NAMJEŠTAJ PO MJERI cijena

  Namještaj je i do 30% skuplji, ali i kvalitetniji od modularnog industrijskog namještaja. Cijena namještaja po mjeri ovisi o veličini, složenosti, materijalu (čvrsto drvo, iverica, iverica i ultrapas, iverica i furnir ili MDF) i naravno izvođaču. Rok trajanja stolara je 1 do 4 mjeseca. Cijena namještaja od furnira po mjeri je od 800-2000/ m2. Nacrtajte skicu za točnu cijenu i pošaljite upit našim certificiranim stolarima.

  CIJENA ZA NAMJEŠTAJ PO MJERI


  Cijena namještaja po mjeri za opremanje kuće ili stana. Cijena za namještaj, izrađen po mjeri i želji klijenta. Cijena uključuje furniran iveral.

  800.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  1200.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  CIJENA ZA stolara i montažera namještaja po mjeri

  DRUGE CIJENE ZA NAMJEŠTAJ PO MJERI

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Kuhinje po mjeri


  Kuhinju možemo obnoviti po niskoj cijeni bojenjem propadajućih kuhinjskih elemenata i zidova. Prepor...

  Provjerite i: Kuhinje po mjeri cijena

  Dnevne sobe


  Cijene namještaja za dnevne sobe imaju širok raspon. Cijena ovisi o količini i vrsti namještaja, mat...

  Provjerite i: Dnevne sobe cijena

  Spavaće sobe


  Spavaća soba po mjeri je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske spavaće sobe. Prostor će si...

  Provjerite i: Spavaće sobe cijena

  Dječje sobe


  Prilagođena dječja soba je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske, što bolje iskorištava pr...

  Provjerite i: Dječje sobe cijena

  Kupaonice


  Moderne kupaonice nude kontakt s prirodom, jer se kamen i drvo, zidne i podne obloge te drveni ili k...

  Provjerite i: Kupaonice cijena

  Masivni namještaj


  Čvrsti namještaj je barem 30% skuplji od iverne ploče, ali je puno trajniji, kvalitetan i ekološki p...

  Provjerite i: Masivni namještaj cijena

  Ugradbeni ormari


  S prilagođenom ugrađenom garderobom možete u potpunosti iskoristiti prostor u kući. Tako će soba izg...

  Provjerite i: Ugradbeni ormari cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Drveni namještaj po mjeri – sve što morate znati

  1. Što morate znati prije nego što se odlučite za namještaj po mjeri?

  Po namještaj najčešće idemo u najbližu trgovinu, a pritom zaboravljamo da ćemo ga upotrebljavati i gledati još mnogo godina, čak desetljećima, te je zbog toga unikatni namještaj po mjeri daleko bolji izbor. Ne samo zbog toga što je napravljen od kvalitetnijih materijala, nego i zbog toga što se u potpunosti prilagođava prostoriji, kao i vašim željama. Namještaj po narudžbi osobito je prikladan za manje stanove ili prostorije nepravilnog oblika, gdje je svaki centimetar važan. Isto tako je netočna predodžba da se radi o skupljem namještaju, jer bogat izbor materijala i stolara omogućuje svima pronalazak onoga što je prihvatljivo za njihov džep. Namještaj po mjeri prikladan je za sve prostorije: kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, potkrovlja, kao i mobilne kućice. Osobito je prikladan za funkcionalne prostorije koje često upotrebljavamo. Ovdje se sigurno ubrajaju ostave po mjeri, kuhinje po mjeri, kupaonice, garaže i ugradbeni ormari po mjeri.

  drveni-namjestaj.jpg

  Drveni namještaj po mjeri prilagođava se vašem prostoru i vašim željama.

  1.1. Materijal za namještaj po mjeri

  Za izradu namještaja po mjeri možete birati između vrlo različitih materijala, koji se razlikuju po kvaliteti, izgledu i cijeni. Najkvalitetniji izbor za namještaj je masivno drvo. Različite vrste drva imaju različitu čvrstoću, otpornost, boju i teksturu. Egzotične dekorativne vrste drva postižu vrlo visoke cijene. Kompromisni izbor je iveral, odnosno iverica koja će u suhim prostorijama izdržati gotovo jednako dugo kao i masivno drvo, cijena joj je znatno povoljnija od drva. Kod namještaja je moguće kombinirati i druge materijale: npr.

  eličnu konstrukciju, aluminijsko kućište, plastiku, staklo, ogledala, Kerrock i sl. Povoljno rješenje je i kombinacija obojenog medijapana i furnira.

  1.2. Crtanje namještaja po mjeri

  Stan opremamo očima. Zbog toga je od velike pomoći nacrt namještaja, s kojim budući komad namještaja možete sagledati iz svih kutova. Stepenicu više je izrada fotomontaže, odnosno vizualizacije izgleda u prostoriji, čime možete procijeniti i slaganje s ostalim elementima u prostoriji. 3D nacrte namještaja u ponudi imaju brojni saloni namještaja, a za nacrt se možete dogovoriti i sa stolarom.

  2. Kako izabrati kvalitetnog stolara za namještaj po narudžbi?

  Kod namještaja nije važan samo dobar materijal i vrhunski izgled, nego i kvaliteta izrade. Ako tražite iskusnog stolara, nemojte nasjedati na obećanja i niske cijene. Kvalitetu stolarstva možete procijeniti iz njihovih referenci, mišljenja prethodnih stranaka i detaljnosti ponude s obzirom na vaš upit. Sve to imamo u ponudi na jednome mjestu, na portalu Mojmojster. Prije sklapanja ugovora preporučujemo i razgovor s izvođačem, kako biste mogli procijeniti njegovo znanje i razumijevanje vaših želja.

  3. Unutarnje opremanje stana po mjeri

  Za novogradnje i adaptacije često nam je potreban novi namještaj u svim prostorijama. Planiranje rasporeda i izgleda unutarnje opreme dobro je povjeriti iskusnom arhitektu ili dizajneru interijera. Na temelju nacrta stolar će izraditi unikatan namještaj koji će se u potpunosti uklopiti u prostor po vašem ukusu. Osim pojedinačnih komada namještaja, svaku prostoriju je moguće opremiti bojama, ogledalima, tapetama, zidnim i podnim oblogama te brojnim drugim dodatcima. Pogledajmo kako je namještaj prilagođen pojedinoj prostoriji. 

  3.1. Kuhinje po mjeri

  U kuhinji provodimo mnogo vremena. U njoj imamo mnogo opreme: od posuđa, pribora, do hrane, a proces kuhanja mora biti funkcionalan, snažan i učinkovit. Iz svih navedenih razloga, kuhinje su najčešći namještaj koji se radi po mjeri. Najprije treba utvrditi raspored kuhinjskih elemenata. Zatim slijedi izbor stila, hoće li to biti klasična ili moderna kuhinja. Nakon toga slijedi izrada kuhinjskih elemenata: ormarića, vrata, kuhinjskog pulta i maski za kuhinjske uređaje, poput peći ili hladnjaka. Kuhinjski pult može biti od mramora, umjetnog kamena ili laminata. Na kraju se montiraju kuhinjski elementi. Možete također osmisliti lijep kuhinjski bar, zajedno s barskim stolicama. Kuhinja po mjeri pružit će vam optimalno iskustvo kuhanja.

  3.2. Blagovaonice po mjeri

  Obred zajedničkog uživanja u hrani odavno je od središnje važnosti u svim kulturama. Zbog toga je blagovaonica jedna od najvažnijih prostorija te se u njoj morate dobro osjećati vi, ali i vaši gosti. Osobito dobar dojam ostavit će blagovaonica po narudžbi. Kralj blagovaonice je sigurno kuhinjski stol po mjeri. Osmislite ga u željenom obliku, od masivnog drva ili s dodatcima različitih materijala, poput čelika, aluminija, stakla, epoksi smole itd. Isto tako vašem ukusu mogu biti prilagođene i kuhinjske stolice, a za točku na i izaberite još i kuhinjske ormariće, police, vitrine i drugu opremu.

  3.3. Uredski namještaj po mjeri

  Ured opremljen s ukusom ne samo da će pridonijeti boljem osjetu i većoj produktivnosti, nego će ostaviti dobar dojam na vaše poslovne partnere. Namještaj po mjeri za urede obuhvaća pisaće stolove po mjeri, kompjutorske stolove, regale, ormare, stolove za sastanke, fotelje, klupske stoliće i dr. Posebnu pažnju posvetite funkcionalnom rasporedu, ugodnim bojama, pa će izgled pozitivno utjecati na produktivnost.

  3.4. Spavaće sobe po mjeri

  U spavaćoj sobi prespavamo gotovo trećinu našega života, te je zbog toga od iznimne važnosti način na koji prostorija utječe na nas kada idemo na spavanje i ujutro kada otvorimo oči. Namještaj za spavaće sobe mora biti u skladu s vašim ukusom i izražavati udobnu intimu, bio to krevet po mjeri, ormar za spavaću sobu ili noćni ormarići. U slučaju nedostatka prostora, ispod kreveta se mogu predvidjeti izvlačne ladice ili krevet na podizanje. Garderobni ormar može biti opremljen ogledalima i izvlačnim policama za lakši pristup, ladicama s mekim zatvaranjem, vješalicama itd.

  3.5. Dnevne sobe po mjeri

  Bez sumnje, najvažnija prostorija modernog boravka je dnevna soba – centar svakog doma. Namještaj za dnevnu sobu omogućuje mnoštvo kombinacija postavljanja, materijala, boja i stilova. Stolar može izraditi brojne unikatne komade namještaja za vas, poput: sjedeće garniture po mjeri, polica po mjeri, ormara za knjige po mjeri, ladica, ormara za televiziju i tako dalje. Sav namještaj u potpunosti će se prilagoditi prostoriji i vašim željama.

  3.6. Dječje sobe po mjeri

  Okruženje u kojem dijete odrasta veoma je važno za njegov unutarnji razvoj. Tome može pomoći i dječji namještaj po mjeri. Odabirom zanimljivih oblika, boje i uređenim rasporedom, dijete će se rado zadržavati i igrati u takvoj prostoriji. Namještaj po narudžbi može se prilagođavati prostoriji u skladu s rastom djeteta. Dječji i mladenački namještaj sastoji se od predmeta poput: dječjeg kreveta po mjeri, ležaja po mjeri, kutija za igračke, ormara, dječjeg pisaćeg stola, dječje stolice i drugo.

  3.7. Kupaonski namještaj po mjeri

  Poput spavaće sobe, i kupaonica je prostorija najveće intime, u kojem se moramo osjećati ugodno i opušteno. Kupaonski namještaj po mjeri obuhvaća kupaonske ormariće, ogledala, stalke za ručnike, košare za rublje i druge komade. U kupaonsku opremu moguće je ugraditi i ogledala ili led svjetla. Materijal za kupaonski namještaj mora biti otporan na vlagu, zbog čega preporučujemo upotrebu masivnog drva.

  3.8. Predsoblja po mjeri

  Ako ne želite da vaša soba bude puna razbacanih cipela, čizama, kaputa i kišobrana, osmislite predsoblje po mjeri. Predsoblje je prva prostorija u koju ulazimo, te je zbog toga važno kakav dojam ostavlja na vas ili na vaše goste. Ugradbeni ormari po mjeri, udobna klupa, ormarić za cipele i stalak za kišobrane, osigurat će da vam uređeno predsoblje uvijek izrazi ugodnu dobrodošlicu.

  3.9. Garderobne sobe

  Kada imate dostupan veliki prostor, dobro je odlučiti se za garderobnu sobu, koju vam stolar može opremiti ormarima, policama, vješalicama, klupama i svim dodacima kako biste se u najudobnijem okruženju pobrinuli za svoj izgled.

  4. Moderni namještaj po mjeri

  Osim unikatne opreme za cijele objekte ili prostorije, stolari izrađuju i pojedinačne komade namještaja. Njima ćete dodatno prostoriji udahnuti karakter. Možete naručiti stol i stolice po mjeri, ormare, ladice, police, bar, krevete i druge komade namještaja.

  4.1. Ugradbeni ormari po mjeri

  Ugradbeni ormari po narudžbi najčešći su stolarski proizvod. Njihova prednost je maksimalna iskoristivost prostora za pohranu. Ormar će se nalaziti u prostoriji od zida do zida, od stropa do poda. Stolari izrađuju ugradbene ormare za hodnik, garderobne ormare za spavaće sobe, ugradbene ormare za dječje sobe, ormare za dječje sobe, garaže i sl. Ugradbeni ormari sastoje se od prilagođenih ladica, izvlačne police, vješalica, kutija i sl. Vrata za garderobne ormare mogu biti klasična – krilna, a najčešće se zbog iskorištenosti prostora stranke odlučuju za klizna vrata. Vratno krilo može biti od atraktivnog materijala ili imati ugrađeno ogledalo.

  4.2. Ormari ispod stepenica

  Prostor ispod stepenica zbog nepravilnog oblika često ostane neiskorišten. Radi se o velikom gubitku prostora. Obratite se stolaru koji će vam izraditi ormar za stepenice po mjeri. On će se u potpunosti stopiti s okolinom, a u njega možete pospremiti brojne predmete, poput usisavača, metli, cipela, kaputa i sl.

  4.3. Unutarnja vrata po mjeri

  Vrata u prostoriju su kao uvod u glazbu. Ako niste zadovoljni s ponudom vrata iz kataloga, a na pameti imate nešto posebno, možete se obratiti stolaru kako bi izradio vrata po mjeri. Dostupna su krilna ili klizna vrata po mjeri. Oba tipa mogu biti od masivnog drva ili furnira, s otvorima ili bez njih, s vidljivim ili skrivenim dovratnikom. Postoji bezbroj kombinacija.

  4.4. Umjetnički namještaj

  Ponekad vam je potreban samo jedan predmet koji bi privukao pozornost i postao središte prostorije. U dizajnerskim salonima pronaći ćete mnoštvo takvih predmeta, a možete otići i korak dalje, te osmisliti i naručiti potpuno unikatan komad namještaja.

   

   

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA

  Potrebna izrada i montaža ugradbenog ormara. Želim ormar u kombinaciji polica i vješalica bez ogledala. Ormar je dimenzije cca cca 250 x 374 x 60 cm. 9450 KN do 15750 KN


  ........

  IZRADA KUBINJSKOG ELEMENTA ISPOD SUDOPERA

  Potrebna izrada jedan elementa u kuhinji. Radi se o elementu ispod sudopera. Imam vrata ali je nažalost dno elementa strulilo i propalo, ostalo odličnom stanju. Dimenzije cca 70 x 90 cm. 315 KN do 525 KN


  ........

  IZRADA KUTNOG ELEMENTA VISEĆE KUHINJE

  Potrebna izrada kuhinjskog kutnog elementa dimenzije:
  širina 54 cm
  dubina 32 cm
  visina 45 cm.
  Trebam samo police bez vratiju 1260 KN do 2100 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI, CCA 10 M
  Namještaj po mjeri, Strmec Samoborski

  16875 KN do 28125 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA LADICA U PROSTORU ISPOD STEPENICA, OKO 180 CM VISINE NA NAJVIŠEM DIJELU, IMA 14 STEPENICA KOJE SU ŠIROKE 90 CM,
  Namještaj po mjeri, Oklaj

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UNUTANJIH KLUPČICA, KLIPČICE-3 KOM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, IZRADA DRVENOG PANELA PO MJERI, CCA 262 X 150 CM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA SA KLIZNIM VRATIMA, CCA 340 X 60 X 295 CM
  Namještaj po mjeri, Viškovo

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, KUHINJA PO MJERI, CCA 2, 5 M
  Namještaj po mjeri, Andrijaševci

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA ORMARA ZA CIPELE, CCA 120 X 30 X 80 CM
  Namještaj po mjeri, Rijeka

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI (DONJI ELEMENTI), CCA 120 X 200 CM
  Namještaj po mjeri, Split

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA UGRADBENOG ORMARA, CCA 230 X 560 X 60 CM
  Namještaj po mjeri, Rakitje, Bestovje

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KREVETA NA KAT L FORMACIJE, CCA 2 M
  Namještaj po mjeri, Makarska

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA UGRADBENOG ORMARA SA KLIZNIM VRATIMA, 270 X 200 X 60 CM
  Namještaj po mjeri, Zadar

  4050 KN do 6750 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MERI, CCA 2.5 M
  Namještaj po mjeri, Velika Gorica

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽAUGRADBENOG ORMARA, CCA 320 X 270 X 60 CM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, CCA 250 X 253 X 60 CM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA PO MJERI, CCA 220 X160 X 40 CM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  4725 KN do 7875 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJA PO MJERI, 2 - KOM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  23625 KN do 39375 KN

  CIJENA, IZRADA BLAGOVAONSKOG STOLA, CCA 200 X 100 CM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  5062.5 KN do 8437.5 KN

  CIJENA, IZRADA STOLA I KLUPE ZA TERASU, CCA 200 CM
  Namještaj po mjeri, Hlapičina

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, ELEMENT ZA UGRADBENU I IZVLAČNU NAPU, NAPA JE ŠIRINE 50 CM
  Namještaj po mjeri, Kutina

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI, CCA 8, 5 M DONJI ELEMENTI I CCA 5 M GORNJIH ELEMENATA
  Namještaj po mjeri, Crikvenica

  27000 KN do 45000 KN

  CIJENA, IZRADA POLICA, 7- KOM
  Namještaj po mjeri, Pazin

  1012.5 KN do 1687.5 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA GARDEROBNOG ORMARA I PULTA, CCA 310 X 260 CM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  8100 KN do 13500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA , CCA 230 X 40 X 60(70) CM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA ORMARA PO MJERI, CCA 330 X 230 X 60 CM
  Namještaj po mjeri, Velika Gorica

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA PO MJERI, CCA 252 X 196 CM
  Namještaj po mjeri, Sikirevci

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KOMODE, CCA 180 X 40 X 60 CM
  Namještaj po mjeri, Rogotin

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA TV ORMARA, CCA 240 X 40 X 53 CM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  3375 KN do 5625 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI, CCA 4,6 M
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA POLICA ZA SUŠILICU RUBLJA, CCA 90 X 60 X 60 CM
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  1350 KN do 2250 KN

  CIJENA, ZAMJENA VRATA NA KUHINJSKIM ELEMENTIMA, CCA 4 M
  Namještaj po mjeri, Zagreb

  2362.5 KN do 3937.5 KN

  CIJENA, IZRADA MASIVNOG STOLA ZA BLAGAVAONICU, 80CM X 180CM X 80CM VISINA
  Namještaj po mjeri, Varaždin

  2700 KN do 4500 KN

  CIJENA, IZRADA KUHINJE PO MJERI , CCA 6,48 M
  Namještaj po mjeri, Orahovica

  13500 KN do 22500 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA MANJEG KUHINJSKOG OTOKA, CCA 150 X 75 X 89 CM
  Namještaj po mjeri, Varaždin

  2025 KN do 3375 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, CCA 260 X 250 X 60 CM
  Namještaj po mjeri, Split

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMAR, CCA 245/180/58 CM
  Namještaj po mjeri, Zadar

  6750 KN do 11250 KN

  CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENIH ORMARA, ORMARA-2 KOM
  Namještaj po mjeri, Zaprešić

  13500 KN do 22500 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  NAMJEŠTAJ PO MJERI CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 832 PODUZEĆA ZA NAMJEŠTAJ PO MJERI


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE NAMJEŠTAJ PO MJERI?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana