Prijava majstora
MB BLITZ j.d.o.o.

MB BLITZ J.D.O.O., SVETI KRIŽ ZAČRETJE

Servis za čišćenje, usluge čišćenja, hortikulturni radovi, uređenje grobnih mjesta, uređenje zelenih površina, sanacija zaraslih površina, košnja trave, generalno čišćenje, strojno pranje tvrdih podova, čišćenje garaža, tavana, dvorišta, pranje kamena, paljenje lampiona, šišanje trave i živice

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Mario Cvetko
predstavnik poduzeća

Zleć 30, 49223 Sveti Križ Začretje
Tel: 0952223...

Ekipa: 5
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2018

Tvrtka MB BLITZ j.d.o.o. je aktivna na tržištu od 2018. godine, te djeluje na području Krapinsko-zagorske županije. Bavimo se hortikulturnim radovima, kao i pružanjem usluga čišćenja objekata. Trudimo se da sve radove izvedemo precizno i kvaliteteno, prije svega u rokovima dogovorenim unaprijed. Koristimo se kvalitetnim materijalima kao i novom mehanizacijom, alatima i strojevima što doprisnosi kako našim besprijekornim izvedbama tako i efikasnim i brzim djelovanjem. Ako trebate pouzdano i adekvatnu tvrtku te iskusne djelatnike, kontaktirajte našu tvrtku a mi vam jamčimo da ćemo sve radove izvesti brzo, točno i učinkovito, poštujući vaše individualne želje. Kvaliteta i pouzdanost su u suradnji sa našom tvrtkom zagarantirani. Obratite nam se sa povjerenjem.


MB BLITZ j.d.o.o.
MB BLITZ j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Hortikultura, vrt
04. Mar 2020
MB BLITZ j.d.o.o.
MB BLITZ j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Hortikultura, vrt
04. Mar 2020
Gdje i što radimo
HORTIKULTURA, VRT
Obrezivanje drveća, rušenje drveća, sadnja grmova, održavanje vrta.

ponuda
SERVIS ZA ČIŠĆENJE
čišćenje poslovnih prostora, čiščenje kuće, generalno čiščenje objekata pri novogradnji, pranje zavjesa.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Grad, Zagreb, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Sveti Križ Začretje , Krapinsko-zagorska i u okolici izvodimo:

Zleć 30, 49223 Sveti Križ Začretje
sve ocjene
Zašto izabrati MB BLITZ j.d.o.o.?


9.2
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Servis za čišćenje, usluge čišćenja, hortikulturni radovi, uređenje grobnih mjesta, uređenje zelenih površina, sanacija zaraslih površina, košnja trave, generalno čišćenje, strojno pranje tvrdih podova, čišćenje garaža, tavana, dvorišta, pranje kamena, paljenje lampiona, šišanje trave i živice:

Grad, Zagreb, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Zagrebačka,