NAMJEŠTAJ PO MJERI cijena

Namještaj je i do 30% skuplji, ali i kvalitetniji od modularnog industrijskog namještaja. Cijena namještaja po mjeri ovisi o veličini, složenosti, materijalu (čvrsto drvo, iverica, iverica i ultrapas, iverica i furnir ili MDF) i naravno izvođaču. Rok trajanja stolara je 1 do 4 mjeseca. Cijena namještaja od furnira po mjeri je od 800-2000/m2.

Kome povjeriti izradu namještaja po mjeri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA ZA NAMJEŠTAJ PO MJERI


Cijena namještaja po mjeri za opremanje kuće ili stana. Cijena za namještaj, izrađen po mjeri i želji klijenta. Cijena uključuje furniran iveral.

800.00 KN/m2

VRLO NISKA CIJENA
KN/m2

SREDNJA CIJENA
1440.00 KN/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA stolara i montažera namještaja po mjeri

DRUGE CIJENE ZA NAMJEŠTAJ PO MJERI

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Kuhinje po mjeri


Kuhinju možemo obnoviti po niskoj cijeni bojenjem propadajućih kuhinjskih elemenata i zidova. Prepor...

Provjerite i: Kuhinje po mjeri cijena

Dnevne sobe


Cijene namještaja za dnevne sobe imaju širok raspon. Cijena ovisi o količini i vrsti namještaja, mat...

Provjerite i: Dnevne sobe cijena

Spavaće sobe


Spavaća soba po mjeri je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske spavaće sobe. Prostor će si...

Provjerite i: Spavaće sobe cijena

Dječje sobe


Prilagođena dječja soba je 30% skuplja, ali i kvalitetnija od industrijske, što bolje iskorištava pr...

Provjerite i: Dječje sobe cijena

Kupaonice


Moderne kupaonice nude kontakt s prirodom, jer se kamen i drvo, zidne i podne obloge te drveni ili k...

Provjerite i: Kupaonice cijena

Masivni namještaj


Čvrsti namještaj je barem 30% skuplji od iverne ploče, ali je puno trajniji, kvalitetan i ekološki p...

Provjerite i: Masivni namještaj cijena

Ugradbeni ormari


S prilagođenom ugrađenom garderobom možete u potpunosti iskoristiti prostor u kući. Tako će soba izg...

Provjerite i: Ugradbeni ormari cijena

Kuhinjski pultovi


Koliko koštaju kuhinjski pultovi? Cijena ovisi od širine pulta (standardna je 60 cm), dužine, posebn...

Provjerite i: Kuhinjski pultovi Cijena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Drveni namještaj po mjeri – sve što morate znati

1. Što morate znati prije nego što se odlučite za namještaj po mjeri?

Po namještaj najčešće idemo u najbližu trgovinu, a pritom zaboravljamo da ćemo ga upotrebljavati i gledati još mnogo godina, čak desetljećima, te je zbog toga unikatni namještaj po mjeri daleko bolji izbor. Ne samo zbog toga što je napravljen od kvalitetnijih materijala, nego i zbog toga što se u potpunosti prilagođava prostoriji, kao i vašim željama. Namještaj po narudžbi osobito je prikladan za manje stanove ili prostorije nepravilnog oblika, gdje je svaki centimetar važan. Isto tako je netočna predodžba da se radi o skupljem namještaju, jer bogat izbor materijala i stolara omogućuje svima pronalazak onoga što je prihvatljivo za njihov džep. Namještaj po mjeri prikladan je za sve prostorije: kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, potkrovlja, kao i mobilne kućice. Osobito je prikladan za funkcionalne prostorije koje često upotrebljavamo. Ovdje se sigurno ubrajaju ostave po mjeri, kuhinje po mjeri, kupaonice, garaže i ugradbeni ormari po mjeri.

drveni-namjestaj.jpg

Drveni namještaj po mjeri prilagođava se vašem prostoru i vašim željama.

1.1. Materijal za namještaj po mjeri

Za izradu namještaja po mjeri možete birati između vrlo različitih materijala, koji se razlikuju po kvaliteti, izgledu i cijeni. Najkvalitetniji izbor za namještaj je masivno drvo. Različite vrste drva imaju različitu čvrstoću, otpornost, boju i teksturu. Egzotične dekorativne vrste drva postižu vrlo visoke cijene. Kompromisni izbor je iveral, odnosno iverica koja će u suhim prostorijama izdržati gotovo jednako dugo kao i masivno drvo, cijena joj je znatno povoljnija od drva. Kod namještaja je moguće kombinirati i druge materijale: npr.

eličnu konstrukciju, aluminijsko kućište, plastiku, staklo, ogledala, Kerrock i sl. Povoljno rješenje je i kombinacija obojenog medijapana i furnira.

1.2. Crtanje namještaja po mjeri

Stan opremamo očima. Zbog toga je od velike pomoći nacrt namještaja, s kojim budući komad namještaja možete sagledati iz svih kutova. Stepenicu više je izrada fotomontaže, odnosno vizualizacije izgleda u prostoriji, čime možete procijeniti i slaganje s ostalim elementima u prostoriji. 3D nacrte namještaja u ponudi imaju brojni saloni namještaja, a za nacrt se možete dogovoriti i sa stolarom.

2. Kako izabrati kvalitetnog stolara za namještaj po narudžbi?

Kod namještaja nije važan samo dobar materijal i vrhunski izgled, nego i kvaliteta izrade. Ako tražite iskusnog stolara, nemojte nasjedati na obećanja i niske cijene. Kvalitetu stolarstva možete procijeniti iz njihovih referenci, mišljenja prethodnih stranaka i detaljnosti ponude s obzirom na vaš upit. Sve to imamo u ponudi na jednome mjestu, na portalu Mojmojster. Prije sklapanja ugovora preporučujemo i razgovor s izvođačem, kako biste mogli procijeniti njegovo znanje i razumijevanje vaših želja.

3. Unutarnje opremanje stana po mjeri

Za novogradnje i adaptacije često nam je potreban novi namještaj u svim prostorijama. Planiranje rasporeda i izgleda unutarnje opreme dobro je povjeriti iskusnom arhitektu ili dizajneru interijera. Na temelju nacrta stolar će izraditi unikatan namještaj koji će se u potpunosti uklopiti u prostor po vašem ukusu. Osim pojedinačnih komada namještaja, svaku prostoriju je moguće opremiti bojama, ogledalima, tapetama, zidnim i podnim oblogama te brojnim drugim dodatcima. Pogledajmo kako je namještaj prilagođen pojedinoj prostoriji. 

3.1. Kuhinje po mjeri

U kuhinji provodimo mnogo vremena. U njoj imamo mnogo opreme: od posuđa, pribora, do hrane, a proces kuhanja mora biti funkcionalan, snažan i učinkovit. Iz svih navedenih razloga, kuhinje su najčešći namještaj koji se radi po mjeri. Najprije treba utvrditi raspored kuhinjskih elemenata. Zatim slijedi izbor stila, hoće li to biti klasična ili moderna kuhinja. Nakon toga slijedi izrada kuhinjskih elemenata: ormarića, vrata, kuhinjskog pulta i maski za kuhinjske uređaje, poput peći ili hladnjaka. Kuhinjski pult može biti od mramora, umjetnog kamena ili laminata. Na kraju se montiraju kuhinjski elementi. Možete također osmisliti lijep kuhinjski bar, zajedno s barskim stolicama. Kuhinja po mjeri pružit će vam optimalno iskustvo kuhanja.

3.2. Blagovaonice po mjeri

Obred zajedničkog uživanja u hrani odavno je od središnje važnosti u svim kulturama. Zbog toga je blagovaonica jedna od najvažnijih prostorija te se u njoj morate dobro osjećati vi, ali i vaši gosti. Osobito dobar dojam ostavit će blagovaonica po narudžbi. Kralj blagovaonice je sigurno kuhinjski stol po mjeri. Osmislite ga u željenom obliku, od masivnog drva ili s dodatcima različitih materijala, poput čelika, aluminija, stakla, epoksi smole itd. Isto tako vašem ukusu mogu biti prilagođene i kuhinjske stolice, a za točku na i izaberite još i kuhinjske ormariće, police, vitrine i drugu opremu.

3.3. Uredski namještaj po mjeri

Ured opremljen s ukusom ne samo da će pridonijeti boljem osjetu i većoj produktivnosti, nego će ostaviti dobar dojam na vaše poslovne partnere. Namještaj po mjeri za urede obuhvaća pisaće stolove po mjeri, kompjutorske stolove, regale, ormare, stolove za sastanke, fotelje, klupske stoliće i dr. Posebnu pažnju posvetite funkcionalnom rasporedu, ugodnim bojama, pa će izgled pozitivno utjecati na produktivnost.

3.4. Spavaće sobe po mjeri

U spavaćoj sobi prespavamo gotovo trećinu našega života, te je zbog toga od iznimne važnosti način na koji prostorija utječe na nas kada idemo na spavanje i ujutro kada otvorimo oči. Namještaj za spavaće sobe mora biti u skladu s vašim ukusom i izražavati udobnu intimu, bio to krevet po mjeri, ormar za spavaću sobu ili noćni ormarići. U slučaju nedostatka prostora, ispod kreveta se mogu predvidjeti izvlačne ladice ili krevet na podizanje. Garderobni ormar može biti opremljen ogledalima i izvlačnim policama za lakši pristup, ladicama s mekim zatvaranjem, vješalicama itd.

3.5. Dnevne sobe po mjeri

Bez sumnje, najvažnija prostorija modernog boravka je dnevna soba – centar svakog doma. Namještaj za dnevnu sobu omogućuje mnoštvo kombinacija postavljanja, materijala, boja i stilova. Stolar može izraditi brojne unikatne komade namještaja za vas, poput: sjedeće garniture po mjeri, polica po mjeri, ormara za knjige po mjeri, ladica, ormara za televiziju i tako dalje. Sav namještaj u potpunosti će se prilagoditi prostoriji i vašim željama.

3.6. Dječje sobe po mjeri

Okruženje u kojem dijete odrasta veoma je važno za njegov unutarnji razvoj. Tome može pomoći i dječji namještaj po mjeri. Odabirom zanimljivih oblika, boje i uređenim rasporedom, dijete će se rado zadržavati i igrati u takvoj prostoriji. Namještaj po narudžbi može se prilagođavati prostoriji u skladu s rastom djeteta. Dječji i mladenački namještaj sastoji se od predmeta poput: dječjeg kreveta po mjeri, ležaja po mjeri, kutija za igračke, ormara, dječjeg pisaćeg stola, dječje stolice i drugo.

3.7. Kupaonski namještaj po mjeri

Poput spavaće sobe, i kupaonica je prostorija najveće intime, u kojem se moramo osjećati ugodno i opušteno. Kupaonski namještaj po mjeri obuhvaća kupaonske ormariće, ogledala, stalke za ručnike, košare za rublje i druge komade. U kupaonsku opremu moguće je ugraditi i ogledala ili led svjetla. Materijal za kupaonski namještaj mora biti otporan na vlagu, zbog čega preporučujemo upotrebu masivnog drva.

3.8. Predsoblja po mjeri

Ako ne želite da vaša soba bude puna razbacanih cipela, čizama, kaputa i kišobrana, osmislite predsoblje po mjeri. Predsoblje je prva prostorija u koju ulazimo, te je zbog toga važno kakav dojam ostavlja na vas ili na vaše goste. Ugradbeni ormari po mjeri, udobna klupa, ormarić za cipele i stalak za kišobrane, osigurat će da vam uređeno predsoblje uvijek izrazi ugodnu dobrodošlicu.

3.9. Garderobne sobe

Kada imate dostupan veliki prostor, dobro je odlučiti se za garderobnu sobu, koju vam stolar može opremiti ormarima, policama, vješalicama, klupama i svim dodacima kako biste se u najudobnijem okruženju pobrinuli za svoj izgled.

4. Moderni namještaj po mjeri

Osim unikatne opreme za cijele objekte ili prostorije, stolari izrađuju i pojedinačne komade namještaja. Njima ćete dodatno prostoriji udahnuti karakter. Možete naručiti stol i stolice po mjeri, ormare, ladice, police, bar, krevete i druge komade namještaja.

4.1. Ugradbeni ormari po mjeri

Ugradbeni ormari po narudžbi najčešći su stolarski proizvod. Njihova prednost je maksimalna iskoristivost prostora za pohranu. Ormar će se nalaziti u prostoriji od zida do zida, od stropa do poda. Stolari izrađuju ugradbene ormare za hodnik, garderobne ormare za spavaće sobe, ugradbene ormare za dječje sobe, ormare za dječje sobe, garaže i sl. Ugradbeni ormari sastoje se od prilagođenih ladica, izvlačne police, vješalica, kutija i sl. Vrata za garderobne ormare mogu biti klasična – krilna, a najčešće se zbog iskorištenosti prostora stranke odlučuju za klizna vrata. Vratno krilo može biti od atraktivnog materijala ili imati ugrađeno ogledalo.

4.2. Ormari ispod stepenica

Prostor ispod stepenica zbog nepravilnog oblika često ostane neiskorišten. Radi se o velikom gubitku prostora. Obratite se stolaru koji će vam izraditi ormar za stepenice po mjeri. On će se u potpunosti stopiti s okolinom, a u njega možete pospremiti brojne predmete, poput usisavača, metli, cipela, kaputa i sl.

4.3. Unutarnja vrata po mjeri

Vrata u prostoriju su kao uvod u glazbu. Ako niste zadovoljni s ponudom vrata iz kataloga, a na pameti imate nešto posebno, možete se obratiti stolaru kako bi izradio vrata po mjeri. Dostupna su krilna ili klizna vrata po mjeri. Oba tipa mogu biti od masivnog drva ili furnira, s otvorima ili bez njih, s vidljivim ili skrivenim dovratnikom. Postoji bezbroj kombinacija.

4.4. Umjetnički namještaj

Ponekad vam je potreban samo jedan predmet koji bi privukao pozornost i postao središte prostorije. U dizajnerskim salonima pronaći ćete mnoštvo takvih predmeta, a možete otići i korak dalje, te osmisliti i naručiti potpuno unikatan komad namještaja.

 

 

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA

Potrebna izrada i montaža ugradbenog ormara u hodniku.
Krilna vrata.
Dimenzije ormara cca 2,4 x 2,54m.
Materijal: iverica
Boja: bijela
6300 KN do 10500 KN


........

IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI

Kuhinja, U oblik, gornji elementi do stropa (klasicno otvaranje), prva dva elementa ugradbeni hladnjak, pa visoki element sa ugradbenom pecnicom, ploca za kuhanje na struju, ostali elementi po izboru. Boja donjih elemenata siva, gornjih neka bijela nijansa, radna ploca uzorak hrast ili slicno, backsplash staklo. 12600 KN do 21000 KN


........

IZRADA I MONTAŽA UGRADBENIH ORMARA

Potrebna izrada i montaža ugradbenog ormara sa kliznim vratima. Dimenzije ormara su cca v250, š270, d45 cm, i cca v250, š185, d62 cm. 12600 KN do 21000 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE BEZ VISEĆIH DJELOVA SAMO DONJI DJELOVI, CCA 4-5 M
Namještaj po mjeri, Kakanj

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA MOSTNOG ORMARA , CCA 2.5 M
Namještaj po mjeri, Sesvete

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DJEČJEG KREVETIĆA, CCA 190CM
Namještaj po mjeri, Rijeka

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 3 M
Namještaj po mjeri, Vir

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA , CCA 250 X 180 X 55CM
Namještaj po mjeri, Zagreb

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA TV KOMODE, 117 [Š] × 35 [D] × 41,5 [V] DETALJNI NACRTI U PRILOGU.
Namještaj po mjeri, Zagreb-dio

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, CCA 260 X 190 X 60 CM
Namještaj po mjeri, Split

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA UGRADBENOG ORMARA , ORMARA-3 KOM KREVET-1 KOM
Namještaj po mjeri, Rijeka

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 7 M
Namještaj po mjeri, Varaždin

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, CCA 290 X 260 CM KUTA DIO CCA170 X 170 CM
Namještaj po mjeri, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KREVETA NA KAT, KREVET-1 KOM
Namještaj po mjeri, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA KREVETA PO MJERI, CCA 180 X 140 CM
Namještaj po mjeri, Split

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENIH ORMARA, ORMARI-2 KOM
Namještaj po mjeri, Vrećari

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 4 M
Namještaj po mjeri, Čibača

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA SA KLIZNIM VRATIMA, 2.50 × 0.54 × 3.00 M
Namještaj po mjeri, Tučepi

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, 245-250 VISINA, 108 ŠIRINA, 53 DUBINA
Namještaj po mjeri, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, KUPAONSKI NAMJEŠTAJ, D 180 CM, V 95 X 80, Š 55 CM
Namještaj po mjeri, Bizovac

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, IZRADA ORMARA I MONTAZA IKEINE KUHINJE, ORMAR: 156 X 256 CM KUHINJA: 200 CM
Namještaj po mjeri, Zagreb

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, UGRADBENI ORMAR ZA PREDSOBLJE, 250 X 220 X 60
Namještaj po mjeri, Ližnjan

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA VRATNOG KRILA ZA KUPAONSKI ORMAR, CCA 61.7 X 197 CM
Namještaj po mjeri, Velika Gorica

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, IZLOŽBENE VITRINE OD IVERALA I STAKLA, 12 KOM
Namještaj po mjeri, Cres

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DONJIH ELEMENATA U KUHINJI, CCA 3 M
Namještaj po mjeri, Varaždin

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADNOG ORMARA SVIJETLE BOJE, CCA 230 X 235 CM
Namještaj po mjeri, Rijeka

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA , CCA 150 X 45 X 230 CM
Namještaj po mjeri, Susedgrad

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA VRATNICA ZA KUHINJU , 20 KOM 40X60CM
Namještaj po mjeri, Zagreb

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, 2 M
Namještaj po mjeri, Šišan

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI, IMAMO NACRTE U PDF-U
Namještaj po mjeri, Sljeme

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, UGRADBENI ORMAR, 100X250X40 CM
Namještaj po mjeri, Kanfanar

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 4,27 * 2,40 M CCA 1,53 * 2,70 M
Namještaj po mjeri, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA ORMARA, CCA 60 X 60 X 230 CM
Namještaj po mjeri, Makarska

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 340 M2
Namještaj po mjeri, Zagreb

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA PULTA, CCA 180 X 40 X 150 CM
Namještaj po mjeri, Nova Gradiška

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUTNE KUHINJE, 160X170 DONJI I 160X170 GORNJI
Namještaj po mjeri, Novi Vinodolski

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA POLICE, CCA 250 X 180 CM
Namještaj po mjeri, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA UGRADBENOG ORMARA, CCA 188 X 262 X 60 CM
Namještaj po mjeri, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA KUHINJE PO MJERI, CCA 230 CM
Namještaj po mjeri, Duboka

10125 KN do 16875 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

NAMJEŠTAJ PO MJERI CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

893+ PODUZEĆA ZA NAMJEŠTAJ PO MJERI
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE NAMJEŠTAJ PO MJERI?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana