Za područje

  UREĐENJE POTKROVLJA cijena - Mansarda / Potkrovlje

  Koliki su troškovi obnove potkrovlja? Većina obnova potkrovlja uključuje sljedeće ključne korake: ugradnja krovnih svjetala, izolacija krova, gipsane ploče i izbjeljivanje. Prosječni krovni prozor košta 200 EUR/m2, a izvođač ga ugrađuje za oko 70 EUR. Ne plašite se prozora, jer krovni prozori značajno utječu na kvalitetu stanovanja i predmet su gotovo svake obnove potkrovlja. Za toplinsku izolaciju staklene ili kamene vune debljine 30cm, zajedno s parnom zaštitom i dijelom, odbit ćete između 7-15 EUR/m2. Cijena potkrovljenog poda knauf, što profesionalno znači armirano i spojeno gipsano gipsanje, iznosi 15 EUR/m2. Završno slikanje je oko 4 EUR/m2. Cijena cjelovite obnove potkrovlja, uključujući ugradnju krovnih svjetala, izolaciju potkrovlja, grijanje, instalacije i dijelove na suhoj montaži iznosi 200-670 EUR/m2.

  Kome povjeriti obnovu potkrovlja? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Zatražite ponudu:
  Pošalji upit

  Cijena obnove visokog potkrovlja


  Cijena za cjelovitu obnovu visokog potkrovlja, zajedno sa ugradnjom krovnih prozora, izolacijom visokog potkrovlja, grijanjem, instalacijama te suhomontažnim radovima. Cijena uključuje parketarske i soboslikarske radove.

  198.94 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  €/m2

  SREDNJA CIJENA
  397.88 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Druge cijene za Uređenje potkrovlja

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Renoviranje mansarde - sve što morate znati

  1. Što moramo znati prije nego što se odlučimo za uređenje potkrovlja?

  obnova-potkrovlja.jpg
  Kada je stan u potkrovlju dobro isplaniran i pravilno napravljen, boravak u njemu može biti vrlo ugodan.

   

  1.1. Provjerite prikladnost krovnog prostora

  Prije nego što započnemo uređivati mansardu, treba pažljivo pregledati mansardni prostor i provjeriti je li prikladan za prenamjenu u životni prostor. Glavne karakteristike potkrovnog prostora koje on mora imati su: primjerena visina prostora, odgovarajući pristup mansardi i dovoljno raspoloživog prostora bez prepreka. Preporučujemo da se o svemu tome posavjetujete s arhitektom. Jednako je važna građevinska procjena kojom inženjer građevine utvrđuje hoće li nosiva konstrukcija zgrade izdržati dodatna opterećenja novih zidova, podova i opreme. Također se mora pregledati stanje krova i krovišta. U tome vam može pomoći i krovopokrivač. U obilazak i pregled potkrovlja mogu se pozvati relevantni stručnjaci, ali korisno je prije sastanka pripremiti približne dimenzije prostorija, nacrt nosivih elemenata u katu ispod potkrovlja, izmjeriti visinu koljenastog zida i nagib krova. Ove će vam informacije znatno olakšati pregovore s odgovarajućim stručnjacima.

  1.2. Pobrinite se za osiguranje

  Prilikom renoviranja potkrovlja etažni vlasnik odgovoran je za bilo kakvu štetu koja se može dogoditi u drugom stanu ili u zajedničkim dijelovima stambene zgrade. Stoga je preporučljivo prije renoviranja kod odabranog osiguravajućeg društva sklopiti osiguranje od odgovornosti za načinjenu štetu trećim osobama. Osiguranje u slučaju štete pokriva štetu do dogovorenog limita pokrića. Kada biste sami renovirali potkrovlje, štetu koju biste u takvom slučaju nanijeli susjedu pokrilo bi vaše osiguranje od odgovornosti.

  Međutim, štetu koju biste sebi nanijeli ne biste mogli pokriti od osiguranja. Stoga vam također savjetujemo da prije odabira izvođača i započinjanja radova provjerite je li odabrani ponuditelj sklopio odgovarajuće osiguranje od odgovornosti. To osiguranje bi trebalo također obuhvatiti pokriće štete koja može nastati na postojećem objektu ili kapacitetima na kojima radi, kao i na svim ostalim kapacitetima koji se nalaze bliže od 5 metara.

  1.3. Izrada planova

  Za renoviranje potkrovlja najčešće ne trebate građevinsku dozvolu, osim u određenim slučajevima. Građevinska dozvola trebat će vam ako intervenirate u nosive konstrukcije zgrade ili krova, ako mijenjate nagib krova ili podižete koljenasti zid i ako mijenjate vanjski izgled zgrade. U svim tim slučajevima trebate dobiti dozvolu za dozidavanje ili renoviranje. Planove za građevinsku dozvolu priprema ovlašteni arhitekt. Iako vam građevinska dozvola možda neće trebati, savjetujemo vam da zajedno s arhitektom pripremite plan renoviranja potkrovlja koji će sadržavati plan rasporeda prostora, shemu instalacija i opreme itd. Samo tako ćete optimalno iskoristiti raspoloživi prostor, a istodobno ćete dobiti osnovu za izradu popisa radova, što je nužna i relevantna osnova za dobivanje ponuda od izvođača.

  1.4. Renoviranje krova i zamjena krovnog pokrivača

  Ako vaša zgrada ima dotrajali krov stariji od 30 godina, nužno je prije renoviranja potkrovlja zamijeniti krovni pokrov, urediti oluke i limarske završne radove. U suprotnom krov može procuriti, što rezultira trajnim oštećenjima drvene krovne konstrukcije, koja se potom mora sanirati.

  2. Zašto unajmiti stručnjake za renoviranje mansarde?

  Kada je stan u potkrovlju dobro isplaniran i pravilno napravljen, boravak u njemu može biti vrlo ugodan. Danas su dostupni mnogi moderni građevinski materijali, od izolacije do suhomontažnih ploča i raznih krovnih prozora, tako da je stvarno moguća kvalitetna izvedba stambenog prostora pod krovom, ali samo pod uvjetom da su materijali profesionalno i kvalitetno ugrađeni. Profesionalna i precizna izvedba zaista su presudne u slučaju potkrovlja, inače život u potkrovlju može postati vrlo neugodan, a troškovi sanacije izrazito visoki.

  3. Opseg renoviranja mansarde

  3.1. Površinsko renoviranje

  U već napravljenom potkrovlju moguće je i s malim radovima postići velike učinke na izgledu i iskoristivosti prostora ako ne mijenjamo koncept tlocrta. Primjerice, u kupaonici zamijenimo umivaonik ili kadu zamijenimo tuš kabinom. Nije potrebno uklanjati zidne i podne pločice, već možemo pločice postaviti preko starih. Značajnu promjenu u ambijentu postići ćemo svježim ličenjem zidova i stropova i zamjenom pokretnog namještaja. Drveni namještaj također se može obojiti. Mnogi od tih postupaka mogu se napraviti samostalno, bez pomoći profesionalnih izvođača.

  3.2. Djelomično renoviranje

  Ako imate relativno nove i visokokvalitetne instalacije u potkrovlju (struja, vodovod, grijanje, ventilacija), ali odlučili ste promijeniti raspored prostora, morat ćete postojeću instalaciju prilagoditi novom tlocrtu. Savjeti arhitekta mogu vam puno pomoći. Međutim, ako znate što želite, možete se o svemu izravno dogovoriti s dobavljačima.

  3.3. Cjelovito renoviranje

  Ako je potkrovlje još uvijek neiskorišteno, ako ga tek treba napraviti ili je potpuno oronulo, najbolje je da se odlučite za kompletno renoviranje. Tijekom renoviranja stan trebate isprazniti i premjestiti stvari negdje drugdje. Savjetujemo vam da se dobro pripremite za takav zahvat i temeljito ga isplanirate uz pomoć arhitekta. 

  4. Postupak cjelovitog renoviranja mansarde

  4.1. Radovi na rušenju 

  Renoviranje potkrovlja obično započinje radovima rušenja i čišćenja ili pražnjenjem prostora. Ako rušimo pregradne (nenosive) zidove, ne trebaju nam posebne dozvole. No ako djelomično ili u potpunosti srušimo nosive zidove, trebat će nam statički proračun i građevinska dozvola. Iz sigurnosnih razloga zidovi se uvijek ruše s vrha prema podu i postupno. U nosivim ili nenosivim zidovima mogu se napraviti samo otvori za prolaz između prostorija u koje se mogu umetnuti vrata. U tom slučaju otvor se reže dijamantnom pilom. Otvor se zatim mora ojačati umetanjem nadvratnika, koji u slučaju manjih raspona mogu biti od opeke ili čelika. Te radove obično izvodi zidar. No savjetujemo vam da se prije postupka obratite za savjet statičaru.

  4.2. Izrada krovne kućice

  Ako izradom krovne kućice ne promijenite konstrukciju krova i vanjski izgled zgrade, nije potrebno ishoditi građevinsku dozvolu (manje krovne kućice tzv. mini). Krovna kućica može znatno povećati prostor i prostor za stajanje u vašem potkrovlju. Pomoću nje omogućavate pogled u prostor i izvan prostora, a prozori su također zaštićeni od vremenskih uvjeta. Izgradnja krovne kućice, osobito većih dimenzija, obično zahtijeva složenije zahvate u krovu i krovnoj konstrukciji (izrada krova krovne kućice, izrada otvora).

  4.3. Ugradnja krovnih prozora 

  Krovni prozori obično se postavljaju na visini od 90 do 110 cm iznad poda prostora. Širina prozora ovisi o udaljenosti između rogova, obično od 70 do 100 cm. Na tržištu su dostupni prozori od različitih materijala, kao što su PVC, drvo i aluminij, kao i prozori s različitim načinima otvaranja. Najčešće se krovni prozori otvaraju centralno oko svoje osi, a za veću otvorenost možete se odlučiti za prozore koji se otvaraju s gornje strane i mnoge druge inačice otvaranja. Postoje i prozori s različitom toplinskom vodljivošću, od standardne do vodljivosti u pasivnom standardu. Kako se unutrašnjost prostora ne bi pregrijala, uz prozore je poželjno odabrati i prikladna vanjska sjenila, a dostupna su i razna unutarnja sjenila. Profesionalna ugradnja prozora s kvalitetnim materijalima izrazito je važna za učinkovitost prozora.

  4.4. Izolacija krova

  Jedan od najvažnijih postupaka za renoviranje potkrovlja je prikladna i pravilno izrađena izolacija krova. U većini zgrada krov je izrađen od crijepa koji leži na drvenoj podkonstrukciji. U slučaju nagiba krova ispod 20 stupnjeva, važno je napraviti sekundarni krov koji štiti od vlaženja i vlage, a preporučuje se i za sve krovne nagibe. Toplinska izolacija obično se postavlja između rogova i ispod rogova. Ukupna debljina toplinske izolacije trebala bi biti od 25 do 30 cm. Za izolaciju se najčešće upotrebljava kamena vuna, koja je ekonomična, vatrootporna i jednostavno se polaže (popunjavanje svih otvora). Noviji postupak toplinske izolacije krova, koji zahtijeva potpunu zrakonepropusnost krovne konstrukcije, je upuhivanje celuloznih vlakana.

  4.5. Vodovodne instalacije

  Ako su vodovod i odvodi stari 30 godina ili više, vjerojatno su već istrošeni i bolje ih je u potpunosti zamijeniti. Međutim, ako u potkrovlju još nisu provedene instalacije, treba ih, naravno, provesti. U ovom je slučaju vrlo važno da se pri planiranju novog razvoda instalacija što više pozornosti obrati na položaj postojećih odvoda za vodu i kanalizaciju u donjem katu, jer se preporučuje da je priključak za postojeće odvode što kraći i što više vertikalan.

  4.6. Grijanje

  U potkrovlju je najčešći način grijanja grijanje radijatorima koji se mogu priključiti na toplovod, plinsku etažnu peć, toplinsku crpku, kotao na biomasu ili drugi izvor grijanja u zgradi. Radijatorsko grijanje najprikladnije je za grijanje potkrovlja sa stajališta da se zbog velikog opterećenja mokri estrihi obično ne izrađuju u potkrovlju. Radijatorsko grijanje provodi se vrlo brzo i uz niske troškove. Loša strana je neugledan izgled radijatora i činjenica da zauzima nešto prostora. U usporedbi s podnim (zidnim ili stropnim) grijanjem, radijatorsko grijanje je manje ravnomjerno raspoređeno u prostoru. Prednost podnog grijanja je također u tome što je njegova učinkovitost mnogo bolja od radijatorskog grijanja. Tako su troškovi grijanja oko 5 do 10 % niži. Podno grijanje omogućuje veću kvalitetu života jer nema podizanja prašine i soba se manje isušuje. Danas imamo posebne ploče za suhi estrih s već ugrađenim podnim grijanjem, koje imaju ukupnu debljinu od samo 2 cm.

  4.7. Elektroinstalacije

  Preporučuje se da izvođenje električnih instalacija povjerite tvrtki koja će se pobrinuti i za opskrbu i za ugradnju instalacija. Ključ uspješne provedbe instalacija je profesionalno planirani projekt električnih instalacija, koji uključuje i telekomunikacije, alarmni sustav, interfon, sustav videonadzora, električne rolete i otvaranje prozora, moguće pametne instalacije itd.

  4.8. Pregradni zidovi i stropovi od gips-kartonskih ploča

  S izradom suhomontažnih pregradnih zidova i stropova možemo započeti nakon završetka svih grubih instalacija (sve podžbukne instalacije). To uključuje električne instalacije i sve ostale instalacije, poput vodovoda, odvoda, strojnih instalacija, telekomunikacijskih instalacija, ventilacijskih instalacija itd. U mansardi obično pločama od gips-kartona obrađujemo stropove i manje pregradne zidove. Zvučnu izolaciju također možemo ugraditi u pregradne zidove. U vlažnim prostorijama poput kupaonice, upotrebljavaju se posebne gips-kartonske ploče otporne na vlagu. Suhomontaža vrlo je jednostavna, čista i brza ako je izvođač profesionalan. Gips-kartonske ploče jednostavno se pričvršćuju vijcima na pripremljenu aluminijsku podkonstrukciju. Važno je da su spojevi između ploča pravilno bandažirani trakama, a zatim ih treba još najmanje 2 puta kitati kako ne bi popucale.

  4.9. Suhi estrih

  Obično je suhi estrih prikladniji za preradu potkrovlja od mokrog estriha zbog svoje male težine, brzog i relativno jednostavnog proizvodnog postupka te dobre toplinske i zvučne zaštite. Suhi estrih također se može upotrijebiti u novogradnji. Za izradu suhog estriha mogu se upotrijebiti posebne tvornički izrađene gips-kartonske ploče, ali mogu se upotrijebiti i druge ploče, poput iverice ili OSB ploča. Ploče položite križno u najmanje dva sloja. Estrih se postavlja na izravnavajuće i izolacijske nasipe poput perlita, bituperla, silikperla ili nivoperla. Umjesto zasipanja, kao podloga za ploče također se može upotrijebiti toplinska izolacija, poput kamene vune. Nasip ili izolacija postavlja se izravno na konstrukciju, što može biti drveni strop ili betonska ploča. Suhi estrih ima, kao što smo već spomenuli, brojne prednosti, ali najveći mu je nedostatak što nije u potpunosti vodootporan, stoga područja poput kuhinje i kupaonice treba dodatno zabrtviti i obraditi i zaštititi od vlage.

  4.10. Žbukanje zidova

  Kada sve podžbukne instalacije budu gotove i kada budu postavljene, bandažirane i zakitane suhomontažne obloge i zidovi, može se započeti sa žbukanjem. Danas se žbuka najčešće izrađuje od vapna i cementa jer se brzo izrađuje i ekonomična je. Druga mogućnost je vapneno-cementna žbuka. Obje vrste žbuke mogu se izrađivati ​​strojno ili ručno. Kad su površine za žbukanje manje, a pristup prostorijama teži, kao u potkrovlju, odlučujemo se za ručno izrađenu žbuku. S druge strane, ručno izrađena žbuka skuplja je od strojne žbuke. Postoje i prirodne žbuke, primjerice ilovasta i glinena, koje dobro reguliraju vlagu i klimu u prostoru, ali su malo osjetljivije i izvedba je skuplja.

  4.11. Polaganje keramike

  Kada estrihi budu dovoljno suhi, a zidovi ožbukani i poravnani, može se započeti sa polaganjem podne i zidne keramike. Cijena polaganja ovisi o mnogim čimbenicima kao što su ravnost zidova i podova, veličina keramičkih pločica i način polaganja. Polaganje mozaika skuplje je od polaganja pločica standardne veličine, a polaganje sve popularnijih pločica velikog formata puno je skuplje od polaganja pločica standardnog formata.

  4.12. Ličilački radovi

  Kada su grube i fine žbuke gotove, sve zidove treba izbrusiti, a sve otvore ili pukotine zakitati. Podloga za bojenje mora biti čista, ravna i glatka. Majstor nanosi boju u nekoliko slojeva, prvo osnovnu boju, a zatim najmanje dva sloja završne boje. Prema našem iskustvu savjetujemo da majstor nanese posljednji sloj boje kada svi radovi u stanu budu završeni, uključujući finomontažne i stolarske radove. Gotovo se uvijek dogodi da se majstori, unatoč pozornosti, zaprljaju ili ogrebu neki svježe obojeni zid i treba ga je popraviti.

  4.13. Finomontažni radovi

  Prije polaganja podnih obloga dobro je obaviti sve finomontažne radove, poput ugradnje nadžbuknih električnih utičnica i prekidača i rasvjete, ugradnje sanitarne opreme i armatura za kupaonice i kuhinje, ugradnje radijatora, interfona, klimatizacijskih uređaja itd.

  4.14. Polaganje podnih obloga

  Polaganje parketa i ostalih završnih podova dolazi na red kad se završe svi ostali radovi, uključujući i finomontažne radove. Ako smo napravili mokre estrihe, moramo biti sigurni da su se osušili i da je vlaga pogodna za polaganje završnih podova. Savjetujemo vam da naručite isporuku i izvođenje podnih obloga od iste tvrtke koja će vam jamčiti obje usluge.

   

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  Zadnji projekti

  Uređenje roh bau potkrovljanje

  Uređenje potkrovlja, struja voda, izolacija krova, laminat na podu, pregradni zid od knaufa i toalet. 142506 € do 237510 €

  ........

  Uređenje potkrovlja

  Adaptacija potkrovlja, izolacija vuna, folija, knauf 180m2, 60 m2pregradnih zidova 15cm debljine, stropovi 80m2. 33930 € do 56550 €

  ........

  Uređenje potkrovlja

  Izrada pregradnih zidova od rigipsa, izolacija, motaža krovnih prozora- 1 kom. Takođe je potrebno na grede postaviti fosne. Materijal imam. 13572 € do 22620 €

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  Cijena, Uređenje potkrovlja za spremište, cca 90 m2
  Uređenje potkrovlja, Petrovina Turopoljska

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Kompletno preuređenja potkrovlja, 40 m2
  Uređenje potkrovlja, Zadar

  10800 € do 18000 €

  Cijena, Montaža OSB ploča na tavan, cca 30 m2
  Uređenje potkrovlja, Dubrava

  900 € do 1500 €

  Cijena, Uređenje podkrovlja, 52m2
  Uređenje potkrovlja, Šilo

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 60 m2
  Uređenje potkrovlja, Mraclin

  4500 € do 7500 €

  Cijena, Spuštanje i izrada kompletnog krovišta, Cca 60 m2, 6 m sljeme dvije vode
  Uređenje potkrovlja, Pula

  5400 € do 9000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, 36 m2, 23 stupnja; 6 m
  Uređenje potkrovlja, Crikvenica

  4500 € do 7500 €

  Cijena, Adaptacija potkrovlja, cca 50 m2
  Uređenje potkrovlja, Kninsko Polje

  13500 € do 22500 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 55 m2
  Uređenje potkrovlja, Slavonski Brod

  7200 € do 12000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 85 m2
  Uređenje potkrovlja, Petrovci

  3600 € do 6000 €

  Cijena, Adaptacija tavana u spavaću sobu, 20 m2
  Uređenje potkrovlja, Zagreb

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, 25 m2, 20 stupnjeva
  Uređenje potkrovlja, Vrbovec

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 70 m2
  Uređenje potkrovlja, Dubrava

  1890 € do 3150 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, 20 m2
  Uređenje potkrovlja, Krapina

  900 € do 1500 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 50 m2 visina 180 cm
  Uređenje potkrovlja, Velika Ostrna

  18000 € do 30000 €

  Cijena, Renovaciju prizemlja kuće i uređenje tavanskog prostora, 70 m2 prizemlje; 70 m2 tavana
  Uređenje potkrovlja, Gornja Bistra

  5850 € do 9750 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja u vikendici, 32 m2
  Uređenje potkrovlja, Jalžabet

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 40 m2
  Uređenje potkrovlja, Novska

  3600 € do 6000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja u stambeni prostor, 40 m2
  Uređenje potkrovlja, Lučko

  7200 € do 12000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 60 m2
  Uređenje potkrovlja, Dubrava

  4950 € do 8250 €

  Cijena, Oblaganje stropa u potkrovlju knaufom i postavka pregradnih zidova, cca 90m2
  Uređenje potkrovlja, Dugo Selo

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, 40 m²
  Uređenje potkrovlja, Krajiška Kutinica

  4050 € do 6750 €

  Cijena, Adaptacija potkrovlja, 100m2 nagib mislim 45-60 stupnjeva
  Uređenje potkrovlja, Veli Iž

  3600 € do 6000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 80 m2
  Uređenje potkrovlja, Donji Vukojevac

  4500 € do 7500 €

  Cijena, Postavljanje knaufa u potkrovlju, cca 120m2
  Uređenje potkrovlja, Zagreb

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, Površina potkrovlja: 30m2
  Uređenje potkrovlja, Brdovec

  675 € do 1125 €

  Cijena, Gletanje i brušenje zidova i stropa, cca 30m2
  Uređenje potkrovlja, Donje Bukovlje

  450 € do 750 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 46 m2
  Uređenje potkrovlja, Zagreb

  9000 € do 15000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 30 m2
  Uređenje potkrovlja, Zagreb

  9000 € do 15000 €

  Cijena, Izolacija krova vunom, cca 150m2
  Uređenje potkrovlja, Zagreb

  10800 € do 18000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, potkrovlje 60 m2, cca 250 m2 zidova
  Uređenje potkrovlja, Dubrovnik

  18000 € do 30000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, cca 80 m2
  Uređenje potkrovlja, Dugo Selo

  9000 € do 15000 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja, 42 m2
  Uređenje potkrovlja, Kaštel Gomilica

  1800 € do 3000 €

  Cijena, Sanacija stropne konstrukcije potkrovlja, 10 m2
  Uređenje potkrovlja, Prigorje Brdovečko

  900 € do 1500 €

  Cijena, Uređenje potkrovlja sa knaufom, 50 m2
  Uređenje potkrovlja, Crikvenica

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Adaptacija tavanskog prostora, 82 m2
  Uređenje potkrovlja, Draganići

  22500 € do 37500 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Uređenje potkrovlja cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  1285+ poduzeća za Uređenje potkrovlja
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu