Iskopi, mini bager cijena

Koliki su troškovi iskopa? Cijena iskopa građevinske jame (za koju se uglavnom koristi mini bager) ovisi o dimenzijama iskopa (širina, dužina, dubina), vrsti iskopa, vrsti tla, težini terena, izvođaču i drugim čimbenicima. Ako je težak teren ili stijena, iskop može biti puno skuplji nego inače. Ako ne znate koje je tlo na vašem zemljištu, naručite geomehanički izvještaj. Za površinsko iskopavanje humusa do dubine od 30 cm, punjenje šljunka i uklanjanje tla na odlagalište odbit će se između 7-14 EUR/m3. Cijena odvodnog sustava kreće se od 8-16 EUR/m, a materijal i konstrukcija u novoj gradnji.

Kome povjeriti iskope? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim izvođačima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Cijena za iskop građevinske jame


Cijena iskopa građevinske jame. Cijena za površinski iskop za potrebe građevinske jame do dubine 30 cm, nasipanje šljunka i odvoz zemje na deponiju.

5.31 €/m3

VRLO NISKA CIJENA
€/m3

SREDNJA CIJENA
7.64 €/m3

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Cijena za bagerista, izvođača za iskope

Druge cijene za Iskopi, mini bager

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

Cijena površinskog iskopa zemlje dubine do 20 cm te (II kat)

Troškovi površinksog iskopa zemlje III. kat. do dubine 20 cm,€/m3

m3
upit

Cijena ručnog iskopavanja zemlje III

kat. širine do 1 m i dubine 2 m. Troškovi ručnog iskopavanja zemlje III. kat. širine do 1m širine i 2 m dubine u dvorištu€/m3

m3
upit

Cijena strojnog iskopavanja zemlje III

kat. širine do 1 m i dubine 2 m. Troškovi strojnog iskopavanja zemlje III. kat. širine do 1m širine i 2 m dubine u dvorištu€/m3

m3
upit

Cijena zatrpavanja i nabijanja materijala pridobljenog od iskopa oko temelja

Troškovi pridobiveni nabijanjem i zatrpavanjem iskopanog materijala oko izrađenih temelja.€/m3

m3
upit

Cijena dostave te ugradnje nasipa od sitnog i krupnog šljunka ispod betonskog dijela

Troškovi dostavljanja te ugradnje nasipa od sitnog i krupnog šljunka ispod betonske ploče.€/m3

m3
upit

Mini bageri cijena

Cijena za najam bagera, 4t - 6t. Cijena dnevnog najma mini bagera zajedno s amortizacijom.€/dan

dan
upit
UKUPNO:
pošalji upit >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

Iznajmljivanje bagera i ostale građevinske mehanizacije – sve što trebate znati

najam-bagera.jpg
Iznajmljivanje građevinske mehanizacije je sve popularniji izbor za pojedince, kao i za manje tvrtke koje se bave građevinskim projektima.

 

1. Prednosti iznajmljivanja građevinskih alata i mehanizacije


Za učinkovite radove na građevinskim projektima i uređenju okoliša često su nam potrebni dobri alati i građevinska mehanizacija. Posljednjih godina iznajmljivanje građevinske mehanizacije postaje sve pristupačnije, stoga je iznajmljivanje sve popularniji izbor kako za pojedince koji poduzimaju projekte po načelu uradi sam, tako i za male građevinske inženjeringe. 

1.1. Pravilno održavanje građevinskih strojeva


Svaku vrstu alata treba redovito održavati. To je često zadaća koju mnogi vlasnici odgađaju ili potpuno previde. Kada strojeve iznajmljujete, održavanje ili servisiranje nije vaša odgovornost, već odgovornost vlasnika koji vam je opremu iznajmio. Lijepo je znati da će oprema raditi ispravno kad god vam zatreba.

1.2. Kvaliteta građevinske opreme


Većina opreme koja se može iznajmiti je odlične kvalitete. To su obično vrhunski modeli odličnih robnih marki koje su prepoznate po svojoj pouzdanosti.

1.3. Bez briga kada je riječ o skladištenju


Oprema koja se često upotrebljava u samostalnim projektima, poput bagera, podne freze, pištolja za čavle sa zračnim kompresorima, kao i mnoga druga oprema, često je velika i stoga ju je teško skladištiti. Većina vlasnika nema vlastiti prostor u koji bi je spremila. Skladištenje, naravno, nije problem kada opremu iznajmljujete.

1.4. Uštedite novac


Mnogi projekti „uradi sam” su jednokratni poslovi i nitko ne želi kupiti skupu opremu koju neće redovito upotrebljavati. Pravilo glasi: ako ćete predmete upotrijebiti samo jedanput ili dvaput, iznajmite alat. Iznajmljivanje opreme ne rješava samo probleme s birokracijom i skladištenjem, već je u ovom slučaju i puno jeftinije. Uz dobru organizaciju, opremu ćete platiti samo za ono minimalno vrijeme za koje vam je potrebna.

2. Kako naći dobrog ponuditelja za iznajmljivanje bagera i ostale građevinske mehanizacije


Kada tražite ponuditelja za iznajmljivanje građevinske mehanizacije, dobro je s njime uspostaviti dobar radni odnos. Ovo vam može pomoći kada trebate hitno i brzo završiti posao i trebate opremu.

Kao dobar kupac bit ćete unaprijed obaviješteni o posebnim ponudama, a imat ćete i prednost pri iznajmljivanju opreme.

Kada tražite dobrog dobavljača, pažljivo provjerite ponude na internetu.

2.1. Priznati ponuditelji


Odaberite dobavljače koji su se dokazali u svom poslu i priznati su već neko vrijeme, imaju puno iskustva i dobrih referenci. Mnoge dobre ponuditelje s dragocjenim ocjenama kupaca možete pronaći na web-portalu Mojmojster.

2.2. Kvaliteta i količina opreme


Naravno, ponuditelja odaberite i prema kvaliteti opreme, a i na temelju količine dostupne opreme. Naime, može se dogoditi da netko drugi želi iznajmiti bager baš kada je vama potreban. Ako ponuditelj ima nekoliko bagera, nećete dugo čekati i vaši projekti neće stajati.

2.3. Isporuka građevinske mehanizacije


Tijekom pretraživanja ponuda provjerite također omogućava li ponuditelj isporuku opreme na vašu lokaciju. To olakšava posao jer ne morate slati člana svog tima po opremu. Usto, ne trebate tražiti prikladna vozila ili prikolice za prijevoz opreme. Oprema vam se dostavlja kad vam zatreba i odvozi kad završite s poslom.

3. Vrste građevinskih strojeva za iznajmljivanje


Bez obzira imate li malu građevinsku tvrtku ili ste samostalni entuzijast, sigurno će vas zanimati ponuda građevinske opreme za najam jer iznajmljivanjem dugoročno možete uštedjeti. Ponuda građevinskih strojeva za iznajmljivanje danas je zaista široka na tržištu. Od svih vrsta bagera, buldožera, dizalica, utovarivača itd., do opreme za radove na visini, kao što su skele, oplate, modularni kontejneri i drugi mehanizirani alati i rezervni dijelovi.

4. Pitanja koja je pametno postaviti ponuditeljima građevinske opreme


4.1. Troškovi:


Naravno, prvo se raspitajte kod ponuditelja o cijenama iznajmljivanja opreme i ostalim popratnim troškovima jer to je jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru ponuditelja. Dobro pogledajte cijene i provjerite uporabne uvjete, nude li se možda uz druge opcije uporabe i neke dodatne pogodnosti, primjerice ako iznajmite opremu za dodatni dan ili dva. Također provjerite što je sve uključeno u cijenu kako biste mogli procijeniti ukupne troškove iznajmljivanja.

4.2. Uvjeti plaćanja


Koji su uvjeti plaćanja? Kakva je politika otkaza? Prije nego što sklopite ugovor o iznajmljivanju, morate znati kada morate platiti račun i hoće li vam vratiti novac ako otkažete ugovor o iznajmljivanju.

4.3. Osiguravanje kvalitete


raspitajte se o redovitom servisu i održavanju opreme. Također provjerite koje je vrijeme odaziva vašeg ponuditelja u slučaju da oprema ne radi. Ako znate da je oprema u dobrom stanju, možete biti sigurni da će raditi kad vam zatreba. Ako vam se dogodi da oprema prestane raditi dok je upotrebljavate, trebat ćete servisni tim koji će biti brzo dostupan kako biste mogli što prije nastaviti s radom.

4.4. Planiranje


Koji je termin preuzimanja i isporuke građevinske opreme? Trebate znati kada će vaša oprema biti spremna za preuzimanje ili kada možete očekivati ​​isporuku. Ako tijekom rada nešto pođe po zlu, korisno je znati također kada će predstavnik ponuditelja biti dostupan za razgovor i slanje servisera.

4.5. Podrška strankama


Pruža li vaš ponuditelj obuku za rad s građevinskom mehanizacijom? Je li netko dostupan nakon radnog vremena ako dođe do nepredviđenih problema? S odgovarajućom obukom ponuditelj smanjuje rizik od problema koji se mogu javiti tijekom rada sa strojem. Također je dobro znati da će netko biti dostupan, čak i nakon radnog vremena, ako zatrebate informaciju ili pomoć.

emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš domŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Zadnji projekti

Betonska septička jama

Potreban iskop jame i spajanje odvodnih voda iz kuće u jamu. Betonska jama za vikendicu 2714.4 € do 4524 €

........

Iskop mini bagerom

Potreban iskop mini bagerom. Dimenzije iskopa cca 7,5 x 4,5 x 0.5 m. 2035.8 € do 3393 €

........

Iskop mini bagerom

POTREBAN JE VLIKI BAGER I KAMION povrina za iskop dubina 4 m i širina 7 m . dio kamena ostaje za gradnju zida . 1357.2 € do 2262 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA

Cijena, Iskopati površinu i rušenje zida, iskop: 6m2; rušenje zida: 05 x 8 m
Iskopi, mini bager, Split

900 € do 1500 €

Cijena, Ravnanje terena, cca 4 x 20 m
Iskopi, mini bager, Zagreb

1350 € do 2250 €

Cijena, Iskop oko kuće, 15 m2
Iskopi, mini bager, Susedgrad

315 € do 525 €

Cijena, Izvođenje drenaže i platoa garaže, 40 m2
Iskopi, mini bager, Brdovec

1350 € do 2250 €

Cijena, Iskop za vodovod, 10 m
Iskopi, mini bager, Sveti Ivan Žabno

225 € do 375 €

Cijena, Zemlja za vrt, 25m3
Iskopi, mini bager, Sukošan

270 € do 450 €

Cijena, Iskopi i ravnanje zemljišta, 30 m2
Iskopi, mini bager, Rogoznica

405 € do 675 €

Cijena, Otkopati temelj oko dvije strane kuće, dužina 20 metara
Iskopi, mini bager, Kutina

630 € do 1050 €

Cijena, Iskop dvorišta za betonske kocke, 25 m2
Iskopi, mini bager, Križevci

270 € do 450 €

Cijena, Čišćenje niskog raslinja s apristupnog puta, 700 m2
Iskopi, mini bager, Šišan

1260 € do 2100 €

Cijena, Iskop zemlje, 20 m3
Iskopi, mini bager, Čakovec

180 € do 300 €

Cijena, Iskop zemlje za betoniranje prilaza, 3 m x dužina 6,5 m x 0,20 m dubina
Iskopi, mini bager, Đakovo

450 € do 750 €

Cijena, Poravnati dvoriste, 100 m2
Iskopi, mini bager, Babina Greda

315 € do 525 €

Cijena, Iskop i rezanje asfalta, cca 50 m
Iskopi, mini bager, Sveta Helena

5040 € do 8400 €

Cijena, Priprema za asfaltiranje, 100 m3
Iskopi, mini bager, Split

450 € do 750 €

Cijena, Građevinski iskop s odvozom i deponiranjem materijala, cca 140 m2
Iskopi, mini bager, Rogoznica

1350 € do 2250 €

Cijena, Bušenje ispod asfalta za postavu cjevi, cca 2-3 m
Iskopi, mini bager, Sveta Katarina

90 € do 150 €

Cijena, Iskop za parkplac, 10 m3
Iskopi, mini bager, Tuheljske Toplice

360 € do 600 €

Cijena, Izravanti naveženu zemlju ručno, 15 m2
Iskopi, mini bager, Lukavec

90 € do 150 €

Cijena, Poravnanje i iskop te dovoz zemje, cca 10 m
Iskopi, mini bager, Žuntići

180 € do 300 €

Cijena, Trebam popravak drenaze i vracanje zemlje, 10 m
Iskopi, mini bager, Pojatno

450 € do 750 €

Cijena, Iskop septičke jame, cca 2.50 x 2.50 x 1.30 m
Iskopi, mini bager, Goričan

360 € do 600 €

Cijena, Iskop za priključak kanalizacije, 10 m3
Iskopi, mini bager, Mursko Središće

270 € do 450 €

Cijena, Iskop dvorišta, 10 m3
Iskopi, mini bager, Remetinec

90 € do 150 €

Cijena, Iskop za temelj i garažu, Garaža cca 30 m2 plus 5 metara ulaz i temeljna ploča cca 100 m2
Iskopi, mini bager, Bregovljana

6300 € do 10500 €

Cijena, Iskop za terasu, cca 8 × 3.30 m
Iskopi, mini bager, Brdovec

180 € do 300 €

Cijena, Iskopa za vodu i struju, cca 20 m
Iskopi, mini bager, Matulji

450 € do 750 €

Cijena, Iskop i planiranje uređenja dvorišta, 15 m3
Iskopi, mini bager, Sisak

1350 € do 2250 €

Cijena, Razvoz zemlje sa mini bagerom, 20 m3
Iskopi, mini bager, Štinjan

450 € do 750 €

Cijena, Napraviti šaht, dubina 2 m
Iskopi, mini bager, Dubrava

630 € do 1050 €

Cijena, Ukloniti kamen sa terena, 100 m2
Iskopi, mini bager, Žirje

450 € do 750 €

Cijena, Iskop rova za polaganje vodovodne cijevi, cca 25 m
Iskopi, mini bager, Selce

450 € do 750 €

Cijena, Iskop temelja za ogradu, 2 Kubika
Iskopi, mini bager, Kamešnica

720 € do 1200 €

Cijena, Nivelacija dvorišta i priprema za stavljanje opločnjaka, cca 25 m2
Iskopi, mini bager, Osijek

540 € do 900 €

Cijena, Iskopi i zemljanje radivi za Logistički centar, cca 30.000 m2
Iskopi, mini bager, Lučko

405000 € do 675000 €

Cijena, Iskop odvodne te ugradnje nove cijevi., cca 10 x 0.6 x 0.5 cm
Iskopi, mini bager, Luka

270 € do 450 €Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Iskopi, mini bager cjenik

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

1290+ poduzeća za Iskopi, mini bager
Besplatna usluga
Bez provizija
Zatraži ponudu

Tražite dobre izvođače za područje Iskopi, mini bager?