Prijava majstora
GHV d.o.o.

GHV D.O.O., BJELOVAR

Vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, plinske instalacije, centralno grijanje, elektroinstalacije, klimatizacija, klima uređaji, ventilacija

Bjelovar, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Darko Drmačić
predstavnik poduzeća

Tomaša Garika Masaryka 12, 43000 Bjelovar
Tel: 0992476...

Ekipa: 3
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2003

Poduzeće GHV d.o.o. veoma uspješno posluje od 2003. godine. Bavimo se instalaterskim radovima. Vršimo ugradnju vodoinstalacija, plinskih instalacija, centralnog grijanja, elektroinstalacija, klimatizacije i ventilacije. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Svoje radove izvodimo kvalitetno i profesionalno, te se držimo dogovorenih rokova. Nastojimo da ispunimo želje i očekivanja naših korisnika. Usmjereni smo na Vas, te težimo da konstatno napredujemo i širimo našu djelatnost, koliko je moguće. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su Vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Sjedošte našeg poduzeća je u Bjelovaru, a poslujemo na području Bjeloversko-bilogorske i Zagrebačke županije. Na svaki Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku sa zadovoljstvom. Ukoliko želite pouzdane izvođače, tu smo za Vas. Nećemo vas iznevjeriti.

Centralno grijanje © GHV d.o.o.

Centralno grijanje

Ugradnja instalacija centralnog grijanja.

Gdje i što radimo
CENTRALNO GRIJANJE
Postavljanje cijevi podnog grijanja, ploče zidnog grijanja, montaža radijatora, stropno grijanje, grijanje na plinski kotao, kotao na pelete, montaža peći na ulje, dobra izvedba centralnog grijanja, poduzeće za centralno grijanje.

ponuda
ELEKTROINSTALACIJE
Električne instalacije za kuće, obnova elektrike, električne instalacije u stanu, električne instalacije mansarde, instalacije razvoda za elektriku, kabeli za elektriku, montaža štekara, obnova električnih instalacija, poduzeće za elektriku

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Klima uređaji, paljenje klime, servisiranje klima, klasični klima uređaji, stojeće klime, mobilna klima.

ponuda
PLINSKE INSTALACIJE
VENTILACIJA, REKUPERACIJA
Prisilno prezračivanje, prezračivanje sa rekuperacijom, prezračivanje sa split klimom, centralna rekuperacija, prezračivanje odvojenih prostora.

ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovod za novogradnju, kanalizacija za odvod, vodovodni radovi, montaža tuš kabine, profesionalna obnova vodovoda, izvođač vodovoda.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Bjelovar , Bjelovarsko-bilogorska i u okolici izvodimo:

Tomaša Garika Masaryka 12, 43000 Bjelovar
Zašto izabrati GHV d.o.o.?


9.5
odlična ocjena poduzečaa
17
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, plinske instalacije, centralno grijanje, elektroinstalacije, klimatizacija, klima uređaji, ventilacija:

Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: