Za područje

  PVC ulazna vrata cijena

  PVC ulazna vrata, cijene ovise o toplinskoj i zvučnoj propusnosti, veličini vrata, omjeru ostakljenja, proizvođaču i upotrebi dodatnih elemenata u dizajnu, poput presvlake, rasvjete, elektroničkog otvaranja itd. Za jednostavna ulazna vrata od 200x100 cm oduzmite oko 170-670 EUR/komad.

  Kome povjeriti izradu PVC ulaznih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Druge cijene za PVC ulazna vrata

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena za PVC ulazna vrata

  PVC ulazna vrata, cijena.
  Cijena za dobavu i montažu PVC ulaznih vrata.


  kom

  €/kom

  Pvc ulazna vrata po mjeri

  Cijena za PVC ulazna vrata po mjeri. Cijena ne uključuje dobavu i montažu. Cijena se odnosi na standardne dimenzije ulaznih vrata.


  kom

  €/kom

  Pvc ulazna vrata za stan

  Cijena za PVC ulazna vrata za stan. Cijena ne uključuje montažu.


  kom

  €/kom

  UKUPNO:
  Pošalji upit >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  PVC ulazna vrata – sve što trebate znati

  1. Općenito o PVC ulaznim vratima

  1.1. Zašto je izgled ulaznih vrata važan

  Ulazna vrata su prva točka susreta čovjeka s kućom, ujedno su vrata vrlo uočljiv gradivni element vanjske slike kuće, što može brzo utjecati na dojam fasade, odnosno cijele kuće. Osim toga što ulazna vrata usklađujemo s fasadom, jer u estetskom smislu nadopunjuju vanjštinu kuće, ona moraju imati i druge zaštitne funkcije, kao što su zaštita od provale, zaštita od neželjenih pogleda, toplinska i zvučna izolaciju.

  PVC-ulazna-vrata.jpg
  PVC ulazna vrata su najjeftinija ulazna vrata na tržištu.

  1.2. Prednosti PVC ulaznih vrata

  Najveća prednost PVC vrata je definitivno njihova cijena. PVC ulazna vrata su najjeftinija ulazna vrata na tržištu. Osim pristupačne cijene, PVC vrata vrlo su otporna na vremenske uvjete, a suvremene inačice otporne su čak i na UV zrake, tako da više s vremenom ne žute na svjetlu, odnosno boja im ne stari. PVC vrata imaju izvrsne protuprovalne karakteristike. Njihova velika prednost je i široka paleta mogućih nijansi boja koja je dostupna za PVCvrata.Također, PVC ulazna vrata se doista lako čiste običnom vlažnom krpom. Zbog svih navedenih svojstava najčešća su alternativa vratima od aluminija i drvenim vratima.

  1.3. Nedostaci PVC ulaznih vrata

  Najočitiji nedostatak PVC vrata je činjenica da su izrađena od plastičnih profila. Plastika je neekološki materijal, koji osim utjecaja na okoliš djeluje "plastično", što znači da moramo pažljivo razmotriti za koje objekte je takav izgled prihvatljiv. Sigurno ih nećemo ugraditi na neku stariju zgradu s materijalima s patinom i sl.

  2. Ugradnja PVC ulaznih vrata

  PVC ulazna vrata, kao i sva ulazna vrata, dostupna su u raznim oblicima, od klasičnih, punih vrata do vrata sa staklenim površinama kroz koje nam dolazi svjetlost. Potonja se smatraju jednim od najpopularnijih dizajna PVC vrata, koja se ugrađuju uglavnom u obiteljske kuće, na ulaze u stambene blokove,a rjeđe u javne objekte.

  2.1. Puna PVC ulazna vrata

  Puna PVC vrata smatraju se klasičnim PVC ulaznim vratima. Imaju jednoličnu površinu, za koju možemo odabrati različite nijanse boja. Moguće su sve nijanse boja u skladu s RAL ljestvicom, kojih ima na tisuće. Klasični dizajn dobar je izbor za objekte u kojima nedostatak svjetla nije problem, ali se ipak želimo fokusirati na izgled i estetiku vrata jer se takvim jednostavnim dizajnom najlakše postiže elegantan, minimalistički izgled vrata.

  2.2. PVC ulazna vrata sa staklom

  Ovo je najčešći i najpopularniji izbor PVC ulaznih vrata. Ova inačica rješava problem loše osvijetljenosti ulaznih hodnika, koji obično nemaju prozore, a samim time i vrlo malo prirodnog svjetla. Vrata sa staklenom površinom unijet će dodatnu dnevnu svjetlost u prostoriju.

  Možemo birati između različitih oblika staklenih površina, od klasičnih pravokutnih do polukružnih, ovalnih i okruglih dizajna, koji se mogu integrirati u vrata. Zatim imamo puno mogućnosti pri odabiru same vrste stakla jer ono može biti potpuno prozirno (kroz njega se vidi kao kroz prozor), može biti mat ili prozirno s izmjeničnim trakama mat stakla. Mogućnosti je doista mnogo, ali u svakom slučaju to mora biti protuprovalno staklo. S nekoliko staklenih površina možete stvoriti autentične uzorke na površini vrata i dizajnirati ih u nešto posebno, što će vašem domu dati osobni pečat.

  2.3. PVC ulazna vrata sa staklenim elementima

  Ovaj tip PVC ulaznih vrata je odlično rješenje za nešto širi ulazni hodnik, predvorje i tambour. Dizajn ove vrste vrata izgleda tako da uz vrata imamo zaseban pojas od fiksnog stakla s okvirom koji se ne otvara zajedno s vratima, već je njegova funkcija dovođenje prirodne svjetlosti u prostoriju. Takav dizajn omogućuje puno više prirodne svjetlosti od PVC ulaznih vrata s integriranim staklenim površinama jer je sama transparentna površina puno veća. I ovdje imamo mnogo različitih dizajna staklenih površina, od potpuno prozirnih do mat površina.

  2.4. Dvokrilna PVC ulazna vrata

  Dvokrilna PVC ulazna vrata sepuno rjeđe upotrebljavaju od svih nabrojenih inačica. To je uglavnom zbog njihove velike širine, što većina predvorja i ulaznih hodnika obiteljskih kuća ne dopušta. Ova inačica ima dva krila, koja tvore vrlo širok prolaz ako se oba vratna krila otvaraju istodobno, ali također omogućuju otvaranje samo jednog krila vrata (što je prikladno za svakodnevnu uporabu kad nam tako širok prolaz nije potreban). Takav dizajn je izvrstan u slučajevima kada često kroz ulazna vrata namjeravamo provlačiti široke predmete koji ne mogu proći kroz uobičajeni ulazni otvor širine 90 do 100 cm. Budući da većini ljudi nisu potrebne nadstandardne širine ulaznih vrata, ona se vrlo rijetko upotrebljavaju.

  2.5. PVC ulazna vrata u imitaciji prirodnih materijala

  Na tržištu postoje i PVC vrata koja svojim izgledom i teksturom oponašaju izgled drugih, prirodnih materijala. Kod takvog dizajna uobičajena je imitacija drva, ali moramo napomenuti da će svaka imitacija uvijek izgledati pomalo neuvjerljivo. Da se ne radi o prirodnim materijalima, lako se može otkriti već na dodir, odnosno kada dodirnemo površinu vrata.

  3. Sastavni dijelovi PVC vrata

  3.1. Profili i ojačanje vratnog krila

  Za PVC ulazna vrata se upotrebljavaju 5-komorni ili 6-komorni profili. 5-komorni profili imaju krila debljine 70 mm, a 6-komorni profili imaju krila debljine 85 mm i dodatno su punjeni pjenom. Za PVC ulazna vrata se osim plastičnih profila upotrebljava dodatno čelično ojačanje konstrukcije vrata, koje osigurava statičku stabilnost vratnih krila i sprječava njihovo slijeganje.

  3.2. Ispune, brtve, šarke i ključanica

  PVC okvir vrata se zatvaraispunom. Ispuna za PVC ulazna vratamože biti PVC ili HPL punilo ili staklo debljine 20 – 50 mm. Debljina stakla ovisi o modelu PVC vrata. Za brtvljenje imamo na raspolaganju dvije vrste trajno elastičnih brtvi (EPDM), a za zaključavanje se najčešće bira brava na zatvaranje u tri točke, koja po želji može biti automatska ili mehanička. Zbog zahtjeva za velikom nosivošću vrata, koja onemogućuje slijeganje, šarke za  PVC vrata su uvijek metalne (inoks ili nehrđajući čelik), ali se mogu obložiti iPVC „košuljicom”.

  3.3. Prag i kvaka

  U principu, sva ulazna vrata imaju barem minimalni prag jer to osigurava bolju zvučnu i toplinsku izolaciju. PVC vrata karakterizira nizak aluminijski prag visine do 20 mm. Osim što minimizira gubitak topline, prag je važan za nesmetanu upotrebu vrata bez smrzavanja.

  Izbor kvake nije uvjetovan materijalom ulaznih vrata, stoga možete odabrati bilo koju vrstu kvaka za PVC ulazna vrata – aluminijsku, drvenu ili plastičnu, važnoje samo da je nastavak za pričvršćivanje prikladanza model vrata. Standardna ALU kvaka dostupna je u bijeloj, brončanoj ili srebrnoj metalnoj boji.

  3.4. Korisni dodaci za vrata

  Uz navedene elemente, koji su osnovni za svaka ulazna vrata, PVC vratima možemo dodati i mnoge druge korisne elemente poput špijunke, dodatne rasvjete, automatskog otvaranja itd.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Izrada i montaža ulaztnih PVC vrata

  Trebam jednostavna ulazna vrata sa jednim mutnim staklom,sa ugradnjom. 6786 € do 11310 €

  ........

  Izrada i montaža PVC ulaznih vrata

  Potrebna izrada i montaža PVC ulaznih vrata dimenzije cca 80 x 200 cm, panel 4 stakla. 6786 € do 11310 €

  ........

  Izrada i montaža PVC ulaznih vrata za zgradu

  Potrebbna izrada i montaža PVC ulaznih vrata za zgradu. Vrata su dimenzije Cca 3× 2,50 m. 6786 € do 11310 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Izrada i montaža PVC ili ALU vrata, 210 x 110 cm
  PVC ulazna vrata, Velika

  900 € do 1500 €

  Cijena, Isporuka i montaža PVC ulaznih vrata, cca 100 x 200 cm
  PVC ulazna vrata, Krk

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 2.20 x 1.20 m
  PVC ulazna vrata, Čavle

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 2050 x 1000 mm
  PVC ulazna vrata, Varaždinske Toplice

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 125 x 215 cm
  PVC ulazna vrata, Popovača

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i ugradnja PVC ulaznih vrata, 100x210 cm
  PVC ulazna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVCulaznih vrata, cca 200 x 75 cm
  PVC ulazna vrata, Vir

  900 € do 1500 €

  Cijena, Ponuda za izradu PVC ulaznih vrata za stambenu zgradu, cca 210 x 150 cm dupla ulazna vrata
  PVC ulazna vrata, Zagreb

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata za stambenu zgradu, cca 3 x 2 m
  PVC ulazna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata i prozora, ulazna vrata 250 x 150 cm prozor 100 x 110 cm
  PVC ulazna vrata, Ivanic Grad

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 198 x 100 cm
  PVC ulazna vrata, Gvozd

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i ugradnja PVC vrata za zatvaranje spremišta, cca 225 x 100 cm
  PVC ulazna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata i sobnih vrata, ulazna vrata-1 kom sobna vrata-2 kom
  PVC ulazna vrata, Pirovac

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata u zgradu, 215 x 217 cm
  PVC ulazna vrata, Sv. Filip i Jakov

  1080 € do 1800 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 295 x 120 cm
  PVC ulazna vrata, Delnice

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, cca 2 x 3 m
  PVC ulazna vrata, Valica

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dobava i montaža PVC ulazna vrata, cca 200 x 90 cm lijeva
  PVC ulazna vrata, Zagreb

  1080 € do 1800 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, ulazna vrata-1 kom balkonska vrata-1 kom
  PVC ulazna vrata, Červar Porat

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, cca 96 x 197 cm
  PVC ulazna vrata, Plomin

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, prozor-3 kom ulaznih vrata-1 kom
  PVC ulazna vrata, Krk

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Dobava i montaža PVC ulazna vrata za stan, cca 85 x 200 cm
  PVC ulazna vrata, Fužine

  1080 € do 1800 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 1030 x 2010 mm
  PVC ulazna vrata, Banjole

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 202 x 104 cm
  PVC ulazna vrata, Dubrovčan/dio/

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i ugradnja PVC ulazna vrata, cca 1300 × 2100 mm
  PVC ulazna vrata, Vodnjan

  1080 € do 1800 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, cca 210 x 80 cm
  PVC ulazna vrata, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dobava i ugradnja ulazna vrata PVC srednje kvalitete, cca 200 x 90 cm
  PVC ulazna vrata, Zadar

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, cca 206 x 1'2 cm
  PVC ulazna vrata, Novigrad

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dobava i montaža pvc vrata, cca 180 × 88 cm
  PVC ulazna vrata, Vrbovec

  270 € do 450 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, garažna vrata-1 kd prozori-13 kd ulazna vrata-2 kd balkonska vrata-3 kd
  PVC ulazna vrata, Posedarje

  9000 € do 15000 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 130/205 cm
  PVC ulazna vrata, Hrvatska Kostajnica

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, cca 200 x 120 cm
  PVC ulazna vrata, Poreč

  900 € do 1500 €

  Cijena, Dobava i ugradnja PVC ulaznih vrata, cca 1340 x 2320 mm
  PVC ulazna vrata, Sesvetski Kraljevac

  720 € do 1200 €

  Cijena, Dobava i montaža PVC ulaznih vrata za stan, cca 95 × 200 cm
  PVC ulazna vrata, Lički Osik

  720 € do 1200 €

  Cijena, Dobava i montaža PVC ulaznih vrata, cca 92 × 202 cm
  PVC ulazna vrata, Zagreb

  1080 € do 1800 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC stolarije, prozor12 kom ulazna vrata-1 kom
  PVC ulazna vrata, Bedekovčina

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 110 x 210 cm
  PVC ulazna vrata, Našice

  900 € do 1500 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  PVC ulazna vrata cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  454+ poduzeća za PVC ulazna vrata
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu