Za područje

  Drvene terase cijena

  Kolika je cijena drvene terase? Ovisi o dimenzijama terase (minimalno 3x3m), materijalu (drvo, kamen, keramika), načinu postavljanja, terenu (u razini ili nagibu) i posljednjem, ali ne najmanje bitnom ponuđaču. Cijena za drvenu terasu izrađenu od sibirskog ariša na potkonstrukciji do visine 20 cm 15-30 EUR/m2.

  Kome povjeriti izgradnju drvene terase? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Cijena za drvenu terasu


  Cijena drvene terase. Cijena za drvenu terasu iz sibirskog ariša na podkonstrukciji do visine 20 cm.

  26.53 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  39.79 €/m2

  SREDNJA CIJENA
  71.62 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  Želim ponudu izvođača

  Druge cijene za Drvene terase

  vaša količina

  jedinica

  Okvirna cijena

  vaša cijena

  Polaganje vanjskih drvenih podova

  Cijena polaganja vanjskih drvenih podnica od tikovine ili drugog drveta, uzimajući u obzir standardnu ​​potrošnju.


  m2

  €/m2

  WPC terasa

  Cijena WPC terase. Cijena za terasu od kompozitnih ploča izrađenih od 30% polimera i 70% drvenih vlakana. Cijena terase zajedno s ugradnjom s pripremom baze i odstojnicima.


  m2

  €/m2

  Okvirna cijena
  Pošalji upit >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Drvene terase - sve što trebate znati

  1. Drvene terase - sve što trebate znati

  Izgradnja drvene terase izvrstan je projekt koji možete planirati za toplije mjesece. Idealno je mjesto za zabavu prijatelja i obitelji, za piknike, igre, sunčanje i druge ugodne aktivnosti na otvorenom. Kako bismo vam olakšali planiranje i izvedbu lijepe kućne drvene terase, pripremili smo za vas nekoliko savjeta.

  Drvena terasa idealno je mjesto za druženje, piknike, igre, sunčanje i druge ugodne aktivnosti na otvorenom
  Drvena terasa idealno je mjesto za druženje, piknike, igre, sunčanje i druge ugodne aktivnosti na otvorenom.

   

  1.1. Različiti stilovi drvene terase

  Možete birati između mnogo različitih stilova drvenih terasa. Prvo razmislite želite li malu terasu za intimnija druženja ili veliku terasu na kojoj možete organizirati veće zabave, a zatim razmislite i kako želite da ona izgleda.

  1.2. Veličina drvene terase

  Odlučujući faktor za vašu terasu je veličina terase koju želite. Hoće li to biti mala terasa na kojoj ćete samo vi i vaš supružnik uživati ​​u ugodnoj večeri? Takva terasa je jedna od povoljnijih inačica terase jer ne zahtijeva puno materijala. Međutim, možda vam je ipak draža velika terasa na kojoj često možete primati goste? Terasa se može nalaziti ispred ili iza kuće, ali može se nastavljati i oko ugla kuće ako to dopušta veličina vašeg dvorišta. Tako ćete imati i prostora za roštilje, stolove, stolice i još mnogo toga. Na takvoj terasi gosti će imati i dovoljno mjesta za druženje na vašoj novoj terasi.

  2. Različite vrste materijala za drvene terase

  Jedan od najjeftinijih načina da svom domu dodate više životnog prostora je terasa koja je poput svojevrsne dnevne sobe na otvorenom. Troškovi izgradnje vanjske terase uglavnom ovise o veličini terase i odabranim materijalima. Ako želite saznati više o prednostima i nedostacima te cijenama različitih materijala, uključujući prirodno drvo, drvo tretirano tlakom i kompozitne materijale, možete više o tome pročitati u nastavku.

  2.1. Drvo

  Terasa od prirodnog drva ugodna je na dodir i u toplom vremenu ostaje hladnija od ostalih materijala. Bor je najjeftiniji izbor (ali ujedno i najmanje izdržljiv). Još jedna prednost drva je što upija, a to ga čini manje mokrim na kiši ili u blizini bazena. Neke vrste drva, uključujući ariš i sibirski ariš, sekvoju i cedar, otpornije su na truljenje i manje su podložne oštećenjima od insekata od drugih vrsta drva. Da bi drvene daske izgledale dobro iz godine u godinu, premažite ih uljem svake godine ili drugim sredstvom za zaštitu. Tikovina je osobito izdržljiva vrsta drva, ali je ujedno i jedna od najskupljih opcija.

  Ako si možete priuštiti veći trošak, onda je ovaj izbor, s obzirom na duži vijek, i najrazumniji izbor. Većina vrsta drva, ako se ne obrade, s vremenom postanu srebrno-sive boje. Ako ćete drvo premazati lazurom, imajte na umu da ćete površinu morati obnavljati svake godine. Bojenje drva ili brtvljenje drvenim uljem produžit će vijek drva. Tropske vrste drva su gušće i masnije, što znači da se ne iskrivljuju, a i trajnije su. Osim cijene, njihov nedostatak je što ih je teže obraditi. Te su vrste drva naprimjer Ipe, Mahagoni, Cambara i Meranti.[AL1]  Dolaze iz Srednje i Južne Amerike te s Filipina.

  2.2. Drvo tretirano pod tlakom

  Što je drvo tretirano pod tlakom? Obrada pod pritiskom je postupak konzervacije koji pomaže drvu da izdrži elementarne nepogode i odbija insekte, mikroorganizme i truljenje drva. Najčešće kemikalije koje se upotrebljavaju za obradu drva pod pritiskom su alkalni bakarni kvaternar (ACQ), bakreni azol (CA) i mikronizirani bakreni azol (MCA). Drvo za terase obrađeno pod tlakom otprilike je upola jeftinije od prirodnih, neobrađenih drvenih dasaka za terase.

  2.3. WPC i kompozitni materijali

  Kompozitni materijali za terase kombiniraju plastiku s drvenim vlaknima. Obično su nešto skuplji za ugradnju od drvenih dasaka. Međutim, njih nećete morati bojiti, podmazivati ​​i obnavljati. Vrlo su izdržljivi. Možete očekivati ​​da terasa od kompozitnih materijala traje i do 25 godina, što znači manje troškova za popravke i zamjene, te dugoročnu uštedu. Dostupni su u širokom rasponu boja, a kompozitni elementi također se mogu bojiti u gotovo bilo koju boju.

  2.4. Podna obloga za terase od bambusa 

  Podovi od bambusa su novost na našem tržištu. Izrađuju se lijepljenjem bambusovih vlakana pod tlakom. Vrlo stabilan i izdržljiv materijal ima samo jedan nedostatak, naime, sklon je pucanju. Taj ćete problem spriječiti ako ga svake godine premažete uljem ili drugim prikladnim zaštitnim sredstvom. 

  3. Drvena terasa - možete li je napraviti sami ili je bolje unajmiti profesionalce?

  Ako gradite jednostavnu malu terasu, možda ćete to moći učiniti sami. Terase u jednoj razini lakše je graditi, a izgradnja zahtijeva manje vremena. Ali pripazite da temelj na kojem gradite bude čvrst. Podkonstrukcija također treba biti pravilno pričvršćena kako bi terasa bila stabilna. Međutim, ako vaša planirana terasa ima nekoliko razina, stepenica, zavoja, i možda uključuje hidromasažni bazen i sl., onda je možda bolje nazvati stručnjaka za pomoć.

  3.1. Mjere i plan terase

  Jedan od najvažnijih koraka u izgradnji terase su pažljivo izvedena i više puta provjerena mjerenja. Samo tako ćete osigurati da odabrani materijal ispuni vaše želje. Pogotovo u kutovima ili pored ograde nećete imati puno mjesta za pogreške. Također je važno imati odgovarajuće elemente za pričvršćivanje za sastavljanje terase, jer to može znatno utjecati na stabilnost terase.

  Ako upotrebljavate kompozitne materijale, pogledajte granične dimenzije (maksimalna duljina daske i sl.) i držite ih se, osobito ako se upotrebljavaju kao stepenice. Kada gradite terasu, morate uzeti u obzir mnogo različitih čimbenika. Prije početka gradnje dobro je imati jasnu ideju o tome kakva terasa treba biti. Način izgradnje (u svojoj režiji ili najam profesionalaca) i konačna cijena terase ovise o obliku, veličini i razinama terase te vrsti materijala koji ste odabrali.

  3.2. Savjeti za izgradnju drvene terase

  Nakon što napravite osnovne planove za terasu, odlučite koliko će ona biti velika i za koje namjene će služiti, vrijeme je da kupite sav potreban materijal i započnete je graditi. Važno je znati kako pravilno postaviti terasu, bez obzira na to postavljate li tvrdo drvo ili kompozitne materijale. Također je važno razmotriti i kako će izgledati terasa. Prilagodite terasu svojoj kući i okolini. Prije nego što počnete postavljati daske za terasu, pobrinite se da drvo bude pravilno osušeno. To će smanjiti disanje (skupljanje i istezanje) drva i povećati stabilnost terase.

  Dopustite najmanje 18 centimetara otvorenog prostora ispod nosača koji imaju otvorene stranice kako biste povećali poprečnu ventilaciju. Kad daske odrežete na odgovarajuću duljinu, obavezno ih pričvrstite u roku 24 sata. Ako ugrađujete kompozitne daske, morate biti svjesni toplinskog širenja. To je problem koji prirodno tvrdo drvo nema, a kompozitni ima jer je izrađen od plastike. To znači da će se vaša paluba širiti i skupljati jer je izložena vrućem i hladnom vremenu tijekom cijele godine.

  3.3. Zaštita terase

  Nakon što podignete podkonstrukciju i položite drvo na nju, možete si čestitati! Najteži dio je iza vas. Sada terasu samo treba premazati prikladnim zaštitnim sredstvom kako biste je zaštitili od svih vanjskih utjecaja kojima je izložena a koji s vremenom mogu početi stvarati probleme. Zaštita terase gotovo je jednako važna kao i pravilna gradnja. Nakon što premažete terasu, poprskajte je vodom kako biste provjerili je li nepropusna. Ako se kapljice vode upiju u drvo, morat ćete dodati još jedan sloj premaza.

  3.4. Opremanje/dekoriranje terase

  Nakon što terasa bude postavljena, očekuje vas najzabavniji dio projekta. Uključite svoju kreativnu stranu i počnite je opremati. Razmislite o svrsi svoje terase i počnite odatle. Ako goste često zabavljate na terasi, osigurajte veliki stol i udobne stolice na kojima se gosti mogu opustiti. Ako želite kuhati vani u toplijim mjesecima, trebat će vam vanjska kuhinja ili roštilj. Razmislite o tome gdje je sunce tijekom dana i na ta mjesta postavite velika sjenila kako biste zaštitili sebe i svoje goste od vrućine. Vaša će terasa dobiti dodatnu čar ako uz rubove postavite posude sa zelenilom. Možete ih sami izraditi ili kupiti u trgovini s vrtnom opremom. Napunite ih začinima, začinskim biljem i šarenim cvjetovima da oživite prostor.

  Ako želite privatnost, možete postaviti zaslon od susjeda. To će vašu terasu učiniti intimnijom, a zaslon će služiti i kao zaštita od vjetra. Postavljanje tende je još jedna mogućnost da se zaštitite od sunca, insekata i brbljavih susjeda. Omogućit će vam ugodan boravak na otvorenom u toplijim mjesecima. Također razmotrite kako terasi možete dodati vlastiti pečat. Primjerice, ako ste blizu mora i volite jedriti, upotrijebite ukrase s nautičkom tematikom i odaberite kombinaciju plave i bijele boje. Također razmotrite osvjetljenje terase. Kupite nekoliko svjetala koja ćete prikladno razmjestiti po prostoru i tako stvoriti ugodno svjetlo u kojem ćete vi i vaši prijatelji uživati u večernjim povjetarcima. Da biste boravak na terasi učinili dodatno ugodnim, uložite u udobne jastuke u omiljenim bojama.

  4. Održavanje drvene terase

  Drvenu terasu morat ćete održavati tijekom cijele godine kako bi ostala u dobrom stanju deset ili više godina. Ako vaša terasa izgleda pomalo prljavo, možete ukloniti nečistoće posebnim sredstvom za čišćenje za drvene terase. Ako treba, nekoliko puta godišnje na očišćenu terasu ponovno nanesite zaštitni sloj ulja ili nekog drugog sredstva za čišćenje. Kako biste je sačuvali, odmah očistite tragove hrane ili pića koji padnu na pod. Prolijevanje kiselog sadržaja ili tamne boje, poput vina, na drvu može ostaviti trajne mrlje, pa stoga to što prije obrišite s poda i pustite da se drvo osuši.

  Kad vaša terasa bude gotova, možete uživati ​​u njoj tijekom cijele godine.

  4.1. Redoviti pregledi drvene terase

  Jedan od ključnih čimbenika dobrog održavanja drvene terase je redoviti pregled terase, pri čemu obraćamo pozornost na pojavu truleži, odnosno truljenje i utvrđivanje strukturne pouzdanosti terase. Ljeto je najbolje vrijeme za provjeru stanja terase jer je tada zrak topao i suh. Tijekom pregleda obratite posebnu pozornost na mjesta gdje se terasa spaja s fasadom kuće i s podom. Kao dio pregleda, nagazite svaku dasku i provjerite je li čvrsto pričvršćena na podkonstrukciju. Ako primijetite podignute ili izložene metalne vijke, uklonite ih i zamijenite drvenim vijcima. Ispunite rupe na daskama vanjskim punilom za drvo. Također zamijenite bilo koji drugi metalni element koji izgleda zahrđalo. Redovito čistite terasu, osobito u jesen, kada lišće pada.

  4.2.  Zamijenite oštećene daske

  Možda će biti potrebno povremeno zamijeniti pojedinu slomljenu ili oštećenu dasku. Čekićem je odvojite od podkonstrukcije i odrežite zamjensku dasku na pravu duljinu. Odaberite istu vrstu drva i tretirajte ga istim zaštitnim sredstvom kao i ostale daske. Očekujte da će se nove zamjenske daske izdvajati izgledom u odnosu na starije, koje su već oksidirale i postale sive. Međutim, s vremenom će i nove daske postati sive. Savjet: ako postoji mnogo oštećenih dasaka koje treba zamijeniti, možda bi bilo logično razmotriti zamjenu svih odjednom radi svježeg, ujednačenog izgleda i strukturne cjelovitosti terase.

  4.3. Kako održavati terasu godišnjim čišćenjem

  Dio njege terase je i dobro godišnje čišćenje. Najbolje je to učiniti kad su temperature blage, na primjer u proljeće. Prije čišćenja uklonite sa terase sav namještaj, igračke i biljke u teglama. Dobro pometite pod. Nožem uklonite ostatke nečistoće između pojedinih dasaka do kojih metla ne može doći. Očistite terasu biorazgradivim sredstvom za čišćenje koje uklanja plijesan i dobro je očetkajte te isperite vrtnim crijevom. Terasa se također može oprati visokotlačnim čistačem, ali slijedite upute kako ne biste oštetili drvo. Ne upotrebljavajte visokotlačni čistač na terasi od kompozitnih dasaka jer ih može oštetiti. Savjet: Očistite drvenu ogradu terase sredstvom za čišćenje i trljanjem odozdo prema gore. Čišćenje odozgo prema dolje može raspršiti sredstvo za čišćenje na suho drvo i ostaviti tragove.

  4.4. Obnova zaštitnog premaza odnosno boje

  Svakih nekoliko godina treba obnoviti zaštitni premaz na drvenoj terasi. To će poboljšati izgled terase i istodobno je zaštititi od vanjskih elemenata. Neke vrste zaštitnih sredstava zahtijevaju novi premaz svake godine ili nekoliko puta godišnje, a neke svakih nekoliko godina za najbolje rezultate. U slučaju nove, još neobrađene drvene terase, pustite je da se navikne na vanjske uvjete otprilike 60 do 90 dana prije premazivanja. Ako imate stariju terasu, napravite test s kapljicama vode. Daske zalijte s nekoliko kapi vode. Ako daska upija vodu, terasa sigurno treba novi nanos zaštitnog premaza. Pokrijte obližnje biljke ili grmlje plastičnom folijom kako ih ne biste prskali sredstvom za čišćenje ili zaštitnim sredstvom. Upotrijebite ličilačku traku kako biste zaštitili mjesto gdje se terasa spaja s fasadom. Strugačem boje uklonite rastresite čestice boje ili laka. Upotrijebite tvrdu četku za uklanjanje mrlji i prljavštine. Prije bojenja očistite terasu kao što je opisano u koraku 3. Savjet: Nemojte upotrijebiti metalnu četku na mekom drvu jer ga vlakna mogu oštetiti.

  4.5. Brušenje terase

  Ako planirate ličiti terasu, prije nanošenja boje površinu izbrusite kako bi drvo bolje upilo premaz. Brušenjem se također stvara glatka površina drva. Brusilicom uklonite bilo koji stari premaz i zagladite hrapave površine terase. Možda ćete morati ručno brusiti ogradu brusnom spužvom. Za terasu upotrijebite brusni papir granulacije 60 ili 80, a na ogradi 80 ili 100. Nakon brušenja temeljito usišite površinu. Sigurnosni savjet: Pri brušenju uvijek nosite zaštitnu masku i naočale kako biste zaštitili oči.

  4.6. Nanos lazure ili zaštitnog premaza

  Neka se prije nanošenja zaštitnog premaza terasa suši najmanje dva dana. Započnite nanošenjem premaza na ograde, četkom, počevši od vrha prema dolje, do površine terase. Upotrijebite četkicu s prirodnim čekinjama za nanošenje proizvoda na bazi ulja, a sintetičke dlake za proizvode na bazi vode.

  Upotrijebite valjak pričvršćen za nastavak, da razmažete lazuru, a zatim je obrišite kistom. Međutim, možete upotrijebiti i aplikator s ravnim uloškom. Ova metoda je brza kao i korištenje valjkom i ne zahtijeva četkanje kistom. Međutim, nije toliko učinkovita za otvore između dasaka. Ostavite da se zaštitno sredstvo upije u površinu prema uputama i uklonite višak krpom. Sredstvu treba vremena da se upije u drvo, ali se brzo suši, pa izbjegavajte nanošenje na izravnoj Sunčevoj svjetlosti. Porozno drvo može zahtijevati dva sloja zaštitnog sredstva za ravnomjerno pokrivanje. Većinu terasa ne treba bojiti i s donje strane, pogotovo ako je izrađena od drva obrađenog pod tlakom. Ostavite najmanje 24 sata, dok se površina potpuno ne osuši. Uklonite ličilačku traku i vratite namještaj na željeno mjesto. Savjet: Radite u manjim intervalima kako bi se boja ravnomjerno rasporedila i kako bi osigurali pravilnu pokrivenost. 

  4.7. Savjeti za održavanje drvene terase

  Pažljivim održavanjem drvene terase brinemo se o njenoj dugovječnosti i lijepom izgledu.

  - Povremeno preuređujte raspored vanjskog namještaja, uključujući biljke u teglama, igračke i roštilje, kako biste spriječili da Sunčeva svjetlost uzrokuje neravnomjernu boju terase i da se ispod njih nakuplja voda i plijesan.

  - Ne upotrebljavajte tepihe izrađene od prirodnih materijala koji mogu zadržavati vlagu. Manje je vjerojatno da ćete ovaj problem imati s plastičnim ili sintetičkim prostirkama.

  - Obrežite obližnje grmlje i drveće najmanje 12 centimetara od terase kako biste spriječili mahovinu, plijesan i truljenje.

  - Ako tijekom pregleda utvrdite da su ploče zakrivljene ili podignute, izbrusite ih kako bi se poravnale sa susjednim daskama.

  - Kada miješate otopinu za čišćenje vrlo prljavog drva, uzmite u obzir manji udio vode za koncentriranije sredstvo za čišćenje. To može biti osobito učinkovito na terasama koje smo dugo zanemarivali.

  - Ako pri bojenju terase upotrebljavate nekoliko spremnika s bojom, prvo boju izmiješajte zajedno u većoj kanti, a zatim je podijelite na nekoliko dijelova. Tako će boja biti ujednačenija.

  - Razmislite o upotrebi hidroizolacijske otopine s raspršivačem s pumpicom. Nanesite hidroizolacijsku otopinu izravno na suhe daske i pustite da se suši 24 sata.

  - Ispunite pukotine na daskama drvenim punilom, a zatim brusite dok ne postanu glatke.

  - Većina dasaka izrađenih od kompozitnih materijala ne treba zaštitne premaze, a neke se mogu bojiti proizvodima namijenjenima za kompozite koji vraćaju ili poboljšavaju njihov izgled.

  [AL1]Ako su vrste, a ne proizvođači, treba ih pisati malim slovom i grafijski prilagođeno. Dakle, mahagonij i sl.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  Želim ponudu izvođača
  Zadnji projekti

  Postavljanje drvene terase

  Potrebno postavljanja Daski za terasu 300 x 14,5 x 2,5 cm, Bangkirai (koje posjedujem) i koje bi se stavile na vanjsku terasu površine između 25-30 m2. 8143.2 € do 13572 €

  ........

  Izrada podkonstrukcije i postavljanje deckinga

  Decking bi bio u ravnini s bazenom dimenzija 40 m2. Treba nam betonska podloga da bi se mogle slagati wpc ploče. 19000.8 € do 31668 €

  ........

  Podloga za sjenicu od wpc dasaka

  Podloga bi bila dimenzija cca 7x5 metara. Trebala bi i priprema. Sada je na tom prostoru trava. 13572 € do 22620 €

  ........

  Želim ponudu izvođača

  Cijena, Postavljanje WPC daski, cca 3 x 5 m
  Drvene terase, Sesvetski Kraljevac

  810 € do 1350 €

  Cijena, Izrada wpc deking terase, 30m2
  Drvene terase, Lovran

  1080 € do 1800 €

  Cijena, Bočno oblaganje wpc oblogama nadzemnog plastičnog bazena, Visina 130 cm, ukupna dužina 9 metara
  Drvene terase, Omiš

  810 € do 1350 €

  Cijena, Postava wpc deckinga u vrtu, 15m2
  Drvene terase, Jezera

  900 € do 1500 €

  Cijena, Izrada drvene terase, 3.5 x 5 m
  Drvene terase, Samobor

  720 € do 1200 €

  Cijena, Postava wpc dekinga, cca 5 x 10 m
  Drvene terase, Karlobag

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Izrada drvene terase ispred kuće, Š 3 metra D 6 metara
  Drvene terase, Koprivnica

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Postavljanje WPC terase, cca 80-90m2
  Drvene terase, Dubrava

  5400 € do 9000 €

  Cijena, Izrada drvene terase sa nadstrešnicom, 25 m2 cca 8 x 3 m
  Drvene terase, Zagreb

  3600 € do 6000 €

  Cijena, Postavljanje WPC deckinga na terasi, 16m2
  Drvene terase, Varaždin

  900 € do 1500 €

  Cijena, Nabava i postavljanje drvene terase, 4,5 x 5 metara
  Drvene terase, Buzet

  900 € do 1500 €

  Cijena, Skidanje borovih fosni i postavljanje novih, 100 m2
  Drvene terase, Primošten

  36000 € do 60000 €

  Cijena, Postavljanje drvene terase, 8 x 12 m
  Drvene terase, Primošten

  3600 € do 6000 €

  Cijena, Popravak drvene terase kafića, cca 40 m2
  Drvene terase, Zagreb

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Postavljanje WPC terase, 100 m2
  Drvene terase, Dubrovnik

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Izrada drvene tarace, cca 10 x 6 m
  Drvene terase, Zmajevac

  2340 € do 3900 €

  Cijena, Postavljanje wpc terase, 10 x 3 m
  Drvene terase, Puljane

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Popločavanje terase WPC-om., cca 10 m2
  Drvene terase, Zagreb

  810 € do 1350 €

  Cijena, Postavljanje WPC deckinga za terasu, 8.2 m2
  Drvene terase, Zagreb

  810 € do 1350 €

  Cijena, Postavljanje wpc deckinga, cca 300 m2
  Drvene terase, Lopud

  23400 € do 39000 €

  Cijena, Postava WPC deckinga, 40 m2
  Drvene terase, Zagreb

  315 € do 525 €

  Cijena, Podići nivo zemljišta drvenim trupcima, 500x500 cm
  Drvene terase, Zagreb

  1440 € do 2400 €

  Cijena, Izrada drvene terase, cca 15 m2
  Drvene terase, Posedarje

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Nabava i montaža drvene terase, cca 8.65 x 16.3 m
  Drvene terase, Privlaka

  4680 € do 7800 €

  Cijena, Postavljanje WPc na vrtnoj terasi, cca 15 m2
  Drvene terase, Beli Manastir

  900 € do 1500 €

  Cijena, Postavljanje WPC deckinga, cca 55m2; širine 2m, dužine 18m
  Drvene terase, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Ojačati drvenu terasu, cca 8 x 2.5 x 2.2 m
  Drvene terase, Fažana

  540 € do 900 €

  Cijena, Postavljanje decka na unutarnjem dvorištu obiteljske kuće, 4.5 x 5 metara
  Drvene terase, Buzet

  900 € do 1500 €

  Cijena, Zatvaranje dijela vanjske terase drvenim oblicama, 3 strane
  Drvene terase, Kupinec

  900 € do 1500 €

  Cijena, Postavljanje deckinga u dvorištu, 2.5 x 3.5 m, nagib 15%
  Drvene terase, Susedgrad

  630 € do 1050 €

  Cijena, Dacking oko bazena, cca 33m2
  Drvene terase, Oprtalj

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Montaža drvene terase, 6 x 13,5 m
  Drvene terase, Zadar

  720 € do 1200 €

  Cijena, Izrada drvene terase za kafić, za 10 stolova
  Drvene terase, Zagreb

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Napraviti dvije terase od drveta, terase: 2
  Drvene terase, Sveti Anton

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Postavljanje wpc decking za terasu, cca 4 x 5m2
  Drvene terase, Vodnjan

  225 € do 375 €

  Cijena, Postavljanje WPC dasaka (decking) na terasu, cca 3 x 5m
  Drvene terase, Karlovac

  1350 € do 2250 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Drvene terase cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  172+ poduzeća za Drvene terase
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu