Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš ROČ d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


ROČ D.O.O.

ROČ D.O.O., ROČ

instalaterski radovi, elektroinstalacije, elektro servis, održavanje instalacijica, obnove, sanacije, rasvjeta, adaptacije instalacija, vodinstalacije

Poreč, Pula, Rovinj, Umag, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Marko Pernić
predstavnik poduzeća

Roč 16, 52425 Roč
Tel: 09818699...

Ekipa: 3
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2017

Sa sjedištem u Istarskoj županiji svoju djelatnost poduzeće ROČ j.d.o.o. već dugi niz godina usmjerava na elektroinstalaterske radove, održavanje, adaptacije kao i vodoinstalaterske radove, servise. Fokusirani na vas, vaše zamisli, zahtjeve i želje, trudimo se da poslove obavljamo brzo, efikasno, kvalitetno tako da ostvarimo ujedno i zadržimo zadovoljstvo naših korisnika. Tehnologija i mehanizacija su na visokoj razini te vam garantiramo kvalitetu prije svega, zatim dugovječnost. Sve radove obavljamo u rokovima unaprijed dogovorenim. Suradnja s nama počiva na pouzdanoj i profesionalnoj razini. Iza nas imamo veliki broj zadovoljnih korisnika, te se trudimo da vam iznova budemo izbor broj jedan. Pojavljujemo se 2017. godine, organizirani, osposobljeni spremni da usavršavamo svoju djelatnost te da napredujemo i širimo se na što veći dio Hrvatske. Nezavisno od veličine projekta, svaki novi upit za nas je izazov, te smo spremni prije svega da vam uputimo stručni savjet te da nađemo zajedno optimalno rješenje kako bi izvedba bila besprijekorna. Mi smo tu za vas. Obratite nam se i uvjerite se u sve prednosti koje imamo. Kontaktirajte tim stručnjaka.


Elektroinstalacije

Roč, Istarska

Gdje i što radimo
ELEKTROINSTALACIJE
Kompletne instalacije za stambeni objekt, obnova električnih instalacija, elektrika v sanu, elektrika u mansardi, grube instalacije elektrike, električni kablovi, montaža štekera, cjelostni električni vodovi, električarstvo.

ponuda
RASVJETA
Svijetlo u kući, viseće svjetiljke, monitarna rasvjeta, rasvjeta za ugradnju, zidno svijetlo, podna svijetla, vodootporna svijetla.

ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovodne instalacije, kanalizacijski radovi, vodovodni radovi, montaža odvoda, montaža kade, stručna obnova vodovoda, poduzeće za vodoinstalacije.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Poreč, Pula, Rovinj, Umag, Istarska, Primorsko-goranska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Roč , Istarska i u okolici izvodimo:

Roč 16, 52425 Roč
zadovoljni klijenti
9.1/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati ROČ d.o.o.?


9.1
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Instalaterski radovi, elektroinstalacije, elektro servis, održavanje instalacijica, obnove, sanacije, rasvjeta, adaptacije instalacija, vodinstalacije:

Istarska, Primorsko-goranska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: