Prijava majstora
TERMOMEDIA d.o.o.

TERMOMEDIA D.O.O., DUBROVNIK

Dizalice topline, dizalice topline zrak/voda, solarni sustavi, električno grijanje, klimatizacija, klima uređaji, klimatizacijski sustavi, ventilacija, ventilacijski sustavi

Dubrovnik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Zoran Fiorenini
predstavnik poduzeća

Masarykov put 3, 20000 Dubrovnik
Tel: 0959054...

Ekipa: 4
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2012

Poduzeće TERMOMEDIA d.o.o. aktivno je na našem tržištu od 2012. godine i od tada bilježi veoma dobre poslovne rezultate. Osnovna djealnotst poduzeća obuhvaća prodaju i montažu sustava za grijanje i hlađenje. Prodajemo i montiramo dizalice topline, solarne sustve, kao i klima uređaje. Preciznost, sigurnost i zadovoljstvo klijenata jamstvo je kvalitete poduzeća unutar djelatnosti koje obavljamo. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Također, radimo po vrlo korektnim cijenama. Iza nas se nalazi veliki broj uspješno realiziranih poslova i zadovoljnih klijenata. Svoje radove izvodimo kvalitetno i profesionalno. Nastojimo biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Kvaliteta našeg poduzeća se prepoznaje, zato su naši klijenti uvijek zadovoljni i imaju samo pohvalne riječi za naše poduzeće. Nalazimo se u Dubrovniku, a poslujemo na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije. Kontaktirajte nas i uvjerite se u našu poslovnost. Stojimo Vam na raspolaganju.

Solarni sustav © TERMOMEDIA d.o.o.

Solarni sustav

Solarni sustav na krovu obiteljske kuće.

Gdje i što radimo
DIZALICA TOPLINE
Toplinska pumpa za podno i radijatorsko grijanje, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinske pumpe zrak voda.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Kućna klima, povezivanje klime, popravke klima, klasične klime, prijenosna klimatizacija, prijenosna klima.

ponuda
SOLARNI KOLEKTORI
Solarni kolektori za grijanje vode, ravni kolektori, cjevni vakumski kolektori, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.

ponuda
SOLARNI SUSTAV
Otočni solarni sustav, kvalitetni solarni sustav, majstor za solarne sustave.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

Masarykov put 3, 20000 Dubrovnik
Zašto izabrati TERMOMEDIA d.o.o.?


9.1
odlična ocjena poduzečaa
9
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Dizalice topline, dizalice topline zrak/voda, solarni sustavi, električno grijanje, klimatizacija, klima uređaji, klimatizacijski sustavi, ventilacija, ventilacijski sustavi:

Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: