Namještaj po mjeri cijena

Namještaj je i do 30% skuplji, ali i kvalitetniji od modularnog industrijskog namještaja. Cijena namještaja po mjeri ovisi o veličini, složenosti, materijalu (čvrsto drvo, iverica, iverica i ultrapas, iverica i furnir ili MDF) i naravno izvođaču. Rok trajanja stolara je 1 do 4 mjeseca. Cijena namještaja od furnira po mjeri je od 110-270 EUR/m2.

Kome povjeriti izradu namještaja po mjeri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Cijena za namještaj po mjeri


Cijena namještaja po mjeri za opremanje kuće ili stana. Cijena za namještaj, izrađen po mjeri i želji klijenta. Cijena uključuje furniran iveral.

106.10 €/m2

VRLO NISKA CIJENA
€/m2

SREDNJA CIJENA
190.98 €/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Cijena za stolara i montažera namještaja po mjeri

Druge cijene za Namještaj po mjeri

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
pošalji upit >

Kuhinje po mjeri


Kuhinju možemo obnoviti po niskoj cijeni bojenjem propadajućih kuhinjskih elemenata i zidova. Prepor...

Provjerite i: Kuhinje po mjeri cijena

Dnevne sobe


Cijene namještaja za dnevne sobe imaju širok raspon. Cijena ovisi o količini i vrsti namještaja, mat...

Provjerite i: Dnevne sobe cijena

Spavaće sobe


Spavaća soba po mjeri je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske spavaće sobe. Prostor će si...

Provjerite i: Spavaće sobe cijena

Dječje sobe


Prilagođena dječja soba je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske, što bolje iskorištava pr...

Provjerite i: Dječje sobe cijena

Kupaonice


Moderne kupaonice nude kontakt s prirodom, jer se kamen i drvo, zidne i podne obloge te drveni ili k...

Provjerite i: Kupaonice cijena

Masivni namještaj


Čvrsti namještaj je barem 30% skuplji od iverne ploče, ali je puno trajniji, kvalitetan i ekološki p...

Provjerite i: Masivni namještaj cijena

Ugradbeni ormari


S prilagođenom ugrađenom garderobom možete u potpunosti iskoristiti prostor u kući. Tako će soba izg...

Provjerite i: Ugradbeni ormari cijena

Kuhinjski pultovi


Koliko koštaju kuhinjski pultovi? Cijena ovisi od širine pulta (standardna je 60 cm), dužine, posebn...

Provjerite i: Kuhinjski pultovi Cijena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Drveni namještaj po mjeri – sve što morate znati

1. Što morate znati prije nego što se odlučite za namještaj po mjeri?

Po namještaj najčešće idemo u najbližu trgovinu, a pritom zaboravljamo da ćemo ga upotrebljavati i gledati još mnogo godina, čak desetljećima, te je zbog toga unikatni namještaj po mjeri daleko bolji izbor. Ne samo zbog toga što je napravljen od kvalitetnijih materijala, nego i zbog toga što se u potpunosti prilagođava prostoriji, kao i vašim željama. Namještaj po narudžbi osobito je prikladan za manje stanove ili prostorije nepravilnog oblika, gdje je svaki centimetar važan. Isto tako je netočna predodžba da se radi o skupljem namještaju, jer bogat izbor materijala i stolara omogućuje svima pronalazak onoga što je prihvatljivo za njihov džep. Namještaj po mjeri prikladan je za sve prostorije: kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, potkrovlja, kao i mobilne kućice. Osobito je prikladan za funkcionalne prostorije koje često upotrebljavamo. Ovdje se sigurno ubrajaju ostave po mjeri, kuhinje po mjeri, kupaonice, garaže i ugradbeni ormari po mjeri.

drveni-namjestaj.jpg

Drveni namještaj po mjeri prilagođava se vašem prostoru i vašim željama.

1.1. Materijal za namještaj po mjeri

Za izradu namještaja po mjeri možete birati između vrlo različitih materijala, koji se razlikuju po kvaliteti, izgledu i cijeni. Najkvalitetniji izbor za namještaj je masivno drvo. Različite vrste drva imaju različitu čvrstoću, otpornost, boju i teksturu. Egzotične dekorativne vrste drva postižu vrlo visoke cijene. Kompromisni izbor je iveral, odnosno iverica koja će u suhim prostorijama izdržati gotovo jednako dugo kao i masivno drvo, cijena joj je znatno povoljnija od drva. Kod namještaja je moguće kombinirati i druge materijale: npr.

eličnu konstrukciju, aluminijsko kućište, plastiku, staklo, ogledala, Kerrock i sl. Povoljno rješenje je i kombinacija obojenog medijapana i furnira.

1.2. Crtanje namještaja po mjeri

Stan opremamo očima. Zbog toga je od velike pomoći nacrt namještaja, s kojim budući komad namještaja možete sagledati iz svih kutova. Stepenicu više je izrada fotomontaže, odnosno vizualizacije izgleda u prostoriji, čime možete procijeniti i slaganje s ostalim elementima u prostoriji. 3D nacrte namještaja u ponudi imaju brojni saloni namještaja, a za nacrt se možete dogovoriti i sa stolarom.

2. Kako izabrati kvalitetnog stolara za namještaj po narudžbi?

Kod namještaja nije važan samo dobar materijal i vrhunski izgled, nego i kvaliteta izrade. Ako tražite iskusnog stolara, nemojte nasjedati na obećanja i niske cijene. Kvalitetu stolarstva možete procijeniti iz njihovih referenci, mišljenja prethodnih stranaka i detaljnosti ponude s obzirom na vaš upit. Sve to imamo u ponudi na jednome mjestu, na portalu Mojmojster. Prije sklapanja ugovora preporučujemo i razgovor s izvođačem, kako biste mogli procijeniti njegovo znanje i razumijevanje vaših želja.

3. Unutarnje opremanje stana po mjeri

Za novogradnje i adaptacije često nam je potreban novi namještaj u svim prostorijama. Planiranje rasporeda i izgleda unutarnje opreme dobro je povjeriti iskusnom arhitektu ili dizajneru interijera. Na temelju nacrta stolar će izraditi unikatan namještaj koji će se u potpunosti uklopiti u prostor po vašem ukusu. Osim pojedinačnih komada namještaja, svaku prostoriju je moguće opremiti bojama, ogledalima, tapetama, zidnim i podnim oblogama te brojnim drugim dodatcima. Pogledajmo kako je namještaj prilagođen pojedinoj prostoriji. 

3.1. Kuhinje po mjeri

U kuhinji provodimo mnogo vremena. U njoj imamo mnogo opreme: od posuđa, pribora, do hrane, a proces kuhanja mora biti funkcionalan, snažan i učinkovit. Iz svih navedenih razloga, kuhinje su najčešći namještaj koji se radi po mjeri. Najprije treba utvrditi raspored kuhinjskih elemenata. Zatim slijedi izbor stila, hoće li to biti klasična ili moderna kuhinja. Nakon toga slijedi izrada kuhinjskih elemenata: ormarića, vrata, kuhinjskog pulta i maski za kuhinjske uređaje, poput peći ili hladnjaka. Kuhinjski pult može biti od mramora, umjetnog kamena ili laminata. Na kraju se montiraju kuhinjski elementi. Možete također osmisliti lijep kuhinjski bar, zajedno s barskim stolicama. Kuhinja po mjeri pružit će vam optimalno iskustvo kuhanja.

3.2. Blagovaonice po mjeri

Obred zajedničkog uživanja u hrani odavno je od središnje važnosti u svim kulturama. Zbog toga je blagovaonica jedna od najvažnijih prostorija te se u njoj morate dobro osjećati vi, ali i vaši gosti. Osobito dobar dojam ostavit će blagovaonica po narudžbi. Kralj blagovaonice je sigurno kuhinjski stol po mjeri. Osmislite ga u željenom obliku, od masivnog drva ili s dodatcima različitih materijala, poput čelika, aluminija, stakla, epoksi smole itd. Isto tako vašem ukusu mogu biti prilagođene i kuhinjske stolice, a za točku na i izaberite još i kuhinjske ormariće, police, vitrine i drugu opremu.

3.3. Uredski namještaj po mjeri

Ured opremljen s ukusom ne samo da će pridonijeti boljem osjetu i većoj produktivnosti, nego će ostaviti dobar dojam na vaše poslovne partnere. Namještaj po mjeri za urede obuhvaća pisaće stolove po mjeri, kompjutorske stolove, regale, ormare, stolove za sastanke, fotelje, klupske stoliće i dr. Posebnu pažnju posvetite funkcionalnom rasporedu, ugodnim bojama, pa će izgled pozitivno utjecati na produktivnost.

3.4. Spavaće sobe po mjeri

U spavaćoj sobi prespavamo gotovo trećinu našega života, te je zbog toga od iznimne važnosti način na koji prostorija utječe na nas kada idemo na spavanje i ujutro kada otvorimo oči. Namještaj za spavaće sobe mora biti u skladu s vašim ukusom i izražavati udobnu intimu, bio to krevet po mjeri, ormar za spavaću sobu ili noćni ormarići. U slučaju nedostatka prostora, ispod kreveta se mogu predvidjeti izvlačne ladice ili krevet na podizanje. Garderobni ormar može biti opremljen ogledalima i izvlačnim policama za lakši pristup, ladicama s mekim zatvaranjem, vješalicama itd.

3.5. Dnevne sobe po mjeri

Bez sumnje, najvažnija prostorija modernog boravka je dnevna soba – centar svakog doma. Namještaj za dnevnu sobu omogućuje mnoštvo kombinacija postavljanja, materijala, boja i stilova. Stolar može izraditi brojne unikatne komade namještaja za vas, poput: sjedeće garniture po mjeri, polica po mjeri, ormara za knjige po mjeri, ladica, ormara za televiziju i tako dalje. Sav namještaj u potpunosti će se prilagoditi prostoriji i vašim željama.

3.6. Dječje sobe po mjeri

Okruženje u kojem dijete odrasta veoma je važno za njegov unutarnji razvoj. Tome može pomoći i dječji namještaj po mjeri. Odabirom zanimljivih oblika, boje i uređenim rasporedom, dijete će se rado zadržavati i igrati u takvoj prostoriji. Namještaj po narudžbi može se prilagođavati prostoriji u skladu s rastom djeteta. Dječji i mladenački namještaj sastoji se od predmeta poput: dječjeg kreveta po mjeri, ležaja po mjeri, kutija za igračke, ormara, dječjeg pisaćeg stola, dječje stolice i drugo.

3.7. Kupaonski namještaj po mjeri

Poput spavaće sobe, i kupaonica je prostorija najveće intime, u kojem se moramo osjećati ugodno i opušteno. Kupaonski namještaj po mjeri obuhvaća kupaonske ormariće, ogledala, stalke za ručnike, košare za rublje i druge komade. U kupaonsku opremu moguće je ugraditi i ogledala ili led svjetla. Materijal za kupaonski namještaj mora biti otporan na vlagu, zbog čega preporučujemo upotrebu masivnog drva.

3.8. Predsoblja po mjeri

Ako ne želite da vaša soba bude puna razbacanih cipela, čizama, kaputa i kišobrana, osmislite predsoblje po mjeri. Predsoblje je prva prostorija u koju ulazimo, te je zbog toga važno kakav dojam ostavlja na vas ili na vaše goste. Ugradbeni ormari po mjeri, udobna klupa, ormarić za cipele i stalak za kišobrane, osigurat će da vam uređeno predsoblje uvijek izrazi ugodnu dobrodošlicu.

3.9. Garderobne sobe

Kada imate dostupan veliki prostor, dobro je odlučiti se za garderobnu sobu, koju vam stolar može opremiti ormarima, policama, vješalicama, klupama i svim dodacima kako biste se u najudobnijem okruženju pobrinuli za svoj izgled.

4. Moderni namještaj po mjeri

Osim unikatne opreme za cijele objekte ili prostorije, stolari izrađuju i pojedinačne komade namještaja. Njima ćete dodatno prostoriji udahnuti karakter. Možete naručiti stol i stolice po mjeri, ormare, ladice, police, bar, krevete i druge komade namještaja.

4.1. Ugradbeni ormari po mjeri

Ugradbeni ormari po narudžbi najčešći su stolarski proizvod. Njihova prednost je maksimalna iskoristivost prostora za pohranu. Ormar će se nalaziti u prostoriji od zida do zida, od stropa do poda. Stolari izrađuju ugradbene ormare za hodnik, garderobne ormare za spavaće sobe, ugradbene ormare za dječje sobe, ormare za dječje sobe, garaže i sl. Ugradbeni ormari sastoje se od prilagođenih ladica, izvlačne police, vješalica, kutija i sl. Vrata za garderobne ormare mogu biti klasična – krilna, a najčešće se zbog iskorištenosti prostora stranke odlučuju za klizna vrata. Vratno krilo može biti od atraktivnog materijala ili imati ugrađeno ogledalo.

4.2. Ormari ispod stepenica

Prostor ispod stepenica zbog nepravilnog oblika često ostane neiskorišten. Radi se o velikom gubitku prostora. Obratite se stolaru koji će vam izraditi ormar za stepenice po mjeri. On će se u potpunosti stopiti s okolinom, a u njega možete pospremiti brojne predmete, poput usisavača, metli, cipela, kaputa i sl.

4.3. Unutarnja vrata po mjeri

Vrata u prostoriju su kao uvod u glazbu. Ako niste zadovoljni s ponudom vrata iz kataloga, a na pameti imate nešto posebno, možete se obratiti stolaru kako bi izradio vrata po mjeri. Dostupna su krilna ili klizna vrata po mjeri. Oba tipa mogu biti od masivnog drva ili furnira, s otvorima ili bez njih, s vidljivim ili skrivenim dovratnikom. Postoji bezbroj kombinacija.

4.4. Umjetnički namještaj

Ponekad vam je potreban samo jedan predmet koji bi privukao pozornost i postao središte prostorije. U dizajnerskim salonima pronaći ćete mnoštvo takvih predmeta, a možete otići i korak dalje, te osmisliti i naručiti potpuno unikatan komad namještaja.

 

 

emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš domŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Zadnji projekti

Izrada i montaža kuhinje po mjeri

Prostor spreman za montazu, pripremljene instalacije, odabran materijal, potrebna izmjera i narudžba materijala do kraja mjeseca jer je materijal na popustu, kuhinja čim prije. 13572 € do 22620 €

........

Izrada i montaža kuhinje po mjeri

Potrebna izrada i montaža kuhinje po mjeri oko 3.6 m. Trebam kuhinju L oblika. U pitanju je potkrovni stan. 6786 € do 11310 €

........

Izrada sobnog ormara sa kliznim vratima

Potrebna izrada sobnog ormara sa kliznim vratima. Želim ormar sa policama, 3-4 ladice i dio za vješanje. 6786 € do 11310 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri, 315 cm
Namještaj po mjeri, Sesvete

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada kuhinje po mjeri, 293 cm
Namještaj po mjeri, Sukošan

900 € do 1500 €

Cijena, Izradu dječje sobe po mjeri, krevet 100-120 širine
Namještaj po mjeri, Sesvete

630 € do 1050 €

Cijena, Izrada radne ploče otoka u kuhinji i stol , otok:1 kom kuhinjski stol: 1 kom klupa: 1 kom
Namještaj po mjeri, Varaždin

1350 € do 2250 €

Cijena, Izrade kuhinje po mjeri, 396 x 287 x 180 cm
Namještaj po mjeri, Kusonje

900 € do 1500 €

Cijena, KIzrada i montaža kuhinje po mjeri, 491 cm duzine, viseci elementi 200 cm
Namještaj po mjeri, Solin

1350 € do 2250 €

Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri s otokom, cca 520cm i viseci elementi 280cm
Namještaj po mjeri, Zagreb

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža ormara, cca 220 x 240 cm
Namještaj po mjeri, Vukovar

900 € do 1500 €

Cijena, Ormar u hodniku po mjeri, cca 250 x 300 x 60 cm
Namještaj po mjeri, Njivice

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada povišenog duplog kreveta izvlačnog, cca 90 x 190 cm
Namještaj po mjeri, Susedgrad

585 € do 975 €

Cijena, Izrada cipelarnika po mjeri, 220*370 cm
Namještaj po mjeri, Lepa Ves

540 € do 900 €

Cijena, Iztrada ugradbenog ormara po mjeri, visina: 248 cm, širina: 128 cm, dubina: 60 cm, dvokrilni s policama
Namještaj po mjeri, Samobor

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža dvije komode, 1x širina 90 cm, visina 80 cm i 1x širina 60, visina 100 cm
Namještaj po mjeri, Krk

315 € do 525 €

Cijena, Izrada i montirenje kuhinje po mjeri, cca 3 m
Namještaj po mjeri, Šibice

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada ugradbenog ormara, cca 250 x 120 cm
Namještaj po mjeri, Malinska

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri, 3,5m 2m
Namještaj po mjeri, Novo Čiće

1350 € do 2250 €

Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri, Duzina 220 cm Visina 40 cm Dubina:32 cm
Namještaj po mjeri, Đurđenovac

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža ugradbenog ormara u hodniku, 290x271 cm
Namještaj po mjeri, Kaštel Novi

909 € do 1515 €

Cijena, Izrada i montaža ugradbenog ormara sa ogledalom, 2,70 x 2,00 x 0.54 m
Namještaj po mjeri, Rijeka

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri, 4,80 m, viseći elementi 2,3 m
Namještaj po mjeri, Pakrac

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada kreveta na kat, cca 2 m
Namještaj po mjeri, Zagreb

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada radnog stola od punog drva, cca 150 x 85 x 55cm
Namještaj po mjeri, Pula

135 € do 225 €

Cijena, Izrada i montaža ugradbenog ormara sa kliznim vratima, cca 2.7 x 2.1 m
Namještaj po mjeri, Dubrovnik

900 € do 1500 €

Cijena, Izradu dječje sobe po mjeri, 90 x 210 cm
Namještaj po mjeri, Murter

540 € do 900 €

Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri, 350 cm
Namještaj po mjeri, Karlovac

900 € do 1500 €

Cijena, ugradbeni ormar, 268x225x58
Namještaj po mjeri, Antunovac

0 € do 0 €

Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri, 4 m
Namještaj po mjeri, Sveta Nedjelja

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri, 3 m
Namještaj po mjeri, Vodnjan

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža namještaja po mjeri, cca 120+80 x 260 cm
Namještaj po mjeri, Zagreb

1800 € do 3000 €

Cijena, Izrada i montaža namještaja, ugradbeni ormar-1 kom komoda-1 kom ormarić-1 kom
Namještaj po mjeri, Susedgrad

1350 € do 2250 €

Cijena, Izrada ugradbenog ormara, cca 200 x 120 x 50
Namještaj po mjeri, Pula

225 € do 375 €

Cijena, Izrada i montaža kuhinje po mjeri, cca 3 m
Namještaj po mjeri, Zagreb

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada rustikalnog drvenog kreveta, cca 180x200 cm
Namještaj po mjeri, Mačkovec

450 € do 750 €

Cijena, Izrada i montaža polica za ostavu u "L", 6 kom / cca 80 x dubina 45cm
Namještaj po mjeri, Velika Gorica

270 € do 450 €

Cijena, Ormar 180x270cm,
Namještaj po mjeri, Biograd na moru

1080 € do 1800 €

Cijena, Izrada male police, cca 50cm x 60cm x zadnji dio lajsne 5-6cm
Namještaj po mjeri, Kaštel Gomilica

135 € do 225 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Namještaj po mjeri cjenik

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

980+ poduzeća za Namještaj po mjeri
Besplatna usluga
Bez provizija
Zatraži ponudu

Tražite dobre izvođače za područje Namještaj po mjeri?