Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš MMK-MATIĆ d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


MMK-MATIĆ D.O.O.

MMK-MATIĆ D.O.O., PRELOG

Vodoinstalacije, plinske instalacije, toplinske pumpe, bravarija, elektroinstalacije, grijanje

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Marta Andročec
predstavnik poduzeća

Čehovec 86, 40323 Prelog
Tel: 09818086...

Ekipa: 10
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 1993

Poduzeće MMK-MATIĆ d.o.o. veoma efikasno posluje od 1993. godine. Naša djelatnost obuhvaća izvedbu radova vodoinstalacija, plinskih instalacija, elektroinstalacija. Također ugrađujemo toplinske pumpe, grijanje, a po potrebi radimo i bravariju. Naši djelatnici su veoma iskusni i odgovorni, opremljeni su savremenim alatima i spremni su realizirati svaki projekat. Garantiramo za kvalitetu ugradnje, kao i za dugovječnost. Iza nas je veliki broj uspješno realiziranih projekata, kao i mnogobrojni zadovoljni klijenti. Uvjek se trudimo da zadovoljimo sve želje i zahtjeve naših klijenata. Uvjek poštujemo unaprijed dogovorene rokove i nikad ne kasnimo sa izvedbom radova. Sjedište našeg poduzeća je u mjestu Prelog, a poslujemo na području cijele Hrvatske. Ukoliko su Vam potrebne naše uslugem kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu našeg poslovanja.


Centralno grijanje

Prelog, Međimurska

Gdje i što radimo
CENTRALNO GRIJANJE
Podno grijanje, montaža zidnog grijanja, montaža radijatora, grijanje na stropu, grijanje na plinski kotao, kotao na pelete, montaža peći na ulje, pouzdana izvedba podnog grijanja, majstorr za grijanje.

ponuda
ELEKTROINSTALACIJE
Elektrika u novoj kući, obnova elektrike, električne instalacije u stanu, elektrika u mansardi, grubi razvod elektroinstalacija, žice za elektriku, montaža utičnica, adaptacije električnih instalacija, poduzeće za elektroinstalacije.

ponuda
PLINSKE INSTALACIJE
TOPLINSKA PUMPA
Toplinska pumpa za novogradnju, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinska pumpa za novoizgrađene objekte.

ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovod za kuću, kanalizacija za odvod, vodovodarski radovi, montaža umivalnika, brza obnova vodovoda, vodovodni izvođač.

ponuda
ČELIČNE, METALNE KONSTRUKCIJE
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Prelog , Međimurska i u okolici izvodimo:

Čehovec 86, 40323 Prelog
zadovoljni klijenti
9.2/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati MMK-MATIĆ d.o.o.?


9.2
odlična ocjena poduzečaa
26
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Vodoinstalacije, plinske instalacije, toplinske pumpe, bravarija, elektroinstalacije, grijanje:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: