NOVOGRADNJA cijena

  Kolika je cijena nove gradnje? Novogradnja kuće velika je stvar, ali na samom dizajnu možete uštedjeti. Fasada je skupa, pa je najbolje održavati kuću u obliku što jednostavnijeg. Unutarnja garaža je vrlo skupo i iracionalno rješenje, pa biste trebali razmišljati o nadstrešnici za auto. Ako odaberete jednostavan krov, pojedinosti će biti jednostavnije, a oluci i drugi radovi na žbukanju bit će mnogo jeftiniji. Uštedite puno i modernim dizajnom otvorenih kuća. Na taj se način eliminira puno unutarnjih vrata i pregrada, što instalaciju i vodovod čini lakšim i jeftinijim. Više malih kupaonica puno je skuplje rješenje od jedne veće kupaonice s odvojenim wc-om. Ove mjere mogu najviše utjecati na cijenu kuće, ali tada se usredotočite na tehničke detalje: odabir materijala i izvođača. Vrijednost izračunavanja troškova gradnje u praksi je 5000-14000m kn / m2. Prilikom gradnje obratite posebnu pozornost na instalacije, jer predstavljaju četvrtinu ukupne investicije, tj. 23 - 27% cijene izgradnje. Troškovi izgradnje uvelike variraju, stoga uvijek provjerite najnovije cijene. Uvijek dobro provjerite izvođača građevinskih radova i ni na koji način ne dosegnite najnižu ponudu. Ako vas zanima točna procjena, možete poslati upit našim mnogostrukim provjerenim pružateljima novih gradnji. Za vas smo pripremili i nekoliko savjeta o novim kućama. Sretno, zgrada!

  POŠALJI UPIT IZVOĐAČIMA >

  CIJENA GRADNJE KUĆE


  Gradnja kuće do treće građevinske faze. Cijena za iskop, temelje, zidarske i betonske radove te postavljanje krovišta sa crijepom te završecima.

  850.00 KN/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  KN/m2

  SREDNJA CIJENA
  14000.00 KN/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
  CIJENA ZA građevinara za novogradnju

  DRUGE CIJENE ZA NOVOGRADNJA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cijena

  vaša cijena

  Cijena za niski rohbau

  Trošak za kompletne zemljane, izolaterske i građevinske radove bez pregradnih zidova.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena za rohbau

  Trošak za kompletne zemljane, građevinske, krovopokrivačke, limarske i izolaterske radove.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena za visoki rohbau

  Trošak za kompletne zemljane radove, toplinske izolacije, građevinske radove, krovišta, limariju, fasaderske radovi, žbukanja te estrihe.


  KN

  KN/m2

  m2
  upit

  Cijena za gradnju po principu "ključ u ruke"

  Troškovi za izvedbu predpripremljenog objekta po principu "ključ u ruke" sa kompletnim građevinskim radovima i uređenjem okoliša (bez namještaja).


  KN

  KN/m2

  m2
  upit
  UKUPNO:
  POŠALJI UPIT >

  Montažne kuće


  Koliki su troškovi montažne gradnje? Stil montažne kuće, cijena i kvaliteta montažnih kuća razlikuju...

  Provjerite i: Montažne kuće cijena

  Drvene kuće


  Kolika je cijena drvene kuće ili drvene vikendice? Ovisno o dostupnosti drva, drvene kuće mogu biti ...

  Provjerite i: DRVENE KUĆE, cijena brvnare i drvene montažne kuće

  Gradnja kuće, ključ u ruke


  Kolika je cijena gradnja kuće "ključ u ruke"? Trošak izgradnje ključ u ruke je između 5000-8000 kn /...

  Provjerite i: Gradnja kuće, ključ u ruke cijena

  Niskoenergetske kuće


  Kolika je cijena niskoenergetske kuće? Izgradnja niskoenergetske kuće dugoročna je investicija. Cije...

  Provjerite i: Niskoenergetske kuće cijena

  Pasivna kuća


  Kolika je cijena pasivne kuće? Cijena pasivne montažne kuće "ključ u ruke" ovisi o davatelju, obliku...

  Provjerite i: Pasivna kuća cijena

  Građevinski inženjering


  ...

  Provjerite i: Građevinski inženjering cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Novogradnje – sve što morate znati

  1. Što morate znati prije početka gradnje kuće/dodatka?

  Odlučili ste sagraditi kuću. Imate građevinsku parcelu za odgovarajuću namjenu i imate zamisao kakvu biste kuću željeli. Što je sljedeće? Prvi je korak potražiti arhitekta koji će zapisati vaše početne ideje i prikupiti sve potrebne podatke o uvjetima i mogućnostima gradnje, poput geodetske snimke, koja je temelj za nastavak projektiranja. Na geodetskoj snimci bit će vidljivo postojeće stanje, visinske konfiguracije i sva podzemna i nadzemna već izvedena infrastruktura (voda, struja, kanalizacija...).

  Novogradnja.jpg
  Odlučili ste sagraditi kuću. Što je sljedeće? 

   

  1.1. Idejni projekt kuće

  Na temelju vaših ideja i želja te geodetske snimke i eventualne druge dokumentacije, ovlašteni arhitekt može početi s izradom idejnog projekta kuće i njenog smještaja na parceli. Idejni projekt sastoji se od tlocrta, presjeka, fasade i situacije na građevinskoj parceli. Ako kao investitor želite vidjeti konačni izgled vašeg doma, arhitekt će izraditi i trodimenzionalni prikaz kuće. Projektant ovlašten od strane države osigurat će usklađenost kuće sa svim propisima, a istodobno će uzeti u obzir sve vaše želje. Nakon usklađivanja idejnog projekta, traže se uvjeti za projekt. To su podatci o uputama kojih se treba pridržavati kod priključka na cestu, svih komunalnih priključaka itd. Izdaju ih nadležna tijela, odnosno tijela nadležna za prostorno planiranje, odgovorna za rad i zaštitu infrastrukture, prirodne i kulturne baštine. Ako nadležna tijela na idejni projekt nemaju nikakve primjedbe, mogu izdati pozitivno mišljenje već pri podnošenju zahtjeva za projektne uvjete. 

  1.2. Građevinska dokumentacija - DGD

  Arhitekt na temelju potvrđenog idejnog projekta izrađuje DGD – građevinsku dokumentaciju. Upravnoj jedinici zatim predajete zahtjev kojem prilažete dva primjerka građevinske dokumentacije, potvrde nadležnih institucija i potvrdu o vlasništvu. Zahtjevu možete priložiti i suglasnost susjeda koji graniče s vašom parcelom i tako skratiti postupak za minimalno mjesec dana. Upravna jedinica mora izdati građevinsku dozvolu u roku od dva mjeseca od datuma podnošenja kompletnog zahtjeva. Istodobno od upravne jedinice možete zatražiti donošenje odluke o procjeni komunalnog doprinosa jer upravna jedinica neće izdati građevinsku dozvolu dok ne dobije uplatu. Nakon dobivanja građevinske dozvole i plaćanja upravne pristojbe, ona je pravomoćna nakon osam dana, ako nema pritužbi. Ako se stranke odriču prava na pritužbu, građevinska dozvola je pravomoćna odmah. 

   


  1.3. Izvedbeni projekt - PZI

  Izvedbeni projekt arhitekt obično priprema i usklađuje u razdoblju čekanja građevinske dozvole. Sastavni dijelovi izvedbenog projekta su glavni projekt (arhitektonski projekt) i popratni projekti (projekt statičke čvrstoće i stabilnosti, projekt elektroničkih instalacija, projekt strojnih instalacija). Arhitektonski projekt izrađuje ovlašteni arhitekt, projekt električnih instalacija ovlašteni inženjer elektrotehnike, projekt strojnih instalacija ovlašteni inženjer strojarstva, a svaki projektant je odgovoran za svoj dio projekta. Sastavni dio projekta je i projektantov popis radova, koji se dostavlja različitim izvođačima (u svrhu dobivanja ponuda). Projektnu dokumentaciju za prijavu početka gradnje osim izvedbenog projekta čine i izjave koje proizlaze iz elaborata, npr. građevinska fizika, zvučna izolacija u zgradama i protupožarna sigurnost.

  2. Odabir izvođača

  2.1. Popis radova

  Prije izbora izvođača i početka gradnje treba imati detaljan popis potrebnih radova i materijala, koji za vas može napraviti arhitekt projektant kao dio izvedbenog projekta ili osoba koja se bavi izradom popisa i može biti građevinske struke. Popis mora biti detaljan i precizan jer će i procjena troškova biti točnija. Popis može biti početna točka za prikupljanje ponuda različitih izvođača za usporedbu.  

  2.2. Prikupljanje ponuda izvođača i ispravan konačni izbor

  Često naručitelj organizira građevinski projekt odabirom izvođača i projektnog biroa za nadzor. Slično je i kod kupnje i gradnje montažne kuće po sistemu  „ključ u ruke”, gdje dobavljač može voditi proces od samog izvida parcele pa sve do njegove finalizacije. Ako namjeravate sami birati glavnog izvođača ili više pojedinačnih izvođača, vrlo je važno da to radite sustavno i po mogućnosti u suradnji s neovisnim građevinskim stručnjakom ili na temelju preporuke odabranog nadzornog inženjera. U praksi se često pokaže loše kada investitor sam traži izvođače pojedinačnih faza i usklađuje njihov rad. Zbog toga se radovi često oduže, dolazi do više komplikacija, češća su odstupanja od prvotnih cijena, a izgradnja može prilično poskupjeti. U tom pogledu bolje rješenje je odabir glavnog izvođača s podizvođačima, čime se odgovornost za usklađivanje radova, poštivanje terminskih planova i troškova prenosi na glavnog izvođača, a investitor sve eventualne probleme rješava na temelju jednog ugovora. Prije svega je za donošenje odluke o izboru izvođača, isto kao i za projektanta i nadzornog inženjera, važno provjeriti njihove reference; dobra iskustva prijatelja i poznanika su također dobrodošla pomoć.

  2.3. Građevinski nadzor

  Nadzorni inženjer je osoba istih kvalifikacija kao projektant ili izvođač građevinskih djelatnosti. Onaj koji je projektirao objekt može biti nadzorni inženjer, u slučaju da nije ujedno i izvođač. Ako ima potrebne kvalifikacije, nadzorni inženjer može obavljati i investitor. Izvođač ne može biti nadzorni inženjer. Odgovornost nadzornog inženjera je briga o gradnji kako bi bila u skladu s građevinskom dozvolom, briga o kvalitetnoj izvedbi radova i u skladu s građevinskim propisima te specifikacijama pojedinih ugrađenih proizvoda i materijala, instalacija i uređaja. Od izvođača mora dobiti ateste i dokaze o pregledima i mjerenjima. Vodi brigu i o poštivanju, pravilno vodi građevinski dnevnik u koji mora upisati sve promjene i dopune, te vodi brigu o tome da su projektant i naručitelj s njima upoznati. Najčešće je dovoljna prisutnost nadzornog inženjera na gradilištu jednom tjedno, a obvezna je pri betoniranju ili ugrađivanju konstrukcijskih elemenata i drugih nosivih materijala. Nadzorni inženjer svoja opažanja upisuje u građevinski dnevnik, a nakon završetka gradnje potpisuje izvođačevu dokaznicu o pouzdanosti objekta. Naručitelj može ovlastiti nadzornog inženjera i za potvrdu promjene opsega radova i cijena.  

  2.4. Ugovor o gradnji

  Kod manjih poslova dovoljna je naručiteljeva pisana potvrda ponude (ili predračuna), a kod većih se preporučuje sklapanje ugovora o izvođenju. Sastavni dio ugovora, osim podataka naručitelja i izvođača te podataka o objektu, također su barem okvirni dogovor u vezi s cijenom i količinom (s pozivom na predračun), kao i način obračuna i plaćanja, rok izvođenja, jamstveni rok i zastupnici.  

  3. Različite vrste novogradnje (moderne kuće/klasične kuće)

  3.1. S obzirom na način gradnje

  S obzirom na postupak izvođenja, gradnju dijelimo na klasičnu i montažnu. U Sloveniji još uvijek prevladava klasični način gradnje ciglom, žbukom i betonom. Zidana kuća  simbol je sigurnosti i stabilnosti, dok u montažnu kuću nemamo toliko povjerenja. U južnoj Europi klasična gradnja je najčešća zbog sunca koje preko dana zagrijava zidove koji po noći zagrijavaju unutrašnjost kuće, dok preko dana čuvaju kuću od pregrijavanja. U dijelovima Europe s hladnim podnebljem česta je gradnja od drva, budući da su takvi zidovi dobar izolator i zadržavaju toplinu unutar kuće (od peći, radijatora) U skandinavskim državama klasična gradnja je rijetkost, jer je zid od opeke loš toplinski izolator, a drvena spojena konstrukcija dobro podnosi jak vjetar, opterećenja snijegom i snažne potrese. Na područjima manje nosivosti tla drvo je idealan materijal za gradnju. 

  3.1.1. Zidana kuća

  Klasična gradnja je gradnja ciglom, žbukom i betonom. Odvija se u fazama, počevši od temelja prema gore. Zidanje nazivamo i mokrom gradnjom, jer građevinska veziva (žbuka) sadrže i vodu, koja mora ishlapjeti, odnosno osušiti se prije početka sljedeće faze. Pozitivna karakteristika gradnje ove vrste je mogućnost privremenog zaustavljanja radova, što nam omogućuje da lakše prilagodimo gradnju vremenskim i financijskim prilikama. Klasičnu gradnju možemo izvoditi sami ili uz pomoć članova obitelji i prijatelja, čime možemo uštedjeti na troškovima gradnje. 

  3.1.2. Montažna kuća

  Kod montažnog načina gradnje objekt se sastavlja iz tvornički izrađenih elemenata i sklopova koje stručnjaci za ovu vrstu gradnje sastavljaju u cjelinu. Osim izrade temeljne ploče, koja je od betona i mora biti napravljena na lokaciji, svi drugi procesi su suhomontažni. Montažna gradnja je zbog toga povoljnija od klasične, ali i brža. Za razliku od klasične gradnje, radovi se mogu odvijati u svim godišnjim dobima i vremenskim uvjetima jer se većina radova obavlja u proizvodnoj hali. Bolji je i pregled proizvodnog procesa jer se svi elementi izrađuju prema detaljnom projektu. To je garancija precizne montaže i kvalitetne izvedbe. Sama montaža na lokaciji odvija se vrlo brzo i zbog toga je konstrukcija uvijek zaštićena od vremenskih utjecaja. Montažnu kuću možemo sagraditi u roku od dva do šest mjeseci, ovisno o složenosti, veličini i vrsti izvedbe. 

  3.2. S obzirom na materijal

  3.2.1. Gradnja armiranim betonom

  Beton je jedan od prirodnih građevinskih materijala koji odlikuju tvrdoća, trajnost, nezapaljivost i otpornost na vlagu. Beton se sastoji od mješavine agregata, vode, kemijskih dodataka i cementa. Zbog njegovih loših toplinsko-izolacijskih karakteristika i paronepropusnosti, kod gradnje kuće beton se najčešće upotrebljava za izradu ploča između katova, nosive zidove i stupove te podrumske prostorije. Za izradu podrumskih prostorija ili gradnju konstrukcijskih elemenata najprikladnije su betonske cigle, dok šuplje cigle upotrebljavamo prije svega za gradnju ograda i padina. Ukopani podrumi (na mjestima gdje su veće količine zemlje) najčešće se rade od šupljih betonskih cigli, napunjenih malterom i dodatno ojačane armaturom.

  3.2.2. Gradnja opekom

  Klasična opeka također je jedan od tradicionalnih prirodnih ekoloških materijala jer je napravljena od gline, koja je prirodni, potpuno obnovljiv materijal, a istodobno i povoljan. Stara opeka može se očistiti i ponovno upotrijebiti, recimo za popločavanje poda, ozidavanje kamina ili kao dekorativna obloga stijena i zidova. Prilikom gradnje kuće najčešće se koristimo ciglama od opeke, zalijepljenima klasičnom ili izolacijskom žbukom. Brušene cigle od opeke ugrađuju se na podlogu ljepilom. Odlična paropropusnost opeke omogućuje prirodnu regulaciju vlage u prostorijama i ugodan boravak u prostoriji. Opeka ljeti štiti od pregrijavanja, a zimi zadržava toplinu. Masivna konstrukcija od opeke je sigurna od požara i potresa. Prosječnu kuću za jednu obitelj moguće je sagraditi u roku mjesec dana.

  3.2.3. Gradnja porobetonom

  Jedan od popularnijih materijala za gradnju je porobeton, odnosno pjenjeni beton koji se sastoji od kvarcnog pijeska, vapna, cementa i vode. Izrada cigli od porobetona odvija se na nižim temperaturama kao i izrada opeke, a moguće ih je reciklirati u potpunosti. Stoga ovaj materijal ima vrlo nizak ugljični otisak. Gradnja ciglama od porobetona je brza i suha, a osigurava i odličnu toplinsku izolaciju, zbog čega dodatna toplinska izolacija fasade zgrade nije potrebna. Fasada se može izraditi samo od vanjske žbuke i završnog sloja. Ljepilo za ovu vrstu cigle je žbuka debljine nekoliko milimetara. Zbog male težine porobetona i izrađenih sustavnih rješenja, gradnja se odvija skoro tri puta brže od gradnje klasičnom opekom. Gradnja ciglama od porobetona prikladna je i za samouke graditelje jer omogućuje jednostavnu izradu kanalica za instalacije, bušenje, sidrenje i instaliranje umetaka. Iako je materijal lagan, otporan je na potrese i požar. 

  3.2.4. Gradnja ekspandiranim polistirenom

  Kod gradnje pasivnih odnosno niskoenergetskih kuća sve više se primjenjuje sustav gradnje koji se sastoji od dva sloja ekspandiranog polistirena s dodatkom grafitne ploče i betonske jezgre, koji poboljšavaju toplinsku izolaciju.  Isto tako, ovaj sustav gradnje osigurava gradnju bez rizika od stvaranja toplinskih mostova. Sustav je sastavljen od svih komponenti potrebnih za gradnju, od kutnih, preklopnih elemenata, spojeva, izolacije ploče oko oboda… Također je popularan za ovaj sustav jer je precizan i predvidljiv, što omogućuje brzo izvođenje radova. Stambena kuća sagrađena sustavom od ekspandiranog polistirena ne pregrijava se ljeti i toplinski je stabilna. Ušteda na troškovima grijanja je vrlo mala, oko 150 eura godišnje. Elementi sustava nisu komplicirani za ugradnju, jednostavno se slažu jedan na drugi, a zatim na kraju treba postaviti armaturnu mrežu i u otvore uliti beton.  Gradnja se odvija brzo, u prosjeku jedna etaža dnevno i dodatno je potreban jedan dan za zalijevanje betonom. Cijelu kuću možemo izgraditi već u tri tjedna. 

  4. Postupak

  4.1. Prije početka radova – iskolčenje, osiguranje gradilišta, uvođenje u radove 

  Prije prijave početka gradnje moramo obvezno iskolčiti objekt. Kod iskolčenja mora biti prisutan nadzorni inženjer, jer u ovom procesu može doći do temeljnih pogrešaka koje je teško i skupo naknadno ispraviti. Početak gradnje moramo prijaviti upravnoj jedinici minimalno osam dana prije. Zahtjevu za početak gradnje prilažemo i izvedbeni projekt i elaborat iskolčenja. Prije početka izvođenja radova izvođač mora pripremiti zemljište za gradnju. Investitor i nadzorni inženjer uvode izvođača u izvođenje radova te mu dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju. Gradilište treba osigurati na odgovarajući način i označiti građevinskom pločom.

  4.2. Gradnja

  Tijek građevinskih radova ovisi o načinu gradnje. Kod montažne kuće izrađuje se samo temeljna ploča i vanjsko uređenje, dok se u slučaju zidane kuće izrađuju temelji, zidovi, krovne konstrukcije i krovovi (treća faza gradnje). S vanjske strane se izvode svi komunalni priključci (vodovod, struja, kanalizacija, odvod), a u unutrašnjosti se izvode sve elektroinstalacije i strojne instalacije te ostali završni obrtnički radovi. Dužnost izvođača je držati se izvedbenog projekta, a dužnost nadzornog inženjera je upozoravati na eventualne pogreške ili nesukladnosti. Izvedbeni projekt ne smije se mijenjati bez pisanog odobrenja projektanta.  

  4.3. Prije useljenja – uporabna dozvola

  Nakon završetka gradnje obveza investitora je ishođenje uporabne dozvole za objekt. Od lipnja 2018. godine je to i uvjet za dobivanje kućnog broja zgrade. Stambene kuće najčešće su klasificirane kao jednostavni objekti, te zbog toga možete dobiti uporabnu dozvolu bez tehničkog pregleda. Zahtjev za uporabnu dozvolu potrebno je podnijeti upravnoj jedinici, a prilažu mu se još i pisane izjave projektanta, nadzornog inženjera i izvođača o završetku radova u skladu s građevinskom dozvolom, te o ispunjavanju propisanih osnovnih zahtjeva. Zahtjev je potrebno priložiti projektu izvedenih radova. Ako tijekom gradnje nije došlo do većih izmjena, nije potrebno posebno izrađivati projekt izvedenih radova, već se izmjene mogu samo označiti i ucrtati u izvedbeni projekt.

   

  EMAJSTOR.HR POMAŽE PRI OCJENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  ZIDANJE I POSTAVLJANJE BETONSKOG KROVA

  Na pomocnom objektu zidanje dodatne prostorije od cca 9 m2, uklanjanje postojeceg krova cca 12 m2 ( drvene grede i salonit ploce), postavljanje novog betonskog krova na cijeli objekt cca 20m2. 18900 KN do 31500 KN


  ........

  GRADNJA NOGOMETNOG IGRALIŠTA SA PROPRATNIM OBJEKTIMA

  Potrebno uređenje malonogometnog igrališta i popratnih prostorija. Potreban je iskop, betoniranje, zidanje, krov i uređenje prostorija. Potrebnu dokumentaciju Vam šaljem u privitku.

  315000 KN do 525000 KN


  ........

  GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE

  Potrebna gradnja kuće površine cca 200 m2. 403200 KN do 672000 KN


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH-BAU FAZE, 326 M2
  Novogradnja, Hreljin

  405000 KN do 675000 KN

  CIJENA, GRADNJA KUUĆE PO PRINCIPU KLUČ U RUKE, CCA 160 M2
  Novogradnja, Sukošan

  1080000 KN do 1800000 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 184 M2
  Novogradnja, Draga Bašćanska

  405000 KN do 675000 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 320 M2
  Novogradnja, Sutivan

  742500 KN do 1237500 KN

  CIJENA, NOVOGRADNJA KUĆE, CCA 100 M2
  Novogradnja, Poljica

  216000 KN do 360000 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 370 M2
  Novogradnja, Primošten

  877500 KN do 1462500 KN

  CIJENA, DOGRADNJA KUĆE, CCA 50 M2
  Novogradnja, Varaždin

  135000 KN do 225000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA KUĆE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE, 157 M2
  Novogradnja, Sesvete

  843750 KN do 1406250 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 322.75 M2
  Novogradnja, Sesvetski Kraljevac

  742500 KN do 1237500 KN

  CIJENA, IZGRADNJU KONSTRUKCIJE DVOETAŽNOG OBJEKTA S RAVNIM KROVOM, CCA 220 M2
  Novogradnja, Nin

  540000 KN do 900000 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 312 M2
  Novogradnja, Sukošan

  810000 KN do 1350000 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 95 M2
  Novogradnja, Seget Vranjica

  209250 KN do 348750 KN

  CIJENA, NADOGRADNJA KUĆE, CCA 10 X 10,5 M
  Novogradnja, Jasenice

  33750 KN do 56250 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 140 M2
  Novogradnja, Sesvete

  168750 KN do 281250 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 135 M2
  Novogradnja, Višnjevac

  290250 KN do 483750 KN

  CIJENA, GRADNJA OBITELJSKE KUĆE, CCA 178 M2
  Novogradnja, Sinj

  1147500 KN do 1912500 KN

  CIJENA, GRADANJA KUĆE DO FAZE VISOKI ROH BAU, 100 M2
  Novogradnja, Jezera

  270000 KN do 450000 KN

  CIJENA, IZGRADNJA KUĆE DO TREĆE GRAĐEVINSKE FAZE, CCA 170 M2
  Novogradnja, Mala Rakovica

  202500 KN do 337500 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, 105 M2
  Novogradnja, Požega

  135000 KN do 225000 KN

  CIJENA, GRADNJA OBITELJSKE KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 250 M2
  Novogradnja, Tenja

  297000 KN do 495000 KN

  CIJENA, RUŠENJE I NOVOGRADNJA VIKENDICE DO FAZE VISOKI ROH BAU, 37.42 M2
  Novogradnja, Donja Višnjica

  101250 KN do 168750 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, 165 M2
  Novogradnja, Davor

  236250 KN do 393750 KN

  CIJENA, ZIDANJE DVIJE POMOĆNE ZGRADE, CCA 12 X 4 M I 7 X 4,7 M
  Novogradnja, Povile

  337500 KN do 562500 KN

  CIJENA, ZIDANJE KATA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 100 M2
  Novogradnja, Podstrana

  168750 KN do 281250 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 260 M2
  Novogradnja, Svibje

  499500 KN do 832500 KN

  CIJENA, NADOGRADNJA KUĆE, CCA 180 M2
  Novogradnja, Jesenice

  391500 KN do 652500 KN

  CIJENA, GRADNJA OBITELJSKE KUCE, CCA 200 M2
  Novogradnja, Strmec Samoborski

  1350000 KN do 2250000 KN

  CIJENA, NADOGRADNJA KUĆE, CCA 110 M2
  Novogradnja, Kastav

  236250 KN do 393750 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE SA POMOĆNIM OBJEKTOM I BAZENOM PO PRINCIPU KLUČ U RUKE, CCA 160 M2
  Novogradnja, Pula

  1032750 KN do 1721250 KN

  CIJENA, NADOGRADNJA KUĆE, CCA 90 M2
  Novogradnja, Dugi Rat

  202500 KN do 337500 KN

  CIJENA, DOGRADNJA ETAŽE NA POSTOJEĆI OBJEKT, CCA 170 M2
  Novogradnja, Trogir

  371250 KN do 618750 KN

  CIJENA, DOGRADNJA POSTOJEĆE KUĆE, CCA 30 M2
  Novogradnja, Finida

  67500 KN do 112500 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 230 M2
  Novogradnja, Velika Gorica

  499500 KN do 832500 KN

  CIJENA, GRADNJA KUĆE DO ROH BAU FAZE, CCA 160 M2
  Novogradnja, Starigrad

  34425 KN do 57375 KN

  CIJENA, ZIDANJE POMOĆNOG OBJEKTA, CCA 5 X 3 M
  Novogradnja, Vir

  5400 KN do 9000 KN

  CIJENA, NADOGRADNJA KATA OBITELJSKE KUCE, CCA 90 M2
  Novogradnja, Zadar

  202500 KN do 337500 KN  Pogledaj druge završene projekte i cjene

  NOVOGRADNJA CJENIK

  SURAĐUJEMO SA VIŠE OD 957 PODUZEĆA ZA NOVOGRADNJA


  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  ZATRAŽI PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE NOVOGRADNJA?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  KONTAKTI

  Upiti: 01 3535 204
  Poduzeća: 099 3309 224

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana