Prijava majstora
ŠOLIĆ SINT d.o.o.

ŠOLIĆ SINT D.O.O., STOBREČ

Ugradnja i obrada kamena, arhitektonsko-građevni kamen, klesarstvo, teracerstvo

Makarska, Split, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Ivica Šolić
predstavnik poduzeća

Mandićeva 108, 21311 Stobreč
Tel: 0987761...

Ekipa: 10
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 1995

ŠOLIĆ SINT d.o.o. je specijalizirana tvrtka za obradu i ugradnju arhitektonsko-građevnog kamena, te posluje na području Splitsko-dalmatinske županije. Usmjereni smo na zamisli i zahtjeve korisnika, te se trudimo prije svega podijeliti stručno mišljenje sa vama te nakon toga ostvariti zadovoljstvo kod vas besprekornom izvedbom. Kvalitetni materijali i najnovija oprema garantira brze i efikasne izvedbe, dugog roka. Sa sjedištem smo u Splitsko-dalmatinskoj županiji, gdje fokusiramo svoju djelatnost te se tudimo da je širimo i na okolicu. Nudimo vam od samog početka kako profesionalnu tako i prijatnu suradnju, gdje temelj uspjeha vidimo u poštovanju unaprijed dogovorenih radova. Dugogodišnje iskustvo i znanje omogućavaju nam da smo u svakom trenutku brzi i efikasni. Trudimo se ostvariti zadovoljstvo kod naših klijenata, te smo spremni pružiti stručni savjet, podršku te naći najbolje riješenje za izvedbu vašeg projketa. Prihvatamo sve vrste projekata, male i velike, jer svaki posao na svoj način novi je izazov za nas. Nastojimo se razvijati u spoju tradicionalne klesarske vještine i umijeća i izazova moderne industrije zasnovane na visokim proizvodnim kapacitetima, pouzdanosti i kvalitetu. Obratite se timu inovativnih, efikasnih djelatnika i ispunićemo vaša očekivanje. Tu smo za vas, uvjerite se u naše prednosti.


Klesarstvo

Stobreč, Splitsko-dalmatinska

Gdje i što radimo
KLESARSTVO
POPLOČAVANJE DVORIŠTA
Polaganje tlakovaca na dvorištu, opločivanje parkirališta, polaganje tlakovaca oko kuće, rubnici pri prilazu, postavljanje kockastih tlakovaca, tlak iz debala drveća, nasipavanje za tlakovce, povoljno postavljanje tlakovaca, polagač tlakova

ponuda
POSTAVLJANJE KAMENA
Polaganje lomljenca, prirodni kamen na fasadi, oblaganje stepenica sa neravnim kamenom.

ponuda
TERACO POD, TERACO KAMEN
Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Stobreč , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

Veliki izbor tlakovaca

Mandićeva 108, 21311 Stobreč
zadovoljni klijenti
9.2/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati ŠOLIĆ SINT d.o.o.?


9.2
odlična ocjena poduzečaa
25
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Ugradnja i obrada kamena, arhitektonsko-građevni kamen, klesarstvo, teracerstvo:

Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,