Solarni sustav - cijena za solarni sistem

Ulaganje u solarni sustav dugoročno se isplati. Solarna snaga i solarni paneli uvelike će smanjiti vaše račune za struju, grijanje i toplu vodu. Troškovi postavljanja solarnog sustava su različiti. Razlikuju se u veličini razdjelnika koji čine sustav i njihovom broju. No, ovoj cijeni moraju se dodati troškovi ugradnje solarnih panela i povezivanja cijelog solarnog sustava na PTV i sustav grijanja. Trošak solarnog grijača vode za prosječnu kuću, s dva solarna vakuumska kolektora, 200 l bojlerom i instalacijom košta oko 14,000-22,000kn.

Kome povjeriti postavljanje solarnog sustava? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA ZA SOLARNI SISTEM NA KUĆI


Cijena solarnog sistema za grijanje vode za standardnu kuću. Cijena za set od dva solarna vakuumska kolektora i 200 l bojler. Cijena solarnog sistema zajedno s montažom.

16000.00 KN/kom

VRLO NISKA CIJENA
KN/kom

SREDNJA CIJENA
24000.00 KN/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Solarni sustav - cijena za solarni sistem

DRUGE CIJENE ZA SOLARNI SUSTAV

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Solarni kolektori


Solarni kolektori mogu u velikoj mjeri smanjiti račun za grijanje tople vode. Solarni kolektori izvr...

Provjerite i: Solarni kolektori - cijena za solarno grijanje vode

Solarne elektrane


Kupnja solarne elektrane dugoročna je investicija koja se trenutno predviđa za otplatu za otprilike ...

Provjerite i: Solarne elektrane, solarni paneli cijena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Solarni sustavi – što morate znati?

1.   Kako radi domaći solarni sustav?

Solarni kolektori su u 20-im godinama postigli velik napredak, kako u pogledu učinkovitosti tako i u izgledu
Solarni kolektori su u 20-im godinama postigli velik napredak, kako u pogledu učinkovitosti tako i u izgledu

 

Evo kako solarni kolektori napajaju vaš dom:

1. Solarne stanice apsorbiraju Sunčevu svjetlost i stvaraju istosmjernu struju.

2. Električna energija se prenosi preko izmjenjivača koji pretvara istosmjernu električnu energiju u korisnu izmjeničnu električnu energiju (AC) za vaš dom.

3. Čestitamo, vaš dom sada napaja sunce! Sav višak električne energije proizveden u vašem solarnom sustavu vraća se u mrežu i evidentira kao knjižno odobrenje na vašem mjesečnom računu za električnu energiju ili ga otkupljuje distributer električne energije.

4. Noću ili kada sunce ne sija, struju ćete crpiti iz mreže ili iz akumulatorskog sustava (ako se odlučite za ugradnju).

5. Barem 30-ak godina (koliko je normalan vijek solarnog sustava), uživat ćete u jeftinoj energiji i uštedjeti puno novca dok stvarate čistu i obnovljivu energiju za svoj dom i obitelj.

1.1. Što čini solarni sustav?

1.1.1. Solarni paneli (odnosno moduli)

Solarne stanice apsorbiraju Sunčevu energiju za proizvodnju energije. Pri odabiru solarnih panela postoji mnogo opcija koje mogu utjecati i na izgled i na performanse.

1.1.2. Izmjenjivač (inverter)

Solarne ćelije proizvode istosmjernu struju, dok vaš dom radi na izmjeničnu struju. Vaš će solarni sustav stoga biti opremljen izmjenjivačem koji će ovu istosmjernu struju pretvoriti u izmjeničnu, tako da ga možete upotrebljavati u svom domu. Međutim, izmjenjivač obavlja mnoge druge važne funkcije, poput reguliranja snage solarnih panela i osiguravanja ispravnosti napona struje koja se dovodi u vaš dom ili natrag u mrežu.

1.1.3. Pričvršćivanje – nosači za solarne panele

Solarni paneli moraju biti dobro pričvršćeni na bilo koju podlogu. Nosači se tijekom gradnje mogu postaviti na krov ili na postojeći objekt. Nosači solarnih panela se mogu montirati i u pod.

1.1.4. Optimizator

Optimizatori su ugrađeni na stražnju stranu svake solarne stanice, kako bi osigurali da svaki solarni modul može raditi optimalno, čak i ako je susjedna ploča zasjenjena ili prljava. Također pomaže u praćenju performansi tako što pokazuje kako svaka ploča radi, na taj način olakšava identificiranje i rješavanje potencijalnih problema s pojedinim panelima.

1.1.5. Mjerenje proizvedene energije

Nakon što instalirate solarni sustav, mjerač proizvedene energije s dvosmjernim brojilom zamijenit će vaš stari brojač. Novo brojilo omogućit će vam pravilno bilježenje solarne energije koju šaljete natrag u sustav.

1.2. Komponente i opcije solarnih stanica

Solarni kolektori su 20-ih godina postigli velik napredak, kako u pogledu učinkovitosti tako i u izgledu. Solarne stanice imaju tri glavne komponente: solarnu stanicu, poleđinu i okvir. Svaki od ovih elemenata dostupan je u različitim inačicama dizajna koje se mogu međusobno kombinirati kako bi se postigao drukčiji izgled u različitim cjenovnim razredima.

1.2.1. Solarne stanice     

Postoje dvije osnovne vrste solarnih stanica: polikristalne i monokristalne.

Polikristalne stanice (poli)

Poli stanice se odmah prepoznaju po nebesko plavoj nijansi. Do prije nekoliko godina poli ploče su dominirale na tržištu jer su bile znatno jeftinije za proizvodnju. Međutim, danas su mono ploče jeftine i postaju sve popularnije. Polipaneli su danas najzastupljeniji u komercijalnim i komunalnim solarnim projektima, gdje njihov zanimljiv izgled ne smeta toliko jer nije toliko ni važan.

Monokristalne stanice (mono)

Mono stanice su izrađene od jednog kristala, što im daje karakterističnu jednoliku crnu boju. Mono ploče nisu samo tražene zbog elegantnog izgleda, već su i snažnije i s vremenom se manje razgrađuju. Cijena monopanela naglo je opala tijekom posljednjeg desetljeća, tako da sada čini glavninu domaćih solarnih instalacija.

1.2.2. Okvir

Slično kao okvir za sliku, okvir solarne ploče je ono što drži stakleni sendvič, silicijske stanice i stražnji list zajedno. Okviri solarnih ploča izrađeni su od laganog i izdržljivog aluminija i dolaze u dvije boje: crnoj i srebrnoj. Oba stila djeluju isto, tako da je sve stvar estetskih želja. Srebrni okviri obično su upareni s poli stanicom i dostupni po nižoj cijeni. Crni okviri su bez sumnje popularniji za solarne sustave za stanovanje i lijepo se podudaraju s poli ili mono stanicama.

1.2.3. Leđna folija

Ispod silicijskih stanica na solarnom panelu nalazi se folija. Njena primarna zadaća je zaštita komponenata unutar ploče, ali to utječe i na izgled! Obično su dostupne u crnoj ili bijeloj boji. Većina korisnika preferira crnu boju, crni okvir i crne solarne stanice. Crni solarni paneli obično se najbolje uklapaju s krovovima zgrada.

Mjerenje solarne proizvodnje

Jedan od prvih izraza koji je presudan za razumijevanje i uopće razgovor o solarnoj proizvodnji je pojam kilovat ili kilovatni sat (kWh). Kilovatsat je mjera potrošnje energije 1000 vata na sat. Ako deset sati upotrebljavajte žarulju od 100 W, potrošit ćete jedan kilovatsat (kWh) energije. Za mjerenje prosječnih potreba za energijom potražite količinu potrošnje u kWH na računu za struju.

Kontrola energije

Da biste maksimalno iskoristili svoj solarni sustav, važno je znati koliko energije trošite, ovisno o tome koliko energije vaš sustav proizvodi. Kontrola energije također vam omogućuje praćenje i osiguravanje optimalnog rada vašeg sustava. Većina sustava ima kontrolu energije, ali je kontrola potrošnje jednako važna. Pokazalo se da se potrošačke navike mijenjaju s rastom sviješću i raspoznavanjem. Vlastitom proizvodnjom energije i učinkovitijom potrošnjom manje količine energije moći ćete povećati svoje ulaganje, kao i uštedu.

1.3. Što se događa kada nestane struje?

Solarne stanice proizvode električnu energiju, ali je ne pohranjuju. Kad se napajanje isključi, vaš sustav neće proizvoditi električnu energiju bez baterije. Gotovo svi solarni sustavi povezani su na mrežu, što znači da je solarni sustav povezan s mrežom lokalnog distributera i vraća električnu energiju u mrežu kada se proizvede više električne energije nego što je treba dom. U slučaju kvara na mreži solarni sustav se automatski isključuje kako bi zaštitio radnike. Ako bi vaš sustav nastavio proizvoditi električnu energiju, to bi moglo ozlijediti servisere koji su uključeni u popravak dalekovoda koji napaja vaš solarni sustav. Jedini način da se osigura njihova sigurnost je isključivanje sustava. Ako želite imati struje čak i tijekom nestanka struje, morate dodati sustav za rezervnu bateriju (kao što je Tesla Powerwall). To će pohraniti energiju koju proizvodi vaš sustav u akumulatoru i moći ćete nastaviti napajati dom i puniti ga tijekom dana.

1.4. Kako vrijeme utječe na proizvodnju struje u solarnoj elektrani?

Što se događa sa solarnom proizvodnjom u oblačnim, kišovitim i snježnim danima?

Oblaci i kiša

Tijekom tmurnih dana možete očekivati ​​pad solarne proizvodnje. Ali nije svaka nada izgubljena! Vaši će solarni paneli i dalje moći proizvoditi nešto energije, čak i ako se čini da sunce uopće ne sja.

Snijeg

Tijekom snježnih padalina solarna proizvodnja će se zaustaviti ako se snijeg nakuplja na vašim pločama. Kad snježne pahuljice prestanu padati, snijeg na vašem sustavu će se istopiti ili skliznuti s panela – dakle, nema potrebe za metenjem solarnih panela! Na sjeveru, gdje je nebo sivije, a snježne padaline veće, opterećenja snijegom treba uzeti u obzir pri planiranju sustava solarnih stanica. Zanimljivo je da ćete nakon snježne oluje dobiti puno Sunčeve energije jer će vaš sustav biti lijep i hladan, što znači da će u žicama biti manje otpora, što će omogućiti da električna energija koju generira lakše teče od ploča do vašeg doma.

1.5. Koliko su izdržljivi solarni paneli?

Važno je znati kako će se vaš solarni sustav ponašati na vjetru i tuči. Srećom, ovo nije nešto zbog čega biste se trebali brinuti. Solarni sustavi posebno su dizajnirani da izdrže jak vjetar i proizvođači ih obično testiraju u olujnim uvjetima. Većina solarnih kolektora certificirana je da može podnijeti vjetrove do oko 200 km/h. Sve dok je vaš krov na mjestu, vaši će paneli ostati na njemu. Uz to, tipična aluminijska i staklena kućišta koja sadrže solarne stanice potpuno su vodonepropusna čak i za vrijeme jake kiše. Što se tiče tuče, većina ploča izrađena je da izdrži udarce tuče promjera 2,5 cm.

Međutim, s obzirom na to da padajuće drveće i ostali otpad mogu oštetiti vaš solarni sustav ili krov, dobra vijest je da sustavi za pričvršćivanje olakšavaju uklanjanje panela u slučaju da krov treba popraviti. Ako se dogodi bilo koji od ovih događaja, štetu mora pokriti vaše osiguranje (kod kuće).

1.6. Garancije za solarni sistem

Većina solarnih panela ima garanciju 12 godina na proizvod i 25 godina na rad. Garancija osigurava da će za 25 godina svaka ploča proizvesti oko 85 % isto toliko električne energije kao i kod prve ugradnje (točan postotak ovisi o proizvođaču). Napomena: Nakon 25. godine vaši će paneli i dalje proizvoditi energiju istom brzinom. Ako razina proizvodnje ploče padne ispod linearne stope navedene u garanciji, proizvođač će zamijeniti ploču! Izmjenjivač također ima standardnu garanciju na 12 godina, dok optimizatori imaju garanciju na 25 godina.

2. Odaberite kvalitetnog izvođača / ponuditelja

Ponuditelj, garancije, vrste solarnih modula, izmjenjivači… Pri kupnji solarnog sustava treba uzeti u obzir puno informacija! Također je sve više ponuditelja solarnih sustava, a neki se koriste agresivnim tehnikama za prodaju solarne energije. Sve je više priča s pogrešnim informacijama o troškovima kupnje i projiciranih ušteda itd. Stoga vam uvijek savjetujemo da zatražite više ponuda od različitih pružatelja usluga!

Evo nekoliko korisnih savjeta o tome na što treba obratiti pozornost pri razmatranju ponuda solarnih sustava:

Provjerite jesu li specifikacije, usluge, garancije i cijene proizvoda transparentne i jasno definirane.

Neka ponuditelj posjeti vaš dom, obavi sve potrebne analize i pregled na mjestu prije nego što vam proda solarni sustav.

Procijenite svoje trenutne i buduće potrebe za energijom, razgovarajte sa svojim ponuditeljem usluga i pobrinite se da sustav nije prevelik.

Provjerite ima li tvrtka sva potrebna ovlaštenja za instaliranje solarne elektrane.

Provjerite bilancu i reference ponuditelja.

Provjerite koje vam garancije nudi.

3. Vrste solarnih sustava

Solarni sustavi najčešće se ugrađuju na krovove ili podove. Koja je lokacija najbolja za vaš dom, ovisi o mnogim čimbenicima, kao što su sunce / sjena, veličina dvorišta / vrta, orijentacija kuće, fleksibilnost krova i još mnogo toga.

3.1. Solarni sustav na krovu

Krovni solarni sustav točno je onakav kako zvuči – paneli su nosačima pričvršćeni na krov. Tri su osnovna čimbenika koja određuju je li vaš krov pogodan za ugradnju solarnog sustava.

3.1.1. Koje uvjete mora ispunjavati krov?

Prostor:

Potrebna je prikladna količina nezasjenjenog prostora za ugradnju sustava na krov. Prosječnom sustavu od 4 – 6 kW (16 – 24 ploča) trebat će 50 – 100 četvornih metara.

Orijentacija:

Krov treba biti orijentiran tako da tijekom godine hvata najviše Sunčeve svjetlosti. Najbolje je ako je okrenut prema jugu, a u obzir dolaze i krovovi okrenuti prema istoku i zapadu. Samo krovovi okrenuti prema sjeveru nisu prikladni.

Sjena:

Treba provjeriti razinu osunčanosti i istodobno provjeriti baca li drveće previše sjene na predviđenu površinu za ugradnju solarnih panela.

3.2. Solarni sustav na tlu

Za ovu vrstu ugradnje treba napraviti podkonstrukciju koja je pričvršćena za tlo. Električna instalacija ide ispod zemlje do kuće u kojoj je sustav povezan s brojilom. Ova vrsta ugradnje ima svoje i prednosti i nedostatke.

3.2.1. Prednosti

Solarne panele možemo usmjeriti prema jugu tako da budu maksimalno izloženi suncu.

Prostor nije ograničen, kao na krovu, što omogućuje ugradnju više solarnih panela i veću proizvodnju električne energije.

Izvrsno za one koji na svom krovu ne žele solarne panele zbog narušavanja cjelokupnog izgleda doma ili za one koji žive u zgradama koje su zaštićene kao spomenici kulture.

3.2.2. Nedostaci

Troškovi instalacije solarnog sustava veći su od ugradnje solarnog sustava na krov.

3.3. Solarni crijep

Solarni crijep nije novi koncept. Iako sanjamo o svijetloj budućnosti u kojoj je Sunčeva energija u potpunosti integrirana u dizajn i izgradnju doma, trenutno je glavna briga koliko uštede omogućava solarni crijep koji je trenutno dostupan na tržištu. Zasad su solarne šindre mnogo manje snage nego solarni paneli. Osim toga, prijelaz na solarni krov zahtijeva potpunu zamjenu krova, što također povećava troškove materijala i rada. Povrat ulaganja u takav solarni krov stoga je mnogo duži od povrata ulaganja u tradicionalni solarni sustav.

3.4. Strukture po mjeri sa solarnim panelima

Postoje i druge kreativne mogućnosti za uključivanje solarnih sustava u lokaciju ili arhitekturu domova i poduzeća. Popularan izbor za instaliranje solarnih sustava su naprimjer nadstrešnice za automobile ili nadstrešnice terase.

4. Kako uspostavljamo solarni sustav?

Postupci za ugradnju i postavljanje solarnog sustava mogu se razlikovati od ponuditelja do ponuditelja. Ovdje ćemo proći kroz jedan referentni primjer: Postupak obično započinje upitom, nakon čega putem interneta dobivate besplatnu ponudu, ali također možete ugovoriti sastanak ili nazvati telefonom potencijalnog izvođača. Kada dođete u kontakt s ponuditeljem, stručno osposobljeni savjetnik pružit će vam puno savjeta i bit će dostupan za sva vaša pitanja. Također, prvi konkretni korak bit će dogovor da savjetnik posjeti vašu lokaciju. Kod vaše kuće ili na parceli budućeg doma stručnjaci će napraviti analizu osunčanosti, pregledati trenutnu potrošnju energije i prikupiti sve ostale potrebne podatke. Te će informacije upotrijebiti za planiranje solarne elektrane po mjeri za vaš dom i vaše potrebe, kao i za pripremu točne informativne ponude s detaljnom raščlambom troškova ugradnje i uštede prema vašem postojećem sustavu. Zatim se plan solarnog sustava može prilagoditi u suradnji s vama. Kada budete zadovoljni svojom ponudom i potpišete ugovor s ponuditeljem, vaše solarno putovanje počinje. Vaš izvođač će se pobrinuti za sve administrativne poslove (ishođenje svih potrebnih dozvola i suglasnosti), a istodobno će osigurati svu opremu za vaš solarni sustav. Ova faza obično traje do dva mjeseca, ali može potrajati i dulje, ovisno o uvjetima. Slijedi zabavni dio! Ponuditelj će pripremiti terminski plan provedbe i napraviti završni pregled, nakon čega radovi mogu započeti. Instalacija solarnog sustava u pravilu traje samo jedan radni dan. I sve će se to dogoditi a da niste prstom maknuli! Vaše solarno putovanje je gotovo! Vaš sustav radi i proizvodi čistu Sunčevu energiju svaki dan, a vi možete uživati ​​u financijskim i ekološkim prednostima sunca sljedećih 30 godina!

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMPOSTAVLJANJE SOLARNE ELEKTRANE ZA JEDNO KUĆANSTVO I PUNJAČA ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA

Potrebno postavljanje solarne elektrane za jedno kućanstvo i punjača električnog automobila.
Potrebna je električna energija za kućanstvo dvije osobe i punjač za gradsko električno vozilo. 63000 KN do 105000 KN


........

SOLARNA ELEKTRANA

Želimo solarnu elektranu na kući sa svim pripadajućim poslovima koji idu uz to. 9450 KN do 15750 KN


........

KUĆNA HIBRIDNA SUNČANA ELEKTRANA

Potrebna elektrana sa panelima na nadstrešnici za automobile , površine 20 m2 , akumulatori i oprema u podrumu 15 m od nadstrešnice. 31500 KN do 52500 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, SOLARNI PANELI, 300 M2
Solarni sustav, Pula

27000 KN do 45000 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE SOLARNE ELEKTRANE NA RAVNOM KROVU, 6 KW
Solarni sustav, Dubrava

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE SOLARNOG SUSTAVA, 10 KW
Solarni sustav, Demerje

81000 KN do 135000 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA ZA OBITELJSKU KUĆU, 6-8 KW
Solarni sustav, Karlovac

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, POPRAVAK SOLARNOG PANELA, 1 SOLARNI PANEL
Solarni sustav, Skradin

1012.5 KN do 1687.5 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE SOLARNIH PANELA, 2,5KW
Solarni sustav, Zagreb

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, SOLARNI KOLEKTORI I CENTRALNO GRIJANJE, 5-6 KOM- SOLARNI KOLEKTORI, CENTRALNO GRIJANJE CCA 50 M2
Solarni sustav, Vranojelje

25650 KN do 42750 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE SOLARNOG SUSTAVA, CCA 160 M2
Solarni sustav, Čepin

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, SPAJANJE SOLARNIH PANELA , 4 KOM
Solarni sustav, Plomin

2025 KN do 3375 KN

CIJENA, INSTALIRANJE SOLARNE ELEKTRANE NA TERASI , 3,5 KW
Solarni sustav, Bjelovar

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, SOLARNI PANELI, 150 KV
Solarni sustav, Slatina

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA ZA OBITELJSKU KUĆU, 6-10 KW
Solarni sustav, Dubrava

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, KOMPLETNA INSTALACIJA SOLARNIH KOLEKTORA NA KROVU KUĆE, KOLEKTORI-5 KOM
Solarni sustav, Orebić

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, DOBAVA I U GRADNJA SOLARNOG GRIJANJA PROSTORA I TOPLE VODE, 22-30
Solarni sustav, Oroslavje

20250 KN do 33750 KN

CIJENA, DOGRIJAVANJE NA SOLARNI POGON ,
Solarni sustav, Brestovac Daruvarski

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, TREBAM SOLARNU ELEKTRANU, 3,6KWH
Solarni sustav, Zagreb

8100 KN do 13500 KN

CIJENA, SOLARNI SUSTAV ZA GRIJANJE, CCA 43 M2
Solarni sustav, Velika Rakovica

40500 KN do 67500 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA, 4 KW
Solarni sustav, Milčetići

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA, 80 KW
Solarni sustav, Matulji

135000 KN do 225000 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA, 10 KW
Solarni sustav, Sesvete

101250 KN do 168750 KN

CIJENA, SOLARNU ELEKTRANU, 10 KW
Solarni sustav, Preko

101250 KN do 168750 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA PO SISTEMU KLJUČ U RUKE, 6 KW
Solarni sustav, Zaprešić

74250 KN do 123750 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE SOLARNOG SISTEMA ZA TOPLU VODU, APARTMANA - 6 KOM
Solarni sustav, Fažana

60750 KN do 101250 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA, 5 KW
Solarni sustav, Sesvetski Kraljevac

74250 KN do 123750 KN

CIJENA, SOLARNI SUSTAV, 10 KW
Solarni sustav, Pregrada

74250 KN do 123750 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA, 4 KW
Solarni sustav, Donji Miklouš

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANE, 5 KW
Solarni sustav, Varaždin

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA NA KUCU , 10 KW
Solarni sustav, Vrankovec

101250 KN do 168750 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA, CCA 40 M2
Solarni sustav, Križevci

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA NA KROVU KUĆE, 5,43 KW
Solarni sustav, Gračišće

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, SOLARNI SUSTAV, CCA 26 M2
Solarni sustav, Vinkovci

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, SOLARNA ELEKTRANA, 5 KW
Solarni sustav, Novaki Samoborski

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, IZRADA SOLARNOG SUSTAVA, CCA 70 M2
Solarni sustav, Vrbovec

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, IZRADA SOLARNE ELEKTRANE , CCA 40 M2
Solarni sustav, Križevci

101250 KN do 168750 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE SOLARNIH PANELA, CCA 65 M2
Solarni sustav, Sisak

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, POSTAVLJANJE SOLARNE ELEKTRANE, 8 KW
Solarni sustav, Hum Bistrički

60750 KN do 101250 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

SOLARNI SUSTAV CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

387+ PODUZEĆA ZA SOLARNI SUSTAV
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE SOLARNI SUSTAV?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana