UGRADNJA VRATA cijena

Trošak ugradnje i demontaže unutarnjih vrata ovisi o proizvođaču, sastavu ponude i, ne najmanje važno, materijalu i dimenzijama unutarnjih vrata. Cijena demontaže unutarnjih vrata je oko 200 kuna, a za ugradnju unutarnjih vrata zajedno sa suhim postavljanjem okvira i krila vrata oduzmite oko 200-400 kuna. Ugradnja ulaznih vrata je malo skuplja. Za uklanjanje ulaznih vrata izdvojit ćete između 250-500 kuna za njihovo postavljanje.

Kome povjeriti ugradnju vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

UGRADNJA SOBNIH VRATA - CIJENA ZA POSTAVLJANJE SOBNIH VRATA


Montaža sobnih vrata, cijena za ugradnju/postavljanje sobnih vrata.

350.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
840.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
CIJENA ZA montažera vrata

DRUGE CIJENE ZA UGRADNJA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Ugradnja ulaznih vrata cijena

Cijena za ugradnju ulaznih vrata. Cijena ugradnje ulaznih vrata klasičnih dimenzija.


KN

KN/kom

kom
upit

Demontaža vrata nadstandardne veličine

Cijena uklanjanja vrata. Cijena za demontažu standardnih unutarnjih vrata.


KN

KN/kom

kom
upit

Montaža kliznih vrata

Cijena za ugradnju kliznih vrata. Cijena ugradnje klasičnih kliznih vrata.


KN

KN/kom

kom
upit

Demontaža vrata nadstandardne veličine

Cijena uklanjanja vrata. Cijena za demontažu većih unutarnjih vrata.


KN

KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Montiranje vrata - sve što trebate znati

1. Montiranje vrata - nekoliko općih informacija

1.1. Je li montiranje vrata kompliciran proces

Ugradnja unutarnjih vrata je relativno jednostavan proces koji možete obaviti sami ako imate određeno predznanje. Sve što vam treba je prikladan alat, ljepilo i pur pjena. Međutim, malo je drukčija situacija s vanjskim vratima. Ugradnja vanjskih vrata puno je kompliciranija od ugradnje unutarnjih jer moramo paziti da ne prekinemo toplinski omotač zgrade i da ne izazovemo stvaranje toplinskih mostova. Budući da su vanjska vrata tehnički puno složenija (toplinski i zvučno su izolirana, protuprovalna), trebamo drugačiji alat, također moramo ih pričvrstiti na nosive zidove, što je opet izazov. Budući da je montiranje vanjskih vrata puno zahtjevnije od ugradnje unutarnjih, preporučujemo vam da ugradnju vanjskih vrata prepustite profesionalcima.

1.2. Novogradnja - kada se montiraju vrata?

Za novogradnju vrijedi pravilo da se ulazna vrata ugrađuju zajedno s ugradnjom prozora, ali u svakom slučaju prije završnih radova, kao što su izlijevanje estriha, ličenje zidova i polaganje poda, budući da ti radovi zahtijevaju sobnu temperaturu u objektu. Stoga je ovo pravilo osobito važno primijeniti u hladnijim mjesecima jer ćemo s ugradnjom vanjskih vrata prije početka završnih radova lakše zagrijati objekt na odgovarajuću temperaturu.
Unutarnja vrata ugrađuju se nakon polaganja svih podova, ali prije ličenja zidova. S obzirom na to da montiranje unutarnjih vrata može malo oštetiti zidove (pokoji rub zida će možda biti okrhnut i slično), imat ćete priliku sve greške popraviti i ispraviti tijekom ličenja zidova.

Ugradnja vrata
Unutarnja vrata možete uz određeno predznanje montirati samostalno, ali vam za vanjska vrata ipak preporučujemo da angažirate stručnjaka. 

 

2. Materijali

2.1. Materijali za unutarnja vrata  

Za razliku od vanjskih vrata, unutarnja vrata ne moraju zadovoljavati napredne tehničke i sigurnosne kriterije. Ne moraju biti toplinski izolirana ili protuprovalna, ali ipak moraju biti funkcionalna, da dobro brtve i naravno, da su s estetskog aspekta zadovoljavajuće rješenje, jer ih u kući imamo jako puno i jako su uočljiva. Koju vrstu materijala odabrati, to je osobna odluka, ali ga u svakom slučaju ima smisla prilagoditi cjelokupnom dizajnu prostora. Kombinacija furniranih unutarnjih vrata vrlo je lijepa ako imamo parket na podu, no u obzir dolazi i obrnuta kombinacija - da su vrata obojena u sivu boju, ako primjerice želimo uspostaviti jasnu razliku između podnih i zidnih površina. Jeftinija verzija furniranih (drvenih) vrata su laminatna vrata. Na raspolaganju imamo i skuplje vrste materijala, poput staklenih vrata.

2.2. Materijali za vanjska vrata

Pri odabiru vanjskih vrata prvo morate uzeti u obzir tehničke karakteristike. Vanjska vrata moraju biti kvalitetna, dobro toplinski i zvučno izolirana, protuprovalna. Ako uz sva ta obilježja nađemo vrata koja će u pogledu materijala i dizajna biti usklađena s našom fasadom i uopće vanjskim izgledom objekta, onda je to pun pogodak. Možemo birati između plastičnih (PVC) vanjskih ulaznih vrata, drvenih odnosno furniranih vrata, ali i nešto skupljih inačica, poput staklenih ulaznih vrata s drvenim, plastičnim ili metalnim okvirima. S estetskog aspekta osobito je važno da vanjska vrata nadopunjuju boju fasade, ali i da se previše ne ističu.

3. Vrata po mjeri ili standardna vrata?

3.1. Unutarnja vrata po mjeri

Mnogi kupci se pitaju je li bolje naručiti vrata od stolara ili ih kupiti u trgovini. Odgovor na to je dvojak i ovisi o nekoliko čimbenika. Stolarska vrata su uobičajena za radove na renoviranju i adaptaciji, budući da su otvori za vrata unaprijed napravljeni i često nemaju standardne dimenzije koje bi omogućile ugradnju standardnih vrata kakva se mogu nabaviti u trgovinama. Budući da bi bilo financijski besmisleno mijenjati i prilagođavati otvore, najjednostavnije i najrazumnije rješenje je naručiti izradu vrata od stolara. Stolar će dimenzije vrata precizno prilagoditi dimenzijama vratnog otvora, ma kakve da su. Stolar dolazi u obzir i ako imate posebne želje i zahtjeve u vezi s izgledom i obradom materijala za vrata, budući da su mogućnosti doista neograničene. Također, stolarska vrata su jedino moguće rješenje ako želimo posebne dimenzije vrata, koje nisu standardne. Ako se odlučite za vrata po narudžbi, stolar će sam uzeti dimenzije svih otvora vrata i jamčiti besprijekorno prilagođavanje dimenzija. U slučaju bilo kakvih odstupanja uvijek možete reklamirati proizvod.

Treba biti svjestan da su stolarska vrata u principu skuplja od onih koja se mogu kupiti u trgovini, iako su u nekim slučajevima npr. kod spomenutog renoviranja, na kraju ipak jeftiniji izbor od mijenjanja i prilagođavanja cijelog vratnog otvora čije dimenzije nisu standardne.

3.2. Standardna vrata

Standardna vrata koja se mogu kupiti u trgovinama dobar su i puno jeftiniji izbor od stolarskih vrata, koja su izrađena po mjeri, što je svakako njihova prednost. No standardne dimenzije treba uzeti u obzir već pri projektiranju objekta, pri čemu treba vratne otvore dizajnirati u skladu s tim dimenzijama. Kao što je već spomenuto, to nije uvijek moguće, osobito ako se ne radi o novogradnji, već o obnovi postojećeg objekta. Nedostatak standardnih vrata kupljenih u trgovini jeste manji izbor boja, oblika i materijala od kojih se ona izrađuju.

4. Montiranje unutarnjih vrata - postupak

4.1. Priprema zida

Polazna točka za ugradnju vrata su, naravno, ravni podovi, o kojima je trebalo voditi računa već u fazi izrade estriha. Prije montiranja unutarnjih vrata treba izravnati zid, odnosno otvor u koji će se vrata ugraditi. Ako zid nije ravan, a odstupanja su uočljiva, vrata uopće nećete moći montirati. Zid izravnajte odnosno ujednačite, koristeći se pri tome mjernim alatima i po potrebi brusite ili dodatno zakitajte da dobijete pravilne dimenzije otvora. Zidni otvor prije montaže vrata očistite od prašine i prljavštine jer će tako vrata bolje prianjati.

4.2. Idealne dimenzije otvora

Za pravilnu ugradnju unutarnjih vrata otvor treba biti barem 3 do 5 cm veći od vanjskih dimenzija okvira i 1 do 3 cm veći od vanjske visine okvira. Zlatno pravilo ugradnje prozora i vrata je da otvor uvijek treba biti nešto veći jer ga je lakše ispuniti pur penom i tako ga smanjiti umjesto povećati. Naravno, o tome treba razmišljati već u fazi projektiranja ugradnje.

4.3. Postavljanje okvira

Nakon što izravnamo, provjerimo i očistimo otvor za vrata, slijedi montiranje okvira. Cijelo vrijeme si pomažemo libelom. Počinjemo od okomitog položaja okvira. Sastavljeni okvir vrata uglavimo u zidni otvor, dakle u uspravnom položaju, a libelom cijelo vrijeme provjeravamo je li okomiti okvir u ravnom, pravokutnom položaju. Moramo biti svjesni da i minimalno, milimetarsko odstupanje od ravnine na visini od dva metra u konačnici znači veliku i vrlo uočljivu grešku, pa su točnost i strpljenje od krucijalnog značaja. Također trebamo biti oprezni pri rukovanju okvirima i ukrasnim oblogama jer u slučaju udarca mogu popucati. Nakon što vrata uglavimo u otvor treba ih i zaglaviti sa svih strana kako bismo mogli nastaviti s radovima.

4.4. Umetanje odstojnika

Distanceri odnosno odstojnici ili drveni klinovi pomažu nam da tijekom montaže okvir ostane stabilan pod kutom 90°, odnosno da zadrži svoj prvobitni položaj. Odstojnike treba prije postavljanja podložiti s obje strane kako bi se spriječilo oštećenje okvira. Uglavljuju se u visini kvake i na donjem rubu okvira, odnosno iznad poda. Dobro postavljeni distanceri ili klinovi između zida i okvira sprečavaju deformacije koje se mogu pojaviti tijekom stvrdnjavanja. Nakon umetanja provjerite jesu li svuda ostali pravi kutovi i jesu li sve linije ravne i na istoj osi.

4.5. Postavljanje vratnog krila

Nakon što okvir dobro uglavimo i pričvrstimo, postavljamo krilo vrata. Krilo vrata se montira na okove (šarke), a zatim obavezno treba provjeriti otvara li se krilo normalno, je li krilo naleglo i je li sam okvir i dalje čvrst nakon montiranja vratnog krila. Ako negdje nešto zapinje, šarke možete po potrebi ponovo podesiti. Što se tiče otvaranja vratnog krila, u principu vrijedi pravilo da se vrata otvaraju prema većem dijelu prostorije, kako bismo vidjeli što više prostora kada kroz njih uđemo.

4.6. Završni radovi

Nakon što uspješno postavimo krilo vrata, moramo otvor između zida i okvira ispuniti poliuretanskom pjenom koja se zove purpen i ostaviti vrata da odstoje nekoliko sati da bi se pjena dobro osušila. Na stvrdnjavanje poliuretanske pjene utječe mnogo čimbenika: temperatura, vlažnost zraka, vrsta podloge, širina, ali i dubina spoja. Budući da uvjeti mogu jako varirati od montaže do montaže, teško je odrediti vrijeme očvršćivanja pjene. U slučaju bilo kakvih dvojbi držite distancere/drvene klinove duže, u svakom slučaju najmanje 24 sata. Zatim treba skalpelom ukloniti višak pjene koja se nakupila uz rubove, kao i odstojnike ili druge pomoćne podupirače koji su nam koristili i pomogli pri montaži vrata. Ako je okvir pravilno stabiliziran mehaničkim pričvršćivačima (distancerima, klinovima ili letvicama), tijekom procesa očvršćivanja pjene neće se pojaviti deformacije na PVC-u, aluminijskim ili drvenim okvirima. Na kraju možete po želji na gotove okvire montirati ukrasne letvice.

4.7. Finalno namještanje vratnog krila i montiranje kvake

Na kraju treba ponovno provjeriti je li vratno krilo doista naleglo, da vrata slučajno ne vise. Ponovno provjerite otvaraju li se vrata i zatvaraju normalno. Ako je sve u redu, na kraju montirajte i kvaku.

4.8. Montiranje vrata na zid od knaufa

Pažnja! Ako unutarnja vrata montirate na zid od knaufa, prije početka ugradnje morate propisno ojačati zid. Ojačajte ga prema uputama proizvođača. Knauf je zapravo zid od gips-kartonskih ploča i stoga je vrlo lagan te relativno male nosivosti. Stoga je ključno da ga prije početka radova pravilno ojačate kako ne biste oštetili zid i kako se vrata ne bi objesila.

5. Montiranje vanjskih vrata

5.1. Pripremanje otvora za vrata i sastavljanje okvira

Proces montaže vanjskih vrata zapravo je prilično sličan postupku montaže unutarnjih vrata, samo što je nešto zahtjevniji, jer vanjska vrata imaju složenije mehanizme od unutarnjih vrata. Kao i kod unutarnjih vrata, prvo treba pripremiti i izravnati otvor za vrata. Prvo provjerite je li rupa u zidu suha i je li otvor očišćen, što će znatno poboljšati prianjanje okvira. Ako je otvor čist i prikladno ravan, odnosno pravokutan i paralelan s tlom, možemo početi montirati okvir. Za ugradnju vanjskih vrata trebamo otvor koji je 2 do 3 cm veći, odnosno širi od vanjskih dimenzija okvira i oko centimetar viši od visine okvira.

Pažnja! Ako vanjske i unutarnje završne podove još nismo položili, prije ugradnje vanjskih vrata treba na zidu do vrata označiti konačnu visinu poda. Samo tako ćemo znati kako visoko moramo montirati vrata, kako bi se mogla normalno otvarati i nakon postavljanja završnog poda.

5.2. Montiranje okvira

Okvir prije umetanja u pripremljeni otvor za vrata treba adekvatno zaštiti, odnosno oblijepiti zaštitnom krep trakom, koja se lako skida, ako već nije adekvatno zaštićen radi sigurnog transporta. Okvir za vrata treba postaviti u otvor tako da gornja površina odnosno gornji rub praga bude približno 2 cm iznad razine gotovog poda, a donji rub u ravnini odnosno istoj visini kao razina gotovog poda. Nakon završetka radova treba mjernim alatima provjeriti točnost svih izvedenih koraka.

5.3. Fiksiranje okvira

Kada okvir postavimo na svoje mjesto, treba ga sa svih strana zaglaviti podupiračima odnosno drvenim klinovima širine 6 do 7 cm. Drveni klinovi moraju biti dobro zaglavljeni, odnosno uglavljeni kako bi čvrsto držali okvir sve do završetka ugradnje vrata. Okvir se najprije zaglavljuje s gornje strane, a zatim s obje okomite strane i na kraju s donje strane. Obavljeni rad provjeravamo libelom.

5.4. Ugradnja vratnog krila

Nakon što uglavite okvir, postavlja se krilo vrata. Krilo vrata se pričvršćuje na okvir uz pomoć okova. Provjerite otvaranje i zatvaranje te nalijeganje vrata. Ako je potrebno, u ovom koraku lagano dodatno prilagodite položaj okvira. Prije bušenja rupa za pričvršćivanje krila vrata izvadite ga iz okvira ili ga otvorite, jer tijekom bušenja može doći do vješanja vrata.

5.5. Ugradnja odstojnika

Slijedi umetanje odstojnika kako se okvir ne bi pomicao dok se montiranje ne završi. Odstojnici se postavljaju u visini kvake, s obje strane između okvira i zida. Odstojnici bi trebali biti podloženi kako ne bi oštetili okvir. Nakon što postavite odstojnike provjerite još jednom čvrstoću okvira te jesu li sve linije ostale u ravni odnosno pod pravim kutom u odnosu na pod.

5.6. Sidrenje okvira

Okvir se također mora konačno usidriti za zid kako bi se osigurala njegova čvrstoća. Okvir vrata već ima pripremljene rupe za sidrenje u zid. Odvijte centralni držač, zatim kroz njega probušite rupu promjera 6 mm i dubine 5 cm. Pričvrstite sidreni vijak promjera 7,5 mmm, vratite i vijkom pričvrstite centralni držač. Istodobno ponovno provjerite razmak između lijeve i desne strane okvira zbog mogućeg blagog iskakanja iz položaja. Isti postupak ponovite na mjestu gornjeg i donjeg držača i na visini gornje i donje šarke, na obje strane okvira

5.7. Brtvljenje

Kada se radi o vanjskim vratima, ne smiju se stvarati toplinski mostovi. Stoga moraju biti dobro zabrtvljena prema RAL standardu. Vanjski sloj mora biti vodonepropustan ali paropropustan, a također mora pružati odgovarajuću zaštitu od vjetra. Brtvljenje se radi pomoću pur pjene, kojom se ravnomjerno ispunjavaju sva tri zida između vrata i zida. Ali pazite, pur pjena će se proširiti pa je trebamo dodati manje nego što želimo imati na kraju. Nakon ispune pur pjenom treba vrata ostaviti otvorena još nekoliko sati kako bi se pjena konačno stvrdnula.

5.8. Završni zidarski radovi

Nakon što se poliuretanska pjena stvrdne mogu se ukloniti odstojnici i odrezati skalpelom višak ekspandirane pjene. Slijedi ugradnja završnih i ukrasnih letvica, ali također preporučujemo da na kraju posljednji put provjerite nalijeganje, otvaranje, zatvaranje kao i ravninu vrata. Na kraju treba montirati i kvaku.

6. Montiranje vrata - cijena  

Za ugradnju ulaznih vrata klasičnih dimenzija platit ćete u prosjeku 500 KN, a za demontažu standarnih unutarnjih vrata oko 80 KN. Cijena ugradnje klasičnih kliznih vrata je oko 400 KN. Cijena za demontažu većih unutarnjih vrata je oko 200 KN. 

 

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMUGRADNJA VRATA

Potrebna ugradnja unutarnjih vrata (3). 1323 KN do 2205 KN


........

DEMONTAŽA STARE I MONTAŽA NOVE STOLARIJE

Demontirati postojece klizne stijene i vrata , montirati nove , postojece rolete premontirati na nove stjene.
Stijena 2550x2200
Vrata 940x2100 3780 KN do 6300 KN


........

UGRADNJA VRATA

Potrebna ugradnja ulaznih vrata 3 kom i sobnih vrata 5 kom. 3780 KN do 6300 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, UGRADNJA POVIŠENIH VRATA, CCA 10 CM
Ugradnja vrata, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, UGRADNJA VRATA, CCA 234 X 81 CM
Ugradnja vrata, Dubrovnik

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, UGRADNJA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA SA DOVRATNIKOM-5 KOM
Ugradnja vrata, Kuče

2362.5 KN do 3937.5 KN

CIJENA, UGRADNJA ULAZNIH VRATA, 90×200 CM I 100×200 CM
Ugradnja vrata, Ježevo

675 KN do 1125 KN

CIJENA, UGRADNJA SOBNIH VRATA, VRATA-4 KOM
Ugradnja vrata, Kaštel Stari

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, MONTAŽA SOBNIH VRATA , VRATA - 3 KOM
Ugradnja vrata, Rijeka

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, DEMONTAŽA I UGRADNJA DVOJA BALKONSKA DRVENA VRATA S GRILJAMA, VRATA SU DIMENZIJE 140X 210 (2 VRATA)
Ugradnja vrata, Zagreb-dio

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, UGRADNA PROTUPROVALNIH VRATA, 1 KOM
Ugradnja vrata, Zagreb-dio

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA ALU ULAZNIH VRATA, CCA 210 X 110 CM
Ugradnja vrata, Ivanec

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, 2 - KOM
Ugradnja vrata, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, UGRADNJU UNUTARNJIH VRATA, VRATA - 2000 KOM
Ugradnja vrata, Pazin

337500 KN do 562500 KN

CIJENA, UGRADNJA ULAZNIH VRATA, 1 - KOM
Ugradnja vrata, Zagreb

540 KN do 900 KN

CIJENA, DEMONTAŽA STARIH I MONTAŽA NOVIH VRATA, SOBNA VRATA-5 KOM
Ugradnja vrata, Varaždin

2362.5 KN do 3937.5 KN

CIJENA, UGRADNJA ULAZNIH VRATA U KLET, CCA 100 X 200 CM
Ugradnja vrata, Ledinec

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, UGRADNJA VRATA, VRATA-1 KOM
Ugradnja vrata, Daruvar

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, DEMONTAŽA STARIH I UGRADNJA NOVIH VRAT, SOBNA VRATA-8 KOM
Ugradnja vrata, Kastav

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, UGRADNJA UNUTARNJIH VRATA, 2 - KOM
Ugradnja vrata, Rijeka

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, UGRADNJA PROZORA I BALKONSKIH VRATA, PROZORI - 7 KOM I BALKONSKA VRATA - 1 KOM
Ugradnja vrata, Split

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, UGRADNJA PVC ULAZNIH VRATA, CCA 200 X 95 CM
Ugradnja vrata, Daruvar

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, MONTAŽA PVC STOLARIJE, VRATA - 24 KOM I PROZOR - 1 KOM
Ugradnja vrata, Ivanec

12150 KN do 20250 KN

CIJENA, MONTAŽA SOBNIH VRATA, 3 - KOM
Ugradnja vrata, Rijeka

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, UGRADNJA VRATA, 1VRATA-1 KOM
Ugradnja vrata, Dubrava

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, UGRADNJA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-4 KOM
Ugradnja vrata, Split

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, MONTAŽA SOBNIH VRATA, 2 SOBNA VRATA MOKRA MONTAŽA 1 KLIZNA VRATA
Ugradnja vrata, Samobor

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE VRATNOG KRILA, CCA 90 X 200 CM
Ugradnja vrata, Karlovac

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, UGRADNJA ULAZNIH BALKONSKIH VRATA , BALKONSKA VRATA - 1 KOM
Ugradnja vrata, Dubrovnik

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, UGRADNJA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-3 KOM
Ugradnja vrata, Pirovac

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, UGRADNJA STOLARIJE, 3 PROZORA I 1 VRATA
Ugradnja vrata, Opatija

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, UGRADNJA ULAZNIH ALU VRATA, VRATA -1 KOM
Ugradnja vrata, Nova Mokošica

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, MONTAŽA SOBNIH VRATA, SOBNA VRATA-10 KOM
Ugradnja vrata, Rijeka

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, UGRADNJA SOBNIH I ULAZNIH VRATA, SOBNA VRATA-3 KOM ULAZNA VRATA-1 KOM
Ugradnja vrata, Šibenik

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, UGRADNJA ULAZNIH VRATA U STAMBENOJ ZGRADI, CCA 2060 X 960 X 50 MM
Ugradnja vrata, Rijeka

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, MONTAŽA KUPAONSKIH VRATA, CCA 220 X 80 CM
Ugradnja vrata, Sljeme

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, MONTAŽA PROTUPROVALNIH VRATA STANDARDNE VELIČINE, VRATA-1 KOM
Ugradnja vrata, Zagreb

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, UGRADNJA ULAZNIH PROTUPROVALNIH VRATA, 1 - KOM
Ugradnja vrata, Osijek

675 KN do 1125 KN

CIJENA, UGRADNJA PROTUPROVALNIH VRATA, CCA 220 X 80 CM
Ugradnja vrata, Velika Gorica

472.5 KN do 787.5 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

UGRADNJA VRATA CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

189+ PODUZEĆA ZA UGRADNJA VRATA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE UGRADNJA VRATA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana