Za područje

  Namještaj po mjeri cijena

  Namještaj je i do 30% skuplji, ali i kvalitetniji od modularnog industrijskog namještaja. Cijena namještaja po mjeri ovisi o veličini, složenosti, materijalu (čvrsto drvo, iverica, iverica i ultrapas, iverica i furnir ili MDF) i naravno izvođaču. Rok trajanja stolara je 1 do 4 mjeseca. Cijena namještaja od furnira po mjeri je od 110-270 EUR/m2.

  Kome povjeriti izradu namještaja po mjeri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Cijena za namještaj po mjeri


  Cijena namještaja po mjeri za opremanje kuće ili stana. Cijena za namještaj, izrađen po mjeri i želji klijenta. Cijena uključuje furniran iveral.

  106.10 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  €/m2

  SREDNJA CIJENA
  190.98 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Druge cijene za Namještaj po mjeri

  Kuhinje po mjeri


  Kuhinju možemo obnoviti po niskoj cijeni bojenjem propadajućih kuhinjskih elemenata i zidova. Prepor...

  Provjerite i: Kuhinje po mjeri cijena

  Dnevne sobe


  Cijene namještaja za dnevne sobe imaju širok raspon. Cijena ovisi o količini i vrsti namještaja, mat...

  Provjerite i: Dnevne sobe cijena

  Spavaće sobe


  Spavaća soba po mjeri je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske spavaće sobe. Prostor će si...

  Provjerite i: Spavaće sobe cijena

  Dječje sobe


  Prilagođena dječja soba je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske, što bolje iskorištava pr...

  Provjerite i: Dječje sobe cijena

  Kupaonice


  Moderne kupaonice nude kontakt s prirodom, jer se kamen i drvo, zidne i podne obloge te drveni ili k...

  Provjerite i: Kupaonice cijena

  Masivni namještaj


  Čvrsti namještaj je barem 30% skuplji od iverne ploče, ali je puno trajniji, kvalitetan i ekološki p...

  Provjerite i: Masivni namještaj cijena

  Ugradbeni ormari


  S prilagođenom ugrađenom garderobom možete u potpunosti iskoristiti prostor u kući. Tako će soba izg...

  Provjerite i: Ugradbeni ormari cijena

  Kuhinjski pultovi


  Koliko koštaju kuhinjski pultovi? Cijena ovisi od širine pulta (standardna je 60 cm), dužine, posebn...

  Provjerite i: Kuhinjski pultovi Cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Drveni namještaj po mjeri – sve što morate znati

  1. Što morate znati prije nego što se odlučite za namještaj po mjeri?

  Po namještaj najčešće idemo u najbližu trgovinu, a pritom zaboravljamo da ćemo ga upotrebljavati i gledati još mnogo godina, čak desetljećima, te je zbog toga unikatni namještaj po mjeri daleko bolji izbor. Ne samo zbog toga što je napravljen od kvalitetnijih materijala, nego i zbog toga što se u potpunosti prilagođava prostoriji, kao i vašim željama. Namještaj po narudžbi osobito je prikladan za manje stanove ili prostorije nepravilnog oblika, gdje je svaki centimetar važan. Isto tako je netočna predodžba da se radi o skupljem namještaju, jer bogat izbor materijala i stolara omogućuje svima pronalazak onoga što je prihvatljivo za njihov džep. Namještaj po mjeri prikladan je za sve prostorije: kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, potkrovlja, kao i mobilne kućice. Osobito je prikladan za funkcionalne prostorije koje često upotrebljavamo. Ovdje se sigurno ubrajaju ostave po mjeri, kuhinje po mjeri, kupaonice, garaže i ugradbeni ormari po mjeri.

  drveni-namjestaj.jpg

  Drveni namještaj po mjeri prilagođava se vašem prostoru i vašim željama.

  1.1. Materijal za namještaj po mjeri

  Za izradu namještaja po mjeri možete birati između vrlo različitih materijala, koji se razlikuju po kvaliteti, izgledu i cijeni. Najkvalitetniji izbor za namještaj je masivno drvo. Različite vrste drva imaju različitu čvrstoću, otpornost, boju i teksturu. Egzotične dekorativne vrste drva postižu vrlo visoke cijene. Kompromisni izbor je iveral, odnosno iverica koja će u suhim prostorijama izdržati gotovo jednako dugo kao i masivno drvo, cijena joj je znatno povoljnija od drva. Kod namještaja je moguće kombinirati i druge materijale: npr.

  eličnu konstrukciju, aluminijsko kućište, plastiku, staklo, ogledala, Kerrock i sl. Povoljno rješenje je i kombinacija obojenog medijapana i furnira.

  1.2. Crtanje namještaja po mjeri

  Stan opremamo očima. Zbog toga je od velike pomoći nacrt namještaja, s kojim budući komad namještaja možete sagledati iz svih kutova. Stepenicu više je izrada fotomontaže, odnosno vizualizacije izgleda u prostoriji, čime možete procijeniti i slaganje s ostalim elementima u prostoriji. 3D nacrte namještaja u ponudi imaju brojni saloni namještaja, a za nacrt se možete dogovoriti i sa stolarom.

  2. Kako izabrati kvalitetnog stolara za namještaj po narudžbi?

  Kod namještaja nije važan samo dobar materijal i vrhunski izgled, nego i kvaliteta izrade. Ako tražite iskusnog stolara, nemojte nasjedati na obećanja i niske cijene. Kvalitetu stolarstva možete procijeniti iz njihovih referenci, mišljenja prethodnih stranaka i detaljnosti ponude s obzirom na vaš upit. Sve to imamo u ponudi na jednome mjestu, na portalu Mojmojster. Prije sklapanja ugovora preporučujemo i razgovor s izvođačem, kako biste mogli procijeniti njegovo znanje i razumijevanje vaših želja.

  3. Unutarnje opremanje stana po mjeri

  Za novogradnje i adaptacije često nam je potreban novi namještaj u svim prostorijama. Planiranje rasporeda i izgleda unutarnje opreme dobro je povjeriti iskusnom arhitektu ili dizajneru interijera. Na temelju nacrta stolar će izraditi unikatan namještaj koji će se u potpunosti uklopiti u prostor po vašem ukusu. Osim pojedinačnih komada namještaja, svaku prostoriju je moguće opremiti bojama, ogledalima, tapetama, zidnim i podnim oblogama te brojnim drugim dodatcima. Pogledajmo kako je namještaj prilagođen pojedinoj prostoriji. 

  3.1. Kuhinje po mjeri

  U kuhinji provodimo mnogo vremena. U njoj imamo mnogo opreme: od posuđa, pribora, do hrane, a proces kuhanja mora biti funkcionalan, snažan i učinkovit. Iz svih navedenih razloga, kuhinje su najčešći namještaj koji se radi po mjeri. Najprije treba utvrditi raspored kuhinjskih elemenata. Zatim slijedi izbor stila, hoće li to biti klasična ili moderna kuhinja. Nakon toga slijedi izrada kuhinjskih elemenata: ormarića, vrata, kuhinjskog pulta i maski za kuhinjske uređaje, poput peći ili hladnjaka. Kuhinjski pult može biti od mramora, umjetnog kamena ili laminata. Na kraju se montiraju kuhinjski elementi. Možete također osmisliti lijep kuhinjski bar, zajedno s barskim stolicama. Kuhinja po mjeri pružit će vam optimalno iskustvo kuhanja.

  3.2. Blagovaonice po mjeri

  Obred zajedničkog uživanja u hrani odavno je od središnje važnosti u svim kulturama. Zbog toga je blagovaonica jedna od najvažnijih prostorija te se u njoj morate dobro osjećati vi, ali i vaši gosti. Osobito dobar dojam ostavit će blagovaonica po narudžbi. Kralj blagovaonice je sigurno kuhinjski stol po mjeri. Osmislite ga u željenom obliku, od masivnog drva ili s dodatcima različitih materijala, poput čelika, aluminija, stakla, epoksi smole itd. Isto tako vašem ukusu mogu biti prilagođene i kuhinjske stolice, a za točku na i izaberite još i kuhinjske ormariće, police, vitrine i drugu opremu.

  3.3. Uredski namještaj po mjeri

  Ured opremljen s ukusom ne samo da će pridonijeti boljem osjetu i većoj produktivnosti, nego će ostaviti dobar dojam na vaše poslovne partnere. Namještaj po mjeri za urede obuhvaća pisaće stolove po mjeri, kompjutorske stolove, regale, ormare, stolove za sastanke, fotelje, klupske stoliće i dr. Posebnu pažnju posvetite funkcionalnom rasporedu, ugodnim bojama, pa će izgled pozitivno utjecati na produktivnost.

  3.4. Spavaće sobe po mjeri

  U spavaćoj sobi prespavamo gotovo trećinu našega života, te je zbog toga od iznimne važnosti način na koji prostorija utječe na nas kada idemo na spavanje i ujutro kada otvorimo oči. Namještaj za spavaće sobe mora biti u skladu s vašim ukusom i izražavati udobnu intimu, bio to krevet po mjeri, ormar za spavaću sobu ili noćni ormarići. U slučaju nedostatka prostora, ispod kreveta se mogu predvidjeti izvlačne ladice ili krevet na podizanje. Garderobni ormar može biti opremljen ogledalima i izvlačnim policama za lakši pristup, ladicama s mekim zatvaranjem, vješalicama itd.

  3.5. Dnevne sobe po mjeri

  Bez sumnje, najvažnija prostorija modernog boravka je dnevna soba – centar svakog doma. Namještaj za dnevnu sobu omogućuje mnoštvo kombinacija postavljanja, materijala, boja i stilova. Stolar može izraditi brojne unikatne komade namještaja za vas, poput: sjedeće garniture po mjeri, polica po mjeri, ormara za knjige po mjeri, ladica, ormara za televiziju i tako dalje. Sav namještaj u potpunosti će se prilagoditi prostoriji i vašim željama.

  3.6. Dječje sobe po mjeri

  Okruženje u kojem dijete odrasta veoma je važno za njegov unutarnji razvoj. Tome može pomoći i dječji namještaj po mjeri. Odabirom zanimljivih oblika, boje i uređenim rasporedom, dijete će se rado zadržavati i igrati u takvoj prostoriji. Namještaj po narudžbi može se prilagođavati prostoriji u skladu s rastom djeteta. Dječji i mladenački namještaj sastoji se od predmeta poput: dječjeg kreveta po mjeri, ležaja po mjeri, kutija za igračke, ormara, dječjeg pisaćeg stola, dječje stolice i drugo.

  3.7. Kupaonski namještaj po mjeri

  Poput spavaće sobe, i kupaonica je prostorija najveće intime, u kojem se moramo osjećati ugodno i opušteno. Kupaonski namještaj po mjeri obuhvaća kupaonske ormariće, ogledala, stalke za ručnike, košare za rublje i druge komade. U kupaonsku opremu moguće je ugraditi i ogledala ili led svjetla. Materijal za kupaonski namještaj mora biti otporan na vlagu, zbog čega preporučujemo upotrebu masivnog drva.

  3.8. Predsoblja po mjeri

  Ako ne želite da vaša soba bude puna razbacanih cipela, čizama, kaputa i kišobrana, osmislite predsoblje po mjeri. Predsoblje je prva prostorija u koju ulazimo, te je zbog toga važno kakav dojam ostavlja na vas ili na vaše goste. Ugradbeni ormari po mjeri, udobna klupa, ormarić za cipele i stalak za kišobrane, osigurat će da vam uređeno predsoblje uvijek izrazi ugodnu dobrodošlicu.

  3.9. Garderobne sobe

  Kada imate dostupan veliki prostor, dobro je odlučiti se za garderobnu sobu, koju vam stolar može opremiti ormarima, policama, vješalicama, klupama i svim dodacima kako biste se u najudobnijem okruženju pobrinuli za svoj izgled.

  4. Moderni namještaj po mjeri

  Osim unikatne opreme za cijele objekte ili prostorije, stolari izrađuju i pojedinačne komade namještaja. Njima ćete dodatno prostoriji udahnuti karakter. Možete naručiti stol i stolice po mjeri, ormare, ladice, police, bar, krevete i druge komade namještaja.

  4.1. Ugradbeni ormari po mjeri

  Ugradbeni ormari po narudžbi najčešći su stolarski proizvod. Njihova prednost je maksimalna iskoristivost prostora za pohranu. Ormar će se nalaziti u prostoriji od zida do zida, od stropa do poda. Stolari izrađuju ugradbene ormare za hodnik, garderobne ormare za spavaće sobe, ugradbene ormare za dječje sobe, ormare za dječje sobe, garaže i sl. Ugradbeni ormari sastoje se od prilagođenih ladica, izvlačne police, vješalica, kutija i sl. Vrata za garderobne ormare mogu biti klasična – krilna, a najčešće se zbog iskorištenosti prostora stranke odlučuju za klizna vrata. Vratno krilo može biti od atraktivnog materijala ili imati ugrađeno ogledalo.

  4.2. Ormari ispod stepenica

  Prostor ispod stepenica zbog nepravilnog oblika često ostane neiskorišten. Radi se o velikom gubitku prostora. Obratite se stolaru koji će vam izraditi ormar za stepenice po mjeri. On će se u potpunosti stopiti s okolinom, a u njega možete pospremiti brojne predmete, poput usisavača, metli, cipela, kaputa i sl.

  4.3. Unutarnja vrata po mjeri

  Vrata u prostoriju su kao uvod u glazbu. Ako niste zadovoljni s ponudom vrata iz kataloga, a na pameti imate nešto posebno, možete se obratiti stolaru kako bi izradio vrata po mjeri. Dostupna su krilna ili klizna vrata po mjeri. Oba tipa mogu biti od masivnog drva ili furnira, s otvorima ili bez njih, s vidljivim ili skrivenim dovratnikom. Postoji bezbroj kombinacija.

  4.4. Umjetnički namještaj

  Ponekad vam je potreban samo jedan predmet koji bi privukao pozornost i postao središte prostorije. U dizajnerskim salonima pronaći ćete mnoštvo takvih predmeta, a možete otići i korak dalje, te osmisliti i naručiti potpuno unikatan komad namještaja.

   

   

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Izrada i montaža kuhinje

  Kuhinja U oblik, lijeva i desna strana su po 180cm, glavni zid je 282cm, visina 269cm (do stropa), iveral, bijela boja, donji elementi samo ladice sa stoperima (bez vrata i polica), gornji elementi u dvije razine (plići - boja hrasta svijetli i dublji - bijela mat), potrebna je ugradnja i aparata koje sami nabavljamo. 23751 € do 39585 €

  ........

  Izrada i montaža ugradbenog ormara

  Ugradbeni ormar u niši u predsoblju. Niša je od knaufa, visine 305 cm i širine 135 cm (potrebna precizna izmjera - s jedne je strane niše spoj stropa i zida ovalan, tj. nije pod pravim kutom (gradnja prije 60-ih). Ormar treba imati dvije police za cipele pri dnu, jednu štangu za kapute te jednu policu iznad štange za kape i šalove. Vrata bi bila klizna. Ako je moguće, a s obzirom na težinu vrata u odnosu na visinu od tri metra, zanima nas mogu li jedna strana kliznih vrata biti od ogledala, a druga bijela? Također stražnja strana ormara ostala bi ne obložena (zid). Police i vješalica bi bile učvršćene u bočne daske. 6786 € do 11310 €

  ........

  Izrada konzolnog unutarnjeg stubišta

  Potrebno unutarnje konzolno stubište s staklenom stjenkom / ogradom. Dimenzije lice stubišta 10 x 15 gazište stubišta 9 x 25 zadnja stepenica je nešto veća i produžuje u arlu ispod stubišta. 6786 € do 11310 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Izrada i montaža ugradbenog ormara sa ladicama, dužina cca 300 cm
  Namještaj po mjeri, Čakovec

  630 € do 1050 €

  Cijena, Ugradbeni ormar, cca 2,60m x 3.00 m x 0,60 m
  Namještaj po mjeri, Rijeka

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada kuhinje po mjeri, 2.80 x 2.30 x 2.00 x 1.30 šank
  Namještaj po mjeri, Hrvatski Leskovac

  3150 € do 5250 €

  Cijena, Izrada radne ploče otoka u kuhinji i stol , otok:1 kom kuhinjski stol: 1 kom klupa: 1 kom
  Namještaj po mjeri, Varaždin

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara, poslao sam nacrt u privitku
  Namještaj po mjeri, Ogulin

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada kuhinje po mjeri, cca 4 m - kutna kuhinja
  Namještaj po mjeri, Vrboska

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara, Visina 258 cm, širina 124 cm,dubina 60 cm
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  540 € do 900 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara i klupe, Visina: 253 cm, Širina: 310 Cm, Dubina: 60 cm
  Namještaj po mjeri, Novska

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada ormara sa kliznim vratima, D-100, V-230, Š-60
  Namještaj po mjeri, Karlovac

  450 € do 750 €

  Cijena, Ugradbeni ormar s kliznim vratima, Visina 268cm, širina 180cm, dubina polica 50cm, dubina s vratima 60-65cm
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  630 € do 1050 €

  Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjetri, 4,05 m i otok
  Namještaj po mjeri, Susedgrad

  5400 € do 9000 €

  Cijena, Izrada i montaža ormara, cca 200 x 300 cm
  Namještaj po mjeri, Lukarišće

  540 € do 900 €

  Cijena, Zatvaranje ugradbenog ormara, 150 x 250 cm
  Namještaj po mjeri, Dubrava

  360 € do 600 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara po mjeri, 186 cm širina 271 cm visina74 cm dužina
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža kuhiinje po mjeri, dužina na jednom zidu 270, dužina na drugom 270
  Namještaj po mjeri, Križevci

  3150 € do 5250 €

  Cijena, Izrada i montaža ugradbenog ormara u hodniku, cca 260 x 125 x 55-60 cm
  Namještaj po mjeri, Sesvete

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža ugradbenog ormara, 2,50 cm x 2,20 cm x 60 cm
  Namještaj po mjeri, Zadar

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada bračnog kreveta, cca 190 x 160 cm
  Namještaj po mjeri, Velika Trnava

  1170 € do 1950 €

  Cijena, Izrada i ugradnja kuhinje po mjeri, cca 5m2 / cca 250 x 210 x 240 cm
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada i montaža ormara, Visina 247 cm, širina 395 cm, dubina 60 cm.
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada kuhinje po mjeri, 250 + 150 cm
  Namještaj po mjeri, Baška

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada poličara za knjige, 90 x 40 x 190 cm
  Namještaj po mjeri, Sesvete

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara za odjeću, 247 x120 x 58 cm
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  540 € do 900 €

  Cijena, Izrada i montaža ugradbenog ormara, širine 395,visina 295 i širina 65-100cm
  Namještaj po mjeri, Drenje

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada i montaža ormara, 285 × 220 × 60 cm 2 kom
  Namještaj po mjeri, Split

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada ugradbenog ormara, 250cm duzina, 200cm vision
  Namještaj po mjeri, Dubrovnik

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada kutne garniture, 260 × 210 cm
  Namještaj po mjeri, Karlovac

  540 € do 900 €

  Cijena, Izrada i montaža ugradbenog ormara, u opisu i slikama
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada polica u kuhinji i hodniku, elemenata-4 kom
  Namještaj po mjeri, Karlovac

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada radne ploče po mjeri, 4 m2
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  360 € do 600 €

  Cijena, Izrada kuhinje po mjeri, cca 3 + 2 m
  Namještaj po mjeri, Dubrovnik

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri, dužin cca 5.5 m
  Namještaj po mjeri, Dubrovnik

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Izrada tapacirane kutne klupe, 190/145/80 cm
  Namještaj po mjeri, Jerovec

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada ormara ispod stepeništa, cca 2 m
  Namještaj po mjeri, Dugo Selo

  540 € do 900 €

  Cijena, Izrada kuhinje po mjeri, 3.45 m
  Namještaj po mjeri, Šibenik

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža bijele mat kuhinje po mjeri, Donji elementi cca 300 cm, Gornji elementi cca 270 cm
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  900 € do 1500 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Namještaj po mjeri cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  1002+ poduzeća za Namještaj po mjeri
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu