jer voda bolje otječe iz okomitih lamela i stoga su takve ograde trajnije.

  3.4. Panelne ograde od pocinčane ili plastificirane metalne mreže


  Ove vrste panelnih ograda su najpopularnije u našoj zemlji jer predstavljaju dobru kombinaciju funkcionalnosti, niske cijene i jednostavne ugradnje. Prednosti pocinčanih ili plastificiranih metalnih mrežastih ograda su također trajnost i lako održavanje. Nedostatak mrežaste ograde je što ne omogućuje veliku privatnost. Ako želimo privatnost, uz mrežnu ogradu moramo posaditi živicu. Postoje i 2D i 3D panelne ograde. 3D panelne ograde su jače i tvrđe od 2D panelnih ograda.

  Panelne ograde od metalne mreže dobar su izbor ako vam je potrebna samo fizička barijera za nepozvane goste (i životinje) ili kućne ljubimce, a izgled ograde vam nije jako važan.

  4. Postupak ugradnje i održavanja panelne ograde


  4.1. Ugradnja panelne ograde


  Postavljanje ograde relativno je jednostavno i u principu to može učiniti svatko tko ima prosječne vještine. Međutim, dobro je ako su za rad dostupna najmanje dva para ruku. Ako niste baš sigurni u svoje sposobnosti, naravno da je najbolje potražiti pomoć stručnjaka. Postupak postavljanja panelne ograde:

  - Pripremite pod za ogradu uklanjanjem korova i nečistoće kako biste dobili prostor za rad.

  - Označite liniju ograde kukama i užetom. Obratite pažnju na udaljenost od međe parcele itd.

  - Izmjerite i odredite mjesta za temelje i stupove ograde. U svoje izračune ne zaboravite uključiti širinu stupova za ogradu.

  - Dimenzija temelja za ogradu ovisi o visini ograde. U prosjeku su temelji duboki oko 0,5 m, a nešto manje široki, oko 0,3 m. Za ograde više od 2,5 metara temelji trebaju biti proporcionalno širi i dublji (približno 50 x 80 cm).

  -Svi stupovi trebaju biti na istoj visini i potpuno okomiti na ravninu tla (redovito provjeravajte libelom!)

  - Montaža panela i raznih završnih dijelova relativno je jednostavna i može se obaviti samostalno.

   


  4.2. Održavanje drvene panelne ograde


  Panelne ograde od aluminija ili PVC-a gotovo ne zahtijevaju održavanje. Drukčije je u slučaju drvenih panelnih ograda. Zbog njihove dugovječnosti, važno ih je redovito pregledavati i održavati. Drveni paneli moraju biti što otporniji na vanjske uvjete jer želimo da naša nova drvena ograda izdrži test vremena. Prije kupnje dobro razmislite na koji način je drvo od kojeg su izrađeni paneli zaštićeno od štetnika, truljenja i drugih vanjskih utjecaja. Postoje dva načina kemijske impregnacije drva, pod pritiskom i natapanjem. Drvo koje je kemijski impregnirano u kotlovima pod pritiskom najdublje je kemijski zaštićeno i najotpornije je. Unatoč tome, treba i tako zaštićeno drvo održavati redovitim nanošenjem zaštitnog ulja ili laka svakih nekoliko godina.

  Upute za održavanje panelne ograde:

  - Redovito provjeravajte postoje li oštećenja na ogradi ili znakovi truljenja, zamijenite oštećene daske ili ploče čim primijetite problem.

  - Redovito čistite prljavštinu s ograde jer ona veže vlagu i tako pospješuje rast plijesni, koja uzrokuje truljenje.

  - Održavajte dobar protok zraka oko ograde.

  - Drvo redovito tretirajte kvalitetnim zaštitnim premazima.

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE I VRATA

  Potrebna je dobava i montaža panelne ograde u dužini od cca 12 m i vrata 3 matre visina 1,23 m. 3150 KN do 5250 KN


  ........

  DOBAVA I POSTAVLJANJE PANELNE OGRADE

  Potrebna dobava i postava panelne ograde. Želim ograditi vikendicu. Duljina ograde cca 100 m. 2205 KN do 3675 KN


  ........

  DOBAVA I POSTAVLJANJE PANELNE OGRADE

  Dio ograde moramo postaviti u zemljo i moramo ukloniti stabla. Takva ograda, koja je visine 1,53m : https://www.ograje.com/ograje/panelne-ograje-3d/4-5/ Duljina je 9,3 m.
  Dio ograde bit će postavljen na zid. Takva ograda, koja je visine 1,53m : https://www.ograje.com/ograje/panelne-ograje-3d/4-5/. Duljina je 8 m. Prednji dio ograde bi bio tak kot je na slici.
  3150 KN do 5250 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 300 X 1 M
  Panelne ograde, Oroslavje

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 2,5 X 1,5 M
  Panelne ograde, Mušalež

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, POPRAVAK PANELNE OGRADE, CCA 10 X 1.5 M
  Panelne ograde, Črnile

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 15 M
  Panelne ograde, Bjelovar

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, IZRADA PANELNE OGRADE, CCA 28 X 1,5 M
  Panelne ograde, Osijek

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, POSTAVITI PANELNU OGRADU, CCA 15 M
  Panelne ograde, Duboka

  3712.5 KN do 6187.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE PANELNE OGRADE, CCA 30 M
  Panelne ograde, Samobor

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 15 X 1.5 M
  Panelne ograde, Ivanovec

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 100 X 2 M
  Panelne ograde, Sukošan

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, MONTAŽA PANEL OGRADE, CCA 27 M
  Panelne ograde, Mičevec

  2227.5 KN do 3712.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 50 M
  Panelne ograde, Veliki Raven

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, BETONIRANJE ZIDIĆA ZA PANELNU OGRADU I POSTAVA OGRADE, CCA 28 M
  Panelne ograde, Samobor

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE ZA OKUĆNICU, CCA 100 M
  Panelne ograde, Kutina

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNIH VRATA I OGRADE, VRATA - CCA 4 X 1,6 M, OGRADA - 20 M
  Panelne ograde, Malinska

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE OKO DVORIŠTA , CCA 50 M
  Panelne ograde, Zaton

  7425 KN do 12375 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 6 X 1.1 M
  Panelne ograde, Zagreb

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, DOBAVA PANELA, CCA 2500 CM
  Panelne ograde, Tribalj

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE BALKONSKE OGRADE, CCA 35 M
  Panelne ograde, Požega

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 12 M
  Panelne ograde, Zagreb

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, MONTAŽA PANELNE OGRADE NA PARAPET, CCA 25 X 1,30 M
  Panelne ograde, Maruševec

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DVORIŠNE PANELNE KLIZNE OGRADE, CCA 7 X 1.2 M
  Panelne ograde, Oroslavje

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, POSTAVLJANJE PANELNE OGRADE , CCA 17 M
  Panelne ograde, Mladenići

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, POSTAVLJANJE PANEL OGRADE NA KOSOM TERENU, CCA 25 X 2 M
  Panelne ograde, Zagreb

  6075 KN do 10125 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE NA POTPORNOM ZIDU, CCA 42 X 1.7 M
  Panelne ograde, Lepoglava

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, POSTAVLJANJE PANEL OGRADE, CCA 15 X 2 M
  Panelne ograde, Zaprešić

  3037.5 KN do 5062.5 KN

  CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE PANELNE OGRADE, CCA 25 X 1 M
  Panelne ograde, Križevci

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELEN OGRADE , CCA 13 X 1,6 M
  Panelne ograde, Čakovec

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 100 M
  Panelne ograde, Nedelišće

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, DOBAVA PANELA ZA OGRADU, CCA 2000 X 100 MM 288 KOM
  Panelne ograde, Lučko

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE OGRADE ZA DVA BALKONA, CCA 10 X 1 M
  Panelne ograde, Donji Kraljevec

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, PANELNA OGADA, CCA 130 X 1.50 M
  Panelne ograde, Kapelec

  18225 KN do 30375 KN

  CIJENA, POSTAVLJANJE ŽIČANE OGRADE, CCA 75 M
  Panelne ograde, Donji Kućan

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, DOBAVA PANELA ZA BALKONSKU OGRADU, 6 PLOČA 95×105 I 4 PLOČE 95×418
  Panelne ograde, Harmica

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA PANELNE OGRADE, CCA 50 M
  Panelne ograde, Zagreb

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PANELNE PLASTIFICIRANE OGRADE, CCA 2.7 X 1.3 M
  Panelne ograde, Senj

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, POSTAVA PANEL OGRADE, CCA 20 M
  Panelne ograde, Čižići

  2700 KN do 4500 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  PANELNE OGRADE CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 50 PODUZEĆA ZA PANELNE OGRADE


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE PANELNE OGRADE?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana