Povezujemo vas s dobrim projektima izgradnje i obnove

Svakog mjeseca 3000 provjerenih projekata traži građevinske izvođače radova poput vas na emajstor.hr
Prijavite se na svoj račun
Još niste probali emajstor.hr? Besplatno upišite tvrtku

Na jednostavan način do klijenata

Provjereni projekti, ozbiljne stranke

Provjeravamo projekte i stranke za vas, a prosljeđujemo one koji su u vašem interesu.

Sami birate projekte koje želite

Nakon pregleda projekata na našoj web stranici, birate koga želite kontaktirati za dodatne informacije i direktan dogovor.

Pošteno, bez dodatnih troškova

Ne naplaćujemo proviziju, nema nepredviđenih troškova, plaćate samo godišnju ili mjesečnu cijenu paketa kojeg ste izbrali. Cjelokupna zarada obavljenog posla ostaje Vama.

Iskustva naših majstora

Zašto Emajstor? Više od 11.000 tvrtki za uređenje doma, gradnju i obnovu u Hrvatskoj koristi emajstor.hr platformu za povećanje opsega posla!

Preko Emajstora povećali smo prihode za 30-40%. Upite primamo preko cijele godine. Vi ste jedini koji ste mi za moje novce dali ono što sam tražio. Svima preporučujem!

Sa Emajstor platformom surađujemo već 3,5 godine. Tu se nalazi veliki broj projekata između kojih možemo izabrati one koji su nam zanimljivi. To je najbolja i najdostupnija baza ljudi koji traže usluge.

Emajstor je jako dobar portal koji izvrsno spaja potencijalne klijente i izvođače. Povećanje prihoda je oko 25% na godišnjoj razini. Emajstor platforma je vrlo jednostavna za korištenje i u vrlo kratkom vremenu možete doći do upita kojeg automatskom porukom ili pozivom možete riješiti u nekoliko klikova!

Svake godine rastemo 20-30%. Veliki udio u tome možemo zahvaliti Emajstoru. Ono što bih svakako pohvalila je briga o klijentu. Kontaktirate svakog klijenta i pitate da li ste našli izvođača, da li ste zadovoljni s tim izvođačem, to je vrlo pohvalno. Vodi se briga o onome tko nudi uslugu preko platforme, ali i o onome kome je usluga potrebna.

Povećao sam prihode za 30%. Zadovoljan sam korištenjem Emajstor platforme zato što mi ušteđuje vrijeme i dobro mi organizira posao. Platforma je cjelovita, dostupna svima i vrlo jednostavna!

Zadnji projekti - 5 254 otvorenih projekata

Svi aktualni projekti

Sami birate projekte koje želite

Vrijedni projekti svakodnevno su vam na dohvat ruke na web stranici emajstor.hr


Do danas smo objavili više od 259 000 projekti izgradnje i obnove u ukupnoj vrijednosti od 754 550 000 €. Pridružite nam se i ne propustite korisne prilike koje vas traže.

Besplatno upišite tvrtku
Česta pitanja
Projekti i klijenti

1. Na koji način nalazimo klijente i projekte?


Emajstor je prisutan na internetu, a isto tako i u tiskanim medijima. Surađujemo sa brojnim partnerima za gradnju i obnovu koji povećavaju našu vidljivost. Klijenti nas nalaze na internetu ili preko naših partnera. Više od polovice zainteresiranih su klijenti koji nam se vraćaju, koji su već imali pozitivno iskustvo sa platformom.

2. Zašto se klijenti obraćaju Emajstoru?


Potražnja za odgovarajućim izvođačem radova sa slobodnim kapacitetima u željenom trenutku problem je s kojim se suočavaju fizičke i pravne osobe. U nekoliko klikova Emajstor povezuje naručitelja s provjerenim izvođačima koji su zainteresirani za projekt. To našim korisnicima štedi mnogo vremena i smanjuje rizik.

3. Tko su klijenti Emajstora i koji su njihovi projekti?


Svi koji žele pronaći odgovarajućeg i provjerenog izvođača obraćaju se na emajstor.hr. Naši korisnici su fizičke osobe, tvrtke, arhitekti, organizacije i državne institucije.
Projekti koje primamo vrlo su različiti. Od malih kućanskih radova do projekata vrijednih više milijuna kuna. Brojne su zanimljive prilike za svakog partnera na tjednoj bazi.

4. Jesu li klijenti na Emajstoru ozbljni?


Svjesni smo da je ozbiljnost klijenta vrlo važna za naše partnere. Iz tog razloga, na više mjesta provjeravamo kakva je mogućnost klijenata da realiziraju projekt. Upiti gdje korisnike zanima samo cijena ili kod kojih je vrijeme izvedbe daleko u budućnosti, isključujemo iz obavještavanja. Za potvrđene projekte provjeravamo koliko ponuda klijent ima već do sada i odlučujemo o ozbiljnosti realizacije za svaku stranku pojedinačno. Sve faktore preračunamo u ocjenu mogućnosti realizacije, koja je na listi vaših projekata označena sa zeleno – žutom trakom. Partneri također imaju mogućnost da neozbiljne klijente prijave svom administratoru.

5. Kako se odazvati na projekt iz dnevnog ili tjednog obavještavanja?


O zanimljivim projektima vas obavještavamo dva puta tjedno tijekom probnog razdoblja, a ako imate pretplatu - svakodnevno. Sve projekte možete pregledati i odlučiti se za projekt koji vas zanima. Klikom na poveznicu do kontakta, nas i klijenta obavještavate da vas projekt zanima. Klijentu možete preko sustava poslati poruku ili ga nazovete. Osobni kontakt sa klijentom, po dosadašnjim iskustvima, povećava mogućnost realizacije projekta.

6. Kako se odazvati na projekt u koji ste me pozvali?


Kada ocijenimo da ste najbolji izvođač za određeni projekt, vašu tvrtku preporučujemo klijentu čim potvrdimo ozbiljnost projekta. Na taj način, klijent na samom početku dobije vaš telefonski broj i računa na vaš poziv. O tome vas obaviještavamo e-mailom i SMS porukom.

7. Mislim da ne dobivam odgovarajuće projekte?


Ako primjetite da vas obavještavamo o djelatnostima koje ne izvodite, molimo vas da nas obavijestite i obavještavanje ćemo primjereno prilagoditi vama. Ako su upiti premale vrijednosti ili izvan regije u kojoj poslujete, možete nas obavijestiti da promjenimo vaše kategorije. Kad se prijavite, možete upravljati sa svim postavkama na našoj upravljačkoj ploči.

8. U kojim sve projektima mogu sudjelovati?


Pošto klijente povezujemo s odgovarajućim izvođačima, trudimo se preporučiti tvrtke koje su sposobne i kvalificirane izvesti određeni projekt. S obzirom na veličinu vašeg tima, prilagođavamo veličine projekata koje dobijate. Pri projektima novogradnje ili kompletnih renoviranja potreban je odgovarajući tim i ispunjena referentna lista. Za kategorije kao što su geodezija, projektiranje ili arhitektura potrebna vam je licenca.

9. Nakon ugovorenog posla, koja je procedura?


Tijekom probnog razdoblja realizacija znači završetak besplatnog sudjelovanja. Ako ste već naš pretplatnik, realizacija ne utječe na troškove sudjelovanja jer provizije u Emajstor pretplatničkim paketima ne obračunavamo.

Ocenjivanje

1. Kako prikupljamo mišljenje stranaka?


Mišljenje o vašem radu može predati samo klijent, koji je predao upit u sistemu. Klijent ocjenjuje vašu stručnost pri savjetovanju, cijenu i kvalitetu izvedbe. Klijenta možete sami zamoliti za mišljenje jer komentari utječu na vašu konačnu ocjenu te su vidljivi na vašem Emajstor profilu.

2. Što označava Emajstor ocjena?


Emajstor ocjena je objektivni odraz vaše kvalitete. Sastavljena je od broja godina na tržištu te veličine vašeg tima. Na nju također utječe i vaš odaziv i mišljenje klijenata te stručnih korisnika. Višu ocjenu također dobijate sa ispunjenom referentnom listom. Skupna ocjena izražava vašu kompetentnost i time je određena vaša pozicija u imeniku i na listi preporučenih izvođača. Naši korisnici ocjeni pripisuju važnu vrijednost.

3. Tko je preporučeni izvođač?


Preporučeni izvođači su tvrtke sa kojima sudjelujemo već više od dvije godine i koji su u tom razdoblju postigli ocjenu iznad 8,5. Za preporučene izvođače možemo garantirati da će svoje radove izvršiti kvalitetno i korektno. Značku dodjeljujemo na temelju objektivnih faktora i individualne presude. Primatelj značke može također dobiti aktualnu naljepnicu za automobil.

4. Što znače ostale Emajstor značke?


Značku možete dobiti za odaziv, ako je tvrtka odgovorila na bar 70% naših poziva za projekte. Značku za iskustvo dodjeljujemo tvrtkama sa više od 10 godina iskustva na tržištu. Ako je vaše tvrtka dosegla ocjenu iznad 9, dodjeljujemo posebnu značku za visoku skupnu ocjenu.

5. Što napraviti u slučaju kada je klijent predao negativno mišljenje?


Emajstor ne odgovara za radove koje su radili izvođači. (uvjeti korištenja). U skladu s kvalitetom, svaku napisanu reklamaciju provjeravamo sa izvođačem i klijentom. Ukoliko saznamo da je izvođač primio dvije opravdane reklamacije koje nije riješio, isključujemo ga iz sustava.

Sudjelovanje

1. Zašto postati dio mreže Emajstor?


Emajstor omogućuje pristup novim klijentima i projektima te brine za promociju vaše kvalitete. Imamo povjerenje više tisuća provjerenih projektantskih, obrtnih i građevinskih poduzeća. Djelujemo na brojnim tržištima i pružamo brojne usluge podrške za naše partnere. Postali smo dugoročni partner svima koji su aktivni na hrvatskom građevinskom tržištu.

2. Tko može postati dio Emajstor mreže?


Dio Emajstor mreže mogu postati tvrtke koja imaju registriranu djelatnost, imaju bar 5 godina radnog iskustva i najmanje 10.000 EUR godišnjih prihoda te neblokirane račune. Sa svakom tvrtkom napravimo osobni intervju, te prikupimo ključne informacije o vašoj djelatnosti. Kvalitetu naših partnera redovito provjeravamo.

3. Što je to besplatno probno razdoblje?


Kao znak povjerenja, svakoj tvrtci u sustavu darujemo 10 provjerenih besplatnih projekata. Na taj način možete isprobati naše djelovanje te se uvjeriti u legitimnost projekata koje primamo. Dva puta tjedno vam na vaš e-mail pošaljemo listu zanimljivih projekata, gdje možete stupiti u kontakt sa 10 klijenata. Nakon isteka probnog razdoblja, kontaktirat ćemo vas ako biste željeli dogovoriti pretplatu.

4. Zašto biste sklopili ugovor o pretplati koja se plaća?


Paketi koji se plaćaju imaju brojne prednosti u odnosu na probno razdoblje. Pri ugovaranju pretplate omogućujemo vam širi pristup do većeg broja projekata. Isto tako možete izabrati koje djelatnosti i u kojim regijama biste željeli raditi. Ako postanete naš pretplatnik, otvara vam se pristup i do većih projekata i do ozbiljnijih klijenata. Partnere sustava obavještavamo o novom projektu odmah po primitku zahtjeva, dok su u probnom paketu projekti stari nekoliko dana. Ugovaranje pretplate vam omogućuje i druge, brojne prednosti predstavljene u tabeli paketi.

1. Kako mogu ugovoriti pretplatu?


Ako želite ugovoriti pretplatu, obratite se na prodajni odjel za podršku partnerima, koji će vam pomoći pri oblikovanju ponude po vašoj mjeri. Za izabrani paket izdat će vam predračun ili poslati pretplatnički ugovor. Pretplatu aktiviramo prvi radni dan nakon primitka potvrde o plaćanju predračuna.

2. Koliko dugo vrijedi pretplata na Emajstoru?


Valjanost vaše pretplate ovisi o tome kakav paket ste ugovorili. Godišnja pretplata vrijedi od datuma plaćanja do istog datuma sljedeće godine. Pri mjesečnoj pretplati svaki mjesec izdajemo račun za prošli mjesec.

3. Kakve su mogućnosti paketa za emajstor.hr?


Aktualnu ponudu paketa i cijena možete pogledati ovdje: Emajstor, partnerski paketi.. Nudimo vam pakete na temelju mjesečne i godišnje pretplate. Postoje posebne pogodnosti za ugovaranje pretplate na duže razdoblje.

4. Trenutno ne možemo prihvatiti projekte, što napraviti?


Ako su vaši kapaciteti trenutno zauzeti, možete obavijestiti svog administratora pa ćemo zaustaviti obavještavanje za određeno razdoblje. Po isteku tog razdoblja obavještavanje će se automatsko aktivirati. U tom razdoblju nije moguće zamrznuti pretplatu.

5. Što napraviti ako više ne izvodimo određenu djelatnost?


U slučaju da napuštate neku djelatnost, možete nas obavjestiti, a preostaje vam i dalje 220 drugih djelatnosti koje nudimo na Emajstoru. U slučaju da zatvarate tvrtku, deaktivirat ćemo vas.

Isprobajte besplatno i odaberite projekt koji želite!
Besplatno se registrirajte i probajte sustav Emajstor

Besplatno upišite tvrtku Aktualni radovi