Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš SISTEM MONTAŽA j.d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


SISTEM MONTAŽA J.D.O.O.

SISTEM MONTAŽA J.D.O.O., POŽEGA

Fasaderski radovi, fasade, knauf, žbukanje, krovopokrivački radovi, krovovi, podne obloge, zidne obloge, ličilački i soboslikarski radovi, soboslikari, završni građevinski radovi

Željko Ivanović
predstavnik poduzeća

Stara Lipa 48, 34000 Požega
Tel: 09930409...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 2014

Poduzeće SISTEM MONTAŽA j.d.o.o. posluje od 2014. godine na području Požeško-slavonske županije, te od tada se bavi izvođenjem fasaderskih i soboslikarskih radova, žbukanjem, krovopokrivačkim radovima, kao i postavljanjem podnih i zidnih obloga. Iznimno nam je važno da ostvarimo vaše zadovoljstvo te da to isto i zadržimo, kako bi iznova bili vaš izbor. Sa novim, kvalitetnim i modernim materijalima trudimo se da ostvarimo odlične rezultate. Također, trudimo se da suradnja sa vama bude na prijatnom, profesionalnom nivou. Težimo konstatnom napredovanju, te se trudimo da svoju djelatnost usavršavamo tako da opravdano možemo reći da se uspjeh temelji kako na kvalitetu i dugovječnosti, tako i na brzini i efikasnoti. Pored toga, nastojimo da postignemo umjetnost u građevini i uredimo vaš dom, onako kako ste vi zamislili. Naša tradicija i kvaliteta rada koja je godinama na svjetskoj razini garantiraju dobro obavljen posao. Za sada u potpunosti uspijevamo u našem cilju. Na vama je da nam se obratite sa idejama, koje će biti izazov našem timu. Kontaktirajte nas.


Krovopokrivač

Požega, Požeško-slavonska

Gdje i što radimo
KROVOPOKRIVAČ
Novogradnja krova, novi krov, zamjena nadstrešnice, hidroizolacija krova, montaža krovnog pozora, nadstrešnica za terasu, krov na dvije vode, mjenjanje kompletnog krova, krovopokrivač.

ponuda
FASADE
Fasada na novogradnji, obnova fasade, uklanjanje fasade, zatvorene nadstrešnice, sokl kuće, izolacija čela balkona, završni sloj fasade, 10 cm fasade, fasada drvena vlakna, kvalitetni fasaderski radovi, izvođač fasada.

ponuda
GIPSANE PLOČE, SUHA GRADNJA
Suhogradnja, knauf, spušteni strop na metalnoj podkonstrukciji, zidovi iz kanufa, oblaganje zida, izrada visokog potkrovlja, oblaganje napušča gips pločama.

ponuda
SOBOSLIKARSKI RADOVI, BOJANJE ZIDOVA
Bojanje cijele kuće, prebojavanje stana, farbanje stropa, kitanje i bojanje zida, ličenje fasade, vanjsko bojanje drvene nadstrešnice, obojana vrata.

ponuda
ZIDNE OBLOGE
ŽBUKANJE
strojno žbukanje zidovi, izvođač žbukanja.

ponuda
PODNE OBLOGE
Radove izvodimo. i u regijama: Požeško-slavonska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Požega , Požeško-slavonska i u okolici izvodimo:

Stara Lipa 48, 34000 Požega
zadovoljni klijenti
8.5/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati SISTEM MONTAŽA j.d.o.o.?


8.5
odlična ocjena poduzečaa
5
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Fasaderski radovi, fasade, knauf, žbukanje, krovopokrivački radovi, krovovi, podne obloge, zidne obloge, ličilački i soboslikarski radovi, soboslikari, završni građevinski radovi:

Požeško-slavonska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: