Rasvjeta - cijena za stropna, zidna, led, vanjska, kupaonska, ugradbena i ostala rasvjeta

Cijena rasvjete u kući i izvan nje, uvjetovan je brojem svjetla i niz svjetala koja će biti instaliran. Trošak ugradnje pojedinih svjetiljki ovisi o njihovim karakteristikama, bilo da su u ravni, nadzemni ili spušteni. Niske cijene i dugovječnost čine LED svjetla sve popularnijima. Vanjska rasvjeta skuplja je jer joj je potrebna dodatna zaštita od vremenskih prilika. Pozovite električara s iskustvom i kvalitetnim referencama za ugradnju svjetala i čvora. Cijena električara je najmanje 100 kn/sat, za tu cijenu je potrebno dodati troškove instalacije. Cijena za srednje zahtjevne ugradnje stropne rasvjete do visine od 300 cm, dostava je oko 150-200 kn/KPL.

Kome povjeriti električne usluge? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

STROPNA RASVJETA U KNAUFU


Ugradbene lampe za strop. Cijena svijetla i montaža svijetla u kući. Cijena za dobavu i montažu rasvjete standardne kvalitete.

30.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
84.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA MONTAŽNIH SVJETALA


Cijena ugradnje svjetla. Cijena ugradnje stropnog svjetla. Cijena ugradnje srednje zahtjevnih stropnih svjetala do visine od 300 cm, bez isporuke.

120.00 KN/kpl

VRLO NISKA CIJENA
KN/kpl

SREDNJA CIJENA
240.00 KN/kpl

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Rasvjeta - cijena za stropna, zidna, led, vanjska, kupaonska, ugradbena i ostala rasvjeta

DRUGE CIJENE ZA RASVJETA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

LED rasvjeta u spuštenom stropu

Led rasvjeta za kuću. Ugradbena led rasvjeta za knauf. Cijena LED traka male svjetline, bez montaže.


KN

KN/tm

tm
upit

Cijena LED traka visoke svjetline

LED rasvjeta u kuhinji. Cijena LED traka visoke svjetline, bez montaže.


KN

KN/tm

tm
upit

Vanjska rasvjeta za kuću

Cijena za vanjsku rasvjetu. Cijena za vanjski reflektor 230V.


KN

KN/kom

kom
upit

Zidne lampe

Zidna rasvjeta. Cijena moderne svijetiljke za zid.


KN

KN/kom

kom
upit

Fluo rasvjeta

Cijena za fluo ravjetu. Cijena fluorescentne cijevi 230V


KN

KN/kom

kom
upit
UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Rasvjeta - što sve trebate znati?

1. Rasvjeta – neke opće informacije

S pravilnom rasvjetom, vaši će unutarnji i vanjski prostori postati upotrebljivi i nakon zalaska sunca, Osim toga, promišljenom rasvjetom stvaramo ugodniju atmosferu.

rasvjeta.jpg
S pravilnom rasvjetom, vaši će unutarnji i vanjski prostori postati upotrebljivi i nakon zalaska sunca, Osim toga, promišljenom rasvjetom stvaramo ugodniju atmosferu.

 

1.1. Koja temperatura, odnosno boja svjetla je najbolja za vaš dom?

Temperatura svjetlosti mjeri se u kelvinima (K), a većina domova ima žarulje s temperaturom svjetlosti u rasponu od 2000 K do 6500 K.

Cijela ljestvica kreće se od 1000 K do 10 000 K, od čega su neutralni tonovi oko 4000 K do 4100 K, temperature ispod 4000 K su toplijih boja, a temperature iznad 4100 K hladnijih.

1.1.1. Topli tonovi

2000 K topla svjetlost – vrlo topli tonovi, podsjećaju na zlatni sjaj upaljenih svijeća.
2700 K topla meka svjetlost – mekano, ugodno svjetlo, ali ne tako jako kao svjetlost svijeće. Ovo je obično popularan izbor za zatvoren životni prostori zbog topline i ugodne boje.

1.1.2. Hladna bijela / neutralna

3500 K živahna bijela – obojena žuto za svjetliji dojam.
4100 K neutralna bijela – čisto bijela, bliže neutralnoj, bez plave ili žute boje.

1.1.3. Dnevna svjetlost

4500 K dnevna svjetlost – ovo je živahan, pomalo hladan ton koji oponaša izgled i svjetlinu dnevnog svjetla.
6500 K izrazito svijetla dnevna svjetlost – ova temperatura blago svijetli i sadrži nijanse plave boje.

Iako odabir temperature boje ovisi o vašim preferencijama, za početak imamo nekoliko preporuka. Meko, toplo svjetlo pogodno je za spavaće sobe i dnevne boravke – za mjesta na kojima želite ugodnu atmosferu. Svijetla ili neutralna bijela svjetlost prikladna je za mjesta gdje trebate jaku, čistu svjetlost, poput kuhinje ili kupaonice, gdje je važno vidjeti i detalje. Žarulje s temperaturom dnevne svjetlosti obično se upotrebljavaju za radna područja ili radne prostorije poput garaža, radionica ili podruma.

1.2. Lumeni i vati

Lumeni su mjera količine vidljive svjetlosti, što je osobito važno za LED žarulje. Što su lumeni veći, žarulja je svjetlija. S druge strane, vati se odnose na količinu električne energije koju žarulja troši, što je važno za fluorescentne, klasične ili halogene žarulje. Što je veća snaga, žarulja troši više energije.

1.3. Vrste žarulja – koja je najbolja?

Različite vrste žarulja imaju različit vijek i namjenu, a svaka ima svoje prednosti i nedostatke. Provjerite koja je žarulja najprikladnija za vaš dom. Jesu li to žarulje sa žarnom niti, halogene, fluorescentne ili LED žarulje itd.

1.3.1. Klasična žarulja sa žarnom niti

Ova vrsta popularan je izbor zbog svoje divne topline i niske cijene. Glavni nedostatak žarulja sa žarnom niti je njihova neučinkovitost. Velik dio energije pretvara se prije u toplinu nego u svjetlost, a prosječni vijek žarulje sa žarnom niti iznosi 1000 sati, mnogo je kraći od većine ostalih vrsta žarulja.

1.3.2. Halogena žarulja

Ovo je drukčija vrsta žarulja, ali sa sličnim kratkim vijekom. Halogene žarulje emitiraju svijetlu bijelu boju, bližu dnevnoj svjetlosti u usporedbi s klasičnom žaruljom. S halogenim žaruljama doslovno treba raditi u rukavicama jer ulja s vaše kože mogu oštetiti staklo, osobito ako je žarulja vruća.

1.3.4. Fluorescentne i kompaktne fluorescentne žarulje

Ove žarulje su 75 % energetski učinkovitije od konvencionalnih žarulja sa žarnom niti i traju puno dulje. Fluorescentna svjetla također su dostupna u raznim temperaturama boja, od 2700 do 6500 K. Međutim, fluorescentni filamenti sadrže tragove živog srebra, stoga ih sačuvajte cijele i reciklirajte sve upotrijebljene žarulje. Vijek: 8000 + sati

Temperatura svjetlosti: 2700 K do 6500 K

1.3.5. LED diode

LED diode su energetski daleko najučinkovitije i najdugovječnije žarulje. Za većinu LED dioda procjenjuje se trajanje najmanje 25 000 do 50 000 sati. Iako su skuplje, svojom učinkovitošću opravdavaju veće troškove. Na nekim modelima možete čak promijeniti boju svjetla. Vijek: 25 000 + sati. Temperatura svjetlosti: 2000 K do 6500 K

1.3.6. Pametne žarulje

Sve pametne žarulje su LED, ali nisu sve LED žarulje pametne žarulje. Ugradite pametne žarulje u postojeća svjetla kako biste podigli energetsku učinkovitost na višu razinu. Upotrijebite daljinski upravljač ili aplikaciju na pametnom telefonu da biste prigušili ili promijenili boju žarulje, ali i podesili vremenski raspored uštede energije. Jeste li zaboravili ugasiti kuhinjsko svjetlo prije spavanja? Nema problema, ugasite svjetla pomoću telefona. S pametnim žaruljama početni je trošak veći, ali ulaganje se isplati zbog veće udobnosti i duljeg vijeka. Vijek: različit. Svjetlosna temperatura: sve.

1.4. Stupanj zaštite - IP faktor

I žarulje kao i svjetiljke imaju sigurnosne ocjene koje pokazuju za koju vrstu okruženja su najprikladnije, što ovisi o prostoru u vašem stanu i vanjskih uvjeta, odnosno vremenskih uvjeta i klime.

IP faktor za suhe prostorije: Takva svjetla i žarulje sigurno je upotrebljavati samo u zatvorenim suhim prostorima. Postavite ova svjetla u prostore bez kondenzata ili vode, poput hodnika, blagovaonice, kuhinje, dnevne sobe i svlačionice.

IP faktor za vlažne prostorije: Ove svjetiljke i žarulje imaju dodatne brtve i materijale koji sprječavaju prodor vlage. Namijenjene su za prostorije s parom, vlagom ili ekstremnim temperaturama. Izvrsne su za kupaonice, saune, praonice rublja i natkrivene terase.

IP faktor za mokre prostorije: Svjetiljke i žarulje prikladne za mokre prostore imaju još jaču brtvu i zaštitu od vode. Ove su svjetiljke prikladne za tuš kabine, vrtnu rasvjetu, osvjetljenje nepokrivene terase, fasadnu rasvjetu ili bilo koju rasvjetu koja je izravno izložena vodi, kiši ili snijegu.

2. Rasvjeta – planiranje i provedbu prepustite stručnjacima

Ako želite optimalno i ugodno osvijetljen prostor svog stana, kuće, vrta i ostalih prostorija, preporučujemo vam da planiranje rasvjete prepustite profesionalcima. To mogu biti arhitekti, dizajneri ili savjetnici u specijaliziranim salonima za rasvjetu. U svakom slučaju,

provedbu treba prepustiti profesionalnim i kvalificiranim izvođačima. Izvođač elektroinstalacija pobrinut će se da se ostvare i želje investitora koje je arhitekt nacrtao na papiru.

3. Rasvjeta – vrste svjetla

3.1 Ugradbena svjetla

Ugradbena svjetla su ona koja se ugrađuju u strop, pod ili zidove. Mogu se ugraditi i u namještaj. Najčešće su to stropna svjetla koja se ugrađuju u spušteni strop. Ova svjetla su jedna od najfleksibilnijih vrsta svjetala. Modeli se kreću od suptilnih i elegantnih, do ukrašenih i atraktivnih. Ugradbena svjetla popularna su i za niske i zasvođene stropove jer pružaju ujednačenu količinu svjetlosti. Upotrijebite jedno svjetlo ili kombinirajte nekoliko njih na udaljenosti od tri do šest metara kako biste osigurali potpuno, ujednačeno osvjetljenje u sobi. Osobito dobro djeluju u kombinaciji s visećim svjetlima ili lusterima i dodaju dodatni sloj osvjetljenja a da pritom ne ometaju stil prostora. Zbog jednostavnog dizajna, ona su popularan izbor za kuhinje, dnevne sobe, kupaonice, hodnike, terase te garderobne ormare i kuhinjske ormare.

3.2. Svjetla na tračnicama

Ovo je fleksibilan način osvjetljavanja prostora s više svjetala na jednoj ili više tračnica. Oblikovan tako da se naglase osobitosti prostora ili predmeta (slike, skulpture) u prostoru. Međutim, ova svjetla također mogu djelovati kao opća ili radna ili kao rasvjeta. Svjetla na tračnicama dostupna su u ravnim ili u zakrivljenim oblicima, a tu su i dodaci za promjenu smjera i kombiniranje nekoliko tračnica zajedno. Ako tražite fleksibilan način osvjetljenja u svom domu, onda je ova vrsta rasvjete izvrstan izbor. Na tračnicama se svjetla mogu pomicati i usmjeravati u željenom smjeru, što je vrlo korisno ako često mijenjate raspored namještaja u svom prostoru ili stanu. Takva se svjetla najčešće upotrebljavaju u galerijama i prostorima u kojima želimo izložiti umjetnička djela (slike, skulpture, fotografije), ali vrlo su korisna i za radne prostorije i urede.

3.3. Zidna svjetla

Kupaonska svjetla uz ogledalo

Ova svjetla postavljaju se iznad i/ili pokraj ogledala u kupaonici ili u kutu za šminkanje. Pomažu u jutarnjim i večernjim rutinama kao što su brijanje, oblikovanje frizure, pranje zuba, čišćenje zuba koncem, nanošenje ili uklanjanje šminke ili bilo koji drugi zadatak koji zahtijeva ravnomjerno osvjetljavanje lica i gornjeg dijela tijela.

Zidna svjetla

Sjajan način da se istaknu druga svjetla u prostoru. Korisna su za kutove za čitanje, pokraj kreveta, u hodnicima, dnevnim boravcima, spavaćim sobama i kuhinjama. Izvrsno izgledaju samostalno ili uz fotografije, ogledala i kamine. Imaju neobičnu sposobnost da izgledaju tradicionalno, a istodobno moderno.

3.4. Lusteri

Lusteri su stoljećima bili središte prostorija. Danas su jednako popularni kao i bilo kada prije. Osim bezvremenskih kristalnih lustera, danas imamo stilski različite lustere: moderne, rustikalne i druge stilove. Lusteri se najčešće upotrebljavaju u hodnicima, blagovaonicama i u dnevnim boravcima, ali možete ih upotrijebiti i u drugim prostorijama. Dodajte luster u predvorje da pozdravite svoje goste, jedan u spavaću sobu za dašak sofisticiranosti, pa čak i jedan iznad kade za osjećaj raskoši.

3.5. Viseća svjetla

Viseća svjetla vise sa stropa kao što ogrlica s privjeskom visi oko vrata. Dizajnirana su za osvjetljavanje određenog područja ili prostora, najčešće vodoravne površine blagovaonskog stola. Obično jedno svjetlo visi na žici, ali postoje i mnoge verzije s više lampica. Ona su fleksibilna u upotrebi i ugradnji, a u prostor možete dodati ili samo jedno ili više visećih svjetala. Često se upotrebljavaju u kuhinjama, na terasama, u blagovaonicama, kupaonicama, predvorjima i spavaćim sobama. Kada dodajete više visećih svjetala, na primjer iznad kuhinjskog otoka, korisno je obratiti pozornost na pravilo da razmak između lampica treba biti 50 do 80 cm. Slično lusterima, postoje viseća svjetla u mnogo različitih stilova i veličina.

3.6. Svjetla sa sjenilima

Svjetla sa sjenilima izvrsno su rješenje jer pri obnovi stana ili prostora ne trebate zamijeniti cijelu svjetiljku, nego možete zamijeniti samo sjenilo, kako bi se prilagodilo novom stilu vašeg prostora. Dodajte stolnu svjetiljku da biste dovršili ured, kutak za čitanje ili spavaću sobu. Razmišljate o novoj paleti boja? Jednostavno promijenite sjenilo svjetla. Dostupna su u svim oblicima, veličinama, dizajnu i stilovima, od podnih svjetiljki do stolnih svjetiljki. Kombinacijom namještaja i svjetla stvarate atraktivan, ali funkcionalan dekor. Mogućnosti su bezbrojne.

4. Planiranje rasvjete

Kada osvjetljavate dom, važno je poštivati ​​pravilo slojevitosti. Prije svega, razmislite koje aktivnosti se odvijaju u određenom prostoru, u koje doba, odnosno u kojem dijelu dana, tko ih obavlja. Treba uzeti u obzir postojeću odnosno dostupnu dnevnu svjetlost, a istodobno na najbolji način podržati planirane aktivnosti u prostoru (čitanje, kuhanje, učenje, igranje, opuštanje...) umjetnom rasvjetom. Istodobno, ne smijemo zaboraviti da s osvjetljenjem u prostoru također želimo stvoriti ugodnu atmosferu.

Postoji unutarnja i vanjska rasvjeta i tri glavne vrste rasvjete:
-         ambijentalna ili općenita rasvjeta
-         radna rasvjeta
-         dekorativna rasvjeta.

4.1. Unutarnja rasvjeta

4.1.2. Ambijentalna ili opća rasvjeta

Svrha ambijentalne rasvjete prije svega je funkcionalnost. Međutim, i svjetla  za ambijentalnu rasvjetu mogu izgledati lijepo, odnosno imati dekorativnu ulogu. Danju nam u sobama s prozorima ili staklenim vratima ambijentalno osvjetljenje osigurava prirodna dnevna svjetlost. U sobama bez prozora, ili navečer i noću tu ulogu preuzimaju svjetla. Najčešće ulogu opće rasvjete imaju: viseće svjetlo sa sjenilima, luster, plafonijera, zidno difuzno svjetlo, reflektor, ugradbeno svjetlo. Kvalitetna opća rasvjeta ravnomjerno osvjetljava cijeli prostor i ne stvara kontraste i sjene. Takva vrsta rasvjete omogućuje nam obavljanje kućanskih poslova poput usisavanja i čišćenja, pa je trebamo u svim prostorijama. Kod općeg osvjetljenja uglavnom se odlučujemo za toplu boju svjetlosti, koja je ugodnija od hladnije ili neutralne bijele boje. Ona je prikladnija za radne i tehničke prostore.

4.1.3. Radna rasvjeta

Za različite radne procese trebamo i specifičnu rasvjetu tj. radnu rasvjetu. U kuhinji pripremamo hranu, u blagovaonici večeramo za stolom, u dnevnoj sobi gledamo TV, u spavaćoj sobi čitamo knjigu, u uredu radimo za računalom, pišemo, u radionici izrađujemo stolariju, popravljamo... Za svaki zadatak potrebno je pravilno osvjetljenje. Također je važno da svjetiljka bude na odgovarajućem mjestu. Kada radimo s rasvjetom, uglavnom osvjetljavamo radne površine (blagovaonski stol, kuhinjski pult, radni stol), stoga je važno svjetiljku postaviti pokraj ili ispred korisnika. Na taj način želimo izbjeći stvaranje sjena na radnoj površini i pridonijeti sigurnosti u radu.
Najčešći izvori radne rasvjete su: viseća svjetlost s usmjerenim svjetlom, viseća LED traka s difuzorom, stolna (reflektorska) svjetla, LED traka ispod kuhinjskih ormarića. Obratite pozornost na svjetla za čitanje. Ako se odlučite za svjetiljku sa sjenilom, donji bi rub trebao biti u razini očiju kada ste u položaju za čitanje. To osigurava optimalno osvjetljenje površine za čitanje i sprječava odsjaj uzrokovan svjetlošću. Taj nam odsjaj može oštetiti oči i uzrokovati glavobolju.

Osnovno pravilo u radnoj rasvjeti je da treba osigurati dvostruko više svjetla od opće rasvjete. Pri čitanju, optimalno osvjetljenje je između 300 i 500 luksa, a za ambijentalno osvjetljenje između 100 i 150 luksa.

4.1.4. Dekorativna rasvjeta

Dekorativnom rasvjetom osvjetljavamo one predmete ili elemente prostora koje želimo naglasiti ili istaknuti. To mogu biti zanimljivi zidovi s teksturama, drvene grede u potkrovlju, slike ili kipovi, sobne biljke, zavjese. To stvara atmosferu i zanimljiv i živahan ambijent s svjetlošću koja privlači pažnju i usmjerava naš pogled. Ukrasna rasvjeta je poput točke na i. Njezina svrha nije funkcionalna, nego naglašava karakter i ljepotu prostora. Istodobno, pravilnim planiranjem također je moguće kombinirati dekorativnu i ambijentalnu rasvjetu, pa čak i radnu rasvjetu. Dakle, s jednom svjetiljkom možemo postići sva tri učinka, a također postići bolju energetsku učinkovitost i smanjiti troškove opremanja.

4.2. Vanjska rasvjeta

Što se tiče vanjske rasvjete, prije svega je važno da je sigurna. Na otvorenom su svjetla izložena vanjskim elementima (kiša, snijeg, vlaga, sol) i udarima. Stupanj zaštite svjetla označavamo IP faktorom. Znate li koju bi IP ocjenu trebala imati vanjska svjetla?

Vanjska rasvjeta postala je dostupnija s razvojem niskonaponske rasvjete i LED tehnologije, ali vaša svjetla trebaju imati određenu IP ocjenu, koja ovisi o tome gdje će se svjetiljka ugraditi i za što će se upotrebljavati. Različite ugradnje i lokacije zahtijevaju različite ocjene IP-ja. Razmotrimo, na primjer, IP 65. Prvi broj označava stupanj zaštite od čvrstih predmeta koji određena svjetiljka ima, a drugi broj pokazuje koliko je vodootporna. Što su brojke veće, veća je zaštita. Oba su broja važna, pa ćete pri odabiru osvjetljenja morati uzeti u obzir oba. Zašto vanjskim svjetlima trebaju različite IP ocjene od unutarnjih? Vani svjetla mogu doći u kontakt s raznim vanjskim tvarima i izloženija su nego unutra. To znači da se iz sigurnosnih razloga mora osigurati odgovarajuća zaštita kako bi se spriječilo oštećenja svjetiljke i, što je još važnije, kako bi se ljudi zaštitili od električnog udara i ozljeda.

U slučaju standardnih vrtnih svjetala, kao što su svjetla za osvjetljavanje puta, potražite svjetiljku s oznakom IP44 ili većom oznakom. Ocjena „4” garantira da su vaša svjetla zaštićena od prskanja i jakog kontakta s vodom, a istodobno zaštićena od svih razina fizičkog kontakta s predmetima. Podna svjetla i svjetla za terasu zahtijevaju višu razinu zaštite jer se po njima često hoda i pere. Morate potražiti svjetiljke s faktorom najmanje IP65, koji će zaštititi svjetiljke od najveće razine prašine, štetnih naslaga i ljudskog kontakta. Ta će ocjena također zaštititi vaša svjetla od mlazova vode, omogućavajući vam pranje vanjskih podova i terasa pod mlazom bez rizika od oštećenja svjetla ili slučajnog električnog udara. Ako osvjetljavate ribnjake, vodene elemente ili bazene, morat ćete ugraditi svjetla s minimalnim stupnjem zaštite IP68. To garantira da je vaša podvodna rasvjeta niskonaponska, pravilno hidroizolirana i sposobna izdržati još veći pritisak okoliša.

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMZAMIJENITI VISEĆI LUSTER

Potrebno je zamijeniti viseći luster plafonjerom. 315 KN do 525 KN


........

SERVIS LED STROPNE SVJETILJKE KOJA JE PRESTALA RADITI

Imamo ovu stropnu led svjetiljku koja je prestala raditi.
https://www.eon.com.hr/voltago-2-zidna-stropna-rasvjeta-95973-eglo
Zanima me je li moguće provjeriti zašto ne radi i eventualno popraviti. 315 KN do 525 KN


........

RAZMJEŠTANJE RASVJETNIH TIJELA

Prebaciti 2 izvoda, bočne lampe prebaciti na strop. 945 KN do 1575 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA LED RASVJETE ZA STUBIŠTE ZGRADE, RASVJETNA TIJELA-11 KOM
Rasvjeta, Zagreb

2700 KN do 4500 KN

CIJENA, MONTAŽA RASVJETNIH TIJELA, 3 - KOM
Rasvjeta, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, ZAMJENA REFLEKTORA NA ULAZU U ZGRADU, 1 KOM
Rasvjeta, Kaštel Lukšić

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, UGRADNJA STROPNIH KUPLJENIH LED SVJETALA, STROPNA LED SVIJETLA-7 KOM
Rasvjeta, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE STROPNOG VENTILATORA, VENTILATOR-1 KOM
Rasvjeta, Lanišće

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE RASVJETE I PREBACIVANJE REKLAME, SVJETILJKI - 7 KOM
Rasvjeta, Split

675 KN do 1125 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE ZIDNE DRVENE OBLOGE S UGRAĐENOM LED RASVJETOM, CCA 270 X 100 CM
Rasvjeta, Zagreb

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, UGRADBENE LAMPE U FASADU S SENZOROM, LAMPA-19 KOM
Rasvjeta, Pleternica

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE PLAFONJERA, PLAFONJERA-5 KOM
Rasvjeta, Zaprešić

675 KN do 1125 KN

CIJENA, UGRADNJA RASVIJETNIH TIJELA, 3 TIJELA
Rasvjeta, Vinjerac

675 KN do 1125 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE LUSTERA I UTIČNICA, 5 LUSTERA
Rasvjeta, Dubrava

675 KN do 1125 KN

CIJENA, UGRADNJA LED RASVJETE U KUHINJU, LED RASVIJETA-1 KOM
Rasvjeta, Rakitje, Bestovje

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE RASVJETNIH TIJELA I PREKIDAČA , 10 - KOM
Rasvjeta, Glina

675 KN do 1125 KN

CIJENA, PROMJENA PREKIDAČA, PREKIDAČ-1 KOM
Rasvjeta, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, DOBAVA I POSTAVLJANJE RASVIJETNIH TIJELA U PRODAVNICI, CCA 60 M2
Rasvjeta, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE LUSTERA, LUSTERA-2 KOM
Rasvjeta, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, SKIDANJE POSTOJEĆIH LUSTERA I POSTAVLJANJE NOVIH LUSTERA , LUSTERA-5 KOM
Rasvjeta, Zadar

675 KN do 1125 KN

CIJENA, MONTAŽA RASVIJETNIH TIJELA, RASVJETNA TIJELA-2 KOM
Rasvjeta, Zagreb

675 KN do 1125 KN

CIJENA, MONTAŽA PLAFONJERA, RASVIJETNA TIJELA-5 KOM
Rasvjeta, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, PROVJERA RASVIJETE U KUĆI, CCA 400 M2
Rasvjeta, Pobri

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZVOD ELEKTROINSTALACIJA ZA RASVJETNO TIJELO, RASVJETNO TIJELO-1 KOM
Rasvjeta, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, MONTAŽA RASVJETNIH TIJELA, LAMPE-5 KOM LUSTER-1 KOM
Rasvjeta, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE LED RASVJETE, RASVJETA-1 KOM
Rasvjeta, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE LAMPI I PRIGUŠIVAČA, LAMPE/PLAFONJERE - 7 KOM I ZIDNI PRIGUŠIVAČ - 1 KOM
Rasvjeta, Zagreb

1687.5 KN do 2812.5 KN

CIJENA, POPRAVAK RASVJETE U STUBIŠTU ZGRADE, KATA-4 KOM
Rasvjeta, Zagreb

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, POPRAVAK SAMOSTOJEĆE SVJETILJKE, RASVIJETNO TIJELO-1 KOM
Rasvjeta, Zagreb

135 KN do 225 KN

CIJENA, INSTALACIJA RASVJETNOG MJESTA, RASVIJETNA TIJELO-1 KOM
Rasvjeta, Zagreb

202.5 KN do 337.5 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE RASVIJETE I KAMERE, 6 SVJETLI SENZOR 3 KAMERE
Rasvjeta, Zagreb

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE SVJETILJKI I KARNISLA, 8 SVJETILJKI I 4 KARNISLE
Rasvjeta, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, SPAJANJE DVORIŠNE RASVJETE, RASVIJETNA TIJELA-8 KOM
Rasvjeta, Varaždin

675 KN do 1125 KN

CIJENA, ZAMJENA KLASIČNE RASVJETE S LED RASVJETOM, RASVJETNA TIJELA-32 KOM
Rasvjeta, Zagreb

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE RASVJETE, RASVJETNA TIJELA-5 KOM
Rasvjeta, Zagreb

472.5 KN do 787.5 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE STROPNIH RASVJETNIH TIJELA, RASVIJETNA TIJELA-3 KOM
Rasvjeta, Zagreb

337.5 KN do 562.5 KN

CIJENA, PROJEKT RASVJETE INTERIJERA I EKSTERIJERA, CCA 280 M2
Rasvjeta, Zadar

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, POSTAVLJENJE RASVJETE U STANU, RASVJETA - 10 KOM I UTIČNICA - 2 KOM
Rasvjeta, Šibenik

1350 KN do 2250 KN

CIJENA, ZAMJENA GRLIĆA ŽARULJE, GRLIĆ-1 KOM
Rasvjeta, Zagreb

202.5 KN do 337.5 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

RASVJETA CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

782+ PODUZEĆA ZA RASVJETA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE RASVJETA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana