Prijava majstora
HENKEL CROATIA d.o.o.

HENKEL CROATIA d.o.o., Zagreb

keramičarstvo, postavljanje pločica, adaptacija kupaonica, fasade, fasaderski radovi, toplinska izolacija na fasadama

Za područje
  odazivanje poduzeča

  Ceresit savjetovanje
  predstavnik poduzeća

  Zagreb , Zagreb
  Tel: 098 476...

  Kompanija Henkel neprestano raste i razvija se već više od 130 godina – od malog obiteljskog poduzeća postala je koncern, aktivan na globalnom nivou, međunarodno vrlo uspješan i sasvim posvećen potrošačima. Danas je Henkel vodeći brend na tržištu posebnih proizvoda i tehnologija u građevini, koje ljudima omogućavaju lakši, bolji i ugodniji život. Henkel je jedan od vodećih proizvođača ljepila na svjetskom nivou, koji nudi širok izbor inovativnih rješenja za ljepljenje u različitim vrstama industrija, proizvodnji, građevini i širokoj potrošnji. Ceresit je najstariji brend u oblasti građevinskih tehnologija s povješću dugom 110 godina. Za to vrijeme postao je vrlo poznat zaštitni znak građevinskih proizvoda i visokokvalitetnih profesionalnih rješenja za građevinarstvo.

  Naše ključne vrijednosti

  Građevinski projekti su vrlo kompleksni i zahtjevaju specijalne proizvode. Naša se rješenja temelje na kontinuiranom unapređivanju kvalitete i iskustvu zasnovanom na našoj dugoj tradiciji. Partnerstvo s izvođačima radova i specijaliziranim prodavačima osnova su našeg uspjeha. Glavni cilj nam je da budemo partneri vrijedni povjerenja svih koji koriste naše proizvode. Usredotočivanje na ključne vrijednosti – Inovativnost, Kvaliteta, Tehničko znanje i Trajnost – omogućava nam da nudimo najopsežnija sistemska rješenja iz različitih oblasti. Ceresit se zasniva na pouzdanosti i profesionalnoj kvaliteti, i stoga neprestano radi na inovacijama za povećanje energetske efikasnosti i zaštiti prirodnih resursa.a.

  Proizvodi kao sistemska rješenja

  Mnogi građevinski zadaci se ne mogu rješiti samo jednim proizvodom niti na samo jedan način. Zato se Ceresit oslanja na cjelovite sisteme, čiji se sastavni dijelovi šire i upotpunjuju – od sistema postavljanja pločica, pa sve do rješenja za izolaciju fasada. Ceresit je zaštitni znak široke palete kvalitetnih i inovativnih proizvoda kojima su obuhvaćeni kompletni sistemi za postavljanje keramičkih pločica, zaptivne mase, hidroizolacija i fasade.
  Profesionalno i strukovno rješenje za pouzdano postavljanje keramike osigurava kvalitetan i širok izbor proizvoda kompletnih sistemskih rješenja, od hidroizolacije, predpremaza, ravnajućih masa, lljepila sve do masa za fugiranje za sve vrste površina i potreba.
  Profesionalna i stručna rješenja za fasade osiguravaju različiti Ceresit sistemi koji su posebno prilagođeni brojnim potrebama potrošača. Fasadni sistemi obuhvaćaju i vrlo široku paletu boja koje će funkcionalno i estetski zaokružiti sve radove i učiniti vaš dom posebnim.

  Završna dekorativna žbuka CT 74 i CT 174 © HENKEL CROATIA d.o.o.

  Završna dekorativna žbuka CT 74 i CT 174

  Ceresit CT 74 je tankoslojna dekorativna silikonska žbuka, za unutarnju i vanjsku upotrebu na betonskim i gipsanim podlogama, iverici, klasičnim žbuka...

  CT16 © HENKEL CROATIA d.o.o.

  CT16

  CT 16 je osnovni sloj za pripremu podloge prije nanošenja gipsa na bazi sintetičkih smola. Uz pomoć Ceresit CT 16 podloge lakši je nanošenje tankog sl...

  Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

  Zagreb , Zagreb
  Zašto izabrati HENKEL CROATIA d.o.o.?


  10
  odlična ocjena poduzečaa
  32
  godina tradicije i iskustva
  Gdje i što radimo

  Keramičarstvo, postavljanje pločica, adaptacija kupaonica, fasade, fasaderski radovi, toplinska izolacija na fasadama:

  Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,