Drvene terase cijena

Kolika je cijena drvene terase? Ovisi o dimenzijama terase (minimalno 3x3m), materijalu (drvo, kamen, keramika), načinu postavljanja, terenu (u razini ili nagibu) i posljednjem, ali ne najmanje bitnom ponuđaču. Cijena za drvenu terasu izrađenu od sibirskog ariša na potkonstrukciji do visine 20 cm 15-30 EUR/m2.

Kome povjeriti izgradnju drvene terase? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Cijena za drvenu terasu


Cijena drvene terase. Cijena za drvenu terasu iz sibirskog ariša na podkonstrukciji do visine 20 cm.

26.53 €/m2

VRLO NISKA CIJENA
€/m2

SREDNJA CIJENA
71.62 €/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Cijena za montera drvene terase

Druge cijene za Drvene terase

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Polaganje vanjskih drvenih podova

Cijena polaganja vanjskih drvenih podnica od tikovine ili drugog drveta, uzimajući u obzir standardnu ​​potrošnju.€/m2

m2
upit

WPC terasa

Cijena WPC terase. Cijena za terasu od kompozitnih ploča izrađenih od 30% polimera i 70% drvenih vlakana. Cijena terase zajedno s ugradnjom s pripremom baze i odstojnicima.€/m2

m2
upit
UKUPNO:
pošalji upit >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Drvene terase - sve što trebate znati

1. Drvene terase - sve što trebate znati

Izgradnja drvene terase izvrstan je projekt koji možete planirati za toplije mjesece. Idealno je mjesto za zabavu prijatelja i obitelji, za piknike, igre, sunčanje i druge ugodne aktivnosti na otvorenom. Kako bismo vam olakšali planiranje i izvedbu lijepe kućne drvene terase, pripremili smo za vas nekoliko savjeta.

Drvena terasa idealno je mjesto za druženje, piknike, igre, sunčanje i druge ugodne aktivnosti na otvorenom
Drvena terasa idealno je mjesto za druženje, piknike, igre, sunčanje i druge ugodne aktivnosti na otvorenom.

 

1.1. Različiti stilovi drvene terase

Možete birati između mnogo različitih stilova drvenih terasa. Prvo razmislite želite li malu terasu za intimnija druženja ili veliku terasu na kojoj možete organizirati veće zabave, a zatim razmislite i kako želite da ona izgleda.

1.2. Veličina drvene terase

Odlučujući faktor za vašu terasu je veličina terase koju želite. Hoće li to biti mala terasa na kojoj ćete samo vi i vaš supružnik uživati ​​u ugodnoj večeri? Takva terasa je jedna od povoljnijih inačica terase jer ne zahtijeva puno materijala. Međutim, možda vam je ipak draža velika terasa na kojoj često možete primati goste? Terasa se može nalaziti ispred ili iza kuće, ali može se nastavljati i oko ugla kuće ako to dopušta veličina vašeg dvorišta. Tako ćete imati i prostora za roštilje, stolove, stolice i još mnogo toga. Na takvoj terasi gosti će imati i dovoljno mjesta za druženje na vašoj novoj terasi.

2. Različite vrste materijala za drvene terase

Jedan od najjeftinijih načina da svom domu dodate više životnog prostora je terasa koja je poput svojevrsne dnevne sobe na otvorenom. Troškovi izgradnje vanjske terase uglavnom ovise o veličini terase i odabranim materijalima. Ako želite saznati više o prednostima i nedostacima te cijenama različitih materijala, uključujući prirodno drvo, drvo tretirano tlakom i kompozitne materijale, možete više o tome pročitati u nastavku.

2.1. Drvo

Terasa od prirodnog drva ugodna je na dodir i u toplom vremenu ostaje hladnija od ostalih materijala. Bor je najjeftiniji izbor (ali ujedno i najmanje izdržljiv). Još jedna prednost drva je što upija, a to ga čini manje mokrim na kiši ili u blizini bazena. Neke vrste drva, uključujući ariš i sibirski ariš, sekvoju i cedar, otpornije su na truljenje i manje su podložne oštećenjima od insekata od drugih vrsta drva. Da bi drvene daske izgledale dobro iz godine u godinu, premažite ih uljem svake godine ili drugim sredstvom za zaštitu. Tikovina je osobito izdržljiva vrsta drva, ali je ujedno i jedna od najskupljih opcija.

Ako si možete priuštiti veći trošak, onda je ovaj izbor, s obzirom na duži vijek, i najrazumniji izbor. Većina vrsta drva, ako se ne obrade, s vremenom postanu srebrno-sive boje. Ako ćete drvo premazati lazurom, imajte na umu da ćete površinu morati obnavljati svake godine. Bojenje drva ili brtvljenje drvenim uljem produžit će vijek drva. Tropske vrste drva su gušće i masnije, što znači da se ne iskrivljuju, a i trajnije su. Osim cijene, njihov nedostatak je što ih je teže obraditi. Te su vrste drva naprimjer Ipe, Mahagoni, Cambara i Meranti.[AL1]  Dolaze iz Srednje i Južne Amerike te s Filipina.

2.2. Drvo tretirano pod tlakom

Što je drvo tretirano pod tlakom? Obrada pod pritiskom je postupak konzervacije koji pomaže drvu da izdrži elementarne nepogode i odbija insekte, mikroorganizme i truljenje drva. Najčešće kemikalije koje se upotrebljavaju za obradu drva pod pritiskom su alkalni bakarni kvaternar (ACQ), bakreni azol (CA) i mikronizirani bakreni azol (MCA). Drvo za terase obrađeno pod tlakom otprilike je upola jeftinije od prirodnih, neobrađenih drvenih dasaka za terase.

2.3. WPC i kompozitni materijali

Kompozitni materijali za terase kombiniraju plastiku s drvenim vlaknima. Obično su nešto skuplji za ugradnju od drvenih dasaka. Međutim, njih nećete morati bojiti, podmazivati ​​i obnavljati. Vrlo su izdržljivi. Možete očekivati ​​da terasa od kompozitnih materijala traje i do 25 godina, što znači manje troškova za popravke i zamjene, te dugoročnu uštedu. Dostupni su u širokom rasponu boja, a kompozitni elementi također se mogu bojiti u gotovo bilo koju boju.

2.4. Podna obloga za terase od bambusa 

Podovi od bambusa su novost na našem tržištu. Izrađuju se lijepljenjem bambusovih vlakana pod tlakom. Vrlo stabilan i izdržljiv materijal ima samo jedan nedostatak, naime, sklon je pucanju. Taj ćete problem spriječiti ako ga svake godine premažete uljem ili drugim prikladnim zaštitnim sredstvom. 

3. Drvena terasa - možete li je napraviti sami ili je bolje unajmiti profesionalce?

Ako gradite jednostavnu malu terasu, možda ćete to moći učiniti sami. Terase u jednoj razini lakše je graditi, a izgradnja zahtijeva manje vremena. Ali pripazite da temelj na kojem gradite bude čvrst. Podkonstrukcija također treba biti pravilno pričvršćena kako bi terasa bila stabilna. Međutim, ako vaša planirana terasa ima nekoliko razina, stepenica, zavoja, i možda uključuje hidromasažni bazen i sl., onda je možda bolje nazvati stručnjaka za pomoć.

3.1. Mjere i plan terase

Jedan od najvažnijih koraka u izgradnji terase su pažljivo izvedena i više puta provjerena mjerenja. Samo tako ćete osigurati da odabrani materijal ispuni vaše želje. Pogotovo u kutovima ili pored ograde nećete imati puno mjesta za pogreške. Također je važno imati odgovarajuće elemente za pričvršćivanje za sastavljanje terase, jer to može znatno utjecati na stabilnost terase.

Ako upotrebljavate kompozitne materijale, pogledajte granične dimenzije (maksimalna duljina daske i sl.) i držite ih se, osobito ako se upotrebljavaju kao stepenice. Kada gradite terasu, morate uzeti u obzir mnogo različitih čimbenika. Prije početka gradnje dobro je imati jasnu ideju o tome kakva terasa treba biti. Način izgradnje (u svojoj režiji ili najam profesionalaca) i konačna cijena terase ovise o obliku, veličini i razinama terase te vrsti materijala koji ste odabrali.

3.2. Savjeti za izgradnju drvene terase

Nakon što napravite osnovne planove za terasu, odlučite koliko će ona biti velika i za koje namjene će služiti, vrijeme je da kupite sav potreban materijal i započnete je graditi. Važno je znati kako pravilno postaviti terasu, bez obzira na to postavljate li tvrdo drvo ili kompozitne materijale. Također je važno razmotriti i kako će izgledati terasa. Prilagodite terasu svojoj kući i okolini. Prije nego što počnete postavljati daske za terasu, pobrinite se da drvo bude pravilno osušeno. To će smanjiti disanje (skupljanje i istezanje) drva i povećati stabilnost terase.

Dopustite najmanje 18 centimetara otvorenog prostora ispod nosača koji imaju otvorene stranice kako biste povećali poprečnu ventilaciju. Kad daske odrežete na odgovarajuću duljinu, obavezno ih pričvrstite u roku 24 sata. Ako ugrađujete kompozitne daske, morate biti svjesni toplinskog širenja. To je problem koji prirodno tvrdo drvo nema, a kompozitni ima jer je izrađen od plastike. To znači da će se vaša paluba širiti i skupljati jer je izložena vrućem i hladnom vremenu tijekom cijele godine.

3.3. Zaštita terase

Nakon što podignete podkonstrukciju i položite drvo na nju, možete si čestitati! Najteži dio je iza vas. Sada terasu samo treba premazati prikladnim zaštitnim sredstvom kako biste je zaštitili od svih vanjskih utjecaja kojima je izložena a koji s vremenom mogu početi stvarati probleme. Zaštita terase gotovo je jednako važna kao i pravilna gradnja. Nakon što premažete terasu, poprskajte je vodom kako biste provjerili je li nepropusna. Ako se kapljice vode upiju u drvo, morat ćete dodati još jedan sloj premaza.

3.4. Opremanje/dekoriranje terase

Nakon što terasa bude postavljena, očekuje vas najzabavniji dio projekta. Uključite svoju kreativnu stranu i počnite je opremati. Razmislite o svrsi svoje terase i počnite odatle. Ako goste često zabavljate na terasi, osigurajte veliki stol i udobne stolice na kojima se gosti mogu opustiti. Ako želite kuhati vani u toplijim mjesecima, trebat će vam vanjska kuhinja ili roštilj. Razmislite o tome gdje je sunce tijekom dana i na ta mjesta postavite velika sjenila kako biste zaštitili sebe i svoje goste od vrućine. Vaša će terasa dobiti dodatnu čar ako uz rubove postavite posude sa zelenilom. Možete ih sami izraditi ili kupiti u trgovini s vrtnom opremom. Napunite ih začinima, začinskim biljem i šarenim cvjetovima da oživite prostor.

Ako želite privatnost, možete postaviti zaslon od susjeda. To će vašu terasu učiniti intimnijom, a zaslon će služiti i kao zaštita od vjetra. Postavljanje tende je još jedna mogućnost da se zaštitite od sunca, insekata i brbljavih susjeda. Omogućit će vam ugodan boravak na otvorenom u toplijim mjesecima. Također razmotrite kako terasi možete dodati vlastiti pečat. Primjerice, ako ste blizu mora i volite jedriti, upotrijebite ukrase s nautičkom tematikom i odaberite kombinaciju plave i bijele boje. Također razmotrite osvjetljenje terase. Kupite nekoliko svjetala koja ćete prikladno razmjestiti po prostoru i tako stvoriti ugodno svjetlo u kojem ćete vi i vaši prijatelji uživati u večernjim povjetarcima. Da biste boravak na terasi učinili dodatno ugodnim, uložite u udobne jastuke u omiljenim bojama.

4. Održavanje drvene terase

Drvenu terasu morat ćete održavati tijekom cijele godine kako bi ostala u dobrom stanju deset ili više godina. Ako vaša terasa izgleda pomalo prljavo, možete ukloniti nečistoće posebnim sredstvom za čišćenje za drvene terase. Ako treba, nekoliko puta godišnje na očišćenu terasu ponovno nanesite zaštitni sloj ulja ili nekog drugog sredstva za čišćenje. Kako biste je sačuvali, odmah očistite tragove hrane ili pića koji padnu na pod. Prolijevanje kiselog sadržaja ili tamne boje, poput vina, na drvu može ostaviti trajne mrlje, pa stoga to što prije obrišite s poda i pustite da se drvo osuši.

Kad vaša terasa bude gotova, možete uživati ​​u njoj tijekom cijele godine.

4.1. Redoviti pregledi drvene terase

Jedan od ključnih čimbenika dobrog održavanja drvene terase je redoviti pregled terase, pri čemu obraćamo pozornost na pojavu truleži, odnosno truljenje i utvrđivanje strukturne pouzdanosti terase. Ljeto je najbolje vrijeme za provjeru stanja terase jer je tada zrak topao i suh. Tijekom pregleda obratite posebnu pozornost na mjesta gdje se terasa spaja s fasadom kuće i s podom. Kao dio pregleda, nagazite svaku dasku i provjerite je li čvrsto pričvršćena na podkonstrukciju. Ako primijetite podignute ili izložene metalne vijke, uklonite ih i zamijenite drvenim vijcima. Ispunite rupe na daskama vanjskim punilom za drvo. Također zamijenite bilo koji drugi metalni element koji izgleda zahrđalo. Redovito čistite terasu, osobito u jesen, kada lišće pada.

4.2.  Zamijenite oštećene daske

Možda će biti potrebno povremeno zamijeniti pojedinu slomljenu ili oštećenu dasku. Čekićem je odvojite od podkonstrukcije i odrežite zamjensku dasku na pravu duljinu. Odaberite istu vrstu drva i tretirajte ga istim zaštitnim sredstvom kao i ostale daske. Očekujte da će se nove zamjenske daske izdvajati izgledom u odnosu na starije, koje su već oksidirale i postale sive. Međutim, s vremenom će i nove daske postati sive. Savjet: ako postoji mnogo oštećenih dasaka koje treba zamijeniti, možda bi bilo logično razmotriti zamjenu svih odjednom radi svježeg, ujednačenog izgleda i strukturne cjelovitosti terase.

4.3. Kako održavati terasu godišnjim čišćenjem

Dio njege terase je i dobro godišnje čišćenje. Najbolje je to učiniti kad su temperature blage, na primjer u proljeće. Prije čišćenja uklonite sa terase sav namještaj, igračke i biljke u teglama. Dobro pometite pod. Nožem uklonite ostatke nečistoće između pojedinih dasaka do kojih metla ne može doći. Očistite terasu biorazgradivim sredstvom za čišćenje koje uklanja plijesan i dobro je očetkajte te isperite vrtnim crijevom. Terasa se također može oprati visokotlačnim čistačem, ali slijedite upute kako ne biste oštetili drvo. Ne upotrebljavajte visokotlačni čistač na terasi od kompozitnih dasaka jer ih može oštetiti. Savjet: Očistite drvenu ogradu terase sredstvom za čišćenje i trljanjem odozdo prema gore. Čišćenje odozgo prema dolje može raspršiti sredstvo za čišćenje na suho drvo i ostaviti tragove.

4.4. Obnova zaštitnog premaza odnosno boje

Svakih nekoliko godina treba obnoviti zaštitni premaz na drvenoj terasi. To će poboljšati izgled terase i istodobno je zaštititi od vanjskih elemenata. Neke vrste zaštitnih sredstava zahtijevaju novi premaz svake godine ili nekoliko puta godišnje, a neke svakih nekoliko godina za najbolje rezultate. U slučaju nove, još neobrađene drvene terase, pustite je da se navikne na vanjske uvjete otprilike 60 do 90 dana prije premazivanja. Ako imate stariju terasu, napravite test s kapljicama vode. Daske zalijte s nekoliko kapi vode. Ako daska upija vodu, terasa sigurno treba novi nanos zaštitnog premaza. Pokrijte obližnje biljke ili grmlje plastičnom folijom kako ih ne biste prskali sredstvom za čišćenje ili zaštitnim sredstvom. Upotrijebite ličilačku traku kako biste zaštitili mjesto gdje se terasa spaja s fasadom. Strugačem boje uklonite rastresite čestice boje ili laka. Upotrijebite tvrdu četku za uklanjanje mrlji i prljavštine. Prije bojenja očistite terasu kao što je opisano u koraku 3. Savjet: Nemojte upotrijebiti metalnu četku na mekom drvu jer ga vlakna mogu oštetiti.

4.5. Brušenje terase

Ako planirate ličiti terasu, prije nanošenja boje površinu izbrusite kako bi drvo bolje upilo premaz. Brušenjem se također stvara glatka površina drva. Brusilicom uklonite bilo koji stari premaz i zagladite hrapave površine terase. Možda ćete morati ručno brusiti ogradu brusnom spužvom. Za terasu upotrijebite brusni papir granulacije 60 ili 80, a na ogradi 80 ili 100. Nakon brušenja temeljito usišite površinu. Sigurnosni savjet: Pri brušenju uvijek nosite zaštitnu masku i naočale kako biste zaštitili oči.

4.6. Nanos lazure ili zaštitnog premaza

Neka se prije nanošenja zaštitnog premaza terasa suši najmanje dva dana. Započnite nanošenjem premaza na ograde, četkom, počevši od vrha prema dolje, do površine terase. Upotrijebite četkicu s prirodnim čekinjama za nanošenje proizvoda na bazi ulja, a sintetičke dlake za proizvode na bazi vode.

Upotrijebite valjak pričvršćen za nastavak, da razmažete lazuru, a zatim je obrišite kistom. Međutim, možete upotrijebiti i aplikator s ravnim uloškom. Ova metoda je brza kao i korištenje valjkom i ne zahtijeva četkanje kistom. Međutim, nije toliko učinkovita za otvore između dasaka. Ostavite da se zaštitno sredstvo upije u površinu prema uputama i uklonite višak krpom. Sredstvu treba vremena da se upije u drvo, ali se brzo suši, pa izbjegavajte nanošenje na izravnoj Sunčevoj svjetlosti. Porozno drvo može zahtijevati dva sloja zaštitnog sredstva za ravnomjerno pokrivanje. Većinu terasa ne treba bojiti i s donje strane, pogotovo ako je izrađena od drva obrađenog pod tlakom. Ostavite najmanje 24 sata, dok se površina potpuno ne osuši. Uklonite ličilačku traku i vratite namještaj na željeno mjesto. Savjet: Radite u manjim intervalima kako bi se boja ravnomjerno rasporedila i kako bi osigurali pravilnu pokrivenost. 

4.7. Savjeti za održavanje drvene terase

Pažljivim održavanjem drvene terase brinemo se o njenoj dugovječnosti i lijepom izgledu.

- Povremeno preuređujte raspored vanjskog namještaja, uključujući biljke u teglama, igračke i roštilje, kako biste spriječili da Sunčeva svjetlost uzrokuje neravnomjernu boju terase i da se ispod njih nakuplja voda i plijesan.

- Ne upotrebljavajte tepihe izrađene od prirodnih materijala koji mogu zadržavati vlagu. Manje je vjerojatno da ćete ovaj problem imati s plastičnim ili sintetičkim prostirkama.

- Obrežite obližnje grmlje i drveće najmanje 12 centimetara od terase kako biste spriječili mahovinu, plijesan i truljenje.

- Ako tijekom pregleda utvrdite da su ploče zakrivljene ili podignute, izbrusite ih kako bi se poravnale sa susjednim daskama.

- Kada miješate otopinu za čišćenje vrlo prljavog drva, uzmite u obzir manji udio vode za koncentriranije sredstvo za čišćenje. To može biti osobito učinkovito na terasama koje smo dugo zanemarivali.

- Ako pri bojenju terase upotrebljavate nekoliko spremnika s bojom, prvo boju izmiješajte zajedno u većoj kanti, a zatim je podijelite na nekoliko dijelova. Tako će boja biti ujednačenija.

- Razmislite o upotrebi hidroizolacijske otopine s raspršivačem s pumpicom. Nanesite hidroizolacijsku otopinu izravno na suhe daske i pustite da se suši 24 sata.

- Ispunite pukotine na daskama drvenim punilom, a zatim brusite dok ne postanu glatke.

- Većina dasaka izrađenih od kompozitnih materijala ne treba zaštitne premaze, a neke se mogu bojiti proizvodima namijenjenima za kompozite koji vraćaju ili poboljšavaju njihov izgled.

[AL1]Ako su vrste, a ne proizvođači, treba ih pisati malim slovom i grafijski prilagođeno. Dakle, mahagonij i sl.

emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš domŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Zadnji projekti

Postavljanje WPc na vrtnoj terasi

Potrebno postavljanje WPc na vrtnoj terasi , cca 15 m2. 6786 € do 11310 €

........

Zatvaranje dijela vanjske terase drvenim oblicama

Potrebno je postaviti brodski pod na 3 strane kako bi se zatvorio dio terase.

Lijeva strana: 2,70 visina x 2,00 dužina
Desna strana: 2,70 visina x 2,00 dužina
Prednja strana: 2,70 visina x 2,50 dužina

Kako bi se radovi napravili, bit će potrebno postaviti i dodatnu gredu.
Boja ograde bi trebala biti najbliža boji brodskih podova postavljenih na vikendicu.

Unaprijed se ispričavam ako sam nerazumno napisala. 6786 € do 11310 €

........

Dacking oko bazena

Potrebno postaviti daching oko bazena 33m2. I nabavka materijala. 10179 € do 16965 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

Cijena, Izrada drvene terase za kafić, za 10 stolova
Drvene terase, Zagreb

1800 € do 3000 €

Cijena, Napraviti dvije terase od drveta, terase: 2
Drvene terase, Sveti Anton

1800 € do 3000 €

Cijena, Postavljanje wpc decking za terasu, cca 4 x 5m2
Drvene terase, Vodnjan

225 € do 375 €

Cijena, Postavljanje WPC dasaka (decking) na terasu, cca 3 x 5m
Drvene terase, Karlovac

1350 € do 2250 €

Cijena, Zamijeniti postojeću drvenu terasu, 13 m2
Drvene terase, Zagreb

765 € do 1275 €

Cijena, Izrada drvene (opcija WPC ili Ariš) terase, 9 x 5 m
Drvene terase, Samobor

2700 € do 4500 €

Cijena, Postavljanje Wpc deckinga, cca 5 x 4 m
Drvene terase, Karlovac

1080 € do 1800 €

Cijena, Postavljanje wpc deckinga u vrtu, cca 13 m2
Drvene terase, Zagreb

540 € do 900 €

Cijena, Postavljanje WPC pod na terasi , cca 65 m2
Drvene terase, Biograd na moru

2700 € do 4500 €

Cijena, Drvene terase, cca 25 m2
Drvene terase, Zlatar

630 € do 1050 €

Cijena, Izgradnja wpc vanjske terase, cca 20 m2
Drvene terase, Belišće

1620 € do 2700 €

Cijena, Drvena terasa, cca 35 m2
Drvene terase, Split

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada i montaža wpc ograde, cca 6x 1.8m i cca 25 x 1.2m + klizna kapija cca 3.5 x 1.2 m
Drvene terase, Vukovar

2700 € do 4500 €

Cijena, Izrada drvene terase za mobilnu kućicu , cca 8 x 4 m
Drvene terase, Kričina

1170 € do 1950 €

Cijena, Postavljanje dekinga, 50 m2
Drvene terase, Pula

1350 € do 2250 €

Cijena, Izrada vanjske drvene terase, cca 30 m2
Drvene terase, Pobri

900 € do 1500 €

Cijena, Postavljenje Wpc decking na zemljanoj površini, cca 3 x 3 m
Drvene terase, Osijek

450 € do 750 €

Cijena, Oblaganje terase decking daskama, cca 12 m2
Drvene terase, Sesvete

360 € do 600 €

Cijena, Zamjena stare drvene terase i izrada nove, 8 m2
Drvene terase, Sunger

576 € do 960 €

Cijena, Projekt i izvedba drvene terase na malo kosom terenu, 50 x 50 m
Drvene terase, Breznički Hum

90000 € do 150000 €

Cijena, Postavljanje deckinga na balkonu , 14 m2
Drvene terase, Rovinj

540 € do 900 €

Cijena, Izrada drvene konstrukcije za terasu, 4 x 4 m
Drvene terase, Čakovec

720 € do 1200 €

Cijena, Izrada podkonstrukcije i postavljanje deckinga (materijal posjedujem), cca 100 m2
Drvene terase, Maruševec

900 € do 1500 €

Cijena, Postavljanje kompozitnih daski punog presjeka skupa sa podkonstrukcijom, 10 x 5 m
Drvene terase, Poreč

1800 € do 3000 €

Cijena, Postavka wpc terase, 24 m2
Drvene terase, Selnica

1440 € do 2400 €

Cijena, Zamjena decking-a, cca 20 x 6 m
Drvene terase, Zagreb

4500 € do 7500 €

Cijena, Izrada terase i pergole, cca 350 x 500 x 250 cm pergola cca 15 m2 terasa
Drvene terase, Pula

1800 € do 3000 €

Cijena, Postavljanje WPC obloge, cca 10 m2
Drvene terase, Sarvaš

720 € do 1200 €

Cijena, Izrada drevene terase, Oko 40 m2
Drvene terase, Pomer

1440 € do 2400 €

Cijena, Izrada drvene terase s podkonstrukcijom, cca 3 x 5 m
Drvene terase, Kaštel Štafilić

540 € do 900 €

Cijena, Postavljanje WPC dasaka na balkon, 10 m2
Drvene terase, Sarvaš

720 € do 1200 €

Cijena, Drvena terasa, 4x5m 20m2
Drvene terase, Sesvete

720 € do 1200 €

Cijena, Izrada drvene ograde i poda , cca 5 x 2 m
Drvene terase, Malinska

900 € do 1500 €

Cijena, Izrada drvene terase, 96 m2, 14 x 14m
Drvene terase, Velika Gorica

3600 € do 6000 €

Cijena, Drvena terasa, cca 5 x 7 m
Drvene terase, Cerje Tužno

1350 € do 2250 €

Cijena, Vanjska terasa iz wpc daski , 40m2
Drvene terase, Njivice

1800 € do 3000 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Drvene terase cjenik

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

153+ poduzeća za Drvene terase
Besplatna usluga
Bez provizija
Zatraži ponudu

Tražite dobre izvođače za područje Drvene terase?