Prijava majstora
Za područje
  odazivanje poduzeća

  Marijo Tomić
  predstavnik tvrtke

  Zagreb, Zagreb
  Tel: 0915504...

  MAX INTERIJERI, OSTALI ZAVRŠNI RADOVI U GRADITELJSTVU, vl. Marijo Tomić

  parketarstvo, brušenje i lakiranje parketa, postava parketa, laminata, održavanje i sanacija starih parketa, drvene stepenice, sanacija vlage iz podova

  Parketarski obrt MAX INTERIJERI, vl Marijo Tomić na Hrvatsko tržište pojavljuje se 2007. godine sa iskustvom i znanjem više od 20. godina. Zajedno sa stručnim i profesionalim timom djelatnika bavi se kvalitetnim i profesionalnim postavljem, brušenjem i lakiranjem svih vrsta parketa, te postavljanjem gotovih parketa i laminata. Usmjereni smo na vas, vaše zamisli te se trudimo da vam ostvarimo sve želje, pružimo prije svega stručni savjet a nakon toga garantiramo izvedbu iz snova. Bavimo se svim vrstama podova, te preuzimamo sve projekte kako male tako i velike, svaki novi upit za nas je izazov. Ono što vam u samom početku nudimo jeste besplatna informacija o stanju vašeg poda. Koristimo se najkvalitetenijim materijalima, novim i modernim alatim, stojevima i mehanizacijom. Brzi i efikasni riječi su koje nas najbolje opisuju. Garancija smo vam za kvalitet i dugovječnost. Uspjeh smo ostvarili prije svega velikim brojem zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, izborom kvalitetenih i provjerenih materijala kao i poštovanjem najviših standarda kvaliteta. Nudimo vam sigurnu, profesionalnu i prijatnu suradnju, te vam garantiramo poštovanje unaprijed dogovorenih rokova. Na vama je da se sami uvjerite u kvalitete koje posjedujemo. Da nam se sa povjerenjem obratite. Tu smo za vas.

  Blizu mjesta Zagreb, Zagreb i u okolici izvodimo:

  Zašto izabrati MAX INTERIJERI, OSTALI ZAVRŠNI RADOVI U GRADITELJSTVU, vl. Marijo Tomić?


  10
  odlična ocjena tvrtke
  17
  godina tradicije i iskustva
  Gdje i što radimo

  Parketarstvo, brušenje i lakiranje parketa, postava parketa, laminata, održavanje i sanacija starih parketa, drvene stepenice, sanacija vlage iz podova:

  Grad, Zagreb, Zagrebačka.