Montaža, ugradnja prozora - Cijena za postavljanje prozora

Cijene prozora razlikuju se o vrsti odabranog materijala okvira prozora, veličini prozora i vrsti ostakljenja. Najjeftiniji su PVC prozori, slijede drveni prozori koji mogu biti i do 40% skuplji od PVC prozora, a kombinacija drvenih okvira prozora - ALU se smatra najskupljom verzijom i može biti i do 100% skuplji od PVC-a. Postavljanje PVC prozora, montaža PVC prozora ovisi o izvođaču i složenosti ugradnje, količini upotrijebljenog materijala, dimenzijama prozora i drugim čimbenicima. RAL ugradnja je mnogo energetski učinkovitija, ali i skuplja. Izvođači će vam u prosjeku naplatiti oko 300-900 kn za instalaciju.

Kome povjeriti montažu prozora? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

UGRADNJA PVC PROZORA, CIJENA ZA UGRADNJU PROZORA


Ugradnja pvc stolarije. Cijena montaže prozora. Cijena za ugradnju prozora sa ugradnjom unutarnjih i vanjskih brtvila.

300.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
600.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Montaža, ugradnja prozora - Cijena za postavljanje prozora

DRUGE CIJENE ZA MONTAŽA, UGRADNJA PROZORA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Vanjska ALU prozorska klupćica

Cijena vanjske ALU klupćice. Cijena vanjske ALU prozorske klupćice, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.


KN

KN/tm

tm
upit

PVC unutarnja prozorska klupćica

Cijena PVC unutarnje prozorske klupćice. Cijena PVC unutarnje prozorske klupćice, standardne debljine 2cm, bez ugradnje.


KN

KN/tm

tm
upit

Unutarnja klupćica od umjetnog kamena

Cijena unutarnje klupćice od umjetnog kamena. Cijena unutarnje klupćice od umjetnog kamena, standardne debljine 2 cm, bez montaže.


KN

KN/tm

tm
upit

Granitna unutarnja klupćica

Cijena unutarnje klupćice od granita. Cijena unutarnje klupćice od granita, standardne debljine 2 cm, bez montaže.


KN

KN/tm

tm
upit

Vanjska granitna polica

Cijena vanjske klupćice od granita. Cijena vanjske klupćice od granita, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.


KN

KN/tm

tm
upit

Mramorna unutarnja klupćica

Cijena mramorne unutarnje prozorske klupćice. Cijena mramorne unutarnje prozorske klupćice, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.


KN

KN/tm

tm
upit

Vanjska prozorska klupćica od umjetnog kamena

Cijena vanjske prozorske klupćice od umjetnog kamena. Cijena vanjske klupćice od umjetnog kamena, standardne debljine 2 cm, bez montaže.


KN

KN/tm

tm
upit

Unutarnja klupćica izrađena od HPL laminata

Cijena unutarnje klupćice izrađene od HPL laminata. Cijena unutarnje klupćice izrađene od HPL laminata, standardne debljine 2 cm.


KN

KN/tm

tm
upit

Ugradnja prozorskih klupćica

Ugradnja prozorskih klupćica. Cijena montaže vanjskog prozorskog praga do 40,00 cm dubine i 3,00 cm debljine s kapljičnim rubom - teraco police. Cijena razbijanjem starih postojećih klupćica, uklanjanjem otpada na odlagalište i popravljanjem žbuke na mjestima ugradnje.


KN

KN/kpl

kpl
upit

Ral montaža, ral ugradnja prozora

Cijena za RAL ugradnju prozora.


KN

KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Montaža prozora – sve što trebate znati

1. Montaža prozora – što sve trebate znati?

montaza-prozora.jpg

Postoji više načina montaže stolarije: klasična, RAL ili na „slijepi” štok.

1.1. Zašto je pravilna montaža važna

Bez obzira na to o kojoj stolariji se radi, PVC, inoks, aluminijska ili drvena stolarija, ključ uspješno obavljenih radova je kvalitetna i pravilna montaža stolarije. Bilo da se radi o ugradnji potpuno novih prozora na novoizgrađenom objektu ili se renovira postojeća stolarija, ključno je da kontakti između prozora i zida budu dobro zabrtvljeni. Nepravilna ugradnja dovodi do lošeg brtvljenja, što vodi do većih toplinskih gubitaka i do većih troškova grijanja i stvaranja kondenzata tijekom hladnih mjeseci. Svi ti problemi mogu se izbjeći ako se stolarija profesionalno ugradi. Takva stolarija moći će vas služiti dugi niz godina.

2. Proces ugradnje prozora

2.1. Mjerenje

Bez obzira na to jeste li se odlučili za potpuno nove prozore ili za popravak postojećih prozora, uvijek morate prije nego što naručite novu stolariju utvrditi precizne dimenzije građevinskog otvora u koji ćete ugraditi prozore. Bez sumnje je najbolje i najsigurnije rješenje, a u konačnici i najisplativije, da mjerenje prepustite onome tko će izrađivati ​​nove prozore ili popravljati postojeće! Ako angažirate profesionalnu tvrtku, ona će za poslove mjerenja zadužiti za to odgovornu osobu, koja će vas posjetiti u zakazano vrijeme radi uzimanja mjera na licu mjesta. Ako se pak odlučite za privatnog obrtnika, on će osobno doći k vama i sve sam dobro izmjeriti. Ne biste trebali mjeriti sami jer u slučaju da su mjere pogrešne nećete imati pravo na reklamaciju ako se novi prozor koji ste naručili ne može ugraditi zbog netočnih dimenzija. No ako pak tvrtka ili obrtnik izradi prozor koji se ne uklapa u postojeći otvor, onda će o svom trošku morati izraditi novi. Stoga je ključno da uzimanje dimenzija prozorskih otvora na objektu povjerite izvođaču radova. Naravno, nije na odmet da nakon što izvođač uzme mjere i sami provjerite točnost izmjerenih dimenzija.

2.2. Zaštita prostora

Prostoriju u kojoj će se provoditi radovi treba prije radova pripremiti za rad. Bilo da je riječ o montaži nove ili o popravku postojeće stolarije, možete računati na mnogo prašine, pa stoga morate unaprijed zaštiti prostor. Pri tome ne treba samo zaštiti prostor oko mjesta ugradnje, već cijeli pod prostorije i hodnika koji vodi do mjesta ugradnje jer će se majstor sigurno kretati u cijelom prostoru, unositi i iznositi materijal, alat i opremu i sl. Također trebate prikladno zaštiti zidove i namještaj. Za to se uglavnom upotrebljavaju veliki, deblji najloni, po kojima se može slobodno hodati. Te najlone možete kupiti i sami u specijaliziranim trgovinama. Što se tiče namještaja, druga opcija zaštite je da ga premjestite u druge prostorije jer ćete ga tako najbolje zaštititi. No ako se radi o namještaju koji nije tako lako pomaknuti, onda će folije biti sasvim dobro rješenje.  Uvijek se preporučuje da se svi pripremni poslovi završe prije same montaže, a ne tijekom montaže odnosno kada majstor već počne raditi. Jer prostor treba biti u potpunosti spreman za rad kako bi se majstor mogao slobodno kretati u prostoru.

2.3. Demontaža postojeće stolarije

Nakon što se uzmu mjere i zaštiti prostor, može se početi demontirati postojeća stolarija. Demontažu starih prozora i vrata trebao bi raditi majstor kojeg ste angažirali za ugradnju novih prozora i vrata jer će mu sigurno biti mnogo lakše da potom ugradi novu stolariju, odnosno vrati staru. Nakon demontaže treba stare prozore ili vrata ukloniti iz kuće, odnosno organizirati odvoz na otpad. Za tu uslugu također možete angažirati izvođača kojeg ste angažirali za radove demontaže, ugradnje ili popravka, a možete pozvati i specijaliziranu tvrtku koja preuzima iz domova stolariju i odvozi je na otpad. Ako stolariju obnavljate ili popravljate i radove nije moguće sanirati na licu mjesta, majstor će stolariju nakon demontaže odnijeti u svoju radionicu.

2.4. Raspodjela elemenata

Nakon demontaže slijedi ugradnja stolarije. Na dan ugradnje montažeri će donijeti odgovarajuće proizvode na mjesto ugradnje i rasporediti ih na odgovarajuća mjesta. To znači da će elemente stolarije koji pripadaju pojedinim otvorima rasporediti izravno ispod otvora u koje se ugrađuju.

2.5. Ugradnja prozora u otvor

Ugradnja počinje postavljanjem prozora u građevinski otvor u zidu koji je namijenjen za prozor. Izvođač najprije provjerava uklapaju li se dimenzije prozora s otvorom predviđenim za montažu prozora. Ako dimenzije ne odgovaraju, odnosno ako je prozor prevelik ili premalen u odnosu na otvor, zbog čega se ne može montirati, mora se zamijeniti novim. U tom slučaju odgovorna osoba koja je uzela mjere mora osigurati novi prozor u odgovarajućoj veličini i sa željenim funkcijama. Ako se pak prozor uklapa u postojeći otvor, odnosno s veličinom je sve u redu, laserskim mjeračem se određuje visina, kut i dubina ugradnje prozora, što također ovisi o odabranom načinu ugradnje. Tek kada se utvrdi točan položaj prozora u otvoru, pristupa se postupnoj montaži.

2.6. Učvršćivanje

Tek nakon što majstor utvrdi da je određeni položaj prozora zadovoljavajuć, prozor se može fiksirat na podlogu, odnosno na okolne zidove. Prozor se pričvršćuje u podlogu tako što se najprije okvir vijcima pričvrsti u zidove, a tek zatim se na okvir fiksira i prozorsko krilo. Nakon što se okvir i prozorsko krilo fiksiraju, mogu se ugrađivati svi ostali prozorski elementi, poput roleta, venecijanera ili prozorske daske.

2.7. Čišćenje i pospremanje

Nakon završenog posla slijedi čišćenje. Zbog prašine će prozor biti dosta prašnjav, kako okvir tako i staklo, pa ćete ih morati dobro oprati prije upotrebe i iznutra i izvana. Da se okvir ne bi oštetio tijekom radova, on se štiti posebnom plastikom koja se lijepi izravno na prozor i skida tek nakon montaže. Ove zaštitne trake obično nakon ugradnje skida sam izvođač radova, jer je to dio njegove usluge. Također, izvođač radova bi trebao usisati prostor nakon uklanjanja zaštitnog materijala odnosno prije odlaska. No kako je sve ipak stvar dogovora, trebate prije naručivanja usluge dogovoriti s izvođačem što sve njegova cijena uključuje i da po potrebi ispregovarate dodatne usluge nakon montaže ako one nisu uključene u njegovu ponudu.

2.8. Kontrola kvaliteta ugradnje

Nakon završetka svih naručenih radova savjetujemo vam da skupa s majstorom provjerite sve ugrađene elemente i uvjerite se da su tehnički ispravni, da je sve dobro zabrtvljeno i da su svi elementi na pravim pozicijama. To je idealan trenutak da dok je majstor još tu ukažete na eventualne greške, uložite reklamaciju na rad i zatražite popravak. Međutim, svaki profesionalni majstor će sam i prije ovog zajedničkog pregleda obaviti detaljan pregled, a također će vas savjetovati kako da pravilno upotrebljavate i održavate stolariju.

3. Vrste montaže prozora

3.1. Klasična ugradnja

Klasična ugradnja prozora podrazumijeva ispunu spoja između prozora i zida poliuretanskom pjenom (PU), zbog čega se može dogoditi da spoj jednostavno nije potpuno zabrtvljen i da hladan vanjski zrak ipak prodire u kuću. To može dovesti do vlaženja izolacije koja je postavljena oko prozora, što će ubrzati propadanje prozora i smanjiti njihovu funkcionalnost i učinkovitost. Posljedica toga su veći mjesečni troškovi grijanja. Problem može nastati i zbog neadekvatne mehaničke ugradnje okvira na noseću konstrukciju, što opet dovodi do toga da prozor „visi" u ležištu. Rezultat je isti – loše zabrtvljeni spoj između krila i okvira prozora.

3.2. Montaža na „slijepe” štokove

Drugi način ugradnje se mnogo više upotrebljavao prije i imao je mnoge prednosti. To je takozvana montaža na slijepe štokove. Taj je način bio veoma popularan prije 30 – 40 godina, kada su se podizali novi stambeni blokovi i objekti od montažnih betonskih elemenata. Tako su se u tvornicama izlijevali cijeli zidovi od betona, a u kalupe postavljali metalni okviri, tako da bi gotovi zid već imao potpuno spremne otvore za prozore i pomoću krana bi se ugrađivali na predviđeno mjesto. Taj je način gradnje bio puno brži, a konstrukcije s takvim čeličnim okvirima (koji su bili svojevrsna armatura) bile su znatno stabilnije. Sada se kod gradnje privatnih kuća u takvom slučaju prozori ugrađuju nakon svih ostalih građevinskih radova. Naime, stolarija se ugrađuje tek kada su prozorske daske već postavljene, a unutarnje i vanjsko žbukanje je dovršeno, odnosno kada je cijela fasada već gotova. Prednost takvog načina ugradnje je u tome što se izbjegavaju oštećenja koja bi mogla nastati tijekom naknadnih, završnih radova. Važno je da prije početka ugradnje prozora svi zidarski radovi budu dovršeni, a svi materijali potpuno osušeni. „Slijepi” štokovi su zapravo dodatni sloj izolacije na fasadnoj strani prozora, i zahvaljujući njemu se smanjuje potrošnja energije. Druga velika prednost ugradnje prozora na „slijepe” štokove je što je montaža brza, a radovi su čisti, tako da se ne kasni s ostalim radovima na objektu, odnosno oni teku brzo i nesmetano. Ovaj način rada osobito se preporučuje pri montaži drvenih prozora.

3.3. RAL montaža

RAL standard je u današnje vrijeme zlatni standard za ugradnju prozora. Za gradnju niskoenergetskih i pasivnih kuća ovo je čak i obvezan način ugradnje prozora jer se možete prijaviti za subvencije iz ekofondova za drvenu i aluminijsku stolariju. RAL montaža podrazumijeva montažu prozora s trostrukim brtvljenjem, čime se u potpunosti sprečava stvaranje potencijalnih toplinskih mostova, koji su najveći problem, osobito kod obnavljanja i renoviranja starih kuća. RAL ugradnja prozora je postupak brtvljenja svih spojeva zida i okvira, po principu da je unutrašnja zaštita efikasnija od zaštite izvana, budući da se toplina na taj način mnogo teže prenosi iznutra prema van. Pritom je dopušteno da para prolazi u istom smjeru, ali ne i obrnuto, tako da ništa ne stvara kondenzaciju izvana prema unutra. Trostruko brtvljenje po RAL sustavu ugradnje postiže se ugradnjom hermetičke parne membrane s unutarnje strane, vodootporne ali paropropusne barijere izvana i toplinskom izolacijom u sredini tog „sendviča”. Kako bi nepropusnost bila potpuna, izvođač pri brtvljenju upotrebljava posebne višenamjenske trake koje služe kao parna brana, sprečavajući tako prodor vode dok istodobno omogućuju prolaz vodene pare. Tako se dobiva željeni rezultat: kroz spojeve ništa ne puše, vlaga se ne kondenzira na unutarnjoj strani prozora, čime se sprječava nastanak zidne plijesni te uspostavlja ugodan, kvalitetan životni ambijent. Jedna od najvećih prednosti RAL montaže, koja umjesto poliuretanske pjene primjenjuje višenamjenske trake je upravo njihova veća elastičnost i rastezljivost te potpuno prianjanje na okvir prozora, što se poliuretanskom pjenom ne može postići.

3.4. Ugradnja tijekom renoviranja

Mnogo češće se ljudi odlučuju za obnavljanje nego za kupnju nove stolarije, što može biti dobro rješenje kada su u pitanju starogradski stanovi ili stare vile, gdje su drveni prozori starih majstora zaista nezamjenjivi. Kad biste ih recimo zamijenili suvremenim ALU ili PVC inačicama, riskirate da uništite kompletan dizajn kuće. Pored obnove ili potpune zamjene, u slučaju preuređenja kuće ili stana uvijek se možete odlučiti i za takozvano suho renoviranje. To je postupak u kojem se uklanjaju postojeća prozorska krila i mijenjaju okviri. Ako se cijeli posao odradi pažljivo i uz odgovarajuću spretnost i majstorstvo, nema straha od bilo kakvih oštećenja. Treba imati na umu da su manja oštećenja na zidovima i letvicama gotovo neizbježna tijekom obnove stolarije, ali se uvijek lako i brzo mogu sanirati kitanjem ili u najgorem slučaju maskirati knauf pločama.

4. Ugradnja prozorskih daski

4.1. Mjerenje prije ugradnje

Kao što se prije ugradnje prozorskog krila mora izmjeriti otvor za prozor, tako se i prije ugradnje daske moraju uzeti točne mjere. I u ovom slučaju bi mjerenje trebalo povjeriti izvođaču radova. Po pravilu mjere treba uzeti tako da se s obje strane otvora doda još 2 do 3 cm duljine, jer se prozorske daske postavljaju tako da uvijek sežu nekoliko centimetara ispod ožbukanog zida, a uz to treba dodati još 4 cm širine jer daske uvijek idu malo preko ruba.

4.2. Položaj daski

Najbolje je označiti točan položaj daske markerom prije nego što se daska trajno učvrsti na planirano mjesto. Treba označiti sredinu daske i sredinu prozora ili njegovog okvira jer te dvije točke trebaju biti poravnane tako da na kraju sve izgleda lijepo i skladno. Što se tiče podloga za prozorske daske, obično se upotrebljava stiropor ili pur-pjena.

4.3. Upotreba pur-pjene

Pur-pjena odnosno poliuretanska pjena je sredstvo za popunjavanje praznina na poleđini daske, kao i na njenoj lijevoj i desnoj strani, dok se sredina popunjava na svakih 10 centimetara. Daska se zatim postavlja na unaprijed označene točke tako da je u osi sa središtem okvira prozora, također unaprijed određenim i označenim nagibom. Ako se radi o prozorskoj dasci s unutarnje strane, ona se može postaviti dosta ravno, dok izvana treba biti nagnuta za nekoliko stupnjeva (1 do 2 stupnja) kako bi s nje mogla otjecati kišnica. Nagib treba uvijek odrediti pomoću libele.

Pri ugradnji se može dogoditi da se pjena tijekom sušenja toliko proširi da počne podizati dasku, tako da se izgubi već napravljen nagib. Ako se to dogodi, morate ukloniti dasku i rezati pjenu, a zatim je ponovno postaviti i ponovno ispuniti spojeve između daske i susjednih građevinskih elemenata.

4.4. Upotreba ljepila

Kako bi prozorska daska bila doista stabilna i čvrsto stajala na podlozi, ona se može lijepiti ljepilom ili mortom. Ako se upotrebljava ljepilo, onda ga treba nanositi u točkama na svakih 5 do 10 cm, a zatim se ploča fiksira u pravilan položaj u odnosu na os okvira prozora. Ako se lijepi mortom, ravnomjerno nanesite mort po cijeloj površini, a zatim pritisnite dasku kako bi legla na mjesto.

5. Cijena ugradnje prozora

Ugradnja prozora isključivo ovisi o odabranom materijalu, dimenzijama i vrsti ostakljenja. Cijena ugradnje je, dakle, zapravo uvjetovana cijenom prozora, budući da proizvođač ili izvođač od kojega naručujete nove prozore uglavnom ne naplaćuje montažu. Ugradnja je obično već dio usluge ili je pak naplaćuje minimalno uz trošak odvoza stare stolarije na otpad.  Najjeftinija inačica prozora su svakako PVC prozori, dok drveni i ALU prozori ili prozori u kombinaciji oba materijala mogu biti i od 50 do 80 % skuplji. Majstori obično naplaćuju između 300-900 KN za instalaciju. Svakako cijena montaže ovisi o broju prozora koji se ugrađuje i dodatnom radu.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMSKIDANJE PREGRADE IZMEĐU DVA KRILA PROZORA

Imam dupli PVC prozor između kojih je pregrada
Ta pregrada onemogućava monteru klime da dosegne dovoljno nisko da izbuši rupe za nosače klime
Trebali bi mi skinuti tu pregradu, i vratiti je nazad nakon završetka montera klime. 189 KN do 315 KN


........

DEMONTAŽA STARIH I UGRADNJA PVC PROZORA

Potrebna demontaža starih IZOIND prozora i ugradnja novih PVC prozora... 3780 KN do 6300 KN


........

ZAMJENU STAKLENE CIGLE

Potrebna je zamjena staklene cigle na dva otvora sa PVC prozorima.
441 KN do 735 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, DEMONTAŽA STARE I MONTAŽA NOVE STOLARIJE, 6 KLIZNI STJENA , 3 ULAZNA VRATA
Montaža, ugradnja prozora, Matulji

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, UGRADNJA PVC STOLARIJE, 6 PROZORA
Montaža, ugradnja prozora, Karlovac

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, POMOĆ KOD MONTAŽE STAKLENE STIJENE , CCA 6 M
Montaža, ugradnja prozora, Podstrana

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, UGRADNJA PROZORA I OBRADA ŠPALETA, 4 PROZORA
Montaža, ugradnja prozora, Žerjavinec

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, MONTAŽA STOLARIJE, PROZOR-1 KOM ULAZNA VRATA-1 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Split

810 KN do 1350 KN

CIJENA, MONTAŽA STOLARIJE, PROZOR-1 KOM BALKONSKA VRATA-3 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Zadar

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, NA POSTOJEĆEM LIMENOM KROVU UGRADITI DVA KROVNA PROZORA, CCA 120 X 70 CM CCA 120 X 70 CM
Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, UGRADNJA STOLARIJE, 1 VRATA, 4 PROZORA
Montaža, ugradnja prozora, Bedenica

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, UGRADNJA PROZORA I OBRADA ŠPALETA, CCA 50 X 50 CM
Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, UGRADNJA SOBNIH VRATA, VRATA-4 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Kaštel Stari

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, MONTAŽA PROZORA, PROZORI - 20 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, UGRADNJA PROZORA I OBRADA OKO PROZORA , 1 DVOKRILNI ALU PROZOR + DVOKRILNA ALU GRILJA
Montaža, ugradnja prozora, Dicmo

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, MONTAŽA KROVNIH PROZORA, CCA 55 X 78 CM
Montaža, ugradnja prozora, Dubrava

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, MONTAŽA PVC PROZORA, PROZOR-1 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Pula

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, MONTAŽA KROVNIH PROZORA , PROZORI-3 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Mučići

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, UGRADNJA PROZORA I BALKONSKIH VRATA, PROZORI - 7 KOM I BALKONSKA VRATA - 1 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Split

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, UGRADNJA PVC PROZORA I UREĐENJE ŠPALETA, TROKRILNI PROZOR-1 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, MONTAŽA PVC STOLARIJE, VRATA - 24 KOM I PROZOR - 1 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Ivanec

12150 KN do 20250 KN

CIJENA, UGRADNJA PVC PROZORA, PROZORI-2 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE KROVNIH PROZORA, 2 - KOM
Montaža, ugradnja prozora, Labin

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, UGRADNJA I MONTAŽA PVC PROZORA, 4 KOM - PROZORI
Montaža, ugradnja prozora, Karlovac

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, UGRADNJA STOLARIJE, 3 PROZORA I 1 VRATA
Montaža, ugradnja prozora, Opatija

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, UGRADNJA PVC KUHINJSKOG PROZORA, CCA 120 X 140 CM
Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, UGRADNJA I MONTAŽA PROZORA, PROZORI - 2 KOM 120 X 120 CM
Montaža, ugradnja prozora, Buković

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-3 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Labin

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, MONTAŽA STOLARIJE, PROZORI-2 KOM ULAZNA VRATA-1 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Kornić

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZOR-6 KOM BALKONSKA VRATA-2 KOM ULAZNA VRATA-2 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Donja Stubica

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, IZRADA PREGRADNOG ZIDA I UGRADNJA VRATA, CCA 15 M2
Montaža, ugradnja prozora, Visoko

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, UGRADNJU KROVNOG PROZORA, CCA 55 X 78 CM
Montaža, ugradnja prozora, Buje

675 KN do 1125 KN

CIJENA, UGRADNJA STOLARIJE, PROZOR-5 KOM BALKONSKA VRATA-3 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Čačinci

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, UGRADNJA PVC PROZORA, PROZORI-2 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Vinkovci

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, UGRADNJA PROTUPOŽARNIH VRATA, CCA 85 X 200 CM
Montaža, ugradnja prozora, Gornji Dragonožec

607.5 KN do 1012.5 KN

CIJENA, MONTAŽA PVC STOLARIJE, PROZORI-5 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Pirovac

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, UGRADNJA KROVNIH PROZORA, PROZORI-3 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Split

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, DEMONTAŽU I MONTAŽU PROZORA, PROZORI-8 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, DEMONTAŽA I MONTAŽA ULAZNIH VRATA., PROZOR-1 KOM ULAZNA VRATA-1 KOM
Montaža, ugradnja prozora, Leskovec

337.5 KN do 562.5 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

MONTAŽA, UGRADNJA PROZORA CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

534+ PODUZEĆA ZA MONTAŽA, UGRADNJA PROZORA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE MONTAŽA, UGRADNJA PROZORA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana