Za područje

  Garažna vrata cijena

  Na cijenu garažnih vrata utječe niz čimbenika: dimenzije, proizvođač, materijal, način otvaranja (mehanički, automatski), odabir boje, debljina garažnih vrata ili. letvice i vrsta garažnih vrata (dizalo, krila, klizno, sekcijsko). Cijena za nabavu i ugradnju automatskih sekcijskih garažnih vrata za jedan automobil, s motornim pogonom širine od 240 do 400 cm, je između 700-950 EUR. Vrijeme isporuke obično traje 1 do 2 mjeseca.

  Kome povjeriti izradu/postavljanje vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Garažna vrata, cijena za automatska sekcijska garažna vrata po mjeri


  Cijena garažnih vrata. Cijena za dobavu i montažu automatskih sekcijskih garažnih vrata za jedan automobil.

  596.82 €/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  €/kom

  SREDNJA CIJENA
  3342.18 €/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Druge cijene za Garažna vrata

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Garažna vrata dimenzije 3x2,5 m

  Cijena za garažna vrata dimenzije 3x2,5 m sa motorom i daljinskim za upravljanje. Cijena uključuje dobavu i ugradnju.


  kom

  €/kom

  Industrijska vrata

  Cijena industrijskih garažnih vrata. Cijena industrijskih garažnih vrata sa sustavom brzog otvaranja. Cijena pogona i ugradnje garažnih vrata, do dimenzija 220 x 240 cm.


  kom

  €/kom

  Rolo garažna vrata cijena

  Cijena za rolo garažna vrata dimenzija 3050×2500 mm. Cijena za rolo vrata sa motorom i dva daljinska.


  kom

  €/kom

  UKUPNO:
  Pošalji upit >

  Sekcijska garažna vrata


  Cijena garažnih vrata ovisi o veličini, materijalu (aluminij, čelik, PVC, drvo) i naravno dobavljaču...

  Provjerite i: Sekcijska garažna vrata cijena

  Rolo garažna vrata


  Cijena garažnih vrata ovisi o veličini, materijalu i, naravno, davatelju. Cijena kliznih garažnih vr...

  Provjerite i: Rolo garažna vrata cijena

  Podizna garažna vrata


  Cijena garažnih vrata ovisi o veličini, materijalu (aluminij, čelik, PVC, drvo) i naravno dobavljaču...

  Provjerite i: Podizna garažna vrata cijena

  Dvokrilna garažna vrata


  Cijena garažnih vrata ovisi o veličini, materijalu (aluminij, čelik, PVC, drvo), otvaranju s jednim ...

  Provjerite i: Dvokrilna garažna vrata cijena

  Industrijska garažna vrata


  Cijena industrijskih garažnih vrata ovisi o dimenziji vrata, dobavljaču i načinu otvaranja, koja mog...

  Provjerite i: Industrijska garažna vrata cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  GARAŽNA VRATA, sve što morate znati

  1. Što moramo znati prije kupnje garažnih vrata?

  1.1. Sigurnost kod garažnih vrata

  S obzirom na to da garažna vrata mogu predstavljati i pristup u unutrašnjost naše kuće, moramo se pobrinuti za njihovu sigurnost. Moderna garažna vrata pružaju sigurnost zbog trajnih i izdržljivih materijala od kojih su izrađena, a između ostalog i zbog sigurnog načina zaključavanja. Najveću sigurnost od provalnika pružaju čelična vrata s dvostrukom stijenkom te robusnim šarkama i daljinskim upravljačem s rolling kodom koji je zaštićen od manipulacije. Obratite pozornost na to da su vrata atestirana protiv provale.

  1.2. Toplinska izolacija, brtvljenje i energetska učinkovitost

  Garažna vrata utječu na gubitak energije objekta. Na toplinsku izolaciju garažnih vrata utječe sustav otvaranja, materijali od kojih su vrata napravljena, debljina vrata, kao i kvalitetna montaža vrata. Ako želite uštedjeti na grijanju, ugradite garažna vrata s dvostrukom stijenkom i dovoljno debelim slojem izolacije. Važno je i dobro brtvljenje vrata. Poželjne su čvrste brtve na preklopu, na podu, sa strana i između sekcija jer sprječavaju gubitak topline i štite od vremenskih utjecaja. 

  1.3. Podizna garažna vrata

  Praktično je podizno otvaranje vrata prema gore i ispod stropa garaže. Tako ostaje mnogo prostora u garaži i ispred nje. Zbog toga možete parkirati odmah ispred garažnih vrata.

  1.4. Sprječavanje ozljeda

  Garažna vrata trebaju biti opremljena senzorom koji će vrata zaustaviti bez dodirivanja ako se tijekom otvaranja ili zatvaranja pojavi zapreka ispod njih, poput djeteta ili kućnog ljubimca. Vrata bi trebala biti izrađena tako da spriječe mogućnost uklještenja prstiju iznutra, izvana i sa strana. Potencijalne nesreće i ozljede prilikom upotrebe vrata sprječavaju i zatvorene opruge, kojima se zaštitom produžava životni vijek jer su izolirane od nečistoća i drugih utjecaja iz okoliša.

  2. Odabir dobavljača i izvođača za garažna vrata

  2.1. Savjetovanje pri kupnji garažnih vrata i ugradnja

  Dobar dobavljač će vam se posvetiti, temeljito vas savjetovati, te s vama dogovoriti i najsitnije detalje. Vrata će nabaviti u dogovorenom roku i ponuditi vam opciju ugradnje. To se mora izvesti u jednom danu kako biste zatvorili otvor vrata. Dobar dobavljač ima voljne, iskusne i stručno osposobljene timove za montažu koji će vam ugraditi vrata i po potrebi izvesti dodatne radove.

  2.2. Jamstvo

  Prvi znak koji ukazuje na kvalitetu proizvoda je jamstveni rok. Dobavljači kvalitetnih garažnih vrata daju jamstvo na sustav vrata od 10 godina i više i minimalno petogodišnje jamstvo na pogone i elektroniku. Za vrijeme jamstva garažna vrata moraju biti bez vizualnih ili funkcionalnih nedostataka. Tako dug životni vijek omogućuju kvalitetni materijali i izrada. U slučaju oštećenja mora biti osigurana kompletna paleta zamjenskih dijelova. 

  2.3. Servis i održavanje

  Za garažna vrata s pogonom preporučuje se godišnji servisni pregled ovlaštenog i stručno osposobljenog servisera. Isto tako, važno je da je klijentu uvijek dostupan servisni tim koji se brine o brzom i kvalitetnom otklanjanju eventualnih kvarova.  

  3. Različite izvedbe garažnih vrata

  3.1. Prema načinu otvaranja

  Automatska garažna vrata
  Automatska garažna vrata su sva garažna vrata koja rade s pogonom na daljinsko upravljanje. Takva vrata nas čuvaju od stalnog izlaženja iz automobila, čak i po kiši, kada želimo parkirati auto u garažu. Štedi nas i traženja ključeva jer u automobilu uvijek imamo daljinski upravljač.

  dvizna-garazna-vrata.jpg
  Sekcijska garažna vrata su najpopularnija.

  Sekcijska podizna garažna vrata, sekcijska bočna klizna garažna vrata
  Sekcijska vrata najčešći su izbor kupaca garažnih vrata. To su zapravo podizna, odnosno klizna podizna vrata, sastavljena od više segmenata. Podizna vrata tijekom dizanja lome se na lamele, a ispod stropa opet sastavljaju u cjelinu. Klizna bočna vrata tijekom otvaranja se u dijelovima razmiču na obje strane. Prednost takvih vrata je što za otvaranje trebaju vrlo malo prostora i omogućuju maksimalno svijetlu mjeru prolaza. Mogu biti toplinski izolirana ili neizolirana. Mogu imati i integrirani prozor ili vrata za prolaz pješaka. Sekcijska garažna vrata obično rade na pogon.

  Klasična podizna garažna vrata
  Ova vrata se, za razliku od sekcijskih, podižu pod strop u jednom komadu, s pogonom ili bez pogona. Zbog toga je i smanjena svijetla prolazna mjera. Nedostatak podiznih vrata je slabije brtvljenje, a osim toga, obično nisu izolirana. Najčešće se upotrebljavaju za garaže u nizu, samostojeće garaže i prostore koji ne zahtijevaju posebno brtvljenje.

  Rolo garažna vrata
  Karakteristika rolo odnosno navojnih garažnih vrata je njihov sastav od tankih lamela(obično od aluminija) koje se tijekom otvaranja slažu u rolo kutiju. Lamele su najčešće izolirane. Prednost rolo garažnih vrata je oslobađanje cjelokupnog prostora garaže. Mogu biti automatska ili ručna. Odlikuju ih i jednostavna ugradnja, lijep izgled i tihi rad. 

  Dvokrilna garažna vrata
  Zbog mnoštva boljih rješenja, dvokrilna garažna vrata rjeđe se upotrebljavaju. Obično ih upotrebljavamo u specifičnim, starijim objektima s nižim stropom ili na garažama koje su uže po današnjim standardima. Dvokrilna garažna vrata također mogu biti automatska i toplinski izolirana. 

  Industrijska garažna vrata
  To su veća garažna vrata koja se upotrebljavaju u garažama u kojima se radi s većim vozilima (kamioni), recimo u tvornicama, na gospodarstvima, u skladištima, vatrogasnim domovima itd. Imaju kompaktniju konstrukciju i snažniji motor od uobičajenih vrata. Industrijska vrata često imaju integriran prolaz za pješake, a dostupna su u različitim bojama i dimenzijama.

  3.2. Garažna vrata s obzirom na materijal

  Estetika, kao i korisnost, ovise o materijalu od kojeg su ulazna vrata izrađena. Mogućnost izbora različitih materijala i boja omogućuje nam prilagodbu izgleda vrata svakoj zgradi, a svaki materijal ima svoje prednosti i nedostatke.

  Drvena garažna vrata
  Drvena garažna vrata su, unatoč zahtjevnijem održavanju, zbog svog lijepog izgleda još uvijek najpopularniji izbor. Izgled garažnih vrata je vrlo važan jer znatno utječe na izgled cijele kuće. Izbor boja i vrsta drva je širok. Drvena garažna vrata su kvalitetna i čvrsta ako ih pravilno održavate. To znači da ih trebate barem jedanput godišnje prebojiti, lakirati, odnosno nauljiti kako biste spriječili trošenje zbog vremenskih utjecaja.

  Garažna vrata od umjetne mase
  Garažna vrata od umjetnih masa (PVC, ABS) najpopularnija su rješenja, najprije zbog niske cijene, a zatim i zbog dugotrajnosti i jednostavnosti ugradnje te održavanja. Izgledom su također privlačna, jer se mogu izraditi kao imitacija čeličnih ili drvenih vrata. Skuplja verzija garažnih vrata od umjetnih masa su vrata od staklenih vlakana (fibreglass), koja su višenamjenska jer su otporna na hrđu, izdržljiva i gotovo ne zahtijevaju održavanje.

  Aluminijska garažna vrata
  Od sva tri najčešća materijala, aluminij je najcjenjeniji, najotporniji i najtrajniji. Garažna vrata od aluminija odličan su izbor za primorske krajeve, budući da je aluminij otporan na koroziju od soli u zraku. Također ih odlikuje činjenica da ne zahtijevaju posebno održavanje. Garažna vrata od aluminija spadaju u viši cjenovni razred, a zadržavaju lijepi izgled čak i nakon desetljeća izloženosti i upotrebe. 

  4. Garažna vrata

  Akcija/Stilovi/Trendovi 2019./2020.

  4.1. Staklena garažna vrata

  Danas, kada su garaže još bolje toplinski izolirane zbog kvalitetnijih vrata, vaša garaža više nije samo mjesto za vaš automobil - može poslužiti i kao praonica, radionica, prostorija za vježbanje ili kućni ured. Što više vremena provodite u svojoj garaži, važnije je pronaći način na koji ćete pustiti što više svjetla. Stoga su najnoviji trend garažna vrata s prozorima koji uljepšavaju unutrašnjost vaše garaže, a istodobno daju stil vanjskom izgledu. Ako želite garažu preplaviti svjetlošću, razmislite o modernim staklenim garažnim vratima. Ova elegantna staklena vrata ojačana su snažnim aluminijskim okvirom i omogućavaju vam da doživite svoju garažu u potpuno novom svjetlu.

  4.2. Odvažne boje

  Prošli su dani standardnih bijelih garažnih vrata - danas su kod dizajniranja vanjskog izgleda vašeg doma u trendu odvažne, tamne boje!  Izaberite boju koja se dobro uklapa u vanjski izgled vašeg doma, ali dovoljno tamnu kako bi se garažna vrata istaknula. Razmislite i o crnim garažnim vratima, koja su trenutno jedan od vodećih trendova u dizajnu! 

  4.3. Najnovije tehnologije

  Samo je pitanje vremena kada ćemo svi upravljati garažnim vratima preko wifija i pametnih aplikacija sa svojeg telefona. Pametna garažna vrata možemo otvarati daljinski, a dok smo na poslu ili na odmoru, možemo pratiti njihov status. Pametna tehnologija omogućuje i regulaciju privremenog pristupa osobama poput dadilja, šetača pasa ili čistačicama, tako da ne moramo biti kod kuće kako bismo ih pustili unutra.

  4.4. Suvremeni materijali za garažna vrata

  U prošlosti su garažna vrata uglavnom bila izrađena od čelika, drva ili aluminija, a danas su najpopularnija garažna vrata napravljena od sintetičkih materijala. Materijali poput PVC-a i fiberglassa (staklena vlakna) postaju sve privlačniji vlasnicima domova jer su lagani, povoljni i jednostavno ih je održavati, izdržljivi su, dobri izolatori i dostupni u širokom rasponu stilova.

   

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Izrada i montaža sekcijskih garažnih vrata

  Potrebna izrada i montaža sekcijskih garažnih vrata. Želim vrata na pogon. 6786 € do 11310 €

  ........

  Izrada i montaža PVC garažnih vrata

  Potrebna izrada i montaža garažnih vrata sa motorom za podizanje smeđe boje. 2 kom 240 x 215 cm. 13572 € do 22620 €

  ........

  Izrada i montaža rolo garažnih vrata

  Potrebna izrada i montaža rolo garažnih vrata. Vrata su dimenzije otvor je širina 2.50m , visina 2.00 m. 6786 € do 11310 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, v-200, š-225
  Garažna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža sekcijskih garažnih vrata, 240 x 200 cm
  Garažna vrata, Kutina

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada rolo garažnih vrata, š400cm v300 cm
  Garažna vrata, Karlovac

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada sekcijskih garažnih vrata, cca 500 x 332 cm
  Garažna vrata, Dubrovnik

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, 300 x 200 cm
  Garažna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada podiznih garažnih vrata, 3,70 x 2,40 m
  Garažna vrata, Tomaševec Biškupečki

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dobava i ugradnja PVC rolo garažnih vrata, cca 197 cm x cca 240 cm
  Garažna vrata, Rasinja

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, 240 x 195 cm
  Garažna vrata, Koprivnica

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo/sekcijskih garažnih vrata, 305 x 230 cm
  Garažna vrata, Nedelišće

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada i ugradnja garažnih vrata, cca 3.5 x 2.2 m
  Garažna vrata, Oroslavje

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata sa vratima, 2.30 x 3.90 m
  Garažna vrata, Bibinje

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, 260 x 205 cm
  Garažna vrata, Zlobin

  900 € do 1500 €

  Cijena, Garažna vrata dvokrilna bez motora, cca 2.7 x 2.2 m
  Garažna vrata, Susedgrad

  1440 € do 2400 €

  Cijena, Ugradnja rolo garžnih vrata, 2500 x 2125 mm
  Garažna vrata, Trogir

  135 € do 225 €

  Cijena, Izrada i montaža dvokrilnih garažnih vrata, 200 x 230 cm
  Garažna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, cca 2,70 × 2.30 m
  Garažna vrata, Adamovec

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC rolo garažnih vrata, 4 x 2,40 m
  Garažna vrata, Selca kod Bogomolja

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, 2.30 x 2.20 m
  Garažna vrata, Gospić

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža dvoja rolo garažnh vrata, garažna vrata-2 kom
  Garažna vrata, Novi Čeminac

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Servis automatskih krilnih vrata, vrata-1 kom
  Garažna vrata, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Popravak kvara BFT motora, 1kom motor za sekcijska vrata na vulkanizerskom servisu
  Garažna vrata, Križevci

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, 4,5 m x 2,2 m
  Garažna vrata, Metković

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža garažnih vrata, cca 300 x 260 cm
  Garažna vrata, Soljani

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, cca 300 x 280 cm
  Garažna vrata, Rijeka

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada dvokrilnih prozračnih garažnih vrata, 6,8 m2
  Garažna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Garažna vrata,
  Garažna vrata, Daruvar

  0 € do 0 €

  Cijena, Ugradnja garažnih vrata, 280,250 cm
  Garažna vrata, Osijek

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada i montaža sekcijskih garažnih vrata, 8-9 m2
  Garažna vrata, Ivankovo

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada garažnih vrata na motor i daljinski, 260 x 232 cm
  Garažna vrata, Koprivnica

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada sekcijskih garažnih vrata sa motorom, 270 x 200 cm
  Garažna vrata, Jarmina

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža sekcijskih garažnih vrata, 2,10 x 2,40 m
  Garažna vrata, Vodice

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, 5 m2
  Garažna vrata, Dubrovnik

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža garažnih vrata sa motorom, 2.50 x 2.10 m
  Garažna vrata, Danilo Biranj

  900 € do 1500 €

  Cijena, Servis motora na garažnim vratima, 250 x 240 cm
  Garažna vrata, Plat

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža sekcijskih garažnih vrata, Š 360 × v 240
  Garažna vrata, Novo Virje

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža garažnih rolo vrata, 250 × 250 cm
  Garažna vrata, Kaštel Kambelovac

  900 € do 1500 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Garažna vrata cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  299+ poduzeća za Garažna vrata
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu