Sjenila cijena

Sjenila za prozore i njihova cijena. Sa sjenilima ćete stvoriti ugodnije svjetlo u sobi za aktivnosti poput uredskog posla, a u ljetnim mjesecima uštedjet ćete i na troškovima hlađenja. Cijene unutarnjih sjenila za prozore variraju ovisno o vrsti, materijalu i dimenzijama. Raspon cijena vrlo je širok, za obična sjenila odbit ćete između 15-30 EUR/m2. Posebni oblici prozora i kvalitetni, ukrasni materijali mogu povećati troškove unutarnjih zavjesa i do 40 EUR/m2 i više.

Kome povjeriti izradu/postavljanje sjenila? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Cijena za rolete


Cijena ALU rolete. Cijena za dobavu i montažu ALU rolete dimenzije 160 x 220 cm.

159.15 €/m2

VRLO NISKA CIJENA
€/m2

SREDNJA CIJENA
318.30 €/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

Cijena za rolete


Za klasične PVC rolete širine lamele 45 mm odbit ćete 200 kn/ m2, PVC rolete širine lamele 37 mm koštaju oko 250 kn / m2, a za ALU rolete širine lamele 37 mm odvojit ćete 350 kn / m2.

26.53 €/m2

VRLO NISKA CIJENA
€/m2

SREDNJA CIJENA
55.70 €/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Cijena za proizvođača, prodavača sjenila

Druge cijene za Sjenila

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

ALU grilje

Cijena za ALU grilje.
Cijena za dobavu i montažu dvokrilne ALU grilje sa vlastitim okvirom dimenzije 110 x 140 cm.€/kom

kom
upit

Protuprovalne žaluzine

Cijena za ojačane protuprovalne žaluzine.€/m2

m2
upit

Skrivene rolete

Cijena skrivenih roleta. Cijena skrivenih roleta, zajedno s izoliranim ALU ormarima i klasičnim ALU letvicama do širine 40 mm, ručno upravljanje remenom. Cijena roleta zajedno s ugradnjom.€/m2

m2
upit

Drvene rolete, fiksne letvice

Cijena drvenih grilja. Cijena drvenih roleta. Cijena drvenih roleta od smreke s fiksnim letvicama, zajedno sa sklopom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.€/m2

m2
upit

PVC rolete, pomične letvice

Cijena PVC roletni. Cijena PVC roleta. Cijena PVC roleta s pomičnim letvicama, zajedno sa sklopom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.€/m2

m2
upit

ALU rolete, fiksne letvice

Cijena aluminijskih roleta. Cijena aluminijskih roleta s fiksnim letvicama standardne boje RAL, zajedno s ugradnjom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.€/m2

m2
upit

PVC rolete, fiksne letvice

Cijena PVC roletni. Cijena PVC roletni s fiksnim letvicama, uključujući ugradnju. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.€/m2

m2
upit

Drvene rolete, pomične letvice

Cijena drvenih roleta. Cijena drvenih roleta. Cijena drvenih roleta od smreke s pomičnim letvicama, zajedno sa sklopom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.€/m2

m2
upit

ALU rolete, pomične letvice

Cijena aluminijskih roleta. Cijena aluminijskih roleta. Cijena aluminijskih roleta s pomičnim letvicama standardne boje RAL, zajedno s ugradnjom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.€/m2

m2
upit

Skrivene žaluzine

Cijena skrivenih žaluzina. Cijena skrivenih žaluzina, zajedno s izoliranim ALU ormarima i klasičnim ALU letvicama do širine 40 mm, ručno upravljanje trakom.€/m2

m2
upit

Montaža žaluzina

Cijena za ugradnju skrivenih žaluzina€/m2

m2
upit

Motor za žaluzine ili rolete

Cijena motora za žaluzine ili rolete, bez upravljanja i prekidača.€/m2

m2
upit
UKUPNO:
pošalji upit >

Vanjske rolete


Cijena roleta za prozore ili vrata ovisi o vrsti roleta (klasične vanjske rolete, flush, kabinet, pr...

Provjerite i: Vanjske rolete cijena

Vanjske žaluzine


Cijena sjenila za prozore ili vrata ovisi o vrsti sjenila (klasična, podmetač, u ormaru), materijalu...

Provjerite i: Vanjske žaluzine cijena

Vanjski zastori


Kolika je cijena screen sjenila? Vanjska sjenila su izvrsna za velike staklene površine. Trošak hlađ...

Provjerite i: Vanjski zastori cijena

Komarnici


Kolika je cijena komarnika? Komarnici će vam uštedjeti mnoge neprospavane noći zbog dosadnog zujanja...

Provjerite i: Komarnici cijena

Tende


Cijena tende ili pergole ovisi o veličini, vrsti konstrukcije, platna, načinu zatvaranja (ručno, m...

Provjerite i: Tende za terase, balkone cijene

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Vanjska sjenila – sve što trebate znati

1. Što sve trebate znati o vanjskim sjenilima?

tenda.jpg

Kasetne tende za terase i balkone omogućuju ugodnu sjenu također u toplim ljetnim mjesecima.

Suvremeni životni trendovi diktiraju velike ostakljene površine. Dokazano je da dnevna svjetlost blagotvorno utječe na nas. Međutim, veliki prozori predstavljaju dvostruki problem. S jedne strane, zimi gubimo veliku količinu energije kroz staklene površine, što djelomično nadoknađujemo s raznim solarnim dodacima. Međutim, upravo oni postaju problem ljeti, kada je topline previše i prostor se počinje pregrijavati. To se može djelomično izbjeći s dobro osmišljenim dizajnom arhitekture. Uz pravilno dimenzionirane prozore, dobro osmišljenu orijentaciju, konzolnim dijelovima objekta koji na njih bacaju ljetni hlad i s vanjskim ozelenjivanjem može se izbjeći većina problema s pregrijavanjem. Pregrijavanje, blještavilo i blokiranje neželjenih pogleda možemo riješiti s unutarnjim ili vanjskim sjenilima. Vanjska sjenila su puno učinkovitija jer presreću sunčevo zračenje ispred prostorije. Postoji mnogo vrsta vanjskih sjenila: rolete, žaluzine, tende, markize, pergole, komarnici i brisoleji. Neka su sjenila fiksna, a druga pomična. Možete ih podešavati ručno ili razmotriti električni pogon za sjenila. Uz pametne sustave sjenila se također mogu automatski prilagođavati pomicanju sunca.

2. Kako odabrati izvođača?


Ako ne znate koje sjenilo odabrati, posjetite salon sjenila. Na tržištu postoje mnogi ponuđači sjenila koji nude sve vrste sjenila, različite kvalitete i različite cijene. Prvo razmislite za što vam sjenila trebaju. Želite li samo sjenu ili želite spriječiti neželjene poglede? Želite li fiksna ili pomična sjenila? Važno je i u kojem se cjenovnom rangu krećete. Na portalu MojMojster možete usporediti mnoge ponuđače vanjskih sjenila. Provjerite mišljenja prethodnih kupaca i pregledajte fotografije obavljenih radova. Odabranim izvođačima možete jednostavno poslati upit i dobit ćete nekoliko ponuda, koje možete međusobno usporediti. Tako ćete najjednostavnije naći vanjska sjenila koja vam odgovaraju.


3. Vanjske rolete za prozore


Rolete su vanjska sjenila za prozore koja se najčešće upotrebljavaju. Rolete sprječavaju pregrijavanje i neželjene poglede u prostor. Vanjske rolete također su odlična zaštita od vjetra, kiše, ali čak od provala. Nude toplinsku zaštitu koja smanjuje gubitke topline do 25 % i zvučnu zaštitu do 10 dB. Možete izabrati PVC rolete, ALU rolete ili drvene rolete. Montaža roleta je jednostavna i brza. Ovisno o načinu ugradnje, razlikujemo:


3.1. Nadprozorske rolete


Nadprozorske rolete treba montirati zajedno s prozorima, stoga su prikladne za novogradnju ili renoviranje. Roletni ormarić pričvršćuje se izravno na okvir prozora. Rolete tog tipa imaju visoku izolaciju i dobro štite prozor. Održavanje i servisiranje je jednostavno.

3.2. Predprozorske rolete


Predprozorske rolete imaju najširu primjenu jer se mogu i naknadno ugraditi, stoga su prikladne za nove, kao i za stare objekte. Takve rolete će inače biti vidljive na fasadi, ali raznolik izbor boja i oblika omogućuje vam da uvijek nađete one koje odgovaraju izgledu kuće. Osiguravaju punu funkcionalnost roleta: PVC ili ALU lamele, ručno ili automatsko upravljanje i ugrađeni rolo komarnik.

3.3. Podžbukne rolete


Podžbukne rolete najpopularnije su kod moderne novogradnje jer su skrivene ispod žbuke, pa omogućuju čist izgled fasade. Podžbukni ormarić ugrađuje se u nišu u nadprozorskoj gredi ili iznad prozora, ako je ugrađen na vanjski rub nosive konstrukcije.


3.4. Kose rolete


S iskošenim roletama mogu se prekriti prozori nepravilnih oblika, s kutom do 45 °. Prikladne su za trokutaste prozore, okrugle prozore, šesterokutne prozore i za asimetrične prozore. Za veću čvrstoću upotrebljavaju se samo aluminijske lamele za rolete.

3.5. Rolete za krovne prozore


Rolete su također prikladne za krovne prozore. Krovni prozori osobito su izloženi suncu, stoga je učinkovito zasjenjenje nužno. Rolete za krovne prozore otporne su na kišu i težinu snijega.


3.6. Elektrorolete


Elektroroletama može se ručno upravljati pomoću različitih komandnih palica (kurble) za rolete. Zasjenjivanje prostora možete olakšati roletama na električni pogon. On se također može povezati s pametnim sustavom, koji će zasjenjenje prilagoditi vremenu dana i vremenskim prilikama.

3.7. Protuprovalne rolete


Velika prednost roleta je što osiguravaju i protuprovalnu zaštitu. Protuprovalnu zaštitu osiguravaju sigurnosne opruge, sustav zaključavanja ili posebne protuprovalne opruge koje onemogućuju dizanje roleta s vanjske strane.

4. Vanjske žaluzine za prozore


Vanjske žaluzine su vanjska sjenila koja se najčešće upotrebljavaju. Žaluzine su napravljene od otpornih ALU lamela koje omogućuju različite stupnjeve zatamnjenja, čvrste su, otporne na toplinu i prljavštinu, jednostavno se njima koristiti i imaju dugi vijek. Lamele širine 50, 65, 80 mm ili više, odbijaju zračenje sunca i zadržavaju toplinu izvan prostora. Žaluzine se mogu upotrebljavati s vanjske ili unutarnje strane prozora, njima možemo i zatvarati prostore, balkone i terase. Mogu se montirati nadžbukno ili se sakriju u podžbukni ormarić. Najizdržljivije vodilice za žaluzine su od žice, a jeftinije verzije imaju PVC vodilice ili aluminijske vodilice. Žaluzinama upravljamo pomoću vrpce, komandne palice ili elektromotora. Žaluzine su na raspolaganju u svim RAL bojama, što vam omogućuje da izgled prilagodite vlastitim željama.


4.1. Predprozorske vanjske žaluzine


Predprozorske vanjske žaluzine popularno su sjenilo za svaku gradnju. Odlično štite od vrućine i naglašavaju prozorske površine. Glavna prednost predprozorskih žaluzina je da se mogu ugraditi bilo kada, jer je moguća podžbukna, kao i nadžbukna ugradnja.

4.2. Nadprozorske vanjske žaluzine


Nadprozorske vanjske žaluzine upotrebljavaju se prije svega za novogradnju jer se ugrađuju zajedno s prozorima i s njima čine jedinstven element. Nadprozorske rolete skrivene su od pogleda, stoga su osobito prikladne za moderne minimalističke fasade. Izolirani nadprozorski ormarić prikladan je i za niskoenergetske objekte. Integrirane žaluzine mogu se otvarati ručno ili pomoću elektromotora.


4.3. Kose vanjske žaluzine


Najnovije tehnologije omogućuju upotrebu žaluzina i za kose prozore, koji su popularni u suvremenoj arhitekturi. Na raspolaganju su žaluzine za trokutaste prozore, višekutne prozore i asimetrične prozore. Kose žaluzine mogu se ugraditi na žbuku ili ispod žbuke. Mogu se upotrebljavati ručno ili s elektromotorom za žaluzine.


5. Tende i markize


Tende i markize konzolna su sjenila kojima se štitimo od žarkog sunca i padalina. Stoga se tende najčešće upotrebljavaju za terase i balkone. Tenda je sastavljena od kasete, profila, nosača i izdržljivog akrilnog platna. Konstrukcija je od laganog i otpornog aluminija, koji je na raspolaganju u svim bojama po RAL karti boja. Tende se mogu otvarati ručno, međutim, ljudi se najčešće odlučuju za tende na električni pogon.

5.1. Klasične tende


Klasične tende najčešća su vrsta tendi. Za razliku od polukasetnih i kasetnih tendi, platno se brže suši, konstrukcija i održavanje su manje zahtjevni, a otvaranje je vrlo jednostavno. I cijena je povoljna, međutim, klasična tenda je više izložena vlazi, pa je estetski manje privlačna.

5.2. Polukasetne tende


U polukasetnim tendama platno je zaštićeno u kaseti, a ruke ostaju vani. Kada zatvaramo tende, moramo obratiti pozornost na to je li materijal suh, jer ako nije, može se pojaviti plijesan na materijalu.

5.3. Kasetne tende


Kasetne tende su zbog čistog i elegantnog izgleda popularne u modernoj gradnji. Kod kasetnih tendi se materijal i ruke sklapaju u kućište. Zbog toga su svi elementi zaštićeni od vremenskih utjecaja. Treba paziti da platno bude suho jer se na vlažnom platnu može pojaviti plijesan.

5.4. Vertikalne tende


S vertikalnim tendama prostori se mogu zaštititi sa strane, čime zaustavljamo sunce, vjetar ili neželjene poglede.

5.5. Polukružne tende


Polukružna tenda ima više klasičan izgled. Na njih smo navikli prije svega ispred trgovina i izloga. Polukružne tende mogu biti fiksne ili sklopive.

6. Komarnici za prozore


Komarnici su odlično rješenje ako želimo svjež zrak u prostoru, a sprječavaju ulazak dosadnih insekata. Komarnici su sastavljeni od PVC ili ALU okvira u svim RAL bojama i fine zaštitne mrežice od staklenih vlakana. Postoji više vrsta komarnika. Neki se komarnici mogu ugraditi naknadno na prozore. Postoje i integrirani komarnici. Komarnici su upotrebljivi za stambene i za javne objekte. Najčešće ih upotrebljavamo u prostorima s visokom higijenom, poput kuhinja, kupaonica, bolnica ili ugostiteljskih objekata. Ako se pravilno upotrebljavaju, imaju dugi vijek, a čišćenje komarnika vrlo je jednostavno.
6.1. Rolo komarnici za prozore
Rolo komarnici namijenjeni su za frekventnije otvore, poput vrata ili prozora s ružama. Njihova prednost je brzo i jednostavno otvaranje i zatvaranje. To može biti ručno, pomoću vrpce, lanca, ili na električni pogon. Rolo komarnici mogu se ugraditi naknadno ili su integrirani u okvir prozora.

6.2. Rolo komarnici za vrata


Komarnici za prozore ne pomažu ako se insekti provuku u prostor kroz vrata koja često upotrebljavamo. Rolo komarnici za vrata osiguravaju stopostotnu zapreku za insekte. Komarnike zbog rolo sustava možemo vrlo brzo otvoriti i zatvoriti i tako je komarnik prikladan i za vrata, koja često upotrebljavamo. Rolo komarnici su zahvalni i za djecu i invalide jer je visina donje vodilice samo 3 mm.


6.3. Klizni komarnici


Klizni komarnici upotrebljavaju se za velike otvore. Možemo ih namjestiti na panoramske prozore, zimske vrtove ili pristupe balkonima i terasama. Klizni komarnici mogu biti s jednim krilom, dva ili s tri krila. Zbog jakog i stabilnog okvira, unutarnje prečke nisu potrebne, što osigurava nesmetani pogled kroz komarnik. Klizni komarnici se otvaraju ručno, mogu se namjestiti i posebne ručke za otvaranje nogom.

6.4. Plise komarnici


Plise komarnici upotrebljavaju se za veće panoramske zidove i balkonska vrata. Mogu biti jednodijelni ili u dva komada. Budući da je donja vodilica visoka samo 4 mm, plise komarnici također su prikladni za prijelaze bez praga. Otvaraju se vertikalno ili horizontalno.


6.5. Krilni komarnici


Krilni komarnici namijenjeni su prije svega za otvore kroz koje često prolazimo. Primjerice: komarnici za balkon ili komarnici za terasu. Zbog tankih ALU profila mogu se ugraditi rolete ili žaluzine. Okviri komarnika na raspolaganju su u svim RAL bojama. Uglavnom su krilni komarnici namješteni s vanjske strane vrata i otvaraju se prema van. Moguća je i unutarnja ugradnja ili izvedba njišućih komarnika.


6.6. Fiksni komarnici


Fiksni komarnici su najjednostavniji i najjeftiniji. Mogu se ugraditi na svaki prozor. Namijenjeni su prije svega otvorima kroz koje nam ne treba pristup. Komarnici mogu biti namješteni trajno, većinom se po potrebi mogu odstraniti.

6.7. Integrirani komarnici


Integrirani komarnici skriveni su u okviru prozora. U sklopljenoj poziciji potpuno su nevidljivi, a mogu djelovati istodobno s različitim sjenilima. Mana ugrađenih komarnika je što ih treba predvidjeti zajedno s prozorima, stoga su prikladni za renoviranje ili novogradnje.


7. Pergole


Pergole za terase uvijek su bile popularan kućni dodatak koji omogućava upotrebu terasa u toplim ljetnim mjesecima. Pergole su samostojeće konstrukcije dizajnirane za zaštitu od sunca, kiše ili jakih vjetrova. Postoje drvene pergole, čelične pergole i suvremene ALU pergole. Krov za pergole može biti pun, platneni, ozelenjen, od fiksnih ili pomičnih lamela. Pomične lamele omogućuju širok raspon podešavanja, od optimalnog zasjenjenja do krajnjeg položaja, te pretvaranje u nepropusni krov. U kombinaciji s pametnim sustavom i elektromotorom za pergole, zasjenjenje može pratiti pomicanje sunca. Najveća prednost pergola je njihova snaga, jer su otporne i na uragan vjetrove.


8. Brisoleji


Brisoleji su čvrsta sjenila za prozore, balkone ili terase. Popularan su dodatak suvremenim objektima zbog svog lijepog izgleda i osiguravanja hlada. Ovisno o smjeru lamela, postoje vertikalni brisoleji i horizontalni brisoleji. Najčešći su ALU brisoleji, a za vrtove i privatne zgrade upotrebljavaju se i drveni brisoleji, koji zahtijevaju nešto više održavanja. Brisoleji mogu biti fiksni ili pomični, koji se upotrebljavaju zajedno s elektromotorom.


9. Montaža sjenila


Montaža vanjskih sjenila odvija se na dva načina. Integrirana sjenila ugrađuju se zajedno s prozorima, stoga su ti sustavi prikladni samo za renoviranja i novogradnje. Na raspolaganju su integrirane žaluzine, integrirane rolete i integrirani komarnici. Preostala vanjska sjenila mogu se ugraditi naknadno, na okvir prozora ili vrata ili izravno u zid, iznad otvora. Prije montaže monter sjenila roletar će uzeti točne mjere, na osnovu kojih će izraditi rolete. Za plise i žaluzine treba uzeti unutarnju širinu stakla, za rolo komarnike vanjsku dimenziju između zidova. Montaža sjenila može se obaviti za samo nekoliko sati.


10. Popravak roleta, žaluzina i drugih sjenila


Vanjska sjenila pod velikim su udarom sunca, vjetra i kiše. Kvarove može prouzrokovati nepravilno rukovanje sjenilima ili pogrešno održavanje. Česta uporaba može načeti mehanizme i dotrajale materijale. Većina sjenila ima dugi vijek, no unatoč tome može doći do oštećenja i kvarova. U tom se slučaju prvo informirajte je li isplativiji popravak ili kupnja novih. Zamjena vodilica ili letvica jeftinija je od kupnje cijelog novog sustava. Većina majstora za rolete nudi i popravak roleta, popravak žaluzina, tendi i komarnika, kao i drugih sjenila.

emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš domŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Zadnji projekti

Izrada i montaža fiksnih komarnika

Potrebna izrada i montaža fiksnih komarnika dimenzija cca 120 × 300cm i cca 220 × 100cm. 8821.8 € do 14703 €

........

Dobava i montaža PVC roleta

Potrebna dobava i montaža vanjskih PVC roleta sljedećih dimenzija:

2x cca 120 x 30cm
1x cca 110 x 110 cm
Unutarnja kutija visine 33cm. 13572 € do 22620 €

........

Dobava i montaža fiksnih komarnika

Potrebna dobava i montaža tri fiksna komarnika dimenzija cca 750 x 850 mm. Hvala. 1357.2 € do 2262 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

Cijena, Montaža balkonskog sjenila na strop, širina: 140 cm
Sjenila, Zagreb

90 € do 150 €

Cijena, Izrada i montaža PVC škura za balkonska vrata, cca 210 x 80 cm
Sjenila, Tršće

180 € do 300 €

Cijena, Izrada sjenila za krovni prozor, cca 60 x 110 cm
Sjenila, Donja Dubrava

90 € do 150 €

Cijena, izrada im ontaža komarnika, cca 4 m2
Sjenila, Dubrava

540 € do 900 €

Cijena, Zatvaranje lođe roletama, cca 260 x 250 cm
Sjenila, Zagreb

450 € do 750 €

Cijena, Izrada i montaža vertikalnih drvenih brisoleja, 3 kom cca 12.5 m2
Sjenila, Zadar

270 € do 450 €

Cijena, Izrada i montaža vanjskog sjenila za prozor , cca 110 x 150 cm
Sjenila, Susedgrad

270 € do 450 €

Cijena, Sjenilo za terasu, 1 kom
Sjenila, Rabac

180 € do 300 €

Cijena, Izrada i montaža unutarnjih žaluzina PVC prozor, 38 x 127 cm
Sjenila, Nova Mokošica

225 € do 375 €

Cijena, Dobava i montaža PVC grilja, 2 kom -1390 x 2120, fiksne ili pomične
Sjenila, Kaprije

315 € do 525 €

Cijena, Izrada i montaža vanjskih skrin sjenila, 7 kom
Sjenila, Križevci

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada komarnika , 2 kom
Sjenila, Beli Manastir

270 € do 450 €

Cijena, Izrada i montaža trakastih zavjesa, 300 x 200 cm
Sjenila, Hrtić

360 € do 600 €

Cijena, Izrada i montaža rolo komarnika, 3 kom
Sjenila, Rijeka

360 € do 600 €

Cijena, Izrada i montaža vanjskih ALU žaluzina, 5 kom
Sjenila, Čakovec

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža rolo komarnika, 4 kom
Sjenila, Zagreb

450 € do 750 €

Cijena, Nabavu i postavljanje unutrnjih ALU žaluzina, žaluzine-2 kd
Sjenila, Zagreb

270 € do 450 €

Cijena, Izrada i montaža komarnika za balkonska vrata, 230 x 100 cm
Sjenila, Čakovec

90 € do 150 €

Cijena, Zamjena platna na balkonskoj tendi, 300 x 200 cm
Sjenila, Zagreb

270 € do 450 €

Cijena, Izrada i motnaža trakastih zavjesa, cca 17 m2
Sjenila, Pleternica

450 € do 750 €

Cijena, Izrada prozorske tende na pečenjari, 1 kom / cca 6 x 4 m
Sjenila, Đurđevac

1350 € do 2250 €

Cijena, Izrada i montaža rolo komarnika za krovne prozore , 2 kom
Sjenila, Bjelovar

180 € do 300 €

Cijena, Izrada i montaža rolo komarnika, 2 kom
Sjenila, Zaprešić

180 € do 300 €

Cijena, Dobava i montaža roleta i komarnika, komarnici:11 kom rolete:12 kom
Sjenila, Bunjani

1800 € do 3000 €

Cijena, Izrada i montaža vanjskih žaluzina sam motorom, 2 kom
Sjenila, Osijek

630 € do 1050 €

Cijena, Zamjena starih vanjskih roleta sa novima, 6- rolete
Sjenila, Sv. Martin na Muri

180 € do 300 €

Cijena, Izrada i montaža ALU grilja, 2 kom
Sjenila, Dubrovnik

360 € do 600 €

Cijena, Zamjena ALU venecijanera i popravak mehanizama, venecijaneri:3 kom mehanizmi:6 kom
Sjenila, Zagreb

360 € do 600 €

Cijena, Izrada i montaža vanjskih sjenila 1,80x1,80, 2 kom
Sjenila, Bjelovar

180 € do 300 €

Cijena, Izrada i montaža žaluzina, cca 5 m2
Sjenila, Split

360 € do 600 €

Cijena, Demintaža starih te izrada i montaža novih škura, 1x---120×80 cm 2×--120×122 cm
Sjenila, Veli Maj

450 € do 750 €

Cijena, Izrada komaranika za balkonska vrata, cca 220 x 80 cm
Sjenila, Zagreb

180 € do 300 €

Cijena, Izrada i montaža vanjskih roleta , rolete-3 kd
Sjenila, Zagreb

315 € do 525 €

Cijena, Izrada i montažu alu rolete, cca 120 x 120 cm
Sjenila, Novoselec

135 € do 225 €

Cijena, Izrada i montaža unutarnjih žaluzina sive boje, žaluzine-5 kd
Sjenila, Ivanec

450 € do 750 €

Cijena, Izrada i montaža vanjskih ALU roleta, rolete-2 kd
Sjenila, Strmec Samoborski

360 € do 600 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Sjenila cjenik

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

466+ poduzeća za Sjenila
Besplatna usluga
Bez provizija
Zatraži ponudu

Tražite dobre izvođače za područje Sjenila?