Staklari, cijena stakla po m2 - Staklarstvo i staklo

Budući da se mnoge površine i elementi mogu zastakliti, ne postoji jednostavan način izračunavanja troškova, već se cijene staklenih kliznih vrata uvelike razlikuju i ovise o veličini krila vrata, izboru vodiča i obradi krila. To znači da ćete za klizna staklena unutarnja vrata standardnih dimenzija, zajedno s ručkama i njihovim dodacima, oduzeti cca. 2000 kn/kom. Također, cijene kuhinjskih stakala ovise o vrsti stakla, dimenzijama i posljednjem, ali ne najmanje bitnom davatelju stakla. Cijena kaljenog sigurnosnog stakla, debljine 8 mm, bez posebnih slika, iznosi oko 1200 kn/m2.

Kome povjeriti izradu/postavljanje staklenih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT
Provjerite i:
Staklene ograde, cijena

CIJENA ZA ZAMJENU PROZORSKOG STAKLA


Cijena zamjene stakla. Cijena za zamjenu termopan stakla 4-12-4.

350.00 KN/m2

VRLO NISKA CIJENA
KN/m2

SREDNJA CIJENA
540.00 KN/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Staklari, cijena stakla po m2 - Staklarstvo i staklo

DRUGE CIJENE ZA STAKLARI

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Kaljeno staklo za kuhinju

Cijena za izradu kaljenog kuhinjskog stakla po metru kvadratnom iznosi


KN

KN/m2

m2
upit

Kaljeno staklo cijena

Kaljeno staklo za kuhinju, cijena za sigurnosno kaljeno staklo debljine 8 mm.


KN

KN/m2

m2
upit

Kaljeno staklo za kuhinje sa motivima

Cijena za kuhinjsko staklo. Cijena kuhinjskog kaljenog stakla debljine 5-6 mm, zajedno s mjerenjem prostora, brušenjem rubova, lijepljenjem folija i ugradnjom.


KN

KN/m2

m2
upit

Ostakljenje balkona

Cijena za zastakljivanje balkona. Cijena zastakljivanja balkona s PVC prozorima s otvorom krila s toplinskom propusnošću U = 1,3 W / m2K. Cijena ostakljenja balkona za visinu do 150 cm, zajedno s RAL ugradnjom.


KN

KN/m2

m2
upit

Staklena vitrina sa okovima

Cijena za staklenu vitrinu sa okovima. Cijena za vitrinu na 20 cm visokoj osnovi s anodiziranim aluminijskim okvirom. Ožičenje za rasvjetu izloga. Dimenzije 90 x 180 x 40 cm.


KN

KN/kpl

kpl
upit

Staklo za kuhinju u boji

Cijena za kuhinjsko staklo. Cijena kuhinjskog kaljenog stakla debljine 5-6 mm, zajedno s mjerenjem prostora, brušenjem rubova, lijepljenjem folija i ugradnjom.


KN

KN/m2

m2
upit

Laminirano staklo

Cijena za laminirano staklo. Cijena laminiranog stakla. Cijena triplex laminiranog sigurnosnog stakla, zajedno s ugradnjom. Cijena laminiranog stakla bez potkonstrukcije.


KN

KN/m2

m2
upit

Staklena vrata, klizna vrata staklena

Cijena kliznih steklenih vrata. Cijena za unutrašnja staklena klizna vrata sa rukohvatima i okovima


KN

KN/kom

kom
upit

Izo staklo cijena

Cijena za izo staklo. Cijena dobave izo stakla bez montaže.


KN

KN/m2

m2
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Staklene ograde


Cijena metarske staklene ograde ovisi o načinu ugradnje, izboru stakla i o tome imamo li ili ne drža...

Provjerite i: Staklene ograde cijena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Staklo i staklarstvo/staklar - sve što morate znati

1. Staklo – što morate znati?

Staklo je povoljan i dostupan, a prije svega vrlo svestran materijal. Isto tako je i ekološki materijal, jer se može u cijelosti reciklirati. Staklo je, osim što je praktično, i estetski vrijedno, jer očarava svojom elegancijom. Vrlo lijepo se kombinira s drugim materijalima. Staklom u prostoriju propuštamo svjetlost i stvaramo privid prostranosti. 

 

staklo.jpg
Staklo nam omogućava propuštanje svjetlosti u prostoriju i stvaranje privida prostranosti. 

 

1.1. Nove tehnologije

Glatka staklena površina lako se čisti i prostoru daje elegantan izgled, te je zbog toga prikladna za uporabu u kupaonici i u kuhinji. Pomoću najnovijih tehnologija danas je moguće znatno poboljšati brojne karakteristike stakla. Tehnologijama lijepljenja i kaljenja staklo je postalo izdržljivije, što je povećalo njegovu primjenu. Pomoću novih tehnologija danas je moguće napraviti staklo otporno na visoke temperature, vlagu i pucanje. Staklo za tuš kabine moguće je oplemeniti tako da se voda ne zadržava na staklu i na taj način ne dolazi do stvaranja vodenog kamenca i nečistoća. 

1.2. Proizvodi od stakla u opremanju interijera doma

Staklo se upotrebljava u svim prostorijama doma. Sastavni je dio namještaja, tuš-kabina, pločica, kuhinjskih pultova, ormarića, stepenica, ograda za stepenice, pregradnih zidova, panoramskih zidova itd. Staklo je omiljeno zbog svog sjaja i odsjaja, čime u prostoriju unosi svjetlost, privid otvorenosti i prostranosti. U nastavku navodimo nekoliko primjera primjene stakla u stanu. 

1.2.1. Stakleni zidovi i vrata

Staklo se može upotrijebiti i za zidove. Stakleni pregradni zidovi, koji mogu biti potpuno prozirni, mutni ili obojeni, idealni su za podjelu prostorija koje prividno izgledaju kao jedna. Primjenom pregradnih staklenih zidova povećat ćete prostoriju; upotrijebite staklo u malim kuhinjama i uskim hodnicima. Danas su popularna klizna ili obična staklena vrata, za koja se upotrebljava od osam do deset centimetara debelo kaljeno staklo. Upotrijebite naljepnice na vratima kako biste dodatno ukrasili prostoriju. Umjetničko staklo naglasit će atraktivnost prostorije i dati mu posebnost. Staklena vrata mogu stati uz bok „običnim” vratima jer pružaju dobru toplinsku i zvučnu izolaciju, a istodobno predstavljaju lijepi element u prostoru. 

1.2.2. Stakleni strop

Prednost staklenog stropa je propuštanje Sunčevih zraka u vaš stan. Stakleni strop iznad pergole omogućit će vam uživanje na terasi i po kišnom vremenu. Poseban efekt postići ćete polaganjem stakla po podu.

1.1.3. Stakleni namještaj

Staklo se u početku upotrebljavalo samo za gornji dio blagovaoničkog ili čajnog stola. Sada ga možete upotrijebiti u skoro svakom obliku, čak i umjesto drvenih površina. 

1.2.5. Stepenice

Na stubištu je najnoviji trend kombinacija stakla i čelika. Staklo može biti dio ograde, a staklene mogu biti čak i stepenice; za njih upotrebljavamo kaljeno staklo.

1.1.6. Staklo u kuhinji 

U kuhinji je već neko vrijeme popularno staklo umjesto pločica. Njegova prednost je jednostavno čišćenje. Sudoperi, stolne police, staklene police s rasvjetom i sl. Da ne spominjemo sve moguće dodatke!

2. Različite vrste stakla 

2.1. Izolacijsko staklo

Izolacijsko staklo kolokvijalno nazivamo i termopan staklo. Upotrebljava se prije svega za ostakljivanje fasadnog pojasa i stolariju. Pomaže u smanjenju toplinskih gubitaka u stambenim, javnim i poslovnim zgradama. Izolacijska stakla sastavljena su od dva ili više stakala, a prostor između njih popunjen je plinom ili zrakom. Stakla po sastavu mogu biti različitih vrsta, debljine i obrade, čime osim toplinske, osiguravaju i zvučnu izolaciju i zaštitu od sunca. Učinkovitost i dugi vijek izolacijskih stakala prije svega ovise o kvaliteti ugrađenih materijala i kvaliteti izrade (spajanja i brtvljenja) stakla. 

2.2. Sigurnost stakla

Moderne tehnologije danas nam omogućuju primjenu stakla na vrlo velikim površinama. Od stakla se u današnje vrijeme izrađuju pregradni zidovi, vrata, nadstrešnice i ograde. Sigurnost stakla postižemo na različite načine. Višeslojnim lijepljenjem, kaljenjem, djelomičnim kaljenjem i žičanom armaturom. Za zaštitu od loma staklu možemo dodati posebnu foliju. 

2.2.1. Kaljeno staklo

Obično se staklo zbog svoje krhkosti ne može upotrebljavati u mnoge svrhe. Udarci ili nagle promjene temperature mogu prouzročiti pucanje na tisuće oštrih komadića, što može ugroziti ljude u okolini. Zbog toga za izradu stepenica, vrata, za ostakljivanje fasade, različita ostakljenja grijaćih tijela itd. upotrebljavamo kaljeno staklo. U usporedbi s običnim staklom,  4 – 5 puta je otpornije na udarce i na temperaturne promjene te ima veću čvrstoću na savijanje. Glavna odlika kaljenog stakla je što se prilikom loma ne rasipa na male oštre komadiće, nego poprimi izgled paučine, a razbijeni su komadići tupi i zbog toga neopasni. U postupku kaljenja površina stakla se zagrijava na 600 Celzijevih stupnjeva (do granice tališta), a zatim se brzo hladi. Time se površinske molekule stakla izlažu tlačnim, a unutarnje vlačnim naprezanjima. Tako se postiže ravnoteža zbog koje je kaljeno staklo toliko izdrživo. Kaljeno staklo ne može se rezati, brusiti niti bušiti, to treba napraviti prije kaljenja. Nakon kaljenja moguće su površinske obrade, poput graviranja i pjeskarenja. 

2.2.2. Lijepljeno staklo

Lijepljeno staklo sastavljeno je od dva ili više slojeva stakla između kojih se nalazi sloj ljepila, koje prilikom razbijanja stakla sprječava rasipanje komadića stakla i zadržava ih na mjestu. Sigurnosno lijepljeno staklo upotrebljava se u opremanju interijera stanova, javnih i poslovnih prostora, kao što su staklene ograde, stepenice, pregradni zidovi, ostakljenja podova galerija itd. U eksterijeru se primjenjuje prije svega za ostakljenje fasada, zimskih vrtova i nadstrešnica. Sigurnosno staklo pruža i protuprovalnu zaštitu. Sigurnosna stakla mogu se izraditi od različitih vrsta stakla, poput ukrasnih stakala, reflektirajućih stakala, samočistećih, emajliranih ili tiskanih stakala. Nakon izrade sigurnosnih stakala možemo ih iz estetskih razloga obraditi graviranjem, pjeskarenjem, jetkanjem ili tiskanjem.

2.3. Pjeskareno staklo

Pjeskarenjem površine prozirno, obično staklo možemo promijeniti u blago hrapavo, zamagljeno i neprozirno. Kroz njega još uvijek prolazi svjetlost i vide se obrisi. Na taj način dodatno uljepšavamo izgled stakla, a istodobno umanjujemo mogućnost neželjenih pogleda u prostor. Pjeskarenjem staklu možemo dodati i umjetnički dodir u obliku uzoraka ili možemo ispisati tekst ili logotip tvrtke na staklu. Na staklo postavljamo odabrani uzorak kojim zaštitimo površinu, a ostatak površine izložen je pjeskarenju. Na taj način zaštićeni dio ostaje glatka površina, a ostatak stakla pjeskaren. Nakon završetka postupka staklo se premazuje posebnim premazom koji ga štiti od nečistoće. Možemo pjeskariti različite vrste stakla, kao i zrcalna stakla. Različitim dubinama pjeskarenja možemo postići i nijansiranje stakla.

2.4. Jetkano, odnosno satinirano staklo

Jetkano staklo je obično staklo obrađeno posebnim kemijskim postupkom kojim površina postaje slična pjeskarenom staklu, ali glađa. Jetkano staklo može u cijelosti ili djelomično biti mat. Ima sličnu primjenu kao i pjeskareno staklo, može imati različite uzorke, tekstove, a istodobno umanjujemo mogućnost neželjenih pogleda u prostor.

2.5. Ornamentno, odnosno dekorativno staklo

Dekorativno staklo izrađeno je postupkom otapanja ravnog stakla u cjelinu koja se zove fuzija. Najprije iz stakla izrežemo željeni oblik, zatim između dva sloja stakla nanosimo pigment boje – oksid, koji stvara željenu nijansu boje. Staklo se peče u peći na 850 Celzijevih stupnjeva i više, te se počinje otapati i ploče se spajaju. Temperatura peći se zatim počinje spuštati. Cijeli proces traje minimalno 20 sati, ovisno o dimenzijama staklene površine. Fuzijom na staklenoj površini možemo napraviti i različite teksture tako da položimo staklo u keramički model čiju teksturu zatim staklo preuzima. Posebnom tvari koju dodajemo između staklenih ploča možemo napraviti mjehuriće u staklu. Tvar se u peći pretvara u plinovito stanje, a mjehurići ostaju zatočeni u staklu. Najčešće verzije su Alt Deutsch, Chinchilla, Katedral, Krizet, Silvit, Bijeli pijesak. 

2.6. Vatrostalno, odnosno vatrootporno staklo

Vatrostalno staklo je staklo koje može izdržati temperature do 1000 Celzijevih stupnjeva. Najčešće se upotrebljava za vratašca kamina.

2.7. Staklo za tuš kabine

Za tuš kabine upotrebljava se kaljeno staklo koje je tvrđe i sigurnije. Preporučuje se staklo obrađeno posebnom tehnologijom nanopremaza koja sprječava lijepljenje kamenca i drugih nečistoća na staklo, a ujedno ga štiti od kemikalija i drugih štetnih tvari. Na taj način staklo očuva lijepu glatku površinu koja je i jednostavnija za čišćenje. Staklo jednostavno očistimo mekom krpom i blagim sredstvima za čišćenje.

2.8. Staklo sa žicom

Staklo sa žicom je staklo koje je ojačano armaturom (žičanom mrežom). U slučaju razbijanja stakla, žica zadržava staklo od rasipanja. Unatoč tome, staklo sa žicom nije sigurnosno staklo jer razbijeno staklo ima oštre rubove koji predstavljaju opasnost. Staklo sa žicom najčešće se upotrebljava za ostakljenje prozora i vrata. 

2.9. Reflektirajuće, odnosno Stopsol staklo

Stakla koja odbijaju sunce – zrcalna stakla – glatka su i imaju veći ili manji zrcalni efekt. Dobra karakteristika reflektirajućih stakala je zaštita od pregrijavanja, što je osobito dobro kada se radi o većim staklenim površinama, poput poslovnih objekata. Loša osobina je snažan učinak zatamnjivanja tih stakala. Reflektirajuća stakla štite od pogleda po danu, dok je u unutarnjem prostoru manje svjetlosti nego vani. Tada izvana stakla izgledaju kao ogledalo. Kada vani padne mrak i u prostoriji upalimo svjetlo, kroz reflektirajuće staklo se vidi jednako kao i kroz obično staklo. Reflektirajuća stakla dostupna su u različitim bojama (brončana, plava, zelena i srebrna). 

2.10. Ogledala

Ogledala su visokokvalitetna obična (tzv. Float) stakla, koja su na jednoj strani premazana srebrnim premazom koji održava svjetlosnu refleksiju. Ogledala različitih oblika i debljina mogu se dodatno obraditi brušenjem, fazetiranjem, pjeskarenjem i graviranjem. Upotrebljavaju se kao kupaonička ogledala ili u opremanju interijera u obliku ukrasnih zidova, zidova garderobe i fitness centra, kao police i namještaj. Dostupne su brojne inačice ogledala, sa svjetlima, antikna, obojena itd. 

3. Postupak 

3.1.Savjetovanje u salonu

Stručno osoblje kvalitetnog staklarstva pomoći će vam u pronalasku optimalnog rješenja u skladu s vašim željama. Pokazat će vam različite vrste stakala i s vama razgovarati o načinu obrade stakla koji je najprikladniji za vaše rješenje. Za vas će izraditi informativnu ponudu.

3.2. Izmjere na objektu

Nakon potvrđene ponude posjetit će vas u vašem objektu i obaviti sve potrebne izmjere te vidjeti uvjete na licu mjesta (na koji način će moći dostaviti staklo, imaju li dovoljno mjesta za unijeti staklo u prostoriju itd.)

3.3. Izrada

Kvalitetno staklarstvo ima tehnološki izvrsno opremljenu radionicu u kojoj se staklo obrađuje na različite načine (rezanje, brušenje, lijepljenje folija, fazetiranje itd.) kojim izrađuju vaš unikatni proizvod. Narudžba se izvršava u prethodno dogovorenom roku. 

3.4. Postavljanje i popravci

Kvalitetno staklarstvo ima vlastiti tim stručno osposobljenih montera koji će se pobrinuti za pravovremeno i stručno postavljanje proizvoda. Dobro staklarstvo vodi brigu i o brzom odazivu kod otklanjanja eventualnih nedostataka, održavanja proizvoda i zamjene razbijenog stakla.

 

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMDOBAVA KALJENOG STAKLA ZA KUHINJU

Trebao bi kaljeno staklo za kuhinju.
Kuhinja ide u L tako da bi trebao dva komada.
Jedno je cca 1,4m x 0,55m, a drugo je 1,5, x 0,55m (ovo drugo bi na jednom dijelu bilo malo više zbog nape).
Ima jedan otvor za utičnice i on se nalazi na strani zida koja je duga 1,5m.
2205 KN do 3675 KN


........

IZRADA I MONTAŽA VRATA ZA TUŠ KABINU

Kupaonica se nalazi u potkrovlju i potrebna su tuš vrata po mjeri (NE KLIZNA!) s obzirom na kosinu. Širina je cca 90cm a visina je pod kosinom. Crni okviri vrata. 4410 KN do 7350 KN


........

POSTAVLJANJE OGLEDALA NA ZIDOVE

Potrebno postaviti 4 ogledala dimenzija 200cm x 350cm - 2 kom, 200cm x 150cm- 2 kom na zidove. 5670 KN do 9450 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, ZAMJENA RAZBIJENOG STAKLA, CCA 116 X 60 CM
Staklari, Susedgrad

675 KN do 1125 KN

CIJENA, KALJENO STAKLO ZA KUHINJU SA MOTIVOM,
Staklari, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, LAMINIRANO MUTNO TROSLOJNO STAKLO, CCA 1.23 X 1.23 M
Staklari, Rijeka

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA STAKLA, CCA 1. 240 X 16CM X 0,8 CM OBIČNO STAKLO; 2. 180CM X 16CM X 0,8 KALJENO STAKLO
Staklari, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, ZAMJENA RAZBIJENOG STAKLA NA VRATIMA, 1X0,5 M
Staklari, Drežnik Brezovički

675 KN do 1125 KN

CIJENA, ZAMJENA NAPUKNUTOG STAKLA NA IZLOGU, CCA 60 X 180 CM
Staklari, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA STIJENE ZA TUŠ KABINU UZ KADU, CCA 2 M
Staklari, Klinča Sela

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE STAKLA U PEGRADBENI ZID, CCA 126 X 58 CM
Staklari, Zagreb

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KALJENOG STAKLA, CCA 5,40 X 2,10 M
Staklari, Zagreb

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, OSTAKLJENJE TERASE SA IZO STAKLOM, CCA 16.5 X 0.75 M
Staklari, Zaprešić

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZREZATI STAKLA ZA LAMPE, 24 CM× 12 CM×4 MM (MOŽE I 3MM)
Staklari, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, ZAMJENU STAKLA NA STAKLENOJ STIJENI, CCA 110 X 185 CM
Staklari, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA STAKLENE VITRINE ZA DNEVNI BORAVAK, CCA 45 X 45 X 180 CM
Staklari, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DOBAVA STAKLA ZA ZAŠTITU STOLA U BLAGAVAONI, FI 105CM
Staklari, Zagreb

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, KALJENO STAKLO, 3 M2
Staklari, Križ

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE KUHINJSKOG STAKLA, CCA 60 X 152 I CCA 60 X 210 CM
Staklari, Slatina

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, ZAMJENA BALKONSKOG STAKLA, CCA 80 × 110 CM
Staklari, Dubrovnik

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, STAKLENA KLIZNA VRATA IZMEĐU TRPEZARIJE I DNEVNOG BORAVKA, 1 KOM
Staklari, Klana

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA OGLEDALA, CCA 86 X 101 CM I CCA 99 X 140 CM
Staklari, Poreč

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, PROMJENA PUKNUTOG IZO STAKLA, CCA 180 X 140 CM
Staklari, Trnje

675 KN do 1125 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA STAKLENE OGRADE ZA BALKON, 1700 X 110 CM
Staklari, Zagreb

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE OGLEDALA, CCA 150 X 170 CM 5 KOM
Staklari, Nova Gradiška

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA KUHINJSKOG STAKLA UMIJESTO PLOČICA, CCA 400 X 60 CM
Staklari, Povlja

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, BRAVARSKO-STAKLARSKI RADOVI NA LIFTU, 2,2M
Staklari, Metković

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, ZATVORENA JEDINICA S DVOSTRUKIM STAKLOM / DOUBLE GLAZED SEALED UNIT ONLY, L:485MM W:300MM
Staklari, Split

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, STAKLENA KLIZNA VRATA ZA TERASU, 3 M2
Staklari, Subotica Podravska

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, MONTAŽNI PREGRADNI "ZID" OD STAKLA, 2,5 M × 3,5 M
Staklari, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, ZAMIJENA STAKLA I OBNOVA DRVENIH PROZORA, 8 KOM
Staklari, Zagreb

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, KALJENO STAKLO U KUHINJI, 3 X 0.6 M
Staklari, Marčelji

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, KAZETNA STAKLENA VRATA, 80 X 200 CM
Staklari, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZRADA I DOSTAVA STAKLA ZA VANJSKU OGRADU, 124,3X110CM -4 KOM, 113X110 CM- 2 KOM, 100X110 CM -4 KOM
Staklari, Privlaka

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA STAKLENE STIJENE, 2 KOM - 255 X 88 CM
Staklari, Sinj

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZRADA IZOSTAKLA S MONTAŽOM, 190 X 130 CM
Staklari, Split

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA ZAŠTITNOG STAKLA ZA BLAGOVAONSKI STOL, CCA 147 X 95 CM
Staklari, Horvati

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, DOBAVA I MONTAŽA STAKLENE OGRADE ZA TERASU I UNUTRAŠNJE STEPENICE, CCA 45 M
Staklari, Zagreb

74250 KN do 123750 KN

CIJENA, PROMJENA STAKLA NA UNUTRAŠNJEM KAMINU, CCA 40 X 40 CM
Staklari, Imotski

2025 KN do 3375 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

STAKLARI CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

273+ PODUZEĆA ZA STAKLARI
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE STAKLARI?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana