Za područje

    Emajstor na 4. Sajmu namještaja i dekora u Zagrebu

    Od 8. do 10. ožujka u Family mallu u Zagrebu održao se 4. Sajam namještaja i dekora. Ovaj jedinstveni događaj koji je okupio veliki broj izlagača i posjetitelja popratili smo i mi - platforma Emajstor.
    Stručni članak 43
    emajstor3a

    Naš stručni Emajstor tim predstavio je posjetiteljima brojne prednosti platforme i sa zadovoljstvom odgovorio na sva pitanja. Osobno smo razgovarali, razmjenjivali iskustva i družili se ova tri dana. Platforma Emajstor, prva građevinska platforma u Hrvatskoj, bila je i medijski pokrovitelj sajma koji se ove godine održao na čak 33.000 m2.

    Emajstor - Family mall

    Tvrtke koje se bave gradnjom, adaptacijom ili popravcima, u Paviljonu 1 Family malla u Zagrebu, na našem su štandu naučile kako unaprijediti svoje poslovanje, doći do ozbiljnih klijenata i kvalitetom se istaknuti na tržištu. Sve one koji trebaju majstore, uputili smo kako ih pronaći! Na našem štandu naučili su i kako planirati svoj projekt, otkrili prosječne cijene materijala i usluga kako bi što bolje organizirali svoj budžet.

    "Sve informacije o platformi dostupne su na www.emajstor.hr/pro. Ovdje možete registrirati svoju tvrtku i poslušati iskustva naših zadovoljnih korisnika."

    Emajstor - sajam

    U fokusu 4. Sajma namještaja i dekora bile su inovacije, ali i tradicija, umjetnost, vrhunski dizajn, održivost. Predstavljeni su noviteti u opremanju interijera i eksterijera, tehnologije, te su izdvojeni dobri primjeri tradicionalnog, ali i suvremenog i održivog dizajna. Sama izložba je imala za cilj inspirirati posjetitelje i ponuditi im brojna rješenja za vlastiti dom. Sajam namještaja i dekora okupio je vodeće proizvođače namještaja i tvrtke za opremanje doma.

    Ove godine, dodatnu vrijednost mu je pružio i ART FAIR (Sajam umjetnina), a posjetitelje je privukao i poseban SMART HOME dio s kućanskim aparatima. 

    Veselimo se budućoj suradnji i novom susretu!

    Sajam Family mall

     

    Stručni članak 43
    Autor: eMajstor.hr

    Da li Vam je članak bio koristan?


    Ideje za uredan dom

    Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

    Tražite dobre izvođače za područje Drugo?

    Imamo 85 izvođača za područje Drugo
    10
    1

    AQUATIC-DESIGN d.o.o.


    9.1
    0

    ŠKOLJIĆ, vl. Elvis Počerek


    9.4
    0

    MATIĆ PLUS d.o.o.


    10
    0

    INTERMONT 2 d.o.o.