Prijava majstora

NOVA SPONA D.O.O.

NOVA SPONA D.O.O., STON

Građevinska stolarija, drvena vrata, drveni prozori, ulazna vrata od masiva, sobna vrata od masiva

Dubrovnik,

Srđan Antunica
predstavnik poduzeća

Hodilje 33, 20230 Ston
Tel: 0915851...

Ekipa: 4
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2006

Poduzeće NOVA SPONA d.o.o. veoma uspješno posluje od 2006. godine. Bavimo se izradom i montažom građevinske stolarije. Djelatnost poduzeća usmjerili smo na izradu i montažu prozora, ulaznih i sobnih vrata od masiva. Nastojimo da ostvarimo partnersku i profesionalnu suradnju te da Vam ispunimo očekivanja. Vaše zadovoljstvo i Vaši zahtjevi su nam na prvom mjestu. Naše stranke su nam bitne te se trudimo da na vrijeme realiziramo posao. Kao tim stručnjaka i kvalificiranih stolara unosimo mnogo volje i truda u postizanju krajnjeg rezultata. Sve zahtjeve i želje ćemo ostavariti na najbolji mogući način. Svakom klijentu pridodajemo jednaku pažnju i nastojimo udovoljiti svakome ponaosob. Sjedište našeg poduzeća je u mjestu Ston, a poslujemo na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije. Kontaktirejte nas i uvjerite se u našu poslovnost. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.


Drvena ulazna vrata

Ston, Dubrovačko-neretvanska

Gdje i što radimo
DRVENA ULAZNA VRATA
DRVENI PROZORI
Dvoslojni drveni prozori, troslojni drveni prozori, fiksni drveni prozori, jednokrilni drveni prozori, dvokrilna drveni prozori, drvena balkonska vrata, drvena panoramska stijena, kvalitetni prozori pri novogradnji, majstor za drvene prozor

ponuda
UNUTARNJA VRATA
Unutarnja vrata od furnira, unutarnja vrata od stakla, PVC unutarnja vrata, notranja vrata bez dovratnika, klizna vrata bez okvira, moderna unutarnja vrata, klasična unutarnja vrata, masivna unutarnja vrata, trgovina ulaznih vrata.

ponuda
STOLAR
Drvenarske usluge, namještaj po mjeri iz ultrapasa, unutarnja oprema furnir, unikatni namještaj, stolarski radovi sa iskustvom, izvođač namještaja.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Ston , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

Hodilje 33, 20230 Ston
zadovoljni klijenti
9.1/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati NOVA SPONA d.o.o.?


9.1
odlična ocjena poduzečaa
14
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Građevinska stolarija, drvena vrata, drveni prozori, ulazna vrata od masiva, sobna vrata od masiva:

Dubrovačko-neretvanska,