Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš VRBIĆ GRUPA d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


VRBIĆ GRUPA D.O.O.

VRBIĆ GRUPA D.O.O., VIŠKOVO

Elektromontaža, elektro ormarići, telekomunikacijska oprema, LED rasvjeta, elektroinstalacije, servis električnih uređaja, elektro oprema

Krk, Rijeka,
odazivanje poduzeča

Danijel Vrbić
predstavnik poduzeća

Mladenići 77, 51216 Viškovo
Tel: 09862707...

Ekipa: 4
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2011

Poduzeće VRBIĆ GRUPA d.o.o. posluje na području Primorsko-goranske županije, te se bavi pružanjem elektroinstalacijskih usluga. Djelatnost poduzeća obuhvaća radove kao što su: elektromontažerski radovi, postavljanje telekomunikacijske opreme i LED rasvjete, servis električnih uređaja i drugo. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Trudimo se da u svakom projektu dajemo svoj maksimum i da klijenti budu potpuno zadovoljni uslugom. Fleksibilan profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na vaše zahtjeve. Od samog početka uspostavljanjem pouzdane, sigurne i prijatne suradnje trudimo se da nađemo optimalno rješenje kako bi konačna izvedba upravo odgovarala vašim zamislima. Stručni djelatnici radove izvode koristeći najkvalitetnije materijale i poslujući prema visokim standardima struke. Našom kvalitetom, brzinom i pouzdanošću se možete uvjeriti kontaktirajući nas i povjerit nam projekte, a mi ćemo se potrudit i opravdat Vaše povjerenje. Obratite nam se sa povjerenjem. Stojimo vam na raspolaganju.


Elektroinstalacije

Viškovo, Primorsko-goranska

Gdje i što radimo
ELEKTROINSTALACIJE
Elektrika u novoj kući, obnova električnih instalacija, stambene električne instalacija, elektrika u mansardi, grube instalacije elektrike, žice za elektriku, montaža štekara, temeljita rekonstrukcija elektrike, električarstvo.

ponuda
POPRAVAK, SERVIS ELEKTRONIKE
RASVJETA
Svijetlo u novoj kući, pristupno viseće svijetlo, ugradnja rasvjeta, ugradna rasvjeta, zidno svijetlo, ugradne podne svjetiljke, vodootporne svjetiljke.

ponuda
TELEKOMUNIKACIJE
Instalacije za kablovsku, postavljanje optičkog kabla, UTP instalacije, razvod kablova za računare.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Krk, Rijeka, Primorsko-goranska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Viškovo , Primorsko-goranska i u okolici izvodimo:

Mladenići 77, 51216 Viškovo
zadovoljni klijenti
9.5/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati VRBIĆ GRUPA d.o.o.?


9.5
odlična ocjena poduzečaa
8
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektromontaža, elektro ormarići, telekomunikacijska oprema, LED rasvjeta, elektroinstalacije, servis električnih uređaja, elektro oprema:

Primorsko-goranska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: