Električno podno grijanje - cijena i cjenik instalatera

Koja je cijena električnog podnog grijanja ? Investicija ugradnje električnog podnog grijanja manja je u usporedbi s konvencionalnim podnim grijanjem. Instalacija je jednostavna i brza, jer ne zahtijeva dodatne građevinske intervencije u sobi. Podno grijanje je mnogo učinkovitije i stoga do 15% jeftinije u odnosu na klasično grijanje radijatorom. Cijena četvornog metra za električno podno grijanje kreće se od 600-900 Kn/m2 .

Kome povjeriti postavljanje podnog grijanja? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA ZA ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE


Cijena električnog podnog grijanja. Cijena za kvadratni metar električnog podnog grijanja.

500.00 KN/m2

VRLO NISKA CIJENA
KN/m2

SREDNJA CIJENA
1080.00 KN/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Električno podno grijanje - cijena i cjenik instalatera

DRUGE CIJENE ZA ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Električno podno grijanje – sve što trebate znati

1. Električno podno grijanje – što sve trebate znati

elektricno-podno-grijanje.jpg
Električno podno grijanje može se izvesti ugradnjom grijaće podloge, folije ili kabela.

1.1. Što je električno podno grijanje?

Električno podno grijanje je suvremeni oblik podnog grijanja koji upotrebljava električnu energiju kao izvor napajanja. Na tržištu je dostupno u obliku grijaćih podloga, folija i kabela. Pogodno je za sve vrste prostora, a može se postaviti ispod većine završnih podnih obloga. Sustavi električnog podnog grijanja instaliraju se izravno ispod površine poda, a na izvor napajanja povezuju se preko termostata za kontrolu podnog grijanja.

Električno podno grijanje ima brojne prednosti i pruža mnoge pogodnosti. Istodobno omogućuje rješavanje problema tankih podova u koje se ne mogu ugraditi klasične cijevi za podno grijanje. Nažalost, električno podno grijanje, kao i svaki sustav grijanja, ima određene nedostatke. U nastavku teksta analizirat ćemo obje strane.

1.2. Električna energija kao izvor napajanja – prednosti

Ako se grijete na struju, a živite u stambenoj zgradi ili kući, to znači da niste priključeni na javni plinovod ili toplovod, pa sami odlučujete o tome koliko i kada ćete grijati svoj stambeni prostor. U praksi to znači da možete uključiti grijanje i prije početka sezone grijanja ako se ukaže potreba za tim. Velika prednost takvog načina grijanja je i što njegova instalacija ne zahtijeva dodatnu infrastrukturu niti zahtjevne građevinske radove, za razliku od nekih drugih sustava, poput grijanja toplinskom pumpom. Početni trošak ugradnje električnog sustava grijanja stoga je nešto niži.

1.3. Električna energija kao izvor napajanja – nedostaci

Nedostatak je svakako viša cijena koju plaćate za takvo proizvoljno grijanje budući da je struja jedan od najskupljih energenata – skuplja je od plina, javnog centralnog grijanja i svakako puno skuplja od grijanja toplinskom pumpom. Također ne možete računati na državne subvencije jer se radi o neodrživom načinu grijanja, za razliku od sustava grijanja toplinskom pumpom.

1.4. Idealna sobna temperatura

Prema odredbama Pravilnika o grijanju stambenih prostora, poželjne i optimalne temperature za ugodan dnevni boravak i rad u prostoru su temperature oko 22 – 23 °C, u spavaćim sobama temperatura bi trebala biti oko 20 °C, dok se za kupaonicu preporučuje nešto jače grijanje, oko 24 °C. Ovaj stupanj grijanja prostora najlakše se postiže i održava električnim podnim grijanjem, budući da je cijeli pod zapravo grijaća površina, pa se toplina ravnomjerno širi cijelim prostorom. Neposredno iznad površine poda temperatura zraka bit će oko 27 °C, dok će na visini od oko 180 cm biti onih ugodnih 22 – 23 °C.

2. Zašto odabrati podno grijanje?

2.1. Optimalna raspodjela topline

Vjerojatno ste čuli za izreku „tople noge, hladna glava”. Doista ima puno istine u toj izjavi. Kako bi se ljudi u prostoru osjećali udobno, treba osigurati takvo grijanje da temperatura u predjelu nogu bude nešto viša nego što je temperatura u visini glave. Nijedan sustav ne uspijeva osigurati takve temperature bolje od podnog grijanja. Podno grijanje ima efekt radijatora u podu, dakle izvor topline je u podu, a pod jednakomjerno emitira toplinu u prostor i ta se toplina polako diže prema stropu. Također, sustav održava temperaturu poda na konstantnoj razini, tako da po njemu možete hodati bosi.

2.2. Podno grijanje nije vidljivo

Kada je riječ o prednostima podnog grijanja, treba naglasiti i estetski aspekt. Sasvim sigurno je da se u suvremene interijere najteže uklapaju radijatori, zbog svoje upadljivosti, a osobito su nepoželjni glomazni i naročito upadljivi stari tipovi radijatora. Budući da se u pravilu uvijek postavljaju ispod prozora ili iza vrata, većina ih pokriva zavjesama ili ispred njih postavlja manje komade namještaja (sofa, fotelja, radni stol) ne bi li ih sakrila.

S estetskog aspekta, podno grijanje je potpuno drukčiji „dizajnerski koncept” jer su sve instalacije u podu praktički nevidljive. Ova prednost osobito dolazi do izražaja kod starih objekata, kao i onih koji su proglašeni kulturnim spomenicima, nastalih u vrijeme kada daljinsko grijanje još nije postojalo. Budući da im se vrlo česta mijenja namjena, zbog čega moraju zadovoljiti minimalne zahtjeve standarda za stambene i radne prostore, nužno je ugraditi ili obnoviti sustav grijanja. Kako se ne bi narušio izvorni izgled objekta a ujedno omogućilo da se on ponovno upotrebljava, instalacije se ugrađuju ispod završnih podnih obloga. Zamislite samo kako bi izgledao stari samostan, pretvoren u galeriju, u kojem bi se na zidove izravno ispod slika postavili nizovi glomaznih klasičnih bijelih radijatora!

2.3. Ravnomjerna raspodjela topline

Budući da su cijevi ili kabeli za podno grijanje uvijek ravnomjerno raspoređeni po cijeloj površini poda, za razliku od grijača ili radijatora koji su smješteni u jednoj točki, ravnomjerno šire toplinu u prostor. Radijatori, grijalice ili kaloriferi su takozvani grijači koji čine točkasti sustav grijanja, jer svaki od njih grije samo svoju neposrednu okolinu, a kako se udaljenost povećava, tako se toplina sve više gubi. Ovako grijane prostorije nikako se ne mogu ravnomjerno zagrijati jer će uz radijatore uvijek biti toplije nego na suprotnoj strani.

2.4. Sprječava smrzavanje vanjskih površina

Ako imate bilo kakvu padinu u blizini kuće koju upotrebljavate svaki dan i tijekom zimskih mjeseci, znate onda koliko glavobolja može donijeti snijeg i led, kao i obveza svakodnevnog uklanjanja snježnih naslaga. Zaleđena cesta nije samo opasna za ljude, već može predstavljati ogroman problem pri vožnji automobila po skliskoj cesti. Ako imate takav nagib na putu do garaže ili dvorišta, toplo preporučujemo ugradnju podnog grijanja izravno ispod površinskog sloja ceste kako biste spriječili smrzavanje ceste. Dovoljno je postaviti temperaturu malo iznad 0° (obično na 5 – 7 °C), što će predstavljati minimalni mjesečni trošak, a riješit će vas mnogih muka.

2.5. Manji troškovi grijanja

Imajte na umu da električno podno grijanje savršeno ravnomjerno zagrijava prostoriju. To znači da vodičima ne treba ekstremno zagrijavanje kako bi postigli optimalnu sobnu temperaturu, već samo koji stupanj više nego što je potrebno. Za takve sustave vrijedi pravilo da temperatura ne smije prijeći 27 °C. Nasuprot tome, točkasti sustav grijanja (radijatori ili grijači) koji ne emitira ravnomjerno toplinu, zahtijeva zagrijavanje i do 10 stupnjeva iznad željene sobne temperature. Jasno je da to automatski znači veću potrošnju i veće troškove, što se može izbjeći ugradnjom podnoga grijanja. Smatra se da se upotrebom podnog grijanja godišnji troškovi smanjuju za 15 – 20 %. No točno je i to da je cijena električnog podnog grijanja viša zbog visoke cijene električne energije, koja mora biti glavni energent.

Treba također imati na umu da je efikasnost sustava podnog grijanja uvjetovana ne samo odabirom i instalacijom odgovarajuće snage, već i termičkim karakteristikama prostora koji se grije, kao i izolacijom koja se nalazi ispod sustava podnog grijanja.

3. Kada električno podno grijanje ima smisla?

3.1. Kao dopuna postojećem sustavu grijanja

Budući da je struja najskuplji energent, nije racionalno, a ni isplativo, upotrijebiti je kao primarni izvor energije za grijanje cijele kuće jer će troškovi biti astronomski. Električno podno grijanje je izvrstan izbor ako želite dopuniti ili nadograditi postojeći sustav grijanja. Primjerice ako obnavljate kupaonicu, postojeće radijatore ili grijače možete zamijeniti podnim grijanjem, što je velika prednost u skučenom prostoru. Ako želite zagrijati balkon ili terasu, možete ugraditi i podno grijanje. Sustav je jednostavno ugraditi i zahtijeva samo minimalne promjene u postojećoj infrastrukturi – već imate instaliranu struju, na nju samo treba priključiti električno podno grijanje.

3.2. Što kada su postojeći podovi vrlo tanki?

U prostorijama gdje su postojeći podovi vrlo tanki električno podno grijanje je odličan izbor jer možete ugraditi grijaće folije ili podloge, debljine od svega nekoliko milimetara. Ako je za cijevni sustav podnog grijanja potrebno najmanje 5 cm debljine, odnosno visine poda za ugradnju, za montažu grijaćih podloga ili folija dovoljno je manje od 1 cm debljine. Stoga je to idealno rješenje kada se prostorije renoviraju jer se cementni estrisi ne moraju lomiti niti mijenjati, a može se izbjeći i ugradnja radijatora.

3.3. Adaptacije i renoviranje

Iz sličnih razloga je električno podno grijanje izvrsno rješenje za preuređenje i obnovu postojećih objekata. Kako se tijekom renoviranja visina postojećih podova ne može mijenjati, zbog čega često nema dovoljno mjesta za ugradnju cijevnog podnog grijanja, možete se odlučiti za grijaće folije ili podloge. Također kada se radi o obnovi osjetljivih i povijesno važnih objekata kulturne baštine, gdje se zahtijeva puno opreza i pažnje tijekom radova, podno grijanje je najbolje rješenje. Svi stariji objekti imaju svojevrsnu patinu i šarm koji bi ugradnja radijatora sigurno pokvarila, uslijed vrlo delikatne ravnoteže stila i funkcionalnosti.

3.4. Za grijanje terasa ili balkona

Ako su balkon ili terasa izloženi smrzavanju i tako neupotrebljivi veći dio godine, najjednostavnije i najbrže rješenje je ugradnja električnog podnog grijanja ispod završnih podnih obloga. Rješenje ne zahtijeva veće pothvate jer već imate struju, a radi besprijekorno i može vam uštedjeti mnogo živaca.

3.5. Kao grijanje u kupaonici

Podno grijanje sve je popularniji izbor za kupaonice, a ta odluka ima puno smisla budući da u kupaonici obično hodamo bosi. A vjerojatno nema ništa gore od ledenih pločica, pa su topli podovi ispod naših stopala i više nego dobrodošli. Podno grijanje se u pravilu ne ugrađuje ispod tuš-kabine ili kade, jer se već griju toplom vodom, a vrlo često se postavljaju na platformu. Međutim, ako tuš nije podignut na platformu, već je u ravnini s podom kupaonice, onda se tu mogu ugraditi i vodiči. Nadoplata za taj dodatni četvorni metar je minimalna, a sigurno će vam pružiti veliku udobnost.

4. Vrste električnog podnog grijanja i ugradnja

Grijaće tijelo kod električnog podnog grijanja su ili grijaći kabeli i grijaća folija. Razlika među njima je u načinu ugradnje i cijeni. Dok se grijaći kabeli mogu polagati ispod većine podnih obloga, grijaća folija se ugrađuje isključivo ispod plivajućih podova – podova koji se ne lijepe na tlo (laminat, određeni parketi, određeni vinili). Grijaća folija je nešto jeftinija od grijaćih kabela.

4.1. Električni kabeli za podno grijanje

Električno podno grijanje se može ugraditi u obliku kabela, što je najsličnije konvencionalnom cijevnom podnom grijanju. Jedina razlika je u tome što se toplina prenosi vodičima umjesto cijevima, a vodiči se provode na isti način kao i cijevi. Podloga na koju se namotaju kablovi vijugavo, poput kretanja zmije, ima izbočine koje ne dopuštaju pomicanje rastegnutog vodiča, pa se stvara jednoliki raspored po cijeloj površini poda. Ako su kabeli previše razbacani i ima previše praznina između njih, bit će potrebno više vremena i energije za zagrijavanje cijelog prostora. U najgorem slučaju, pod nogama ćete osjetiti da pod nije ravnomjerno zagrijan. S druge strane, pregust raspored ne daje bolje rezultate, već samo povećava potrošnju.

4.2. Grijaće folije

Grijaća folija je pojednostavljen sustav električnog podnog grijanja. Upotrebljava se s laminatom, vinilom, drvom i ostalim plivajućim podovima. Grijaća folija ima nekoliko prednosti, a najvažnije je da se prije svega jednostavno i vrlo brzo ugrađuje i zauzima jako malo prostora. To je zapravo najtanja inačica podnog grijanja na tržištu, koja zauzima svega nekoliko milimetara. Stoga je odličan izbor za prostorije s vrlo tankim podovima, gdje su druga rješenja praktički nemoguća. Grijaća folija sastoji se od karbonskih traka koje su međusobno povezane PVC-om. Tvornički su obrađene i prodaju se u rolama koje su već spremne za ugradnju, pa ih samo trebate rezati na potrebnu dužinu. Međutim, treba strogo paziti da se ne reže karbonska traka, već označena mjesta između traka. Grijaću foliju možete instalirati i sami, ali svakako ćete za priključivanje trebati usluge električara. Za razliku od montaže kabela koji se polažu pojedinačno, montaža folije je znatno jednostavnija i brža jer se polaže cijela folija.

4.3. Grijaća podloga

Grijaća podloga se od grijaće folije gotovo i ne razlikuje, osim po debljini. No u usporedbi s cijevnim podnim grijanjem, i ona je zanemariva. Podloga se, kao i grijaća folija, polaže izravno ispod završnog površinskog sloja poda te je kompatibilna sa svim materijalima – parketom, pločicama, kamenom i betonom. Postavljanje grijaće podloge je jednostavno i brzo, a pod se također brzo zagrijava. Ova vrsta podloge postavlja se na isti način kao i folija – tako da se rola reže na odgovarajuće komade i slaže po obliku poda. Ovaj posao možete obaviti i sami, ali svakako preporučujemo da spajanje obavi električar, prije svega iz sigurnosnih razloga, ali i zbog mogućeg oštećenja poda i sustava.

5. Električno podno grijanje i podni materijali

5.1. Električno podno grijanje ispod parketa

Ispod parketa možete postaviti i grijaću foliju i podlogu za grijanje, budući da se parketi uglavnom postavljaju kao „plivajući pod”. Suprotno uvriježenom mišljenju, svako podno grijanje – uključujući i električno podno grijanje – kompatibilno je s parketom, osobito ako se ne radi o masivnom parketu. Treba imati na umu da se kabeli, grijaća folija ili grijaća podloga ne zagrijavaju na više od 30 °C, tako da ne mogu oštetiti završni sloj parketa.

Također, većina vrsta parketa i sličnih drvenih obloga nije izrađena od punog drva – proizvode se uglavnom prešanjem raznih slojeva materijala po tzv. „sendvič” sustavu, lijepljenjem ili prešanjem, gdje je samo gornji sloj po kojem hodate od pravog punog drva, dok su ostali slojevi izrađeni od raznih drvenih kompozita. Samo podovi od pravog drva su nešto osjetljiviji na podno grijanje. No posljednjih godina proizvođači na svojim internetskim stranicama objavljuju da to više nije razlog za brigu jer su i to prevladali zahvaljujući naprednim tehnologijama.

5.2. Električno podno grijanje ispod keramičkih pločica

Iskustvo pokazuje da je električno podno grijanje najkompatibilnije s keramičkim pločicama. Postavljanje podnog grijanja ispod pločica ima smisla, kada se uzme u obzir koliko su keramičke pločice hladne na dodir. U kupaonici su svi bosi, pa je ovo prvi logičan izbor, no ako u dnevnom boravku i susjednoj blagovaonici i kuhinji imate keramiku, električno podno grijanje bit će savršeno rješenje. Ispod keramičkih pločica postavljaju se samo grijaće podloge, ali ne i grijaće folije, jer se keramika pomoću morta lijepi za pod, što bi moglo oštetiti grijaću foliju.

5.3. Električno podno grijanje ispod kamena

Ako u domu imate kamene podove, onda znate koliko vam zimi podovi mogu biti hladni pod nogama, pa se i za njih preporučuje električno podno grijanje. Sve što vrijedi za keramičke pločice vrijedi i za kamen – dakle, ispod njega idu samo grijaće podloge zbog lijepljenja mortom.

5.4. Električno podno grijanje ispod estriha

Električno grijanje se ispod cementnog estriha rijetko ugrađuje, točnije, samo po potrebi, za razliku od običnog, cjevastog podnog grijanja. Podno grijanje s cijevima je u takvim slučajevima bolji izbor jer se nakon ugradnje samo zalije smjesom koja će kada se osuši postati pod. No budući da su grijaća folija i podloga vrlo tanke, podno grijanje je vrlo sporo i slabo, a svakako skupo, koliko financijski toliko i energetski, pa se takva kombinacija ne preporučuje. No ako nema drugog izbora, savjetujemo da električno podno grijanje bude uključeno cijelu noć, kada je struja jeftinija, kako bi pod danju emitirao toplinu. To, naime, može stvoriti dodatni problem, jer je za potpunu akumulaciju nužan što deblji sloj estriha, što znači veću težinu i opterećenje, više utrošenog materijala, više pragova i stoga se gotovo nikada ne upotrebljava u praksi.

6. Električno podno grijanje – cijena

Ugradnjom električnog podnog grijanja ostvarujete mnoge prednosti – jednostavna i brza ugradnja koja ne zahtijeva velike građevinske radove, pomoćne prostorije i opremu, povećana učinkovitost i uštede (čak do 35 %) i vrlo dug vijek trajanja. Također nikakvo naknadno održavanje nije potrebno ako je sustav pravilno postavljen.

U usporedbi s klasičnim grijanjem, podno grijanje je i do 15 % jeftinije. No grijanje cijelog stana ili kuće takvim sustavom može biti proračunski izazov – kupnja i ugradnja sustava jest jeftinija od ostalih, ali imajte na umu da je struja najskuplji energent, pa pripazite na pravilan izračun. Cijena četvornog metra električnog podnog grijanja kreće se između 600-900 KN/m2. 

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMPOSTAVLJANJE ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA

Potrebno postavljanje električnog podnog grijanja u kući površine cca 150 m2. 107100 KN do 178500 KN


........

POSTAVLJANJE ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA

Potrebno postavljanje električnog podnog grijanja cca 30 m2. 18900 KN do 31500 KN


........

UGRADNJA ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA

Potrebna ugradnja električnog podnog grijanja, uključujući materijal, u kupaonicu na površini od 3 metra kvadratna. 3150 KN do 5250 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, IZRADA ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA, CCA 38 M2
Električno podno grijanje, Buzin

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE, CCA 38 M2
Električno podno grijanje, Seline

25650 KN do 42750 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE, CCA 100 M2
Električno podno grijanje, Gromin Dolac

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA, CCA 27 M2
Električno podno grijanje, Zagreb

18225 KN do 30375 KN

CIJENA, PODNO GRIJANJE NA PLIN ZAMIJENITI SA GRIJANJEM NA STRUJU, CCA 130 M2
Električno podno grijanje, Breznički Hum

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, IZRADA ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA, CCA 90 M2
Električno podno grijanje, Zagreb

64125 KN do 106875 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE, CCA 120 M2
Električno podno grijanje, Zagreb

81000 KN do 135000 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE, CCA 55 M2
Električno podno grijanje, Vrsar

37125 KN do 61875 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA, CCA 50 M2
Električno podno grijanje, Trogir

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, MONTAŽA ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA, CCA 25 M2
Električno podno grijanje, Zagreb

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA, CCA 40 M2
Električno podno grijanje, Rovinj

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE PODNOG ELEKTRIČNOG GRIJANJA, CCA 40 M2
Električno podno grijanje, Gređani

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, PODNO ELEKTRICNO GRIJANJE, CCA 11 M2
Električno podno grijanje, Zagreb

7425 KN do 12375 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE PODNOG GRIJANJA, CCA 60 M2
Električno podno grijanje, Ogulin

40500 KN do 67500 KN

CIJENA, DOBAVA I UGRADNJA STRUJNOG PODNOG GRIJANJA RAYCHEM, 100 M2
Električno podno grijanje, Rijeka

64125 KN do 106875 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE , 120M2
Električno podno grijanje, Bilje

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE ZA 2 STANA , CCA 250 M2
Električno podno grijanje, Ika

135000 KN do 225000 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE I PRIPREMA PODLOGE, CCA 100 M2
Električno podno grijanje, Imotski

64125 KN do 106875 KN

CIJENA, PODNO GRIJANJE IR MREŽICOM, CCA 50 M2
Električno podno grijanje, Zagreb

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA , CCA 6 M2
Električno podno grijanje, Sisak

4050 KN do 6750 KN

CIJENA, PODNO GRIJANJE NA STRUJU, CCA 48 M2
Električno podno grijanje, Varaždin

16875 KN do 28125 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE , CCA 50 M2
Električno podno grijanje, Podstrana

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, POPRAVOK TERMOSTATA, TERMOSTAT-1 KOM
Električno podno grijanje, Premantura

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE ELEKTRICNOG PODNOG GRIJANJA , CCA 70 M2
Električno podno grijanje, Zadar

47250 KN do 78750 KN

CIJENA, POSTAVA ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANA U GARAŽI, CCA 26 M2
Električno podno grijanje, Punat

17550 KN do 29250 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA, CCA 40 M2
Električno podno grijanje, Pula

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, STROJARSKI PROJEKT PODNOG GRIJANJA , CCA 220 M2
Električno podno grijanje, Lovran

4725 KN do 7875 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE, CCA 100 M2
Električno podno grijanje, Buzet

64125 KN do 106875 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE, CCA 5 X 4 M
Električno podno grijanje, Buševec

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, ELEKTRICNO PODNO GRIJANJE ISPOD LAMINATA, CCA 20 M2
Električno podno grijanje, Varaždin

6075 KN do 10125 KN

CIJENA, INSTALACIJA ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA, 60 M2
Električno podno grijanje, Dubrovnik

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA, CCA 14.5 M
Električno podno grijanje, Makarska

9450 KN do 15750 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE , CCA 9 M2
Električno podno grijanje, Praputnjak

3037.5 KN do 5062.5 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE , CCA 180 M2
Električno podno grijanje, Oklaj

12150 KN do 20250 KN

CIJENA, SERVIS PODNOG GRIJANJA DEVI , CCA 5 M2
Električno podno grijanje, Split

675 KN do 1125 KN

CIJENA, ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE , CCA 15 M2
Električno podno grijanje, Vinišće

9450 KN do 15750 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

217+ PODUZEĆA ZA ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana