Za područje

  Montaža, ugradnja prozora - Cijena za postavljanje prozora

  Cijene prozora razlikuju se o vrsti odabranog materijala okvira prozora, veličini prozora i vrsti ostakljenja. Najjeftiniji su PVC prozori, slijede drveni prozori koji mogu biti i do 40% skuplji od PVC prozora, a kombinacija drvenih okvira prozora - ALU se smatra najskupljom verzijom i može biti i do 100% skuplji od PVC-a. Postavljanje PVC prozora, montaža PVC prozora ovisi o izvođaču i složenosti ugradnje, količini upotrijebljenog materijala, dimenzijama prozora i drugim čimbenicima. RAL ugradnja je mnogo energetski učinkovitija, ali i skuplja. Izvođači će vam u prosjeku naplatiti oko 40-120 EUR za instalaciju.

  Kome povjeriti montažu prozora? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Ugradnja pvc prozora, cijena za ugradnju prozora


  Ugradnja pvc stolarije. Cijena montaže prozora. Cijena za ugradnju prozora sa ugradnjom unutarnjih i vanjskih brtvila.

  39.79 €/kom

  VRLO NISKA CIJENA
  €/kom

  SREDNJA CIJENA
  79.58 €/kom

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Druge cijene za Montaža, ugradnja prozora

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Granitna unutarnja klupćica

  Cijena unutarnje klupćice od granita. Cijena unutarnje klupćice od granita, standardne debljine 2 cm, bez montaže.


  tm

  €/tm

  Mramorna unutarnja klupćica

  Cijena mramorne unutarnje prozorske klupćice. Cijena mramorne unutarnje prozorske klupćice, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.


  tm

  €/tm

  PVC unutarnja prozorska klupćica

  Cijena PVC unutarnje prozorske klupćice. Cijena PVC unutarnje prozorske klupćice, standardne debljine 2cm, bez ugradnje.


  tm

  €/tm

  Ral montaža, ral ugradnja prozora

  Cijena za RAL ugradnju prozora.


  kom

  €/kom

  Ugradnja prozorskih klupćica

  Ugradnja prozorskih klupćica. Cijena montaže vanjskog prozorskog praga do 40,00 cm dubine i 3,00 cm debljine s kapljičnim rubom - teraco police. Cijena razbijanjem starih postojećih klupćica, uklanjanjem otpada na odlagalište i popravljanjem žbuke na mjestima ugradnje.


  kpl

  €/kpl

  Unutarnja klupćica izrađena od HPL laminata

  Cijena unutarnje klupćice izrađene od HPL laminata. Cijena unutarnje klupćice izrađene od HPL laminata, standardne debljine 2 cm.


  tm

  €/tm

  Unutarnja klupćica od umjetnog kamena

  Cijena unutarnje klupćice od umjetnog kamena. Cijena unutarnje klupćice od umjetnog kamena, standardne debljine 2 cm, bez montaže.


  tm

  €/tm

  Vanjska ALU prozorska klupćica

  Cijena vanjske ALU klupćice. Cijena vanjske ALU prozorske klupćice, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.


  tm

  €/tm

  Vanjska granitna polica

  Cijena vanjske klupćice od granita. Cijena vanjske klupćice od granita, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.


  tm

  €/tm

  Vanjska prozorska klupćica od umjetnog kamena

  Cijena vanjske prozorske klupćice od umjetnog kamena. Cijena vanjske klupćice od umjetnog kamena, standardne debljine 2 cm, bez montaže.


  tm

  €/tm

  UKUPNO:
  Pošalji upit >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Montaža prozora – sve što trebate znati

  1. Montaža prozora – što sve trebate znati?

  montaza-prozora.jpg

  Postoji više načina montaže stolarije: klasična, RAL ili na „slijepi” štok.

  1.1. Zašto je pravilna montaža važna

  Bez obzira na to o kojoj stolariji se radi, PVC, inoks, aluminijska ili drvena stolarija, ključ uspješno obavljenih radova je kvalitetna i pravilna montaža stolarije. Bilo da se radi o ugradnji potpuno novih prozora na novoizgrađenom objektu ili se renovira postojeća stolarija, ključno je da kontakti između prozora i zida budu dobro zabrtvljeni. Nepravilna ugradnja dovodi do lošeg brtvljenja, što vodi do većih toplinskih gubitaka i do većih troškova grijanja i stvaranja kondenzata tijekom hladnih mjeseci. Svi ti problemi mogu se izbjeći ako se stolarija profesionalno ugradi. Takva stolarija moći će vas služiti dugi niz godina.

  2. Proces ugradnje prozora

  2.1. Mjerenje

  Bez obzira na to jeste li se odlučili za potpuno nove prozore ili za popravak postojećih prozora, uvijek morate prije nego što naručite novu stolariju utvrditi precizne dimenzije građevinskog otvora u koji ćete ugraditi prozore. Bez sumnje je najbolje i najsigurnije rješenje, a u konačnici i najisplativije, da mjerenje prepustite onome tko će izrađivati ​​nove prozore ili popravljati postojeće! Ako angažirate profesionalnu tvrtku, ona će za poslove mjerenja zadužiti za to odgovornu osobu, koja će vas posjetiti u zakazano vrijeme radi uzimanja mjera na licu mjesta. Ako se pak odlučite za privatnog obrtnika, on će osobno doći k vama i sve sam dobro izmjeriti. Ne biste trebali mjeriti sami jer u slučaju da su mjere pogrešne nećete imati pravo na reklamaciju ako se novi prozor koji ste naručili ne može ugraditi zbog netočnih dimenzija. No ako pak tvrtka ili obrtnik izradi prozor koji se ne uklapa u postojeći otvor, onda će o svom trošku morati izraditi novi. Stoga je ključno da uzimanje dimenzija prozorskih otvora na objektu povjerite izvođaču radova. Naravno, nije na odmet da nakon što izvođač uzme mjere i sami provjerite točnost izmjerenih dimenzija.

  2.2. Zaštita prostora

  Prostoriju u kojoj će se provoditi radovi treba prije radova pripremiti za rad. Bilo da je riječ o montaži nove ili o popravku postojeće stolarije, možete računati na mnogo prašine, pa stoga morate unaprijed zaštiti prostor. Pri tome ne treba samo zaštiti prostor oko mjesta ugradnje, već cijeli pod prostorije i hodnika koji vodi do mjesta ugradnje jer će se majstor sigurno kretati u cijelom prostoru, unositi i iznositi materijal, alat i opremu i sl. Također trebate prikladno zaštiti zidove i namještaj. Za to se uglavnom upotrebljavaju veliki, deblji najloni, po kojima se može slobodno hodati. Te najlone možete kupiti i sami u specijaliziranim trgovinama. Što se tiče namještaja, druga opcija zaštite je da ga premjestite u druge prostorije jer ćete ga tako najbolje zaštititi. No ako se radi o namještaju koji nije tako lako pomaknuti, onda će folije biti sasvim dobro rješenje.  Uvijek se preporučuje da se svi pripremni poslovi završe prije same montaže, a ne tijekom montaže odnosno kada majstor već počne raditi. Jer prostor treba biti u potpunosti spreman za rad kako bi se majstor mogao slobodno kretati u prostoru.

  2.3. Demontaža postojeće stolarije

  Nakon što se uzmu mjere i zaštiti prostor, može se početi demontirati postojeća stolarija. Demontažu starih prozora i vrata trebao bi raditi majstor kojeg ste angažirali za ugradnju novih prozora i vrata jer će mu sigurno biti mnogo lakše da potom ugradi novu stolariju, odnosno vrati staru. Nakon demontaže treba stare prozore ili vrata ukloniti iz kuće, odnosno organizirati odvoz na otpad. Za tu uslugu također možete angažirati izvođača kojeg ste angažirali za radove demontaže, ugradnje ili popravka, a možete pozvati i specijaliziranu tvrtku koja preuzima iz domova stolariju i odvozi je na otpad. Ako stolariju obnavljate ili popravljate i radove nije moguće sanirati na licu mjesta, majstor će stolariju nakon demontaže odnijeti u svoju radionicu.

  2.4. Raspodjela elemenata

  Nakon demontaže slijedi ugradnja stolarije. Na dan ugradnje montažeri će donijeti odgovarajuće proizvode na mjesto ugradnje i rasporediti ih na odgovarajuća mjesta. To znači da će elemente stolarije koji pripadaju pojedinim otvorima rasporediti izravno ispod otvora u koje se ugrađuju.

  2.5. Ugradnja prozora u otvor

  Ugradnja počinje postavljanjem prozora u građevinski otvor u zidu koji je namijenjen za prozor. Izvođač najprije provjerava uklapaju li se dimenzije prozora s otvorom predviđenim za montažu prozora. Ako dimenzije ne odgovaraju, odnosno ako je prozor prevelik ili premalen u odnosu na otvor, zbog čega se ne može montirati, mora se zamijeniti novim. U tom slučaju odgovorna osoba koja je uzela mjere mora osigurati novi prozor u odgovarajućoj veličini i sa željenim funkcijama. Ako se pak prozor uklapa u postojeći otvor, odnosno s veličinom je sve u redu, laserskim mjeračem se određuje visina, kut i dubina ugradnje prozora, što također ovisi o odabranom načinu ugradnje. Tek kada se utvrdi točan položaj prozora u otvoru, pristupa se postupnoj montaži.

  2.6. Učvršćivanje

  Tek nakon što majstor utvrdi da je određeni položaj prozora zadovoljavajuć, prozor se može fiksirat na podlogu, odnosno na okolne zidove. Prozor se pričvršćuje u podlogu tako što se najprije okvir vijcima pričvrsti u zidove, a tek zatim se na okvir fiksira i prozorsko krilo. Nakon što se okvir i prozorsko krilo fiksiraju, mogu se ugrađivati svi ostali prozorski elementi, poput roleta, venecijanera ili prozorske daske.

  2.7. Čišćenje i pospremanje

  Nakon završenog posla slijedi čišćenje. Zbog prašine će prozor biti dosta prašnjav, kako okvir tako i staklo, pa ćete ih morati dobro oprati prije upotrebe i iznutra i izvana. Da se okvir ne bi oštetio tijekom radova, on se štiti posebnom plastikom koja se lijepi izravno na prozor i skida tek nakon montaže. Ove zaštitne trake obično nakon ugradnje skida sam izvođač radova, jer je to dio njegove usluge. Također, izvođač radova bi trebao usisati prostor nakon uklanjanja zaštitnog materijala odnosno prije odlaska. No kako je sve ipak stvar dogovora, trebate prije naručivanja usluge dogovoriti s izvođačem što sve njegova cijena uključuje i da po potrebi ispregovarate dodatne usluge nakon montaže ako one nisu uključene u njegovu ponudu.

  2.8. Kontrola kvaliteta ugradnje

  Nakon završetka svih naručenih radova savjetujemo vam da skupa s majstorom provjerite sve ugrađene elemente i uvjerite se da su tehnički ispravni, da je sve dobro zabrtvljeno i da su svi elementi na pravim pozicijama. To je idealan trenutak da dok je majstor još tu ukažete na eventualne greške, uložite reklamaciju na rad i zatražite popravak. Međutim, svaki profesionalni majstor će sam i prije ovog zajedničkog pregleda obaviti detaljan pregled, a također će vas savjetovati kako da pravilno upotrebljavate i održavate stolariju.

  3. Vrste montaže prozora

  3.1. Klasična ugradnja

  Klasična ugradnja prozora podrazumijeva ispunu spoja između prozora i zida poliuretanskom pjenom (PU), zbog čega se može dogoditi da spoj jednostavno nije potpuno zabrtvljen i da hladan vanjski zrak ipak prodire u kuću. To može dovesti do vlaženja izolacije koja je postavljena oko prozora, što će ubrzati propadanje prozora i smanjiti njihovu funkcionalnost i učinkovitost. Posljedica toga su veći mjesečni troškovi grijanja. Problem može nastati i zbog neadekvatne mehaničke ugradnje okvira na noseću konstrukciju, što opet dovodi do toga da prozor „visi" u ležištu. Rezultat je isti – loše zabrtvljeni spoj između krila i okvira prozora.

  3.2. Montaža na „slijepe” štokove

  Drugi način ugradnje se mnogo više upotrebljavao prije i imao je mnoge prednosti. To je takozvana montaža na slijepe štokove. Taj je način bio veoma popularan prije 30 – 40 godina, kada su se podizali novi stambeni blokovi i objekti od montažnih betonskih elemenata. Tako su se u tvornicama izlijevali cijeli zidovi od betona, a u kalupe postavljali metalni okviri, tako da bi gotovi zid već imao potpuno spremne otvore za prozore i pomoću krana bi se ugrađivali na predviđeno mjesto. Taj je način gradnje bio puno brži, a konstrukcije s takvim čeličnim okvirima (koji su bili svojevrsna armatura) bile su znatno stabilnije. Sada se kod gradnje privatnih kuća u takvom slučaju prozori ugrađuju nakon svih ostalih građevinskih radova. Naime, stolarija se ugrađuje tek kada su prozorske daske već postavljene, a unutarnje i vanjsko žbukanje je dovršeno, odnosno kada je cijela fasada već gotova. Prednost takvog načina ugradnje je u tome što se izbjegavaju oštećenja koja bi mogla nastati tijekom naknadnih, završnih radova. Važno je da prije početka ugradnje prozora svi zidarski radovi budu dovršeni, a svi materijali potpuno osušeni. „Slijepi” štokovi su zapravo dodatni sloj izolacije na fasadnoj strani prozora, i zahvaljujući njemu se smanjuje potrošnja energije. Druga velika prednost ugradnje prozora na „slijepe” štokove je što je montaža brza, a radovi su čisti, tako da se ne kasni s ostalim radovima na objektu, odnosno oni teku brzo i nesmetano. Ovaj način rada osobito se preporučuje pri montaži drvenih prozora.

  3.3. RAL montaža

  RAL standard je u današnje vrijeme zlatni standard za ugradnju prozora. Za gradnju niskoenergetskih i pasivnih kuća ovo je čak i obvezan način ugradnje prozora jer se možete prijaviti za subvencije iz ekofondova za drvenu i aluminijsku stolariju. RAL montaža podrazumijeva montažu prozora s trostrukim brtvljenjem, čime se u potpunosti sprečava stvaranje potencijalnih toplinskih mostova, koji su najveći problem, osobito kod obnavljanja i renoviranja starih kuća. RAL ugradnja prozora je postupak brtvljenja svih spojeva zida i okvira, po principu da je unutrašnja zaštita efikasnija od zaštite izvana, budući da se toplina na taj način mnogo teže prenosi iznutra prema van. Pritom je dopušteno da para prolazi u istom smjeru, ali ne i obrnuto, tako da ništa ne stvara kondenzaciju izvana prema unutra. Trostruko brtvljenje po RAL sustavu ugradnje postiže se ugradnjom hermetičke parne membrane s unutarnje strane, vodootporne ali paropropusne barijere izvana i toplinskom izolacijom u sredini tog „sendviča”. Kako bi nepropusnost bila potpuna, izvođač pri brtvljenju upotrebljava posebne višenamjenske trake koje služe kao parna brana, sprečavajući tako prodor vode dok istodobno omogućuju prolaz vodene pare. Tako se dobiva željeni rezultat: kroz spojeve ništa ne puše, vlaga se ne kondenzira na unutarnjoj strani prozora, čime se sprječava nastanak zidne plijesni te uspostavlja ugodan, kvalitetan životni ambijent. Jedna od najvećih prednosti RAL montaže, koja umjesto poliuretanske pjene primjenjuje višenamjenske trake je upravo njihova veća elastičnost i rastezljivost te potpuno prianjanje na okvir prozora, što se poliuretanskom pjenom ne može postići.

  3.4. Ugradnja tijekom renoviranja

  Mnogo češće se ljudi odlučuju za obnavljanje nego za kupnju nove stolarije, što može biti dobro rješenje kada su u pitanju starogradski stanovi ili stare vile, gdje su drveni prozori starih majstora zaista nezamjenjivi. Kad biste ih recimo zamijenili suvremenim ALU ili PVC inačicama, riskirate da uništite kompletan dizajn kuće. Pored obnove ili potpune zamjene, u slučaju preuređenja kuće ili stana uvijek se možete odlučiti i za takozvano suho renoviranje. To je postupak u kojem se uklanjaju postojeća prozorska krila i mijenjaju okviri. Ako se cijeli posao odradi pažljivo i uz odgovarajuću spretnost i majstorstvo, nema straha od bilo kakvih oštećenja. Treba imati na umu da su manja oštećenja na zidovima i letvicama gotovo neizbježna tijekom obnove stolarije, ali se uvijek lako i brzo mogu sanirati kitanjem ili u najgorem slučaju maskirati knauf pločama.

  4. Ugradnja prozorskih daski

  4.1. Mjerenje prije ugradnje

  Kao što se prije ugradnje prozorskog krila mora izmjeriti otvor za prozor, tako se i prije ugradnje daske moraju uzeti točne mjere. I u ovom slučaju bi mjerenje trebalo povjeriti izvođaču radova. Po pravilu mjere treba uzeti tako da se s obje strane otvora doda još 2 do 3 cm duljine, jer se prozorske daske postavljaju tako da uvijek sežu nekoliko centimetara ispod ožbukanog zida, a uz to treba dodati još 4 cm širine jer daske uvijek idu malo preko ruba.

  4.2. Položaj daski

  Najbolje je označiti točan položaj daske markerom prije nego što se daska trajno učvrsti na planirano mjesto. Treba označiti sredinu daske i sredinu prozora ili njegovog okvira jer te dvije točke trebaju biti poravnane tako da na kraju sve izgleda lijepo i skladno. Što se tiče podloga za prozorske daske, obično se upotrebljava stiropor ili pur-pjena.

  4.3. Upotreba pur-pjene

  Pur-pjena odnosno poliuretanska pjena je sredstvo za popunjavanje praznina na poleđini daske, kao i na njenoj lijevoj i desnoj strani, dok se sredina popunjava na svakih 10 centimetara. Daska se zatim postavlja na unaprijed označene točke tako da je u osi sa središtem okvira prozora, također unaprijed određenim i označenim nagibom. Ako se radi o prozorskoj dasci s unutarnje strane, ona se može postaviti dosta ravno, dok izvana treba biti nagnuta za nekoliko stupnjeva (1 do 2 stupnja) kako bi s nje mogla otjecati kišnica. Nagib treba uvijek odrediti pomoću libele.

  Pri ugradnji se može dogoditi da se pjena tijekom sušenja toliko proširi da počne podizati dasku, tako da se izgubi već napravljen nagib. Ako se to dogodi, morate ukloniti dasku i rezati pjenu, a zatim je ponovno postaviti i ponovno ispuniti spojeve između daske i susjednih građevinskih elemenata.

  4.4. Upotreba ljepila

  Kako bi prozorska daska bila doista stabilna i čvrsto stajala na podlozi, ona se može lijepiti ljepilom ili mortom. Ako se upotrebljava ljepilo, onda ga treba nanositi u točkama na svakih 5 do 10 cm, a zatim se ploča fiksira u pravilan položaj u odnosu na os okvira prozora. Ako se lijepi mortom, ravnomjerno nanesite mort po cijeloj površini, a zatim pritisnite dasku kako bi legla na mjesto.

  5. Cijena ugradnje prozora

  Ugradnja prozora isključivo ovisi o odabranom materijalu, dimenzijama i vrsti ostakljenja. Cijena ugradnje je, dakle, zapravo uvjetovana cijenom prozora, budući da proizvođač ili izvođač od kojega naručujete nove prozore uglavnom ne naplaćuje montažu. Ugradnja je obično već dio usluge ili je pak naplaćuje minimalno uz trošak odvoza stare stolarije na otpad.  Najjeftinija inačica prozora su svakako PVC prozori, dok drveni i ALU prozori ili prozori u kombinaciji oba materijala mogu biti i od 50 do 80 % skuplji. Majstori obično naplaćuju između 40 - 120 EUR za instalaciju. Svakako cijena montaže ovisi o broju prozora koji se ugrađuje i dodatnom radu.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Demontaža stare i ugradnja nove stolarije

  Potrebno promjeniti 3 drvena prozora novim pvc. 2 prozora 80×100 i
  1 48×70
  Takođe je potrebna ugradnja protuprovalnih vrata dimenzije 96×200 cm. 2375.1 € do 3958.5 €

  ........

  Demontaža i montaža Velux prozora

  Potrebna demontaža i montaža krovnih prozora i opšava. 678.6 € do 1131 €

  ........

  Demontaža starog prozora, postavljanje novog šireg prozora i obrada špaleta

  Demontaža starog prozora, rušenje dijela zida da bi se postavio malo veći prozor i obrada špaleta. 2375.1 € do 3958.5 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Montaža dvokrilnog prozora PVC sa roletom, cca 150 x 190 cm
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

  135 € do 225 €

  Cijena, Ugradnja krovnog prozora, 118 x 66 cm
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Demontaža i ugradnja prozora, cca 100 x 140 cm
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

  135 € do 225 €

  Cijena, Podzidavanje i uklonjene stijene te postavljanje prozora, otvori-3 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Ugradnja stolarije, 2 x prozor 120 x 100 i 1 x vrata 100 x 200
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Ugradnja krovnih porozora, 78 x 117 cm
  Montaža, ugradnja prozora, Malinska

  90 € do 150 €

  Cijena, Ugradnja PVC prozora, prozori-2 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Rijeka

  90 € do 150 €

  Cijena, Ugradnja krovnih prozora, prozori-2 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Velika

  135 € do 225 €

  Cijena, Demontaža balkonskih vrata i ugradnja prozora sa okvirom, cca 220 x 110 cm
  Montaža, ugradnja prozora, Sisak

  108 € do 180 €

  Cijena, Demontaža starog i montaža novog krovnog prozora, 1 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb-dio

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Dobava klupice te ugradnja iste, 1 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Rijeka

  90 € do 150 €

  Cijena, Ugradnja krovnih prozora, cca 112 x 78cm sva tri komada
  Montaža, ugradnja prozora, Karlovac

  270 € do 450 €

  Cijena, Montaža Velux krovnog prozora, 60 x 110 cm
  Montaža, ugradnja prozora, Tkon

  90 € do 150 €

  Cijena, Dobava i ugradnja PVC prozora, 2 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

  270 € do 450 €

  Cijena, Ugradnju alu prozorske klupčice, klupčice-3 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Gračac

  90 € do 150 €

  Cijena, Montaža PVC prozora, prozori-2 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Borovo

  270 € do 450 €

  Cijena, Promjenit stari prozor i zazidat, cca 125 × 170 cm
  Montaža, ugradnja prozora, Borovo

  135 € do 225 €

  Cijena, Proširenje otvora za ugradnju balkonskih vrata, cca 160 x 235 cm
  Montaža, ugradnja prozora, Zadar

  90 € do 150 €

  Cijena, Ugradnja PVC prozora i balkonskih vrata, 2 prozora i 2 vrata
  Montaža, ugradnja prozora, Desinić

  180 € do 300 €

  Cijena, Ugradnja krovnog prozora, krovni prozori-5 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Šibenik/dio-Brodarica/

  270 € do 450 €

  Cijena, Ponovno montirati pvc prozor sa žaluzinama i novom klupicom, širine 150cm
  Montaža, ugradnja prozora, Okrug Gornji

  180 € do 300 €

  Cijena, Rezanje zida i ugradnja drvenog prozora, 1 prozor, 90 x 80cm
  Montaža, ugradnja prozora, Tršće

  135 € do 225 €

  Cijena, Montaža krovnih prozora, 2 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

  180 € do 300 €

  Cijena, Demontaža stare i montaža nove stolarije, 1 vrata 2 prozora
  Montaža, ugradnja prozora, Dramalj

  153 € do 255 €

  Cijena, Montaža krovnih prozora, 65 x 118 cm 3 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

  225 € do 375 €

  Cijena, Ugradnja stolarije, 7+6
  Montaža, ugradnja prozora, Slavonski Brod

  900 € do 1500 €

  Cijena, Ugradnja stolarije, 6 vrata (sa balkonskim) , 11 prozora
  Montaža, ugradnja prozora, Kutjevo

  630 € do 1050 €

  Cijena, Montaža PVC prozora, prozori-6 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Barbat na Rabu

  270 € do 450 €

  Cijena, Demontaža i montaža prozora, 1 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Kupinečki Kraljevec

  90 € do 150 €

  Cijena, Ugradnja krovnih prozora, 5 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Vinkovci

  270 € do 450 €

  Cijena, Demontaža i ugradnja PVC ulaznih vrata i PVC prozora, 1 vrata i 1 prozor ~ klasična ugradnja
  Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

  180 € do 300 €

  Cijena, Ugradnja dodatno kip funkcije na postojeće alu prozore, 5 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Dubrava

  90 € do 150 €

  Cijena, Ugradnja ulaznih PVC vrata, 2 vrata pvc .Veličine 100x200
  Montaža, ugradnja prozora, Rogoznica

  135 € do 225 €

  Cijena, Ugradnja krovnog prozora Velux, cca 66 x 118 cm
  Montaža, ugradnja prozora, Rtina

  90 € do 150 €

  Cijena, Dobava i ugradnja pvc prozora i demontaža drvene stolarije, 5 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Dubrava

  1620 € do 2700 €

  Cijena, Ugradnja krovnih prozora, krovni prozori-2 kom
  Montaža, ugradnja prozora, Rovinjsko Selo

  270 € do 450 €  Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

  Montaža, ugradnja prozora cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  592+ poduzeća za Montaža, ugradnja prozora
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu