Za područje

  Sjenila cijena

  Sjenila za prozore i njihova cijena. Sa sjenilima ćete stvoriti ugodnije svjetlo u sobi za aktivnosti poput uredskog posla, a u ljetnim mjesecima uštedjet ćete i na troškovima hlađenja. Cijene unutarnjih sjenila za prozore variraju ovisno o vrsti, materijalu i dimenzijama. Raspon cijena vrlo je širok, za obična sjenila odbit ćete između 15-30 EUR/m2. Posebni oblici prozora i kvalitetni, ukrasni materijali mogu povećati troškove unutarnjih zavjesa i do 40 EUR/m2 i više.

  Kome povjeriti izradu/postavljanje sjenila? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Cijena za rolete


  Za klasične PVC rolete širine lamele 45 mm odbit ćete 200 kn/ m2, PVC rolete širine lamele 37 mm koštaju oko 250 kn / m2, a za ALU rolete širine lamele 37 mm odvojit ćete 350 kn / m2.

  26.53 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  €/m2

  SREDNJA CIJENA
  55.70 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena za rolete


  Cijena ALU rolete. Cijena za dobavu i montažu ALU rolete dimenzije 160 x 220 cm.

  159.15 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  €/m2

  SREDNJA CIJENA
  318.30 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Druge cijene za Sjenila

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  ALU grilje

  Cijena za ALU grilje.
  Cijena za dobavu i montažu dvokrilne ALU grilje sa vlastitim okvirom dimenzije 110 x 140 cm.


  kom

  €/kom

  ALU rolete, fiksne letvice

  Cijena aluminijskih roleta. Cijena aluminijskih roleta s fiksnim letvicama standardne boje RAL, zajedno s ugradnjom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.


  m2

  €/m2

  ALU rolete, pomične letvice

  Cijena aluminijskih roleta. Cijena aluminijskih roleta. Cijena aluminijskih roleta s pomičnim letvicama standardne boje RAL, zajedno s ugradnjom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.


  m2

  €/m2

  Drvene rolete, fiksne letvice

  Cijena drvenih grilja. Cijena drvenih roleta. Cijena drvenih roleta od smreke s fiksnim letvicama, zajedno sa sklopom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.


  m2

  €/m2

  Drvene rolete, pomične letvice

  Cijena drvenih roleta. Cijena drvenih roleta. Cijena drvenih roleta od smreke s pomičnim letvicama, zajedno sa sklopom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.


  m2

  €/m2

  Montaža žaluzina

  Cijena za ugradnju skrivenih žaluzina


  m2

  €/m2

  Motor za žaluzine ili rolete

  Cijena motora za žaluzine ili rolete, bez upravljanja i prekidača.


  m2

  €/m2

  Protuprovalne žaluzine

  Cijena za ojačane protuprovalne žaluzine.


  m2

  €/m2

  PVC rolete, fiksne letvice

  Cijena PVC roletni. Cijena PVC roletni s fiksnim letvicama, uključujući ugradnju. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.


  m2

  €/m2

  PVC rolete, pomične letvice

  Cijena PVC roletni. Cijena PVC roleta. Cijena PVC roleta s pomičnim letvicama, zajedno sa sklopom. Cijena za prozor dimenzija 80 x 120 cm.


  m2

  €/m2

  Skrivene rolete

  Cijena skrivenih roleta. Cijena skrivenih roleta, zajedno s izoliranim ALU ormarima i klasičnim ALU letvicama do širine 40 mm, ručno upravljanje remenom. Cijena roleta zajedno s ugradnjom.


  m2

  €/m2

  Skrivene žaluzine

  Cijena skrivenih žaluzina. Cijena skrivenih žaluzina, zajedno s izoliranim ALU ormarima i klasičnim ALU letvicama do širine 40 mm, ručno upravljanje trakom.


  m2

  €/m2

  UKUPNO:
  Pošalji upit >

  Vanjske rolete


  Cijena roleta za prozore ili vrata ovisi o vrsti roleta (klasične vanjske rolete, flush, kabinet, pr...

  Provjerite i: Vanjske rolete cijena

  Vanjske žaluzine


  Cijena sjenila za prozore ili vrata ovisi o vrsti sjenila (klasična, podmetač, u ormaru), materijalu...

  Provjerite i: Vanjske žaluzine cijena

  Vanjski zastori


  Kolika je cijena screen sjenila? Vanjska sjenila su izvrsna za velike staklene površine. Trošak hlađ...

  Provjerite i: Vanjski zastori cijena

  Komarnici


  Kolika je cijena komarnika? Komarnici će vam uštedjeti mnoge neprospavane noći zbog dosadnog zujanja...

  Provjerite i: Komarnici cijena

  Tende


  Cijena tende ili pergole ovisi o veličini, vrsti konstrukcije, platna, načinu zatvaranja (ručno, m...

  Provjerite i: Tende za terase, balkone cijene

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Vanjska sjenila – sve što trebate znati

  1. Što sve trebate znati o vanjskim sjenilima?

  tenda.jpg

  Kasetne tende za terase i balkone omogućuju ugodnu sjenu također u toplim ljetnim mjesecima.

  Suvremeni životni trendovi diktiraju velike ostakljene površine. Dokazano je da dnevna svjetlost blagotvorno utječe na nas. Međutim, veliki prozori predstavljaju dvostruki problem. S jedne strane, zimi gubimo veliku količinu energije kroz staklene površine, što djelomično nadoknađujemo s raznim solarnim dodacima. Međutim, upravo oni postaju problem ljeti, kada je topline previše i prostor se počinje pregrijavati. To se može djelomično izbjeći s dobro osmišljenim dizajnom arhitekture. Uz pravilno dimenzionirane prozore, dobro osmišljenu orijentaciju, konzolnim dijelovima objekta koji na njih bacaju ljetni hlad i s vanjskim ozelenjivanjem može se izbjeći većina problema s pregrijavanjem. Pregrijavanje, blještavilo i blokiranje neželjenih pogleda možemo riješiti s unutarnjim ili vanjskim sjenilima. Vanjska sjenila su puno učinkovitija jer presreću sunčevo zračenje ispred prostorije. Postoji mnogo vrsta vanjskih sjenila: rolete, žaluzine, tende, markize, pergole, komarnici i brisoleji. Neka su sjenila fiksna, a druga pomična. Možete ih podešavati ručno ili razmotriti električni pogon za sjenila. Uz pametne sustave sjenila se također mogu automatski prilagođavati pomicanju sunca.

  2. Kako odabrati izvođača?


  Ako ne znate koje sjenilo odabrati, posjetite salon sjenila. Na tržištu postoje mnogi ponuđači sjenila koji nude sve vrste sjenila, različite kvalitete i različite cijene. Prvo razmislite za što vam sjenila trebaju. Želite li samo sjenu ili želite spriječiti neželjene poglede? Želite li fiksna ili pomična sjenila? Važno je i u kojem se cjenovnom rangu krećete. Na portalu MojMojster možete usporediti mnoge ponuđače vanjskih sjenila. Provjerite mišljenja prethodnih kupaca i pregledajte fotografije obavljenih radova. Odabranim izvođačima možete jednostavno poslati upit i dobit ćete nekoliko ponuda, koje možete međusobno usporediti. Tako ćete najjednostavnije naći vanjska sjenila koja vam odgovaraju.


  3. Vanjske rolete za prozore


  Rolete su vanjska sjenila za prozore koja se najčešće upotrebljavaju. Rolete sprječavaju pregrijavanje i neželjene poglede u prostor. Vanjske rolete također su odlična zaštita od vjetra, kiše, ali čak od provala. Nude toplinsku zaštitu koja smanjuje gubitke topline do 25 % i zvučnu zaštitu do 10 dB. Možete izabrati PVC rolete, ALU rolete ili drvene rolete. Montaža roleta je jednostavna i brza. Ovisno o načinu ugradnje, razlikujemo:


  3.1. Nadprozorske rolete


  Nadprozorske rolete treba montirati zajedno s prozorima, stoga su prikladne za novogradnju ili renoviranje. Roletni ormarić pričvršćuje se izravno na okvir prozora. Rolete tog tipa imaju visoku izolaciju i dobro štite prozor. Održavanje i servisiranje je jednostavno.

  3.2. Predprozorske rolete


  Predprozorske rolete imaju najširu primjenu jer se mogu i naknadno ugraditi, stoga su prikladne za nove, kao i za stare objekte. Takve rolete će inače biti vidljive na fasadi, ali raznolik izbor boja i oblika omogućuje vam da uvijek nađete one koje odgovaraju izgledu kuće. Osiguravaju punu funkcionalnost roleta: PVC ili ALU lamele, ručno ili automatsko upravljanje i ugrađeni rolo komarnik.

  3.3. Podžbukne rolete


  Podžbukne rolete najpopularnije su kod moderne novogradnje jer su skrivene ispod žbuke, pa omogućuju čist izgled fasade. Podžbukni ormarić ugrađuje se u nišu u nadprozorskoj gredi ili iznad prozora, ako je ugrađen na vanjski rub nosive konstrukcije.


  3.4. Kose rolete


  S iskošenim roletama mogu se prekriti prozori nepravilnih oblika, s kutom do 45 °. Prikladne su za trokutaste prozore, okrugle prozore, šesterokutne prozore i za asimetrične prozore. Za veću čvrstoću upotrebljavaju se samo aluminijske lamele za rolete.

  3.5. Rolete za krovne prozore


  Rolete su također prikladne za krovne prozore. Krovni prozori osobito su izloženi suncu, stoga je učinkovito zasjenjenje nužno. Rolete za krovne prozore otporne su na kišu i težinu snijega.


  3.6. Elektrorolete


  Elektroroletama može se ručno upravljati pomoću različitih komandnih palica (kurble) za rolete. Zasjenjivanje prostora možete olakšati roletama na električni pogon. On se također može povezati s pametnim sustavom, koji će zasjenjenje prilagoditi vremenu dana i vremenskim prilikama.

  3.7. Protuprovalne rolete


  Velika prednost roleta je što osiguravaju i protuprovalnu zaštitu. Protuprovalnu zaštitu osiguravaju sigurnosne opruge, sustav zaključavanja ili posebne protuprovalne opruge koje onemogućuju dizanje roleta s vanjske strane.

  4. Vanjske žaluzine za prozore


  Vanjske žaluzine su vanjska sjenila koja se najčešće upotrebljavaju. Žaluzine su napravljene od otpornih ALU lamela koje omogućuju različite stupnjeve zatamnjenja, čvrste su, otporne na toplinu i prljavštinu, jednostavno se njima koristiti i imaju dugi vijek. Lamele širine 50, 65, 80 mm ili više, odbijaju zračenje sunca i zadržavaju toplinu izvan prostora. Žaluzine se mogu upotrebljavati s vanjske ili unutarnje strane prozora, njima možemo i zatvarati prostore, balkone i terase. Mogu se montirati nadžbukno ili se sakriju u podžbukni ormarić. Najizdržljivije vodilice za žaluzine su od žice, a jeftinije verzije imaju PVC vodilice ili aluminijske vodilice. Žaluzinama upravljamo pomoću vrpce, komandne palice ili elektromotora. Žaluzine su na raspolaganju u svim RAL bojama, što vam omogućuje da izgled prilagodite vlastitim željama.


  4.1. Predprozorske vanjske žaluzine


  Predprozorske vanjske žaluzine popularno su sjenilo za svaku gradnju. Odlično štite od vrućine i naglašavaju prozorske površine. Glavna prednost predprozorskih žaluzina je da se mogu ugraditi bilo kada, jer je moguća podžbukna, kao i nadžbukna ugradnja.

  4.2. Nadprozorske vanjske žaluzine


  Nadprozorske vanjske žaluzine upotrebljavaju se prije svega za novogradnju jer se ugrađuju zajedno s prozorima i s njima čine jedinstven element. Nadprozorske rolete skrivene su od pogleda, stoga su osobito prikladne za moderne minimalističke fasade. Izolirani nadprozorski ormarić prikladan je i za niskoenergetske objekte. Integrirane žaluzine mogu se otvarati ručno ili pomoću elektromotora.


  4.3. Kose vanjske žaluzine


  Najnovije tehnologije omogućuju upotrebu žaluzina i za kose prozore, koji su popularni u suvremenoj arhitekturi. Na raspolaganju su žaluzine za trokutaste prozore, višekutne prozore i asimetrične prozore. Kose žaluzine mogu se ugraditi na žbuku ili ispod žbuke. Mogu se upotrebljavati ručno ili s elektromotorom za žaluzine.


  5. Tende i markize


  Tende i markize konzolna su sjenila kojima se štitimo od žarkog sunca i padalina. Stoga se tende najčešće upotrebljavaju za terase i balkone. Tenda je sastavljena od kasete, profila, nosača i izdržljivog akrilnog platna. Konstrukcija je od laganog i otpornog aluminija, koji je na raspolaganju u svim bojama po RAL karti boja. Tende se mogu otvarati ručno, međutim, ljudi se najčešće odlučuju za tende na električni pogon.

  5.1. Klasične tende


  Klasične tende najčešća su vrsta tendi. Za razliku od polukasetnih i kasetnih tendi, platno se brže suši, konstrukcija i održavanje su manje zahtjevni, a otvaranje je vrlo jednostavno. I cijena je povoljna, međutim, klasična tenda je više izložena vlazi, pa je estetski manje privlačna.

  5.2. Polukasetne tende


  U polukasetnim tendama platno je zaštićeno u kaseti, a ruke ostaju vani. Kada zatvaramo tende, moramo obratiti pozornost na to je li materijal suh, jer ako nije, može se pojaviti plijesan na materijalu.

  5.3. Kasetne tende


  Kasetne tende su zbog čistog i elegantnog izgleda popularne u modernoj gradnji. Kod kasetnih tendi se materijal i ruke sklapaju u kućište. Zbog toga su svi elementi zaštićeni od vremenskih utjecaja. Treba paziti da platno bude suho jer se na vlažnom platnu može pojaviti plijesan.

  5.4. Vertikalne tende


  S vertikalnim tendama prostori se mogu zaštititi sa strane, čime zaustavljamo sunce, vjetar ili neželjene poglede.

  5.5. Polukružne tende


  Polukružna tenda ima više klasičan izgled. Na njih smo navikli prije svega ispred trgovina i izloga. Polukružne tende mogu biti fiksne ili sklopive.

  6. Komarnici za prozore


  Komarnici su odlično rješenje ako želimo svjež zrak u prostoru, a sprječavaju ulazak dosadnih insekata. Komarnici su sastavljeni od PVC ili ALU okvira u svim RAL bojama i fine zaštitne mrežice od staklenih vlakana. Postoji više vrsta komarnika. Neki se komarnici mogu ugraditi naknadno na prozore. Postoje i integrirani komarnici. Komarnici su upotrebljivi za stambene i za javne objekte. Najčešće ih upotrebljavamo u prostorima s visokom higijenom, poput kuhinja, kupaonica, bolnica ili ugostiteljskih objekata. Ako se pravilno upotrebljavaju, imaju dugi vijek, a čišćenje komarnika vrlo je jednostavno.
  6.1. Rolo komarnici za prozore
  Rolo komarnici namijenjeni su za frekventnije otvore, poput vrata ili prozora s ružama. Njihova prednost je brzo i jednostavno otvaranje i zatvaranje. To može biti ručno, pomoću vrpce, lanca, ili na električni pogon. Rolo komarnici mogu se ugraditi naknadno ili su integrirani u okvir prozora.

  6.2. Rolo komarnici za vrata


  Komarnici za prozore ne pomažu ako se insekti provuku u prostor kroz vrata koja često upotrebljavamo. Rolo komarnici za vrata osiguravaju stopostotnu zapreku za insekte. Komarnike zbog rolo sustava možemo vrlo brzo otvoriti i zatvoriti i tako je komarnik prikladan i za vrata, koja često upotrebljavamo. Rolo komarnici su zahvalni i za djecu i invalide jer je visina donje vodilice samo 3 mm.


  6.3. Klizni komarnici


  Klizni komarnici upotrebljavaju se za velike otvore. Možemo ih namjestiti na panoramske prozore, zimske vrtove ili pristupe balkonima i terasama. Klizni komarnici mogu biti s jednim krilom, dva ili s tri krila. Zbog jakog i stabilnog okvira, unutarnje prečke nisu potrebne, što osigurava nesmetani pogled kroz komarnik. Klizni komarnici se otvaraju ručno, mogu se namjestiti i posebne ručke za otvaranje nogom.

  6.4. Plise komarnici


  Plise komarnici upotrebljavaju se za veće panoramske zidove i balkonska vrata. Mogu biti jednodijelni ili u dva komada. Budući da je donja vodilica visoka samo 4 mm, plise komarnici također su prikladni za prijelaze bez praga. Otvaraju se vertikalno ili horizontalno.


  6.5. Krilni komarnici


  Krilni komarnici namijenjeni su prije svega za otvore kroz koje često prolazimo. Primjerice: komarnici za balkon ili komarnici za terasu. Zbog tankih ALU profila mogu se ugraditi rolete ili žaluzine. Okviri komarnika na raspolaganju su u svim RAL bojama. Uglavnom su krilni komarnici namješteni s vanjske strane vrata i otvaraju se prema van. Moguća je i unutarnja ugradnja ili izvedba njišućih komarnika.


  6.6. Fiksni komarnici


  Fiksni komarnici su najjednostavniji i najjeftiniji. Mogu se ugraditi na svaki prozor. Namijenjeni su prije svega otvorima kroz koje nam ne treba pristup. Komarnici mogu biti namješteni trajno, većinom se po potrebi mogu odstraniti.

  6.7. Integrirani komarnici


  Integrirani komarnici skriveni su u okviru prozora. U sklopljenoj poziciji potpuno su nevidljivi, a mogu djelovati istodobno s različitim sjenilima. Mana ugrađenih komarnika je što ih treba predvidjeti zajedno s prozorima, stoga su prikladni za renoviranje ili novogradnje.


  7. Pergole


  Pergole za terase uvijek su bile popularan kućni dodatak koji omogućava upotrebu terasa u toplim ljetnim mjesecima. Pergole su samostojeće konstrukcije dizajnirane za zaštitu od sunca, kiše ili jakih vjetrova. Postoje drvene pergole, čelične pergole i suvremene ALU pergole. Krov za pergole može biti pun, platneni, ozelenjen, od fiksnih ili pomičnih lamela. Pomične lamele omogućuju širok raspon podešavanja, od optimalnog zasjenjenja do krajnjeg položaja, te pretvaranje u nepropusni krov. U kombinaciji s pametnim sustavom i elektromotorom za pergole, zasjenjenje može pratiti pomicanje sunca. Najveća prednost pergola je njihova snaga, jer su otporne i na uragan vjetrove.


  8. Brisoleji


  Brisoleji su čvrsta sjenila za prozore, balkone ili terase. Popularan su dodatak suvremenim objektima zbog svog lijepog izgleda i osiguravanja hlada. Ovisno o smjeru lamela, postoje vertikalni brisoleji i horizontalni brisoleji. Najčešći su ALU brisoleji, a za vrtove i privatne zgrade upotrebljavaju se i drveni brisoleji, koji zahtijevaju nešto više održavanja. Brisoleji mogu biti fiksni ili pomični, koji se upotrebljavaju zajedno s elektromotorom.


  9. Montaža sjenila


  Montaža vanjskih sjenila odvija se na dva načina. Integrirana sjenila ugrađuju se zajedno s prozorima, stoga su ti sustavi prikladni samo za renoviranja i novogradnje. Na raspolaganju su integrirane žaluzine, integrirane rolete i integrirani komarnici. Preostala vanjska sjenila mogu se ugraditi naknadno, na okvir prozora ili vrata ili izravno u zid, iznad otvora. Prije montaže monter sjenila roletar će uzeti točne mjere, na osnovu kojih će izraditi rolete. Za plise i žaluzine treba uzeti unutarnju širinu stakla, za rolo komarnike vanjsku dimenziju između zidova. Montaža sjenila može se obaviti za samo nekoliko sati.


  10. Popravak roleta, žaluzina i drugih sjenila


  Vanjska sjenila pod velikim su udarom sunca, vjetra i kiše. Kvarove može prouzrokovati nepravilno rukovanje sjenilima ili pogrešno održavanje. Česta uporaba može načeti mehanizme i dotrajale materijale. Većina sjenila ima dugi vijek, no unatoč tome može doći do oštećenja i kvarova. U tom se slučaju prvo informirajte je li isplativiji popravak ili kupnja novih. Zamjena vodilica ili letvica jeftinija je od kupnje cijelog novog sustava. Većina majstora za rolete nudi i popravak roleta, popravak žaluzina, tendi i komarnika, kao i drugih sjenila.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Izrada komarnika i balkonskih rolo sjenila

  Trebam komarnike na staklenoj stijeni (2x2,5m otprilike, antracit siva, plise) i na prozorima + rolo balkonskim sjenilima na balkonu dužine 4 m (ovdje razmišljamo o 2 rolo sjenila, svijetle boje uz ugradnju električnog podizanja s tim da je pripremljen izvod struje i prekidač). 2035.8 € do 3393 €

  ........

  Fiksiranje i podmazivanje brisoleja

  Fiksiranje vanjskih brisoleja (na 2 vanjske terase dužine cca 4m svaka) Potrebno je fiksiranje postojećih vodilica i podmazivanje. 678.6 € do 1131 €

  ........

  Izrada i montaža vodilica i roleta

  Potrebna zamjena vodilica i roleta na postojeću drvenu stolariju, plastične rolete u bež boji 10 kom. 6786 € do 11310 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Promjena sjenila u stanu, sjenila-5 kom
  Sjenila, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada i montaža drvene pergole, cca 5 m dužina x 2,3 širina
  Sjenila, Rovinj

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Tende, 3 kom
  Sjenila, Jakovici

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Dobava i montaža balkonska sjenila, 2 Komada
  Sjenila, Trogir

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada drvenih brisoleja, 27 m2
  Sjenila, Ludbreg

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Zamjena starih venecijanera sa novima, 2 venecijanera
  Sjenila, Zagreb

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada i montaža drvenih grilja, cca 115 x 245 cm
  Sjenila, Zagreb

  450 € do 750 €

  Cijena, Montaža drvenih grilja na zid, 115-245 cm
  Sjenila, Zagreb

  45 € do 75 €

  Cijena, Sjenilo za balkon, cca 181 x 230 cm
  Sjenila, Umag

  135 € do 225 €

  Cijena, Izrada i montaža komarnika, rolete: 5 kom komarnici: 3 kom
  Sjenila, Umag

  720 € do 1200 €

  Cijena, Izrada i montaža vanjskih roleta, 3 kom
  Sjenila, Osijek

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC grilja, 2 kom
  Sjenila, Blato

  540 € do 900 €

  Cijena, Izrada i montaža ALU grilja, cca 103 x 203 cm
  Sjenila, Murter

  360 € do 600 €

  Cijena, Izrada i montaža drvenih grilja od ariša, 7 grilje
  Sjenila, Opatija

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Izrada i montaža screen sjenila, 270 x 310 cm
  Sjenila, Crikvenica

  450 € do 750 €

  Cijena, Dobava i montaža venecijanera, venecijaneri: 2 kom
  Sjenila, Rijeka

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada tende u obliku jedra, cca 5 x 3 m
  Sjenila, Sljeme

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dobava i montaža vanjskih roleta, 2 kom
  Sjenila, Dubrava

  225 € do 375 €

  Cijena, Vanjska sjenila za terasu screen rolo, 2 kom
  Sjenila, Dubrava

  315 € do 525 €

  Cijena, Pergola, cca 800 x 600cm
  Sjenila, Kaštelir

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada sjenila ili tende za balkon, cca 200 x 150 cm
  Sjenila, Beli Manastir

  450 € do 750 €

  Cijena, Dobava i postavljanje zip screen zavjese za balkon, Prvo 2x3 i drugi 2x2 m
  Sjenila, Vodice

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada i montaža balkonske vertikalne tende, cca 5 x 1.5m
  Sjenila, Klimno

  630 € do 1050 €

  Cijena, Izmjena automat gurtni za rolete, 8 kom
  Sjenila, Zagreb

  90 € do 150 €

  Cijena, Izrada i montaža vanjskih žaluzina, prozor-7 kom balkonska vrata-2 kom
  Sjenila, Valpovo

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Pune škure od ariša, 3 kom
  Sjenila, Vodice

  288 € do 480 €

  Cijena, Dobava i montaža drvene žaluzine unutrašnje, cca 2.2 m2
  Sjenila, Omišalj

  90 € do 150 €

  Cijena, Dobava i ugradnja tende i komarnika, tenda: 1 kom, komarnik: 6 kom
  Sjenila, Višnjevac

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža zavjesa za krovne prozore, 1,5 m2
  Sjenila, Hrastovica

  180 € do 300 €

  Cijena, Izrada i montaža tende, tende-2 kom
  Sjenila, Preko

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Zamjena platna na tendi, 4500 x 3500 mm
  Sjenila, Ozalj

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada i montaža sijenila, sirine 230 x 140 cm
  Sjenila, Fažana

  450 € do 750 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC roleta, rolete-2 kom
  Sjenila, Požega

  360 € do 600 €

  Cijena, Dobava i ugradnja rolo komarnika, komarnici: 2 kom
  Sjenila, Rijeka

  180 € do 300 €

  Cijena, Sjenila za krovne prozore, sjenila:4 kom
  Sjenila, Budaševo

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada i ugradnja ALU grilja, rolete-4 kom
  Sjenila, Novalja

  900 € do 1500 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Sjenila cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  470+ poduzeća za Sjenila
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu