UREĐENJE POTKROVLJA cijena - Mansarda / Potkrovlje

Koliki su troškovi obnove potkrovlja? Većina obnova potkrovlja uključuje sljedeće ključne korake: ugradnja krovnih svjetala, izolacija krova, gipsane ploče i izbjeljivanje. Prosječni krovni prozor košta 1500 kn/m2, a izvođač ga ugrađuje za oko 500 kn. Ne plašite se prozora, jer krovni prozori značajno utječu na kvalitetu stanovanja i predmet su gotovo svake obnove potkrovlja. Za toplinsku izolaciju staklene ili kamene vune debljine 30cm, zajedno s parnom zaštitom i dijelom, odbit ćete između 50-150 kn/m2. Cijena potkrovljenog poda knauf, što profesionalno znači armirano i spojeno gipsano gipsanje, iznosi 100 kn/m2. Završno slikanje je oko 30 kn/m2. Cijena cjelovite obnove potkrovlja, uključujući ugradnju krovnih svjetala, izolaciju potkrovlja, grijanje, instalacije i dijelove na suhoj montaži iznosi 1500-5000 kn/m2.

Kome povjeriti obnovu potkrovlja? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CIJENA OBNOVE VISOKOG POTKROVLJA


Cijena za cjelovitu obnovu visokog potkrovlja, zajedno sa ugradnjom krovnih prozora, izolacijom visokog potkrovlja, grijanjem, instalacijama te suhomontažnim radovima. Cijena uključuje parketarske i soboslikarske radove.

1500.00 KN/m2

VRLO NISKA CIJENA
KN/m2

SREDNJA CIJENA
3000.00 KN/m2

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
UREĐENJE POTKROVLJA cijena - Mansarda / Potkrovlje

DRUGE CIJENE ZA UREĐENJE POTKROVLJA

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
POŠALJI UPIT >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Renoviranje mansarde - sve što morate znati

1. Što moramo znati prije nego što se odlučimo za uređenje potkrovlja?

obnova-potkrovlja.jpg
Kada je stan u potkrovlju dobro isplaniran i pravilno napravljen, boravak u njemu može biti vrlo ugodan.

 

1.1. Provjerite prikladnost krovnog prostora

Prije nego što započnemo uređivati mansardu, treba pažljivo pregledati mansardni prostor i provjeriti je li prikladan za prenamjenu u životni prostor. Glavne karakteristike potkrovnog prostora koje on mora imati su: primjerena visina prostora, odgovarajući pristup mansardi i dovoljno raspoloživog prostora bez prepreka. Preporučujemo da se o svemu tome posavjetujete s arhitektom. Jednako je važna građevinska procjena kojom inženjer građevine utvrđuje hoće li nosiva konstrukcija zgrade izdržati dodatna opterećenja novih zidova, podova i opreme. Također se mora pregledati stanje krova i krovišta. U tome vam može pomoći i krovopokrivač. U obilazak i pregled potkrovlja mogu se pozvati relevantni stručnjaci, ali korisno je prije sastanka pripremiti približne dimenzije prostorija, nacrt nosivih elemenata u katu ispod potkrovlja, izmjeriti visinu koljenastog zida i nagib krova. Ove će vam informacije znatno olakšati pregovore s odgovarajućim stručnjacima.

1.2. Pobrinite se za osiguranje

Prilikom renoviranja potkrovlja etažni vlasnik odgovoran je za bilo kakvu štetu koja se može dogoditi u drugom stanu ili u zajedničkim dijelovima stambene zgrade. Stoga je preporučljivo prije renoviranja kod odabranog osiguravajućeg društva sklopiti osiguranje od odgovornosti za načinjenu štetu trećim osobama. Osiguranje u slučaju štete pokriva štetu do dogovorenog limita pokrića. Kada biste sami renovirali potkrovlje, štetu koju biste u takvom slučaju nanijeli susjedu pokrilo bi vaše osiguranje od odgovornosti.

Međutim, štetu koju biste sebi nanijeli ne biste mogli pokriti od osiguranja. Stoga vam također savjetujemo da prije odabira izvođača i započinjanja radova provjerite je li odabrani ponuditelj sklopio odgovarajuće osiguranje od odgovornosti. To osiguranje bi trebalo također obuhvatiti pokriće štete koja može nastati na postojećem objektu ili kapacitetima na kojima radi, kao i na svim ostalim kapacitetima koji se nalaze bliže od 5 metara.

1.3. Izrada planova

Za renoviranje potkrovlja najčešće ne trebate građevinsku dozvolu, osim u određenim slučajevima. Građevinska dozvola trebat će vam ako intervenirate u nosive konstrukcije zgrade ili krova, ako mijenjate nagib krova ili podižete koljenasti zid i ako mijenjate vanjski izgled zgrade. U svim tim slučajevima trebate dobiti dozvolu za dozidavanje ili renoviranje. Planove za građevinsku dozvolu priprema ovlašteni arhitekt. Iako vam građevinska dozvola možda neće trebati, savjetujemo vam da zajedno s arhitektom pripremite plan renoviranja potkrovlja koji će sadržavati plan rasporeda prostora, shemu instalacija i opreme itd. Samo tako ćete optimalno iskoristiti raspoloživi prostor, a istodobno ćete dobiti osnovu za izradu popisa radova, što je nužna i relevantna osnova za dobivanje ponuda od izvođača.

1.4. Renoviranje krova i zamjena krovnog pokrivača

Ako vaša zgrada ima dotrajali krov stariji od 30 godina, nužno je prije renoviranja potkrovlja zamijeniti krovni pokrov, urediti oluke i limarske završne radove. U suprotnom krov može procuriti, što rezultira trajnim oštećenjima drvene krovne konstrukcije, koja se potom mora sanirati.

2. Zašto unajmiti stručnjake za renoviranje mansarde?

Kada je stan u potkrovlju dobro isplaniran i pravilno napravljen, boravak u njemu može biti vrlo ugodan. Danas su dostupni mnogi moderni građevinski materijali, od izolacije do suhomontažnih ploča i raznih krovnih prozora, tako da je stvarno moguća kvalitetna izvedba stambenog prostora pod krovom, ali samo pod uvjetom da su materijali profesionalno i kvalitetno ugrađeni. Profesionalna i precizna izvedba zaista su presudne u slučaju potkrovlja, inače život u potkrovlju može postati vrlo neugodan, a troškovi sanacije izrazito visoki.

3. Opseg renoviranja mansarde

3.1. Površinsko renoviranje

U već napravljenom potkrovlju moguće je i s malim radovima postići velike učinke na izgledu i iskoristivosti prostora ako ne mijenjamo koncept tlocrta. Primjerice, u kupaonici zamijenimo umivaonik ili kadu zamijenimo tuš kabinom. Nije potrebno uklanjati zidne i podne pločice, već možemo pločice postaviti preko starih. Značajnu promjenu u ambijentu postići ćemo svježim ličenjem zidova i stropova i zamjenom pokretnog namještaja. Drveni namještaj također se može obojiti. Mnogi od tih postupaka mogu se napraviti samostalno, bez pomoći profesionalnih izvođača.

3.2. Djelomično renoviranje

Ako imate relativno nove i visokokvalitetne instalacije u potkrovlju (struja, vodovod, grijanje, ventilacija), ali odlučili ste promijeniti raspored prostora, morat ćete postojeću instalaciju prilagoditi novom tlocrtu. Savjeti arhitekta mogu vam puno pomoći. Međutim, ako znate što želite, možete se o svemu izravno dogovoriti s dobavljačima.

3.3. Cjelovito renoviranje

Ako je potkrovlje još uvijek neiskorišteno, ako ga tek treba napraviti ili je potpuno oronulo, najbolje je da se odlučite za kompletno renoviranje. Tijekom renoviranja stan trebate isprazniti i premjestiti stvari negdje drugdje. Savjetujemo vam da se dobro pripremite za takav zahvat i temeljito ga isplanirate uz pomoć arhitekta. 

4. Postupak cjelovitog renoviranja mansarde

4.1. Radovi na rušenju 

Renoviranje potkrovlja obično započinje radovima rušenja i čišćenja ili pražnjenjem prostora. Ako rušimo pregradne (nenosive) zidove, ne trebaju nam posebne dozvole. No ako djelomično ili u potpunosti srušimo nosive zidove, trebat će nam statički proračun i građevinska dozvola. Iz sigurnosnih razloga zidovi se uvijek ruše s vrha prema podu i postupno. U nosivim ili nenosivim zidovima mogu se napraviti samo otvori za prolaz između prostorija u koje se mogu umetnuti vrata. U tom slučaju otvor se reže dijamantnom pilom. Otvor se zatim mora ojačati umetanjem nadvratnika, koji u slučaju manjih raspona mogu biti od opeke ili čelika. Te radove obično izvodi zidar. No savjetujemo vam da se prije postupka obratite za savjet statičaru.

4.2. Izrada krovne kućice

Ako izradom krovne kućice ne promijenite konstrukciju krova i vanjski izgled zgrade, nije potrebno ishoditi građevinsku dozvolu (manje krovne kućice tzv. mini). Krovna kućica može znatno povećati prostor i prostor za stajanje u vašem potkrovlju. Pomoću nje omogućavate pogled u prostor i izvan prostora, a prozori su također zaštićeni od vremenskih uvjeta. Izgradnja krovne kućice, osobito većih dimenzija, obično zahtijeva složenije zahvate u krovu i krovnoj konstrukciji (izrada krova krovne kućice, izrada otvora).

4.3. Ugradnja krovnih prozora 

Krovni prozori obično se postavljaju na visini od 90 do 110 cm iznad poda prostora. Širina prozora ovisi o udaljenosti između rogova, obično od 70 do 100 cm. Na tržištu su dostupni prozori od različitih materijala, kao što su PVC, drvo i aluminij, kao i prozori s različitim načinima otvaranja. Najčešće se krovni prozori otvaraju centralno oko svoje osi, a za veću otvorenost možete se odlučiti za prozore koji se otvaraju s gornje strane i mnoge druge inačice otvaranja. Postoje i prozori s različitom toplinskom vodljivošću, od standardne do vodljivosti u pasivnom standardu. Kako se unutrašnjost prostora ne bi pregrijala, uz prozore je poželjno odabrati i prikladna vanjska sjenila, a dostupna su i razna unutarnja sjenila. Profesionalna ugradnja prozora s kvalitetnim materijalima izrazito je važna za učinkovitost prozora.

4.4. Izolacija krova

Jedan od najvažnijih postupaka za renoviranje potkrovlja je prikladna i pravilno izrađena izolacija krova. U većini zgrada krov je izrađen od crijepa koji leži na drvenoj podkonstrukciji. U slučaju nagiba krova ispod 20 stupnjeva, važno je napraviti sekundarni krov koji štiti od vlaženja i vlage, a preporučuje se i za sve krovne nagibe. Toplinska izolacija obično se postavlja između rogova i ispod rogova. Ukupna debljina toplinske izolacije trebala bi biti od 25 do 30 cm. Za izolaciju se najčešće upotrebljava kamena vuna, koja je ekonomična, vatrootporna i jednostavno se polaže (popunjavanje svih otvora). Noviji postupak toplinske izolacije krova, koji zahtijeva potpunu zrakonepropusnost krovne konstrukcije, je upuhivanje celuloznih vlakana.

4.5. Vodovodne instalacije

Ako su vodovod i odvodi stari 30 godina ili više, vjerojatno su već istrošeni i bolje ih je u potpunosti zamijeniti. Međutim, ako u potkrovlju još nisu provedene instalacije, treba ih, naravno, provesti. U ovom je slučaju vrlo važno da se pri planiranju novog razvoda instalacija što više pozornosti obrati na položaj postojećih odvoda za vodu i kanalizaciju u donjem katu, jer se preporučuje da je priključak za postojeće odvode što kraći i što više vertikalan.

4.6. Grijanje

U potkrovlju je najčešći način grijanja grijanje radijatorima koji se mogu priključiti na toplovod, plinsku etažnu peć, toplinsku crpku, kotao na biomasu ili drugi izvor grijanja u zgradi. Radijatorsko grijanje najprikladnije je za grijanje potkrovlja sa stajališta da se zbog velikog opterećenja mokri estrihi obično ne izrađuju u potkrovlju. Radijatorsko grijanje provodi se vrlo brzo i uz niske troškove. Loša strana je neugledan izgled radijatora i činjenica da zauzima nešto prostora. U usporedbi s podnim (zidnim ili stropnim) grijanjem, radijatorsko grijanje je manje ravnomjerno raspoređeno u prostoru. Prednost podnog grijanja je također u tome što je njegova učinkovitost mnogo bolja od radijatorskog grijanja. Tako su troškovi grijanja oko 5 do 10 % niži. Podno grijanje omogućuje veću kvalitetu života jer nema podizanja prašine i soba se manje isušuje. Danas imamo posebne ploče za suhi estrih s već ugrađenim podnim grijanjem, koje imaju ukupnu debljinu od samo 2 cm.

4.7. Elektroinstalacije

Preporučuje se da izvođenje električnih instalacija povjerite tvrtki koja će se pobrinuti i za opskrbu i za ugradnju instalacija. Ključ uspješne provedbe instalacija je profesionalno planirani projekt električnih instalacija, koji uključuje i telekomunikacije, alarmni sustav, interfon, sustav videonadzora, električne rolete i otvaranje prozora, moguće pametne instalacije itd.

4.8. Pregradni zidovi i stropovi od gips-kartonskih ploča

S izradom suhomontažnih pregradnih zidova i stropova možemo započeti nakon završetka svih grubih instalacija (sve podžbukne instalacije). To uključuje električne instalacije i sve ostale instalacije, poput vodovoda, odvoda, strojnih instalacija, telekomunikacijskih instalacija, ventilacijskih instalacija itd. U mansardi obično pločama od gips-kartona obrađujemo stropove i manje pregradne zidove. Zvučnu izolaciju također možemo ugraditi u pregradne zidove. U vlažnim prostorijama poput kupaonice, upotrebljavaju se posebne gips-kartonske ploče otporne na vlagu. Suhomontaža vrlo je jednostavna, čista i brza ako je izvođač profesionalan. Gips-kartonske ploče jednostavno se pričvršćuju vijcima na pripremljenu aluminijsku podkonstrukciju. Važno je da su spojevi između ploča pravilno bandažirani trakama, a zatim ih treba još najmanje 2 puta kitati kako ne bi popucale.

4.9. Suhi estrih

Obično je suhi estrih prikladniji za preradu potkrovlja od mokrog estriha zbog svoje male težine, brzog i relativno jednostavnog proizvodnog postupka te dobre toplinske i zvučne zaštite. Suhi estrih također se može upotrijebiti u novogradnji. Za izradu suhog estriha mogu se upotrijebiti posebne tvornički izrađene gips-kartonske ploče, ali mogu se upotrijebiti i druge ploče, poput iverice ili OSB ploča. Ploče položite križno u najmanje dva sloja. Estrih se postavlja na izravnavajuće i izolacijske nasipe poput perlita, bituperla, silikperla ili nivoperla. Umjesto zasipanja, kao podloga za ploče također se može upotrijebiti toplinska izolacija, poput kamene vune. Nasip ili izolacija postavlja se izravno na konstrukciju, što može biti drveni strop ili betonska ploča. Suhi estrih ima, kao što smo već spomenuli, brojne prednosti, ali najveći mu je nedostatak što nije u potpunosti vodootporan, stoga područja poput kuhinje i kupaonice treba dodatno zabrtviti i obraditi i zaštititi od vlage.

4.10. Žbukanje zidova

Kada sve podžbukne instalacije budu gotove i kada budu postavljene, bandažirane i zakitane suhomontažne obloge i zidovi, može se započeti sa žbukanjem. Danas se žbuka najčešće izrađuje od vapna i cementa jer se brzo izrađuje i ekonomična je. Druga mogućnost je vapneno-cementna žbuka. Obje vrste žbuke mogu se izrađivati ​​strojno ili ručno. Kad su površine za žbukanje manje, a pristup prostorijama teži, kao u potkrovlju, odlučujemo se za ručno izrađenu žbuku. S druge strane, ručno izrađena žbuka skuplja je od strojne žbuke. Postoje i prirodne žbuke, primjerice ilovasta i glinena, koje dobro reguliraju vlagu i klimu u prostoru, ali su malo osjetljivije i izvedba je skuplja.

4.11. Polaganje keramike

Kada estrihi budu dovoljno suhi, a zidovi ožbukani i poravnani, može se započeti sa polaganjem podne i zidne keramike. Cijena polaganja ovisi o mnogim čimbenicima kao što su ravnost zidova i podova, veličina keramičkih pločica i način polaganja. Polaganje mozaika skuplje je od polaganja pločica standardne veličine, a polaganje sve popularnijih pločica velikog formata puno je skuplje od polaganja pločica standardnog formata.

4.12. Ličilački radovi

Kada su grube i fine žbuke gotove, sve zidove treba izbrusiti, a sve otvore ili pukotine zakitati. Podloga za bojenje mora biti čista, ravna i glatka. Majstor nanosi boju u nekoliko slojeva, prvo osnovnu boju, a zatim najmanje dva sloja završne boje. Prema našem iskustvu savjetujemo da majstor nanese posljednji sloj boje kada svi radovi u stanu budu završeni, uključujući finomontažne i stolarske radove. Gotovo se uvijek dogodi da se majstori, unatoč pozornosti, zaprljaju ili ogrebu neki svježe obojeni zid i treba ga je popraviti.

4.13. Finomontažni radovi

Prije polaganja podnih obloga dobro je obaviti sve finomontažne radove, poput ugradnje nadžbuknih električnih utičnica i prekidača i rasvjete, ugradnje sanitarne opreme i armatura za kupaonice i kuhinje, ugradnje radijatora, interfona, klimatizacijskih uređaja itd.

4.14. Polaganje podnih obloga

Polaganje parketa i ostalih završnih podova dolazi na red kad se završe svi ostali radovi, uključujući i finomontažne radove. Ako smo napravili mokre estrihe, moramo biti sigurni da su se osušili i da je vlaga pogodna za polaganje završnih podova. Savjetujemo vam da naručite isporuku i izvođenje podnih obloga od iste tvrtke koja će vam jamčiti obje usluge.

 

EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZOLACIJA PODA U POTKROVLJU

Potrebno usisat pod , postavit foliju i zalijepit i postavit ekspand. stirodur. 6300 KN do 10500 KN


........

IZOLACIJA POTKROVLJA KNAUFOM

Potrebno skidanje lamperije, izolacija staklenom vunom i postavljanje knaufa u apartmanu 53 m2. 9450 KN do 15750 KN


........

IZOLACIJA TAVANA

Potrebna izolacija tavanskog prostora cca 40 m2. 7560 KN do 12600 KN


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

CIJENA, ADAPTACIJA POTKROVLJA, CCA 65 M2
Uređenje potkrovlja, Zagreb

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, ADAPTACIJA POTKROVLJA, CCA 30 M2
Uređenje potkrovlja, Varaždin

47250 KN do 78750 KN

CIJENA, IZOLACIJA POTKROVLJA, CCA 85 M2
Uređenje potkrovlja, Ivanja Reka

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZOLACIJA KROVA S KAMENOM VUNOM ILI STIRPOROM, CCA 50 M2
Uređenje potkrovlja, Šišan

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA PREGRADNIH ZIDOVA I OBLOGANJE KROVIŠTA, CCA 300 M2
Uređenje potkrovlja, Zagreb

40500 KN do 67500 KN

CIJENA, IZBIJAJANJE KROVA RADI IZRADE MJESTA ZA KROVNI PROZOR, CCA 55 X 78 CM
Uređenje potkrovlja, Novoseljani

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, UREĐENJE POTKROVLJA ZA STANOVANJE, CCA 100 M2
Uređenje potkrovlja, Velika Gorica

67500 KN do 112500 KN

CIJENA, IZOLACIJA POTKROVLJA, CCA 45 M2
Uređenje potkrovlja, Delnice

6075 KN do 10125 KN

CIJENA, UREĐNJE POTKROVLJA, CCA 50 M2
Uređenje potkrovlja, Petrinja

54000 KN do 90000 KN

CIJENA, IZOLACIJA TAVANSKOG PROSTORA POD KROVOM, CCA 200 M2
Uređenje potkrovlja, Požega

23625 KN do 39375 KN

CIJENA, UREĐENJE STANA U POTKROVLJU OBITELJSKE KUĆE , CCA 90 M2
Uređenje potkrovlja, Donja Zelina

60750 KN do 101250 KN

CIJENA, IZOLACIJA POTKROVLJA, CCA 60 M2
Uređenje potkrovlja, Dubrava

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZRADA NOVOG KROVA I ADAPTACIJA POTKROVLJA, CCA 73 M2
Uređenje potkrovlja, Split

101250 KN do 168750 KN

CIJENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENE GALERIJE U STANU, CCA 7 M2
Uređenje potkrovlja, Primošten

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA STROPA IZNAD GARAŽE, CCA 4 X 6 M
Uređenje potkrovlja, Koprivnica

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZOLACIJA PROSTORA PJENOM, CCA 70 M2
Uređenje potkrovlja, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZRADA GLAZURE U POTKROVLJU, CCA 65 M2
Uređenje potkrovlja, Turjaci

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA DRVENE GALERIJE I POSTAVLJANJE LIMENOG POKROVA, KROV CCA 50 M2 GALERIJA CCA 30 M2
Uređenje potkrovlja, Generalski Stol

47250 KN do 78750 KN

CIJENA, SPUŠTANJE STROPA U POTKROVLJU, CCA 80 M2
Uređenje potkrovlja, Zbelava

12150 KN do 20250 KN

CIJENA, NA POSTOJEĆU DRVENU KONSTRUKCIJU POSTAVITI KNAUF, CCA 20 M2
Uređenje potkrovlja, Sukošan

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, IZRADA NOVOG KROVA I UREĐENJE POTKROVLJA, KROV CCA 140 M2 POTKROVLJE CCA 80 M2
Uređenje potkrovlja, Zagreb

101250 KN do 168750 KN

CIJENA, ADAPTACIJA POTKROVLJA, CCA 50 M2
Uređenje potkrovlja, Bregana

60750 KN do 101250 KN

CIJENA, REKONSTRUKCIJA POKROVLJA NA OBITELJSKOJ KUĆI , CCA 150 M2
Uređenje potkrovlja, Vela Luka

236250 KN do 393750 KN

CIJENA, UREĐENJE POTKROVLJA, CCA 5 M2
Uređenje potkrovlja, Zagreb

3375 KN do 5625 KN

CIJENA, IZOLACIJA PODA NA TAVANU, CCA 104 M2
Uređenje potkrovlja, Mošćenica

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, IZOLACIJA PODKROVLAJ , CCA 40 M2
Uređenje potkrovlja, Kravarsko

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, PONUDA ZA IZOLACIJU POTKROVLJA RADI NATJEČAJA, CCA 100 M2
Uređenje potkrovlja, Koprivnica

13500 KN do 22500 KN

CIJENA, PONUDA ZA IZOLACIJA TAVANSKOG PODA RADI PRIJAVE ZA NATJEČAJ, CCA 80 M2
Uređenje potkrovlja, Zagreb

12150 KN do 20250 KN

CIJENA, PONUDA ZA IZRADU HIDROIZOLACIJE RAVNOG KROVA I IZOLACIJA TAVANA RADI PRIJAVE ZA ENERGETSKU OBNOVU KU, KROV CCA 36 M2 POTKROVLJE CCA 60 M2
Uređenje potkrovlja, Varaždin

33750 KN do 56250 KN

CIJENA, IZOLACIJA DEKE U POTKROVLJU, CCA 80 M2
Uređenje potkrovlja, Črnec Biškupečki

6750 KN do 11250 KN

CIJENA, TOPLINSKA IZOLACIJA TAVANSKOG PODA, CCA 78 M2
Uređenje potkrovlja, Donja Vlahinička

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZOLACIJA TAVANA , CCA 50 M2
Uređenje potkrovlja, Grebaštica

11475 KN do 19125 KN

CIJENA, IZOLACIJA POTKROVLJA KAMENOM VUNOM, CCA 80 M2
Uređenje potkrovlja, Zagreb

10125 KN do 16875 KN

CIJENA, IZOLACIJA POTKROVLJA , CCA 40 M2
Uređenje potkrovlja, Krašić

5400 KN do 9000 KN

CIJENA, IZOLACIJA POTKROVLJA, CCA 70 M2
Uređenje potkrovlja, Donji Kućan

9450 KN do 15750 KN

CIJENA, IZOLACIJA STROPA SA STIROPOROM ILI MINERALNOM VUNOM, CCA 67 M2
Uređenje potkrovlja, Zagreb

10125 KN do 16875 KNPogledaj druge završene projekte i cjene

UREĐENJE POTKROVLJA CJENIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od poduzeća

1123+ PODUZEĆA ZA UREĐENJE POTKROVLJA
BESPLATNA USLUGA
BEZ PROVIZIJA
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE UREĐENJE POTKROVLJA?

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

© 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana