Prijava majstora
PRO AUTOMATIKA d.o.o.

PRO AUTOMATIKA D.O.O., ŠIBENIK

klimatizacija i rashladna oprema za stambene i poslovne objekte, klimatski uređaji, održavanje i servis, instalacije, klimatizacija na brodovima i jahtama

Knin, Šibenik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Niko Balov
predstavnik poduzeća

Novo naselje 19e, 22000 Šibenik
Tel: 0954404...

Ekipa: 25
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2011

PRO AUTOMATIKA d.o.o. na tržištu je od 2011. godine i djelatnost je usmjerena na klimatizaciju i rashladnu opremu u poslovnim i stambenim objektima. Sa sjedištem smo u Šibeniku i cilj nam je da vam pružimo kompletnu i kvalitetnu uslugu od samog početka. O pristupačnim cijenama i visokom kvalitetu svjedoče tisući zadovoljnih kupaca diljem Šibenika, Splita, Zadra pa i cijele Hrvatske. Trudimo se da zadovoljimo vaše zahtjeve i želje te postanemo vaš broj jedan na polju klimatizacije. Nudimo vam najnovije klima uređaje, što uključuje cjelokupnu uslugu, sa montažom, uz jamstveni rok od 10. godina. Našim investitorima stavljamo na raspolaganju tehničku spremnost, kvalitet i efikasnost pri izvođenju isporuke i instalacija profesionalne rashladne opreme, sustava klimatizacije te sustava ventilacije. Usmjereni smo također na uvođenje i montažu klimatizacije i rashladne opreme na brodovima i jahtama. Koristimo se novim tehnologijam, te imamo strukovno osposobljen tehnički tim koji vam osigurava pouzdan rad, smanjene troškove i minimlne gubitke. Odjel klimatizacije, distribucijom i osiguranom ugradnjom osigurava klima uređaje proizvođača Daikin, Toshiba, Mitsubishi Electric i Gree po konkurentnim cijenama. Na vama je da nam ukažete povjerenje i da se sami uvjerite u naš kvalitet. Mi vam stojimo na raspolaganju, obratite nam se nećemo vas iznevjeriti.


JE
Jelica M. je dao ocjenu za PRO AUTOMATIKA d.o.o.
22. Jun 2019

Ugradnja klime

+ Sve su dobro napravili i drzali se svega dogovorenog.

KVALITETA:
SAVJETOVANJE:
CIJENA:
PRO AUTOMATIKA d.o.o.
PRO AUTOMATIKA d.o.o. je pripremio referencu za područje Dizalica topline
11. Nov 2019
PRO AUTOMATIKA d.o.o.
PRO AUTOMATIKA d.o.o. je pripremio referencu za područje Dizalica topline
08. Nov 2019
Gdje i što radimo
DIZALICA TOPLINE
Toplinska pumpa za kuću, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinske pumpe zrak voda.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Klima uređaji u kući, start klime, servis klime, klasični klima uređaji, prijenosna klimatizacija, mobilna klima.

ponuda
PODNO GRIJANJE
Podno grijanje, podno grijanje na izolaciji, podno grijanje sa cijevima, dopolnilmo podno zagrijavanje, podno zagriajvanje u dnevnim sobama, podno grijanje u kupaonici, terasa sa podnim grijanjem, podno grijanje za parket.

ponuda
VENTILACIJA, REKUPERACIJA
Prezračevanje kuće, rekuperacija za stan, prezračevivanje klima uređajem, centralno prezračivanje, lokalno prezračivanje.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Knin, Šibenik, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Šibenik , Šibensko-kninska i u okolici izvodimo:

Novo naselje 19e, 22000 Šibenik
zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati PRO AUTOMATIKA d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
9
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Klimatizacija i rashladna oprema za stambene i poslovne objekte, klimatski uređaji, održavanje i servis, instalacije, klimatizacija na brodovima i jahtama:

Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: