Pametna kuća, cijena pametne kuće - gradnja, elektroinstalacije

Automatizirana pametna kuća štedi mnogo troškova na grijanju i osvjetljenju te pruža mnogo veću udobnost, jer se svim sustavima može optimalno, pa čak i daljinski upravljati. Trošak pametne instalacije ovisi o vrsti instaliranog pametnog sustava i veličini kuće. Cijena pametne kuće nije samo pametna instalacija, već i uređaji, posebno dizajnirani namještaj i oprema koja je dizajnirana za rad i upravljanje inteligentnom kućom. Cijena ugradnje instalacija za potpunu kontrolu rasvjete, sjenila, klima uređaja, grijanja, alarma 3.300-5.600 EUR/kom.

Kome povjeriti instalaciju pametne kuće? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Cijena pametnih instalacija
3978.78 €/kom

VRLO NISKA CIJENA
€/kom

SREDNJA CIJENA
7161.80 €/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Pametna kuća, cijena pametne kuće - gradnja, elektroinstalacije

Druge cijene za Pametna kuća

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Kompletne pametne instalacije, KLX protokol

Cijena pametnih instalacija srednjeg ranga, aplikacijskih modula, senzora pokreta, LCD kontrola, osvjetljenja i sjenila u protokolu KLX, zajedno s programiranjem i vizualizacijom.€/m2

m2
upit
UKUPNO:
pošalji upit >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Pametne kuće – što trebate znati?

1. Pametne kuće – neke opće informacije

Pomoću tehnologije pametnog doma možete osigurati sigurnost, upravljati uređajima, nadzirati potrošnju energije kao osobnog asistenta, brinuti se o starijim osobama ili invalidima i još mnogo toga.

pametne-kuce.jpg

1.1. Što je pametna kuća odnosno pametni dom?

Automatizacija doma, koja se često naziva tehnologijom pametnog doma odnosno pametnom kućom je pojam koji označava upotrebu tehnologije za automatizaciju vašeg doma. Ona omogućuje kontrolu i upravljanje gotovo svim aspektima vašeg doma putem tzv. interneta stvari (IoT). Automatizacija doma započela je izumom termostata i razvila se u jedno od najvećih i najbrže rastućih tehnoloških tržišta. Njen potencijal nastavlja rasti. Tehnologiju pametnog doma možete upotrijebiti za osiguravanje sigurnosti, upravljanje uređajima, nadziranje potrošnje energije kao osobnog asistenta, za njegu starijih osoba ili invalida i još mnogo toga.

1.2. Kako djeluje automatizacija doma?

Teško je objasniti kako funkcionira automatizacija doma jer ne postoji općeprihvaćeni protokol. Tehnologija se razlikuje ovisno o zemlji, ponuditelju usluga i ovisno o vrsti automatizacije. Budući da je tržište automatizacije doma tako unosno i brzo raste, tvrtke koče njegov razvoj.

Prvi industrijski standard za automatizaciju doma bio je i još uvijek je KNX. Pomaže uređajima da se povežu putem električnih vodova radiofrekvencija i bežičnih protokola. Danas su Zigbee, Z-Wave i Insteon vodeći protokoli za automatizaciju stanova – ovi noviji proizvodi više se oslanjaju na modernu bežičnu tehnologiju. Svi spomenuti sustavi vrlo su složeni. Jednostavno rečeno, upotrebljavaju električnu energiju, radiovalove i bežičnu tehnologiju za slanje poruka na uređaje i s njih.

1.3. Centralizirane pametne instalacije

Sustav središnje upravljačke jedinice jedan je od dviju verzija sustava automatizacije doma koja kontrolira sve u vašem domu. Iz jednog izvora (glavnog računala) omogućuje vam upravljanje svjetlima, termostatom, uređajima za zalijevanje vrta, telefonom, perilicom rublja, sušilicom i još mnogočime. Takva vrsta automatizacije kuće najpopularnija je u tvrtkama i u privatnim kućama. Također je vrlo popularna kod kućnih sigurnosnih sustava.

Sustav centraliziranih pametnih instalacija obično se provodi kroz zidne kanale, slično kao kod kućnih sigurnosnih sustava. Možete mu pristupiti i daljinskim upravljačem, pametnim telefonom, tabletom ili računalom.

1.3.1. Prednosti

Glavna prednost središnjeg upravljačkog sustava već se može zaključiti iz njegovog naziva. Iz jednog sustava možete pristupiti svim različitim sustavima u domu. Sve, od tuša do kućnog sigurnosnog sustava, može se kontrolirati pomoću jedne središnje upravljačke jedinice. Središnji upravljački sustavi obično su vrhunski, što znači da omogućuju visokokvalitetno upravljanje.

1.3.2. Nedostaci
Ti su sustavi obično skuplji i zahtijevaju profesionalnu ugradnju. Danas se sve više ljudi okreće automatizaciji koja se temelji na aplikacijama koje se mogu kombinirati s pametnim čvorovima kako bi oponašali sustav središnje jedinice. Drugi problem tih sustava je što su vrlo isključivi. Ako se odlučite za određeni središnji sustav, često ste ograničeni na uređaje povezane s tim sustavom. Na primjer, ako želite kupiti novu perilicu rublja, bit ćete ograničeni na strojeve koji su kompatibilni s tim sustavom. Međutim, s vremenom su se mnogi središnji sustavi počeli prilagođavati tržištu i postaju kompatibilniji s raznim novim tehnologijama.

1.4. Decentralizirane pametne instalacije

Tehnologija pametne kuće, koja se temelji na aplikacijama upotrebljava vašu kućnu mrežu za komunikaciju s oblakom. Cloud tehnologija važan je dio interneta i vrlo je popularna posljednjih nekoliko godina. Većina pametnih uređaja, koji se temelje na aplikacijama, funkcioniraju tako što ih spajate s kućnom mrežom putem Wi-Fi mreže. Ti se uređaji povezuju sa separatorom kojem pristupate putem aplikacija na pametnom uređaju. Kada stvorite osobni račun, možete se usklađivati s uređajima kao što je Smart Home. Na taj način tvrtka zna koji uređaj usklađuje s kojim korisnikom aplikacije. Sve dok su vaši pametni kućni uređaji povezani s internetom, možete s većinom ovih uređaja u oblaku komunicirati s bilo kojeg mjesta.

Neke tehnologije automatizacije kuće temelje se na aplikacijama koje se povezuju s pametnim uređajem izravno putem Bluetootha. Baš kao i za domaću automatizaciju u oblaku, u aplikaciji se i dalje morate registrirati. Za razliku od aplikacija u oblaku, morate biti blizu ovih kućnih uređaja ako želite njima upravljati.

1.4.1. Prednosti

Automatizacija domova zasnovana na aplikacijama sigurno je pametne domove učinila dostupnima široj populaciji. Tako mnogi sami stvaraju pametne domove jer su ti uređaji pristupačni, jednostavno ih je ugraditi, upotrebljavati i ažurirati.

1.4.2. Nedostaci

Za razliku od tehnologije centralne upravljačke jedinice, većina pametnih domova koji rade u oblaku zahtijeva nekoliko različitih aplikacija. Neki distributeri tehnologije pametnih kuća nude nekoliko različitih uređaja kojima možete pristupiti putem jedne aplikacije. S druge strane, programeri već stvaraju uređaje koji oponašaju središnji sustav upravljanja.

2. Pametne instalacije – ugradnju prepustite stručnjacima

Dom je naš intimni prostor i u njemu želimo sa zadovoljstvom i bez problema upotrebljavati tehnologiju pametnog doma. Stoga je važno da već u fazi projektiranja, sami ili uz pomoć arhitekata, surađujemo sa stručnjacima na području pametnih instalacija koji će nam moći savjetovati koji bi sustav bio najprikladniji za naše potrebe. Mnogo puta ponuditelji ugradnje pametnih instalacija imaju gotove pakete pametnih domova koji se bez problema prilagođavaju u domove različitih konfiguracija. Međutim, ako imamo posebne potrebe i trebamo prilagođeniji pristup, kvalitetni ponuditelji također mogu pripremiti projekt po mjeri.

3. Različite funkcije pametnog doma

3.1. Osnovne funkcije pametnog doma

Započnimo od osnova. U nastavku su najčešće funkcije pametne kuće trenutno na tržištu. Njihova je upotreba i ugradnja jednostavna i obično su najjeftinija tehnologija pametne kuće.

3.1.1. Pametni zvučnici

Kažu da 39 milijuna Amerikanaca ima pametne zvučnike u svom domu. S obzirom na sve stvari za koje su zvučnici sposobni, to ne iznenađuje. Pametni zvučnici mogu mnogo više od puštanja glazbe, iako to rade savršeno. Oni mogu pretraživati ​​internet, obavještavati vas o vremenu, pripremati informativne vijesti, raditi kao osobni asistent i mogu biti središnji kontrolni centar za vaš cijeli sustav Smart-Home. Pomoću pravih pametnih zvučnika možete upravljati gotovo svime u svom domu samo glasom. Pitajte Anu koja je ispred ulaznih vrata, zamolite Ivanu da ugasi svjetlo koje ste ostavili. Ako želite upotrebljavati pametni zvučnik kao čvor kućne automatizacije, morate provjeriti jesu li kupljeni uređaji kompatibilni s vašim zvučnikom.

3.1.2. Pametni televizori

Pametni televizori su izvrsni jer možete gledati sve što želite, kad god želite, bez obzira na to imate li kabelsku televiziju ili ne. Pojam pametni TV u ovom se slučaju odnosi na sve uređaje za strujanje videa na IoT. Danas postoji mnogo mogućnosti. Postoje doslovno pametni televizori koji vam emitiraju Netflix, Hulu, Amazon itd. Izravno iz same jedinice ili putem sustava za povezivanje s uobičajenim TV-om. Mnogi od tih uređaja mogu se povezati s vašim pametnim zvučnicima i središnjim upravljačkim sustavom, čineći vaš dom još pametnijim.

3.1.3. Pametni termostati

Pomoću pametnih termostata možete kontrolirati i upravljati grijanjem doma gdje god se nalazili. Možete ga namjestiti i prema rasporedu tako da se energija ne gubi kad nikoga nema kod kuće. Neki pametni termostati imaju mogućnost senzora koji automatski mijenja temperaturu kad procijeni da je to potrebno.

3.1.4. Pametne utičnice

Pametne utičnice mogu vaše uređaje pretvoriti u pametnije verzije. Jednostavno ih priključite u uobičajene utičnice, a zatim možete lako sve uređaje koji su priključeni u njih uključivati i isključivati pomoću pametnih uređaja (telefon, računalo, tablet).

3.1.5. Automatizacija svjetlosti

Dvije su mogućnosti za automatizaciju svjetlosti. Prva je ugradnja pametnih prekidača za svjetla. Pametnim prekidačima za svjetlo ne morate upravljati samo pomoću aplikacije, mnogi od njih nude vam razne mogućnosti osvjetljenja, primjerice zatamnjenje. Druga mogućnost pametnog osvjetljenja su pametne žarulje. Poput pametnih utičnica, pametne žarulje nadograđuju obična svjetla u pametna. Zamjenom starih žarulja pametnima moći ćete automatizirati svoju rasvjetu. Koje rješenje je bolji izbor? Pametni prekidači su cjenovno povoljnija opcija, ali često uključuju složenu instalaciju. Pametne žarulje nude više mogućnosti osvjetljenja, poput prigušivanja svjetla ili meku svjetlost, ali su skuplje.

3.1.6. Videozvono odnosno interfon

Videozvona ne samo da otkrivaju i upozoravaju kada je netko na ulaznim vratima, već vam mogu prikazati i videosnimku te vam omogućiti razgovor s posjetiteljem. Više ne morate vikati kroz prozor „tko je?” To možete vidjeti na pametnom uređaju ili čak zamoliti pametni zvučnik da vam to pokaže.

3.1.7. Robotski usisivač

Robotska sobarica vjerojatno vam neće biti dostupna još neko vrijeme, ali robotski usisavač je korak prema tome. Možete njime upravljati pomoću pametnih uređaja, uključujući pametne zvučnike. Kao da robotski usisavač nije dovoljan, neki od ovih usisavača imaju čak i vlastitu umjetnu inteligenciju (AI) poput pametnih zvučnika, a neki čak mogu reproducirati slike i video izravno na vaš pametni uređaj.

3.2. Pametna kuhinja

Iako nam tehnologija još uvijek ne nudi robotskog kuhara, ovi pametni kuhinjski uređaji znatno olakšavaju kuhanje i čišćenje. Mnoge čak možete povezati s pametnim zvučnikom!

3.2.1. Pametni hladnjaci

Pametni hladnjaci razlikuju se po performansama. Mogu vas upozoriti ako su vrata otvorena ili vam naručiti koje proizvode treba kupiti u trgovini. Neki modeli imaju čak i zaslone na kojima možete gledati TV. Pametni hladnjaci mogu biti opremljeni jednom od ovih opcija, kombinacijom ili svim njima.

3.2.2. Pametna pećnica

Pametne pećnice omogućuju vam upravljanje s bilo kojeg mjesta. Postoje čak i pametne pećnice kojima se može upravljati putem pametnih zvučnika i telefona. Neke aplikacije također vam omogućuju traženje recepata i određivanje vremena i temperature pečenja, ovisno o receptu.

3.2.3. Pametne perilice posuđa

Perilice posuđa rade na vrlo sličan način kao pametne pećnice i pametni hladnjaci. To je zato što ih proizvode iste tvrtke (LG, GE, Whirlpool). Pomoću aplikacije možete provjeriti status pranja, primati obavijesti kada je pranje gotovo i zaustaviti ili pokrenuti stroj.

3.2.4. Pametna perilica i sušilica rublja

Pranje i sušenje rublja možda ne spada u kuhinju, ali su aplikacije vrlo slične onima kod kuhinjskih uređaja. Ove pametne perilice i sušilice rublja rade na isti način kao i perilice posuđa. Možete ih pokrenuti / zaustaviti, provjeriti njihovo stanje, primiti obavijest kada je pranje / sušenje završeno i pokrenuti dijagnostiku pomoću pametnih uređaja.

3.2.5. Pametni pribor i tanjuri

Ako kupite pametne tanjure i vilice, oni mogu nadgledati unos kalorija i povezati se s programom koji će vam pomoći da pratite što jedete. Međutim, istina je da ih nakon upotrebe ne biste trebali stavljati u perilicu posuđa!

3.2.6. Pametni štednjak

Lonce na štednjaku možete kontrolirati i njima upravljati putem telefona ili tableta. Možete provjeriti temperaturu, promijeniti postavku te je uključiti i isključiti. To ploču za kuhanje čini još praktičnijom.

3.2.7. Pametne kante za smeće

Većina pametnih kanti za smeće je beskontaktna i sadrži kontrolu mirisa. Tu je i pametna kanta za smeće koja uključuje čitač crtičnog koda. Kada bacite hranu, čitač dodaje hranu na popis namirnica koje morate kupiti u trgovini.

3.3. Pametne kupaonice

Čak se i najosnovnije potrebe mogu poboljšati u pametnom domu. Tehnologija pametne kupaonice pretvorit će vašu kupaonicu u više od pukog servisnog prostora.

3.3.1. Pametni zahodi

Pametni zahodi nude osnovne funkcije poput beskontaktnog ispiranja, senzora koji otvara / zatvara poklopac, automatskog čišćenja zahodske školjke i parfimiranje prostora. Imaju i neke ekstravagantnije funkcije poput ugrađenih bidea, grijanih sjedala i još mnogo toga.

3.3.2. Ogledala u kupaonici

Zamislite da perete zube i gledate televiziju u ogledalu. Upravo to možete učiniti s pametnim ogledalima. Možete čak odabrati pametno ogledalo s osvjetljenjem na dodir.

3.3.3. Pametni tuševi

Pametni tuševi imaju različite mogućnosti. Možete ih uključiti ili ugrijati iz udobnosti svog kreveta ili prije nego što se probudite, a neki čak uključuju televizor.

3.3.4. Privatnost

Pametnu zavjesu možete zalijepiti preko stakla poput filma. Uz pomoć pametnog uređaja staklo se mijenja iz prozirnog u neprozirno odnosno mliječno staklo. Mnoge pametne zavjese također štite od štetnih UV zraka i djeluju kao izolatori za održavanje ugodne temperature u prostoru.

3.4. Pametne dječje sobe

3.4.1. Videomonitori

Dječji monitori potpuno su se promijenili sada kada imaju ugrađene videokamere. Umjesto da samo slušate bebu, sada je i vidite iz bilo koje sobe. Većina monitora se s telefonom povezuje putem aplikacije, a neki jednostavno imaju odgovarajući monitor koji možete lako premjestiti iz sobe u sobu.

3.4.2. Pametne kolijevke

Na tržištu postoji nekoliko različitih pametnih kolijevki koje se razlikuju po kapacitetu. Sve vam omogućuju ljuljanje različitim brzinama, kojima možete upravljati putem pametnog uređaja. Mnoge mogu emitirati i bijeli šum kako bi umirile vašu bebu i / ili imati ugrađeni zvuk koji oponaša zvuk u maternici.

3.4.3. Pametni monitori zdravlja

Postoji mnogo različitih monitora za bebe koji prate njihovo disanje, otkucaje srca, kretanje, a ponekad čak i temperaturu. Mnogi su prijenosni, a drugi su ugrađeni u pametne jastuke i pokrivače. Ovi monitori ne samo da pomažu u prevenciji SNSD sindroma, već i nadgledaju stanje pelena, navike spavanja i još mnogo toga, a zatim te podatke šalju u aplikaciju na pametnom uređaju.

3.4.4. Pametni stolovi za previjanje

Bez obzira radi li se o pametnom stolu za previjanje ili jastuku, oboje mogu nadgledati težinu vaše bebe kako bi bili sigurni da se pravilno hrani.

3.5. Pametna njega kućnih ljubimaca

3.5.1. Videomonitor

Pomoću videomonitora možete provjeriti kućne ljubimce kad niste kod kuće. Posebni monitori za kućne ljubimce čine i više od pukog promatranja vaših kućnih ljubimaca. Mnogi omogućuju da i vas vaš ljubimac vidi i čuje.

3.5.2. Samočisteći mačji zahodi

Briga za vaše mačke toliko je lakša sa samočistećim spremnicima koji se čiste, dezinficiraju, suše i pune. Postoje čak i mačji zahodi ugrađeni u ormare kako bi bili doista nevidljivi.

3.5.3. Pametna pokrivala

Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca imaju prekrasan namještaj na kojem njihovi ljubimci nisu dobrodošli. Pametne navlake mogu na razne načine bezazleno upozoriti vaše ljubimce da se nalaze u zabranjenom području. To je osobito korisno za dresuru novih kućnih ljubimaca ili stvaranje novih navika starijih ljubimaca.

3.5.4. Pametna vrata za kućne ljubimce

Pametna vrata kućnog ljubimca rade s pametnim ključem koji se nalazi na ovratniku vašeg ljubimca. Kroz vrata se puštaju samo životinje s ključem, tako da nijedno drugo neželjeno stvorenje ne završi u vašem domu. Vrata možete zaključati i kada ne želite da vaš ljubimac izlazi.

3.5.5. Pametne hranilice

Pametne hranilice automatski određuju hranu i vodu svojim kućnim ljubimcima. Pomoću aplikacije na telefonu možete planirati hranjenje i kontrolirati veličinu porcije.

3.6. Ostali pametni uređaji u pametnom domu

3.6.1. Pametni ventilatori i termostati

Možete kontrolirati pametne ventilatore i termostate iz aplikacije na telefonu, namjestiti ih prema rasporedu ili namjestiti tako da znaju kada su potrebni.

3.6.2. Pametni podovi

Grijani podovi vrhunac su luksuza, ali kontrolom temperature koju možete automatizirati sa svojih pametnih uređaja postaju još luksuzniji. Na tržištu još nema puno proizvoda za automatizirano podno grijanje, ali mnogi pametni termostati se mogu programirati i za kontrolu podnog grijanja.

3.6.3. Automatizirane vrtne prskalice

Imati prekrasan travnjak mnogo je lakše s automatiziranim sustavima prskalica pod nadzorom aplikacije. Planirajte kada će se prskalice ugasiti i koje će se prskalice upotrebljavati.

3.6.4. Pametni bazeni

Ako imate bazen, znate koliko održavanja zahtijeva. Pametne aplikacije za bazene daljinski mjere kemikalije u bazenu, omogućuju automatizaciju određenih postupaka čišćenja i planiraju popravak ili servis bazena.

3.6.5. Pametni kreveti

Pomoću pametnog madraca kontrolirate položaj, mekoću, pa čak i toplinu kreveta. Imate partnera koji hrče? Podignite uzglavlje s njegove strane kreveta pomoću telefona i problem je riješen. Neki madraci imaju dodatne pogodnosti, razne postavke za masažu, ugrađene budilice i ugrađeno praćenje spavanja, koje vam šalje informacije o vašim navikama spavanja.

4. Pametne instalacije – redoslijed radova, ugradnja

4.1. Idejni koncept

Zajedno s izvođačima odnosno ponuditeljima tehnologije pametnog doma sastavite koncept pametnog doma, pri čemu ćete dobiti stručne savjete o odabiru optimalnih rješenja za vaš dom i za vaše želje, potrebe za udobnošću, sigurnošću i pouzdanošću.

4.2. Planiranje

Priprema projektnog zadatka u kojem su navedeni svi potrebni tehnički zahtjevi. Ponuditelji su prisutni, a također aktivno surađuju s izvođačima i svim sudionicima u radu na objektu. To uključuje arhitekte, graditelje, strojare, dizajnere interijera, rasvjetne salone. Tijekom projekta ponuditelji također vode brigu o tome da provedba ostane u okviru planiranog odnosno željenog raspona cijena.

4.3. Ugradnja

Ponuditelji osiguravaju da se radovi izvode prema pripremljenim i odobrenim planovima. Ako se tijekom rada pojave nepredviđene situacije, promjene ili problemi, odmah će vas obavijestiti i uskladiti sva pitanja s vama. Tijekom radova također se brinu da budete informirani o napretku radova i kontroliraju troškove provedbe.

4.4. Završetak radova

Po završetku radova dobit ćete svu dokumentaciju. To uključuje upute za upotrebu i održavanje sustava pametne kuće i garanciju za radove.

 

emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš domŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Zadnji projekti

Ugradnja pametnih instalacija i programiranje

Potrebna ugradnja pametnih instalacija i programiranje. Trebam hladjenje na plafonu, grijanje poda, kamere, pokreti senzorski, osvjetljenje, Lcd kontorla, preko telefona upotrebljavati sve i stimati, komplet instalacija struje u kuci i programiranje. 33930 € do 56550 €

........

Postavljanje regulatora kontrole grijanja

Želim upravljati grijanjem putem mobilnog uređaja. 2035.8 € do 3393 €

........

Instalacija sustava pametne kuće

Potrebna instalacija sustava pamente kuće. Kuća je postojeća. Ima alarm, centralno grijanje/hlađenje daikin, toplu vodu na solar, puno vanjske i unutarnje rasvjete. Sve bi uskladili u pametnu kuću.

67860 € do 113100 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

Cijena, Montaža instalacija za pametne kuće, 100 m2
Pametna kuća, Osijek

900 € do 1500 €

Cijena, Wifi i hotelski tv, 11 soba
Pametna kuća, Hodilje

450 € do 750 €

Cijena, Ugradnja pametnih instalacija, cca 83 m2
Pametna kuća, Zagreb

4500 € do 7500 €

Cijena, Kompletne pametne instalacije, cca 400 m2
Pametna kuća, Mravince

17100 € do 28500 €

Cijena, Projekt i instalacija smart home rješenja, 130 m2
Pametna kuća, Dugo Selo

4500 € do 7500 €

Cijena, Izvedba pametnih instalacija za kuću, cca 200 m2
Pametna kuća, Mušalež

4500 € do 7500 €

Cijena, Provjera rasvijete u kući, cca 400 m2
Pametna kuća, Pobri

450 € do 750 €

Cijena, Pametna kuća, cca 200 m2
Pametna kuća, Karlovac

2700 € do 4500 €

Cijena, Pametna kuća, izvoda-8 kom
Pametna kuća, Zadar

270 € do 450 €

Cijena, Instalacija kontrolera i senzora za pametne kuće, cca 70 m2
Pametna kuća, Matulji

3150 € do 5250 €

Cijena, Ugradnja pametnih brava, brave-4 kom
Pametna kuća, Crikvenica

90 € do 150 €

Cijena, Modularna kuća kuća, cca 36 m2
Pametna kuća, Slavonski Brod

27000 € do 45000 €

Cijena, Pametna instalacija , cca 140 m2
Pametna kuća, Prigorec

4500 € do 7500 €

Cijena, Kooperant za izvedbu instalacija za pametne kuće, cca 1000 m2
Pametna kuća, Zagreb

450 € do 750 €

Cijena, Instalacije pametne kuće, 280 m2
Pametna kuća, Čakovec

4500 € do 7500 €

Cijena, Izrada pametnih instalacija u kući, cca 198 m2
Pametna kuća, Strmec Samoborski

4140 € do 6900 €

Cijena, Ugradnja sustava pametne kuće, cca 250 m2
Pametna kuća, Antunovac

4140 € do 6900 €

Cijena, Uvođenje elektroinstalacija u objektu modularne gradnje, cca 752 m2
Pametna kuća, Brečevići

9000 € do 15000 €

Cijena, Ugradnja smarthome pametnih sklopki u kućnu mrežu, pametni prekidači-8 kom
Pametna kuća, Novigrad

450 € do 750 €

Cijena, Instalacija sustava pametne kuće, cca 200 m2
Pametna kuća, Buzet

4500 € do 7500 €

Cijena, Dovršavanje i programiranje knx sustava, 300 m2
Pametna kuća, Nova Gradiška

900 € do 1500 €

Cijena, Elektroinstalacije za pametnu kuću, video nadzor, rolete, grijanje, 120 m2
Pametna kuća, Ludbreg

10800 € do 18000 €

Cijena, Instalacije za sustava pametne kuće, 110 m2
Pametna kuća, Metković

450 € do 750 €

Cijena, Unutrašnje instalacije za pametnu kuću, 700 m2
Pametna kuća, Zagreb

10800 € do 18000 €

Cijena, Stan skoro završen, zelim instalirat za kontrolu mob ili tab, cca 85 m2
Pametna kuća, Kaštel Štafilić

2250 € do 3750 €

Cijena, Instalacija sustava grijanja i hlađenja s toplinskom pumpom, cca 250 m2
Pametna kuća, Velika Gorica

4950 € do 8250 €

Cijena, Upravljanje rasvjetom, grijanjem, zaluzinama, klimom preko mobitela/tableta.,
Pametna kuća, Varaždin

585 € do 975 €

Cijena, Sustav pametne kuće - 73 m2 (dodan tlocrt),
Pametna kuća, Karlovac

6750 € do 11250 €

Cijena, Nadzor instalacija za pametnu kuću - 500m2 (dodan projekt),
Pametna kuća, Čakovec

4500 € do 7500 €

Cijena, Pametne kuće (alarm, grijanje-hlađenje, videonadzor, senzori plina, poplave), 200 m2
Pametna kuća, Pula

1800 € do 3000 €

Cijena, Ugradnju sustava za kartično otvaranje glavnih ulaznih vrata , 60 m2
Pametna kuća, Crikvenica

180 € do 300 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Pametna kuća cjenik

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

326+ poduzeća za Pametna kuća
Besplatna usluga
Bez provizija
Zatraži ponudu

Tražite dobre izvođače za područje Pametna kuća?