Za područje

  Zeleni krovovi cijena

  Kolika je cijena zelenog krova? Zeleni ravni krov omogućava uštedu jer u posebnim okolnostima zimi, a posebno ljeti, nudi potrebnu izolaciju. Uštede će se stoga priznati u operativnim troškovima. Korištenje klima uređaja u sobama pod krovom znatno će se smanjiti. Biljke također doprinose duljem vijeku krova, jer vegetacijski slojevi štite druge, donje slojeve krova. Hidroizolacija je na taj način zaštićena od vremenskih i drugih mogućih mehaničkih oštećenja. Trošak izrade zelenog krova (bez AB gradnje i odvodnje), koji sadrži zaštitni sloj, vegetacijski sloj i uređenje okoliša, toplinsku izolaciju, hidroizolaciju iznosi oko 50-100 EUR/m2. Hidroizolacija i odvodnja su najvažniji, stoga vjerujte stručnjaku za postavljanje ravnog krova, jer će pogrešna gradnja rezultirati s puno neželjenih troškova.

  Kome povjeriti izradu zelenog krova? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

  Brzi upit - lako i besplatno do dobrih majstora!
  Pošalji upit

  Cijena za zeleni krov


  Cijena zelenog krova. Cijena za izradu zelenog krova, koji sadrži zaštitni sloj, vegetacijski sloj i zelenilo. Cijena bez izolacije, hidroizolacije i odvodnjavanja.

  53.05 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  79.58 €/m2

  SREDNJA CIJENA
  111.41 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  Želim ponudu izvođača

  Zeleni krovovi - cijena

  Kompletna izrada zelenog krova koja uključuje radove kao što su: izrada kosine ravnog krova, postavljanje parne brane, toplinska i hidroizolacija zelenog krova, drenaža zelenog krova, pjeskarenje podloge i ozelenjavanje krovišta.

  Zeleni krovovi - cijena
  430 €/m2

  VRLO NISKA CIJENA
  650 €/m2

  SREDNJA CIJENA
  820 €/m2

  NAJVIŠA CIJENA
  IZRAČUN

  Druge cijene za Zeleni krovovi (2024)

  vaša količina

  jedinica

  Okvirna cijena

  vaša cijena

  Toplinska izolacija zelenog krova EPS 200 kPa

  Dobava i polaganje toplinske izolacije EPS 200 u željenoj debljini. Čvrstoća 100 kPa. Pogodan za klasične zelene krovove s hidroizolacijom i većim opterećenjem.


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2

  Drenažni madrac

  Dobava i montaža drenažnog madraca za odvodnju balkona, terasa i ravnih krovova.


  m2

  €/m2

  Hidroizolacija zelenog krova

  Dobava i postavljanje hidroizolacije za zeleni krov. PVC folija 1,8 mm. Po potrebi zajedno s odvodima fi 100 mm.


  m2

  €/m2

  Izrada zelenog krova

  Cijena zelenog krova. Kompletna opskrba materijalom i izrada ravnog zelenog krova, uključujući izradu korita, s materijalom za pričvršćivanje, sa svim pomoćnim, pripremnim i završnim dijelovima i skelama, te svim potrebnim vodoravnim i okomitim transportima.


  m2

  €/m2

  Nagibni beton

  Isporuka i izrada nagibnog betona na ravnom krovu. Ostvarivanje minimalnog pada od 2 %.


  m2

  €/m2

  Parna brana

  Dobava i ugradnja parne brane: bitumenska parna brana 3mm.


  m2

  €/m2

  Prohodan zeleni krov

  Dobava i ugradnja debljih, otpornijih i čvršćih materijala za sve slojeve krova. Prosječno povećanje cijene za 40%.


  m2

  €/m2

  Sloj za zadržavanje vode za zelene krovove

  Dobava i ugradnja sloja za zadržavanje vode od PVC-a ili geotekstila. Sposobnost zadržavanja velikih količina vode prema specifikaciji L/m2.


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2

  Supstrat za zeleni krov

  Dostava i nasipanje podloge za zeleni krov. Težina normalne mineralne podloge je između 10 i 13 kg/m² po cm sloja.


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2

  Toplinska izolacija zelenog krova EPS 100 kPa

  Dobava i ugradnja toplinske izolacije EPS 100 u željenoj debljini. Čvrstoća 100 kPa. Prikladno za velike zelene krovove s vodonepropusnom toplinskom izolacijom i malim opterećenjem.


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2

  XPS paneli za izradu nagiba ravnog krova.

  Isporuka XPS (FIBRANxps INCLINE) ploča s nagibom i izrada pada za odvodnju oborinskih voda. Tlačna čvrstoća 300 kPa. Obračun po kubiku.


  m3

  €/m3

  Zaštita od korijena

  Dobava i ugradnja zaštite protiv korijenja. Bitumenska traka protiv korijenja P4 debljine 4 mm.


  m2

  €/m2

  Zaštitna toplinska izolacija za hidroizolaciju

  Dobava i ugradnja zaštitne toplinske izolacije XPS (FIBRANxps 300-L) debljine 3 cm.


  m2

  €/m2

  Zaštitni filc

  Dobava i montaža zaštitnog filca.


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2

  Zelene krovne biljke

  Ozelenjavanje ravnog krova: dostava i sadnja biljaka, gnojidba, zalijevanje i njega biljaka do tri tjedna.


  m2

  €/m2

  Okvirna cijena
  Pošalji upit >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Zeleni krov - sve što trebate znati

  1. Zeleni krov - nekoliko općih informacija

  1.1. Povijest zelenog krova

  Povijest razvoja zelenog krova seže u početak 20. stoljeća. U to vrijeme je poznati arhitekt Le Corbusier izumio je jardin au toit jer je tvrdio da bi arhitekt trebao nadoknaditi onoliko kvadrata vrta koliko ih je zazidao s vrtom na ravnom krovu. Međutim, u slučaju Le Corbusierovih kuća još ne možemo govoriti o takvim zelenim krovovima kakve danas poznajemo. Biljke su se uglavnom sadile u posudama ili visokim gredicama. Le Corbusierova arhitektura potaknula je važnu raspravu o očuvanju zelenih površina i načinu kako zamijeniti one prirodne površine koje smo zauzeli građevinom. Tijekom posljednjih stotinu godina tehnologija i filozofija zelenih krovova su izuzetno napredovale, čineći današnje zelene krovove ekološki mnogo prihvatljivijima, tehnološki i strukturno naprednijima i svestranijima.

  Zeleni krov
  Zeleni krovovi pomažu u smanjenju zagrijavanja objekta i atmosfere.

   

  1.2. Ravni i kosi zeleni krovovi

  Ima i ravnih i kosih zelenih krovova. Ravni zeleni krovovi mogu biti prohodni ili neprohodni, a prednost ravnih prohodnih krovova je što mogu funkcionirati kao dodatni vanjski prostor kuće. Kosi krovovi obično nisu prohodni jer se zbog nagiba ne mogu upotrebljavati za sadnju ili uzgoj uroda. Padine veće od 45 stupnjeva često nije moguće ozeleniti u kišnim danima zbog ubrzanog odnošenja i proklizavanja zemlje.

  1.3. Tehnološke prednosti zelenog krova

  Zeleni krovovi imaju mnoge prednosti. Danas je tehnologija toliko napredovala da su zeleni krovovi izrađeni po najvišim građevinskim standardima, naravno lijepi, a pored toga su - i to je njihova najveća prednost - izrazito ekološki prihvatljivi. Najveća prednost zelenog krova je njegov povoljan učinak na okoliš, jer sprječava pregrijavanje atmosfere zbog odbijanja Sunčeve energije od krova i upijanja topline koju materijal potom postupno ispušta u atmosferu. Zeleni krovovi ne samo da sprječavaju pregrijavanje atmosfere, već sprječavaju i pregrijavanje vaše kuće odnosno objekta u kojem se nalaze. Biljke na zelenim krovovima stvaraju povoljnu bioklimu. Zeleni krovovi zimi djeluju kao dodatni sloj toplinske izolacije, i tako pridonose smanjenju troškova grijanja prostora.

  Još jedna prednost je što zeleni krovovi upijaju kišnicu, a kao rezultat toga, mnogo se manje vode odvodi u kanalizaciju. Zbog toga nema začepljenja odvoda u kišnim dijelovima godine, a značajno se smanjuje i mogućnost poplave. Zeleni krovovi također štite objekt i konstrukciju od tuče i UV zračenja, čime produžuju vijek objekta.

  Dodatna prednost zelenog krova je što vezuje emisije iz zraka. Biljke upotrebljavaju ugljični dioksid za proces fotosinteze i pretvaraju ga u kisik, a mogu i pokupiti čak 80 % ostalih atmosferskih čestica iz zraka.

  1.4. Upotreba zelenog krova

  Uz brojne tehnološke prednosti koje smo naveli, zeleni krovovi također nude mnoge mogućnosti upotrebe. Povrh svega, ravne zelene krovove možemo upotrebljavati kao dodatni vanjski prostor koji svojim zelenilom stvara ugodan ambijent. Na zelenom krovu možemo organizirati vrtne zabave, postaviti igračke za djecu (pješčanik, tobogan), ili čak zamisliti vrt na krovu ako nam ga na terenu nedostaje. Ovo je dobro rješenje jer je takav vrt zaštićen od štetočina poput puževa, divljači i glodavaca.

  1.5. Estetika zelenog krova

  Zeleni krovovi nude mnoge mogućnosti sadnje. Koju ćemo vrstu biljaka moći posaditi, ovisi o vrsti zelenog krova i dubini tla koja nam je dostupna - o tome ćemo detaljno govoriti u nastavku. Ako naš zeleni krov omogućava nešto deblji sloj zemlje, možemo osmisliti nisko grmlje, travu, druge trajnice, pa čak i cvijeće. Neki zeleni krovovi s dubljim slojevima zemlje dopuštaju čak i sadnju stabala, koja ljeti pružaju ugodan hlad. Cvjetni zeleni krov osobito je lijep i pristaje svakoj kući. Objekti sa zelenim krovom dobro će se uklopiti u okolinu.

  2. Vrste ozelenjavanja zelenog krova

  2.1. Trajnice i zimzelene biljke

  Ako želimo na krovu imati drugu vrstu biljaka, a ne samo mahovinu i travu, možemo krov projektirati tako da bude zelen tijekom cijele godine. To se postiže odabirom zimzelenih biljaka. Osim godišnjih doba i ciklusa cvatnje, moramo također obratiti pozornost na prikladnost pojedinih biljnih vrsta za postojeće vremenske uvjete. Najotpornije i najprikladnije su, naravno, autohtone biljne vrste koje su navikle na klimu. Prije odabira biljnih vrsta posavjetujte se s vrtlarom.

  2.2. Ekstenzivni ravni krov

  Najpopularniji je, naravno, ekstenzivni zeleni krov. Ova vrsta zelenog krova najmanje je zahtjevna za održavanje jer se na krovu s ekstenzivnim ozelenjavanjem sade prije svega niskorastuće biljke koje ne opterećuju krov. Popularne biljne vrste za ovu vrstu zelenog krova su lavanda, mali borovi grmovi, ukrasne trave, perunike, stolisnici, šimširi i slično, ali možemo posaditi i začinsko bilje, poput bosiljka, kadulje ili ružmarina. Mogućnosti je doista mnogo.

  Takav krov treba održavati i njegovati samo kako bi biljke pravilno rasle, a potom same od sebe uspijevale. Samo ih ljeti, u slučajevima suše i ekstremnih temperatura, treba malo češće zalijevati. Ova vrsta ozelenjavanja prikladna je i za ravne krovove, kao i za kosi krov s nagibom, ali se ne preporučuje u slučaju krovova s izrazito strmim nagibima jer bi obilne oborine mogle pretjerano odnositi zemlju, koja je ovim biljkama neophodna. Između biljaka ima i nešto više praznih površina nego kad bismo na krovu posadili samo običnu travu. Prekomjerni nagibi također su nepovoljni za održavanje biljaka u početnim fazama. Debljina sloja zemlje za takvu vrstu krova je oko 15 cm.

  2.3. Intenzivno ozelenjavanje

  Intenzivno ozelenjeni krov je vjerojatno najljepši i najatraktivniji zeleni krov, koji nažalost zahtijeva puno posla. Zapravo, s njim ima posla koliko i s vrtom. Intenzivni zeleni krov sadrži sve vrste biljaka, od niskog grmlja do manjih stabala, cvjetnica, grmova i slično. Zbog toga vegetaciju treba redovito rezati, gnojiti, presađivati i, naravno, zalijevati, a zimi, u slučaju ekstremnih temperatura, i prikladno štititi. Na takvim krovovima često nalazimo niskorastuće javorove, borove, ruže, božure i slično.

  Takvi zeleni krovovi osobito su prikladni za objekte u kojima su krovne terase središnji vanjski prostor zadržavanja, gdje se provodi doista puno slobodnog vremena. To opravdava investicije koje moramo uložiti u održavanje takvog krova. Intenzivno ozelenjavanje je pogodno samo za ravne, prohodne krovove jer moramo stalno pristupati biljkama i održavati ih. Debljina zemlje kod ovog tipa krova je minimalno 20 cm, ali ako želimo posaditi i manja stabla, do 100 cm. Time se znatno povećava težina krova, što utječe na cjelokupnu konstrukciju i količinu materijala.

  2.4. Biotopski zeleni krovovi

  Posljednja vrsta zelenih krovova su takozvani biotopski zeleni krovovi, a njih je najlakše održavati. Biotopski zeleni krovovi imaju samo nisku, autohtonu vegetaciju, koja se sastoji uglavnom od mahovine i vrlo niske trave. Takva vegetacija ne zahtijeva nikakvu njegu i vrlo je otporna na sve vremenske uvjete. Takva vrsta ozelenjavanja prikladna je za sve vrste krovova, a najčešće se upotrebljava na krovovima sa strmim nagibima. Za biotopsko ozelenjavanje krova dovoljno je između 5 do 10 cm slojeva zemlje.

  3. Održavanje zelenog krova

  3.1. Vrsta ozelenjavanja

  Na složenost održavanja zelenih krovova najviše utječe vrsta ozelenjavanja krova. Daleko najzahtjevnije je, naravno, intenzivno ozelenjavanje krova, koje zahtijeva grabljanje, gnojidbu, rezidbu te redovito zalijevanje i presađivanje. S takvim krovom posla je otprilike koliko i s bilo kojim vrtom srednje veličine. Za ekstenzivno ozelenjavanje krova potrebno je manje održavanja, pri čemu travu i nisko grmlje treba održavati samo u početnim fazama do razrastanja, a potom sve rjeđe. Međutim, za biotopsko ozelenjavanje krova koji se sastoji od mahovine i trave održavanje nije potrebno.

  3.2. Zalijevanje ozelenjenog krova

  Učestalost i količina zalijevanja zelenog krova ovisi o vrsti zelenog krova. Ako imamo intenzivno ozelenjavanje sa zahtjevnim biljnim vrstama koje su osjetljive na sušu, morat ćemo ih redovito zalijevati u proljetnim i ljetnim mjesecima, svaki drugi dan. Biotopsko ozelenjavanje nije potrebno zalijevati, iako se tijekom ljetnih mjeseci preporučuje stroža kontrola rasta, jer se trava i mahovina mogu osušiti i treba ih zamijeniti. U najgorem slučaju se takav krov u ljetnim mjesecima mora zalijevati 1 do 2 puta.

  3.3. Kosi zeleni krovovi

  Ako je prohodne ravne zelene krovove jednostavno održavati jer im se lako može pristupiti, priča o kosim krovovima je sasvim drukčija. Kosi krovovi sa strmim nagibima mogu biti vrlo opasni, stoga savjetujemo da održavanje takvog krova prepustite profesionalcima sa sigurnosnom opremom. Ako se radi o biotopskom krovu, koji ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje, njihova pomoć će vam trebati tek povremeno.

  3.4. Odstranjivanje korova

  Bez obzira na vrstu zelenog krova, treba redovito uklanjati korov koji na krov donosi vjetar. Ako se korov pretjerano razraste, njegovo korijenje može oštetiti krovne slojeve krova i prerasti biljke koje smo posadili na krov. To umanjuje učinkovitost zelenog krova i utječe na cijeli objekt.

  4. Konstrukcija zelenog krova

  4.1. Statički proračuni

  Prije nego što se započne izgradnja zelenog krova, krov (kao i sve ostale elemente kuće) mora precizno izračunati statičar. Zbog zemlje i težine biljaka, zeleni krov predstavlja dodatno opterećenje koje je poprilično veliko - govorimo i o 100 - 150 kg/m² dodatne težine. Osobito pažljivo treba izračunati točke na kojima će se nalaziti veća i teža stabla ili grmlje.

  Statičar će znati koliku dodatnu težinu treba uzeti u obzir ovisno o vrsti zelenog krova. Statičar mora također uzeti u obzir da će se po krovu najvjerojatnije hodati jer intenzivno i ekstenzivno ozelenjavanje treba održavati (gotovo nikakvo održavanje ne zahtijeva samo biotopsko ozelenjivanje). To znači da će morati uzeti u obzir dodatno opterećenje s mogućnošću zadržavanja više ljudi na krovu. Dodatno opterećenje krova utječe na količinu utrošenog materijala te na dimenzije zidova odnosno drugih okomitih elemenata, što može malo poskupiti cjelokupnu konstrukciju kuće.

  4.2. Ugradnja zelenog krova

  Ako se odlučite za vrstu zelenog krova koji je zahtjevnije održavati, morat ćete osigurati i sve potrebne instalacije koje će to održavanje uopće omogućiti. Za ekstenzivno ozelenjavanje potreban vam je barem izvor vode kako biste s vremena na vrijeme mogli zaliti krov, a za održavanje intenzivnog uređenja potreban vam je i obližnji izvor struje jer treba pokositi travu i obrezati grmlje. Ta se sredstva mogu osigurati na krovu ili u neposrednoj blizini ulaza na krov u unutrašnjosti objekta.

  4.3. Vrsta konstrukcijskog sustava

  Vrsta konstrukcijskog sustava načelno ne utječe na zeleni krov. Zeleni krov je moguće napraviti na pločama od armiranog betona, kao i na trapezoidnom limu ili drvu, no istina je da se za ravne krovove najčešće upotrebljava AB ploča, a za kose krovove imamo nekoliko različitih opcija na raspolaganju.

  4.4. Dobra hidroizolacija

  Dobra hidroizolacija je ključna za svaki objekt, a isto vrijedi i za zelene krovove. Ali potonji imaju jednu veliku prednost, a to je upijanje vode, koja najčešće ne prodire do nižih slojeva konstrukcije, koji su skriveni pod zemljom. Kuće sa zelenim krovovima tako imaju manju šansu da se krov natopi, a sloj zemlje djeluje i kao dodatni toplinski izolator.

  5. Slojevi zelenog krova

  U klasičnoj kompoziciji zelenog (ravnog) krova, pojedinačni slojevi slijede jedan za drugim sljedećim redoslijedom:
  - ploča od armiranog betona s kosim betonom i debljine prema statičkim proračunima
  - bitumenski premaz
  - parna brana, koja je točkasto zavarena 
  - toplinska izolacija u dva sloja (ukupna debljina min. 30 cm). XPS se najčešće montira na krov jer je otporan na vodu i vlagu, a rjeđe se može vidjeti EPS.
  - Zatim postavljamo standardnu hidroizolaciju u prvom sloju, a odmah zatim drugi sloj sa zaštitom od prodiranja korijena. To je vrlo važno jer korijenje biljaka može prodrijeti sve do strukturnih elemenata i uzrokovati veliku štetu.
  -slijedi drenaža, koja osigurava odgovarajuće otjecanje vode
  - završni sloj je plodno tlo, koje se stavlja na mineralna vlakna i zasađuje biljkama. Preporučuje se upotreba L profila na rubovima zemljanih površina, koji sprječavaju odnošenje zemlje. 
  - za zelene krovove s nagibom od 10 stupnjeva ili više potreban je i protuklizni sloj, koji se ugrađuje ispod zemlje i sprječava klizanje zemlje u slučaju obilnih kiša.

  6. Koliko košta zeleni krov?

  Investicija u zeleni krov je 2 do 3 puta veća od ulaganja za obični krov sa standardnim krovom. Dakle, razlika je velika, ali morate biti svjesni da je zeleni krov gotovo 2 puta izdržljiviji od običnoga i da ima puno duži vijek. Održavanje vegetacije također je jeftinije od zamjene cijelog krovnog pokrivača. Uštedjet ćete i na troškovima grijanja i hlađenja jer zeleni krovovi osiguravaju povoljan bioklimatski okoliš. I na kraju, ali ne i najmanje važno, prohodan, bogato ozelenjen ravni krov pridonosi kvaliteti objekta s malo ili nimalo vanjskog prostora ili vrta, što je neprocjenjivo.

  emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš dom  Želim ponudu izvođača
  Zadnji projekti

  Izrada zenog krova

  Potrebna izrada zelenog nagnutog krov povrišene 20 m2. 10857.6 € do 18096 €

  ........

  Izrada zelenog krov

  Potrebna izrada zelenog krova cca 40 m2. Ne znam koliko je to teško i da li bi to moja garaža podnijela 21715.2 € do 36192 €

  ........

  Ravni krov prekriven travom

  Objekat 14x4 m koji bi se koristio za iznajmljivanje turistima. Ima betoniranu deku. 28501.2 € do 47502 €

  ........

  Želim ponudu izvođača

  Cijena, Hidroizolaciju i ugradnju zelenog krova, 9 x 11 m
  Zeleni krovovi, Split

  7200 € do 12000 €

  Cijena, Izrada zelenog krova na dijelu kuće, 90 m2
  Zeleni krovovi, Zaprešić

  4500 € do 7500 €

  Cijena, Zeleni krov, 65m2
  Zeleni krovovi, Prelog

  7200 € do 12000 €

  Cijena, Izrada zelenog krova na postojeću ploču, cca 60 m2
  Zeleni krovovi, Umag

  1620 € do 2700 €

  Cijena, Ponuda za izradu zelenog krova na stambenoj zgradi, 140 m2
  Zeleni krovovi, Zagreb

  8820 € do 14700 €

  Cijena, Izrada zelenog krova na garaži, 3.5 x 5.5 m
  Zeleni krovovi, Zagreb

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Zelenog krova- ojačanje statike, 30 m2
  Zeleni krovovi, Čakovec

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Zeleni (ekstenzivni) krov, cca 70m2
  Zeleni krovovi, Zagreb

  3150 € do 5250 €

  Cijena, Izrada zelenog krova na spremištu za bicikle, 7 x 1,2 m
  Zeleni krovovi, Zagreb

  720 € do 1200 €

  Cijena, Postavljanje zelenog krova na vrtnu kućicu, 2 m2
  Zeleni krovovi, Jastrebarsko

  135 € do 225 €

  Cijena, Zeleni krov, 120 m2
  Zeleni krovovi, Drniš

  4500 € do 7500 €

  Cijena, Zeleni krov, cca 120 m2
  Zeleni krovovi, Donji Stupnik

  13500 € do 22500 €

  Cijena, Izrada zelenog krova, 10 m2
  Zeleni krovovi, Sveta Nedjelja

  900 € do 1500 €

  Cijena, Sanaciju krova garaže, 26 m2
  Zeleni krovovi, Rude

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Izrada zelenog krova na garaži , caa 40 m2
  Zeleni krovovi, Velika Gorica

  2880 € do 4800 €

  Cijena, Skidanje korova i postavljanje trave u rolama, 250 m2
  Zeleni krovovi, Baška

  22500 € do 37500 €

  Cijena, Zeleni krov , cca 120 m2
  Zeleni krovovi, Velika Gorica

  13500 € do 22500 €

  Cijena, Izrada zelenog krova , cca 35 m2
  Zeleni krovovi, Osijek

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Kosi zeleni krov, cca 72 m2
  Zeleni krovovi, Vrsi

  5850 € do 9750 €

  Cijena, Izvedba zelenog krova , 85 m2
  Zeleni krovovi, Ravni

  9000 € do 15000 €

  Cijena, Izrada zelenog krova, cca 185 m2
  Zeleni krovovi, Kumrovec

  11250 € do 18750 €

  Cijena, Zeleni krov, cca 180 m2
  Zeleni krovovi, Banjol

  13500 € do 22500 €

  Cijena, Izrada zelenog krova, cca 71 m2
  Zeleni krovovi, Milna

  4500 € do 7500 €

  Cijena, Izrada zelenog krova na malom spremištu za alat, cca 12 m2.
  Zeleni krovovi, Zagreb

  900 € do 1500 €

  Cijena, Hidroizolacija, termoizolacija i zeleni krov, cca 60 m2
  Zeleni krovovi, Dubrovnik

  5400 € do 9000 €

  Cijena, Zeleni krov, cca 262 m2
  Zeleni krovovi, Čitluk

  15750 € do 26250 €

  Cijena, Izrada zelenog krova, cca 200 m2
  Zeleni krovovi, Rijeka

  13500 € do 22500 €

  Cijena, Izrada zelenog krova na garaži , cca 150 m2
  Zeleni krovovi, Grožnjan

  9000 € do 15000 €

  Cijena, Izrada zelenog krova na postojećem objektu, cca 35 m2
  Zeleni krovovi, Mošćenička Draga

  2250 € do 3750 €

  Cijena, Izrada zelenog krova na nadstrešnici, cca 20 m2
  Zeleni krovovi, Varaždin

  1350 € do 2250 €

  Cijena, Zeleni krov za garaže , cca 260 m2
  Zeleni krovovi, Zagreb

  27000 € do 45000 €

  Cijena, Izrada nadstrešnice sa travnatim pokrovom, cca 20 m2
  Zeleni krovovi, Zaprešić

  2700 € do 4500 €

  Cijena, Izrada zelenog krova, cca 6 × 6 m
  Zeleni krovovi, Zagreb

  4050 € do 6750 €

  Cijena, Izrada zelenih krovova, cca 1500 m2
  Zeleni krovovi, Zagreb

  90000 € do 150000 €

  Cijena, Izrada zelenog krova sa hidroizolacijom, 115.77 m2
  Zeleni krovovi, Krapina

  6300 € do 10500 €

  Cijena, Izrada zelenog krova, cca 110 m2
  Zeleni krovovi, Šišan

  5220 € do 8700 €  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Zeleni krovovi cjenik

  Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

  136+ poduzeća za Zeleni krovovi
  Besplatna usluga
  Bez provizija
  Zatraži ponudu