Za područje
  Što je novo?

  Vanjsko tuširanje, potrebno hlađenje

  Članak je koristio već 12701+ korisnicima
  Možete odabrati između dvije vrste vanjskog tuša. Klasičan je spojen na vodovodnu instalaciju objekta, s ventilom, koji je često za hladnu vodu, ili s mješovitim ventilom. No, korisnici se češće opredjeljuju za postavljanje solarnog tuša, koji grije vodu pomoću sunca.
  Stručni članak 12701
  Tuš u vrtu, www.coolinarika.com
  Imamo 929 izvođača za područje Građevinski radovi:

   
  Vanjski tuš je rješenje u vrućim ljetnim danima, jer omogućava brzo hlađenje. On je također nezaobilazan element u vrtovima s bazenom. Vanjski tuševi mogu biti najrazličitijih oblika, mogu biti vrlo jednostavni ili dizajnerski oblikovani i zanimljivog izgleda. Najjednostavniji vanjski tuševi su izrađeni u obliku cijevi, koja je savijena na način da se ispod nje možete tuširati. Često su spojeni na crijevo za zalijevanje, koje je montirano na slavinu vodovoda. Vanjski tuševi mogu biti i naglašeniji te služe kao estetski element u vrtu. Također, možete se odlučiti za tuš kojem je moguće dodati nastavak za raspršivanje vode, čineći tuširanje još ugodnijim.

  Vanjski tuš je obično samostojeći, a može biti sastavni dio uređenja eksterijera, primjerice ukoliko je montiran na vanjski kameni zid. Tako s njegovom vještom postavom možemo dočarati uzbudljiv vanjski ambijent. 
   

  Solarni tuš

  Postavite solarni tuš na odabrano mjesto i na njega spojite gumeno vrtno crijevo koje je pričvršćeno na slavinu. Prednost solarnog tuša je ta što nije potrebno opskrbljivanje tople vode, obzirom da sadrži poseban spremnik s vodom, u kojem se voda zagrije pomoću sunčeve energije.
  I solarni tuševi mogu biti različitih oblika, najjednostavniji solarni tuševi su u obliku deblje cijevi, koja je tamne boje. Unutar cijelog tuša nalazi se spremljena voda, koja se zagrije pomoću sunčeve energije. Solarni tuševi mogu imati i odvojen rezervoar u kojem je spremljena voda.
   
  Jednostavni vanjski tuševi koji nemaju sustav koji omogućava solarno zagrijavanje, dostupni su već po cijeni od 30 EUR. No, ako se odlučimo za prijenosni tuš izrađen od polivinila, takav možete nabaviti i za cijenu od samo 10 eura. Cijena klasičnih tuševa može narasti i do 1.500 eura. Solarni tuš, s kapacitetom od 35 litara, koji je u obliku debljih cijevi, možete nabaviti za 150 eura, u načelu solarni tuševi mogu postići cijenu do 2.000 eura.
   
   
  Informacije o cijenama možete dobiti u kalkulatoru cijena.
  Za pomoć pri gradnji obratite se sustavu eMajstor, pošaljite nam upit ili nam postavite pitanje.
   
   
  Tuš u vrtu, www.coolinarika.com
  Tuš u vrtu, www.coolinarika.com


  Solarni tuš, http://www.leo-inox.hr
  Solarni tuš, http://www.leo-inox.hr


  Stručni članak 12701
  Autor: eMajstor.hr
  Imamo 929 izvođača za područje Građevinski radovi:

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Imamo 929 izvođača za područje Građevinski radovi:

  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  Imamo 929 izvođača za područje Građevinski radovi
  9.4
  0

  MK GORIČKI d.o.o.

  Bedekovčina
  9.9
  0

  GUJ GRADNJA, vl. Jure Jukić

  Slivno
  9.7
  0

  LUKA GRADNJA d.o.o.

  Štitar
  9.8
  0

  MARKO d.o.o.

  Osijek
  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE GRAĐEVINSKI RADOVI?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  © 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana